עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. היי, אני בהתלבטות אם זה נכון או שווה לרכוש מסך גיימינג ברזולוציה 4K, 144HZ לכ.מסך שלי בכותרת... האם הכרטיס יעמוד בדרישות לרזולוציה כזאת, עד כמה שהבנתי מקריאת פוסטים/מאמרים/תגובות של אנשים GTX970 יתקשה במשימה. האם זה נכון והמשחקים פשוט יקרטעו? מפרט לצורך העניין: 2500K 3.3GHZ P8Z68-V 8GB DDR3 1333MHZ במידה וזה לא נכון, הכרטיס יעמוד בזה, איזה מסכים אתם ממליצים? כעיקרון הייתי מעדיף מסך 27", תקציב - בהתאם לדרישות שצריך למסך גיימינג טוב במינימום מחיר. רק רוצה להגיד תודה על כל העזרה שתינתן, מעריך את זה מאוד!

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. קודם כל-תודה לכל המשיבים אחלה פורום יש לכם כאן.. מה אגיד לכם,אחרי שהפנו אותי לבדוק את האופצייה ללכת על מסך WIDE 20 במקום "19 נראה לי שאני באמת אלך על WIDE . הבנתי שלאט לאט ה-WIDE משתלט על תחום מסכי המחשב(בדומה לאלקטרוניקה הבידורית),והיות ואני מתכוון לרכוש מסך למספר שנים קדימה-כדאי ללכת על ה"דבר העתידי".. בנוסף-הבנתי שעבור שימוש של סרטים וגלישה-ה-WIDE מומלץ.. ושתבינו-את ה-EIZO 19 אני יכול להשיג במחיר מעולה.. אבקש "חיזוקים" סופיים :האם אני אכן צודק במסקנות שהיסקתי.. כרגע אני מתלבט בין ה DELL 2007 WFP ובין ה- 20WGX2 NEC. דיברתי עם היבואן של DELL ונאמר לי שהוא אמור לקבל סחורה בשבוע הבא.כמובן שציינתי בפניו את עניין הפנל..והוא אמר שהוא מודע לזה ומקווה שאכן יקבל משלו…

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. אשמח אם אחד יכול להסביר לי מה יותר מומלץ לעבודה לעיצוב ולעבודה עם אופיס וכו' מסך קעור או מסך רגיל ברצוני לקנות מסך 32 K4

4. אני אוטוטו קונה מחשב חדש בתקציב מופרז קצת יש לי מסך CRT 17" של LG ואני מחפש מסך אבל ראיתי פה בפורום שמדברים על מושגים שאני לא מבין השימושים שלי במחשב :משחקים + גלישה + עבודה עם תוכנות כגון אוטוקאד יש כמה מסכים "19 שראיתי היום אבל לא יודע עד כמה הם טובים כולם של סמסונג 931C 931BF 971P ואיך המסכים של ASUS תודה

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by qt1h00,

שלום לכולם, אני יודע שזה לא חוכמה שאני רק מציע ואני אשמח לעזור למרות שהידע שלי הוא לא מספיק בשביל להמליץ אבל חשבתי שאולי בכירי הפורום יכולים לבנות טבלה של מסכים מומלצים וכך למנוע חלק גדול מהשאלות או לפחות לתת את ההמלצות שלהם למסכים כי באמת ניתן להמליץ על מסכים רבים וזה גם עניין אישי של כל אחד. בכל מקרה חשבתי על טבלה מסוג כזה שאולי כן יכולה לעזור לרבים מהחברים שנכנסים לפורום זה ומבקשים חוות דעת על מסך כזזה או אחר: עמודות בטבלה: טווח מחירים מטרת המסך (משחקים/גרפיקה וכדומה) שם המסך המומלץ (או המסכים בקטגוריה) מה אתם אומרים? אשמח לעזור כמובן

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. אני רוכש מחב וחדש ויחד איתו מסך חדש. רציתי ללכת על 22 אינץ'. ה Samsung 22BW נראה טוב. גם ה Dell 228WFP נראה טוב. http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=502783 אני מצלם הרבה ועורך הרבה תמונות בפוטושופ, משחק וצופה בסרטים, אני צריך מסך 22 אינץ' שיהיה טוב בשלושת הדברים האלה. על מה אתם ממליצים?

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. שלום היום הייתי באייבורי ורציתי לקנות את המסך הזה: 1953TR , בקיצור הם בילבלו אותי לגמרי ואמרו לי לקחת את הזה של Aoc וזה רק תוספת של עוד 60 ש"ח כדי שתקבל מסך 22 אינץ' בקיצור אני רוצה לבוא אליהם ולהגיד להם חד משמעית שאני רוצה את הדגם של המסך וזהו! אז ככה הם הציעו לי את זה: AOC 919A2 שזה מסך 22 אינץ' ורציתי לשאול האם כדי אותו? עכשיו הסתכלתי על האתר של אייבורי וראיתי את המסך VW222U וראיתי שהוא דווקא זול והוא עולה 1190 ש"ח זול לא? וגם שאני זוכר ששמעתי שהוא טוב מאוד. בקיצור אתה יכולים להמליץ לי על מסך טוב מאוד במחיר של 1200 ש"ח גג? תודה לכל העוזרים

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. אהלן. אני עורך וידאו (ומעצב גרפי בקטנה), וקניתי לפני כמה חודשים מחשב חדש (כרטיס מסך GTX470). יש לי מסך אחד CRT ישן של 17 אינץ' והוא מצויין לי (משמש כמוניטור לוידאו), ומסך נוסף CRT ישן של 19 אינץ' - הוא המסך הראשי וקשה לי לראות את הטקסט במסך (הוא כאילו לא בפוקוס)... אז התלבטתי איזה מסך לקנות כדי להחליף את המסך הראשי, בחנות ראיתי את ה E2240T של LG שנראה סבבה, ופה בפורום ראיתי שמדברים על ה 2333T שהוא איכותי. הפרשי המחירים לא בשמיים , אבל האמת שהיה בא לי לקנות מסך לא יותר מ 22 אינץ' בגלל שיש לי עוד מסך ואני לא רוצה מסך גדול מידי, בכל מקרה, איזה מסך מבינהם עדיף? העובדה שה E2240T הוא מסך LED לא גורמת לו להיראות יותר טוב (עזבו שנייה זוויות צפייה) מה 2333T ? ומה לגבי זמן התגובה …

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. שלום, מעוניין לקנות מסך 24 אינץ' בין 1000-1800 ש"ח לעבודות עריכה וגרפיקה - פרימייר, אפטר, פלאש, פוטושופ + צפייה בסרטים + חשוב - לא לעבודות לדפוס כרטיס המסך שלי הוא ati radeon hd4850 וחשוב לי שהמסך יהיה hd, כלומר עם חיבור hd לכרטיס המסך ואפשרות צפייה בתכנים שהם hd אפשרות כיוונון פיזי של המסך חשובה אך לא קריטית אנא עזרו לי

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by Atlon-Xp,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5080 בעיני הוא נראה טוב,מה דעתכם? 2ms...

11. Started by I7210I,

שלום יש לי מסך DELL U2311H וכן מקרן ACER K130 כרגע מחובר למסך כבל DVI ללוח של המחשב (ASUS MAXIMUS VII RANGER) אני רוצה לחבר את המקרן גם כן, באיזה כבל עלי לבחור ולקנות?וכן האם להחליף את הכבל DVI של המסך לHDMI? דבר נוסף,יש לי אפשרות לחבר שני מסכים במקביל בלוח? תודה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  12. Started by ozba77,

אני רוצה לקנות מסך LCD אני עדיין מתלבט לגבי הדגם אבל ראיתי אצל חבר שיש בעיה של כאילו "גלים" על המסך כאשר יש מסך לבן כלומר אם לדוגמא פותחים חלון ריק של אינטרנט אקספלורר אז רואים כאילו גלים על הרקע הלבן האם זה ככה בכל ה-LCD ? או שישנה בעיה במסך? האם זה אומר משהו על הפאנל? תודה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by TheDiesel,

האם מסך שעולה 500 שח של LG ומוגדר כמסך גיימינג(באתר אחת מהחנויות) הוא באמת מסך גיימינג איכותי?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by naki,

תודה רבה לחברי הפורום על כל העזרה! חיברתי אותו ונראה ממש אחלה! אשתמש בו בשבוע הקרוב ואעלה ביקורת מסודרת על הכל, בדגש על חוויה בשימוש.. המסך הוא aoc g2460pg. ויש לי שתי שאלות של שימוש ראשוני.. המסך ממש בהיר, אני רוצה צבעים יותר בולטים.. איך עושים את זה בהגדרות? שיחקתי ב gtav עם gsync. אני משחק על 144hz ויש לי בדרך כלל בסביבות 80 fps. צריך להוריד את קצב הרענון? תודה!

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by gperry,

בשעה טובה החלטתי איזה מסך אני רוצה - DELL FP2007 הזמנתי את המסך ולאחר ציפייה לא קצרה קיבלתי אותו. התכוננתי נפשית : למצב של פיקסל בודד שרוף (בחנות אמרו שמעל 1 הם מחליפים) חיברתי את המסך ומהר מאוד חשכו עיניי :'( מקום גדול וברור למטה בצד שמאל בצבע אפור כהה. זה לא לכלוך על המסך. מדידה גסה עם סרגל מראה משהו בסדר גודל של 1.5mm x 0.5mm שלפי חישוב שלי זה 12 פיקסלים סמוכים שרופים ! צירפתי תמונה. מישהו יכול לעזור באבחנה ? מה עושים ? אני גר בחיפה והחנות במרחק שעתיים נסיעה

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by ido135,

יש לי כרגע מסך DELL U2414H כשלוש שנים והוא עושה בעיות עם הצבעים במסך וירדתי מהעניין של לתקן אותו המסך לא בשימוש בגלל הבעיה שציינתי ובקרוב אאלץ לזרוק לפח כי התיקון לא נראה משתלם מחפש המלצה לזוג מסכים עד 1000 ש"ח למסך מטרות השימוש יהיו משחקים סרטים וסדרות מתלבט בין כמה דגמים https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=19458 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=19160 או שאולי כדאי לשקול גם מסך של יצרן אחר שנחשב טוב ברמה של הדל? לא נעול ספציפית על דל ופתוח לעוד אפשרויות

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by dani1999,

יש לי את הדגם HP 250 G2 גודל 15.6 אינץ, מסך רגיל לא טאצ' נשבר לי המסך. בארץ הציעו לי להחליף ב 400 שקל האם כדאי להזמין מחו"ל ולהחליף לבד? כמה קשה? אם כן, אשמח לקבל לינקים (אם אפשר כאלה ששולחים מהר) אם יש חיסכון משמעותי תודה רבה

18. כמו שרשום בכותרת חיברתי עוד מסך רק לכרטיס מסך אחר הכרטיס המובנה כמובן שהשני מקצועי ורציתי לדעת אם אפשר לעבוד אם שתיהם תודה לעוזרים

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by sgebone,

הי, יש לי כרטיס מסך nvidia geforce 525m ואני חושב לרכוש את ה u2312 של dell. רציתי לדעת האם אני אוכל להמשיך עליו משחקים על 1920*1080 בלי לפגוע באיכות של המשחק? וגם מה אתם חושבים על המסך. תודה

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. שלום. התלבטות בין המסכים : LG 1900R ל SAMSUNG 206BW ול.. SAMSUNG 971P . המטרה: משחקים + עבודה שוטפת + סרטים. שאלה לגבי HD ורזולוציה - איך יודעים אם המסך יודע להציג FULL HD? תודה. מה בוחרים? האם 1900R\J ניבדלים רק בעיצוב של הרגל?

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. שלום רב לחברי הפורום, עד לאחרונה עבדתי בקונפיגורציה של 2 מסכי 19 אינץ', כאשר הראשי LCD מדגם ViewSonic VP930 והמשני היה CRT 19 ישן. עושה רושם שהCRT התקלקל. אני אפילו לא רוצה לברר מה בדיוק קרה לו. בא לי מסך גדול. אם הוא יהיה יחסית קטן אני אחבר את VP930 כמשני. אם לא אני אנסה להנדס את החדר כך שאני אוכל לחבר אותו כמשני בכל זאת. תקציב - מצויין בכותרת. ואני לא אתלהב לרדת באיכות מהVP930. (מצד שני אם הירידה באיכות באה עם עליה רצינית באינצ'ים... זה כבר מעניין) שימושים: אינטרנט, סרטים, סדרות (+HD), משחקים, גרפיקה בקטנה( אני ממש לא מתיימר ליהיות גרפיקאי אבל עורך ווידאו/סטילס פה ושם וגם מתעסק ב3D לפעמים) הסתכלתי על שני אלה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_2258&pr…

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by n00kie,

כנראה הולך לקנות מסך IPS/PLS באיזור ה24 אינץ' בקרוב. 1440 כבד לי (וגם למחשב), ככה שהשאלה היא בין שני אלה. אם ההבדל במה שאני מוצא בגוגל הוא 200 שקל, האם שווה ללכת על ה1920X1200? ספציפית מדבר על המסכים האלה - http://ksp.co.il/?uin=32596 http://ksp.co.il/?uin=29020 הקנייה לא בהכרח בKSP, סתם זרקתי לינקים משם.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. אני משתמש במסך Philips Brilliance LCD monitor 190S9FB למחשב ואני כבר הרבה זמן איתו והוא נוח לי כי הוא מרובע ורואים בו טוב אני עובד ברזולוציה של 1024X768 למרות שזו לא הרזולוציה שלו אבל פשוט היא הכי נוחה לי מבחינת גודל הגופנים וגודל הטקסט (ככה אני יכול לקרוא פחות או יותר בלי משקפיים 8) ) עכשיו עד לפני 3 ימים בערך הכל היה בסדר המסך היה מחובר לDVI והוא בנוסף היה מחובר לטלויזיה רגילה 29' וגם שם עם הרזולוציה אזאת היה פחות או יותר סביר (פיצול מסך מוגדר CLONE) לפני 3 ימים קניתי LCD של סוני 40' "sony kdl40bx400" וחיברתי בינקום הטלויזיה הישנה גם לDVI TO HDMI ועכשיו בגלל שLCD החדשה והיפה עובדת בFULL HD אז שמתי את הרזולוציה על 1920X1080 ואז ניהיה מצב שבמסך של המחשב לא רואים את כל המס…

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. סמסונג תולה את תקוותיה ב-AMD עם תמיכה רחבה של טכנולוגיית ה-FreeSync במסכים החדשים של החברה, שצפויים להגיע ברזולוציית UHD לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%a1%d7%9b%d7%99-4k-freesync-%d7%9e%d7%aa%d7%95%d7%a6%d7%a8%d7%aa-%d7%a1%d7%9e%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%92-%d7%9b%d7%91%d7%a8-%d7%91%d7%97%d7%95%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%a7%d7%a8%d7%95/

25. Started by vmaddog,

היי היות והמסך שלי גוסס (syncmaster 913N) עם תופעות מוזרות מריחות טקסט חוסר פוקוס כאילו מנסה להציג רזולציה לא טבעית בכוח) אני צריך מסך חדש לעבודה וסרטים (מעדיף עם יכולת PIVIOT) מחשב בסיסי עם כרטיס מסף OB אבל כנראה אני יוסיף לו איזה כרטיס מסך כדי שיתמודד יותר בקלות עם הרזולוציות הגבוהות) מצאתי כמה דגמים אבל לא החלטתי סופית יש את ה U2410 שהטוב מכולם אבל היקר מכולם (מחפש משהו דומה אני לא רוצה להשקיע 2300 על מסך מחשב שאחרים לא הרבה פחות טובים עולים חצי יש את U2311H למרות שלא 1200 במחיר של כ 1600 יש את Samsung 2433BW אבל לצערי TN וזה חשש ב1350 מה כדאי? אולי יש עוד אפשרויות שפיספסתי?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.