עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. וואו וואו ועוד וואו DELL חברה שיודעת לייצר מסכים זה בטוח!!! ה 2407WFP זה מסך 24 אינטש מדהים מכל הבחינות אם יש למישהו התלבטות לגבי קניית מסך בסדר גודל כזה, אז אין מה להסס, שווה את המחיר שלו ובגדול!!

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by avivb,

היי מחפש מסך בגודל 21-24. FHD וIPS. הוא יחובר ללפטופ lenovo flex 2, ככה שהחיבור הוא HDMI אבל יש לי כבל HDML-DVI אז גם זה אפשרי. שימושים: בעיקר תכנות וגלישה, קצת גיימניג. תודה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  3. DVI או לא DVI זה כזה משנה? הרבה אומרים שאין בכלל הבדל יש פה מישהו שיודע אחרת?

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by BeBest,

שלום, בעיקרון אני מחפש המלצה למסך 24" בתקציב של עד 1800 ש"ח (ורצוי אף פחות). קראתי כאן הרבה נושאים על מסכי 24" ויצאתי יותר מבולבל מאשר לפני בכל מקרה הנה כמה מסכים שנראים לי בנתיים: LG W2486L (האם באמת שווה להשקיע משהו כמו 300-400 שקל על מסכי LED - בהשוואה למסכים אחרים בלי LED) Samsung 2433BW Samsung 2443BW (מה ההבדל בינו לבין הקודם?) אני אשמח אם תוכלו לפרט למה אתם ממליצים דווקא על מסך מסויים. תודה מראש!

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. שלום לכולם, אשמח לדעת מהם המסכים הלא-מקצועיים המומלצים ביותר לעבודות טקסט (כתיבת מסמכים) וקצת צפייה בסרטים. כמו כן, אשמח לדעת אם יותר משתלם לרכוש מסך 24" או פחות (איפה קפיצת המחירים הגדולה). תודה!

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. היי, פירסמתי בפורום ציוד היקפי אבל אולי יותר מתאים כאן. אני צריך להקרין תמונה לשלושה מסכים חיצוניים האחד בVGA (זה מוניטור אלי) והשניים האחרים צריכים לקבל DVI. כרגע רק אחד עובד בכל פעם, ובזמן שהוא עובד השני מכובה. מה שעשיתי עד כה היה לקנות כרטיס שמתאים לשתי יציאות ובכל פעם להחליף את יציאת ה DVI במסך הרצוי. בנוסף הכרטיס עובד במוד עבודה של מסך עבודה מוארך. אני מחפש פתרון אחר, ובלינק קודם ראיתי כבל מפצל DVI כזה: http://www.amazon.co.uk/DVI-D-Dual-Link-Splitter-Cable/dp/B000X7TNK8 שאלה - עד כמה שימוש בכבל כזה יפגע בתמונה היוצאת למסכים? האם יש דרגות איכות למפצלים? אם כן מה הדרגה הטובה ביותר ומה הכי מומלץ? האם יש פתרון זול נוסף?

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. אני מרכיב מערכת ששימושה העיקרי gaming ו-HTPC, הרעיון הוא לחבר את המחשב גם לטלוויזיה שלי - פיליפס 8605 40 אינצ' FullHD - בשביל משחקים וסרטים, וגם למסך מחשב LCD פשוט (אותו עדיין לא קניתי ולא אכפת לי בכלל מאיכותו, אפילו נראה לי שאקנה משומש) - בשביל קצת עבודה משרדית / תכנות. חלק מהרכיבים במערכת המדוברת: מעבד: Intel Core i5-2500K לוח-אם: Gigabyte GA-Z68X-UD3H-B3 כרטיס מסך: Gigabyte GTX570 1280MB GDDR5 Retail מארז: Lancool Midi Tower PC-K63B Black ואלו השאלות שלי: 1. הטלוויזיה הזו היא כאמור FullHD, כלומר 1080 שורות. במשחקי מחשב אפשר להגדיר רזולוציות שהן בעלות יותר מ-1080 שורות, האם במקרה שלי אין שום טעם או יכולת לשחק ברזולוציות אלו, מפני שהטלוויזיה לא מסוגלת להציג אותן? (ולכן ל…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by maormark,

איזה מסך הייתם לוקחים מאלה?ולמה? http://zap.co.il/model.asp?model_id=490583 http://zap.co.il/model.asp?model_id=472837 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=425550 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=410907 תודה רבה

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by avi_dogs,

לצוות שלום יש לי מסך mag lb2006w ואני לא מצליח למצוא לו דרייבר! ניסיתי דרך האתר הרשמי של החברה ובעוד כמה אתרים אך ללא הצלחה!!! עזרתכם המקצועית תתקבל בברכה תודה מראש אבי

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  10. אני מחפש מסך ''24 1920x1200. מחיר כ-1,000 ש"ח. צריך חיבור HDMI עדיף אפשרות לשנות גובה לצורך תכנות וגלישה באינטרנט. הייתי רוצה את Dell P2421 אבל הוא לא זמין במלאי בשום מקום. וגם דגמים דומים לא במלאי. כמעט ואין מסכים בגודל הזה וזה חבל כי מקבלים עוד 10% גובה ביחס ל-1080. האם מישהו מכיר מסך ברזולוציה הזו ובמחיר של כ-1,000 ש"ח עם המלצה מניסיון שהמסך טוב?

11. Started by baruchiro,

יש לי מסך LCD של סמסונג שמציג את מה שהוא אמור להציג מאוד כהה, כמעט לא רואים מה מוצג. (הגברתי בהירות כמובן) מידי פעם, בעיקר בהדלקה, יש לרגע הבזק קצרצר של תאורה ובקצה המסך התאורה מסתדרת למשך פחות משנייה. אחרי שפתחתי אותו ראיתי 2 סוגי חיבורים- חיבור רחב- ניתקתי אותו, ולא ראו כלום על המסך, אבל עדיין היה ההבהוב בהדלקה. מה שאומר שזה הכבל נתונים. 4 חיבורים קטנים, 2 חוטים כ"א- ניתקתי אותם ולא השתנה כלום. כנראה הוא נותנים מתח למסך עצמו. אז יש לי מה לעשות? אני לא מכיר מסכי LCD.. תודה!

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  12. היי , אז ככה זכיתי במכרז , למי ששואל במחיר 1563 ש"ח , אחריות ל 3 שנים. אני יודע שהמסך איכותי בעל פאנל P-MVA . שמעתי ברשת שהוא סובל ממריחות במשחקים . השאלה שלי עד כמה יש מריחות והאם זה בא לידי ביטוי בכול משחק ? בנוסף , האם הוא מגיע מכוייל ברמה נורמלית והאם כיול מדוייק שלו ישפר את עניין המריחות , אני לא גיימר מוטרף אבל סתאם רוצה לדעת . (מקסימום C&C3 או BF2) ולגבי האתר , מישהו קנה מהם ? איך השירות שלהם ? ופשוט כרגע מופיע באתר שלהם בסטטוס בטיפול , יש מצב שלא יאשרו לי את הזכייה ? כול מידע או עצה נוספת יתקבל בברכה תודה

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. מחפש מסך 24" או 27" לגיימינג קל ( פורטנייט) לילד. איך המסך הזה? https://www.dell.com/en-uk/shop/accessories/apd/210-ajyh מיד 2. מישהו מוכר ב 300 ש"ח. או חדש ב 550 ש"ח. אם יש המלצות אחרות וגם ןלמסך 27" אשמח. תודה לעוזרים!

14. אורח המתלבט

מבקש את עזרתכם בהבהרה שלא מצאתי לה תשובות ברשת ובפורומים: אני מחפש מסך לעבודה של שעות רבות על מספר מסמכים במקביל. ללא עריכת וידאו או תמונות אבל כן עם מעט גיימינג (אולם של משחקים כבדים. המחשב עצמו תומך) יש לי כבר מסך איכותי אך לא גדול של Nec multisync 1990fxp "19 אותו אני מעוניין לחבר (בשירשור מסכים כך נדמה לי..) במקביל למסך חדש שאקנה ולכן נראה לי מיותר לקנות 24" (האומנם?!) בהתחשב בנתונים אלה, האם יש בעיה עם מסך בגודל 21.5" למשל כמו זה http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=929209? אני שואל כי אני רואה בחנויות הרשת כל מיני דגמים של 22-23 " (http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=930360) שאין עליהם ביקורות וגם אתם בפורומי…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by semi-t,

היי לאחרונה רכשתי מסך לעמדה שלי בעבודה והמחשב מסרב לזהות אותו כרחב, כלומר נותן לי אפשרות לכוון את הרזולוציות רק כאלה של מסך "רגיל" כמו 1280x1024 וכד' במקום הרזולוציה הטבעית שלו שהיא 1440x900. ניסיתי להתקין דרייברים מהאתר של סמסונג, מהאתר של DELL (המחשב בעבודה), של אינטל, כלום לא עוזר. הוא מזהה אותו כרגיל, ולמרות שהתמונה נפרשת על כל המסך, היא לא נראית טבעית וזה מפריע לעיניים.. אני בכלל לא מבין את הקטע של מסכים רחבים ובכלל יחס של 16:10 כמו המסך הזה זה לא טבעי.. מה לעשות? אם לא אצליח לסדר את העניין אז אולי תוכלו להמליץ לי במקום על מסך "רגיל" 3:4 עם פאנל איכותי יותר מ-TN? כי זה גם די מציק לי לעיניים - אצלי בבית יש DELL 2007FP והאיכות מורגשת. אבל אני לא מחפש מסך בכזה מחיר לעבו…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by frogman,

שלום לכולם אבקש המלצה למסך מחשב 27' איכותי למטרת צפייה ביו טיוב אינטרנט ומסמכים תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by Vinnie Boombotz,

שלום, אני מחפש לקנות מסך מחשב לבית בכדי לחבר אותו למחשב נייד. השימוש העיקרי שלי במחשב הוא בעיקר לעבודה בסביבת אופיס (כמעט ולא משחק במשחקים). חשוב שיהיו לו לפחות 2 יציאות (שאחת מהן היא HD), ואם יש 3 יציאות אפילו יותר טוב. כמו כן, חשוב לי שלמסך תהיה יכולת תנועה לא מוגבלת יותר מדי (הכוונה שיצא לי להיתקל במסכי מחשב שאפשר להטות אותם רק למעלה ולמטה, ולא על ציר סיבוב לדוגמא). כמו כן, חשוב שהמסך יהיה לפחות בגודל 23 אינץ'. סכום ההשקעה הוא לא גבוה ונע סביב 600-700 ש"ח. אשמח להמלצות ממי שמבין בתחום... תודה!

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. שלום לכולם. סוף כל סוף הגיע ה 2407WFP החדש שלי. מדובר ב REV A04.עלה ביוקר(4100) נקווה שיצדיק את העלות שלו. אין לי מושג אם מדובר ב S-PVA או ב S-IPS. יש למישהו דרך לגלות באופן וודאי?? מעבר לזה הבנתי שהמסך בדרך כלל ל מגיע מכוייל בצורה הטובה ביותר. אבל אין לי כסף נותר בשביל לקנות ציוד כיול מקצועי.. לכן חשבתי לקבל ממכם עצות על איך לכוון את המסך?? תוכנות נלוות? הגדרות מומלצות? כל דבר שיעזור בנושא הזה. נ.ב ניסיון חיפוש של הנושא פשוט העלה המון פוסטים אבל קשה לסנן אותם לדברים רלוונטים אז חשבתי לפתוח פוסט חדש שמתעסק בכיול מסכים. תודה לכולם

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by bobby323,

יש את זה באופיס דיפו, נראה לי מחיר אחלה הנתונים שלו טובים אבל הרזולוציה אם אני זוכר היא 1440 על 900 משהו כזה איך זה, האם זה מספק ל HDTV כי בעתיד אני רוצה לחבר אותו ל PS3 אם לא מספיק יש איזה מסך יותר מומלץ (מסך רחב)

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by Michalkessel,

שבוע טוב הערב נקבע סופית מותו של מסך המחשב האהוב שלי, LG W226IV. קיבלתי אותו לפני בערך ארבע שנים עם המחשב שקניתי אז. הוא היה 21.5", Full HD ובאיכות נפלאה ונהניתי ממנו מאוד. עכשיו אני סוג של מעוורת את עצמי עם טלוויזיית LCD שמחוברת לטלוויזיה, ואני זקוקה לתחליף. אין לי תקציב של ממש כיוון שאני לא כל כך יודעת כמה עולים מסכים (אז הוא היה חלק מהעסקה של המחשב), אבל כמובן שרצוי שכמה שפחות (ובטוח פחות מ-1000 שקל). אשמח להצעות תודה!

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. מה נשמע חברים? שוב אני בא להתייעץ איתכם קצת. אני מחפש מסך רחב (16:9) שמספק תמורה טובה למחיר יחסית נמוך. כמובן רזולוציה נתמכת שתתאים למסך רחב, תקנו אותי אם אני טועה 1680x1050 רמקולים ממש לא מעניין אם יש או אין, יש לי רמקולים כבר. ראית כמה מסכים במחירים שנראים אחלה השאלה אם מה אתם אומרים עליהם. אחד, של ASUS - שאין לי מושג איך הם במסכים, אבל בחומרה אחרת אני יודע שהם מותג אחלה : http://www.rpc.co.il/site/detail/detail/detailDetail.asp?detail_id=864447 שהמחיר שלו נראה מדהים ממש ביחס למסך הזה! אחד של MAG, שעד כמה שאני יודע, בעבר נחשבה לאחת היצרניות הטובות בתחום המסכים, השאלה אם גם היום : http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=2508&category_id…

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by glowrix11,

שלום לכולם, רכשתי מחשב חדש שאמור להגיע ביום ראשון, מחשב שנועד בעיקר לגימינג. כרטיס המסך שרכשתי הוא Gainward GeForce GTX 970 Phantom 4GB והוא בעל יציאות - minihdmi dvi minidp לרוע מזלי המסך שברשותי כרגע הוא פיליפס יחסית ישן (22el) בעל כניסת vga וdvi הוא כמעט זהה מבחינת רזלוזציה ומראה חיצוני למסך הזה - http://www.philips.co.uk/c-p/222EL1SB_00/56-cm-22-inch-w-e-line-1920-x-1080-full-hd/overview (לא מצאתי את המסך הספציפי שלי) רק שלא נראה לי שהוא פול hd כי אין לו כניסת hd. שאלתי היא כזאת: מה הצעד הכדאי ביותר מבחינתי, לחבר את המסך בחיבור dvi, לחבר את הdvi מהכרטיס בעזרת מתאם ל vga במסך, לחבר את הminihdmi או את ה minidp מהכרטיס בעזרת מתאם לvga במסך או לdvi במסך? או שבכלל …

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. קודם כל-תודה לכל המשיבים אחלה פורום יש לכם כאן.. מה אגיד לכם,אחרי שהפנו אותי לבדוק את האופצייה ללכת על מסך WIDE 20 במקום "19 נראה לי שאני באמת אלך על WIDE . הבנתי שלאט לאט ה-WIDE משתלט על תחום מסכי המחשב(בדומה לאלקטרוניקה הבידורית),והיות ואני מתכוון לרכוש מסך למספר שנים קדימה-כדאי ללכת על ה"דבר העתידי".. בנוסף-הבנתי שעבור שימוש של סרטים וגלישה-ה-WIDE מומלץ.. ושתבינו-את ה-EIZO 19 אני יכול להשיג במחיר מעולה.. אבקש "חיזוקים" סופיים :האם אני אכן צודק במסקנות שהיסקתי.. כרגע אני מתלבט בין ה DELL 2007 WFP ובין ה- 20WGX2 NEC. דיברתי עם היבואן של DELL ונאמר לי שהוא אמור לקבל סחורה בשבוע הבא.כמובן שציינתי בפניו את עניין הפנל..והוא אמר שהוא מודע לזה ומקווה שאכן יקבל משלו…

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by MasterOfMuppets,

אני מחפש מסך"19/"20 לעבודה משרדית, אפילו לא לעריכת טקסט. לראות תמונות, למלא טפסים. מחפש Bang for the Buck לטווח ארוך. חשוב שאיכות התמונה תהיה טובה, התמונות שמסתכלים עליהן הן אנליזות רפואיות של אנשים. אין טעם במשהו מאוד מאוד איכותי (אחרת היו מביאים צילום מיוחד), אבל צריך משהו איכותי. לפי מה שמצאתי בZAP ושוטטות באינטרנט, אני מתלבט בין הבאים: SyncMaster 932BF Samsung 943BMוSamsung 961BFוSamsung אין לי חיבה מיוחדת לשום חברה, והטווח מחירים גמיש יחסית, אך לא מעל 1500. יש למישהו נסיון פרקטי עם אחד מהמסכים האלה או המלצות נוספות? תודה! משה.

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. שלום, יש ברשותי מסך Dell 2007WFP ויש לו חיבורים של S-Video ו Composite מאחורה ולכן הוא משמש אותי גם עבור טלויזיה. לפני זה השתמשתי במסך טלוויזיה רגיל ולא הייתה בעיה לכבות את הטלויזיה בעזרת השלט. לפני שאני הולך לישון אני תמיד אוהב לראות טלויזיה קצת ואז זה ממש לא נוח לקום ולכבות את המסך עם ה Dell, כי אם אני מכבה את הממיר אז הפאנל נשאר דולק וכך גם הנורה של המסך (היא נשארת בצבע ירוק) ואני מעוניין שכשאני יכבה את הממיר המצב ייכנס למצב של Power Save, או שלפחות הפאנל יכבה את עצמו (למשל אני משתמש באות Composite ואם אני שם את המסך על מצב של אות S-Video הפאנל מכבה את עצמו אבל הכפתור הדלקה של המסך נשאר ירוק). האם ניתן לעשות זאת ? אם כן, יש למישהו רעיונות ? תודה

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים