מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
שלום אני רוצה לקנות מסך 24 אינץ של LG אך אני נתקל במספר נתונים שמבלבלים אותי ,ואני לא ממש יודע במה לבחור השימושים העיקרים שלי הם : תלת מימד ,פיתוח תכנות , משחקים ,גלישה באינטרנט אני עומד בפני מספר אפשרויות ולא יודע מה ישמש אותי יותר וכמה משמעותים הנתונים הללו או כמה זניחים (א ו ב מתמקדים במסכים עם 2 מיילי שניות) א) מסך LCD רגיל , האפשרויות הן אלו , שאני גם שם לא יודע מה הכי טוב W2442PA , W2453V , W2453SQ ב) מסך LCD LED עם נתונים טובים גם באותה קטגוריה של 2 מילי שניות W2486L ג) או בכלל לעלות ל 5 מילי שניות ולקחת מסך עם רזולוציה של 1200*1920 ולקחת אחד מאלו L246WH , L246WHBN , W2452T כמה משמעותי או זניח ההבדל בין 2ל 5 מיילי שניות ,? כמה משמעותי התמונה במשחקים , סרטים ושימוש…
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום וברכה לחברי הפורום, אני מחפש מסך מעל "19 שיחס הגובה לרוחב הוא 4:3. בנוסף אני אעבוד איתו במצב אנכי כך שאני צריך שיהיה לו סטנד PIVOT, או שאפשר יהיה לתלות אותו במצב אנכי. אני בעיקרון מעדיף שיהיה IPS, אבל הכי חשוב שתהיה זוית צפיה טובה. תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש לקנות מסך שיהיה טוב לי לעיניים כי במסך הנוכחי (ישן) אחרי כשעה וחצי קריאה כואבות לי העיניים. במובן הזה הייתי שמח לשמוע האם באמת יש יתרונות ל IPS מבחינת העיניים? והאם יש הבדל בין LED ו LCD מבחינת העיניים? לגבי מסך הסכלתי על המסך הזה - LG 22EA53T-P LED כי הוא נראה לי בסדר (אני לא מבין גדול) , הוא בתקציב (מעדיף לא לחרוג מ 750 800 שכזה) והוא IPS , האם יש למישהו חוות דעת עליו והאם יש המלצות אחרות ? (לא יותר גדול מ 22 אינץ' כי שולחן קטן) הרבה תודה
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
OK, אם נשים את הקלפים בצורה פתוחה, ה LG ''17 שלי עדיין במצב טוב, ולמרות זאת, עם נפילת ההחלטה לקנית מחשב חדש, החלטתי גם ל"צ'פר" את עצמי במסך חדש. ואם כבר חדש, אז לפחות שיהיה רחב וגדול, כי כולנו יודעים שלא רק הגודל קובע, אלא גם הרוחב עיקר השימושים שלי הם קריאת מיסמכים, עבודה עם מיספר "טרמינים" (ובגלל זה חשוב שהמסך יהיה רחב) ומידי פעם מישחקים וטיפה עריכת ווידאו. אחרי אי אילו חיפושים נפלה ההחלטה על מיספר פריטים. הראשון הוא MW221U Asus , הוא ''22 ורחב וגדול כמו שאני אוהב. הוא לא יותר יקר בהרבה מה L204WT LG ויותר גדול ממנו. זמן התגובה טוב יותר (5 מול 2 לטובת ה ASUS) אולם הניגודיות, כאן ידו של ה LG עליונה (1:2000 מול 1:700). האם LG בודקים את הניגודיות בשיטה שונה משאר העולם,…
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך חדש למחשב חדש. השימוש הוא בעיקר ביתי, גלישה מסמכים וכו׳, גיימינג קל פה ושם. האם מקובל היום לקנות מסכים 4k לשימושים האלה? איזה יתרונות / חסרונות לעומת hd רגיל? והאם הבחירה במסך 4k תחייב כרטיס מסך חיצוני או שהליבה המובנית כמו ryzen vega 11 מספיקה לשימוש השוטף? (בהנחה שאין ציפיות לביצועים מרשימים במשחקים, הגדרות נמוכות יספיקו ואפילו רזולציית hd זה לא נורא אם למסך יהיו יתרונות בשימוש השוטף). אודה לדעתכם!
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה חושב על קנייה של מסך כזה במקום הצמד מסכי 22 ו25 (U2515) שיש לי כרגע, כרגע עם CF של 280X+7570 ומחזיק נחמד על רזולוציה של ה2560-1440, בגדול המסך של ה25 מאוד נחמד ומספק אבל נראה לי שהחוויה על מסך 34-35 תהיה יותר מרשימה, מתלבט עדיין אם אני רוצה לקחת רזולוציה של 3440X1440 או 2560X1080, לא הצלחתי להבין מביקורות כמה ההבדל מורגש בניהם. הכרטיס מסך הבא כנראה יהיה 1070 או 1080 (לא נראה שAMD יציעו משהו יותר משתלם בקרוב) לכן ארצה מסך עם Gsync, הסתכלתי על הacer z35 שמקבל הרבה ביקורות חלוקות, חלק אומרים שהוא נוראי והחזירו וחלק אומרים שהוא סבבה. ראיתי גם את LG 34UC79G במחיר קצת יותר אטראקטיבי אבל הוא freesync וכנראה שהכרטיס הבא לא יהיה של AMD. מתלבט אול…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מחזיק כרטיס 7850HD. לא משנה באיזה משחק אני משחק, הFPS מגביל עצמו ל 60 (בשל המסך?), בעוד שבבדיקה בOCCT ה FPS מגיע ל 124 ונשאר שם יציב. האם יש פתרון לשחק בFPS גבוהים יותר ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעצב גרפי והיום יש לי בחדר מסך מחשב וטלוויזיה. אני רוצה לקנות מסך מחשב ולהשתמש בו גם כטלוויזיה. 1) ראיתי בזאפ טלוויזיה של סמסונג XL2370 שהיא גם מסך מחשב. האם לדעתכם המסך מספיק איכותי לגרפיקה או שכדאי לי מסך אחר? 2) הכרטיס מסך שלי משולב עם הלוח אם ואין לי כרטיס טלוויזיה. במידה ואני אקנה את המסך הזה ואחבר אותו למחשב ולממיר של יס בו זמנית, אני אוכל להחליף בינהם עם השלט שמגיע עם המסך? או שאני אצטרך לקנות עוד משהו בנוסף (כרטיס טלוויזיה, כרטיס מסך)? תודה, שמעון
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם עריכה: מחפש מסך איכותי, תקציב עד 1400 ש"ח לא יותר. מסך 19 אינץ' שיהיה פחות מ8MS. עדיפות לצבע שחור. חשבתי על ה931B, יש עוד הצעות? תודה ניב ** התקציב ירד , מחפש את המסך 19 אינץ' הכי טוב שניתן לקנות בתקציב. המסך צריך להיות חלק במשחקים, בלי מריחות וכ'ו. צריך המלצה ממש ממש דחוף.
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי אני חושב לקנות את המסך הזה W2353V 23'' (23 אינץ ) ורציתי לדעת מה היא הרזלוציה המינמלית שאני יכול לעבוד עליה ? וגם מה היאשל ה 22 אינץ' ? ( אני עובד עכשיו על CRT על רזלוציה קטנה ורציתי לדעת איזה רזלוציה שמים ב LCD כדי לשנות אצלי ולבדוק איך הבצועים או עד כמה הפריימים ירדו במשחקים )
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בירושלים. האם להזמין דרך הנט מפנדה, או לקנות ב ivory שיש להם סניף לידי? יש גם את אדס מחשבים האם היא חנות אמינה?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.hardwarecanucks.com/news/peripherals-news/samsung-syncmaster-f2370h-f2380mx-high-contrast-lcds-launched/ לפי הניגודיות הסטטית, מדובר בתאורה אחורית LED, ולפי ההבטחה לזויות צפיה של 178 מעלות והפקת צבעים נאמנה למקור, מדובר בפאנל IPS. במקרה שזה נכון, המחירים מעולים. ;D
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם שווה להשקיע במסך סמסונג T23B350 שמשווק תחת השם "מחשביזיה"? אני מעוניין במסך בעיקר בשביל משחקי קונסולות אבל מתכנן גם לקנות מחשב נייח חדש בעוד כך וכך זמן, אז על הנייר זה נראה פתרון מצויין להימנע מהוצאה כפולה. מישהו התנסה במוצר הזה? או שכדאי פשוט להסתפק במסך מחשב "רגיל" עם חיבור HDMI?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש את זה באופיס דיפו, נראה לי מחיר אחלה הנתונים שלו טובים אבל הרזולוציה אם אני זוכר היא 1440 על 900 משהו כזה איך זה, האם זה מספק ל HDTV כי בעתיד אני רוצה לחבר אותו ל PS3 אם לא מספיק יש איזה מסך יותר מומלץ (מסך רחב)
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לשימוש בעיקר בעבודה עם הרבה חלונות במקביל או חלון אחד רחב עם המון פרטים. לסרטים יש לי מקרן FHD ולגיימינג אין לי ממש זמן. חייב להיות IPS כמובן. ראיתי משהו CURVED מבית LG אבל לא רואה לזה יתרון של ממש. היום אני משתמש בשניים או שלושה מסכי 24 אינטש 1920X1200 כך שכל רזולוציה מתחת ל-4K לרוחב היא פחות טובה ממה שיש לי היום. תקציב גמיש כרגע. חבר שלח לי לינק: השוואה למטה. תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
DVI או לא DVI זה כזה משנה? הרבה אומרים שאין בכלל הבדל יש פה מישהו שיודע אחרת?
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המסך שלי התקלקל ואני זקוק לרכוש מסך חדש בהקדם. השימוש העיקרי שלי במחשב הוא למשחקים, אך יש לי תקציב של עד 750 ש"ח. אשמח להמלצות למסכים יעילים למשחקי מחשב בטווח הזה. גודל המסך לא משנה. כל עוד הוא 19" כולל ומעלה. אעדיף מסך קטן וטוב למשחקים מאשר גדול ופחות יעיל. תודה
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רואה שזה דיי שכיח בפורום, ומילא אין משהו יותר מרגש לכתוב עליו... נשלח ל-Zap ולכן הפורמט. שחכתי לציין שהמסך מגיע עם מדבקה מטופשת (הניתנת להסרה) על מסגרת הצג. אפשר לראות אותה בתמונה מודבקת על הסטנד. צולם בפלאפון, האיכות בהתאם. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איך לדעתכם מסכי הלד החדשים הם טובים למשחקיםן כי אני מעוניין לקנות בבקשה תגיבו
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב, הייתה פלטה גדולב מכסה המחשב החליק על המסך והשאיר שריטה רצינית ניסיתי מחק וניסיתי וזלין כפי שמוספר באינטרנט (בננה אגב לא ניסיתי זה ממש בולשיט) ובכל אופן כלום לא עוזר. הזמנתי חומר ב 7$ מחח"ול אולי הוא יעלים מעט את השריטה שאלה 1. האם יש מה לעשות (המסך בן שנה + 22')-אחריות ,תיקונים ?? במידה ולא איזה מסך 22 הכי מומלץ לקנות היום - עד 1500 ש"ח? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1.אני מתלבט בין W2362TQ LG לסמסונג ?P2350 23 2.האם יש הבדל משמעותי בין זמן תגובה של 2 ל 5? 3.האם יש הבדל גדול בין ניגודות של 1:70000 ל1:50000? המחשב מיועד למשחקים ברזולוציות הכי גבוהות ולסרטי HD FULL תודה
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
שלום רב אני מתלבט בין שני המסכים שבכותרת. לא יודע אם עדיף ה LCD או ה LED, ולא יודע עד כמה להאמין לניגודיות של 2 מליון. מי מהם עדיף? בנוסף - האם יש מסך מומלץ אחד בגודל של 24" במחיר של עד 1500 ש"ח?? השימושים הם - בעיקר אינטרנט, קצת סרטים וקצת משחקים.
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שבוע טוב הערב נקבע סופית מותו של מסך המחשב האהוב שלי, LG W226IV. קיבלתי אותו לפני בערך ארבע שנים עם המחשב שקניתי אז. הוא היה 21.5", Full HD ובאיכות נפלאה ונהניתי ממנו מאוד. עכשיו אני סוג של מעוורת את עצמי עם טלוויזיית LCD שמחוברת לטלוויזיה, ואני זקוקה לתחליף. אין לי תקציב של ממש כיוון שאני לא כל כך יודעת כמה עולים מסכים (אז הוא היה חלק מהעסקה של המחשב), אבל כמובן שרצוי שכמה שפחות (ובטוח פחות מ-1000 שקל). אשמח להצעות תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-