מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,887 דיונים בפורום זה
-
שלום, המסך שלי התקלקל לאחרונה ועכשיו אני צריך לקנות אחד חדש. התקציב הוא בערך 800 שקל. אם יש משהו ששווה לקנות והוא עולה טיפה יותר אז תציעו. הגודל המבוקש הוא 22 אינץ' או 23 אינץ'. מה אתם אומרים על מסכי AOC ? ראיתי שהם במבצע בכמה חנויות. תודה, נועם
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום קיבלתי היום מחשב hp 19 אינצ' lcd...לפי הsetting שלו - reccommended setting : 1280x1024 60 hz לפי מה שהבנתי מתחת ל-75hz זה לא בריא לעיניים...מצד שני זה מה שממליצים שם.. השאלה היא האם להשאיר את זה ככה או לעבור ל-hz 75 [מקסימלי] על רזולוציה נמוכה יותר.. ? עריכה: יש אפשרות להשים רזולוציה 1280x1024 עם 75hz..עדיף על 60 כן?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, מסך מחשב: http://www.samsung.com/ae/consumer/computers-peripherals/monitors/lcd-monitor/LS20AQWJFV/XSG-spec כרטיס מסך: GeForce GTX 460 כרטיס טלוויזיה: Win Fast TV210 במסך יש רק יציאת DVI (שמחוברת למחשב) בלי HDMI. היום קיבלתי yes max total ואני לא בטוח אם אני אחבר בעזרת מפצל DVI ומתאם לHDMI בין הממיר למסך, אם המסך שלי מספיק טוב כדי להציג HD בצורה טובה או שכדאי לקנות מסך חדש. תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כל מי שמחפש את הדגם הנ"ל או ה-2007FP של DELL, אז מתארגנת הזמנה קבוצתית של המסכים האלה. המסכים צפויים להגיע לישראל עד ה-30 לחודש (ינואר). תכתבו לי PM ואני אכתוב לכם למי להתקשר וכמה זה עולה (המחיר נמוך משמעותית מכל מה שראיתם באינטרנט). אני לא יכולתי להתאפק יותר ורכשתי את ה VP930 של VIEWSONIC (שהוא אגב מסך מצויין ואני אוסיף ביקורת שלי עליו בקרוב) אבל אם הייתי יודע שתהיה לי אפשרות לקנות את ה-2007WFP הייתי כמובן ממתין. אז תזדרזו כי ההזמנה צריכה להסגר בימים הקרובים.
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש למישהו מושג אם כבר ניתן להשיגו בארץ היכן ומה עלותו או כמה יעלה? האם דגם ה 2209WA בעל פאנל TN אן IPS? כבר איבדתי את הביטחון מרוב ביקורות... תודה :hi:[glow=red,2,300][/glow]
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני יודע שזה לא חוכמה שאני רק מציע ואני אשמח לעזור למרות שהידע שלי הוא לא מספיק בשביל להמליץ אבל חשבתי שאולי בכירי הפורום יכולים לבנות טבלה של מסכים מומלצים וכך למנוע חלק גדול מהשאלות או לפחות לתת את ההמלצות שלהם למסכים כי באמת ניתן להמליץ על מסכים רבים וזה גם עניין אישי של כל אחד. בכל מקרה חשבתי על טבלה מסוג כזה שאולי כן יכולה לעזור לרבים מהחברים שנכנסים לפורום זה ומבקשים חוות דעת על מסך כזזה או אחר: עמודות בטבלה: טווח מחירים מטרת המסך (משחקים/גרפיקה וכדומה) שם המסך המומלץ (או המסכים בקטגוריה) מה אתם אומרים? אשמח לעזור כמובן
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המסך ישמש את בני משפחתי לעבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) ואת אחי לגיימינג. התקציב הוא עד 1K עם אפשרות חריגה קלה אם הדבר משתלם וכדאי. גודל? בשאיפה לכמה שיותר במסגרת התקציב. אשמח אם המסך יהיה אחד מאלו שבמלאי בסניפי KSP/אייבורי/אופיס דיפו. תודה רבה וערב טוב, אבירן.
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי לכולם, אני חדשה בפורום, וגם חדשה במסכי מחשב עשיתי סקירה קצרה ויצאתי מאוד מבולבלת. אני צריכה מסך בתקציב של עד 2300 שח לעבודות עריכה גראפיות דיוק בצבע- עבור ירידה לדפוס עבודה עם טקסט וכו' כל הנלווה לגרפיקאים... אני לא יודעת מה לחפש DELL? SASMSUNG? פאנל VA/PVA/TN/IPS? ניגודיות 1:1000 , 1:3000 , גודל: 20" 22"? H-E-L-P!!!
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=13739 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_371_594_1279&products_id=5561 הם באותו מחיר מה יותר טוב מבניהם
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום. ברצוני לרכוש מסך מחשב בתקציב של עד 800 שקל. השימושים שלי הינם לאינטרנט וורד ומידי פעם סרטים. לא משחק. הגודל הרצוי הינו מ19-22 אינץ'. לאחר רפרוף קצר בזאפ עלה לי המסך הבא- Philips 21.5 Led LCD 5ms 1:20M 1920x1080 222EL2SB http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=777208 או ההצעה הזאת- Acer LED 21.5" Full HD 1920x1080 5MS 1:12M http://www.electra-computers.co.il/Product.aspx?productid=556 מה דעתכם על המסכים הנ"ל? האם יש אופציות טובות יותר במחיר הזה? תודה מראש לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.prad.de/en/monitore/review/2008/review-eizo-s2231w.html המחיר בארץ, לפי זאפ, מתחיל ב-3850.
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קניתי אותו לפני פחות מחצי שנה ועכשיו כשנכנסתי לפורם כל העולם רוצה את המסך של DELL 2007FP. אני מתעניין במסך הזה רק בגלל שהוא מסך רחב,אבל שמתי לב ששאר האנשים כאן אומרים שהוא טוב יותר מהקודמים בגלל הפאנל שלו. רציתי לדעת אם שלי נחשב לזבל בגלל הפאנל ואם אני רוצה להחליף איזה פאנל הכי טוב לסרטים,אינטרנט ומשחקים בעיקר(מסך בעל MS גבוה) האם המסך של DELL שציינתי טוב למשחקים?
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני כבר תקופה מנסה לבנות מפרט, התקציב הוא 7000 ש"ח, לא מתוכנן OC ואם אני מוציא כל כך הרבה כסף שאין לי זה למשחקים בדרישות גבוהות : לאחר שיטוט מרובה בפורום הבנתי שהמסך 2007WTP הוא פשוט מסך מעולה ושהפאנל שלו מעולה (מחשב למשחקים) הצלחתי איכשהו לסדר את המפרט, לרדת במעבד, לוותר על מקלדת עכבר ורמקולים טובים לרדת בהרד דיסק כדי לאפשר למסך המדובר להיכנס בתקציב.. השארתי כ1200 שקל לכרטיס מסך שיירכש בעוד שבועיים שלוש, 8600 GT /GTS תלוי מה יעלה ככה.. עכשיו אני מבין שהשילוב של הכרטיס מסך הזה ושל המסך המדובר הוא לא טוב מפני שיש למסכים בגודל כזה (20') לקנות 8800, מה שאין סיכוי שאני יכול לקנות יחד עם המסך הזה. כך שהשילוב של הכ.מסך והמסך שאני הולך לקנות לא טובים ואני לא אוכל לשחק…
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי כרגע 2007WFP שאני אוהב מאד אבל יש לי גירוד ל ''24. קשה לי להעריך את תג המחיר, היתי רוצה שיתן יחס עלות תועלת דומה לזה שנתן לי ה 2007WFP. אני בעיקר עובד עליו, רואה סרטים ומשחק מדי פעם. כמו כן - האם כרטיס המסך שלי מספיק חזק או שבכלל אין קשר בין הדברים? (המפרט שלי בפרופיל...) תודה!
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מתלבט בין ה EIZO S1931S לבין ה DELL2007FP . השימושים שלי הם משחקים משחקים ושוב משחקים (כבדים מאוד) .. לרשותי מחשב עם Q66 וכרטיס מסך 8800GT OC. התקציב הוא 2500 ש'ח אני מחפש במסך : חיות תמונה , חדות גבוהה מאוד של צבע , ופשוט תמונה חיה וחדה שתרשים אותי ותשאיר אותי ללא מילים, שטח עבודה פחות עקרוני לי, ואני לא עובד עם תוכנות עריכה ודברים כאלה.. רק משחקים (אבל להגיע לשיא איכות, חדות , חיות מקסימלית של תמונה). אני חייב את עזרתכם כי אני כבר כ'כ מבולבל שאין לי מושג על מה ללכת.. הבנתי שלDELL יש תמונה מרשימה מאוד, אבל יש את בעית הפיקסלים והפאנל המקורי שממש מפחיד אותי ואני מפחד מאוד ליפול פה. לעומת זאת יש את ה EIZO S1931S שהוא נחשב איכותי ביותר וגם מציג תמונה ברמה גבו…
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן כל המסכים הקוריאנים מגיעים עם רמקולים? זה לא פוגם באיכות? בתכלס יש לי רמקולים נפרדים כמובן . סתם חבל וזה בטח פוגם באיכות וגם עולה יותר
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מסך 19" של ACER ומה שקרה לו היום זה שהוא פשוט הפסיק להראות אור מהמסך,הוא חשוך לחלוטין,למרות שהנורה מראה שהוא דולק. האם זה בהכרח אומר שהמסך הלך?או שאולי זה וירוס או משהו כזה?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
היי -תקציב 3-3.5 אלף גמיש, רצוי לחסוך - 21:9 כמה שיותר גדול, רזולוציה 1440P פתוח להצעות - אוליי אפשר להכניס GSYNC ? האם FREESYNC יעבוד עם כרטיס NVIDIA? -האם מומלץ לקנות מחול? יש סיכון שידפק בדרך? במיוחד על ידי דואר ישראל מה החסרונות שאוליי לא חשבתי עליהם במסכים בגודל כזה או ביחס תצוגה ...?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי כיום מסך סמסונג 21" די ישן מחובר לכרטיס מסך חדש gtx 780 nvidia בעיקר לעבודה יום יומית, טיפה משחקים, Photoshop / visual studio אני גם שוקל להשאיר את המסך הישן שלי ושיהיה לי 2 מסכים אחד ליד השני חשבתי לקנות Dell U2414H 23.8 אינטש http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=873416 + שאלה, האם יכול להירגם נזק לכרטיס מסך מחיבור HDMI לאורך זמן ? כי למסך הזה אין DVI תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, קיבלתי היום מסך חדש - 2209WA של Dell. כשניסיתי לחבר אותו באמצעות כבל ה-DVI לכרטיס המסך שלי, 6600GT, גיליתי כי הדבר לא מתאפשר והמסך לא מציג שום תמונה (מופיעה הודעה כאילו הם לא מחוברים כלל). לעומת זאת, החיבור האנלוגי תקין. יש לציין כי לא התקנתי דרייברים עבור המסך. מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה מראש!
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי מסך DELL 2209WA המוכר לכולם, עדיין עובד ובועט אך ברצוני להוסיף מסך במקביל להתחדשות במחשב חדש. לדעתכם יהיה קשה לעבוד עם גדלים שונים? ייתכן שבגלל שה2209 הוא 16:10 ההפרש לא יהיה משמעותי כלל? איזה מסך 24" מומלץ היום מבחינת DELL? והאם יש איזשהו מסך 27" מומלץ במחיר סביר ? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, קודם כל המסך הנוכחי שלי - Dell U2312HM וואלה אני ממש מרוצה ממנו. אבל רוצה להתחדש. מחפש מסך 27 אינטש בשביל עבודה רגילה, משחקים במחשב ומשחקים בסוני (מתכוון לחבר את הסוני למסך). כיוון שאני מתכוון לחבר את הסוני והוא תומך ברזולוציות של FHD ו4K אני צריך מסך של FHD - רזולוציה של 1920x1080. (4K רזולוציה גדולה מדיי ל27" וגם צריך הרבה כוח עיבוד אם אני רוצה לשחק ברזולוציה הזאת) המחשב שלי- I7 8700k GTX1060 6GB 16GB ram לא בטוח שיש הרבה משחקים שאוכל להריץ ב120FPS. אבל בכל זאת חשבתי על זה- Samsung C27FG73FQM https://ksp.co.il/?uin=43464&select=.1304..230..2241. תקציב - ±2000…
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן כולם אני מחפש לקנות מסך חדש שימוש עיקרי בו זה משחקים וסרטים גודל עד 24 אינץ' FHD פאנל IPS כרטיס מסך מתכנן לקנות RX470 אשמח להצעה עד 800 שקל ואחת עד 1000 תודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
למשל יש רק כבל של DVI, ואני רוצה לחבר אותו למחשב עם כניסת VGA, חיפשתי מתאם DVI Female - VGA Male אבל הבנתי שזה לא יעבוד, מכיוון שאני צריך ממיר ולא מתאם, האמנם?
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן. בקרוב אני מתכוון להעיף את המסך מחשב הקשיש שיושב בחדר שלי (ואו, יותר מעשור! טפו טפו טפו) אני רוצה שהמסך הבא ישמש גם בתור מסך מחשב, וגם טלויזיה (שתתחבר לממיר הyes) אז מה אני צריך,מה יתאים לרעיון - טלויזית LCD, או מסך מחשב LCD? ומה בעצם ההבדל? אשמח שתאירו את עיני בקשר לענין. אחרי זה שאני יבין מה אני צריך נכנס להגדיר מסגרת מחיר ולבחור מסך. תודה וחג שמח!
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-