מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
לאחר שהHanns G 2801 נדפק לי והחברה שקניתי ממנה את המסך פשטה תרגל... רציתי לדעת האם המסך הנ"ל = http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=22900 מומלץ למשחקי מחשב\ סרטים וכו'... האם כדאי להתחיל לחסוך? כי ממה שהבנתי ה2401 הייתה לא בעיה בInput lag אני מקווה שגם במסך הזה אין את אותה בעיה.. תודה לעוזרים:]
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי,אני מעוניין לקנות מסך 22 אינץ חדש,המסך יחובר XBOX 360 וישומש בעיקר איתו. מה עדיף הסמסונג או הדל?הדל שווה 200 שקל יותר? לפי מה שהבנתי לדל יש פאנל יותר איכותי אבל הוא לא פול HD והסמסונג בעל פאנל TN אבל תומך בFHD. בקיצור מה עדיף?כמו שכתבתי המסך יתחבר לX360 ולמחשב משחקים. תודה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מסך חדש. בעיקר לגיימינג ברזולוציה מקסימלית, יש לי GEFORCE 275GTX. קיצר אני לא ממש מבין מה כלכך מיוחד בDELL הזה, כולם מתלהבים ממנו. שמתי לב שיש לו ניגודיות של 1:1000 לעומת הLG שיש לו 1:50000 (כמו שהבנתי שככל שהניגודיות גבוהה יותר ככה יותר טוב). יש גם הבדל בין הMS, לDELL יש 5MS ולLG יש 2MS. וגם הרזולוציה, ב24 יש יותר גבוהה... יש לי גם כן שאלה לגבי החיבורים והאיכות של המסך של 2 המסכים הללו. לאיזה מסך איכות תמונה טובה יותר? האם הDELL הוא WIDE SCREEN?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני שוקל לקנות בקרוב מסך מחשב חדש,שמעתי המלצות על המסך הנל במחיר 1500 ש"ח,אני לא כלכך מעודכן בנושא המסכים לכן רציתי לדעת אם בתקציב הזה יש מסך אחר שעדיף עליו ? השימוש העיקרי זה עבודה עם טקסט\אינטרנט ואופיס,הרבה שעות מסך. תודה מראש לעונים ;D
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לצייר קצת עם פוטושופ והייתי שמח לשים בצד אחד תמונה ובצד השני את שטח הציור. אני לא חושב שאני הולך בהכרח לעשות הדפסות צבע מהתוצרים - זה יותר בגדר תחביב. הבנתי ש-"ה"-טכנולוגיה היום היא IPS לסוגיה אז זה קצת מבלבל.. מצד אחד אולי שני "19, אבל לא כל כך מצאתי פאנלים שהם לא TN.. מצד שני אפשרות ה-maximize על כל מסך בנפרד קוסמת לי אבל נשמעת מסובכת על מסך אחד של "22. מצד שלישי שמעתי לפני רגע שאולי ב-Windows7 מתייחסים לסוגייה ואפשר לעשות maximize על חצי מסך.. למישהו יש נסיון או התרשמות בנושא שיוכלו לעזור לי להחליט?? הבנתי ש-ה-מסך החם בזמן האחרון הוא Dell 2209WA - האם יש גרסת 4:3 שלו במקום wide? (לא מצאתי)
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה ידוע שעד 50 אינטש, ההבדל הויזואלי בין 720P ל-1080P הוא כמעט ולא מורגש. מסכי 1080P עולים יותר כסף, ובנוסף בגלל שהם פועלים ברזולוציה גבוהה יותר, הדבר מכביד יותר (הרבה יותר מרזולוציית 720P) על כרטיס המסך. אז השאלה שלי היא בעצם למה לי לקנות מסך 1080P כאשר 720P הוא זול יותר ויתן לי ביצועים (=FPS) טובים יותר במשחקים?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, בראשותי מסך LG FLATRON L1760TR לאחרונה קורה דבר מוזר, לאחר שהמחשב נכנס למצב שינה , כשאני "מעיר" את המחשב המסך נדלק ואז מהבהב לכמה שניות בצורה מוזרה , זה קרה פעמיים בזמן אחרון לא באופן רצוף ואני חושש שתוחלת החיים שלו עומדת להיגמר. יש לציין שעד עכשיו המסך עבד מצוין וגם עכשיו בלי הבעיה הזאת המסך עובד טוב רואים חד וכו'. נ.ב ניתקתי את הכבלים וחיברתי שוב ראיתי שהם מחוברים היטב ואין כל בעיה בהם
-
- 9 תגובות
- 987 צפיות
-
-
מדובר במסך : Samsung T260HD 26''. רציתי לברר בבקשה מספר דברים. הביקורות עליו ב ZAP טובות ושליליות לסירוגין, חלק מרוצים וחלק לא. בעיקר בגלל רמקולים חלשים של המסך, האם הדבר נכון? וחלק מתלוננים על צבעים "קרים" ולא נעימים לעין במסך? ורציתי לדעת המסך הנ"ל, איך הוא מתפקד בתור מסך מחשב וטלוויזיה ביחד? האם אפשר לחבר אותו גם למחשב, גם לממיר HOT וגם לDVD? אגב מזה פאנל TN? ראיתי שחוזרים על זה הרבה בפורום. והאם המסך הזה אי אפשר להטות אותו אחורה ולשחק עם זוית? והאם הוא מתהפך לקרוא טקטסים וכו' איך זה נקרא? אשמח לתשובות לשאלותיי וביקורות על המסך חיוביות ושליליות. תודה רבה ויום נעים.
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
רציתי לדעת איזה מהמסכים הבאים שווה לי יותר לקנות ומה ההבדלים ביניהם. DELL ULTRASHARP 22" LCD 2209WA E-IPS PANEL; http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=2904 Samsung 2253BW; http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=692312 תודה רבה למי שיעזור. (: ובבקשה, אל תשתמשו בשפה גבוהה שאני לא אבין מילה, תסבירו את עצמכם בצורה מובנת.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, יש לי מסך של Dell מדגם 2312hm וכרטיס מסך AMD Radeon 7870xt. שמעתי שחיבור displayport עדיף על DVI-D בו אני משתמש כיום. אני חושב שלכרטיס המסך הזה יש כניסה של mini displayport (יש גם מתאם של displayport רגיל ל-mini שבא עם כרטיס מסך). מכאן עולות מספר שאלות: האם אכן אפשר לחבר כבל displayport למחשב? האם הביצועים עם מתאם יפלו מכבל ה-dvi ופעולה ללא מתאם? איזה סוג של displayport לקנות? תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מת לקנות תמסך הזה, הוא "25 1440p. בקיצור, הוא מושלם כמסך משנה.
-
- 9 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
המסכים מחוברים לכרטיס מסך 280X בכבל MINI DP-DP אחד בלבד. זאת אומרת שהמסך הראשון מחובר ישירות למחשב, המסך השני מחובר לראשון והמסך השני מחובר לשלישי. לפני כמה ימים המחשב התחיל לעשות בעיות ואין לי תמונה בשניים מהמסכים, ולא שיניתי כלום בחיבורים. ניסיתי לעשות ריסטרטים, ולהחליף שקעי חשמל (סתם ניסיון לא קשור) ולפעמים המחשב בכלל לא מזהה את המסכים, או שמזהה כמסך גנרי בלי אפשרות שינוי רזלוציה ונעול על VGA. לפעמים גם כל שלושת המסכים מזוהים, אבל בפועל בשני המקרים אין תמונה במסכים והם אוטומטית נכנסים למצב שינה.. הייתי מחבר כל מסך בכבל נפרד לכרטיס מסך, אבל בכרטיס יש רק HDMI, DVI ו - DP, ובמסכים אין DVI.. הבנתי שלא כל כבל DP-DVI מתאים.. מה אני עושה? תודה לעוזרים!
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, המסך הנוכחי (המעולה, ASUS mw221c) התקלקל לאחר 7 שנים בהן הפגין אמינות מופתית, התצוגה פשוט הפכה למשובשת - כמו כאן: אין אחריות ולא בטוח ששווה לתקנו והגיע הזמן להתקדם. עיקר השימוש שלי הוא: - עבודה עם Cubase - גיימינג - צפייה בסרטים (HD) המפרט שלי: מעבד - I7 2600K (OC@4.0Ghz) לוח אם - Sapphire PureBlack P67 זיכרון - 8GB DDR3 1600Mhz כרטיס מסך - Gigabyte GTX970 4GB G1 Gaming אני קצת חושש מהמעבר ל-27", שלא יפגע בגיימינג - האם אני טועה? בינתיים, ראיתי את המסך - ASUS VG248QE (סביב ה-2000 ש"ח), האם מומלץ? בכ"א, אשמח להמלצה למסך 24/27" איכותי העונה על הדרישות, לא כ"כ בקיא בסוגי הפאנלים אז מה שטוב התקציב, כמו בכותרת הוא בין 2000-2500, אפשרי לחרוג מעט אם נ…
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי יש לי בעיה מזה זמן רב עם המסכים של DELL היה ברשותי לפני מספר שנים 2209WA שהחל לרצד אחרי זמן מסויים העפתי אותו וקניתי U2312HM , המסך הזה משהו שאני לא מצליח להבין , אני שעות רבות מול המסך בתנאים של חדר חשוך בדרכ , או גם לפעמים מואר , המצב הוא כזה שאחרי כל השעות הללו על המסך בגיימינג , או בסתם גלישה באינטרנט , אני מרגיש כאבי עניים , מגרנות , כמובן יובש בעניים ( גם יחד עם משקפי GUNNAR שיש לי, מה שמצחיק המשקפיים גורמות לי לעייפות דרסטית , אחרי שימוש ממושך איתם ) והדבר הכי מציק שיש זה = המסך פשוט מוציא אותי מדעתי ( סוג של סטלה , לא ואני לא מעשן חחח ) המסך הזה פסיכי וגורם לי לאי פוקוס אחרי שימוש ממושך במחשב . הורג לי ת'בריאות ! ואחרי שחשדתי במסך החדש , החלפתי במסגרת ה…
-
- 9 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
רכשתי זה עתה עמדת מחשב נוספת מבוססת i7 + G970, שתשמש כתחנת עבודה גרפית ומחשב עיצוב אני מתלבט עד כמה מוצדק להוציא על מסך "27 עם רזולוציה 2560x1440ולמצות את מלוא הפוטנציאל של הכרטיס הגרפי או לחלופין להסתפק במסך FHD שעלותו חצי מחיר? (עם אופציה עתידית ל-2 מסכים) 1920x1080 [1250 ש"ח~] Benq GW2750HM "27 - VA מ-2012 עם שביעות רצון של 4.5 כוכבים באמזון. [1350 ש"ח~] Samsung S27D390H "27 PLS רכשתי לפני חודש את הדגם העדכני שלו ב-"23.6, חסר לי הפיווט, ואני לא מתרשם מעוצמת התאורה שלו, אבל המחיר יחסית אטרקטיבי ל-PLS. [1700 ש"ח~] LG 27EA53VQ-P - בגלל שהוא IPS 2560x1440 [?] Samsung S27A850D 27 [2900 ש"ח~] Dell U2715H
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
תקציב עד 3000. בעיקרון לא יודע אם אני יכול לחזור לעבוד ב 1080 אחרי שהתרגלתי ל 1200 אז מחפש מסך שיתן לפחות 1920X1200 או יותר. גודל 24 אינץ' או יותר. איכות צבע לא יודע אם כל כך משנה לי אבל תמיד נחמד שיש מסך עם כמה שיותר דיוק צבעים. שימושים עבודה מול מחשב תיכנות/גלישה/לימודים/סרטים/משחקים. אשמח לשמוע המלצות כל שהם.
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך חדש בסביבות הגודל 23-24 אינץ עכשיו יש כל כך הרבה מסכים ואני לא יודע איזה כדאי לקנות המסך היחיד שיש לי לגביו איזה שהיא העדפה זה המסך הזה : http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=V236HLBD או למסך הזה : http://ksp.co.il/?select=.1024..230.&list=1&sort=2&glist=1&uin=27460&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 עכשיו מישהו יכול לעזור לי בבחירת מסכים עד מחיר של 750 ש"ח מהחניות אייבורי /PLONTER ? תודה
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום יש לי מסך של dell דגם up2414q ראיתי באתר של dell שהמסך הוא bits+AFRC 8 מה זה אומר המסך הוא לא 10 bit? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, יש לי את המסך הזה: AOC g2460pqu http://us.aoc.com/monitor_displays/g2460pqu מסך מעולה,אך אני חווה בעיה איתו. מדי פעם המסך הופך לשחור לאיזה 5 שניות וחוזר. עכשיו אני לא יודע ממה זה קורה. כמה פעמים שמתי לב שהמזגן עושה רעש הוא הופך לשחור. אבל בעודי כותב המזגן עשה שוב רעש והמסך לא כבה.. למישהו יש מושג מה זה יכול להיות? תודה.
-
- 9 תגובות
- 4.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. השבוע קיבלתי מסך חדש, DELL P2414H, ואני רוצה לחבר אותו למחשב שלי בחיבור HDMI. ברשותי קבל HDMI רגיל משתי הצדדים. העניין הוא שלמסך אין חיבור HDMI ולכרטיס מסך שלי (GTX 970) קיים רק חיבור מיקרו HDMI. שאלתי היא, אם אקנה שתי מתאמים של DVI עם יציאה לHDMI, אחת למסך ואחת למחשב. העסק יעבוד טוב? האם הפרוצדורה היא אחרת? בנוסף, כרגע, אני על חיבור VGA בין המחשב למסך עקב היעדר DVI. ההבדל משמעותי בין VGA לHDMI? בהחלט שווה להשקיע על כך? תודה רבה לעונים![TABLE] [/TABLE]
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים, בחמישי האחרון התחדשתי במסך מחשב dell u2414h. והיום גיליתי משהו שלא הבחנתי בהתחלה, בזווית צפיה רגילה מבחינים בזה אך אם אני מסתכל על המסך מלמעלה או למטה בזווית לא שגרתית נקרא לזה,לא מבחינים בזה. *עריכה: התמונה הפוכה אך הפיקסל נמצא בתחתית הממסך(לסובב את התמונה ימינה ב-90 מעלות) להלן תמונה [ATTACH=CONFIG]9785[/ATTACH]
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי סמסונג 19" בן שלוש ופתאום הוא שחור לגמרי בלי לתת שום חיווי למעט נורית ירוקה שאומרת שהוא דולק (אין אפילו את הסימון לחיבור DIGITAL או אנלוג שמראים אם לא מזהים חיבור) אני רוצה להתחדש במסך, קראתי גם את הטיפים שלכם בSTICKY התקציב סביב 1000 שח, גודל כ22-24 אינטש השימושים הם ביתיים בלבד - לא לצפייה ישירה - בשביל זה יש פלזמה גדולה שמתי לב שהDELL פופלורים מסך מחשב Dell U2414H 23.8 אינטש מסך מחשב Dell U2412M 24 אינטש תודה!!
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
ה-P2314H עולה בארץ 880 ש"ח וה-U2414H עולה 1230 ש"ח. המטרה העיקרית של המסך זה לימודים וקריאה של חומרים מהמסך. עברתי על המפרט של 2 המסכים ועושה רושם שאין הבדל כזה גדול בינם שמצדיק את התוספת במחיר (למעט החיבורים) בדקתי גם באמזון בארה"ב והכי מרגיז אותי שההפרש שם בין המסכים הוא כ-30 דולר ופה בארץ כ-350 ש"ח. יש לי מחשב נייד חדש HP SPECTURE X360 I7 6500U נקנה לפני שבוע בארה"ב עכשיו יש לו רק יציאת HDMI ו-MINI DISPLAY PORT, עכשיו השאלה אם החיבורים של P2314H יתאימו למחשב הזה? כבל של מיני דיספליי לדיספליי רגיל הוא בסדר? אני לא אאבד מאיכות התצוגה? יש אפשרויות אחרות עם היציאות של המחשב..? מצד אחד מרגיש לי מיותר להוציא עוד 350 ש"ח במיוחד שבחו"ל ההפרש כזה זניח, מצד שני היציאות של ה…
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, אני מחפשת מסך 24-27 אינץ' לצורך העבודה שלי בתחום התרגום. אני בעיקר קוראת טקסט ופותחת הרבה קבצים ותוכנות במקביל. המסך יהיה מחובר למחשב נייד מדגם Toshiba sattelite Z30-A-1E8, אין כרטיס גרפי מעבר למה שבא עם המחשב, מעבד i5 4520. א. איזה דגם כדאי לי לרכוש? -יש לי חיבורי HDMI ו-VGA (לא קריטי אם יהיה צורך במתאמים). פחות חשובים לי זווית צפייה, דיוק בצבעים ומהירות תגובה, המסך לא ישמש לגיימינג וכדומה. מה שחשוב לי זה שהטקסט יהיה חד ושהעיניים לא יהרסו לי אחרי שעות של קריאה מהמסך. תקציב עד 1000 ש"ח (אם יש משהו עדיף בהרבה בקצת יותר אני יכולה להתפשר על הסכום). ב. האם המחשב הנייד שלי יכול לתמוך בשני מסכים של 24 או 27 אינץ'? תודה! נועה
-
- 9 תגובות
- 878 צפיות
-
-
טוב למרות החששות שהיו לי בפורום טרם הרכישה, החלטתי לנסות לחסוך בכסף ולקנות את המסך הנ"ל. חיברתי אותו למחשב נייד עם חיבור של DP-MINI DP ולא משנה מה עשיתי, האותיות מטושטשות מידי בצורה בולטת מאוד לעין. עכשיו עומדות ברשותי 2 אפשרויות: א) לקנות מסך TN פשוט של חברה כמו פיליפס בגודל של נניח 21.5 אינצ' FHD. ב) לשדרג את המסך של דל למסך QHD כמו Dell P2416D שעולה עוד 500 ש"ח תוספת (במידה ויאשרו לי) השאלה שנשאלת היא האם השדרוג הנ"ל יסדר את הבעיה של הטשטוש של האותיות והאם המחשב הנייד שברשותי יתמוך ברזולוציה הזאת? המחשב הנייד הוא חדש מאוד (נקנה לפני שבועיים) HP SPECTRE X360 I7 6500U INTEL GRAPHICS HD 520 קישור למפרט של המחשב נייד: http://store.hp.com/us/en/pdp/Laptops/hp-spect…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-