מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני צריך המלצה למסך 19", המסך לא ישמש למשחקים, אבל חשוב שיראו בו טוב וחד. נערך: אם התקציב נמוך מדיי, אפשר לעלות עד ל 2000
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קיבלתי את המסך לפני שבוע ועוד לא ראיתי ביקורת על המסך אז החלטתי לכתוב אחת קצרה. בגלל שאני עצלן לא יהיו תמונות בביקורת מה בקופסא + קצת על ההרכבה אז ככה, קיבלתי אותו עם כבל VGA, כבל DVI, דיסק התקנה לדריוורים ודיסק ל-pivot. היה רק צריך לחבר את התחתית של הרגל למסך. הרגל מתחברת למסך עם בורג (שאפשר לחבר גם בלי מברג), יש לרגל מין תופסן ככה שצריך לחבר את התחתית באלכסון ואז ליישר אותה, לא מסובך. באופן כללי התחתית יחסית כבדה אבל זה מצויין כי ברגע שהמסך על שולחן ממש נוח לשנות את הגובה שלו או להטות אותו בשביל ה-pivot. הרגל של המסך נעולה עם פין מתכת שצריך להוציא רק אחרי שהמסך כבר עומד על השולחן. טיפה קשה להוציא אותה. ואין פיקסלים שרופים בכלל! ;D איכות תמונה טוב אני לא בדיוק …
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://ufu.co.il/files/lri8p3frrqd12x9rvd6t.png 2 השואוות שמצאתי.זה אומר שה- 2209wa יותר טוב?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום המסך שלי נהרס אתמול ואני צריך מסך חדש אני מחפש מסך 22' שיתאים למשחקים וסרטים ולכל השימושים הרגילים ושיהיה בסביבות 1100 ש"ח ואני קונה מIQPC . תודה לעוזרים
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות מסך כמו שמפורט בכותרת, כאשר השימוש המרכזי שלו יהיה להתחבר בHDMI ללפטופ כשאני נמצא בבית דברים חשובים: 1. אני קונה אותו מפנמה אז המחיר אמור להיות יותר זול מבארץ, האם כשאני מגיע אני משלם מכס או מעמ או שמותר לי לייבא מסך אחד מחול? 2. חשוב שתהיה למסך אחריות בינלאומית לשימוש בישראל 3. FULL HD 1920 4. בגלל שהמסך נקנה בחול כנראה שיהיו שם דברים שעוד לא הגיעו לארץ, אז אם אתם יודעים על משהו טוב כזה תמליצו תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, אני משחק דיי הרבה גיימינג וגם בלילה אני הרבה במחשב, ושמעתי שLED שמאחורי המסך בריא לעיניים, וזה גם נוח יותר בשביל לראות את המקלדת וגם יפה, בקיצר... מה הכי מומלץ מבחינת מחיר ואיכות? חשוב שיהיה יפה ואני צריך את זה לעמדת מחשב... תודה
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה רכשתי מחשב חדש, והחלטתי לשדרג את המסך 19" שברשותי למסך 22" חדש. לאחר קריאת המדריכים והביקורות בפורום, חשבתי שהדגם של 2243 של סמסונג יכול להתאים לי. כמו שאמרתי, השימושים שלי הם בעיקר גלישה באינטרנט ועבודה משרדית, ולפעמים גם סרטים (למרות שלא השקעתי הרבה בכרטיס מסך, וקניתי 9500GT). הוא נשמע טוב מאוד לפי הביקורות והמחיר שלו סביר בהחלט. עכשיו השאלות שלי הן כאלה: 1. האם יש בעיה שהמסך הוא לא FULL HD? הבנתי שאם הוא ברזולוצייה גדולה כמו שיש ל-FULL HD אז גודל הנקודה הוא יותר קטן, אבל עד כמה זה משמעותי? היום אני עובד עם רזולוצייה של 1280X1024 וגודל נק' של 0.294 מ"מ (המסך שברשותי הוא Proview DV928DG, שכבר לא נמצא באתר היצרן כי לא מייצרים אותו אלא רק ב-ZAP יש עליו …
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מתכוון לרכוש מסך LCD. לאחר חיפושים ושיטוטים במשך כמה ימים בהודעות ישנות כאן והפניות לאתרים, נהפכתי "מומחה" ( :s05:), אך בכל זאת הייתי רוצה לשתף במחשבותיי ולקבל חוות דעת רגע לפני הקנייה. שימושים: טקסט (גלישה באינטרנט וכתיבה אינטרנסיבית ב WORD). בנוסף, איכות התמונה חשובה לי. תקציב: בטווח הסביר. עד 3000 ש"ח בערך. כרטיס מסך: GIGABYTE 7300GT אני חושב שהוא תומך עד 2560x1600 at 60 Hz. (http://www.giga-byte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ClassValue=VGA&ProductID=2282&ProductName=GV-NX73T256P-RH) התלבטתי בנוגע לגודל המסך. הנה כמה נתונים: 19 אינץ' רגיל 29.0 * 38.6 = 1,119 סמ"ר - 1280X1024 20.1 אינץ' רגיל 30.5 * 40.6 = 1,240 סמ"ר - 1600X1200 (הכל מאוד קטן)…
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, אני אמור לרכוש אחד מהשניים. מה מומלץ? איך יודעים מה מתאים גם וגם? - מה שם החיבור? האם יש דגם שאתם ממליצים עליו? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מרכיב מערכת ששימושה העיקרי gaming ו-HTPC, הרעיון הוא לחבר את המחשב גם לטלוויזיה שלי - פיליפס 8605 40 אינצ' FullHD - בשביל משחקים וסרטים, וגם למסך מחשב LCD פשוט (אותו עדיין לא קניתי ולא אכפת לי בכלל מאיכותו, אפילו נראה לי שאקנה משומש) - בשביל קצת עבודה משרדית / תכנות. חלק מהרכיבים במערכת המדוברת: מעבד: Intel Core i5-2500K לוח-אם: Gigabyte GA-Z68X-UD3H-B3 כרטיס מסך: Gigabyte GTX570 1280MB GDDR5 Retail מארז: Lancool Midi Tower PC-K63B Black ואלו השאלות שלי: 1. הטלוויזיה הזו היא כאמור FullHD, כלומר 1080 שורות. במשחקי מחשב אפשר להגדיר רזולוציות שהן בעלות יותר מ-1080 שורות, האם במקרה שלי אין שום טעם או יכולת לשחק ברזולוציות אלו, מפני שהטלוויזיה לא מסוגלת להציג אותן? (ולכן ל…
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מישהו יודע למה לא מייבאים לארץ את הדגם השחור של LG 1970HR ?
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, מעוניין לרכוש מסך מחשב איכותי לא לגיימינג גודל: בסביבות ה-30 אינץ סוג פנל: 4K -IPS אם יש טכנולוגיות עדיפות מ IPS עדיף רזולוציה: QHD חיבורים:HDMI,DP ,USB בסביבות 1200 שח מעדיף דגמי פיליפס או דל תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום, רציתי לבקש את העזרה שלכם בחיפוש מסך מחשב, כרגע אני עם NEC MultiSync 90GX2 ישן וטוב משהו כמו 4 שנים איתו, ללא תקלה אחת, בלי שום פיקסל שרוף ומאוד מרוצה מהאיכות שלו, עממה, כבר מתחיל להיות קטן עליי מסך 19" ו-4:3 אני מחפש משהו בין 22 ל-24 אינץ', רזולוצית FHD ומעלה, והכי הכי חשוב - שיהיה פאנל IPS (הכל חוץ מ-TN) ושיהיה גלוסי! זה פשוט בלתי אפשרי למצוא מסך גלוסי בארץ! והנק שנמכרים היום יחסית יקרים ונדירים... אודה לכם אם תמצאו לי איזה DELL או ASUS נחמד... אני ממש חייב מסך גלוסי חדש
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי כרגע את המסך הזה LG flatron l1953tr: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=505474 כאשר המסך הזה מחובר בחיבור DVI לכרטיס מסך מסוג G 8800GT ועובד מצויין. עכשיו לקחתי את המסך שהיה פעם הטלווזיה של ההורים שלי, מסוג: LG flatron m228wa: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=592802 עכשיו עם אותו חיבור DVI, המסך פשוט לא עובד. יש לי 2 יציאות DVI בכרטיס וניסתי בשניהם ועדיין רושם לי check cable signal כשאני מחבר. יש שם גם יציאת VGA שגם לא עובדת שאני מחבר. יש לציין שהטלווזיה עבדה ועובדת מצויין. מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, מה נשמע? קראתי כמה פוסטים פה, והייתי שמח להתייעץ בנוגע לקניית מסך 27 אינץ'. העדפה לIPS או בכללי למסך שמציג צבעים חדים ויפים, 1080P זה אחלה ותקציב עד 1200-1300 שקל. בעיקר לתכנות, פחות חשוב גיימינג וכו. אני רואה שיש כאן לא מעט המלצות לקנות באמאזון.. מעבר לעניין האחריות שאני מוכן לקחת סיכון, מה עוד צריך לקחת בחשבון? ממה שאני רואה הם מחשבים את המיסים המשוערים - שיוצאים פחות או יותר כ20% מעלות המוצר. האם זה הגיוני? כולל מכס, מע"מ וכו? ראיתי את שני אלו שנראים נחמדים: 1) LG 27MP58VQ-P https://www.amazon.com/LG-27MP58VQ-P-27-Inch-Monitor-Screen/dp/B01BV1PWJU/ref=sr_1_1?s=pc&ie=UTF8&qid=1506541943&sr=1-1&keywords=lg+computer+monit…
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, התקציב הוא עד 2500 ש"ח, המסך במיוחד מיועד למשחקים וסרטים.
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אבקש המלצה למסך מחשב 27' איכותי למטרת צפייה ביו טיוב אינטרנט ומסמכים תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי כרגע מסך CRT זמני שרואים בו ממש גרוע וכואב בעיניים. עכשיו אני רוצה לקנות סמך LCD דק לא משהו יקר וגם לא זול מאוד.. אני רוצה המלצות למסכים טובים לאינטרנט/משחקים וכדומה אני יושב על המחשב שעות רבות וחשוב שיהיה מסך די טוב..! אני לא רוצה לחרוג ממחיר של 1000 ש"ח ורצוי שהמסך יהיה מהאתר של K.S.P . יש לי כבר כיוון חשבתי ללכת על המסך הזה http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3534 של LG ניראה לי מסך מעולה.. ולא של סתם איזה חברה. יש לציין שיש שם גם מסכי 19 אינ'ץ רחבים באותו מחיר אבל לא ניראים משהו.. וחוץ מי זה 17 מספיק לי בהחלט.. מה אתם אומרים? אשמח לתשובות ולהמלצות למסכי LCD מהאתר של K.S.P תודה .
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, בעיקרון אני מחפש המלצה למסך 24" בתקציב של עד 1800 ש"ח (ורצוי אף פחות). קראתי כאן הרבה נושאים על מסכי 24" ויצאתי יותר מבולבל מאשר לפני בכל מקרה הנה כמה מסכים שנראים לי בנתיים: LG W2486L (האם באמת שווה להשקיע משהו כמו 300-400 שקל על מסכי LED - בהשוואה למסכים אחרים בלי LED) Samsung 2433BW Samsung 2443BW (מה ההבדל בינו לבין הקודם?) אני אשמח אם תוכלו לפרט למה אתם ממליצים דווקא על מסך מסויים. תודה מראש!
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי , אז ככה זכיתי במכרז , למי ששואל במחיר 1563 ש"ח , אחריות ל 3 שנים. אני יודע שהמסך איכותי בעל פאנל P-MVA . שמעתי ברשת שהוא סובל ממריחות במשחקים . השאלה שלי עד כמה יש מריחות והאם זה בא לידי ביטוי בכול משחק ? בנוסף , האם הוא מגיע מכוייל ברמה נורמלית והאם כיול מדוייק שלו ישפר את עניין המריחות , אני לא גיימר מוטרף אבל סתאם רוצה לדעת . (מקסימום C&C3 או BF2) ולגבי האתר , מישהו קנה מהם ? איך השירות שלהם ? ופשוט כרגע מופיע באתר שלהם בסטטוס בטיפול , יש מצב שלא יאשרו לי את הזכייה ? כול מידע או עצה נוספת יתקבל בברכה תודה
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כפי שאתם יכולים לראות, פשוט הדבקתי מהאתר זאפ. מבחינת specs שנוב כמוני מסוגל להבין, הכי כדאי את ה LG. הבעיה היא שקראתי בCNET שהצבעים שלו 'מתים'. אם איני טועה ביקורות אתרי חו"ל, או שאינם מעודכנים לימים אלה לגבי המסכים האלה, או שביקרו בצורה רעה את המסכים. התקציב שלי הוא איזור ה1100 אבל בהחלט אהיה גמיש אם באמת שווה את זה. אני קונה את זה יחד עם מחשב לגיימרים. האם תוכלו להמליץ ולהסביר למה?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות טלוזיה לסלון שלי האם כדאי לקנות את 32WL66 של TOSHIBA? או שיש משהו יותר טוב בסביבות אותו מחיר? אולי U2000 של SONY?
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מנסהלחבר מסך שיש בו יציאת display port ללפטופ לנובו thinkbook 15 G2 שיש בו 2 כניסות של usb -c, אחת מהן thunderbolt 4. קניתי את הכבל הזה https://ksp.co.il/web/item/48025 אבל המחשב לא מזהה. יכול להיות שצריך מתאם? או משהו אחר? תודה
-
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, אני מתלבט לגבי מסך גיימינג וכרגע יש לי 2 אופציות, אבל יש משהו אחד שאני לא מבין מה הוא אומר ואני אשמח לקבל את חוות הדעת שלכם. במפרט של המסך הראשון (LG) רשום שזמן התגובה שלו הוא(1ms (MPRT ו-(1ms (GtG, ובמסך השני רשום רק לגבי ה-MPRT. כשהתקשרתי לחנות הם אמרו לי שלמסך השני פשוט אין GtG. מה זה אומר ולאיזה מסך יש זמן תגובה יותר טוב? תודה. המסך הראשון- https://www.wellcom.co.il/index.php?route=product/product&product_id=102869 המסך השני- https://www.wellcom.co.il/index.php?route=product/product&product_id=19072
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-