עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. קראתי בזאפ את הנ"ל: IPS - In Plane Switching: פאנל זה מציג כמות צבעים משופרת ביחס לTN ומאפשר זוויות צפיה רחבות. החסרון של הפאנל הוא זמני תגובה איטיים יחסית. VA - Vertical Alignment: טכנולוגיה זו היא מעין פשרה בין הISP לTN. הפאנל מאפשר זוויות צפיה רחבות וכמות צבעים גדולה. בפאנל זה יחס הניגודיות הוא הגבוה מבין שלושת הסוגים. האם זה ההבדל סה"כ בין שני הפאנלים במסך הנ"ל ? וזה אומר שאם אני ייקח פאנל VA אז זמני התגובה יהו מהירים יותר או מה ? אני מעוניין להזמין את המסך אבל החנות לא יודעת איזה פאנל אז מה הם ההבדלים בדיוק ? האם זה עקרוני ? תודה!

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by BoOoM2008,

יש מסכי מחשב התומכים ברזולוציה הזאת? אם אין תוכלו להגיד לי איזה רזולוציות יש שהם פחות או יותר קרובות?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. מ- 19 אינץ ומעלה,כולל 19 אינץ. מה דעתכם על LG 1970HR ?

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by orlupo,

אני מחפש מסך LCD בסביבות ה-2000 ש"ח שישמש אותי גם לעריכת תמונות בפוטושופ ומשחקים. הבנתי שמסך PVA לא הכי יתאים לי ומצד שני מסך IPS יקר מאוד. שמתי עין כרגע על ה-LG 204WT. ראיתי שיש גם את ה-CMV 221D ואת ה-Samsung 226BW. איזה מסך מבין השלושה הוא המומלץ ביותר? האם יש מסך אחר מומלץ? בתודה מראש, אור.

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by RONNNN,

אהלן כולם אני מחפש לקנות מסך חדש שימוש עיקרי בו זה משחקים וסרטים גודל עד 24 אינץ' FHD פאנל IPS כרטיס מסך מתכנן לקנות RX470 אשמח להצעה עד 800 שקל ואחת עד 1000 תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by SnakeBite,

שלום לכולם, קניתי את המסך במסגרת פרויקט המודינג שלי שקרוב לסיום. ועשיתי לו מיני REVIEW עם תמונות . לא משהו מקצועי מי יודע מה אבל בסדר למי שרוצה לקנות. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=357605.630 תהנו עידו

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  7. (מן הסתם) עכשיו אני מפחד להחליף את הכבל עם אחד ישראלי שכבר יש לי בבית מחשש לדפוק את המסך. עדיף לקנות מתאם? מה בדיוק אני אמור לעושת? אני דיי תקוע :\ על הכבל שקיבלתי עם המסך כתוב LL41230 גיגלתי את זה והגעתי לחיבור הבא: http://www.tedss.com/2024000649 המצד השני של הכבל אכן רשום l-SHENG מתחת כתוב: IS-14 10V 125V 1250W אין לי מושג מה לעשות עם האינפורציה הזו :\ יש לי בבית כבל אחר של מסך שהביאו לנו ואנחנו לא משתמשי (מישראל, עם חיבור ישראלי כמו שאמרתי), אני מפחד סתם ככה לחבר אותו. (אם אתם צריכים לדעת מה כתוב עליו אז תגידו לי, אני סתם לא רוצה להעמיס יותר מדי מידע שאוליי יהיה מיותר כרגע) תודה!

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by ori_fadida,

שלום לחברי הפורום. ברצוני לרכוש מסך מחשב בתקציב של עד 800 שקל. השימושים שלי הינם לאינטרנט וורד ומידי פעם סרטים. לא משחק. הגודל הרצוי הינו מ19-22 אינץ'. לאחר רפרוף קצר בזאפ עלה לי המסך הבא- Philips 21.5 Led LCD 5ms 1:20M 1920x1080 222EL2SB http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=777208 או ההצעה הזאת- Acer LED 21.5" Full HD 1920x1080 5MS 1:12M http://www.electra-computers.co.il/Product.aspx?productid=556 מה דעתכם על המסכים הנ"ל? האם יש אופציות טובות יותר במחיר הזה? תודה מראש לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. שלום לכולם, פרץ האימפולסיביות האחרון שלי גרם לי להזמין מאנגליה את הגרסה החדשה של ה- Nvidia 3d vision 2 kit . כמה דקות לאחר הזמנת המשקפיים הזמנתי גם מסך תומך 3d שנמצא ברשימת המסכים תומכי התלת מימד שבאתר של nvidia. כעבור שלושה ימים קיבלתי הודעה מבעל החנות שממנה הזמנתי את המסך שאין להם את המסך במלאי וגם לא יהיה בעתיד הקרוב. עכשיו המצב הוא שהמשקפיים בדרכם אלי ואני לא מוצא שום מסך מהמסכים שנמכרים בארץ שמופיע ברשימה באתר של nvidia: http://www.nvidia.com/object/3d-vision-system-requirements.html בזאפ קיימים שלושה מסכים תומכי 3d שאינם מופיעים ברשימה באתר של nvidia ויש לי הרגשה שאם הם לא מופיעים אזי המשקפיים לא יעבדו עם המסך. האם מישהו יודע איפה אני יכול לקנות מסך שיעבוד עם הערכה …

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. למשל יש רק כבל של DVI, ואני רוצה לחבר אותו למחשב עם כניסת VGA, חיפשתי מתאם DVI Female - VGA Male אבל הבנתי שזה לא יעבוד, מכיוון שאני צריך ממיר ולא מתאם, האמנם?

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by vsync,

שלום, יש לי את המסך VX2025WM כבר קרוב ל 3 שנים, והפורט DVI שלו תקול ובעייתי. אחרי מחקר באינטרנט גיליתי שזה קורה לאלפי אנשים בעולם, שזה בעיה רצינית. נורא התבאסתי, והלכתי למעבדה של היבואן שם הוא ב"בתיקון" וחקרתי על הנושא ואני בספק אם יצליחו לסדר. באמת. הוא מסך סופר איכותי, בעל פאנל P-MVA ממש איכותי שאני סופר מרוצה ממנו הוא פשוט מושלם, לדאבוני לא מייצרים אותו כבר, ויכול להיות מצב שיחליפו לי אותו. מוזר מאוד שגם בכל האתר של viewsonic אין לו שום אזכור!!! מה גם מוזר, שבאתר שלהם הם לא רושמים את סוג הפאנל של המסכים שהם מייצרים!! מזה?? ממש מוזר. אני ממש ממש לא רוצה TN, ואומניטק הטיפשים אפילו לא יודעים מזה TN!! והם היבואנים של המסכים האלו! פשוט בזיון. מישהו מכיר מסך טוב של viewsoni…

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. אני מחפש מסך 24 איכותי עם פאנל IPV ולא TN...מחיר בגבול ההיגיון עד 3500...

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. האם מישהו יודע על איזשהי קנייה קבוצתית של הדגם הזה? :s05: http://accessories.us.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=us&cs=04&l=en&s=bsd&sku=320-9567&redirect=1

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. הוא גדול, מעוצב, מתקדם - ויעלה לכם הרבה כסף לכתבה

15. Started by Murmur,

שלום, אני מתעניין במסך חדש לשימושי טקסט (שעות של עריכת מסמכי WORD) וגרפיקה (שכות של עריכת תמונות בפוטושופ). קראתי קצת בפורום ונראה לי שאלך על מסך 20" של DELL, אבל נתקלתי בשני מודלים שלא ברור לי מה ההבדל ביניהם - הפרשי הרזולוציה ו-150 ש"ח במחיר (בכיוון הלא נכון של הרזולוציה) רק מבלבלים אותי. אם מישהו יכול להסביר לי מי מהם עדיף לשימושים שלי - אשמח מאד. ועוד שאלה: חשבתי גם על סמסונג 971P לאותם שימושים - האם יש הבדל כה גדול בביצועים ששווה לי לקחת 20" בשביל עוד 400 ש"ח? תודה,

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by MaC_MaN,

שלום אני מעוניין לקנות מסך בתקציב של עד 1200 ש"ח... תאכלס היעוד שלו זה כמעט נטו לעבודה (טיפה משחקים, הרבה סרטים ולימודים ). רציתי לדעת מה כדי יותר לקנות LCD 17\CRT 17? של איזה חברה? כמה MS? ד.א: אני לא יודע כמה רלוונטי זה אבל הכרטיס מסך הוא NVIDA GEFORCE FX 5200

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. אהלן כל המסכים הקוריאנים מגיעים עם רמקולים? זה לא פוגם באיכות? בתכלס יש לי רמקולים נפרדים כמובן . סתם חבל וזה בטח פוגם באיכות וגם עולה יותר

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  18. Started by mtn9,

קניתי את המסך היום מהיבואן, עלה לי 1600 שקל במקום ב1800-1900 שמוכרים בחנויות.. מצתער בתמונות על האיכות הגרועה זה מה שיש בLG8300... וגם שהתמונה האחרונה יצאה חשוכה חוות דעת : אני פשוט חייב להגיד שבמסך הזה יש איכות תמונה פשוט מדהימה, נבדק ליד ה226BW והאיכות של הLG יותר טובה. אני עדיין לא מבין למה אנשים אומרים שאין הבדלים משמעותיים בין מסך 22" TN שנמכר ב1300 שקל למסך 22" TN שנמכר ב1700 נגיד. אני מסתכל על מסך של מאג שנמכר בזול ואני פשוט נגעל מהאיכות הזוועתית, לעומת זאת במסכים כמו ה226BW, LG, וMW221C יש איכות תמונה הרבה הרבה יותר טובה. המסך מגיע אם כבל חשמל, כבל DVI וכבל VGA. אני משתמש בו בDVI עם ה6200 שלי. במסך יש גם כל מיני פיצ'רים מגניבים, למשל שאפשר בלחיצת כפתור לעבו…

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by Rin,

כן כפי שהכותרת אומרת , מסך לסרטים ומשחקים FHD LED 2MS עכשיו בגלל שאני קונה רק מסך אני אקנה מ KSP , עכשיו השאלה איזה מהם הכי משתלם מבחינת מחיר .. LG\SAMSUNG איזה דגם לקנות? BX2335 ? LG W2486L 24'' LED ? אם אני אקח 5MS אני ירגיש הבדל רע במשחקים? כי זה יותר זול בכמה מאות מה 2MS

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by dudu26,

הי חבר'ה! לאחר סקר קצר נשארתי עם 3 המסכים האלה: Viewsonic VX922 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=375239 Viewsonic VP930B http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=369995 LG L1970 HR http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=410956 הם נראו לי הכי איכותיים. מה דעתכם? האם לקחתם תוכנת פיקסלים שרופים לבדיקה בחנות עצמה או שניתן לבדוק זאת בבית ואם יש בעיה - להחזיר לחנות? ושאלה נוספת - מה זה בדיוק PIVOT ? האם הכוונה לסיבוב המסף ב-90 מעלות למטרת קריאת מסמכים נוחה יותר על מסך מלבני? זה כל כך קריטי??? תודה רבה על העזרה! ;D

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. בבקשה...

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by oozy,

אני מחפש את המסך הטוב ביותר בתקציב שצויין בכותרת ואני צריך שיתמוך ברזולצייה של 1600X1200

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by azaz,

איך לדעת להגדיר את brightness and contrast???

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by Shoko,

שלום, נשרף לי המסך אחרי הרבה שנים שבהן הוא שירת אותי (סמסונג t220). אני מחפש מסך, עדיפות ל 24" שיחליף אותו. התקציב בכותרת. השימושים הם בעיקר עבודה משרדית וקריאה באינטרנט + צפיה בהרבה סדרות. על מה אתם ממליצים? חשבתי על הדלים החדשים, האם כולם ips? בנוסף ראיתי שכל הדלים החדשים הם 16:9 ולא 16:10 וזה קצת הפריע לי. האם יש חדשים 16:10 ולא ראיתי? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by davokado,

שלום לכולם! אני עומד לקנות את המסך Samsung 2233sw (מהזדמנות, ממש בזול!!! לכן אל תציעו אופציות אחרות) הבעיה היחידה זה שבמסך אין כניסת HDMI וזה מדאיג אותי...(יש כניסת dvi ו-RGB) המסך ממש איכותי: 22 אינצ', 1920X1080, ניגודיות 1:50,000, 5ms האם הכניסת HDMI שחסרה במסך צריכה להדאיג אותי? אני רוצה לקנות מסך שיספק אותי להרבה שנים... דרך אגב: יש לי כניסת HDMI בכרטיס מסך(4870X2). תודה ענקית לעוזרים!!!! ובבקשה, רק מי שמבין...

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.