עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by kkffiirr,

שלום אני מחפש מסך דק לשימוש ביתי, שלא יתפוס הרבה מקום (אני קצת חושש לתלות על הקיר, אבל זו יכולה להיות אופציה נחמדה). תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by Rin,

כן כפי שהכותרת אומרת , מסך לסרטים ומשחקים FHD LED 2MS עכשיו בגלל שאני קונה רק מסך אני אקנה מ KSP , עכשיו השאלה איזה מהם הכי משתלם מבחינת מחיר .. LG\SAMSUNG איזה דגם לקנות? BX2335 ? LG W2486L 24'' LED ? אם אני אקח 5MS אני ירגיש הבדל רע במשחקים? כי זה יותר זול בכמה מאות מה 2MS

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. מישהו יודע כמה אפשר לדרוש על מסך AOC 2236SWA? הוא FULLHD - 1920X1080@60HZ יש לו רמקולים מובנים אבל יש לו רק חיבור D-SUB והוא יחסית חדש, אם אני לא טועה יש עליו עדיין אחריות יש לו גם חיבור USB... שתהרגו אותי אני לא מבין מה קשור... וחוצמזה אני לא יודע מה טוב בו, למרות שהוא עובד ואין לו פיקסלים שרופים או משהו כזה אבל זה נראה שהיחס ניגודיות שלו ממש על הפנים או שסתם חרא של מסך...., למרות שאם מסתכלים נניח משחק וממוקדים בגרפיקה שמסביב אפשר אולי לא לשים לב לזה שזה חרא של איכות בגלל המסך, אבל ככה ביום יום גם בסרטים וגם בשימוש רגיל פשוט קשה שלא לשים לב שזה חרא של מסך וגם יש לו קטעים בהירים בנקודות מסויימות ששמים לב לזה... קניתי אותו חדש ב800 שח... לפני משהו כמו שנה וחצי אולי שנתיים,…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by eyalze,

היי הייתי רוצה המלצה איזה משלושת המסכים הבאים עדיף http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000gTXYqaO3-rOHlnjLugMre8b:12bbi68k5?id=4323630&pr=QJ5&N=2%2031512%2032751 http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000gTXYqaO3-rOHlnjLugMre8b:12bbi68k5?id=4362885&pr=QJ5&N=2%2031512%2032751 http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000gTXYqaO3-rOHlnjLugMre8b:12bbi68k5?id=4361101&pr=QJ5&N=2%2031512%2032751 יש מסך אחר שעדיף על אלה? תודה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by TicTacToe,

כותרת עברתי על המון דגמים מביניהם שמתי לב שהמסך DELL u2311h נראה הכי טוב. האם יש משהו טוב יותר היום מבחינת איכות תמונה / צבעים וזמן תגובה? גיימינג בעיקר

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by ori_fadida,

שלום לחברי הפורום. ברצוני לרכוש מסך מחשב בתקציב של עד 800 שקל. השימושים שלי הינם לאינטרנט וורד ומידי פעם סרטים. לא משחק. הגודל הרצוי הינו מ19-22 אינץ'. לאחר רפרוף קצר בזאפ עלה לי המסך הבא- Philips 21.5 Led LCD 5ms 1:20M 1920x1080 222EL2SB http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=777208 או ההצעה הזאת- Acer LED 21.5" Full HD 1920x1080 5MS 1:12M http://www.electra-computers.co.il/Product.aspx?productid=556 מה דעתכם על המסכים הנ"ל? האם יש אופציות טובות יותר במחיר הזה? תודה מראש לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. שלום לכולם, אני מחפש מסך מחשב, התקציב הוא עד 1000 שקל, עדיף כמה שיותר דק, כולל כניסת HDMI השימושים בו הם רגילים למדי, אינטרנט, לימודים, תמונות, וידאו (סיכוי קלוש למשחקים)...

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שלום רב, לאחר חיפוש מתיש בפורופ מצאתי שכדאי לי לבחור אחד מהמסכים האלה: LG 2486L DELL 2209WA DELL U2311H LG E2360T מה אתם אומרים? אני רוצה לקנות מסך למשחקים בעיקר ולאינטרנט וקריאה. מעוניין להשקיע במסך פעם אחת לכמה השנים הבאות. תודה

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by אדי44,

באתר של dell שמתי לב שיש 2 גימורים שונים למסגרת המסך ,הכוונה לחזית הנראית לעין כאשר מתבוננים ישירות מול המסך.הראשון בצבע שחור ,והשני בצבע כסוף. השבוע הלכתי לאחד הרשתות בכוונה לרכוש מסך עם הגימור השחור ובשום אופן לא את הכסוף. המוכר שם את האריזה על הדלפק ,אך הוא לא ידע להגיד עם איזה גימור נמצא המסך אשר בתוך האריזה. לא עזרו גם 2 שיחות טלפון שהוא עשה לאן שהוא בכדי לברר את הסוגיה. בסופו של דבר לבנתיים לא קניתי את המסך מאחר והמוכר לא היה מוכן להתחייב לגבי צבע המסגרת. האם יתכן שבשוק קיימים מסכים עם 2 הגימורים ?.ואיך ניתן לדעת מה יש בתוך האריזה לפני פתיחתה. 1- צג עם גימור כסוף : http://www1.euro.dell.com/il/he/home/monitor/monitor-dell-2209wa/pd.aspx?refid=monitor-dell-2209wa&amp…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by ZorD,

שלום לכולם. לפני כמה ימים הגיעו חברים מחו"ל והחליטו להפתיע אותי ולקנות לי מסך חדש. הם קנו אותו בדיוטי-פרי בשדה-תעופה אמרו שכולם קונים אותו אז ... משום מה החברה לא מוכרת לי כלל וגם באינטרנט אני קצת מתקשה למצוא משהו נורמאלי. הינה הדגם המלא: Hisense Model: LCD24V86P האם מישהו יכול בבקשה להביע את חוות דעתו על המסך ולהסביר לי מה היתרונות\חסרונות שלו ? נ.ב אני מעוניין לחבר אותו לPC

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. שלום, הבנתי שאם רוצים לכייל מסך צריך איזה מכשיר שנקרא ספיידר.. אם אין לי אותו, איך אני יכול לכייל את המסך? איך אפשר לגרום לו לעבוד בצורה אופטימלית? אני ממש לא מבין בתחום.. תודה.

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. תקציבכם (התקציב שלכם למסך): 1500 חריגה מקסימאלית (מה הסכום שאסור יהיה לעבור בקנייה של המסך): 1600 מה השימושים של המסך: משחקי מחש כבדים \ סרטי HD \ גלישה באינטרנט - סמנו באדום את השימושים. מהו הכרטיס מסך שלכם הנוכחי ? HD 5850 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E של MSI OC בקשות מיוחדות : מסך איכותי עם פאנל טוב. זמן תגובה מהיר. חובה מסך מסמסונג! גודל מסך רצוי: 24" אינץ' המליצו לי בחום על Samsung BX2450. האם יש מסכים טובים יותר בתקציב שמתאימים לשימושים שלי?

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. בזמן האחרון כמעט כל המסכים שיוצאים לשוק ובמיוחד מסכים של מחשבים ניידים הם מסכים מסוג GLOSSY ,כלומר מסכים מבריקים. בשימוש בייתי זאת אולי לא בעייה גדולה משום שהמשתמש יכול לשלוט ולכוון את מקורות האור בבייתו שלו אולם בשימוש מחוץ לבית או בעבודה מסך שכזה הוא פשוט זוועה אמיתית שלמעשה במצבים רבים פשוט מונעת לגמרי את השימוש בנייד או שהופכת את העבודה איתו לסיוט אמיתי שמתבטאים בכאבי עיניים ,כאבי ראש ועייפות. שמעתי על אפשרות מסויימת של שינוי סוג המסך על ידי ציפוי עצמי. האם אכן ניתן להפוך כל מסך מבריק למסך מט על-ידי הדבקה עצמית של ציפוי מיוחד שמונע השתקפויות? האם הציפוי הזה יעיל באותה מידה כמו מסך מט במקור. אילו ציפויים נחשבים כאיכותיים ? האם יש צורך במיומנות כולשהיא כדי להדביק את הצ…

• 8 תגובות
    • 5k צפיות
  14. Started by scarymovie,

מפרט של המחשב שצפוי להגיע בימים הקרובים: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=473933.0 ראשית, אני יודע שנפתחו על המסך מספר רב של דיונים. שנית, כן השתמשתי בכפתור החיפוש וגם קראתי לא מעט ביקורות על המסך באינטרנט. התוצאות לא היו חד משמעיות, באשר לאיכות התמונה וזוויות הצפייה - אין ספק שלמסך יש יתרון מובהק. עם זאת, במספר ביקורות עלה כי המסך אמנם לא רע למשחקים, אך "גיימרים מקצועיים" יעדיפו לרכוש מסך אחר (ראו לדוג' http://www.prad.de/en/monitore/review/2009/review-dell-2209wa-part14.html#Lag). לאור האמור לעיל, מבקש לקבל מספר חוות דעות מאנשים שרכשו את המסך ו/או התנסו בו אצל חברים/מכרים. האם במהלך משחקי רשת (הן ב-RPG, והן ב-FPS) זיהיתם בעיות/מריחות/INPUT LAG/ כל בעיה אחרת…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Kukishin,

DELL 2408, בטח אחד הילדים. יש מה לעשות בנושא?

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by KiDi,

שלום אני מתלבט בין המסכים הנ"ל, השימושים שלי מצריכים בעיקר שטח עבודה גדול מה שאומר באופן טבעי ללכת על מסך בעל רזולוציה גדולה יותר, אולם, המחיר גם מהווה פאקטור רציני. קראתי כאן בפורום וראיתי שלמסכי 23'' יש בעיה עם הצגת פונטים? מישהו יכול להרחיב על זה? בנוסף גם קראתי שלצפות בסרטים בFHD לא מומלץ על מסכי 23'' ועדיף מסכי 24'' אם זאת, אני לא יודע עד כמה האמירות האלו נכונות או תלויות מסך, ולכן אני שואל אתכם. אם ההבדל במחיר היה מזערי הייתי הולך על ה24'' אבל בגלל שיש הבדל לא קטן על האינץ' הבודד אני רוצה לדעת אם שווה להשקיע את הכסף או שזה בזבוז. בנוסף, מה אתם אומרים על הסמך של סאמסונג שציינתי ואיך הוא עומד מול השניים האחרים? על הדף הוא נראה אותו הדבר(מול ה23). 2 שאלות אחרונות: אם י…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by original,

האם Dell LCD 22 2209WA ו/או LG W2286L 22'' LED 2ms 1:2000000 תומכים בתוכן שהוא בתלת מימד? אם לא, איזה מסכים כן מאפשרים הצגה של תלת מימד? ובכלל, איך אפשר לדעת אם מסך כלשהו מאפשר הצגה של תלת מימד?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by User_Name,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחר מסך שישמש בעיקר ללימודים ועבודה משרדית (אינטרנט, אופיס, קצת פוטושופ) ומשחקים עם כרטיס מסך Radeon 5770. חשוב לי נושא הארגונומיה של המסך, שכן אני יושב קרוב למסך ואופציה לתלותו על הקיר יכולה להיות נחמדה כדי לפגוע כמה שפחות בראייה. הגודל המתבקש הינו 20-21.5, שוב כי אני יושב דיי קרוב ואם אני רוצה לראות סרטים אז המחשב מחובר לLCD 32". הקנייה תתבצע באייבורי, שכן אני רוכש שם עוד מספר דברים מחר. (אלא אם כן ישנה חנות באזור חיפה שמציעה מסך שנותן תמורה טובה יותר לכסף). תודה מראש לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. יש לי מסך לא חדש של sony sdmx95f עם חיבור dvi-d כרטיס מסך nvidia geforce 7900 gs, כשאני רואה סרטי HD זה לא נראה באיכות גבוהה, מה אפשר לעשות בכדיי לשפר את זה ?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום לכולם, אני מחפש מסך לשימוש משרדי ממושך (הרבה שעות עבודה) מעדיף שיהיה בפורמט 16:9 ולא 4:3, זאת אומרת "מסך רחב" התקציב: 600-700 ש"ח לא ממש חשוב לי שיהיו בו יציאות DVI או HDMI תודה מראש. :

• 8 תגובות
    • 3.9k צפיות
  21. Started by I7210I,

שלום אני מעונין לשמוע המלצות למסך רחב סביבות 22 אינצ' שיהיה בעל זוית רחבה שיוכלו לראות מכל מקום בחדר כרגע יש לי מסך של DELL שנאי מאוד מרוצה ממנו משהו בסגנון זה המחיר 2000 ש"ח או פחות כמובן אבל שיהיה משהו שיתן תמורה שווה תודה

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  22. שלום לכולם. המסך הישן שלי מת במפתיע , לכאורה היו לו רעשי גסיסה לאחרונה אך הייתי בטוח שזה קשור לכרטיס המסך (זאת נגלה בהמשך כשנקנה מסך חדש) בכל אופן היה לי מסך 22, סמסונג 2mS והצבעים היו דיי "מתים".... אני מחפש מסך חדש 22' - 24' מסך שיהיה מעולה עם צבעים חיים ושיהיה איכותי עם יחס עלות תועלת טוב- למשחקים וגרפיקה . בכל אופן מה המלצתכם נכון להיום?? :s05: תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by mazinya,

משום מה, ה 2209WA ישן יותר אך עדיין עולה מעט יותר. מי שניהם עדיף?

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. Started by llime,

היי. במהלך שיטוטי באינטרנט נתקלתי בשלוש הערות/ביקורות על ה U2410 שגרמו לי להרים גבה. אשמח אם בעלי המסך יתייחסו אליהן. 1.בביקורת ב flatpanelshd על ה Eizo FS2331 השתמשו ב U2410 כמסך ביקורת. מן הביקורת משתמע שה U2410 הוא בעל מסך קריסטלי!...האם DELL הדרדרו עד כדי כך? הנה הציטוט: 2.ביקורת משתמש מאתר DELL טוענת שאם מכבים את המסך כשוינדוס 7 עובד, הוינדוס מתחיל לעשות "התאמה מחדש" למסך והפיתרון היחידי הוא ריסטרט או להעביר למצב שינה...לי לא מתאים דבר כזה..כשאני יוצא מהחדר אני מכבה את המסכים....אני מקווה שלא הבנתי נכון את הביקורת... 3.ביקורת משתמש מאתר זאפ טוענת ש"המסך לא זוכר הגדרות": מה זה אומר...? האם אחרי שבעל המסך עמל ומכוון את המסך עד שישביע את רצונו, הוא מאפס את כל השינויי…

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. Started by Joy,

שלום המחשב הביתי שלנו משתדרג בשעה טובה ממסך 17" CRT למסך שטוח. התקציב גמיש. השימושים העיקריים שלי הם גלישה באינטרנט ועבודה על תוכנות OFFICE. משערת שעם מסך ראוי אתחיל לראות סרטים מדי פעם. שולחן העבודה שלי בעומק 60 ס"מ כך שאינני מעוניינת במסך רחב מדי. חשבתי להסתפק במקסימום 22 ". לאחר קריאת ביקורות רבות הצטמצמתי לשתי האפשרויות הללו: LG W2220P ו- DELL U2211H (או בגרסת ה-23 אינץ') מקריאת המפרטים אני מבינה שההבדל העיקרי ביניהם הוא ש-DELL הוא FULL HD ו-LG אינו. וכן שב-DELL יש חיבורי USB וב-LG אין. ובכל זאת שניהם מקבלים ביקורות מצויינות. אשמח לשמוע אם יש למישהו דעה או מידע שייתכן ונעלם מעיני, לגבי העדיפות של אחד ממסכים אלו על פני השני. כמו כן אשמח לשמוע מהו היתרון של 23" בדגם ז…

• 8 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.