עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by venlp,

אני מתכנן לקנות מסך מחשב רחב ורציתי לשאול אם יש דרך כלשהי להריץ משחקים שלא תומכים ברזולוציות רחבות על גבי מסך רחב. אני לא מתכוון שהתמונה תמתח, כי לגרום למשחק למתוח את התמונה זה אפשר לעשות גם במשחקים הכי ישנים, אלא השאלה שלי היא- האם יש דרך לגרום לתמונה להיות באמצע המסך כאשר בצדדים של המסך יש חלקים שחורים?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by ozba77,

אני רוצה לקנות מסך LCD אני עדיין מתלבט לגבי הדגם אבל ראיתי אצל חבר שיש בעיה של כאילו "גלים" על המסך כאשר יש מסך לבן כלומר אם לדוגמא פותחים חלון ריק של אינטרנט אקספלורר אז רואים כאילו גלים על הרקע הלבן האם זה ככה בכל ה-LCD ? או שישנה בעיה במסך? האם זה אומר משהו על הפאנל? תודה

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by Doron404,

הסתכלתי היום על מסך הסלולרי שלי (Nokia N73) וחשבתי, למה בLCDים השולחניים התצוגה לא כזו טובה?? הצבעים בנוקיה עשירים, עמוקים יותר והתמונה חדה יותר מכל מסך LCD שיצא לי לראות, כמו כן השחור שם נראה אמיתי יותר ומלא! למישהו יש מושג באיזו טכנולוגיה משתמשים במסכים האלו? (בכל אחד מהנוקיות הגבוהות למשל)

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. בבקשה...

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. שלום יום רביעי הזה יש לי יום הולדת וכבר לפני חודשיים יתלוננתי להורים שלי שאני צריך מסך חדש (הוא מלוכלכך רצח) אז הם קונים ליום הולדת אחד, אני צריך את העזרה שלכם לבחור איזה לקנות. המסך מיועד למשחקים ולסרטים המסך צריך להיות 17 אינטש (עם אפשר 19 בכיף) תקציב- 2000ש"ח אפשר לחרוג קצת, אבל נסו שלא תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by חננב,

נערך! עידכון למטה. אני מחפש מסך איכותי 19" בעיקר לעבודה משרדית ועריכת תמונות. אין צורך בשום ביצועים כמו זמן תגובה מהיר או כל דבר אחר הנוגע לסרטים/משחקים. רק תמונה חיה ואיכותית. התקציב הוא כרגע "כמה שיותר זול", כלומר בכיוון ה 1000 ש"ח. נ.ב חדות וגודל פיקסל קטן כמה שיותר חשובים מאוד.

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. אני לא שואל על מחיר .. פשוט למה כולם פה מעדיפים את הדל אם יש לשניהם אותו פאנל ואפילו ה-LG הוא LED (עזבו את זה שזה רק שם) ויציאת HDMI .. אז למההההההההההההה? חח תודה

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by SyRenity,

היי. יש טעם להשקיע במסך 24", או שהאינץ' הנוסף אינו ממש משנה? השימוש - משחקים, סרטים ואינטרנט. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. מחפש מסך להחליף את ה-CRT עגלה שלי, הייתי מעדיף להחליף ל-CRT רחב אבל אין בארץ, אז אין לי ברירה אלא "לשדרג" ל-LCD. השימושים הם בערך הכל פרט לעריכה גרפית, אני גם משחק אז צריך מסך שלא סובל מבעית גוסטינג, גם מתכנת \ לימודים, אז צריך שהיה נוח לעבודה ממושכת, גם רואה סרטים אז צריך שלא יהיה דליפות אור ואיכות תמונה טובה ובעיה נוספת שהמסך ישב ממול ל-2 חלונות. בנוסף הוא צריך לעבוד גם עם PS3, למרות שיש לי כבל HDMI-DVI אבל אני לא יודע אם זה יכול לעבוד עם ה-PS3. pivot יהיה בונוס לעבודה עם מסמכים, אבל זה שולי, כנ"ל לגבי מסך בעל ציפוי שאינו משתקף (למרות שעד עכשיו הסתדרתי עם ה-CRT). אני גם לא יודע להחליט אם עדיף 20 איכותי או 22 TN טוב. קיצר, יש המלצות? וגם רציתי לדעת אם במשחקים מורגשת המרי…

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. התקשרתי לחנות בה הזמנתי את המסך, אמרו לי שהצפי להגעת המסכים הוא כמעט עוד 14 יום נוספים(בנוסף ל-14 שכבר עברו). כי אילו מסכים חדשים עם פאנל חדש שמייוצרים באירלנד יש למישהו מושג האם הם דוברי אמת? הזמנתי מ pccenter.co.il

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by abo9,

http://hk.viewsonic.com/en/products/productspecs.php?id=404 איך המסך הזה לגיימינג?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by J S Bach,

היי, מדוע מעולם לא ראיתי פה בפורום המלצה על המסך הנ"ל? הוא נשמע מאוד מרשים.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by kuku gril,

שלום לכולם , התחדשתי במסך סמסונג 203B מחובר אנאולוגית. המסך מרצד ריצוד אופקי - קווים אופקיים מרצדים כל הזמן כשהמחשב קורא מההארדיסק ,נניח בהפעלת ישום כלשהו ,הריצודים מתגברים. אין שום הפרעה חיצונית למסך ,לא ספק ולא רמקול. מה יכולה להיות הבעיה חוץ ממסך דפוק ?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. שלום רב לכולם, חבר רוכש מסך ומתלבט בין שני אלו: http://www.chayon.co.il/Product.aspx?OID=4055&catid=3955&CatalogName=SAMSUNG http://www.chayon.co.il/Product.aspx?OID=4125&catid=3955&CatalogName=SAMSUNG מיועד למשחקים+סרטים, דגש על משחקים. תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  15. שלום (: אני זקוק למסך מחשב (איכותי!- לעריכה) שישמש לי גם כטלוויזיה. ז"א מסך טלוויזיה, בין 26 אינץ' עד לא יודע, אני יושב מטר וחצי מהמסך בערך. סביבות 2000 ש"ח המלצות? גם לגבי דגם, וגם לגבי גודל של המסך. תודה!!!

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by ArielHatotah,

מה העניינים, אנשים..? אני מתכנן לקנות מחשב חדש, כולל מסך. ואני נורא מתלבט איזה מסך לקנות. אז אולי תעזרו לי לבחור. אני מתלבט בין Samsung SyncMaster 226BW לבין LG L226WTQ. מצד אחד ה-LG נראה מצוין עם יחס ניגודיות גבוה (3000:1). אבל מצד שני מישהו אמר לי שה-Samsung כנראה יותר טוב. כשהסתכלתי בתגובות על המסכים בזאפ, הבנתי מהתגובות של ה-Samsung שיש לו יחס ניגודיות נמוך יותר (1000:1 אבל אפשר להפעיל משהו שעושה יחס של 3000:1 - לפי מה שהבנתי מהתגובות), יש בעיה של פאנל (לא הבנתי בדיוק מה), ויש בעיה להזיז אותו למעלה ולמטה (הוא זז רק ב-90 מעלות). ודווקא התגובות של ה-LG היו חיוביות. אבל שוב, מצד שני, אמרו לי שה-Samsung יותר טוב. אז אני צריך דעות\המלצות. מהר לפני שאני קונה את המח…

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by nir567,

שלום.. שמעתי שיש אפשרות לחלק את המסך ל-2 חלקים וכך ליעל את העבודה כשעובדים על מסמכים וכדומה.. יש לי מסך 22" של proview fp2226w. לא מצאתי את האפשרות במסך או בכרטיס מסך (geforce 9500gt). למישהו יש רעיון? תודה!

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. הדברים החשובים הם : עלות תועלת מירבית. אני קורא על המחשב ולכן שיהיה נוח לקרוא איתו מסמכים או באתרים. המחשב משמש גם למשחקים כגון COD6 קרייסיס ובסגנון ... מרחק המושב מהמחשב הוא בערך מטר. המחשב משמש גם לצפייה בסרטים, ואז יושב רחוק יותר כ 3 מטר מהמחשב. מעדיף מסך בלי פאנל TN הבנתי שזה לא טוב לעיניים.. ואחרון, המסך צריך להיות 16:10 אינץ כי זה פחות רחב מ 16:9 אינץ פשוט לא אוהב את המסך המלבני מידי. תודה רבה לכל מי שיעזור. כרטיס המסך שלי : HD4380

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by 100100,

מתלבט בין Dell U2515H בעל רזולוציה 2560x1440 על 25"או Dell U2417H בעל רזולוציה 1920x1080 על 23.8" השאלה שלי היא לא לגבי טיב המסכים, כי ברור לי ששניהם טובים מאד, אלא לגבי הרזולוציה. רציתי לשאול מניסיונכם יש לי לפטופ עם geforce 620 ו- Intel 4000 - האם הם יודעים לעבוד עם כזאת רזולוציה (בצורה טובה)? קראתי על עניין הטקסטים הקטנים והתאימות - והבנתי שצריך לעשות לעשות לווינדוס סקיילינג של סביב ה150% כדי שזה יראה נורמלי , ואני שואל, זה לא מאבד את את האיכות בסקיילינג? אשמח אם תעזרו לי כי הידע שלי בזה מינימלי מאד

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  20. אני מחפש מסך 24 איכותי עם פאנל IPV ולא TN...מחיר בגבול ההיגיון עד 3500...

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. מהם ארבעת מסכי ה - LCD המהירים ביותר?

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by nimrodim,

מדובר במסך 23 INCH עם PANEL IPS http://www.viewsonic.com/products/desktop-monitors/lcd/pro-series/vp2365wb.htm 16:9 ברזולוציה של 1920X1080. ארגונומיה מלאה. כניסות וידיאו: אין HDMI, אין DISPLAY PORT. כנראה מדובר באותו PANEL בו משתמשים ב NEC 23" IPS EA231WMi . בחו"ל ימכר בערך ב 320-350$. מחכה לראות ביקורות על המסך.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מסך חדש בתקציב של 2500-3000 ש"ח. אני מעוניין במסך גדול כך שאני אוכל לראות עליו סרטים בנוחות (אבל אני גם משתמש במחשב למשחקים - אז הוא צריך להיות משהו שמיועד למשחקים גם כן לכן לא נראה לי שכדאי שהמסך יהיה רחב). עד כמה שהבנתי מה שחשוב לשים אליו לב זה קצב הרענון ומהירות התגובה או משהו כזה.... מי יכול להמליץ לי על מסך איכותי שיכול לתת לי מענה טוב לדרישות שלי? כל העברה או עיצה תתקבל בברכה... תודה, רם

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. שלום המסך שלי מחובר למחשב דרך יציאת Mini DisplayPort ל DisplayPort (באמצעות מתאם mini DP ל DP ) וכבל DP רגיל אבל משום מה הנורות\לדים של הלוח אם והלד טעינה של ה HDD נשארים דולקים גם כאשר אני מכבה את המחשב ! חשוב לציין שזה לא קורה עם יציאת ה HDMI וגם לא עם יציאת ה DVI ! למישהו יש מושג למה זה קורה ? ואם יש אפשרות לבטל את זה או משהו ?

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. מה הסיכונים בלרכוש מסך דק יד שניה? והאם פנל SIPS משמעותי כל כך לעומת TN או PVA עריכה האם קצב רענון חשוב במסכים דקים ? כי ראיתי שהפנל IPS הוא מאד איטי 16 מילי שניות לעומת 5 של ה TN תשובות בבקשה

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים