מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
טוב חברים אני במצוקה קשה, בהמשך ל thread אחר שפירסמתי כאן אני כרגע מתעניין במסך dell 2007fp, ברם אני לא אוהב לקנות חתול בשק (ובטוח לא חתול כזה יקר). אני צריך רשימת חנויות בהם מציגים מסך זה על מנת שאני יוכל להתרשם ממנו פיזית ואוכל להחליט סופית ללכת או לא ללכת על המסך ואם אפשר אז באזור המרכז וכמה שיותר קרוב לראשל"צ יותר טוב. ורק שלא תגידו שלא שניסיתי: ניסיתי כבר כמה חנויות, חלק גדול לא מציג בכלל מסכים רק אפשר להזמין מהם בעוד חלק אחר מציגים רק את המסכים הזולים (panel TN) אפילו חנויות שמוכרות את המסך הזה לא מוכנות להציג אותו אלא רק לאפשר הזמנה שלו ולמרות דברי איש המכירות ה"אמין" : יש לי כזה בבית אני מעדיף לראות את המסך בעצמי לפני הקניה (ותסלחו לי שאני ספקן)
-
- 9 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום לכוכלם, בהמשך למה ששאלתי לפני שבוע, אני ממשיך: אני רוצה לקנות את המסך הזה:http://zap.co.il/compModels.aspx?modelid=589547 ורציתי לדעת: האם נאי יכול לחבר אותו לממיר? האם אפשר לחבר אותו לDVD רגיל? אם אני אקנה כרטיס טלווזיה, אני אוכל פשוט לעבור בין מצב מחשב למצב טלוזיה? תודה לעוזרים! אלון
-
- 9 תגובות
- 885 צפיות
-
-
רציתי לשאול אם אפשר לנקות מסך LCD עם מטליות לחות (כאלו לתינוקות) או שהם יפגעו במסך...
-
- 9 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
הם מוכרים אותו ב 1300, ויש תלושים ותנאי תשלום נוחים. מישהוא מכיר את התנאי אחריות שלהם ? אני מסתכן כאן ? תודה.. ואיך המסך באופן כללי ? ראיתי כאן בעיקר המלצות .. (השימוש - סרטים ואינטרנט ...)
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מהי הרזולוציה הכי גבוהה ל 22" ? נגיד ל 19" יש 1280X1024...
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
רכשתי מחשב חדש, והכרטיס מסך שלו Twintech nVidia GeForce 9800GT הוא בעל חיבורי DVI בלבד. המסך שברשותי הוא מסך עם חיבור VGA. האם יש מתאם מ-VGA ל-DVI? אם כן, מה הסבירות שאני אקבל אותו עם כרטיס המסך (המחשב עוד לא הגיע)?
-
- 9 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום לכולם, נתקלתי במסך הזה : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=715345 מה החסרונות של הצגת רזולוציה גבוהה כזו על מסך 22 ?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חבר'ה החלטתי שאני רוצה לפנק את עצמי (עם מסך חדש כמובן) התקציב שלי הוא 1200 שקלים ~ יחובר למפרט שלי <<< החשיבות מספר 1 שלי היא איכות התמונה והרזולוציה רק אחר כך הפאנל... וכמובן רחב. אשמח להצעות מכם
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאלה לי כזאת: אם אני רוצה מסך בגודל 22" שיתפקד גם כטלוויזיה לכל דבר האם כדאי לי; 1. לרכוש מסך שהוא גם טלוויזיה בגודל 22" 2. לרכוש כרטיס טלווזיה ומסך 22" נ.ב כרטיס המסך שרץ על המחשב הוא nVidia GeForce 8500GT
-
- 9 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני יודע שהכותרת מעט סתומה ("רצוי כמה שיותר גדול") אבל יש סיבה.. ככה - לאבי יש יום הולדת והחלטנו לקנות לו מסך למחשב.. אנחנו שני אחים וחשבנו כל אחד לשים עד 1K.. מדובר על מסך שישמש בעיקר למשחקי קלפים, משחקי אינטרנט קטנים אבל מהירים וגלישה באינטרנט. לגבי עניין הגודל - סביר להניח שגם אמא שלי תנצל את המסך, אבל היא לקוית ראיה.. ולכן בשבילה עדיף כמה שיותר גדול (אם היה לי כסף האופטימלי היה מסך של 30 ומשהו אינצ'.. אבל יש גבול לכמה כסף יש לחייל ותלמיד תיכון). אז אם לסכם.. תקציב - 1-2K, לא חייבים להשתמש בכל התקציב אם אין צורך מדובר על מחשב לא לעיצוב או למשחקים כבדים וכו' ולכן אני לא רואה צורך בפאנל איכותי צריך שיהיה כמה שיותר גדול בהתאם לתקציב ( לפי דעתי עדיף 22 עם פאנל…
-
- 9 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום, אני מזה תקופה רוצה\מחפש מסך חדש. התקציב הוא עד 3000 שקל (כמובן שרצוי מטה). המסך יחליף את הטלויזה 25אינץ (CRT ישנה) וגם מסך CRT ישן. אני סטודנט ולא משחק בכלל, רוב השימוש הינו לימודים\אינטרנט והרבה סרטים. לפני כיומים נתקלית במסך T240 שאותו מאוד אהבתי גם מבחינת יצוב וגם מבחינת החיבוריות שלו. מה דעתכם על הדגם של ה 26 אינץ'?
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
עברתי וקראתי פה המון הודעות ועדיין לא מצאתי מסך מנצח אז אני יתן את הנתונים ואולי זה יעזור למישהו להמליץ לי על מסך אני מחפש מסך 22 אינצ' שיעבוד עם הכרטיס Connect3D Radeon 4870X2 2GB PCIe (אם למישהו יש המלצה אולי גם לשנות את הכרטיס זה עדיין פתוח) והשימושים העיקריים יהיו סרטים ומשחקים בינתיים אני מתלבט בין Samsung SyncMaster T220P לבין Asus 22" LCD VW222U Wide 2MS 1:2000 DVI אבל כל המלצה אחרת תתקבל בברכה...
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כמו Sapphire HD 4850 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E או אפילו יותר מתקדם.. האם אני יוכל לעבוד עליו על רזולוציה גבוהה?
-
- 9 תגובות
- 933 צפיות
-
-
אני אפצל לשתי שאלות: (מעבר לפרטים שבכותרת) 1. המלצה לסמך שיתאים הכי לשימושים שלי (אם אפשר בתקציב הזה פנאל איכותי, אין בעיה עם מסך '20*)? * אני חושב שאולי '22 אפילו גדול מידי בשבילי לכן אם מקבלים איכות על חשבון גודל אז סבבה אם אין יתרונות לאיכות אז אלך על 22 כי תמיד אפשר לעבוד עם רזולוציה נמוכה להשאיר פסים שחורים (לא?) 2. אני מאד מעוניין לקנות מסך של LG (בגלל המבצע "אחריות מהפיקסל הראשון" ל-3 שנים, שמסתיים סוף החודש). למה אין מידע והמלצות על LCD של LG? אם הייתם צריכים לבחור רק אחד מדגמים של LG לצרכים שבכותרת על מה הייתם ממליצים? לינק לדגמי ה '20 הרחבים של LG http://www.hye.co.il/catalog/products.aspx?catid=61&subcatid=101 לינק לדגמי ה '22 הרחבים של LG http://www.h…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז איזה מסך מומלץ יותר? מי נותן תמורה טובה יותר למחיר? רק מי שברשותו אחד המסכים או שלפחות ראה אותם בעיניו שיצביע לי אישית צריך להגיע בכל רגע T220P אבל לפי רוב התגובות שקיבלתי עשיתי טעות כי הכל יהיה קטן מדיי וכאלה , יש מישו שיש לו את המסך הזה ויכול להגיד לי אם הוא טוב? אז יאלה תצביאו מעניין אותי לדעת מה אתם חושבים
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות בימים הקרובים מסך מחשב 22 אינטש בעיקר לטקסט וגלישה וגם שיהיה טוב בוידיאו, גם סטרימינג וגם סרטים באיכות DVDRIP. לא מעניין אותי HD כי אני גם ככה לא מוריד תכנים באיכות הזאת ואני גם לא יוריד. אני מעדיף מסך בצבע שחור כי לדעתי זה יותר יפה ויותר טוב מאשר צבעים אחרים. לא חשוב לי איך המסך מתפקד במשחקים כי אני לא משחק משחקים ואין לי בכלל משחקים במחשב וגם יש לי כרטיס מסך אונבורד ואני ממש לא מתכנן לשדרג לכרטיס מסך אחר. הכי חשוב לי שלמסך יהיה איכות תמונה טובה וחדה בטקסט וגלישה. כמובן שמסכים בסביבות ה800 עד 950 שקל יתקבלו בברכה. ותגידו שווה לחכות עד ללקראת סוף השנה מתי שהחנויות עושות ספירת מלאי וניהול חשבונות ואז יצא לי יותר זול משמעותית.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז כמו שמצויין בכותרת אני צריך את עזרתכם לבחור מסך המיועד בעיקר למשחקים ולצפייה בטלוויזיה (אני רוכש גם כרטיס טלוויזיה)... אין צורך ביותר מ-22 אינץ'. על מה אתם ממליצים?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בין שלשה מסכים: LG 20" LCD L2000CP S-IPS Panel Samsung 22" Wide T220 2MS 1:1000 DVI Samsung 22" Wide 2253LW 1:8000 2MS DVI השימושים הם למשחקים ועבודה מול טקסט חצי חצי. בעקרון אני מבין שהראשון הוא האיכותי יותר, אבל הוא רק 20" וחוץ מזה יש לו 8 ms לעומת 2ms של האחרים. האם זה יספיק למשחקים? בנוסף אני מתכוון לקנות כרטיס טלוויזיה האם הוא יציג בצורה חלקה ללא מריחות? אני מעוניין במסך שישרת אותי 5-6 שנים לפחות, כך שאולי עדיף לקחת 22" ... מה עדיף?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חבר'ה יש לי מסך לא LCD וחברתי אליו את המחשב החדש שקניתי הפעלתי איזה משחק ועבד חלק אבל יום אחרי שאני מנסה להפעיל את המשחק הנ"ל יש לי שגיאה שאומרת כך OUT OF FREQUENCY HF 79.9KHZ VF 75.0HZ OPERATING FREAUENCY HF 30-70KHZ VF 50-160HZ ובשורה האחרונה או מציג טיימר של 20 שניות שלאחר שנגמר הטיימר המסך מתכבה מה הבעיה ואיך פותרים אותה תודה רבה רבה מראש לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 979 צפיות
-
-
מחר רוכש אחד מהם,מי מהם נותן את האיכות הטובה ביותר ועם הכי פחות "פאקים" ASUS MW221C http://www.asus.com/products.aspx?l1=10&l2=89&l3=356&l4=0&model=1758&modelmenu=1 ASUS VW222U http://www.asus.com/products.aspx?modelmenu=2&model=1740&l1=10&l2=89&l3=362&l4=0 לא מעוניין לרכוש מסכי סמסונג. כמובן הדרישות הם : משחקים \ סרטים וזהו.
-
- 9 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שמתי לב שלמרבית המסכים בגודל 24" קימים פנלים איכותים יותר מפנל NT כגון פנל S-PVA ראיתי את המסך הזה אבל אני לא מצליח לדעת איזה סוג פנל יש לו וביקורות על המסך Xerox LCD 24 XM7 24AFW אם הפנל שלו טוב מפנל NT המחיר שלו יכול להשתלם?? 2 שאלתי באחד השרשורים מה זה קורונה (חוץ מבירה והאם עדיף קורונה מועטה? תודה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היוזמה החדשה של ארגון VESA מגדירה שלוש רמות שונות של תמיכה ב-HDR, שיסייעו לצרכנים להבין מה הם מקבלים בתמורה לכספם לכתבה
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני מודע לזה שבתקציב הנ"ל, לא מקבלים את המסך הכי טוב בשוק, כרגע זקוק למסך לאינטרנט וקבצי WORD בעיקר. לכן אשמח לקבל המלצה למסך הכי טוב מבין הזולים בקטגוריה, עדיפות למסך ממותג מוכר וטוב. אם יש אפשרות אפילו בפחות מהסכום, מעולה! תודה מראש:)
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=887400 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=952509 מסמכים, אופיס, אינטרנט, סרים סדרות, קצת גיימינג. יש לי פטיש של איכות תמונה. תודה!
-
- 9 תגובות
- 6k צפיות
- 1 follower
-