עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Kukishin,

אני לא עורך... משחק לעיתים בעיקר מחכה לתוכן של מדיה של 4K, האם זה שווה את ההשקעה, רק בשביל העתיד?

2. Started by Yehonatan_,

שלום, אני מעוניין לקנות מסך מחשב חדש, מסך קעור. אני מתלבט כרגע בין שני דגמים: Samsung S34E970C LG 34UC97 אני יודע ששניהם מצויינים אבל אני לא בטוח במה לבחור. אשמח אם תעזרו לי ותיעצו לי.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Rockstatement10,

מפרט I5 3470 HD 7950 תקתיב עד 3000 הוא מחפש מסך באיזור 27-28 אינץ איכותי.. למשחקים. חשבתי על u2715h. הוא יצטרך להתפשר הרבה במשחקים?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום. יש לי מסך ישן מאוד (אך מעולה) שהוא ברזולוציה ישנה של RHD דהיינו 1680/1050. רציתי לעבור למסך קצת יותר טוב וההתלבטות היא בין 1920-1080 או 1920-1200 (כרטיס מסך GTX 970 FTW של EVGA) מה ההבדל באיכות גיימינג וההנאה ממסך של 1200 לעומת ה 1080 הרגיל. האם זה יותר כיף לשחק ככה? אני באמת שואל כי אני לא יודע אף פעם לא נסיתי מסך שהוא מעל HD. כמו כן האם הכרטיס יריץ כמו שצריך משחקים כמו FAR CRY 4-5, GTA 5 ושאר המשחקים החדשים של קול אוף דיוטי, באטלפילד למיניהם. ובכמה פריימים לשנייה שפחות מ 30 זה כמובן בלתי נסבל אבל אין לי בעיה להיות עם הגדרות גבוהות אבל 40-45 FPS. העין שלי צדה בעיקר את המסך הזה

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by benor,

מסך בגדלים 22-24 אינץ', אשמח לקבל המלצה לדגמים. הדרישות העיקריות הן גלישה באינטרנט, אופיס, וכד' לא לסרטים ולצורכי גיימינג. האם יש מסכים בשוק ברזולוציה שאיננה FULL-HD, אשר הטקסט בהם יהיה גדול וקריא יותר? נ.ב המסך מיועד לאבי, הוא רגיל לעבוד עם מסך 19" בפורמט 4:3, וברזולוציה 1024X768 ואם אפשר שיהיה בעל נתונים דומים ככל האפשר. תודה!

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. Started by OverBooking,

אני מתכוון למסך הזה: http://www.istoreil.co.il/AppleThunderbolt27Display.html האם ניתן לחבר אותו למחשב רגיל? האם התצוגה תהיה סבירה? אני מתכוון לתצוגה בלבד וללא כל שאר הפונקציות.

• 8 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. Started by haim855,

היי חברים אני מחפש המלצה למסך מחשב גודל 24-27 בעיקר שימוש למשחקים לא גיימיג מטורף אלה נורמלי! כרטיס מסך שברשותי gtx 970 אני מחפש כבר כמה ימים מסכי מחשב אני רואה שלרוב יש תמיכה במשחקים לבעלי כרטיס מסך amd FreeSync מימה שהבנתי עם אני רוכש מסך שכזה לא תיהיה לי אפשרות להנות מימנו במצב משחק כי אני כרטיס מסך nvidia נכון? Samsung S24F350FH לדוגמא מסך שניראה לי מעניין במחיר סביר מאודד השאלה עם לרכוש אותו או שלחפש מסך אחר. לכן מחפש המלצה למסך שכן יעשה תעבודה עם gtx 970 וכן אתן שיפור למשחקים במחיר סביר ולא להשתגע .. תודה

• 8 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. פי כמה דגמים יש להם (P,U,H,M,D) . מבקש המצלמה למסך מחשב בגודל 24 אינץ עבור עבודה משרדית (משרד עורכי דין) , עבודה עם כמות מרובה של קבצים (מסכי וורד) פתוחים. מה ההבדל בין מסך שעולה 700 שקל לבין 1400 שקל (מלבד הארגונמיה). אשמח למסך מומלץ בתקציב הנמוך ולמסך מומלץ בתקציב הגבוהה. תודה מראש , דרור .

• 8 תגובות
    • 7.3k צפיות
  9. שלום. אין לי מושג מה קרה אבל חזרתי לבית הדלקתי את המסך ואני רואה שהדסקטופ לא יושב בצורה מלאה על הצג יש בכל צד ולמטה מרווח בצבע שחור. מסך asus rog swift pg279aq לא מצאתי שם בהגדרות משהו שקשור לזה בדרייבר של נוודיה גם כן שיחקתי שם ניסיתי לסדר לא עזר עשיתי איפוס להגדרות גם כן לא עזר מחקתי את הדרייבר והתקנתי מחדש לא עזר. מה אפשר לעשות? כרטיסי מסך זוג 1080

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. Started by TheCrush,

היי אני רוצה מסך שהוא קמור (קעור) ,עם 144 הרץ ,וגם עם G-SYNC ,כמובן 27 זה יהיה בדיוק בגודל שאני רוצה , אבל רק 2 דברים שאני לא כל כך בטוח , הרזלוציה של המסך הזה הוא רק 1080P , וכמו כן אין אחראיות (לא שאני מזלזל באחריות אבל לא קרה לי כלום עם המסך שקיים לי מ2009) ,כמובן המסך מיועד למשחקים בעיקר נ.ב יש לי כרטיס מסך 980TI במידה ותרצו לדעת איזה כרטיס מסך יש לי וזה המסך שאני מדבר עליו http://www.acer.com/ac/en/US/content/predator-model/UM.HX1AA.006 אודה לקצת דעות\עצות תודה רבה מראש

• 8 תגובות
    • 2.6k צפיות
  11. Started by ameer7,

שלום, אני מתלבט בבחירת מסך מחשב חדש, מחפש מסך איכותי, אם מסגרת דקה שישמש לרוב לגלישה וסרטים ולעיתים רחוקות אולי למשחקים. החברה הנ"ל נחשבת לאיכותית ביותר המסך הנ"ל ניתן לרכישה בחול בסך של כ1500 ש"ח. האם הוא עדיף על פני מסכי DELL מסדרת U? כל דעה תתקבל בברכה במטרה להגיע להחלטה תודה

• 8 תגובות
    • 3.2k צפיות
  12. Started by harel_d,

היי, אני מחפש להתחדש במסך ביתי לשימוש משרדי בעיקר ומתלבט בין שני מסכי IPS של Dell, שניהם 23'': 1. P2317HWH. 2. S2316H. להבנתי הדלה, השוני בין שני המסכים הוא שב-P2317HWH יש חיבור Display Port וגם HDMI, וב-S2316H חיבור HDMI בלבד. איני משתמש ברמקולים של המסך, כך שפרמטר זה אינו מהווה פקטור עבורי. בנוסף, ה-P2316HWH יקר ב-100-150 ש"ח. מפרט המחשב אותו אני עומד לקנות: מעבד: Quad Core i7 6700 Skylake 3.4Ghz S1151 לוח אם: Gigabyte GA-Z170-HD3P (DDR4 USB 3.1) S1151 זכרון: 16G(2x8G)GB Crucial Ballistix-Sport DDR4 2400Mhz CL16 (כמות: 2) דיסק קשיח: SSD Samsung 850 EVO 250GB SATA III כונן אופטי: LG DVD-RW X24 GH24SCO…

• 8 תגובות
    • 3.2k צפיות
  13. היצרנים השונים בניסיון לבדל את עצמם בתחרות ,מפגיזים את הלקוחות בשלל מונחים בומבסטיים כאשר אחד הבולטים בהם, זה -"מסך קעור" , שעליו הם דורשים כמובן פרימיום. השאלה היא ,האם יש לזה באמת ערך ושימושיות אמיתית למשתמש המצוי ביום יום או שמדובר בגימיק מסחרי פר-אקסלנס?

14. חשבתי אומנם לרכוש מסך 1440p שהוא לכאורה בעל הרזולוצייה האופטימלית לגדלי מסך של 27 ,אולם המחיר שהוא בערך פי שניים וחצי הרתיע אותי , מה גם שהמחשב שלי לא חדש ואין לו display port, ועם חיבור hdmi הישן אצלי ,אני אהיה מוגבל כל הזמן ל- 30 fps בלבד בכל תוכנה שהיא . כמו כן הבנתי שאם ארכוש מסך כזה ,אני יכול לשכוח מגיימינג כי החומרה אצלי תקרטע וזה יראה כמו שקופיות מתחלפות . אפשר אומנם להגדיר מסך 1440p לעבודה ברזולוציה נמוכה יותר ,אולם הבנתי שכל עבודה ברזולוציה הלא טבעית ,נראית על הפנים . ממילא רוב התוכן אצלי הוא ברזולוציית FHD ומטה ,כך שאני לא אפיק יותר מדיי תועלת ממסך 1440p . בשורה התחתונה אני נוטה יותר לרכוש מסך FHD , אולם אני …

• 8 תגובות
    • 5.3k צפיות
  15. Started by radar,

היי לכולם האם יש חברה שמייצרת מסכי מחשב שכוללים רמקולים בילט-אין, והרמקולים שלה טובים ונשמעים באמת טוב? אם כן, איזה חברות לבדוק? תודה

16. Started by amnesia,

רגע לפני קנייה, אמרתי בהתחלה FHD 144HZ ואז אמרתי כבר עדיף להשקיע ל 2K אז החלטתי 2K 144HZ ואז אמרתי עדיף כבר כמעט באותו מחיר לקחת 4K 27" ואז כמובן אמרתי למה לא 34", אז הגעתי ל U3415W ורציתי לשאול איך הוא ירוץ עם 1080GTX? גם אם לא יריץ כל דבר על ULTRA אני אסתדר. נ.ב: איך אני מריץ משחקים שלא תומכים ב 21:9 (אני חייב windowed mode?) והאם יש הרבה משחקים שלא תומכים?

17. Started by eLi7aN,

רציתי להודות למישל מסטרט PC ותום התותחים חנות מקצועית ושירות מקצועי ואמין !! תמונות שלי מהחלום שהתגשם חייב לציין שהיה לי את שני המסכים מול העניים PG34 אסוס ותX34A פרדטור ללא היסוס חטפתי תפרדטור הוא יפה יותר איכותי יותר חד יותר ומעלףףף האסוס נראה מצועצע מידי הפרדטור זכה אצלי לציון 10 מ 10 האסוס 8 מתוך 10

18. Started by haimm,

שלום חברים! אחרי הרבה(מאוד!) חיפוש מצאתי לפטופ שמתאים למחיר ולצרכים שלי. רק בעיה אחת.. אמרו לי שאני צריך מסך מסוג IPS לצרכים שלי(גרפיקה ועריכת תמונות) ולמחשב הנ"ל לא רשום IPS. אבל באתר של ASUS ראיתי שהדגם הזה בא עם מסכי IPS. בכל מקרה המוכר אמר לי שזה פאנל מסוג NTSC. ורציתי לדעת מה זה ואם זה מתאים לצרכים שלי. מצורפים קישורים של המחשבים הרלוונטיים. http://www.newpc.co.il/items/1016114-מחשב-נייד-Asus-ZenBook-Pro-UX501VW-FJ114T-אסוס http://www.winprice.co.il/product.asp?aff_a=1&pid=UX501VW-FJ114T בכל מקרה תודה רבה!

19. Started by jojo8036,

היי, אחרי הרבה השוות בין 4k ל ultra wide אני מאוד נוטה לכיוון ה ultra wide אני אשמח להמלצות למסך כזה! מחשב חדש עם כרטיס מסך: 1080 gtx גודל מבוקש: לפחות 27" עדיפות לקעור. כרגע מה שמצאתי כאפשרויות : Samsung 29E790 שיש לו פנאל VA Dell U2913WM ‏29 ‏ שהוא ips אבל לא קעור. אבל בכיף תמליצו לי על משהו אחר! תודה רבה מראש!

20. Samsung LCD 21.5" 5ms VGA HDMI S22F350FH 469 ש"ח https://www.wellcom.co.il/index.php?route=product/product&product_id=5632 Lenovo LI2264D 21.5 475 ש"ח http://ksp.co.il/?enter_zap=1&store=shipment&uin=35435&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=za Dell P2017H 19.5" 599 ש"ח https://www.pc365.co.il/product-9711-Dell_P2017H_195_LED_monitor_יבואן_רשמי?utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap המחיר של הדל יותר יקר וקטן יותר באינש

21. מעוניין לקנות מסך חדש למחשב חדש שאני רוחש. בשנים האחרונות השתמשתי במסך Dell 20'' 2007WFP. אני מעוניין במסך איכותי ומתקדם (IPS). המסך משמש גם לעיבוד תמונות וסרטונים באיכות HD וגם 4K. חשוב שניתן יהיה לראות בו עומק צבעים רב ודיוק לצבעים שצולמו במצלמות (DSLR, GoPro וכדומה). בנוסף, המסך ישמש למשחקים שונים ( DOOM, The witcher 3, The division) כך שגם הצד הזה של התחום צריך לקבל מענה. חשבתי על מסך 2K-4K בגודל של 24/27 אינץ'. כרטיס המסך שיש לי כיום הוא Gigabyte GTX 970/REV 1.1 PCI-3.0/4GB GDDR5/256bit ובעתיד אחליף אותו לכרטיס מתקדם יותר. האם יש המלצות ? חשבתי על מסך Dell 2715Q. תודה רבה על העזרה

• 8 תגובות
    • 3.6k צפיות
  22. רוצים להתפנק במסך HDR יוקרתי או במסך הראשון עם רזולוציית 8K מטורפת? כדאי שתכינו את המזומנים, והרבה מהם לכתבה

23. יותר משנה לאחר שנחשף בפעם הראשונה, ה-UP3017Q החדש והיחיד במינו (לעת עתה) סוף סוף זמין לרכישה באופן ממשי, ואף במחיר נמוך מהמוצהר לכתבה

24. Started by Bar Naftali,

שלום לכולם ברצוני לקנות מסך מחשב שיהיה מיועד לגיימינג קל המחיר שאני רוצה להשקיע הוא עד 1000ש"ח. מתכוון לקנות עוד שבועיים באילת כך שרצוי חנויות כמו אייבורי וKSP במידה ואתם יודעים. אין בעיה גם להביא לי פשוט קישור בזאפ אני כבר אסתדר תודה מראש !

• 8 תגובות
    • 2.7k צפיות
  25. חברי הפורום שלום רקע: ברשותי מסך ViewSonic VP930 כבר 5 וחצי שנים (נרכש ב 5/2007). זהו מסך 19 אינץ' ביחס 4:3 (כמובן LCD), שנרכש בעכבות המלצה בפורום זה. לפי האתר http://www.flatpanelshd.com/panels.php הפאנל של המסך הזה הוא: מדובר במסך מעולה, ולא היו לי איתו בעיות (למעט בעיה בספק הכח ממש לפני סוף תקופת האחריות, אבל הוא נשלח לתיקון) ואני ממש מרוצה ממנו. המסך עלה לי בזמנו 2000 ש"ח, ולדעתי הוא שווה כל שקל. הבעיה: היום הבחנתי שכאשר המסך נדלק, למשך כמה שניות התמונה מופיעה בגוון ורוד, אבל לאחר מכן זה מסתדר. הדבר גורם לי לחשוב שיש בעיה במסך, בדגש על בעיה במנורת המסך (או איך שלא קוראים לרכיב ש"זורק" אור על המסך). מכיוון שמדובר במסך דיי ישן, אני בספק אם כדאי להשקיע בבדיקה או בתיק…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.