עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום לכולם. הייתי רוצה לרכוש מסך מרובע ולא wide בגודל של 19" לפחות. השימוש מתחלק בין גלישה סרטים ומשחקים לפי הסדר הזה . אני בעיקר כותב קוד על המחשב אז אני רוצה משהוא שהעיניים לא ימותו. כמו כן יש לי x1950 pro עם זה מוסיף משהוא. תודה !.

• 9 תגובות
    • 921 צפיות
  2. Started by Rockstatement10,

מה ההבדלים ביניהם חוץ ממסגרת דקה ועוד חיבורים? האם יש הבדל באיכות התמונה? דווקא התחברתי יותר ל-U כי אהבתי את המסגרת הדקה. וסתם שאלה, שניהם עדיפים על U2312HM?

• 9 תגובות
    • 4.9k צפיות
  3. http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=11816 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=12106 המסך משמש למשחקים בעיקר ,(לא לעריכה ודברים כאלה) איזה מסך יהיה לי יותר איכותי ומהיר , המחיר פחות משנה מה שחשוב זה האיכות וגם עוד שאלה ל-LG יש חיבור HDMI שזה חיבור איכותי יותר , עכשיו אם אני רוצה לחבר את ה-DELL בחיבור איכותי? איך אני בכלל מחבר אותו למחשב? דרך USB? ועוד שאלה, זה באמת סוג של יתרון שה-DELL הוא ארגונומי וה-LG לא? תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by bubugu,

אני כנראה אקנה את המסך הזה בשבוע הבא מה אתם חושבים עליו? השימוש העיקרי יהיה לסרטים, אולי אולי קצת משחקים ולכל מיני תוכנות תודה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by sagim194,

אולי אני יקנה מסך מחשב במקום מה שיש לי ( 17 אינץ של lg חמוד) יש לי כרטיס מסך HD4870 והמטרה זה למשחקים בעיקר וקצת לסרטים. אפשר לחרוג מאט אם זה שוה את זה . חשבתי על זה: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=680601 אשמח להמלצות.

• 9 תגובות
    • 896 צפיות
  6. שלום , אני קונה כבר השבוע מסך 22 dell2209wa . יש לי כמה שאלות אחרונות לפני הקנייה: 1. ציטוט מביקורת באתר prad.de : "Professional gamers will unfortunately have to opt for a monitor with a TN panel." הציטוט מתייחס ללגים , מעבר בין פריימים (אני לא בטוח - כנראה זמן תגובה)... והאמת שכתוב שלמסך יש 13ms (באתר שבחן את הזמן תגובה) , זה זמן תגובה שהיה קיים לפני 4 שנים (למסך שלי מלפני 5 שנים יש 12ms). בכל זאת , רוב האנשים בפורום שקונים מחשב עם כרטיס מסך מעל 800 ש"ח (נטו משחקים כבדים) - קונים את המסך הזה. אחד המשחקים שאני באמת משחק זה pro evolution soccer , אני לא רוצה שהמסך יהרוס לי את החווית משחק - במיוחד שאני משקיע 1200 ש"ח בכרטיס מסך. השאלה: איך המסך מתפקד במשחקים? 2…

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. היי חברים... אני מעוניין לרכוש מסך LCD בגודל 20 אינ'ץ וחשוב לי שלא יהיה גימיק.. שיהיה מתאים למשחקים זמן תגובה נמוך ואיכות טובה. התקציב הוא 2000 שקל + -. אני מקווה שיש חיה כזאת במחיר הזה? הסיבה שאני מעדיף 20 במקום 19 זה מכיוון שה20 יותר נוח לעין, טיפה יותר רחב ויותר נעים להסתכל עליו. אני לא מדבר על מסך רחב 6:9 אלא על מסך רגיל שהוא קצת רחב ביחס ל19.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by player_1,

אם למישהו כאןן יש את המסך הנ"ל שבבקשה יגיד את חוות דעתו מהמסך האם הוא מתאים למשחקים האם הוא נוח לעבודה יומיומית אייזה כרטיס צריך בשביל לשחק בו הרזולציה המקסימלית http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=3709

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  9. שלום. יש לי מסך ישן מאוד (אך מעולה) שהוא ברזולוציה ישנה של RHD דהיינו 1680/1050. רציתי לעבור למסך קצת יותר טוב וההתלבטות היא בין 1920-1080 או 1920-1200 (כרטיס מסך GTX 970 FTW של EVGA) מה ההבדל באיכות גיימינג וההנאה ממסך של 1200 לעומת ה 1080 הרגיל. האם זה יותר כיף לשחק ככה? אני באמת שואל כי אני לא יודע אף פעם לא נסיתי מסך שהוא מעל HD. כמו כן האם הכרטיס יריץ כמו שצריך משחקים כמו FAR CRY 4-5, GTA 5 ושאר המשחקים החדשים של קול אוף דיוטי, באטלפילד למיניהם. ובכמה פריימים לשנייה שפחות מ 30 זה כמובן בלתי נסבל אבל אין לי בעיה להיות עם הגדרות גבוהות אבל 40-45 FPS. העין שלי צדה בעיקר את המסך הזה

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. כל המידע בכותרת... הטלוויזיה לא בשבילי אלא בשביל החבר של אחותי ואני לא מבין בזה יותר מידי אז אמרתי לו שאני אשאל ת'חברה בHW. לא חייב להשתמש בכל ה5K אבל אין בעיה להשתמש בהכל העיקר לא לחרוג. תודה רבה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. לאחר בירור קצרצר, החלטתי בכל זאת ללכת על מסך ה dell 2407WFP. למישהו יש המלצה על חנויות שאני יכול: א. לראות אותו. ב. לקנות אותו.

• 8 תגובות
    • 951 צפיות
  12. שלום לכולם, לאחרונה ה-vs vp930 שלי קצת "גוסס" לוקח לו איזה חצי שעה להידלק ואני חושב שהוא בקרוב יהרס לגמרה. אני מבין שאותו דגם כבר אי אפשר להשיג ובכלל בעייתי להשיג מסכים היום מסכים עם פאנלים איכותיים. אני אשמח אם מישהו יוכל להמליץ על מסך איכותי בכל זאת התקציב 2000 ש"ח אם צריך אפשר גם לחרוג קצת. תודה.

• 8 תגובות
    • 841 צפיות
  13. בהנחה שתקציב לא מהווה בעיה,על איזה מסך שווה ללכת?

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. שלום לכולם, הנושא דחוף מאוד, מכיוון שכבר הזמנתי את המסך ושחכתי לשאול על האחריות, שזה אולי הדבר הכי חשוב שהייתי צריך לשאול... בכל מקרה 10 דקות אחרי שהזמתי ונזכרתי בכך, התקשרתי לחנות אולם החנות כבר היית סגורה... ועכשיו אני צריך לשלוח מייל למוכר לבטל או לא וזה צריך להיות דחוף כי יום ב שני כבר מגיע... אז הנה מה שקורה: אחרי ששלחתי לו אימייל בפעם הראשונה, שאלתי אותו אם האחריות חלה החל מהפיקסל השרוף הראשון, כלומר: אם יהיה פיקסל שרוף אחד אזי יחליפו לי את כל המסך.... המוכר רשם לי חזרה שהאחריות על פיקסלים שרופים חלה שבוע מעת קבלת המסך בלבד!!! כלומר אם שמונה ימים אחרי נשרף לי גם חצי מסך (!) זו כבר בעיה שלי... רציתי לדעת - מה לעשות, לבטל או לא?? אם ככה זה בכל החנויות? או שזה לא נורמל…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. למסך נגודיות 1:3000 וזמן תגובה 2MS תודות לכל המתיחסים

• 8 תגובות
    • 965 צפיות
  16. כרגע אני עובד עם מסך 21.5 בן כמה שנים, החלטתי להוסיף לו אח גדול למטרת שיפור הנוחות בזמן תכנות ועבודה עם מספר מסמכים. שימוש נוסף למסך הוא גיימינג, אם כי חשוב להדגיש כי אין לי צורך במאפיינים מיוחדים לשם כך (כרגע אני עם מסך זול LG 23EN33). בגדול חשוב לי שהמסך יהיה איכותי ואמין, אך אם להמלצתכם כדאי להשקיע במשהו יותר ממינימלי לגיימינג אין לי בעיה להגדיל את התקציב מעט לשם כך. מצאתי את המסכים הבאים, מה דעתכם עליהם? AOC E2462VW 23.6'' LED http://ksp.co.il/?select=.1024..230..138.&list=1&sort=2&glist=1&uin=23151&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 LG 23.6" LED 24M35D http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/monitor-236-led-24m35d-5ms-led-dvi…

• 8 תגובות
    • 2.7k צפיות
  17. Started by eLi7aN,

רציתי להודות למישל מסטרט PC ותום התותחים חנות מקצועית ושירות מקצועי ואמין !! תמונות שלי מהחלום שהתגשם חייב לציין שהיה לי את שני המסכים מול העניים PG34 אסוס ותX34A פרדטור ללא היסוס חטפתי תפרדטור הוא יפה יותר איכותי יותר חד יותר ומעלףףף האסוס נראה מצועצע מידי הפרדטור זכה אצלי לציון 10 מ 10 האסוס 8 מתוך 10

18. למישהו יש מושג האם המסכי 22 תומכים טוב ב HDTV 1080 ו 720, והאם האקסבוקס 360 יראה תמונה טובה על דבר כזה באיכות HD חושב בעיקר על המסך 22" שמוכרים בKSP או האסוס שעולה אותו מחיר שניהם WSXGA+ 1680 x 1050 או שיש המלצה אחרת באותו המחיר בערלך תודה

• 8 תגובות
    • 991 צפיות
  19. Started by gadits,

קראתי את הביקורות הטובות ואת ההמלצות שלכם על המסך הנ"ל והייתי בטוח ב100 אחוז שאני הולך לקנות אותו!!! אבל הבעיה היא שאני רוצה את המסך שיהיה כולו בצבע שחור שיתאים למארז המחשב המקלדת והעכבר המסך הכסוף ממש מכוער בעיניי! הבנתי ממה שקראתי כאן באתר שאומניטק היבואן הרישמי מייבאים רק את המסך הכסוף לא איכפת לי שהאחריות תהיה של יבואן פרללי ולא של אומניטק העיקר שהמסך יהיה בצבע שחור 1.האם יש אפשרות להשיג את הVP930B בצבע שחור בארץ? 2.ובמידה ולא ניתן להשיגו בצבע שחור האם יש עוד מסך 19 שיש לו PIVOT פאנל M-PVA שיתאים לי ל- 60% גלישה באינטרנט 30% משחקים כבדים כמו UT-2004, F.E.A.R , FARCRY , RAINBOWSIX VEGAS 5% צפייה בסרטים 5% תוכנות כמו פוטושופ וורד אקסל ושיהיה כולו בצבע שחור תקציב מקסימו…

• 8 תגובות
    • 979 צפיות
  20. Started by bbbe,

שלום חברים, אני מחפש לקנות מסך שיהיה טוב לי לעיניים כי במסך הנוכחי (ישן) אחרי כשעה וחצי קריאה כואבות לי העיניים. במובן הזה הייתי שמח לשמוע האם באמת יש יתרונות ל IPS מבחינת העיניים? והאם יש הבדל בין LED ו LCD מבחינת העיניים? לגבי מסך הסכלתי על המסך הזה - LG 22EA53T-P LED כי הוא נראה לי בסדר (אני לא מבין גדול) , הוא בתקציב (מעדיף לא לחרוג מ 750 800 שכזה) והוא IPS , האם יש למישהו חוות דעת עליו והאם יש המלצות אחרות ? (לא יותר גדול מ 22 אינץ' כי שולחן קטן) הרבה תודה

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. המסך צריך להיות: 1) אוטנטי מבחינת צבעים ועם אפשרות כיול 2) כזה שניתן להביט בו שעות רבות ביום בלי שיעייף את העיניים ֱ3) ניתן להטייה וכיוון 4) לא מבריק (שלא ייצר השתקפויות) 5) התמונה לא משתנה בהסתכלות מזוויות שונות 6) במחיר שלא עולה על 2000 ש"ח אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי גלי

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. היי אני מחפש מסך 19"-20" רגיל (לא רחב) בתקציב של עד 2000 שקל השימושים הם מגוונים, אינטרנט, משחקים, סרטים. ראיתי 2 מסכים עם ביקורות טובות עליהם: DELL 2007FP LG L2000CP אבל אני לא סגור עדיין על כלום. אם למישהו יש המלצה על מסכים טובים, בלי מריחות ובעלי זווית צפיה רחבה אני אשמח לשמוע תודה רבה

• 8 תגובות
    • 943 צפיות
  23. Started by Eugene,

שלום התחדשתי במסך T240 Samsung ורציתי לחבר אותו לממיר יס. האם עליי ללכת לקנות את הכבל VGA ל- RGB ובזה ניגמר הסיפור? או שעליי להשיקע כסף גם בכרטיס טלויזיה. סליחה על הבורות אוליי כבר שאלו את השאלה הזאתי אבל לא מצאתי תשובה

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by EnerGy,

שלום! יש לי את המסך T201W של BENQ. כשהוא מחבור דרך VGA הכל עובד כמו שצריך, אבל שאני מנסה לחבר אותו דרך הDVI לשים ברזולוציה הטבעית אני מקבל "NO SIGNAL". אשמח להצעות!

• 8 תגובות
    • 845 צפיות
  25. Started by oOtalOo,

אח שלי קונה מחשב חדש (כנראה מ-RSM) עם מסך חדש, והוא רוצה שתהיה לו אפשרות לחבר את המסך לממיר של ערוצי טלוויזיה ולהשתמש במסך כטלוויזיה.שמתי לב שב-RSM ההבדל במחיר בין ה-U2311H dell למסך LG IPS236V-PN הוא 150 ש"ח בהזמנה מהאתר (לא הבדל גדול). לפני שנה קניתי לעצמי את ה DELL ואני ממש מרוצה ממנו ועכשיו אני רואה את המסך החדש יותר של LG שיש בו חיבור HDMI שנראה לי שצריך את החיבור הזה בשביל להתחבר לממיר טלוויזיה(תקנו אותי אם אני טועה) , וגם המסך LED ככה שנראה לי שהוא רמה מעל ה-DELL. אז קודם כל רציתי לבקש ממכם קישור ל-review על המסך של LG כי לא מצאתי לבדי. וגם לשאול האם אני צודק לגבי החיבור HDMI (אם לא אז מה כן צריך בשביל להתחבר עם המסך לממיר של טלוויזיה) ולבסוף רציתי לשאול את דעתכם א…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.