עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום, אני מעוניין לקנות מסך 22 אני מתלבט בין הרבה מסכים והבנתי שאנשים פה לא הכי מתלהבים מהסמסונג והאל ג'י שיש בשוק אז הנה מצאתי את זה הוא נראה טוב XEROX LCD 22 WIDE 2ms DVI http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JZXEROXXM722AFW מה אתם אומרים או יכולים להמליץ לי על במחיר של עד 2000 אני פשוט לא יודע מה לבחור תודה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by lior46,

באתר של lg לא מצאתי אותו

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by izhark,

אני מחפש מסך לשימוש כללי-בעיקר גלישה, עריכת מסמכים,משחקים קלים (בלי FP גבוה ), אולי גם מעט סרטים התקציב גמיש, +1000-2000 שח, מה שיתן תמורה טובה לכסף (לא בהכרח מה שהכי איכותי) מבדיקה בפורום מצאתי את המסכים האלה: vp930 מחיר 1550 971P מחיר 1750 200FP/2007wfp מחיר 2150-2300 Samsung 932B מחיר 1400-1200 Samsung 931B מחיר 1300 ראיתי דגמים שונים חלק זולים יותר, מישהו יכול להסביק מה ההבדל? מה הכי מומלץ? האם יש מסכים נוספים סבירים באזור 1200 שח ? האם יש מסכים אחרים גדולים יותר (20, או אפילו 22) שיכולים להיכנס לתקציב ולהיות סבירים? גם TN זה בסדר תודה

• 9 תגובות
    • 947 צפיות
  4. זה התקציב.

5. לוח אם Gigabyte GA-H97-D3H מסך Dell Professional P2414H כאשר אני מחבר את המסך למחשב ב DVI, עובד מצויין, כאשר בממקום DVI אני מנסה לחבר את המסך דרך יציאת ה DP שלו, כלומר, כבל שמצד אחד מתחבר למסך ב DP ומצד שני למחשב ב HDMI, זה לא עובד, המסך לא מזוהה. בדקתי שבמנהל ההתקנים שום דרייבר לא חסר, וגם הרצתי את הדיסק שקיבלתי עם המסך, הוא מוצא דרייבר של Display Port על הדיסק, אבל לא רואה לנכון להתקין אותו עבור המסך המחובר. הרצתי את התוכנה כאשר שני מסכים מחוברים, מסך אחר ב DIV כדי שאוכל לראות מה קורה, ואת ה Dell ב DP-HDMI. אשמח לעצה מה ניתן לעשות (אולי עדכון BIOS? לוח אם? התקנה בכוח של דרייבר?) Drivers for the following monitors have been found: Dell P2214H(Analog) - DELA099 …

• 9 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. Started by taimor,

קיבלתי אותו, אני מרוצה רצח, כמובן עם פנאל S-IPS ודגם A04 רק יש לי שאלה, יש דרך קלה יותר לעשות את ה90 מעלות ע"י תוכנה או קליק ? כי אין לי כוח כל הזמן להיכנס להגדרות ולשנות...

• 9 תגובות
    • 921 צפיות
  7. המסך שיש לי הוא SAMSUNG SyncMaster 206BW SAMSUNG ואני קונה את המחשב Intel Core i7 920 2.66Ghz 8MB Cache BOX לוח אם- DFI LANPARTY DK X58-T3eH6 Intel X58 2 כרטיסי מסך במערך SLI- 2X INNOVISION GEFORCE 260GTX NVIDIA SP192 CORE 896MB DDR3 448BIT PCI-E זיכרון - OCZ Intel® i7 DDR3 TRIPLE CHANNEL 3GB 1333MHZ CL7 OCZ3X1333LV3GK דיסק קשיח - SEAGATE ST31000333AS 1TB SATA2 7200RPM 32MB ספק כוח- PCPOWER&COOLING S61EPS Silencer 610W כונן אופטי- SAMSUNG DVDRW SH-S223F BLACK 22X DUAL LAYER SATA מארז- CoolerMaster CM690 MidTower Case No Psu איך המסך DELL 2209WA יתאים לצרכים שלי? תודה אנשים

• 9 תגובות
    • 936 צפיות
  8. Started by Sarm1x,

מה באמת ההבדלים בין שני הדגמים? מה יותר משתלם לקנות? וכמובן מה יותר טוב לגיימינג תודה ענקית לעוזרים !

• 9 תגובות
    • 2.6k צפיות
  9. חבר'ה יש לי מסך לא LCD וחברתי אליו את המחשב החדש שקניתי הפעלתי איזה משחק ועבד חלק אבל יום אחרי שאני מנסה להפעיל את המשחק הנ"ל יש לי שגיאה שאומרת כך OUT OF FREQUENCY HF 79.9KHZ VF 75.0HZ OPERATING FREAUENCY HF 30-70KHZ VF 50-160HZ ובשורה האחרונה או מציג טיימר של 20 שניות שלאחר שנגמר הטיימר המסך מתכבה מה הבעיה ואיך פותרים אותה תודה רבה רבה מראש לעוזרים

• 9 תגובות
    • 987 צפיות
  10. רוב הישומים שלי הינם אינטרנט וורד,יושבת שעות מול המחשב, מחפשת חדות בפונטים בעיקר באינטרנט גודל מסך 20 אינץ תודה רבה על תשומת הלב גילי

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. שלום רב. צריך את העזרה של המומחים כאן לשאלה שאני מחפש עליה תשובה חד משמעית ולא כל כך הבנתי מ GOOGLE או YOUTUBE במדויק, לכן חשבתי כאן אולי תוכלו לעזור לי. כאמור המסך שאני רוצה אמור להריץ משחקים כבדים בפירוט של 1440P המסך כבר נבחר דגם עם טכנולגיית NVIDIA® G-SYNC ובקצב של 165Hz או 144 בהתאמה. כפי שאני יודע לא שווה להשקיע ברזולצייה של 4K ולכן לא לקחתי מסך כזה. רציתי לדעת האם יהיה לי הבדל עם מסך באותו גודל 1440P אבל רק עם 60MHZ ובלי הטכנולוגיה של G-SYNC מה ההבדלים האם אני ארגיש אותם משמעותית? הכרטיסי מסך שאני מתכנן להביא הם 980TI ואפילו אולי ב SLI הציעו לי כבר מסך מדגם U2715H של דל זה חוסך לי בערך 1500 ש"ח לעומת המסך שאני רוצה …

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. אני צריך מסך לא יקר , כמובן שיהיה טוב אבל, והכי חשוב , המטרה שלי שלא יהרוס את העיניים! (אם יש כזה), אם לא , אז אחד שהכי פחות הורס עיניים. אממ זה יכול להיות 17 או 19 אינץ'. תודה.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. כמו Sapphire HD 4850 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E או אפילו יותר מתקדם.. האם אני יוכל לעבוד עליו על רזולוציה גבוהה?

• 9 תגובות
    • 939 צפיות
  14. Started by David Ell,

שלום לכולם אני כרגע בונה מערכת חדשה (ברובה לפחות) ואני צריך המלצה למסך חדש. אני רוצה רזולוציה של 1440/1600P (לא בשתי מסכים אם זה אפשרי). תקציב גג 1,000. אני לא מבין גדול במסכים ככה שאני לא יודע אם זה נחשב תקציב טוב למסכים האלה. אני גם רואה המון סרטים וסדרות, אז אם יש הבדל בין מסך רגיל לבין כזה שאיכותי יותר בסרטים כדאי את האיכותי יותר. ואם אפשר שיהיה 120FPS זה מעולה

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by a1a1a1a,

אני מעוניין בהמלצה למסך 22" רחב לשימושי אינטרנט וסרטים ומשחקים לפעמים צריך שיהיה ניתן לתלייה על הקיר. אם יש מסך טוב ששווה בשבילו לעבור את התקציב זה אפשרי. תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by KINGMAX,

שלום לכולם אני מחפש מסך LCD בעיקר לנושא תוכנות גרפיקה , סרטים , מעט מאוד משחקים. התקציב שלי זה עד 5500 ש"ח יש לי התלבטות חזקה עם המסכים Nec 2090UXi או DELL 2407WFP למרות שידוע לי שהם לא ממש דומים. איזה מהם עדיף?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  17. לפי קריאה בפורום מה שהבנתי זה שכדי להבטיח תמונה טובה במחשב כל מה שאני צריך לדאוג לו זו שהטלוויזיה שאני ארכוש תהיה ברזולוציה של לפחות 1024-768. האם זה מדוייק? יש עוד דברים שצריך לשים אליהם לב כדי שטלוויזית LCD תהווה מסך מחשב ? בתודה מראש.

• 9 תגובות
    • 788 צפיות
  18. אני צריך מסך דק 17/19 בעיקר לאינטרנט ומעט למשחקי פיפא תמליצו לי בהתאם לצרכים שלי מnewegg או כול חנות אחרת מארה"ב מישהו מוכן להסביר לי את כול המושגים במסכים Pixel Pitch Brightness Contrast Ratio D-Sub DVI Response Time Video תודה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום רב רכשתי מחשב חדש (לפי המלצות מפה כמובן) , המערכבת הוכבה לצורך עבודה בתלת מימד ורנדר. כמו כולנו, ביום אני עובד ובלילה משחק ואני מאוד מתלבט אם להשקיע 3K ב24 אינצ שיתן לי שטח עבודה הרבה יותר גדול לעומת 22 ב1250 שאולי יכול גם להספיק. אשמח לעצות מכם תודה

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by NoaS,

שלום, אני מחפשת מסך 24-27 אינץ' לצורך העבודה שלי בתחום התרגום. אני בעיקר קוראת טקסט ופותחת הרבה קבצים ותוכנות במקביל. המסך יהיה מחובר למחשב נייד מדגם Toshiba sattelite Z30-A-1E8, אין כרטיס גרפי מעבר למה שבא עם המחשב, מעבד i5 4520. א. איזה דגם כדאי לי לרכוש? -יש לי חיבורי HDMI ו-VGA (לא קריטי אם יהיה צורך במתאמים). פחות חשובים לי זווית צפייה, דיוק בצבעים ומהירות תגובה, המסך לא ישמש לגיימינג וכדומה. מה שחשוב לי זה שהטקסט יהיה חד ושהעיניים לא יהרסו לי אחרי שעות של קריאה מהמסך. תקציב עד 1000 ש"ח (אם יש משהו עדיף בהרבה בקצת יותר אני יכולה להתפשר על הסכום). ב. האם המחשב הנייד שלי יכול לתמוך בשני מסכים של 24 או 27 אינץ'? תודה! נועה

• 9 תגובות
    • 901 צפיות
  21. Started by Teksur,

רכשתי מחשב חדש, והכרטיס מסך שלו Twintech nVidia GeForce 9800GT הוא בעל חיבורי DVI בלבד. המסך שברשותי הוא מסך עם חיבור VGA. האם יש מתאם מ-VGA ל-DVI? אם כן, מה הסבירות שאני אקבל אותו עם כרטיס המסך (המחשב עוד לא הגיע)?

• 9 תגובות
    • 875 צפיות
  22. המסך יתחבר לקונסולה בHDMI. אם יש המלצה למסך בעל 2 יציאות HDMI עדיף... אני מחפש משהו בגדלים של 24-26 אינץ' אבל אולי תפתיעו אותי במשהו יותר גדול שאני לא מכיר.... זמן תגובה מהיר חשוב למשחקים. * שאלה : האם למשחקים וסרטים ישנה מאוד אם מסך יהיה בעל זמן תגובה 5-6MS ולא 2MS? האם זה מורגש? מה אתם אומרים על Dell ST2410? קראתי ביקורות ממש טובות באתר זה: http://www.buzzillions.com/reviews/dell-st2410-24-inch-full-hd-widescreen-monitor-reviews כמובן שכל מי שהתייחס למסך בשביל שימושים מקצועיים אמר שזה לא המסך אבל רוב המבקרים התיחסו להיותו מסך למשחקים ודיווחו על שפור מדהים בהשוואה למסך הישן שלהם...

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by BeN-T,

שלום חברים, בחמישי האחרון התחדשתי במסך מחשב dell u2414h. והיום גיליתי משהו שלא הבחנתי בהתחלה, בזווית צפיה רגילה מבחינים בזה אך אם אני מסתכל על המסך מלמעלה או למטה בזווית לא שגרתית נקרא לזה,לא מבחינים בזה. *עריכה: התמונה הפוכה אך הפיקסל נמצא בתחתית הממסך(לסובב את התמונה ימינה ב-90 מעלות) להלן תמונה [ATTACH=CONFIG]9785[/ATTACH]

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by godis,

היום הלכתי לKSP בשביל לראות מסכים.. באתי בכוונה לקנות את ה chimi 221d 22 שעולה 1340 במזומן. אבל אז ראיתי שם מסך של סמסונג בגודל 22 אינטש גם והוא נראה מסך ממש טוב.. הדגם שלו הוא : samsung 226bw 22 והמחיר 1790 במזומן. יש עוד מסך שחשבתי לקנות אולי.. samsung 971p 19 והמחיר שלו הוא 1740. איזה מסך הכי מומלץ מהמסכים פה? והאם כדאי לקנות את אלה? או משהו אחר בכלל? ועוד דבר זה לא ממש טוב לקנות מחברה לא מוכרת כמו chimi.. נכון?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by adys,

הי קניתי מסך חדש DELL 2209WA חיברתי, השארתי חלון עובד על המסך. אחרי כרבע שעה מיזערתי את החלון - הופה! החלון צרוב על הרקע הכחול של שולחן העבודה. החזרתי לחנות, בדקנו בחנות, מיד ראו את הבעיה חוזרת, הזמינו לי מסך חדש. הגיע המסך החדש - שוב! אותה הבעיה - בכלל לא אצלי על המחשב אלא אצלם עדיין. החזירו לי כסף , הלכתי לחנות שניה . סיפרתי על הבעיה, אמרו בוא נחבר לך אותו לפני שתיקח - שוב! אותה הבעיה! לשחזור הבעיה - בוחרים רקע צבע כחול (SOLID COLOR) לשולחן העבודה. גוררים חלון כלשהוא למרכז המסך, נניח שיתפוס שישית מהמסך. מזיזים את העכבר מחוץ לשולחן העבודה. מחכים 10-15 דקות, ממזערים את החלון - וראים את המסך צרוב על הרקע. הצריבה עוברת אחרי 2-3 דקות. כעקרון זה פחות מורגש ומפריע למי שעובד עם…

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.