עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by nadavy11,

היי כיילתי את המסך שלי ואני מחפש דרך לדעת אם הוא באמת בערכים הנכונים של הכיול , אם הבהירות נכונה או הצבעים נכונים ב preset כזה או אחר כי יש כמה שנראים לי נכונים אבל לא יודע מי מהם הוא המדויק . אני מחפש תוכנה או דרך להציג את הנתונים בטבלה , כמו כאן לדוגמא - http://hwzone.co.il/reviews/graphics/20inch/10 הטבלאות הפרבוליות . אשמח אם תוכלי לעזור לי , אני לא בטוח שכאן הוא המקום הנכון לשאול את זה , אשמח אם תפנו אותי למקום מתאים יותר . תודה ושבת שלום נדב .

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  2. Started by TheDiesel,

האם מסך שעולה 500 שח של LG ומוגדר כמסך גיימינג(באתר אחת מהחנויות) הוא באמת מסך גיימינג איכותי?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. כמו שרשום בכותרת חיברתי עוד מסך רק לכרטיס מסך אחר הכרטיס המובנה כמובן שהשני מקצועי ורציתי לדעת אם אפשר לעבוד אם שתיהם תודה לעוזרים

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by ozba77,

אני רוצה לקנות מסך LCD אני עדיין מתלבט לגבי הדגם אבל ראיתי אצל חבר שיש בעיה של כאילו "גלים" על המסך כאשר יש מסך לבן כלומר אם לדוגמא פותחים חלון ריק של אינטרנט אקספלורר אז רואים כאילו גלים על הרקע הלבן האם זה ככה בכל ה-LCD ? או שישנה בעיה במסך? האם זה אומר משהו על הפאנל? תודה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by natanbs,

שלום, אני מעוניין לקנות את המסך dell U2311H. מי נותן לו את האחריות, ולכמה זמן?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by דנדן,

שלום לכולם ברשותי מסך DELL 2209WA המוכר לכולם, עדיין עובד ובועט אך ברצוני להוסיף מסך במקביל להתחדשות במחשב חדש. לדעתכם יהיה קשה לעבוד עם גדלים שונים? ייתכן שבגלל שה2209 הוא 16:10 ההפרש לא יהיה משמעותי כלל? איזה מסך 24" מומלץ היום מבחינת DELL? והאם יש איזשהו מסך 27" מומלץ במחיר סביר ? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. אני בעקרון תמיד עבדתי עם מסכים רגילים אבל אני רואה מגמה לעבור למסכים רחבים, האם אתם מרגישים שמסך רחב יותר טוב או שהוא "מורח" את התצוגה?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. אני להיום עם מסך של דל U2312H האגדי (1080P), זה אצלי כבר הרבה שנים ונהנה ממנו מבחינת איכות הצבעים והבהירות הנוחה שלא מעייפת עיניים וכו. סיפק אותי לכל הצרכים היומיים , כולל משחקים . לאחרונה נהיי לי פיקסל "מת" באזור די מרכזי של המסך וזה טיפה מעצבן . בנוסף התחדשתי במחשב חזק , בעל כרטיס גרפי RTX2070 , אז התחלתי ככה להציץ ברשת ולראות סקירות של מסכים , הבנתי שטכנולוגיות כמו Freesync ו Gsync מונעים קרעים של תמונה בזמן משחקים ללא צורך בהדלקת ה Vsync , בהקשר של משחקים: כשאני משחק ב METRO EXSODUS על (extreme + ray tracing high + dlss off ( Vsync on . אז ה FPS פה ושם יורד 52-55 , רוב הזמן רץ באזור ה 60 FPS(ממוצע) פה ושם עולה ל70+ (בשביל הבדיקה ביטלתי את ה -VSYNC…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. שלום חברים ברצוני לקבל חוות דעתם על המסך: ‏W2243T 21.5'' LCD 5ms LCD DVI WideScreen Black‎ מבית LG שמעתי שהמסך הינו FULL HD האם זה נכון שהוא בתמיכה מלאה בFULL HD או שמה זהו רק משהו כזה חפיף? בכלל הייתי מעונין לדעת האם המסך שווה את מחירו והאם הוא מומלץ מאנשים שרכשו או עובדים עליו סתם לידע כללי, אני מעונין במסך מחשב במחיר סביר כמו של זה (בסביבות 800-900 שקלים) וכאשר קיבלתי עליו הצעה הוא נראלי לכאורה במסך טוב מקווה לשמוע את המלצותיכם ודעתכם. בתודה מראש ויום טוב

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. שלום לכולם, פעם ראשונה כאן...בכל מקרה, אני מחפשת מסך מחשב. יש לי כרגע גודל מסך של 22 אינצ' של viewsonic ואני מחפשת מסך חדש בתקציב של עד 2000-2500 שקלים, כמה שאלות- 1. האם מסך 24 אינץ זה גדול מידי אחרי 22 אינץ, או שאפשר להתרגל? 2. קצת שאלתי ולא ממש הבנתי אם כדאי מסך IPS או מסך רגיל. השימושים שלי הם אינטרנט, וורד, סרטים, יוטיוב, בעיקר הרבה עבודה על המחשב כי אני סטודנטית. אני כמעט ולא משחקת על המחשב, מלבד קנדי קראש וכאלו שטויות... 3. איזה פירמות מומלצות? חשוב לי שלא יכאבו העיניים ושהמסך יהיה איכותי לאורך זמן- מה אתם ממליצים?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by mystikal,

לפי מה שהצלחתי להבין עד כה על מסכי lcd , שפורפרת MVA עדיפה לצרכים של עריכת וידאו ותחנות עבודה. איזה מסכים קיימים בטכנולוגויה הזאת ? אני מכיר בנתיים את האפל ואת הויסוניק. יש המלצות או תיקונים ?

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by Nasok,

אני קונה מחשב חדש וכמובן מסך חדש בקיצור הכל אז אני צריך המלצה ל-19 אינץ' עד 2.7K ואני לא יודע אם לקנות 16:9 או לא תגידו מה יותר טוב תודה

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by ben389,

התחדשתי לי השבוע במסך הזה ואין מה להגיד, רואים מדהים! עכשיו כשאני מנסה לסובב אותו בדריברים אני מקבל את ההודעה הבאה: "The requested rotation mode is not supported by your current display mode (resolution and/or refresh rate and/or colour depth)." כמובן שניסיתי את כל הרזולוציות והצבעים האפשריים (הקצב ריענון תקוע על 60HZ). ניסיתי גם לבטל את הDUAL וזה גם נותן את אותה הודעה כנ"ל גם שאני מנסה "לסובב" את סוני. יש דרך לסדר את זה או שזאת בכלל בעיה של הכרטיס מסך ATI 9200? הכרטיס למרבה ההפתעה עובד לא רע כשבדל הרזולוציה היא על 1920X1200 ובסוני 1280X1024. הוא גם מצליח להריץ את FARCRY ברזולוציה 1920X1200 כאשר הכל על LOW והסוני מבוטל. ועכשיו מצא את ההבדלים: הראשונה מה 12…

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by ziv13,

הנה תמונות מהמסך למי שמעוניין עליו הוא עלה 2100 שקל בבאג ולדעתי משתלם מאוד במחיר הזה... הצבע חזק ומעולה הטקסט חדדדד כמו סכין יפנית.... אבלל גוסטיג יש מעט אבל קיים בוא נגיד אין אור לבן או בעיות פוקוס הכל חד מאוד אז חוץ מהגוסטיג המסך הזה מושלם. [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by asafasaf29,

MVAו(3) P-MVAו(5) PVAו(7) S-IPSו(6) S-PVAו(5) TN Filmו(127) מה זה אומר?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. שלום היום הייתי באייבורי ורציתי לקנות את המסך הזה: 1953TR , בקיצור הם בילבלו אותי לגמרי ואמרו לי לקחת את הזה של Aoc וזה רק תוספת של עוד 60 ש"ח כדי שתקבל מסך 22 אינץ' בקיצור אני רוצה לבוא אליהם ולהגיד להם חד משמעית שאני רוצה את הדגם של המסך וזהו! אז ככה הם הציעו לי את זה: AOC 919A2 שזה מסך 22 אינץ' ורציתי לשאול האם כדי אותו? עכשיו הסתכלתי על האתר של אייבורי וראיתי את המסך VW222U וראיתי שהוא דווקא זול והוא עולה 1190 ש"ח זול לא? וגם שאני זוכר ששמעתי שהוא טוב מאוד. בקיצור אתה יכולים להמליץ לי על מסך טוב מאוד במחיר של 1200 ש"ח גג? תודה לכל העוזרים

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. שלום רב לחברי הפורום יש לי מחשב בעל כרטיס מסך ATI Radeon HD 4800 Series המסך שאני משתמש בו מהסוג הישן (זה עם התחת הגדול) גדם SAMSUNG ומשתמש בו 14 שנים. המסך עדיין עובד אבל לאחר שרכשתי לאשתי מחשב לפטופ שמתי לב להבדלים באיכות בין המסכים. אז באמת שהגיע הזמן לשדרג ולעבור למסך מתקדם ואיכותי (אולי ל-14 שנה הבאות), הבעיה היא שאינני מבין מאום במסכי מחשב, מה שאני יודע זה שהמחשב מיועד לגלישה, סרטים ולפעמים משחקים שונים. תקציב המיועד לרכישה 900 – 700 ₪. ואני מתלבט איזה גודל מסך לרכוש, המסך הנוכחי (הישן) בגודל 40 ס"מ (15.7 אינטש), האם כדאי לרכוש 18.5 אינטש, 19 או 21 אינטש? ואיזה יחס גובה-רוחב כדאי, אני רגיל ליחס 4:3 אבל כנראה מדובר ביחס שכבר אינו מותאם למצב הנוכחי כי בעת…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by bneli,

יש ברשותי את המסך הזה :Philips Brilliance LCD monitor 190S9FB ורציתי לדעת מה האיכות שלו... כאילו עם אני רואה נגיד סרט HD אז הוא תומך? (מחובר כרגע על DVI) האם DVI מוציא HD? פשוט זה המסך היחיד שהצלחתי למצוא שהו מרובע (3X4) ולא מסך רחב פשוט קניתי אותו ממשהו שיש לו חנות מחשבים והוא החליף את כל המסכים בתצוגה לרחבים... אם תוכלו לתת לי פרטים קצת זה יעזור בתודה אלי. נ.ב. :שבת שלום לכולם

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by Hatzi6,

היי מחפש מסך 4k לגיימינג ועבודה בטווח הזול, מכיוון שהכיוןן נע יותר לאזור עבודה (תכנות, מסך רחב ונוח...) נתקלתי במסך של שיאומי: Xiaomi Mi Curved Gaming Monitor 34 UWQHD שבלט במפרט והמחיר (1500₪~). תהיתי אם יש נורות אדומות בנוגע למסך הזה, ואולי שווה להשקיע טיפטיפה יותר במשהו יותר שווה בטווח הזה. תודה!

20. Started by davokado,

שלום לכולם! אני עומד לקנות את המסך Samsung 2233sw (מהזדמנות, ממש בזול!!! לכן אל תציעו אופציות אחרות) הבעיה היחידה זה שבמסך אין כניסת HDMI וזה מדאיג אותי...(יש כניסת dvi ו-RGB) המסך ממש איכותי: 22 אינצ', 1920X1080, ניגודיות 1:50,000, 5ms האם הכניסת HDMI שחסרה במסך צריכה להדאיג אותי? אני רוצה לקנות מסך שיספק אותי להרבה שנים... דרך אגב: יש לי כניסת HDMI בכרטיס מסך(4870X2). תודה ענקית לעוזרים!!!! ובבקשה, רק מי שמבין...

21. Started by genia,

/

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. קודם כל-תודה לכל המשיבים אחלה פורום יש לכם כאן.. מה אגיד לכם,אחרי שהפנו אותי לבדוק את האופצייה ללכת על מסך WIDE 20 במקום "19 נראה לי שאני באמת אלך על WIDE . הבנתי שלאט לאט ה-WIDE משתלט על תחום מסכי המחשב(בדומה לאלקטרוניקה הבידורית),והיות ואני מתכוון לרכוש מסך למספר שנים קדימה-כדאי ללכת על ה"דבר העתידי".. בנוסף-הבנתי שעבור שימוש של סרטים וגלישה-ה-WIDE מומלץ.. ושתבינו-את ה-EIZO 19 אני יכול להשיג במחיר מעולה.. אבקש "חיזוקים" סופיים :האם אני אכן צודק במסקנות שהיסקתי.. כרגע אני מתלבט בין ה DELL 2007 WFP ובין ה- 20WGX2 NEC. דיברתי עם היבואן של DELL ונאמר לי שהוא אמור לקבל סחורה בשבוע הבא.כמובן שציינתי בפניו את עניין הפנל..והוא אמר שהוא מודע לזה ומקווה שאכן יקבל משלו…

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by ggg123,

שלום, ברצוני לרכוש מסך חדש LCD למשחקים, סרטים ועבודה כללית באינטרנט וכו'. תקציב 1500 מעדיף 19 אינץ' אבל מוכן לקחת מסך גדול יותר וטוב יותר במסגרת התקציב הזה אם יש. מהו המסך הכי טוב שאפשר להשיג במחיר הזה? שאלה נוספת- האם איכות ההצגה של מסכים בגודל 20-22 אינץ' נפגמת במשחקים? תודה

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. שלום, אני צריך המלצה למסך "24 בתקציב של 1,500 שקל כאשר אפשר לחרוג ב 300~ שקל אם החריגה מצדיקה את עצמה. אני יושב מול המחשב דיי הרבה והשימושים שלי הם מגוונים - מעבודה עם MATLAB ועד OFFICE ותוכנות ADOBE (בתור חובבן, אני לא צריך פנל יקר רק בשביל לראות צבעים חיים ב photoshop) גלישה באינטרנט, משחקים חדשים ואולי אני אשתמש במסך הזה גם לסרטים (הטלוויזיה שלי בסלון היא CRT). לדעתי אחרי רפרוף בפורום T240 ב 1450 שקל אמור לענות על הצרכים שלי, האם כדאי לי לקנות אותו ? או מסך אחר ? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. איך הוא ? 19" רחב ו2MS

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.