עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום רב, יש לי שאלה שאני שואל כבר הרבה זמן, ואף אחד עוד לא פתר אותה! (מקווה שתעזרו). יש כמה משחקים אשר כאשר אני משחק בהם פתאום כתוב על המסך :Power Saving Mode המחשב ממשיך לעבוד, וגם המשחק, אבל לעומת זאת המסך לא. דגם המסך שלי הוא:Flatron L1953TR אני יפרט עוד קצת: אני משחק ופתאום אין אזהרה או משהו המסך נסגר וכתוב לי על המסך: "Power saving mode" גם אם מנסים לסגור ולפתוח זה לא פותר את הבעיה. חשוב לציין שהמחשב נשאר עובד לאחר שמסך נסגר וכך גם המשחק (ניתן לשמוע את המוזיקה של המשחק). פתרונות שבדקתי: *חידוש דרייברים *החלפת כבלים *בדיקה בהגדרות של המסך (משהו כמו Power Saver) *בדיקה בהגדרות של המסך (לא רוצה להשמע כמו מטומטם אבל בכפתורים הצדדים של המסך). *בדיקה בביוס אחד אמר לי לבדוק…

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. שלום חברה אחרי חיפוש מעמיק בפורום הגעתי למסקנה שהמסך האידאלי בישבילי הוא 2007WFP עכשיו לגבי אחריות (על פי פנדה מחשבים) על פקסלים שרופים עד יומיים ואחריות מהיבואן 3 שנים חוץ מזה אני לא יודע עוד כלום משהו חשוב לדעת לפני קנייה? אני קונה מחר בבוקר (יום רבעי לפני ערב חג) אאאה ותודה לכם על המידע שקראתי על המסך נ.ב איזה סידרת בדיקות עלי לעשות שהמסך מגיע לביתי פיקסלים מתים והאם יש צורך בכיול ?

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. סטודנטית לתלת מימד, מחפשת מסך טוב ויש לי זיכוי באייבורי אז יש לי אופציות ספציפיות. המליצו לי על דל אבל יש המון דגמים ואני מתקשה לבחור מאחר והידע שלי במחשבים ומסכים שואף לאפס. תקציב: כאלפיים ש"ח. בחנות עצמה המליצו לי על Dell LED 4k P2415Q.

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. שלום לכולם אני מתלבט בין 5 מסכים (יש לי תקציב של עד 2000 ש"ח, עם עדיפות לשלם פחות, אבל תמורת מסך מעולה מוכן לשלם את מלוא הסכום). הדרישות שלי הן מסך לעבודה עם תוכנות גרפיות כמו פלאש ופוטושופ (אבל אני לא יכול להרשות לעצמי מסך MVA כמו VS VP930B שעולה 2400 ש"ח) לכן איכות התמונה מאוד חשובה לי. פחות חשוב לי מהירות המסך (למרות שזה נחמד) כי אני לא משחק משחקים כמעט, וגם לא זווית צפיה מושלמת (כשאני משתמש במחשב אני יושב ממש מולו, ולא צופה בסרטים במחשב). אני גולש הרבה באינטרנט. מה עוד? מסך רחב זה יתרון בשבילי (בגלל כל תיבות הכלים של הפלאש והפוטושופ שגונבות משטח העבודה). להלן המסכים שעליהם אני מתלבט: 1. LG L204WT - גודל 20", רזו' 1680 על 1050, 5 מ"ש (GTG), ניגודיות 1:2000, תמיכה ב HD…

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. שלום, איך קוראים לטכנולוגיה שיש 2 מסכים צמודים, וכשאני מזיז עכבר/גורר משהו לצד של המסך השני, אז זה עובר למסך השני? אני צריך כזה בבית. חיים.

6. Started by orel.z,

שלום לכולם. השבוע קיבלתי מסך חדש, DELL P2414H, ואני רוצה לחבר אותו למחשב שלי בחיבור HDMI. ברשותי קבל HDMI רגיל משתי הצדדים. העניין הוא שלמסך אין חיבור HDMI ולכרטיס מסך שלי (GTX 970) קיים רק חיבור מיקרו HDMI. שאלתי היא, אם אקנה שתי מתאמים של DVI עם יציאה לHDMI, אחת למסך ואחת למחשב. העסק יעבוד טוב? האם הפרוצדורה היא אחרת? בנוסף, כרגע, אני על חיבור VGA בין המחשב למסך עקב היעדר DVI. ההבדל משמעותי בין VGA לHDMI? בהחלט שווה להשקיע על כך? תודה רבה לעונים![TABLE] [/TABLE]

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. שלום לכם, בהמשך לדיון שפתחתי בקשר למפרט מחשב לעריכת תלת מימד (לינק - http://hwzone.co.il/community/threads/554708-מבקש-מפרט-מחשב-לעריכת-תלת-מימד-תקציב-4-5K-כולל-ציוד-היקפי) אני מחפש עכשיו מסך שיתאים למחשב הנ"ל רזולוציה כנראה fhd גודל 21-24" תקציב 600-1000₪ ממה ששמתי לב יש הרבה המלצות על מסכים של dell. איזה הכי כדאי לי לקנות? אני מעוניין לחסוך כמה שאפשר.. זאת אומרת שאם יש הבדלים קטנים באיכות ברמה שלא שמים לב אליה אז זה ממש לא משנה לי. אני ממש לא מבין בתחום.. שאלה שיש לי לדוגמא - מה ההבדלים שיש בין סדרת ה U לסדרת ה P של Dell ? עוד שאלה, אני זקוק גם לטלויזיה שתהיה בחדר שבו המחשב. מה אתם אומרים על הרעיון של להשתמש בטלויזיה גם כמסך מחשב, זה מומלץ או שממש לא? תודה לע…

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. שלום מחפש מעוניין בהמלצה למסך גיימינג. כרטיס מסך 2070super לא משחקים כבדים, הכי כבד זה warzone אפשר לחרוג מהתקציב מעט

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. קודם כל-תודה לכל המשיבים אחלה פורום יש לכם כאן.. מה אגיד לכם,אחרי שהפנו אותי לבדוק את האופצייה ללכת על מסך WIDE 20 במקום "19 נראה לי שאני באמת אלך על WIDE . הבנתי שלאט לאט ה-WIDE משתלט על תחום מסכי המחשב(בדומה לאלקטרוניקה הבידורית),והיות ואני מתכוון לרכוש מסך למספר שנים קדימה-כדאי ללכת על ה"דבר העתידי".. בנוסף-הבנתי שעבור שימוש של סרטים וגלישה-ה-WIDE מומלץ.. ושתבינו-את ה-EIZO 19 אני יכול להשיג במחיר מעולה.. אבקש "חיזוקים" סופיים :האם אני אכן צודק במסקנות שהיסקתי.. כרגע אני מתלבט בין ה DELL 2007 WFP ובין ה- 20WGX2 NEC. דיברתי עם היבואן של DELL ונאמר לי שהוא אמור לקבל סחורה בשבוע הבא.כמובן שציינתי בפניו את עניין הפנל..והוא אמר שהוא מודע לזה ומקווה שאכן יקבל משלו…

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. היי מחפש מסך 20" עד 2000 ש"ח לפיתוח תוכנה ... מאד חשוב לי חדות הראייה והפונטים כי אני אחרי ניתוח תיקון ראייה והעיניים מתייבשות מהר ואני לא רוצה לאמץ אותם. תודה לכל העוזרים. שלומי.

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by alop,

היי , המסך הגיע עם הגדרות מהמפעל של בהירות וניגודיות 50 . מה הדרך הכי טובה לכייל אותו בשביל גרפיקה למשחקים ? יש לי כרטיס מסך ATI HD4770 ו WINDOWS 7 בנוסף , יש לי בבית חיישן SPYDER 2 PRO עם התוכנה גרסה 1. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. כמה בדיקות שאני מתכוון לעשות: 1. פיקסלים שרופים או תקועים: להציג מסך שכולו לבן, אדום, ירוק, כחול ולחפש נקונות בצבע שונה. 2. זליגת אור: להציג מסך שחור ולנסות לראות X במסך. 3. מריחות: לשים שומר מסך שמזיז תמומה ולכוון אותו להזיז אותה במהירות. איזה עו בדיקות כדאי לעשות? האם יש תוכנה שעושה בדיקות כאלה? יש לי את nokia monitor test אבל למעט הבדיקות ל 1 ו 2 היא מיועדת לבדיקת מסכי CRT.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. המסך מיועד בעיקר לשימושים משרדיים - עדיף שיהיה משולב רמקולים אבל לא חובה אם זה מוריד מההיצע באופן רציני אני חייב את זה לשעות הקרובות בבקשה. תודה רבה

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by strider19,

שלום. אשמח לשמוע את חוות דעתכם המקצועית בעניין מסכי מחשב. חשוב לי לציין שאיכות מסך די חשובה ואני מקווה תמורה הולמת תמורת הסכום שאני מוכן להשקיע. הסכום שאני מתכוון להשקיע הוא עד 1400 שקלים. משנת 2009 ועד היום, אני משתמש במסך LGw2453 ששירת אותי בנאמנות עד היום. אני מאד מרוצה באופן כללי מהמוצרים של אל ג'י ובעיקר מהמסך שברשותי. אני מחפש מסך בגודל שבין 24-26 אינטש עם פאנל IPS שלמיטב הבנתי עדיין נחשב חזק. אני יודע שאני לא אובייקטיבי היום כי הרבה דברים השתנו מאז 2009 בתחום המסכים, לכן אשמח לשמוע את דעתכם על LG ועל חברות אחרות שמסכי המחשב שלהם שיכולים להוות תמורה טובה יותר ביחד למחיר שאני מוכן להשקיע. אני שומע הרבה מדברים על DELL וSAMSUNG אשמח לשמוע את דעתכם גם על החברות האלה.…

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  15. יש לי כרגע את המסך הזה LG flatron l1953tr: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=505474 כאשר המסך הזה מחובר בחיבור DVI לכרטיס מסך מסוג G 8800GT ועובד מצויין. עכשיו לקחתי את המסך שהיה פעם הטלווזיה של ההורים שלי, מסוג: LG flatron m228wa: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=592802 עכשיו עם אותו חיבור DVI, המסך פשוט לא עובד. יש לי 2 יציאות DVI בכרטיס וניסתי בשניהם ועדיין רושם לי check cable signal כשאני מחבר. יש שם גם יציאת VGA שגם לא עובדת שאני מחבר. יש לציין שהטלווזיה עבדה ועובדת מצויין. מישהו יודע מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by Posford,

מדובר במסך : Samsung T260HD 26''. רציתי לברר בבקשה מספר דברים. הביקורות עליו ב ZAP טובות ושליליות לסירוגין, חלק מרוצים וחלק לא. בעיקר בגלל רמקולים חלשים של המסך, האם הדבר נכון? וחלק מתלוננים על צבעים "קרים" ולא נעימים לעין במסך? ורציתי לדעת המסך הנ"ל, איך הוא מתפקד בתור מסך מחשב וטלוויזיה ביחד? האם אפשר לחבר אותו גם למחשב, גם לממיר HOT וגם לDVD? אגב מזה פאנל TN? ראיתי שחוזרים על זה הרבה בפורום. והאם המסך הזה אי אפשר להטות אותו אחורה ולשחק עם זוית? והאם הוא מתהפך לקרוא טקטסים וכו' איך זה נקרא? אשמח לתשובות לשאלותיי וביקורות על המסך חיוביות ושליליות. תודה רבה ויום נעים.

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by maors3,

ראיתי פירסום של קרביץ ב 888 ש"ח ניראה לי אטרקטיבי מישהוא מכיר?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by roi007,

אני מחפש מסך 23 פחות או יותר עדיף עם רמקולים מובנים וחשוב שתהיה כניסת HDMI, המסך ישמש לצפייה ממושכת בשיעורים דרך האינטרנט ועבודות מול אופיס ותוכנות דומות, הישיבה תהיה די קרובה, דרושה גם אופצייה לתלייה על הקיר. המסך יחובר למחשב נייד. רזולוצייה FHD היא רזולוציה מינימלית. חשבתי על תקציב של 600 ש"ח אם ההבדלים מהותיים אני מוכן להוסיף מעט.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. שלום רב לאנשי הפורום ! במהלך חיפושי אחר מסך לעבודתי הגעתי לפורום בהמלצה של חבר. קראתי כתבות רלוונטיות בנושא זה באתר (כל הכבוד על המידע המקיף והמעמיק) והתוודעתי לשיקולים רבים אליהם לא הייתי מודע כלל ועיקר ומצאתי את עצמי יודע הרבה יותר אך גם מבולבל יותר באשר לבחירת מסך מתאים. אשמח אם תוכלו לסייע לי לבחור מסך מתאים לעבודתי. רקע: אני מנהל מדיה וגרפיקה בבית תוכנה. בין יתר עיסוקי אני וובמאסטר (מאפיון, עיצוב, ביצוע ותחזוק) של אתרי החברה. עד היום עבדתי עם שני מסכים במקביל, העיקרי מסך 19 LCD והמשני CRT 19. עיקר עבודתי על כלי עיצוב וביצוע גרפיים ועיצוב, פיתוח ותחזוקת אתרי אינטרנט. בעקבות שינויים שנעשים באתרי החברה גיליתי כי שטח העבודה בתוכנת הפוטושופ כאשר אני על 100% גודל (1:1) אינ…

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. שלום לכולם אני רוצה לשדרג את המסך הקיים שלי, DELL 2209WA ששירת אותי נאמנה עד כה מחפש מסך עד 24", עד 2500ש"ח דגשים חשובים: פאנל IPS או PVA תצוגת "שחורים" טובה ממשקים נוחים מגיב טוב לכיול חיצוני דיוק צבעים טוב לפחות כמו ב 2209WA עיקר השימוש הוא עריכת צילומים והכנה לדפוס אם יש מסך מומלץ ביותר שחורג בכמה מאות שקלים מהתקציב שלי, אשמח להמלצה בכל זאת, את השיקולים הסופיים אעשה בהמשך תודה מראש

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by Aviv1525,

אני מעוניין לקנות מסך חדש עבור גיימינג ואני מתקשה למצוא מסך שמכיל את הפיצ'רים שאני מחפש. המחשב שהוא הולך להצטרף עליו יכיל I7 6700K ו107. אני מעוניין במסך 24", QHD עם קצב רענון של 5MS ומטה ותדירות של 144Hz אני מעדיף להישאר במסגרת תקציב של 2000 ש"ח כך שאני מאמין שGSYNC יהיה מחוץ לטווח עבורי, אבל יש בנמצא כמובן שאשמח תוכלו לעזור לי למצוא מסך? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  22. המסך נראה בעל נתונים מעולים במחיר פשוט ריצפה והבנתי שזה מסך מבית טוב והחברה הזו הייתה פעם (או שגם היום) מהמובילות בתחום המסכים. איך המסך יהייה לשימושים של משחקים, ניגון סרטי HD (וגם DVDRIP), גלישה באינטרנט? האם הוא נופל ממסכי ה 24 של LG ו Sumsung? תודה רבה. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2814&CatCode=541

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. למחשב בחדש שלי הזמנתי VP930, אך שמעתי שיש איתו בעיות ומריחות במשחקים...אני לא יודע אם זה נכון... אני צריך תגובות דחוף! מה לעשות, מה אלטרנטיבה? האם זה נכון בכלל? והאם אפשר לשנות הגדרות וזה יהיה בסדר... תודה רבה לכולם! רז

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by itaykoren,

שלום רב, בעקבות המלצות רבות רכשתי את המסך אחרי שהיה לי מסך 17" בשנים האחרונות. מיד שמתי לב שהבהירות פשוט גבוהה בצורה מטורפת, מה שבא לידי ביטוי בכאבי ראש ועיניים החל מ - 10 דקות אחרי שהתיישבתי ליד המסך. לאחר כיול המסך בעזרת פרופיל מהאתר (שאני יודע שלא מושלם ב 100 אחוז) כיוונתי את הבהירות ל 0 והניגודיות ל 74. כמו כן, וידאתי שאני עובד כשהחדר מואר והרחקתי מעט את המסך ממני. ניסיתי להתרגל, אולם זה עדיין היה בהיר מדי עבורי, ולכן בהגדרות של כרטיס המסך הורדתי את הבהירות מ + 50 אחוז ל - +30 אחוז. כעת המצב השתפר בהרבה, ויחסית התרגלתי לבהירות, אם כי המצב לא מושלם. רציתי לשאול האם הורדת הבהירות בהגדרות של כרטיס המסך פוגעת באיכות התצוגה? האם יש הגדרה אחרת שכדאי לשנות לפני זה שלא תוריד …

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by com,

מחפש מסך LCD שיוכל גם להתחבר לממיר היס שלי. (ממיר רגיל, לא HD) גודל נדרש - 24 (אפשר גם 23) מה האפשרויות שלי?

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים