עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by shimronfio,

האם המסך הבא יוכל לעבוד טוב עם הכרטיס HD4870? http://www.ixbt.com/monitor/nec1980sxi.shtmlמצטער שהאתר ברוסית

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by EyalOnn,

אני רוצה שהמסך ישמש לי למשחקים חדשים (יש לי HD4850) וכמובן לסרטים, אם תוכלו להראות לי אילו דגמים מומלצים היום אני לא מעודכן, אני מניח שאני אוכל בתקציב הזה לקנות רק מסך בתקן TN אבל תראו לי מה שאפשר תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  3. התחדשתי במסך 2243bw אבל כשאני מחבר אותו בכבל dvi אני לא מקבל תמונה, למרות שהמסך מזהה שהוא מקבל אות דיגיטלי. אחרי הדלקה המסך נכנס למצב המתנה ואם אני מנתק את הכבל אני מקבל הודעה שהכבל הדיגיטלי מנותק. הכרטיס מסך שלי הוא radeon 9800 xt בן 5 שנים ועד עכשיו לא השתמשתי ביציאה הדיגיטלית שלו (היה לי מסך crt ישן). בחיבור האנאלוגי הכל בסדר. הבעיה אולי בכרטיס? מישהו יכול לעזור?

• 9 תגובות
    • 842 צפיות
  4. Started by Silver Dragon,

שלום, מאחר ואני מתעניין לאחרונה במסכי LCD לצפייה בסרטים, וכבעלים של 2007WFP, עלה לי הרעיון לחבר מסך של מחשב למחשב ולממיר... כייוון שהמרחק צפייה שלי הוא 3 מטר אני מתעניין רק ב26-27 אינץ'.. השאלה איך תתקבל התמונה מהממיר, כי כרגע אני רואה על הפנים כשאני מחבר את הממיר ל 2007WFP... אבל בשידורים מהמחשב אני רואה הרבה יותר טוב מכל מסך טלויזיה תקציבי שקיים... (אני מדבר על 1080p) האם אני אוכל לחבר את הממיר ולראות באותה איכות כמו בטלויזיה? האם ישנה אפשרות לתליית המסך? כמו במסך הנוכחי שלי.. האם זה אותו הפאנל כמו של 2007WFP (שכחתי את השם סורי)?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. וגם לשימושים רגילים אני לא כל כך מבין גדול בHDMI אבל יש לי את החיבור הזה בכרטיס המסך ואם כבר הייתי רוצה לנצל את המחבר הזה כי לפי מה שקראתי המחבר הזה הוא עדיף על DVI הכרטיס המסך שלי הוא SPARKLE GeForce 9800GTX+ 512MB DDR3 PCI-E+HDMI אם זה קשור אז המפרט הוא לוח אם גיגה בייט X48DSL זיכרון 4גיגה בייט של חברת OCZ במהירות 800 מגה הרץ מעבד Q9300 תודה רבה מראש לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by sagim194,

אולי אני יקנה מסך מחשב במקום מה שיש לי ( 17 אינץ של lg חמוד) יש לי כרטיס מסך HD4870 והמטרה זה למשחקים בעיקר וקצת לסרטים. אפשר לחרוג מאט אם זה שוה את זה . חשבתי על זה: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=680601 אשמח להמלצות.

• 9 תגובות
    • 886 צפיות
  7. מחפשת מסך לצפיה בסרטים ובמסמכי וורד , לא למשחקים, ההתלבטות היא בין מסך 19 ל-22 , מה דעתכם? אשמח לקבל המלצה למסך שלדעתכם מתאים .

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום לכם, אני רוצה לקנות 2 מסכי 22" ולא ממש מבין בזה. עברתי קצת על ההמלצות שלכם ל02/2009, ובהצלבת מחירים נראה לי שהEWX נחמד מאוד ועולה 900שח+-.... כאשר התקציב שלי הוא כ1000שח למסך.(אפשר גם 1200שח אם זה אכן משמעותי) מה השאלה שלי בעצם? אני צריך מסך 1 שעיקר עבודתו היא עם גרפיקה כגון פוטושופ וכו... והמסך ה2 בעצם מיועד למשחקים בעיקר. אשמח אם תכוונו אהבל שכמוני, איזה מסך במסגרת התקציב כדאי לי לקחת לכול צורך? תודה מראש, אהבל.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by InFiNiTi,

ברצוני לקנות מסך 22"-24" ברזולוציה של HD מלא השימושים שאני עושה עם רזו' כזו היא בעיקר לעריכת סרטים, שבהם אני חייב את הרזו' הנ"ל (במשחקים) אני גם מתכוון לראות סרטים התקציב הוא 1000-1200 שקל (בעוד חודש בערך אני קונה) שבת שלום

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. כעקרון חשבתי על samsung 953 BW . תוכלו בבקשה לחוות דיעה על המסך ? אחרי ביקור בחנות הבנתי שעדיף מבחינת התצוגה לקחת מסך גדול יותר . ראיתי את samsung 2253 , הומלץ לי גם על דגם 2233 והבנתי שגם 2243bw הוא טוב . על איזה הייתם ממליצים ? אני חושב לקנות מעבד אינטל e5200 ולוח אם לוח אם GIGABYTE GA-73PVM-S2H תודה על עצותיכם .

• 9 תגובות
    • 964 צפיות
  11. המסך שיש לי הוא SAMSUNG SyncMaster 206BW SAMSUNG ואני קונה את המחשב Intel Core i7 920 2.66Ghz 8MB Cache BOX לוח אם- DFI LANPARTY DK X58-T3eH6 Intel X58 2 כרטיסי מסך במערך SLI- 2X INNOVISION GEFORCE 260GTX NVIDIA SP192 CORE 896MB DDR3 448BIT PCI-E זיכרון - OCZ Intel® i7 DDR3 TRIPLE CHANNEL 3GB 1333MHZ CL7 OCZ3X1333LV3GK דיסק קשיח - SEAGATE ST31000333AS 1TB SATA2 7200RPM 32MB ספק כוח- PCPOWER&COOLING S61EPS Silencer 610W כונן אופטי- SAMSUNG DVDRW SH-S223F BLACK 22X DUAL LAYER SATA מארז- CoolerMaster CM690 MidTower Case No Psu איך המסך DELL 2209WA יתאים לצרכים שלי? תודה אנשים

• 9 תגובות
    • 928 צפיות
  12. Started by ORBIT,

המסך הנ"ל מומלץ בביקורת באתר: http://hwzone.co.il/reviews/22inch/17/ ובנוסף: 1. עד כמה הוא ממולץ לצפיה בסרטים? 2. איזה פנאל יש לו? 3. ומה המשמעות של "אפקט המראה"? עד כמה זה חיסרון בולט? איך זה בא לידי ביטוי מעשי? האם כשהמסך דולק אני אראה השתקפות של כל מה שמסביבי? (יש לי מספיק מראות בבית) בקיצור, אני מעוניין במסך טוב לצפיה בסרטים (מינימום "19) בתקציב של עד 1,700 ש"ח. רצוי מסך רחב (אגב, במסך רחב אוכל לצפות בסרטים מבלי שהתמונה תמתח לצדדים?) חס וחלילה פאנל TN. אין לי דרישות מיוחדות כמו יציאות וכניסות רבות, מבחינתי רמקולים מובנים הם מיותרים לחלוטין.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by LastForOne,

אני צריך מסך בתקציב בסביבות 1000 ש"ח ככה.. 1300 זה הגג אני יושב במרחק של איזה חצי מטר - מטר ממנו.. אז 20" ככה יספיק אני חושב.. אני לא משחק הרבה במשחקים וכאלה וגם לא רואה הרבה סרטים.. רוב השימוש שלי זה אינטרנט ומסנג'ר ושטויות כאלה.. אין לי מושג אם כדאי מסך רגיל או רחב.. תגידו אתם :]

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by asilbob,

צריך להגיע אליי מסך LCD עכשיו איך מנקים תמסך ? עם סספריי לחלונות רגיל או שחובה לקנות חומר מיוחד למה בחנות של המחשבים יש חומר למסך LCD אבל קופסא קטנה שעולה 30 שקל מהאתם אומרים ?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by SleepingSky,

שהמסך דלוק, יוצא ממנו זמזום לא חזק מאוד, אבל מספיק כדי להשתגע בלילה! שאני מכבה אותו הזמזום נפסק אז זה בטוח מהמסך. המסך פגום? זה איזה מאיץ משהו שאני יכול לכבות בלילה? אני צריך להתרגל? תודה לעונים.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Henz16,

אני נמצא כרגע בעבודה. [עבודה חדשה, מקורות] ועובד מול שני המסכים הללו. ה-HP 1130 ו-LG N2200P, שניהם מסוג CRT שמנים וגדולים, (21" ?) התמונה בהם שונה לחלוטין מהמסך הביתי שלי (LCD - TN) האמת שדי התאהבתי בהם, מישהו יודע איפה מוכרים אותם? או בכמה? אולי התרגלתי יותר מדי לאיכות הירודה של ה-LCD והם מסכי CRT פשוטים? עזרה?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by meowmix,

שלום, אני מתכנן לרכוש את המסך בפנדה, האם יש חנות שהיא עדיפה, מבחינת מדיניות פיקסלים מתים, אחריות וכו'? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 978 צפיות
  18. שלום, אני מעוניין במסך שטוח, בגודל 19-22", מרובע. השימושים הם בעיקר לטקסט (גלשיה באינטרנט, יישומים משרדיים וכו'). לא למטרת משחקים או סרטים. המסך יחובר למחשב ישן (בן כמה שנים טובות) בכניסת פינים סטנדרטית ("ישנה", לא דיגיטלית או משהו כזה. נדמה לי שקוראים לזה 21 פינים, לא?), כך שתמיכה ב-HD וכו' לא ממש רלוונטית. אשמח לקבל המלצות. תודה!

• 9 תגובות
    • 879 צפיות
  19. Started by alon f,

שלום רציתי לקנות ב"אייבורי" את הדגם 1972H ושכנעו אותי לקנות 1960. ביררתי באתר של LG וראיתי שהפסיקו לייצר את ה 1960. קראתי את הכתבה מהאתר לבי השוואות מסכי 19" והתרשמתי לא רע מה 1960 (בהשוואה ל1900 ו2 דגמי סמסונג) 1-האם לפי דעתכם שכנעו אותי לקחת את המחשב הנל רק בשביל "לגמור את המלאי בחנות "? 2-מה דעתכם לגבי 1972H ,לא מצאתי שום ביקורת. 3-האם באותו מחיר (בערך) אוכל לקחת מסך של סמסונג טוב? הדרישות הם : 19" לא שטוח , לא למשחקים,לא חשוב מהירות תגובה ממש טובה, כן חשוב איכות טובה ,מכוייל, ונוח לקריאה ממושכת (נדלקתי על 970P של סמסונג עם פנל מתקדם של PVA אבל לצערי ירד מהמדפים....) תודה מראש לכול העונים על 3 שהשאלות (-: [br]פורסם בתאריך: 22.08.2008 בשעה 23:51:25 תיקון לגבי ההודעה…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. אני קונה עוד שבועיים מחשב חדש.. ומשקיע בו די הרבה (5500) יש לי מפרט כמעט סופי בשבוע הבא אני יתייעץ פה עוד קצת ויקנה לעניין: המחשב מיועד למשחקים ותכנות(טקסט) בעיקר... רציתי לדעת איזה מסך לקנות בשבילו כדי שאני יהנה הכי הרבה כי אנלא הכי מבין בעניינים של הניגודיות וכל הדברים האלה אני רוצה מסך 19 ולא גדול יותר מזה... ורציתי גם לדעת אם בהוספה של מחיר אל גדול מדי אפשר לקנות דגם של מסך אחר (19) שנרגיש בו הבדל משמעותי כי אני כן יעדיף לחרוג מהתקציב ולחכות את השבוע שבועיים האלה כדי להשיג את הכסף נ.ב. אם יהיה מסך 17 שיותר טוב משמעותי מה19 במחיר הזה אז אני כנראה אנ יעדיף אותו (וגם זה לאחר דיונים פה איתכם) אם למישהו יש חנות מומלצת ממנה לקנות שירשום אותה פה בבקשה, את המחשב אני כנראה קו…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by Danny_The_King,

אז ככה. אני מחפש מסך.. בעל שם.. ומחיר של 1600 ש"ח גג.. העונים לכותרת.. תודה אה.. ושיהיה מינימום 5MS.. ולפחות 1:8000

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  22. אני צריך מסך לא יקר , כמובן שיהיה טוב אבל, והכי חשוב , המטרה שלי שלא יהרוס את העיניים! (אם יש כזה), אם לא , אז אחד שהכי פחות הורס עיניים. אממ זה יכול להיות 17 או 19 אינץ'. תודה.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by eliil1,

http://zap.co.il/model.aspx?modelid=710058# http://zap.co.il/model.aspx?modelid=598360 http://zap.co.il/model.aspx?modelid=709109 http://zap.co.il/model.aspx?modelid=692075 http://zap.co.il/model.aspx?modelid=695471 תקציב הוא 1000 , אפשר לחרוג ל 1200 ככה , 1300 גג... כבר בחרתי את SAMSUNG 2243. אבל רציתי לשמוע גם חוות דעת על החמישה האלה. תודה.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by OneWhoSink,

שלום. 8) לא מזמן לפני בערך חודש [+\-] קניתי את המסך הנ"ל [כותרת]. ומאז שיצא מהקופסא, ברגע שחיברתי והשתמשתי בו, בכל פעם שהייתי מציג עליו משהו שדורש "התאמצות" [סרטי HD, שומר מסך רגיל של ויסטה "אנרגיית Windows", וכו'] הוא התחיל להבהב בקצב מטורף. ברגע שאני סתם בדף אינטרנט הוא מהבהב בקצב רגיל, לא מטורף. אבל פשוט מהבההב פעם ל-10 דק'. אשמח להצעות לפתרון הבעיה, תודה.

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by Chymes,

יש שני דגמים של Eizo שמעניינים אותי: S2431WH ו-HD2441W. דגם S2431WH עולה כמעט 2,000 שקלים פחות. עברתי על גיליון הנתונים של שני המסכים והאמת אני לא רואה כמעט שום הבדל, למעט ריבוי יציאות ב-HD2441W. הפאנל, ככל הנראה, בדיוק אותו פאנל בשני המסכים. סתם בשביל הסקרנות מה הבדלים בין שני המסכים?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.