עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. היי אנשים, רכשתי מסך SAMSUNG SYNCMASTER 2333T והתצוגה שלו מפריעה לי מאוד. האובייקטים מפוקסלים ואינם בפוקוס. יש לי חיבור VGA. לאחר שראיתי המלצה באינטרנט, הורדתי תוכנה של סמסונג בשם NATURAL COLOR PRO אך זה לא עזר. אשמח לעצות מחכמי הפורום! תודה, נמרוד

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. רכשתי מסך LCD בגודל 20 אינץ' של סמסונג, דגם 203B. http://zap.co.il/model.asp?model_id=463203 הפעם בניגוד להרגלי, מסיבות שונות, לא טרחתי לראות אותו במו עיני והסתפקתי בביקורות שקראתי. חשבתי לקנות 20" גם כדי לשדרג את חווית הצפייה בסרטים למרות שהבנתי שה-CRT עדיין מציג יכולות משופרות יותר בתחום הזה. עם זאת, בבדיקה מקרוב התאכזבתי מאוד לראות עד כמה ההבדלים משמעותיים ופוגמים בחווית הצפייה. גוסטינג, קוביות של קידוד וכיוצא בזה בעיות שכמעט לא קיימות במסך ה-CRT הישן שלי ואציין עוד שאת ה-LCD אני מחבר ב-DVI הדיגיטלי. האם נפלתי על יחידה בעייתית או שזאת תופעה מוכרת במסכי LCD ואין תרופה? אני שוקל ללהחזיר את המסך אם לא אצליח לשפר את איכותו. בתודה מראש על כל תגובה.

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. יש לי נווידיה 8600 תודה לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  4. ערב צך ערב זך אם מישהו פה הוא בעל שני מסכי 22 או 24 שאפשר להציב במצב מאונך PORTRAIT , צמודים אחד ליד השני תוכל ( או תוכלי ) בבקשה להעלות לפה תמונה במצב הזה, כשהדסקטופ פרוס על פני שתי המסכים ? תודה רבה ( מאוד מאוד ) מראש.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Mics,

באיזה רזולוציה אקבל חווית משחק מייטבית?

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by Shalev Abuhatzeira,

שלום חברים. בהנחה שהתקציב הוא לא בעייתי מבין 2 המסכים הבאים: U2518D VS U2419H איזה מהם יהיה הכי טוב עבורי בשביל עריכות סטילס ועריכות וידאו. (פה ושם קצת גיימינג אבל לא משהו קריטי בכלל) ההפרש במחיר ביניהם הוא זניח עבורי, השאלה אם קיים סיכוי בו עדיין עדיף את ה-24 אינץ' FHD על פני 25 אינץ' 2K. בכל אופן שאלת אקסטרה, ב-25 אינץ' יש אופצית HDR שלא ממש נחוצה לי וגם לא ממש הבנתי את ייעודה ומתי משתמשים בה, השאלה היותר חשובה לי אם מדובר בפיצ'ר שפועל כל הזמן ועלול לפגוע לי בתהליכי העריכה והדיוק בצבעים שאני עורך? מישהו יכול לשפוך קצת אור? תודה.

• 8 תגובות
    • 3.2k צפיות
  7. השגתי אותו במחיר מציאה, ולמסך יש נתונים יבשים די מדהימים של 2MS וניגודיות של 1:2000. שיחקתי קצת בהגדרות של המסך, ואפשר להגיד שדי הסתבכתי =] כל דבר שאני מנסה נראה לי מוזר בעיניים/בהיר מדי/לא מספיק חד וכו'. רציתי לשאול את האנשים שגם משתמשים במסך הזה, מה ההגדרות שלהם. תודה

• 8 תגובות
    • 984 צפיות
  8. Started by oba3k,

הראיה של ההורים שלי כבר לא מה שהייתה פעם, והם מתלוננים שקשה להם לקרוא פונטים קטנים וכו'. אני מחפש להרכיב להם מערכת מחשב חדשה שתהיה מאד נוחה. מקריאת המאמרים בפורום הבנתי ש19' זה המסך עם גודל נקודה הכי גדול. בנוסף הבנתי שבVISTA יש מנגון להגדלת הDPI אבל שגם באמת עובד לעומת XP. השימוש העיקרי של המסך הוא לסרטים וקריאת טקסטים. אני מחפש לדעת באיזה גודל לחפש (נגיד 24 עם DPI גדול יותר עדיף על 19)? התקציב די גדול. בואו נגיד שעד 8K זה מתקבל על הדעת אבל מוכן לחרוג עד ל10K למשהו מדהים. לא ממש חשוב לי עם המסך לא טוב למשחקים וREFRESH RATE וכאלה, רק מה יהיה הכי נוח לטקסטים וסביר לסרטים.

• 8 תגובות
    • 919 צפיות
  9. Started by אדי44,

באתר של dell שמתי לב שיש 2 גימורים שונים למסגרת המסך ,הכוונה לחזית הנראית לעין כאשר מתבוננים ישירות מול המסך.הראשון בצבע שחור ,והשני בצבע כסוף. השבוע הלכתי לאחד הרשתות בכוונה לרכוש מסך עם הגימור השחור ובשום אופן לא את הכסוף. המוכר שם את האריזה על הדלפק ,אך הוא לא ידע להגיד עם איזה גימור נמצא המסך אשר בתוך האריזה. לא עזרו גם 2 שיחות טלפון שהוא עשה לאן שהוא בכדי לברר את הסוגיה. בסופו של דבר לבנתיים לא קניתי את המסך מאחר והמוכר לא היה מוכן להתחייב לגבי צבע המסגרת. האם יתכן שבשוק קיימים מסכים עם 2 הגימורים ?.ואיך ניתן לדעת מה יש בתוך האריזה לפני פתיחתה. 1- צג עם גימור כסוף : http://www1.euro.dell.com/il/he/home/monitor/monitor-dell-2209wa/pd.aspx?refid=monitor-dell-2209wa&amp…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. שלום, אודה להמלצה למסך 27" שיתאים לגיימינג (RTS, SHOOTERS) ולעריכת תמונות/וידאו/תלת אפשרי להתפשר מעט על זמן תגובה במידה וחייב תקציב עד 2000ש"ח (המסך ישודך ל Gigabyte GeForce RTX 2060) תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 2.8k צפיות
  11. שלום לכולם! לפי הכותרת תראו את השאלה שלי: ההפרש מחירים הוא 400 ש"ח ונגיד ששניהם הם פאנל s-vpa מי עדיין יותר טוב למשחקים!!!?

• 8 תגובות
    • 984 צפיות
  12. Started by surfface,

המסך מיועד למטרות עבודה,גלישה ובעיקר סרטים ואם משחקים אז בסגנון GTA האחרון מאחר ויש לי 6600GT . אני מתלבט בין המסכים הבאים וזאת בתקציב של 2000 ורצוי פחות. 1)2007WFP 2)E228WFPוDell 3)226BW סמסונג עוד שאלה מה אני בודק לאחר קבלת במסך ואם איזה תוכנות , אייך עושים כיול צבעים ראשוני? *חשוב לי הגדול קצת יותר מאיכות ,מאחר ואני רואה סרטים וזה יפצה על זה לא? אם יש מסך יותר מתאים אז תסבירו

• 8 תגובות
    • 879 צפיות
  13. שלום לכולם השאלה הזאת מופנית בעיקר רק לאנשים שיש להם את המסך בדגם הזה ספציפית Dell U2312HM רכשתי את המסך לפני כ4 ימים ושמתי לב למשהו קטן ומציק, ואין לי שמץ של מושג עם זה תקלה או באג שיש אותם לכל מי שמשתמש בDell U2312HM או שזה רק אצלי הבעייה הזאת הבעייה היא כזאת: בכפתור של הכיבוי המסך - קורה שאני לוחץ לחיצה אחת על כפתור ההדלקה ON/OFF והמסך לא נדלק, ורק בפעם השנייה שאני לוחץ על הכפתור ההדלקה, רק אז המסך נדלק.. יוצא שאני צריך ללחוץ פעמיים על כפתור ההדלקה בישביל שהמסך ידלק (אור כחול)... אני חייב לציין שזה קורה מידי פעם ולא באופן קבוע . יש לעוד מישהו את הבעיה הזאת במסך הזה?? יצא למישהו להיתקל בזה אני רוצה לדעת אם זה רק אצלי או אצל כולם תודה לכולם על העזרה ושבוע טוב

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by eyarit,

אני דיי מתלבט לרכוש מסך LCD בגבול ה- 19" - 20" שיתאים לעריכת תמונות (דהיינו ללא קונטרסט גדול ובוהק) ומצד שני שיתאים לטקסט קריא למס' שעות לא קטן ביממה. לצערי התקציב מוגבל לעד 2000 ש"ח אז אם מישהו בא לו רעיון אשמח לשמוע.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. מה דעת חכמי הפורום בעניין זה? ניסיתי כמעט הכל כדי לכייל את ה931C סמסונג כדי שהטקסט יהיה קריא, ושאוכל לקרוא בלי שהעיניים יתעייפו אחרי פחות משעה, ניסיתי את כל סוגי הרזולו' שיש, את הcleartype של ms ,את הdisplaymate כמו גם את כל הקישורים שמצאתי כאן בפורום לתוכנות כיול למינהם. כולל זו שבאה עם הכרטיס מסך שלי GT6600 . הגדלה של הDPI ל120 עזרה מעט, אבל עדיין זה לא בדיוק זה. האם צריך פשוט להתרגל לזה, או שככה זה בLCD ואין הרבה מה לעשות? מה שמתאים לאדם אחד, לא בהכרח יתאים לאחר ואין הרבה מה לעשות בנידון? או שכמו שהבנתי מכמה מאמרים בנט, שLCD לעולם לא ישתווה לCRT בטקסט חד ובריא. אני שוקל להחזיר אותו לחנות בגלל הבעיה הזו ודיי חבל, כי משחקים כבדים , כמו גם וידאו רצים עליו הרבה יותר טוב מ…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by NosNos22,

אני קונה טליווזיה DLP TOSHIBA דגם 62CM9 והבנתי שהוא לא HDTV אלא HD READY ,,שאלתי טכנאי של ניופאן והוא אמר לי שאין הבדל בכלל אבל אני רוצה להיות בטוח אני מעוניין בעיקר בכדי לשחק ב XBOX360 ו PS3 ולצפות בקבצי HD ו טליוויזיה ב HIGH DEFENITION אבל הכי חשוב זה הקונסולות האם התפקוד של ה קונסולות החדשות ייפגע אם זה יהיה רק HD READY תודה רבה

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  17. אהלן חברים שבוע טוב, אני עובד במשרד, עובד עם מחשב נייד ועוד מסך באופן קבוע. אני רוצה להחליף את העבודה עם המחשב נייד ולחבר למחשב 2 מסכים (שבכל מסך רואים תצוגה שונה, בגדול כמו שאני עובד היום - שבמסך 1 רואים שולחן עבודה, ובמסך 2 אני יכול לעבוד ולהעביר לשם דברים, והמחשב נייד שישב בצד) קניתי עד עכשיו מפצל 2 HDMI ל HDMI אחד ואני מחבר את זה למחשב וזה לא עובד (אני מצליח לחבר את 2 המסכים למחשב אבל אני רואה ב2 המסכים אותו דבר, אז זה לא פותר לי את הבעיה) קניתי ממיר HDMI ל USB ואז ניסיתי לחבר מסך אחד עם החיבור HDMI ומסך אחר עם החיבור של ה USB, גם לא עבד אני רוצה לדעת אם יש בכלל דרך לעשות את זה ואם כן אז איך עושים את זה? תודה !!!

18. Started by tomz,

טוב, אתמול אחה"צ קיבלתי את המסך הנ"ל, דבר ראשון ששמים לב כשפותחים את הקופסא, מבינים למה כל הביקורות דיברו על כך שהרגל של המסך "שבירה", צריך באמת לקרוא את ההוראות בשביל לפתוח אותו, חבל סתם לשבור, ממש לא מסובך. לגבי המסך עצמו, דבר ראשון הוא נראה טוב, הכפתורים (חוץ מהכיבוי) לא ממש נוחים, אבל אני מעדיף אותם ככה, מוסתרים. בפעולה, משחקים - נוסה רק FIFA WORLD CUP 2006 עד עכשיו, עבד חלק ללא שום מריחות, אפילו יותר טוב מה CRT שלי. סרטים - ניסיתי עם מצב MOVIE, בן זונה, הבדל דיי גדול מהCRT שלי, ממש תמונה יפה. טקסט וכאלה, המסך נוח לי יותר מהCRT שלי מכיוון שהוא מאוד בהיר למה שאני רגיל, פחות מעייף את העיניים, הכל יותר ברור וחד. המסך גם נוח מאוד מכיוון שאפשר לשחק עם הגובה והזווית שלו בצו…

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. שלום יש לי מסך ישן - חמש שנים פלוס, של 19 או 17''. אשתי מאד אוהבת אותו, וגם אני מסכים שלעבודה של עיבוד תמלילים הוא מצויין. מצד כבר יש עליו, והייתי רוצה מסך חדש LED, יתר חד וכו'. וגם לסרטים יתר נחמד יתר גדול. הבעיה היא שהים אני לא רואה בשום מקום מסכים מרובעים - רק מאורכים. 23'' וכיצ"ב - כולם מאורכים. 1. האם אפשר להשיג בכלל מסכים מרובעים? האם זה רק בגדלים של 17 ו-19 - או שיש מרובעים גדולים יתר - ואיפה אפשר לקנות? 2. האם יש אפשרות במסך מאורך לראות בתבנית מלבנית מרובעת יותר - כלומר שני מצבי צפיה (מאורך כמו בסרט ו"רגיל")? 3. אם אפשר בכמה מלים - אם אני מעוניין במסך לסרטים, משחקים, ומשרדי - חד וטוב, מעט אנרגיה וצבעים מדוייקים - מה האפשרוית? אני הולך לאיבוד בין כל הכותרים. אם אפ…

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by xXx Lid,

המסך שלי גוסס למוות CRT של LG ואני מחפש מסך חדש רצוי 19' LCD , כמה שיותר איכותי בתקציב של עד 1000 שקל ושלא יהיה מסך רוחבי אלה רגיל . בעיקר למשחקים ואינטרנט תודה.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by gal,

היי, יש לי התלבטות בין 3 מסכים של סמסונג ואבקש את המלצתכם: T220 2253BW 2243BW ראיתי שכולם פה ממליצים דווקא על ה2243 מה הסיבה לכך? ומה ההבדל בין ה2253 לבין זה? עוד שאלה:ראיתי שה2243 לא נמכר בהרבה מקומות למה זה? ודבר אחרון היכן אפשר לרכוש אותו בחנויות באזור נהריה! תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אהלן, אני מחפש מסך מחשב חדש כי הגיע הזמן להחליף את הסמסונג 19" הישן שלי... אשמח אם תוכלו לעזור: השימושים שלי במסך יהיו לגיימינג (GTA V, BF4 שייצא כבר למחשב!) ולעריכה בתוכנות כמו Sony vegas, After Effects, Photoshop אני עתיד לקנות כרטיס מסך חדש שיתמוך ברזולוציות גבוהות, כרגע הכיוון שלי הוא לGTX 660, מי שרוצה יותר ממוזמן להתעדכן בדיון שפתחתי על כך כאן: כרטיס מסך חדש. על המסך לתמוך כמובן בצפייה בHD, רצוי מסך LED. ייצא לי לשבת הרבה שעות מול המסך, איכותו חשובה לי, לכן ניתן לחרוג מהתקציב במידת הצורך אם ישנו מסך מומלץ ומשתלם. בנוסף שאלה - האם על כרטיס המסך להיות בעל יציאת HDMI או שDVI יספיק למסכים בסגנון זה? האם יש הבדל באיכויות וכדומה? אשמח אם מישהו יוכל להסביר…

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by sinister18,

אהלן חבר'ה...אחרי התלבטויות רבות החלטתי לבחור בין שתי המסכים הבאים...רציתי שתמליצו לי מה מבין שניהם הוא מסך שטוב יולר למשחקים וסרטים..מקווה שיותר אני לא אצטרך לשגע אותם עם השאלות שלי ותודה לכל מי שעזר ויעזור. הנה הקישורים למפרט של כל אחד מהמסכים: http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=nzlfsl9B8IdmdM1h http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=61&subcatid=169&prodid=542&keySearch= end of link

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. קניתיח את המסך syncmaster 931bf של סאמסונג אני בינתיים מרוצה אבל רציתי לדעת איך הוא נחשב מבחינה מקצועית? האם הוא היה שווה את הכסף או לא? דרך אגב ראיתי שיש לי 2 חיבורים DVI ו RGB מה יותר מומלץ? והאם יש איזה הגדרות או רזולוציות מסוימות שעדיף לעבוד בהם? תודה רבה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by pinky_28,

אני מעוניינת לקנות מסך LCD 19 בתקציב של 1800 (אפשר קצת יותר אם המסך ממש טוב). רוב מה שאני עושה זה קריאת טקסט וגלישה באינטרנט, סרטים אני רואה ממש מעט ומשחקים אני בכלל לא משחקת ככה שהמסך צריך להיות מותאם בעיקר לקריאת טקסט. כרגע יש לי בבית של ההורים מסך LG 1970 HR שאני לא כל כך מרוצה ממנו, רואים סרטים מצויין אבל קשה לקרוא טקסט (הוא מחובר אנלוגית ולא דרך DVI, אז יכול להיות שגם זאת הסיבה), ובעבודה יש לי מסך VIEWSONIC 930 VP שממנו אני מאוד מרוצה, אבל הבנתי שכבר לא ניתן להשיג אותו. איזה מסך יכול להתאים לי? האם SAMSUNG 971P טוב לקריאת טקסט? הבנתי שרוב מסכי 19 אינץ' מגיעים עם פאנל TN שנחשב הכי נחות, איזה מסכים נוספים יש עם פאנל יותר טוב בתקציב שלי חוץ מ-971P? תודה על העזרה.

• 8 תגובות
    • 964 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.