מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
שלום רב לכולם, חבר רוכש מסך ומתלבט בין שני אלו: http://www.chayon.co.il/Product.aspx?OID=4055&catid=3955&CatalogName=SAMSUNG http://www.chayon.co.il/Product.aspx?OID=4125&catid=3955&CatalogName=SAMSUNG מיועד למשחקים+סרטים, דגש על משחקים. תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום המסך שלי מחובר למחשב דרך יציאת Mini DisplayPort ל DisplayPort (באמצעות מתאם mini DP ל DP ) וכבל DP רגיל אבל משום מה הנורות\לדים של הלוח אם והלד טעינה של ה HDD נשארים דולקים גם כאשר אני מכבה את המחשב ! חשוב לציין שזה לא קורה עם יציאת ה HDMI וגם לא עם יציאת ה DVI ! למישהו יש מושג למה זה קורה ? ואם יש אפשרות לבטל את זה או משהו ?
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש למישהו מושג אם כבר ניתן להשיגו בארץ היכן ומה עלותו או כמה יעלה? האם דגם ה 2209WA בעל פאנל TN אן IPS? כבר איבדתי את הביטחון מרוב ביקורות... תודה :hi:[glow=red,2,300][/glow]
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן חברים, אני מחפש אחר מסך 4K וניתקלתי בסמסונג ובDell. מטרת המסך היא עריכת קוד ("פיצול המסך" ל-2 "מסכים" ברזולוציה המקסימלית). אני מחפש מסך שיחליף לי 2 מסכים שלא נוחים לי (גורמים לכאבי צוואר עקב הצורך לסובב את הראש לכל מסך). לאחותי יש את הiMac Retina של אפל, האיכות מטורפת ולשם אני שואף. אני יודע שהאיכות של אפל היא יוצאת מן הכלל, אבל מחפש משהו בסגנון. אני אומנם לא גיימר אך מחפש מסך עם צבעים טובים ותצוגה חדה לעבודה נוחה מול המחשב למשך שעות רבות. כרטיס מסך: Radeon HD 7700 תקציב: כ-3,500 ש"ח. אשמח לייעוץ.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
ה MAG יותר זול. כמו כן, אין לי מושג מה הפאנל שלו. מקריאה יבשה בשאר הSPECS הנתונים שלו יותר טובים, אבל אין לי מושג כמה זה רלוונטי לעולם האמיתי. קפה-פסטה מאייבורי: Dell דגם U2312HM גודל מסך "23 טכנולוגיה LED רזולוציה מקסימלית 1920x1080 יחס ניגודיות דינמי (DCR) 1:2,000,000 זמן תגובה (ms) 8ms בהירות (cd/m²) 300 חיבורים DVI-D, DP, VGA, USB רמקולים ללא תקן תליה (VESA) כולל אחריות 3 שנים ע"י היבואן הרשמי מותג Mag דגם H2400 גודל מסך "23.6 טכנולוגיה LED רזולוציה מקסימלית 1920x1080 יחס ניגודיות דינמי (DCR) 1:5,000,000 זמן תגובה (ms) 5ms בהירות (cd/m²) 300 חיבורים DVI-D, D-Sub רמקולים כלולים תקן תליה (VESA) ללא אחריות 3 שנים ע"י היבואן הרשמי
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני לא שואל על מחיר .. פשוט למה כולם פה מעדיפים את הדל אם יש לשניהם אותו פאנל ואפילו ה-LG הוא LED (עזבו את זה שזה רק שם) ויציאת HDMI .. אז למההההההההההההה? חח תודה
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רואה שזה דיי שכיח בפורום, ומילא אין משהו יותר מרגש לכתוב עליו... נשלח ל-Zap ולכן הפורמט. שחכתי לציין שהמסך מגיע עם מדבקה מטופשת (הניתנת להסרה) על מסגרת הצג. אפשר לראות אותה בתמונה מודבקת על הסטנד. צולם בפלאפון, האיכות בהתאם. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני בקרוב אשתגע , לא ראיתי אותם אבל מקריאה פה בפורום שניהם מאוד מומלצים . האם הדל שווה את ה 400 שקל יותר ? מה עדיף מבחינת שטח עבודה ? בבקשה תעזרו לי להחליט ?
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קניתי מסך חדש מאתרי ביקורות -הכי איכותי שיש..גם יותר מדל החדשים מה אתם אומרים NEC 20WGX http://www.trustedreviews.com/displays/review/2006/06/08/NEC-MultiSync-20WGX2-20-1in-widescreen-LCD/p2
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לצוות שלום יש לי מסך mag lb2006w ואני לא מצליח למצוא לו דרייבר! ניסיתי דרך האתר הרשמי של החברה ובעוד כמה אתרים אך ללא הצלחה!!! עזרתכם המקצועית תתקבל בברכה תודה מראש אבי
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
DVI או לא DVI זה כזה משנה? הרבה אומרים שאין בכלל הבדל יש פה מישהו שיודע אחרת?
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, אני חושב להחליף מסך ואני מעוניין לדעת האם קיים אחד בעל פאנל P-IPS, תאורת RGB LED ושמחירו 3500~ ש"ח? *בגודל "24 1200*1920~. בתודה מראש.
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך "17 HP 1740 הוא נדלק ונכבה ללא הפסקה (רואים תמונה למשך חצי שניה), ללא קשר למע' הפעלה (גם באתחול/ביוס). נורת הביקורת שלו גם נדלקת ונכבת. חיברתי אותו לספק חיצוני אחר וזה לא עזר. פירקתי אותו לראות אם יש קבל פגום ולא ראיתי משהו מיוחד, יש למישהו רעיונות לפני שאני זורק :'(
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מחפש לקנות מסך עד 750 ש"ח בעיקר לסרטים ולימודים. כרגע מתלבט בין 3 מסכים שכל אחד עם היתרונות שלו - אשמח לדעות והמלצות אחרות: 1. SAMSUNG S24R650FDM - יש לו את כל הפונקציות שסמסונג מציע, אפשרות לתלות על הקיר וחיבורי USB 2. Lenovo L24Q-10 - עיצוב מאוד יפה ורזולוצית 2K במחיר יחסית זול 3. Dell S2419H - רמקולים מובנים תודה
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ייתכן ומדובר בבקשה חריגה, אך יש לי בעיה עם מסכי 16:9 רחבים שהאורך שלהם לא פרופורציונלי לגובה. עכשיו אני מודע לכך שמרבית המסכים (אם לא כולם) הם רחבים ולכן אני מחפש מסך שיהיה גבוה ככל הניתן אך יחד עם זאת לא ארוך במיוחד. מבחינת מחיר, סוג פאנל, יציאות וכדומה... אני גמיש. עדיפות לעד 3000 ש"ח ופאנל IPS, אך לא קריטי. שימושים עיקריים: סרטים וגלישה (לא גיימינג או שימוש בתוכנות גרפיות שונות, מה שאמור להוזיל את המחיר) אכן בקשה מוזרה, לכן אם תהיה תגובה עניינית אופתע לטובה. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני די אוהב את מסכי DELL ו HP ועיקר התלבטות היא בין שני מסכי DELL, אז ככה ... לשימוש כללי (כולל גיימניג) אני מתלבט אם להשקיע ולקחת את ה U2713HM או להסתפק ב U2412M,אני יודע שזה לא אותו סדר גודל של מחיר אבל אני רוצה להבין האם ההבדלים באיכות המתקבלת היא משמעותית,ז"א האם הU2713HM הוא איכותי יותר לעומת ה U2412M בלא קשר לגודל הפיזי. בנוסף האם לדעתכם יש יתרון למסך 27" על מסך 24 בהקשר של בעיקר בפוטושופ וגיימיניג כאשר הישיבה היא בערך 80-100 ס"מ מהמסך. ישודך למחשב חזק יחסית עם כרטיס GTX770 או 7970/50
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה אתם חושבים? שווה ת'כסף? אני מתכוון מסך טוב או שבכסף הזה אפשר למצוא משהו טוב יותר חשוב לציין שאני מחפש משחק 19 אינץ' ורחב כלומר רזולוצייה מקס' : 1440*900 וזמן תגובה לא מעל 5 מילי נשיה ונגידיות 1:2000 תודה רבה מראש על התגובות
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
OK, אם נשים את הקלפים בצורה פתוחה, ה LG ''17 שלי עדיין במצב טוב, ולמרות זאת, עם נפילת ההחלטה לקנית מחשב חדש, החלטתי גם ל"צ'פר" את עצמי במסך חדש. ואם כבר חדש, אז לפחות שיהיה רחב וגדול, כי כולנו יודעים שלא רק הגודל קובע, אלא גם הרוחב עיקר השימושים שלי הם קריאת מיסמכים, עבודה עם מיספר "טרמינים" (ובגלל זה חשוב שהמסך יהיה רחב) ומידי פעם מישחקים וטיפה עריכת ווידאו. אחרי אי אילו חיפושים נפלה ההחלטה על מיספר פריטים. הראשון הוא MW221U Asus , הוא ''22 ורחב וגדול כמו שאני אוהב. הוא לא יותר יקר בהרבה מה L204WT LG ויותר גדול ממנו. זמן התגובה טוב יותר (5 מול 2 לטובת ה ASUS) אולם הניגודיות, כאן ידו של ה LG עליונה (1:2000 מול 1:700). האם LG בודקים את הניגודיות בשיטה שונה משאר העולם,…
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שבוע טוב הערב נקבע סופית מותו של מסך המחשב האהוב שלי, LG W226IV. קיבלתי אותו לפני בערך ארבע שנים עם המחשב שקניתי אז. הוא היה 21.5", Full HD ובאיכות נפלאה ונהניתי ממנו מאוד. עכשיו אני סוג של מעוורת את עצמי עם טלוויזיית LCD שמחוברת לטלוויזיה, ואני זקוקה לתחליף. אין לי תקציב של ממש כיוון שאני לא כל כך יודעת כמה עולים מסכים (אז הוא היה חלק מהעסקה של המחשב), אבל כמובן שרצוי שכמה שפחות (ובטוח פחות מ-1000 שקל). אשמח להצעות תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי חברים. אני מחפש מסך 24" לשימוש ביתי לצפיה באינטרנט. מסך שישמש את המחשב שבסלון בו בעיקר משחקים הילדים. ראיתי את הסמסונג הזה ב-KSP שנמצא ממש מתחת לבית שלי. Samsung SyncMaster S24B300H 24 http://ksp.co.il/?select=.1024..230..137..198.&list=1&sort=3&glist=0&uin=26932&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 מה דעתכם על המסך? תודה חנן
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות את המסך של אסוס pg279q, הדילמה שלי היא, שיש לי gtx1070 והוא לא יכול למקסם את הביצועים שהמסך יכול לתת, השאלה היא האם בכל זאת כדאי לי להשקיע במסך הזה או שאולי כדאי לרדת מהעץ ולקנות מסך אחר?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם שווה להשקיע במסך סמסונג T23B350 שמשווק תחת השם "מחשביזיה"? אני מעוניין במסך בעיקר בשביל משחקי קונסולות אבל מתכנן גם לקנות מחשב נייח חדש בעוד כך וכך זמן, אז על הנייר זה נראה פתרון מצויין להימנע מהוצאה כפולה. מישהו התנסה במוצר הזה? או שכדאי פשוט להסתפק במסך מחשב "רגיל" עם חיבור HDMI?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם ה Samsung T240 הוא המסך הטוב ביותר בתקציב של עד 2000 ש"ח? התקציב שלי הוא 2000 ש"ח על מנת לקנות מסך 24 בעל יחס עלות מול תועלת הטוב ביותר. תודה על התגובות...
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מתלבט בין שני מסכים, כשלזה עם ה5MS יש ארגונומיה מוצלחת יותר. PIVOT וכו'...
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המסך ישמש את בני משפחתי לעבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) ואת אחי לגיימינג. התקציב הוא עד 1K עם אפשרות חריגה קלה אם הדבר משתלם וכדאי. גודל? בשאיפה לכמה שיותר במסגרת התקציב. אשמח אם המסך יהיה אחד מאלו שבמלאי בסניפי KSP/אייבורי/אופיס דיפו. תודה רבה וערב טוב, אבירן.
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-