מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
מחפש לקנות מסך עד 750 ש"ח בעיקר לסרטים ולימודים. כרגע מתלבט בין 3 מסכים שכל אחד עם היתרונות שלו - אשמח לדעות והמלצות אחרות: 1. SAMSUNG S24R650FDM - יש לו את כל הפונקציות שסמסונג מציע, אפשרות לתלות על הקיר וחיבורי USB 2. Lenovo L24Q-10 - עיצוב מאוד יפה ורזולוצית 2K במחיר יחסית זול 3. Dell S2419H - רמקולים מובנים תודה
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
OK, אם נשים את הקלפים בצורה פתוחה, ה LG ''17 שלי עדיין במצב טוב, ולמרות זאת, עם נפילת ההחלטה לקנית מחשב חדש, החלטתי גם ל"צ'פר" את עצמי במסך חדש. ואם כבר חדש, אז לפחות שיהיה רחב וגדול, כי כולנו יודעים שלא רק הגודל קובע, אלא גם הרוחב עיקר השימושים שלי הם קריאת מיסמכים, עבודה עם מיספר "טרמינים" (ובגלל זה חשוב שהמסך יהיה רחב) ומידי פעם מישחקים וטיפה עריכת ווידאו. אחרי אי אילו חיפושים נפלה ההחלטה על מיספר פריטים. הראשון הוא MW221U Asus , הוא ''22 ורחב וגדול כמו שאני אוהב. הוא לא יותר יקר בהרבה מה L204WT LG ויותר גדול ממנו. זמן התגובה טוב יותר (5 מול 2 לטובת ה ASUS) אולם הניגודיות, כאן ידו של ה LG עליונה (1:2000 מול 1:700). האם LG בודקים את הניגודיות בשיטה שונה משאר העולם,…
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב, בעקבות המלצות רבות רכשתי את המסך אחרי שהיה לי מסך 17" בשנים האחרונות. מיד שמתי לב שהבהירות פשוט גבוהה בצורה מטורפת, מה שבא לידי ביטוי בכאבי ראש ועיניים החל מ - 10 דקות אחרי שהתיישבתי ליד המסך. לאחר כיול המסך בעזרת פרופיל מהאתר (שאני יודע שלא מושלם ב 100 אחוז) כיוונתי את הבהירות ל 0 והניגודיות ל 74. כמו כן, וידאתי שאני עובד כשהחדר מואר והרחקתי מעט את המסך ממני. ניסיתי להתרגל, אולם זה עדיין היה בהיר מדי עבורי, ולכן בהגדרות של כרטיס המסך הורדתי את הבהירות מ + 50 אחוז ל - +30 אחוז. כעת המצב השתפר בהרבה, ויחסית התרגלתי לבהירות, אם כי המצב לא מושלם. רציתי לשאול האם הורדת הבהירות בהגדרות של כרטיס המסך פוגעת באיכות התצוגה? האם יש הגדרה אחרת שכדאי לשנות לפני זה שלא תוריד …
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הרי מדובר במסך פופלארי ומבוקש,למה שהם יפסיקו לייצר אותו? הנה ההסבר שלי לעניין,לא יודע אם זה נכון או לא נכון,אבל לא מצאתי משהו הגיוני יותר: לדל יש כמות מוגבלת של משאבי יצור (מפעלים עובדים וכו' וכו') , הם מעדיפים להוריד אותו מפס היצור וליצר במקומו סדרה חדשה (מבוססת TN) שתהיה זולה יותר ותמכור יותר "חתיכות" ובכך להגדיל את הרווח שלהם. למרות האהדה בפורום ובביקורות,מדובר במסך שעולה 40%~ יותר ממסך "22 מבוסס TN וכנראה שהם לא מצליחים למכור מספיק יחידות ממנו,לפחות ביחס למה שהם חושבים שהם ימכרו בסדרה החדשה (שתהיה מבוססת TN וזולה יותר).המפסידים העקריים מכל העניין הם אותם אנשים שלא אכפת להם להשקיע עוד 500-600 שקל ולקבל איכות תמונה טובה יותר. אפשר להגביל את המצב הזה למצב הבא :פג'ו מחליט…
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכם, בהמשך לדיון שפתחתי בקשר למפרט מחשב לעריכת תלת מימד (לינק - http://hwzone.co.il/community/threads/554708-מבקש-מפרט-מחשב-לעריכת-תלת-מימד-תקציב-4-5K-כולל-ציוד-היקפי) אני מחפש עכשיו מסך שיתאים למחשב הנ"ל רזולוציה כנראה fhd גודל 21-24" תקציב 600-1000₪ ממה ששמתי לב יש הרבה המלצות על מסכים של dell. איזה הכי כדאי לי לקנות? אני מעוניין לחסוך כמה שאפשר.. זאת אומרת שאם יש הבדלים קטנים באיכות ברמה שלא שמים לב אליה אז זה ממש לא משנה לי. אני ממש לא מבין בתחום.. שאלה שיש לי לדוגמא - מה ההבדלים שיש בין סדרת ה U לסדרת ה P של Dell ? עוד שאלה, אני זקוק גם לטלויזיה שתהיה בחדר שבו המחשב. מה אתם אומרים על הרעיון של להשתמש בטלויזיה גם כמסך מחשב, זה מומלץ או שממש לא? תודה לע…
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם מעוניין במסך מחשב 24 אינץ לצפייה ממושכת ,לא מיועד למשחקים אשמח להכוונה
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איך א931B לעומת ה932B?? הלכתי לאופיס דיפ ושם הם אמרו שנגמר להם 932B וגם לא יהיה להם בשום סניף יותר את המסך הזה אז הם המליצו כל ה931B במקום. מה אתם אומרים?
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי מסך ViewSonic VP171s והמסך התחיל לשחק לי פתאום כל כמה דקות הוא נהיה לבן ואני צריך לסגור את המסך ולהדליק אותו ואז זה מסתדר לכמה דקות מה הבעיה? ומה לעשות? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך חדש עבור גיימינג ואני מתקשה למצוא מסך שמכיל את הפיצ'רים שאני מחפש. המחשב שהוא הולך להצטרף עליו יכיל I7 6700K ו107. אני מעוניין במסך 24", QHD עם קצב רענון של 5MS ומטה ותדירות של 144Hz אני מעדיף להישאר במסגרת תקציב של 2000 ש"ח כך שאני מאמין שGSYNC יהיה מחוץ לטווח עבורי, אבל יש בנמצא כמובן שאשמח תוכלו לעזור לי למצוא מסך? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
מומלץ פחות שיהיה איכותי יש לכם המלצות?
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום ! בתחילת חודש מרץ אני מתכנן לרכוש מסך חדש. התחלתי לחקור קצת והרבה ממליצים על 120HZ למטרת משחקים (BF3 בעיקר) אז יש לי בעצם כמה שאלות: 1. האם קיים מסך (ששווה את הקנייה) בארץ בסביבות ה1700 שח ? (23-24) 2. האם ה-120HZ באמת עדיף על פאנל ה IPS ? 3. האם כל מסך 3D הוא בעצם 120HZ וההפך? תודה !
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המסך הוא Mag BP919W . (קניתי כי הוא זול) ללא כיוון צבעים , יש המון צבע צהוב. כך למשל נראה פורום בתפוז , שרקע השורות בו אמור להיות לבן, איך מבטלים את הצהבת הזו? תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
למה הכוונה ומה ההבדל בין נגודיות סטטית? ישנו מסך שאני חושב לקנותו בעל נגודיות דינמית של 2000 וסטטית של 700 .
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מתכוון לרכוש מסך LCD. לאחר חיפושים ושיטוטים במשך כמה ימים בהודעות ישנות כאן והפניות לאתרים, נהפכתי "מומחה" ( :s05:), אך בכל זאת הייתי רוצה לשתף במחשבותיי ולקבל חוות דעת רגע לפני הקנייה. שימושים: טקסט (גלישה באינטרנט וכתיבה אינטרנסיבית ב WORD). בנוסף, איכות התמונה חשובה לי. תקציב: בטווח הסביר. עד 3000 ש"ח בערך. כרטיס מסך: GIGABYTE 7300GT אני חושב שהוא תומך עד 2560x1600 at 60 Hz. (http://www.giga-byte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ClassValue=VGA&ProductID=2282&ProductName=GV-NX73T256P-RH) התלבטתי בנוגע לגודל המסך. הנה כמה נתונים: 19 אינץ' רגיל 29.0 * 38.6 = 1,119 סמ"ר - 1280X1024 20.1 אינץ' רגיל 30.5 * 40.6 = 1,240 סמ"ר - 1600X1200 (הכל מאוד קטן)…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני בקרוב אשתגע , לא ראיתי אותם אבל מקריאה פה בפורום שניהם מאוד מומלצים . האם הדל שווה את ה 400 שקל יותר ? מה עדיף מבחינת שטח עבודה ? בבקשה תעזרו לי להחליט ?
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שבת שלום לכל חברי הפורום! היום התחדשתי במסך הנהדר הזה ורציתי לשתף אתכם בתמונות: http://img714.imageshack.us/g/p4082521.jpg אם למישהו יש טיפים כלשהם על המסך או כל מיני טריקים בתפריט שלו אני יותר מאשמח לשמוע
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, למישהו כאן יש מושג אם ומתי צריך להגיע המסך של דל u2515h לארץ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כיצד מחברים כ"כ הרבה מסכים בבת אחת למחשב שכאשר לכ.מסך יש 2 יציאות למסכים ? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בדיוק הייתי בדרך לצאת מהבית לכיוון בית הספר שפתאום הטלפון שלי צלצל, זה היה שליח UPS שרצה להביא לי את החבילה. בכלל תכננתי לסוע עד לחנות ולבדוק שם את המסך אבל הם שלחו לי אותו, לא נורא... קיבלתי את המסך בהתרגשות (השליח לא הבין איך אני יכול להיות כזה מבסוט ממסך, בקושי הצלחתי לחתום לו ;D) הבאתי אותו לחדר, פתחתי את הקופסא המכילה: כבל VGA,כבל DVI,כבל USB, כבל חשמל עם חיבור אמריקאי (אין מתאם) בתמונות חיבור המסך למעמד נראה די תמוה ומסובך, משום שאין שום ברגים, והמסך די כבד. אבל המעמד יציב ביותר, וגם נראה מעולה, תפיסת המסך על המעמד פשוטה, כל מה שיש לעשות זה לדחוף את המסך עד שמושמע קליק. חיברתי את המסך, האיכות מדהימה, שלא לדבר על גודל שולחן העבודה שלי עכשיו. אין פיקסלים שרופים…
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. השבוע קיבלתי מסך חדש, DELL P2414H, ואני רוצה לחבר אותו למחשב שלי בחיבור HDMI. ברשותי קבל HDMI רגיל משתי הצדדים. העניין הוא שלמסך אין חיבור HDMI ולכרטיס מסך שלי (GTX 970) קיים רק חיבור מיקרו HDMI. שאלתי היא, אם אקנה שתי מתאמים של DVI עם יציאה לHDMI, אחת למסך ואחת למחשב. העסק יעבוד טוב? האם הפרוצדורה היא אחרת? בנוסף, כרגע, אני על חיבור VGA בין המחשב למסך עקב היעדר DVI. ההבדל משמעותי בין VGA לHDMI? בהחלט שווה להשקיע על כך? תודה רבה לעונים![TABLE] [/TABLE]
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום ניסיתי את מזלי במערכת פורומים אחרת אך לא זכיתי למענה... באתי להתייעץ פה. אשמח לייעוץ איזה מסך מחשב לרכוש. בחמש שנים האחרונות מסך המחשב היה של חברת LG מדגם L1954SM, גודל 19" יחס 3:4. המסך חציו עובד וחציו לא עובד (האם לפרט?). ישנה דרישה אחת עיקרית - רמקולים מובנים. הסיבה היא סדר על שולחן המחשב. אם יש מסך משמעותית איכותי יותר אפשר לשקול לוותר על הדרישה הזו. נכון להיום המסך מחובר לכרטיס מסך On board עם יציאת VGA בלבד - כך שיש צורך שהמסך יהיה בעל כניסת VGA. השימושים הם שימושים בסיסיים - תוכנות מובנות במערכת ההפעלה חלונות, אופיס, גלישה, דוא"ל ותוכנות IM הכוללת וידאו. השימוש ביישומי אופיס הוא רחב. קבצי Word גדולים, טבלאות אקסל הנפרסות ע"ג עמודות ושורות רבות, מסדי נת…
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מחפש מסך איכותי (תקציב עד 2500) למחשב שמשמש למשחקי מחשב "כבדים" - FPS, מרוצים וכו', וכן לגלישה באינטרנט ושימוש כללי. המסך ישמש את המחשב הבא שלי, כך אני יכול "לתפור" את כרטיסי המסך ע"פ דרישות המסך, אם יש צורך כזה. כניראה הכרטיס מסך יהיה במחשב הוא GTX 960/970... ישמח תגובות כי הקניה זה לשבוע הזה ממש זקוק לעזרה.. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום יש לי מסך LCD 19 INCH די חדש ואני לא יודע את הרזולוציה הטבעית שלה ? אני מתלבט בין 1280X1024 לבין 1280X960
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
כמו שרשום בכותרת חיברתי עוד מסך רק לכרטיס מסך אחר הכרטיס המובנה כמובן שהשני מקצועי ורציתי לדעת אם אפשר לעבוד אם שתיהם תודה לעוזרים
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-