עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by N95,

מה יותר טוב 1970HR או L1900R?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by LeXosaar,

שלום, יש לי מסך של ACER. הדגם הוא X223w. קניתי אותו לא מזמן, אפשר להגיד שהוא דיי חדש... אבל שמתי לב מההתחלה שקניתי אותו שיש לי הבהובים כל דברים שהם כהים... וזה מציק, בהתחלה לא ייחסתי לזה חשיבות, אבל עכשיו זה התחיל לעצבן, זה לא החריף או משהו כזה, פשוט התחיל לעצבן... שאלתי חבר הוא אמר לי אולי לנסות להרים את ההרץ ל-75, ההרץ שלי עומד כיום על 60. ברגע שהרמתי אותו ל-70 ההבהובים נעלמו לי אבל אני לא יכול להשתמש ברזולוציה שאני רוצה... יש לי כרטיס מסך READON 9600, המסך הוא מסך רחב, הוא לא מסך רחב רגיל, הוא לא 16:9 הוא 16:10, והרזולוציה המקסימלית שלו היא 1680 על 1050 אבל אני לא יכול להשתמש בה אם אני שם את ההרץ על 75... אני משתמש במצב של "כפיה" דרך ההגדרות של הכרטיס הגרפי שלי, יש שם …

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by lompy,

הופיע לי איזה פיקסל באמצע המסך שתקוע על צבע טורקיז כזה. הבנתי שלא תמיד זה פיקסל מת אלא סתם פיקסל שנתקע על איזה צבע ואפשר לשחרר אותו איך שהוא אז באמת יש מצב לשחרר אותו לפני שאני ממש אחריות עליו

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. תשמעו... אני יחלק את זה ככה: 80% משחקים 10% גלישה 5% וורד אקסל 5% סרטים אני בנאדם ששם לב לכול שינוי בפריים וכמובן למריחה הכי קטנה ככה שאחרי מחקרים ארוכים הגעתי לשני מסכי LCD פאנל TN שהם הכי טובים ומדורגם לגיימר. VIEWSONIC VX922 ו NEC 90GX2 עכשיו הכיוון שלי יותר הולך ל VX922 כי הNEC יש לו מסך מאוד שקוףף יכול לעצבן אותי השאלה שלי האם כדי לי ללכת על VX922 מסך בן שנתיים פלוס היום? או שיש בכול זאת אופציה אחרת? ךמרות שעד היום הוא מדורג במקום הראשון לגיימינג... מה אתם אומרים?

• 9 תגובות
    • 841 צפיות
  5. Started by נמשל,

שלום, קיבלתי הצעה לרכישת המסך הזה ב-2450 ש"ח. http://zap.co.il/model.asp?model_id=681569 איך המסך הזה? איך הוא בהשוואה לדל 2407 (גם הוא 24 אינטש)

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  6. http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7737354 אני יודע שהפורום שינה באופן לא רשמי את שמו ל"מסכי מחשב של דל", אבל יש כאלו שלא יכולים להוציא 2,500 ש"ח על מסך 24 אינץ' למחשב.. (אסתייג ואומר שאני אישית משתמש מרוצה של Dell 2709..)

• 9 תגובות
    • 2.8k צפיות
  7. Started by LRa,

שלום, אני מחפש מסך מחשב, גודל 24-25 אינץ בעיצוב מעניין למשרד. חשבתי על ה-Samsung S24B750V. איך המסך? האם יש לכם המלצה למסך אחר? תקציב 1000-1500. תודה

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by j,

מישהו מכיר את המסך הזה: http://accessories.us.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=us&l=en&s=dhs&cs=19&sku=222-7315 האם הוא משתמש באותו פנל כמו ה24"? חוצמזה שמתי לב שמסך זה תומך בHDCP, האם גם שאר הדגמים המעולים של דל תומכים בזה? ה2007/2407

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  9. אפשר קצת לחרוג אם צריך. מחפש מסך ללא פשרות. פשוט טוב מאוד. שמעתי על ה2007WFP אבל אין אותו בשום מקום. האם כדאי לחכות? מה עם http://www.on-off.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=668 שמעתי עליו דברים טובים מה אתם אומרים? אני לא סגור וזקוק בדחיפות למסך.... אולי אפילו הVIEWSONIC 19" 930? יש הצעות?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  10. אז ככה, המסכים הם Chimei 221D LG L226WTQ Samsung 226BW. אז ככה, הייתי באופיס דיפו וניסיתי להבין את כל העניין עם הזוויות וההבדל בין מסכי TN לPVA/MVA. היו בתצוגה המסכים L226WTQ, 226BW וגם את הסמסונג שהיה פה בסקירה 971P (אשר מבוסס PVA/MVA). בהחלט ראיתי שהזוויות ראיה של הסמסונג הרבה יותר טובות, אבל - וזה אבל גדול - אם סתם שמים את הראש מול המסך במרחק סביר ומזיזים את הראש כמה סנטימטרים לפה ולשם אין באמת פגיעה באיכות התמונה, רק שבאמת מזיזים את הראש בזווית 30 מעלות או יותר מהמסך באמת מתחילה ירידה באיכות. כך שכרגע אני לא רואה סיבה לקנות מסך שהוא לא מבוסס פאנל TN. אבל אני עדיין מחפש חדות בצבעים, שהטקסט יהיה קריא וברור ולא יגרום לי לכאב ראש אחרי שעתיים. וגם שלא יהיו מריחות במשחקים -…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Trol,

שלום, מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה היא הדרך הטובה ביותר לניקוי מסך LCD? תודה רבה לעונים..

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by the king2006,

אני רוצה לקנות מסך חדש אבל אני לא יודע מה לבחור .... זה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_44_2207&products_id=15217 או זה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_44_2207&products_id=15088 מה שמצא חן בעיני בראשון זה שהוא רחב כזה מה דעתכם הם טובים??? או יש סוג אחר?? תודה לעונים

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by yaronlevi02,

בביקורת פה : http://www.hardforum.com/showthread.php?t=1298311 אני מעוניין לקנות את ה benq. אבל כל החנויות מוכרות בארץ דגם עם שם זהה, G2400W , אבל נראה אחרת (אפשר לשים לב לפי הרגלית, ולפי כיתוב לבן בפינה העליונה הימנית) . http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=20985 יש למישהו מושג ??

• 9 תגובות
    • 884 צפיות
  14. התחלתי לחפור על המסכים בגוגל והגעתי למסכי 120HZ+, שעד עכשיו חשבתי שמדובר בסתם גימיק חסר חשיבות, התברר לי כמה טעיתי (ולא רק מביקורות של אנשים, אלא גם סרטונים והשוואות, כולל SLOMO) יש את הדגם של BENQ שממש יקר, אבל יש דגם מצוין של ASUS, 144HZ - VG248QE, שיחסית זול (ויש שטוענים שאפילו יותר טוב, אבל זה לא רלוונטי), אבל לצערי אין את זה בארץ . חיפשתי על זה בגוגל וזה הוביל אותי גם לאשכול פה ששאל את אותה השאלה (לפני שנה, ועדיין כלום) אבל שמתי לב שניתן לרכוש דרך BUY2USA עם משלוח ימי ב-1700 ש"ח (לעומת קרוב ל-2000 ש"ח עם משלוח אווירי), וזה יחסית מחיר נורא ידידותי למסך כל כך איכותי.. ה-P2414H עולה בזאפ 1200, (חוץ מחנות אחת שם שמוכרת ב-1000. אין לי מושג למה, אבל יש להם ביקורות טובות (א…

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by Integer,

קניתי מסך חדש של LG ויש בו פיקסל אדום תקוע משום מה רואים אותו כמעט בכל מצב חוץ מאשר המסך לבן לא הצלחתי לשחרר אותו ע"י כל הפתרונות שהוצעו כאן בסטיקי. רכשתי את המסך לפני יומיים האם יחליפו לי אותו? מה התחייבות החנות לגבי פיקסל כזה והאם אני יכול להחליף את המסך או לבטל את העסקה? מה המלצותיכם...?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. היי יש לי בעיה מזה זמן רב עם המסכים של DELL היה ברשותי לפני מספר שנים 2209WA שהחל לרצד אחרי זמן מסויים העפתי אותו וקניתי U2312HM , המסך הזה משהו שאני לא מצליח להבין , אני שעות רבות מול המסך בתנאים של חדר חשוך בדרכ , או גם לפעמים מואר , המצב הוא כזה שאחרי כל השעות הללו על המסך בגיימינג , או בסתם גלישה באינטרנט , אני מרגיש כאבי עניים , מגרנות , כמובן יובש בעניים ( גם יחד עם משקפי GUNNAR שיש לי, מה שמצחיק המשקפיים גורמות לי לעייפות דרסטית , אחרי שימוש ממושך איתם ) והדבר הכי מציק שיש זה = המסך פשוט מוציא אותי מדעתי ( סוג של סטלה , לא ואני לא מעשן חחח ) המסך הזה פסיכי וגורם לי לאי פוקוס אחרי שימוש ממושך במחשב . הורג לי ת'בריאות ! ואחרי שחשדתי במסך החדש , החלפתי במסגרת ה…

• 9 תגובות
    • 3.3k צפיות
  17. שלום רב, יש לי שאלה שאני שואל כבר הרבה זמן, ואף אחד עוד לא פתר אותה! (מקווה שתעזרו). יש כמה משחקים אשר כאשר אני משחק בהם פתאום כתוב על המסך :Power Saving Mode המחשב ממשיך לעבוד, וגם המשחק, אבל לעומת זאת המסך לא. דגם המסך שלי הוא:Flatron L1953TR אני יפרט עוד קצת: אני משחק ופתאום אין אזהרה או משהו המסך נסגר וכתוב לי על המסך: "Power saving mode" גם אם מנסים לסגור ולפתוח זה לא פותר את הבעיה. חשוב לציין שהמחשב נשאר עובד לאחר שמסך נסגר וכך גם המשחק (ניתן לשמוע את המוזיקה של המשחק). פתרונות שבדקתי: *חידוש דרייברים *החלפת כבלים *בדיקה בהגדרות של המסך (משהו כמו Power Saver) *בדיקה בהגדרות של המסך (לא רוצה להשמע כמו מטומטם אבל בכפתורים הצדדים של המסך). *בדיקה בביוס אחד אמר לי לבדוק…

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by Ngel,

היי, אני מתכנת כבד, עובד המון עם טקטס, מפצל המון מסכים עושה המון דברים במקביל ואוהב להגדיל את הטקסט לפונט ענק כשאני מתכנת ופונט קטנטן כשאני מחפש משהו ספציפי. מסך קעור הוא פיצר שהייתי רוצה, אני עובד מהבית ומבקרים אותי אנשים חשובים, ככה שפוזה של מסך זה גם משהו שצריך. כיום אני עובד עם מסך 21 אינץ של סמסונג שמתחיל להבהב (ישן מאוד). אני גם עובד רק עם לפטופ ומחליף מחשב כל שנה עגולה, מחבר המון לHDMI ומנתק, ראיתי סיקורים ביוטיוב וראיתי מסכי 34 אינץ קעור ורחב מאוד שנוח מספיק לעבודה עם שלושה תוכנות במקביל, מאוד אהבתי. תג מחיר של עד 3000 שקל, הבנתי שיש חיבור חדש מחליף אמין יותר להוצאות מרובות? אני יכול לקנות מסך בגודל כזה מאמזון וכדומה?…

• 9 תגובות
    • 5.1k צפיות
  19. Started by saarxee,

שלום, ארצה שתמליצו לי על מסך (עדיף לזול ביותר), שיתמוך ברזולוציית FHD ויהיה טוב לגיימינג מודרני כיום. אני האמת קצת נמנע מה-U2312HM משום שהבנתי שהוא עושה בעיות לעיתים ויש לו בעיות בכיול. תודה.

• 9 תגובות
    • 942 צפיות
  20. Started by yuvalg,

מעיון רב בדיונים בפורום אני מבין כי ה-1931 של eizo הוא מסך ה-19 הטוב ביותר שיש כיום כאשר מדובר לשימושים נרחבים (משחקים וגם office) והוא עדיף על ה-vs vp930.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. חבר שלי מתכנן בימים הקרובים לקנות מסך E228WFP Dell ורציתי לדעת איך הוא, אם הוא טוב ומשתלם..

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by avihaizipel,

שלום רב: הייתי מעוניין בהמלצה למסך מחשב שיתאים גם למשחקים וגם לסרטים/סדרות. גודל מסך: 23/24 רזולוציה: 1920/1080 מקסימום השקעה: 1200 אם יהיה ב-1300 בהרבה יותר טוב אז גם בסדר ההבנה שלי DELL חברה מעולה למסכי מחשב. תודה מראש אביחי נ.ב. והגודל מסך והרזולוציה כמובן נתנים לשינוי לפי ההמלצה שלכם זה סתם הצעה.

• 9 תגובות
    • 3.6k צפיות
  23. Started by achiya1,

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=501592 כן כן אני יודע שהוא TN והוא לא מומלץ אבל בעקבות זה שקשה להשיג כבר מסכים בתקציב שלי (1500) שהם בעלי פאנל טוב החלטתי שחייבים להתפשר... השימושים זה לסרטים משחקים וגם לקריאת טקטסט אז מסך רחב יכול להיות סוכר לא ? מה תם אומרים ? הוא במחיר זול יחסית נראה יפה מאוד ונתונים סבבי בבי נ.ב אם אתם חושבים שהוא מעפן אז מה יכול להחליף אותו באיזור הTN ? במחיר הקרוב אליו ביותר

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by alonkl,

רובכם כשמבקשים מסך 20 אינצ' איכותי ממליצים על הDellים השונים. המסך הזה הוא 20 אינצ' בעל פאנל S-IPS, הוא יותר זול בגלל שפיליפס פיתחה את הפאנל הזה? האם יהיה הבדל, ולו הכי זעיר, בינוי ובין 2007FP למשל? אפילו שזה יתבטא בכניסות וכאלו, ובכל זאת, למה הדל יותר מומלץ?

• 9 תגובות
    • 945 צפיות
  25. האם מישהו יודע על איזשהי קנייה קבוצתית של הדגם הזה? :s05: http://accessories.us.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=us&cs=04&l=en&s=bsd&sku=320-9567&redirect=1

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.