מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
היי אנשים, רכשתי מסך SAMSUNG SYNCMASTER 2333T והתצוגה שלו מפריעה לי מאוד. האובייקטים מפוקסלים ואינם בפוקוס. יש לי חיבור VGA. לאחר שראיתי המלצה באינטרנט, הורדתי תוכנה של סמסונג בשם NATURAL COLOR PRO אך זה לא עזר. אשמח לעצות מחכמי הפורום! תודה, נמרוד
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ל-2333T יש יותר ניגדיות והוא זול יותר, אבל ל-U2311H יש פאנל IPS, ששמעתי שהוא טוב. מה לקחת :s05: *לגיימינג וסרטים...
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מסך 24 או 27 אינץ' לבית לצורך צפייה בתוכן FHD ועבודה ממושכת. האם קיימת המלצה ספיציפית לאיזה דגם ? בעבר שמעתי על VIEWSONIC שהם מייצרים מסכים אייכותים, היום הם קצת נעלמו מהזירה. מהי המלצתכם ?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, היום התקנתי את המחשב החדש שלי יחד עם מסך U2711 של דל. 1. עיוותים: אחרי כמה שעות עבודה הופיעו לי עיוותים בתמונה במרכז המסך. זה היה ישר אחרי שעשיתי ריבוט מ WINDOWS UPDATE שבין היתר עדכן דרייבר של דל. זה היה נראה ככה: My new FAULTY Dell U2711... רק הרבה יותר קטן, ובמרכז המסך, משהו בסגנון הזה: עכשיו כשעה הכל בסדר, לבקש החלפה בכל מקרה? או שאם זה לא חוזר כמה ימים אין מה לחשוש ואולי זה היה רק חבלי לידה? 2. רזולוציה מקסימלית: כרגע ווינדוס 7 מציג לי שהרזולוציה המקסימלית היא 1680x1050. אני יודע שבעקרון המסך מסוגל לעבוד ברזולוציה של X2560 x 1440. קראתי בפורום ובאינטרנט שיתכן ואני צריך לקנות כבל מיוחד? נראה לי דיי הזוי. השתמשתי בכבל DVI שקיבלתי עם המסך. אני משתמש …
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אח שלי קונה מחשב חדש (כנראה מ-RSM) עם מסך חדש, והוא רוצה שתהיה לו אפשרות לחבר את המסך לממיר של ערוצי טלוויזיה ולהשתמש במסך כטלוויזיה.שמתי לב שב-RSM ההבדל במחיר בין ה-U2311H dell למסך LG IPS236V-PN הוא 150 ש"ח בהזמנה מהאתר (לא הבדל גדול). לפני שנה קניתי לעצמי את ה DELL ואני ממש מרוצה ממנו ועכשיו אני רואה את המסך החדש יותר של LG שיש בו חיבור HDMI שנראה לי שצריך את החיבור הזה בשביל להתחבר לממיר טלוויזיה(תקנו אותי אם אני טועה) , וגם המסך LED ככה שנראה לי שהוא רמה מעל ה-DELL. אז קודם כל רציתי לבקש ממכם קישור ל-review על המסך של LG כי לא מצאתי לבדי. וגם לשאול האם אני צודק לגבי החיבור HDMI (אם לא אז מה כן צריך בשביל להתחבר עם המסך לממיר של טלוויזיה) ולבסוף רציתי לשאול את דעתכם א…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי את את המסך הזה, כשקניתי אמרו 3 שנים אחריות וזה. בכל מקרה הגעתי הביתה עם הקופסה, על הקופסה עצמה יש מדבקה שזה הקופסה הזאת נשלחה למישהו בשם Amit Paz ולחברה בארץ שנקראת משהו כמו סי.אמ.אס. הקופסא עצמה הייתה סגורה מן הסתם והכל היה סגור. אבל אני מפחד שאין שם את האחריות של ה3 שנים. חוץ מחשבונית שקניתי מאייבורי אין לי שום דבר מעבר לזה. לא אמורה להיות בתוך הקופסא עצמה איזו אחריות 3 שנים של היבואן בארץ? אין לי פה שום דבר כזה. יכול להיות שנפלתי קורבן למרמה של אייבורי? :[
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ראשית, אני נורא מצטערת אם זה לא שייך לפה. אני לא הייתי כ"כ בטוחה לאן זה שייך אז הלכתי על מה שנראה לי הכי בטוח - מסכים. עכשיו, חיברתי למחשב שלי מסך נוסף - יש לי כרטיס מסך ATI REDON HD 5770. המסך השני עובד, ורואים נפלא והכל, אבל השאלה שלי היא.. איך משחקים עם שני מסכים? אני לא רוצה שמסך אחד יפעיל את המשחק והשני פשוט יראה את הדסקטופ שלי. תודה לעוזרים, הילה~
-
- 8 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לרכוש מסך מחשב שישמש כיום חלק מתחנת עגינה מאולתרת לנייד ובעתיד הקרוב כמסך למחשב נייח. כמצוין בכותרת התקציב המתכונן הוא בין 900 ל1200, עם אפשרות לחריגה עבור מסכים משתלמים במיוחד. שימושים עיקריים הינם צפייה בסרטים וסדרות, קריאת מלל ומצגות ומשחקי אסטרטגיה ותפקידים. אין חשיבות לגודל המסך, הגדלים המצויינים הינם מההיכרות המועטה שלי עם טווח התקציב. עדיפות לכושר הפרדה גבוהה, צבעים מדויקים וזמני תגובה טובים על-פני גודל. אעדיף לרכוש מסך הזמין בחנויות הממוקמות בצפון הארץ, אך אין זו מכשלה אם מסך כדאי במיוחד זמין רק בחנות הממוקמת בגוש דן. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה העברתי את המחשב הנייח לאימי ורכשתי מחשב נייד 13 אינצ למטרת ניידות. אני זקוק למסך מחשב טוב לבית בגודל 22-24 אינצ. מרבית השימוש שלי יהיה תכנות, מסמכי אופי ומשחקים מעט. שמעתי רבות על הdellu2311h מכם ורציתי לדעת האם לצרכים שלי הוא יהיה העדיף. התקציב שלי הוא עד 1000 ש"ח. ראיתי בנוסף שדיברתם על הrev שלו שצריך להיות a03 האם יש חשיבות משמעותי לכך האם שווה לי לקנות אחד שהוא לא a03? אודה להמלצתכם בנושא וגם מסכים אחרים שמתאימים לי. גיל
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מתלבט בין שניהם תודה לעוזרים! מסך מחשב Samsung דגם LED S23A950D 3D http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7815&CatCode=398 מסך מחשב DELL דגם U2412M http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=8090&CatCode=398
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני יותר נוטה לרכישת מסך טלויזיה גדול בכוון של 42" עם רזולוציה של 1920X1080 וקצב רענון של 100MHZ. יש דגם זול שנמכר בשופרסל במחיר נמוך והאיכות סבירה למרות שייתכן מאוד שיש מסכים יותר יקרים ויותר טובים. http://www.newpan.co.il/Index.asp?ArticleID=3179&CategoryID=576&Page=2 בכל מקרה נתקלתי במפרטים שרשום שם שהרזולוציה של המסך לצורך שימושי טלויזיה אומנם היא 1920X1080 אבל לצורך שימושי מחשב היא יותר נמוכה. האם זה תמיד ככה? כלומר אם אני ארכוש מסך טלויזיה ברזולוציה FHD אזי לצורך שימוש מחשב (סימולטור טיסה) הרזולוציה תהיה נמוכה יותר? ??? ? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איזה מסך יותר טוב מבין השתיים ? http://www.bestbuy.com/site/AOC+-+23%22+Widescreen+LED+Monitor+-+Black/1968047.p?id=1218303651298&skuId=1968047 או http://reviews.cnet.com/lcd-monitors/dell-ultrasharp-2007wfp/4505-3174_7-31783769.html
-
- 8 תגובות
- 867 צפיות
-
-
אני בתחילת השבוע צריך לקבל מחשב חדש, והזמנתי מ-KSP את המסך Samsung S24A350H, עכשיו אני מתחיל לאט לאט לקבל רגשות חרטה, אז אם אפשר לעזור לי ולהגיד לי איזה מסך טוב יותר? (כי עדיין אפשר להחליף) הכרטיסי מסך שאני קונה הם GTX560 Ti SLI (אם זה משנה) המסכים: Samsung - http://www.samsung.com/sg/consumer/pc-peripherals-printer/monitor/led-monitor/LS24A350HS/XS/index.idx?pagetype=prd_detail Dell - http://accessories.us.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=us&cs=04&l=en&sku=320-2676 המחיר של הסמסונג הוא 1250 ש"ח והמחיר של הדל הוא 1590 ש"ח
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המסך צריך להיות: 1) אוטנטי מבחינת צבעים ועם אפשרות כיול 2) כזה שניתן להביט בו שעות רבות ביום בלי שיעייף את העיניים ֱ3) ניתן להטייה וכיוון 4) לא מבריק (שלא ייצר השתקפויות) 5) התמונה לא משתנה בהסתכלות מזוויות שונות 6) במחיר שלא עולה על 2000 ש"ח אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי גלי
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קניתי בעבר ספרי אם סמרטוט כזה לניקוי של מסכי lcd ולא מזמן החלפתי ל led שאלתי היא אם ניתן לנקות מסך led אם הניקוי של lcd המסך שיש ברשותי הוא lg e2350t ברצוני בעתיד לקנות מחשב חדש אם כרטיס מסך שתומך ב hd ולא ראיתי כניסה של hd על גביי המחשב יכול להיות שאין חיבור כי לפי הנתונים אני זוכר שהיה רשום שהוא full hd נירא לי 1080p ??? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי מסך ישן - חמש שנים פלוס, של 19 או 17''. אשתי מאד אוהבת אותו, וגם אני מסכים שלעבודה של עיבוד תמלילים הוא מצויין. מצד כבר יש עליו, והייתי רוצה מסך חדש LED, יתר חד וכו'. וגם לסרטים יתר נחמד יתר גדול. הבעיה היא שהים אני לא רואה בשום מקום מסכים מרובעים - רק מאורכים. 23'' וכיצ"ב - כולם מאורכים. 1. האם אפשר להשיג בכלל מסכים מרובעים? האם זה רק בגדלים של 17 ו-19 - או שיש מרובעים גדולים יתר - ואיפה אפשר לקנות? 2. האם יש אפשרות במסך מאורך לראות בתבנית מלבנית מרובעת יותר - כלומר שני מצבי צפיה (מאורך כמו בסרט ו"רגיל")? 3. אם אפשר בכמה מלים - אם אני מעוניין במסך לסרטים, משחקים, ומשרדי - חד וטוב, מעט אנרגיה וצבעים מדוייקים - מה האפשרוית? אני הולך לאיבוד בין כל הכותרים. אם אפ…
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מסך שהיה איתי המון זמן, 17 אינץ' פשוט נישרף היום יש ריח מסריח הוא עשה "טזזזז" ובום כזה ונשרף ריח ממש מסריח. יש לי כרטיס מסך 8500GT אני יודע שיש בו כניסה כחולה ולבנה מרובעת אפשר בבקשה המלצות למסך הכי זול והכי טוב שיכנס לי בתקציב הדל שלי? מקסימום 400 אם אפשר ב 300 בבקשה אני גר ליד אשקלון במושבים ואני יכול להגיע לאיבורי חשוב לי גם אחריות שלא ישרף או משהו שוב המסך ישמש לגלישה אינטרנט סרטים 720P לפעמים אני רואה 1080P לא תמיד אבל מאוד חשוב שלא יזיק ממש לעיניים ושלא יהיה ממש גרוע תעזרו בבקשה אם תהיה עזרה כבר מחר ארכוש או אמתין שיהיה תגובות עד יום ראשון תודה רבה לכם עריכה: מה ההיתם בוחרים מ 2 אלה? אחד זה חברה שני לא מוכר אבל סמסונג שנה אחריות השנ 3 שנים אם היתה לי עכשיו אחריו…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קראתי את כל המידע על המסך הזה גם כאן בפורום וגם בהרבה אתרים אחרים אבל נותרו לי מספר שאלות : 1. אני רוצה לקנות את המסך האם יש מצב לקנות אותו בפחות מ-1500 ש"ח בקנייה במזומן כקונה יחיד? (איזור נהריה כרמיאל) ואם לא אז מתי יוצאת לדרך רכישה קבוצתית נוספת ? 2. לא מסוגל לקבל פיקסל שרוף אחד או תקוע אחד , האם יש מצב לבדוק את המסך בחנות , ואם כן באיזה תוכנה להשתמש ? 3. אני רוצה לקנות את המסך ב-KSP אבל אני מפחד שאולי המסך שלהם סוג ב (פחד לא רציונלי או שאולי קצת רציונלי ) והאם המסך מגיע מהיבואן הרשמי של DELL בארץ או ביבוא של KSP מ Dell ?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברה, התחדשתי היום במסך 2312, זה עלה לי 970 ש"ח (לא מצאתי יותר זול) המסך פשוט פצצה- אין מילים. מסך מאוד מרשים הכל נמצא במקום - נראה לי שחשבו על כל דבר כשתכננו את המסך הזה ממליץ בחום.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני חושב ללכת על ה21 אינץ הכי זול שאפשר למצוא על מה אתם ממליצים לי ללכת? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי DVD עם חיבור HDMI והייתי רוצה לקנות מסך מחשב עם חיבור HDMI השאלה שלי על איזה מסך אתם ממליצים לי אני לא צריך יותר מ "19 ואיכות סבירה.
-
- 8 תגובות
- 924 צפיות
-
-
האם מישהו מחזיק/החזיק במסכים הנ"ל ויכול להשוות איכות תמונה: בעיקר שחורים ובהירות. כבעלים של DELL 2007p, שמחפש לקנות מסך נוסף, מעניין אותי האם יש שיפור, וכמה, בין הדורות. ה- 2007 שברשותי מסך טוב יחסית למסכי ה TN שהיו בזמנו, אלא שהבהירות שלו לא להיט, מה שמקשה על שימוש בסלון מואר באור יום, וגם רמת השחור הייתה יכולה ליהיות טובה יותר.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני עומד לקנות את המסך הנ"ל, לפי זאפ שני החנויות הזולות יותר (בהפרש של 450 ש"ח מהשאר) הן חצי חינם ואייבורי, שתיהן מציעות 3 שנים אחריות יבואן רשמי. השאלה אם כדאי לקנות אצלם כי המחיר נמוך יותר והמסך במלא מגיע מדל, החנות היא רק משווק, או שכדאי לשלם יותר ולקנות ממקום מכובד יותר, משהו שלא נקרא "חצי חינם" למשל במקרה של בעיה עם המסך, אצטרך לפנות לחנות או ישירות לדל?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן יש לי בעיה מציקה שהתחילה לא מזמן. קבעתי בעבר שהמסך (ולא המחשב עצמו, אלא רק המסך) יכנס למצב חסכון לאחר דקה ללא שימוש, ועד עכשיו זה פעל כמו שצריך. לאחרונה, לוקח למסך זמן עד שהוא חוזר, כלומר אני יכול להזיז את העכבר ולהקיש על המקלדת, אבל לוקח למסך מספר דקות לחזור. המסך של דל, דגם 2311 אני חושב, ממה יכולה לנבוע הבעיה?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה המצב אנשים, עוד לא רכשתי מסך חדש, אבל בזמן האחרון אני הייתי עצל חבר לפירמוט של כמה מחשבים שלו, יש לו מסך EX2200 שהוא 22" 16:9, עד עכשיו לא מצעתי שום יתרון ברזולציה גדולה משום מה, כלומר איפו היתרון שלה ? לדוגמה בגלישה, כולכם פה עושים זום לפחות 150%? או איך? חוץ מתוספת שטח עבודה ויותר מקום לאייקונים, איפו באמת היתרון האמיתי? אני יכול לתת לדוגמה את ה IPAD החדש שהוא רק 9.7 אבל רזולוציה גדולה מ FHD, גודל המסך הרי אותו דבר , אז בממשק אין הרבה הבדל חוץ מתוספת חדות, אבל מה לגבי אפליקציות וגלשיה? בדומה לתוכנות למחשב , כמו שאין הרבה תוכנות שמותאמות ליותר מליבה אחת חח, בקיצור השאלה כמו שהבנתם, איפו היתרון ברזולוציה גדולה ? כי במצב הזה אני יכול להסתדר אם טלוויזיה 32" שתהיה מצ…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-