עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מסך חדש בתקציב של 2500-3000 ש"ח. אני מעוניין במסך גדול כך שאני אוכל לראות עליו סרטים בנוחות (אבל אני גם משתמש במחשב למשחקים - אז הוא צריך להיות משהו שמיועד למשחקים גם כן לכן לא נראה לי שכדאי שהמסך יהיה רחב). עד כמה שהבנתי מה שחשוב לשים אליו לב זה קצב הרענון ומהירות התגובה או משהו כזה.... מי יכול להמליץ לי על מסך איכותי שיכול לתת לי מענה טוב לדרישות שלי? כל העברה או עיצה תתקבל בברכה... תודה, רם

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. אשמח לשמוע על חוות דעת עליו!

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by SnakeBite,

שלום לכולם, קניתי את המסך במסגרת פרויקט המודינג שלי שקרוב לסיום. ועשיתי לו מיני REVIEW עם תמונות . לא משהו מקצועי מי יודע מה אבל בסדר למי שרוצה לקנות. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=357605.630 תהנו עידו

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  4. Started by דנדן,

שלום לכולם ברשותי מסך DELL 2209WA המוכר לכולם, עדיין עובד ובועט אך ברצוני להוסיף מסך במקביל להתחדשות במחשב חדש. לדעתכם יהיה קשה לעבוד עם גדלים שונים? ייתכן שבגלל שה2209 הוא 16:10 ההפרש לא יהיה משמעותי כלל? איזה מסך 24" מומלץ היום מבחינת DELL? והאם יש איזשהו מסך 27" מומלץ במחיר סביר ? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. אני להיום עם מסך של דל U2312H האגדי (1080P), זה אצלי כבר הרבה שנים ונהנה ממנו מבחינת איכות הצבעים והבהירות הנוחה שלא מעייפת עיניים וכו. סיפק אותי לכל הצרכים היומיים , כולל משחקים . לאחרונה נהיי לי פיקסל "מת" באזור די מרכזי של המסך וזה טיפה מעצבן . בנוסף התחדשתי במחשב חזק , בעל כרטיס גרפי RTX2070 , אז התחלתי ככה להציץ ברשת ולראות סקירות של מסכים , הבנתי שטכנולוגיות כמו Freesync ו Gsync מונעים קרעים של תמונה בזמן משחקים ללא צורך בהדלקת ה Vsync , בהקשר של משחקים: כשאני משחק ב METRO EXSODUS על (extreme + ray tracing high + dlss off ( Vsync on . אז ה FPS פה ושם יורד 52-55 , רוב הזמן רץ באזור ה 60 FPS(ממוצע) פה ושם עולה ל70+ (בשביל הבדיקה ביטלתי את ה -VSYNC…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. למשל יש רק כבל של DVI, ואני רוצה לחבר אותו למחשב עם כניסת VGA, חיפשתי מתאם DVI Female - VGA Male אבל הבנתי שזה לא יעבוד, מכיוון שאני צריך ממיר ולא מתאם, האמנם?

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. שלום היום הייתי באייבורי ורציתי לקנות את המסך הזה: 1953TR , בקיצור הם בילבלו אותי לגמרי ואמרו לי לקחת את הזה של Aoc וזה רק תוספת של עוד 60 ש"ח כדי שתקבל מסך 22 אינץ' בקיצור אני רוצה לבוא אליהם ולהגיד להם חד משמעית שאני רוצה את הדגם של המסך וזהו! אז ככה הם הציעו לי את זה: AOC 919A2 שזה מסך 22 אינץ' ורציתי לשאול האם כדי אותו? עכשיו הסתכלתי על האתר של אייבורי וראיתי את המסך VW222U וראיתי שהוא דווקא זול והוא עולה 1190 ש"ח זול לא? וגם שאני זוכר ששמעתי שהוא טוב מאוד. בקיצור אתה יכולים להמליץ לי על מסך טוב מאוד במחיר של 1200 ש"ח גג? תודה לכל העוזרים

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. אני צריך עזרה בלהחליט איזה מסך יותר כדאי לי לקנות: את הרחב (2007WFP) או הרגיל (2007FP) של DELL?? בקשה רק מי שמבין או שיש לו ניסיון עם המסכים הנ"ל שיענה פה כי אני לא רוצה סתם עובדות מטעות. אנא קחו בחשבון שהמסכים נועדו לשמש למשחקים כבדים, כמו כן גם צרכים בסיסיים.

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. אהלן כל המסכים הקוריאנים מגיעים עם רמקולים? זה לא פוגם באיכות? בתכלס יש לי רמקולים נפרדים כמובן . סתם חבל וזה בטח פוגם באיכות וגם עולה יותר

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  10. Started by URSH,

בשעה טובה עברתי מCRT- ל-LCD סמסונג P971 . אני לא מצליח להפעיל את תכונת הפיבוט האוטומטי , (סיבוב פיזי של המסך ב-90 מעלות ,אמור לגרום לתצוגה גם להסתובב). הורדתי מאתר סמסונג תוכנות מעודכנות (מג'יק ורוטציה), לא עוזר. בעיה נוספת הצלחתי בעזרת התוכנה (ידנית) לעבור בתצוגה לרוטציה של 90 מעלות (הכי שימושי לי). אך כשאני מנסה בעזרת התוכנה לחזור לתצוגה אופקית (מצב רגיל), המסך חוזר חזרה למצב הנורמאלי רק ל-6 שניות ,ואז עובר שוב לתצוגה אנכית (מלבן עומד על צידו) . הדרך היחידה לחזור למצב הנורמאלי היא להסיר את התוכנה. מישהו מכיר את התופעה ?? ברשותי פנטיום 4 , וינדוס XP3 , כרטיס ג'יפורס 5200 .

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. איזה מסך עדיף לדעתכם לצפיה בסרטים ולמשחקים במחיר עד 1300 ש"ח? סרטים ומשחקים Samsung SyncMaster 2333SW / SAMSUNG P2350 / או Dell 2209WA? אולי אחר? המסך ישמש גם כטלויזיה לכן יהיה צורך להטות אותו בקלות לכיוונים שונים.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. האם מישהו יודע על איזשהי קנייה קבוצתית של הדגם הזה? :s05: http://accessories.us.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=us&cs=04&l=en&s=bsd&sku=320-9567&redirect=1

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. היי, קודם כל המסך הנוכחי שלי - Dell U2312HM וואלה אני ממש מרוצה ממנו. אבל רוצה להתחדש. מחפש מסך 27 אינטש בשביל עבודה רגילה, משחקים במחשב ומשחקים בסוני (מתכוון לחבר את הסוני למסך). כיוון שאני מתכוון לחבר את הסוני והוא תומך ברזולוציות של FHD ו4K אני צריך מסך של FHD - רזולוציה של 1920x1080. (4K רזולוציה גדולה מדיי ל27" וגם צריך הרבה כוח עיבוד אם אני רוצה לשחק ברזולוציה הזאת) המחשב שלי- I7 8700k GTX1060 6GB 16GB ram לא בטוח שיש הרבה משחקים שאוכל להריץ ב120FPS. אבל בכל זאת חשבתי על זה- Samsung C27FG73FQM https://ksp.co.il/?uin=43464&select=.1304..230..2241. תקציב - ±2000…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by azaz,

איך לדעת להגדיר את brightness and contrast???

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. אהלן. אני מעוניין לרכוש מסך 24" שתומך ב3D וב120HZ כמובן ראיתי שיש את 2 המסכים האלה: http://www.samsung.com/sg/consumer/pc-peripherals-printer/monitor/led-monitor/LS23A950DS/XS ואת זה http://www.samsung.com/hk_en/consumer/computer-peripherals/monitors/consumer/LS23A700DS/XK?subsubtype=series-7-and-9-3d-led אני מתלבט ביניהם איזה כדאי לקחת הראשון עולה 200 שקל יותר מאשר השני... מה אתם ממליצים לקחת לי? תודה!

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by BoOoM2008,

יש מסכי מחשב התומכים ברזולוציה הזאת? אם אין תוכלו להגיד לי איזה רזולוציות יש שהם פחות או יותר קרובות?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by n00kie,

כנראה הולך לקנות מסך IPS/PLS באיזור ה24 אינץ' בקרוב. 1440 כבד לי (וגם למחשב), ככה שהשאלה היא בין שני אלה. אם ההבדל במה שאני מוצא בגוגל הוא 200 שקל, האם שווה ללכת על ה1920X1200? ספציפית מדבר על המסכים האלה - http://ksp.co.il/?uin=32596 http://ksp.co.il/?uin=29020 הקנייה לא בהכרח בKSP, סתם זרקתי לינקים משם.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by RONNNN,

אהלן כולם אני מחפש לקנות מסך חדש שימוש עיקרי בו זה משחקים וסרטים גודל עד 24 אינץ' FHD פאנל IPS כרטיס מסך מתכנן לקנות RX470 אשמח להצעה עד 800 שקל ואחת עד 1000 תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. שלום, אני מחפש מסך "24 בתקציב של 3000 ש"ח. המטרה היא כמעט בלעדית למשחקים. עד לא מזמן הייתי נעול על ה Dell 2408 אבל חשבתי אולי שלמשחקים יש תמורה טובה יותר למחיר, במיוחד לאור הביקורות שה Dell מקבל בנושא ה lag יש מסכים שיהיו יותר טובים למשחקים בתקציב הזה? תודה - barduck

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. היי חברים. נמצא בהליך בניית אולפן ביתי ומחפש מסך לעבודה שוטפת לעריכת סאונד. ברשותי מסך 22" בו אשתמש כ"משני" למיקסר/פלאגינים וכו'. במסך הראשי ארצה לבצע את עבודה העריכה ולכן חשבתי על מסך רחב, אולי קעור? בנוסף, לא כ"כ יודע איזה גודל נחוץ. הגדרתי תקציב בסיס (1000) אך מאחר ואינני בקיא בנושא, אין לי שמץ האם מספיק למטרות. *השולחן הנתון הינו זמני להמחשת העמדה, בהמשך אמקם שולחן רחב שיאפשר מעמד של 2 מסכים. *יש לי עיוורון צבעים מסויים ועיניים יחסית רגישות, אם זהו פרמטר חשוב.. *לא בטוח לגבי גודל מתאים אך יכול לומר כי 22" לעבודת העריכה מאד קטן לי ולא נוח. אשמח לקבל המלצות. מוסיף תמונה של החדר, שיהפוך לאולפן אקוסטי בהמשך. תודה רבה חברים!

21. Started by 100100,

מתלבט בין Dell U2515H בעל רזולוציה 2560x1440 על 25"או Dell U2417H בעל רזולוציה 1920x1080 על 23.8" השאלה שלי היא לא לגבי טיב המסכים, כי ברור לי ששניהם טובים מאד, אלא לגבי הרזולוציה. רציתי לשאול מניסיונכם יש לי לפטופ עם geforce 620 ו- Intel 4000 - האם הם יודעים לעבוד עם כזאת רזולוציה (בצורה טובה)? קראתי על עניין הטקסטים הקטנים והתאימות - והבנתי שצריך לעשות לעשות לווינדוס סקיילינג של סביב ה150% כדי שזה יראה נורמלי , ואני שואל, זה לא מאבד את את האיכות בסקיילינג? אשמח אם תעזרו לי כי הידע שלי בזה מינימלי מאד

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  22. שלום, לפני שאני מחליט סופית על הרכישה אני מבקש עזרה כנה בנוגע להבדל בין ה-samsung 2443BW לבין ה-samsung T249 , חוץ מהמחיר כמובן. בנוסף אני מבקש המלצות בנוגע לאחד מהמסכים הנ"ל. תודה מראש, מיכאל[br]פורסם בתאריך: 9.07.2009 בשעה 10:23:08 תיקון : הכוונה היא ל-T240 (ולא T249 כמו שנכתב)

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. שלום אני רוצה ליקנות מסך מחשב למישחקים וסרטים בגודל "24 אינץ יש לי מחשב 4 ליבות דגם 6600Q וכרטיס מסך 8600GT 257 MB אני יכול לשפר את הכרטיס מסך עים יהיה צריך בישביל המסך אז כך העים מסך למישחקים וסרטים יתאים UltraSharpTM U2410 של Dell (עים פאנל IPS‏ - In Plane Switching) או מסך ULTRASHARP 2408WFP (עים פאנל VA - Vertical alignment) שני המסכים יש להם נתונים כימעט דומים אבל לפאנל VA יש ניגודיות 1:3000 אלפיים יותר מהמסך עים הפנל IPS אבל לפאנל IPS יש יותר איכות צבע מה יתאים לי יותר למישחקים פאנל IPS‏ - In Plane Switching או פאנל VA - Vertical alignment באתר כתוב שלפאנל IPS יש יותר איכות צבע חדות ותמונה חיה ו-1.04 מיליארד צבעים קח שתי קישוריות IPS http://www1.euro.dell.com/il/h…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  24. המסך יתחבר לקונסולה בHDMI. אם יש המלצה למסך בעל 2 יציאות HDMI עדיף... אני מחפש משהו בגדלים של 24-26 אינץ' אבל אולי תפתיעו אותי במשהו יותר גדול שאני לא מכיר.... זמן תגובה מהיר חשוב למשחקים. * שאלה : האם למשחקים וסרטים ישנה מאוד אם מסך יהיה בעל זמן תגובה 5-6MS ולא 2MS? האם זה מורגש? מה אתם אומרים על Dell ST2410? קראתי ביקורות ממש טובות באתר זה: http://www.buzzillions.com/reviews/dell-st2410-24-inch-full-hd-widescreen-monitor-reviews כמובן שכל מי שהתייחס למסך בשביל שימושים מקצועיים אמר שזה לא המסך אבל רוב המבקרים התיחסו להיותו מסך למשחקים ודיווחו על שפור מדהים בהשוואה למסך הישן שלהם...

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים