מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
מה דעתכם בנושא ? מה אורך החיים של פאנל LCD ? נגיד 5 שעות עבודה ביום X שנה = 2000 שעות גס, 4000 שעות לשנתיים. יש נתונים מוצהרים על כמה שעות עבודה הפאנל יעבוד ? אחרי X שעות הוא מתחיל לאבד אכות ? יש הרבה מסכי LCD אכותיים יד שניה, ואני מתלבט בנושא.
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם האם מישהו מכיר את המסכים שציינתי Dell P2314H vs. P2414H, אשמח לקבל חוות דעת מאנשים שיש להם מסכים מהדגמים הנ"ל. האם יש יתרונות ל 24" על ה 23" מלבד הגודל ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם יש הגדרות מומלצות (בהירות,ניגוד וכו') שעדיף לכוון את המסך על פי זה. כי מהרגע שקיבלתי אותו אני משתמש על ברירת המחדל שלו. קונטרסט הוא 75, רק את בהירות הורדתי בזמנו ל-65.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המסך צריך להיות: 1) אוטנטי מבחינת צבעים ועם אפשרות כיול 2) כזה שניתן להביט בו שעות רבות ביום בלי שיעייף את העיניים ֱ3) ניתן להטייה וכיוון 4) לא מבריק (שלא ייצר השתקפויות) 5) התמונה לא משתנה בהסתכלות מזוויות שונות 6) במחיר שלא עולה על 2000 ש"ח אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי גלי
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המסך ישמש את בני משפחתי לעבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) ואת אחי לגיימינג. התקציב הוא עד 1K עם אפשרות חריגה קלה אם הדבר משתלם וכדאי. גודל? בשאיפה לכמה שיותר במסגרת התקציב. אשמח אם המסך יהיה אחד מאלו שבמלאי בסניפי KSP/אייבורי/אופיס דיפו. תודה רבה וערב טוב, אבירן.
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בעקבות החלטה לרכוש את ה- vp930 ביררתי במספר חנויות ואצל היבואן לגבי מחיר ואחריות. הבחורה באומניטק זרקה מחיר גבוהה מאד ולא ידעה לפרט את האחריות. 2 החנויות שפניתי אליהם לא מאפשרות בדיקה וכן לא מבטיחות שלא יהיו פיקסלים שרופים בזמן הרכישה. אחד טען כי לאחר בדיקה בבית המוצר כבר לא נחשב חדש ולכן לא ניתן להחזירו תוך 14 יום. השני מאפשר החזרה עד 3 ימים. מעונין בהמלצה על חנות שתיתן 100% ביטחון לתקופה קצרה במחיר סביר.
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טכנולוגיית FreeSync של AMD, המקבילה לטכנולוגיית ה-G-Sync של אנוידיה, לוקחת צעד אחד קדימה בעזרת הסכמים חדשים לכתבה: http://hwzone.co.il/amd-%d7%9e%d7%a9%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%94%d7%a1%d7%9b%d7%9e%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%98%d7%9b%d7%a0%d7%95%d7%9c%d7%95%d7%92%d7%99%d7%99%d7%aa-freesync-%d7%99%d7%95%d7%a9%d7%a7-%d7%91-2015/
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי. יש טעם להשקיע במסך 24", או שהאינץ' הנוסף אינו ממש משנה? השימוש - משחקים, סרטים ואינטרנט. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
רכשתי את ה- Dell U2311H המדובר לפני כשלושה חודשים וחשבתי על דבר כזה: אם אני אחבר למחשב שלי טלויזיה 27״ LCD Full Hd, הטקסטים יהיו ברורים כמו ה-Dell שיש לי כרגע או שפחות? ואיך מבחינת משחקים/סרטים?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אנשים, קניתי לא מזמן dell 2312HM (כן, גם אני לא קיבלתי כבל חשמל ). המסך נראה נהדר, אבל יש לי בעיית רזולוציה. אני עובד כרגע עם VGA, כי עוד לא קניתי מתאם, אני מניח שב HDMI הכל יהיה בסדר אבל זה עדיין מפריע לי. אני לא מצליח להפעיל רזולוציות גבוהות מ 1280x1024 בווינדוס 7. כל דבר מעל נותן לי מסך שחור. ברור לי שזאת בעיית תוכנה, עקב הבדיקות הבאות: 1. מחשב אחר מחובר למסך ב VGA נותן FHD. 2. המחשב שלי עם VGA, בלינוקס כן נותן FHD. מה שמעלה את המחשבה לכיוון של דריברים. אני עם לפטופ עם כרטיס מסך GT330M, עדכנתי לדריברים הכי חדשים של ניווידיה. התקנתי את הדריברים של המסך, ניסיתי גם את אלו שהגיעו איתו בקופסא וגם מהאתר של היצרן. משהו נתקל בתופעה, או יכול לחבר אצלו ב VGA ול…
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש מסך 24 איכותי עם פאנל IPV ולא TN...מחיר בגבול ההיגיון עד 3500...
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
יש למישהו מושג אם כבר ניתן להשיגו בארץ היכן ומה עלותו או כמה יעלה? האם דגם ה 2209WA בעל פאנל TN אן IPS? כבר איבדתי את הביטחון מרוב ביקורות... תודה :hi:[glow=red,2,300][/glow]
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הי, זקוק לעזרה בבחירה בין 2 מסכי מחשב: DELL U2711 או SAMSUNG T27A950D 3D המסך יתחבר ל-2 כרטיסי 6950. ההבדל הבולט יותר בין 2 המסכים לדעתי הוא התדר של הסמסונג, 120Hz. מצד שני הסמסונג עובד ברזולוציה נמוכה יותר. מה דעתכם? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני אוטוטו קונה מחשב חדש בתקציב מופרז קצת יש לי מסך CRT 17" של LG ואני מחפש מסך אבל ראיתי פה בפורום שמדברים על מושגים שאני לא מבין השימושים שלי במחשב :משחקים + גלישה + עבודה עם תוכנות כגון אוטוקאד יש כמה מסכים "19 שראיתי היום אבל לא יודע עד כמה הם טובים כולם של סמסונג 931C 931BF 971P ואיך המסכים של ASUS תודה
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, נשרף לי המסך אחרי הרבה שנים שבהן הוא שירת אותי (סמסונג t220). אני מחפש מסך, עדיפות ל 24" שיחליף אותו. התקציב בכותרת. השימושים הם בעיקר עבודה משרדית וקריאה באינטרנט + צפיה בהרבה סדרות. על מה אתם ממליצים? חשבתי על הדלים החדשים, האם כולם ips? בנוסף ראיתי שכל הדלים החדשים הם 16:9 ולא 16:10 וזה קצת הפריע לי. האם יש חדשים 16:10 ולא ראיתי? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה העניינים, אנשים..? אני מתכנן לקנות מחשב חדש, כולל מסך. ואני נורא מתלבט איזה מסך לקנות. אז אולי תעזרו לי לבחור. אני מתלבט בין Samsung SyncMaster 226BW לבין LG L226WTQ. מצד אחד ה-LG נראה מצוין עם יחס ניגודיות גבוה (3000:1). אבל מצד שני מישהו אמר לי שה-Samsung כנראה יותר טוב. כשהסתכלתי בתגובות על המסכים בזאפ, הבנתי מהתגובות של ה-Samsung שיש לו יחס ניגודיות נמוך יותר (1000:1 אבל אפשר להפעיל משהו שעושה יחס של 3000:1 - לפי מה שהבנתי מהתגובות), יש בעיה של פאנל (לא הבנתי בדיוק מה), ויש בעיה להזיז אותו למעלה ולמטה (הוא זז רק ב-90 מעלות). ודווקא התגובות של ה-LG היו חיוביות. אבל שוב, מצד שני, אמרו לי שה-Samsung יותר טוב. אז אני צריך דעות\המלצות. מהר לפני שאני קונה את המח…
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מהם ארבעת מסכי ה - LCD המהירים ביותר?
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מסך 19", בתקציב של כ 2200 שקל. המסך מיועד לשימוש כללי. קראתי את הדיונים והבנתי שה VS 930 הוא המומלץ ביותר למטרה זאת, אבל הוא מחוץ לטווח התקציב שלי ואין לי אפשרות לקנות אותו.לאחר הקריאה פה בפורום ואתרי היצרנים צמצמתי את הבחירה ל3 מסכים: 1) Samsung 930B LG L1950B (2 L1970HR (3 חשוב לי שלא יהיה אפקט ghosting, ושאיכות התמונה תהיה טובה (אני מתכוון במסגרת מגבלות התקציב). קראתי תגובות וביקורות טובות על שלושתם, לא נתקלתי בבעיות מיוחדות עליהן אנשים דיווחו, ממה שהבנתי הם גם פחות או יותר שווים מבחינת איכות התמונה והתכונות. הלכתי גם לראות אותם בחנות ה L1970HR לא היה במלאי וגם לא הופיע בתצוגה, ובין הL1950B ל 930B לא ראיתי הבדל גדול באיכות התמונה אבל אני חייב ל…
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, איזה חיבור צריך לתמוך מסך המחשב כדאי שישמש כטלווזיה? HDMI פשוט יספיק? או שאפשר גם חיבור פשוט יותר? תודה לעוזרים! אלון
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי לכולם, אני חדשה בפורום, וגם חדשה במסכי מחשב עשיתי סקירה קצרה ויצאתי מאוד מבולבלת. אני צריכה מסך בתקציב של עד 2300 שח לעבודות עריכה גראפיות דיוק בצבע- עבור ירידה לדפוס עבודה עם טקסט וכו' כל הנלווה לגרפיקאים... אני לא יודעת מה לחפש DELL? SASMSUNG? פאנל VA/PVA/TN/IPS? ניגודיות 1:1000 , 1:3000 , גודל: 20" 22"? H-E-L-P!!!
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, מסך מחשב: http://www.samsung.com/ae/consumer/computers-peripherals/monitors/lcd-monitor/LS20AQWJFV/XSG-spec כרטיס מסך: GeForce GTX 460 כרטיס טלוויזיה: Win Fast TV210 במסך יש רק יציאת DVI (שמחוברת למחשב) בלי HDMI. היום קיבלתי yes max total ואני לא בטוח אם אני אחבר בעזרת מפצל DVI ומתאם לHDMI בין הממיר למסך, אם המסך שלי מספיק טוב כדי להציג HD בצורה טובה או שכדאי לקנות מסך חדש. תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן אני חדש כאן... אני זקוק לעזרה בקניית מסך מחשב בגודל 26 או 27. ראיתי שאין יותר מדי אפשרויות בגדלים האלה. השימושים של המסך די כלליים החל מגלישה שוטפת באינטרנט,צפיה ועריכה של תמונות ועד לסרטים ומשחקי מחשב כבדים. התקציב הוא 2000 אך די גמיש ויש אפשרות לחרוג במידה ושווה. תודה מראש על העזרה!
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בלי קשר לפוסט הקודם, אני רואה בזאפ שיש כמה וכמה דגמים בארץ של מסכי 27" שנמכרים בפחות מ 2500 שקל, רציתי לדעת האם יש איזה דגם מומלץ שמגיע עם IPS נורמלי וארגונומיה כללית נוחה ששמעתם עליו המלצות טובות?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, קיבלתי היום מסך חדש - 2209WA של Dell. כשניסיתי לחבר אותו באמצעות כבל ה-DVI לכרטיס המסך שלי, 6600GT, גיליתי כי הדבר לא מתאפשר והמסך לא מציג שום תמונה (מופיעה הודעה כאילו הם לא מחוברים כלל). לעומת זאת, החיבור האנלוגי תקין. יש לציין כי לא התקנתי דרייברים עבור המסך. מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה מראש!
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-