מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
שלום. אני מעונין לרכוש מסך 22 אינטש. עיקר הצרכים זה אינטרנט, ואופיס. אני רואה גם סרטים, ומעט משחקים, אבל זה חלק פחות משמעותי בעיני התקציב: 1800-2000 ש"ח. אין לי מושג על מה ללכת. קראתי חלק ההודעות פה, ולא ממש הצלחתי להגיע להחלטה מה כדאי לי. חשוב לי בעיקר לשמור על העיניים, ושיהיה מסך אמין יחסית, שיחזיק לתקופה לא קטנה. אשמח להצעות תודה רבה
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
וכמובן שעדיין יהיה איכותי... חשבתי לקנות את ה 226BW אבל החנויות שראיתי שמוכרות את המסך הזה נראות לי מפוקפקות משהו (ובראשון גיבור מחשבים - שקראתי עליהם רק דברים רעים פה בפורום...). למישהו יש הצעות?
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ביום רביעי אני מזמין את המסך ויש לי כמה שאלות לפני.. אני רוצה לחבר אותו לממיר של יס זה אפשרי ? ( ללא כרטיס טלוויזיה ) ואני רוצה שיהיה פאנל s-ips ואני קונה את זה ב- iqpc אז נגיד אני ישאל אותם אם זה s-sips והם יגידו לי כן אז יש מצב שהם משקרים ? יש איזה דרך לבדוק את זה במקום ? תודה ומיצטער על החפירה חחח...
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.hardwarecanucks.com/news/peripherals-news/samsung-syncmaster-f2370h-f2380mx-high-contrast-lcds-launched/ לפי הניגודיות הסטטית, מדובר בתאורה אחורית LED, ולפי ההבטחה לזויות צפיה של 178 מעלות והפקת צבעים נאמנה למקור, מדובר בפאנל IPS. במקרה שזה נכון, המחירים מעולים. ;D
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מסך 24 אינץ של LG אך אני נתקל במספר נתונים שמבלבלים אותי ,ואני לא ממש יודע במה לבחור השימושים העיקרים שלי הם : תלת מימד ,פיתוח תכנות , משחקים ,גלישה באינטרנט אני עומד בפני מספר אפשרויות ולא יודע מה ישמש אותי יותר וכמה משמעותים הנתונים הללו או כמה זניחים (א ו ב מתמקדים במסכים עם 2 מיילי שניות) א) מסך LCD רגיל , האפשרויות הן אלו , שאני גם שם לא יודע מה הכי טוב W2442PA , W2453V , W2453SQ ב) מסך LCD LED עם נתונים טובים גם באותה קטגוריה של 2 מילי שניות W2486L ג) או בכלל לעלות ל 5 מילי שניות ולקחת מסך עם רזולוציה של 1200*1920 ולקחת אחד מאלו L246WH , L246WHBN , W2452T כמה משמעותי או זניח ההבדל בין 2ל 5 מיילי שניות ,? כמה משמעותי התמונה במשחקים , סרטים ושימוש…
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום D: יש לי חבר שקנה סמסונג T220 ולפני זה היה לו CRT, הרזולוציה תקועה על 1024x768 ולא משתנה שהוא משנה דרך ההגדרות או דרך הדרייבר של הכרטיס מסך, לפני שהיה לו את המסך הזה הוא שיחק בהגדרות של התוכנה REFORCE. נגיד שהוא נכנס למשחקים ומשנה רזולוציה אז זה משתנה, רק במערכת הפעלה זה לא משתנה. מה לעשות ? תודה מראש. אם זה לא פורום מתאים תעבירו בבקשה
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איך לדעתכם מסכי הלד החדשים הם טובים למשחקיםן כי אני מעוניין לקנות בבקשה תגיבו
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הי קניתי מסך חדש DELL 2209WA חיברתי, השארתי חלון עובד על המסך. אחרי כרבע שעה מיזערתי את החלון - הופה! החלון צרוב על הרקע הכחול של שולחן העבודה. החזרתי לחנות, בדקנו בחנות, מיד ראו את הבעיה חוזרת, הזמינו לי מסך חדש. הגיע המסך החדש - שוב! אותה הבעיה - בכלל לא אצלי על המחשב אלא אצלם עדיין. החזירו לי כסף , הלכתי לחנות שניה . סיפרתי על הבעיה, אמרו בוא נחבר לך אותו לפני שתיקח - שוב! אותה הבעיה! לשחזור הבעיה - בוחרים רקע צבע כחול (SOLID COLOR) לשולחן העבודה. גוררים חלון כלשהוא למרכז המסך, נניח שיתפוס שישית מהמסך. מזיזים את העכבר מחוץ לשולחן העבודה. מחכים 10-15 דקות, ממזערים את החלון - וראים את המסך צרוב על הרקע. הצריבה עוברת אחרי 2-3 דקות. כעקרון זה פחות מורגש ומפריע למי שעובד עם…
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מחפש מסך LCD שיוכל גם להתחבר לממיר היס שלי. (ממיר רגיל, לא HD) גודל נדרש - 24 (אפשר גם 23) מה האפשרויות שלי?
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. סוף כל סוף הגיע ה 2407WFP החדש שלי. מדובר ב REV A04.עלה ביוקר(4100) נקווה שיצדיק את העלות שלו. אין לי מושג אם מדובר ב S-PVA או ב S-IPS. יש למישהו דרך לגלות באופן וודאי?? מעבר לזה הבנתי שהמסך בדרך כלל ל מגיע מכוייל בצורה הטובה ביותר. אבל אין לי כסף נותר בשביל לקנות ציוד כיול מקצועי.. לכן חשבתי לקבל ממכם עצות על איך לכוון את המסך?? תוכנות נלוות? הגדרות מומלצות? כל דבר שיעזור בנושא הזה. נ.ב ניסיון חיפוש של הנושא פשוט העלה המון פוסטים אבל קשה לסנן אותם לדברים רלוונטים אז חשבתי לפתוח פוסט חדש שמתעסק בכיול מסכים. תודה לכולם
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לשימוש משרדי: גלישה, כתיבת מסמכי word ועבודה בפוטושופ. אין הגבלה בעניין התקציב. איזה מסך (חברה ודגם) הוא הכי מומלץ? תודה, רנצ'יק
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מתכוון לרכוש מסך LCD. לאחר חיפושים ושיטוטים במשך כמה ימים בהודעות ישנות כאן והפניות לאתרים, נהפכתי "מומחה" ( :s05:), אך בכל זאת הייתי רוצה לשתף במחשבותיי ולקבל חוות דעת רגע לפני הקנייה. שימושים: טקסט (גלישה באינטרנט וכתיבה אינטרנסיבית ב WORD). בנוסף, איכות התמונה חשובה לי. תקציב: בטווח הסביר. עד 3000 ש"ח בערך. כרטיס מסך: GIGABYTE 7300GT אני חושב שהוא תומך עד 2560x1600 at 60 Hz. (http://www.giga-byte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ClassValue=VGA&ProductID=2282&ProductName=GV-NX73T256P-RH) התלבטתי בנוגע לגודל המסך. הנה כמה נתונים: 19 אינץ' רגיל 29.0 * 38.6 = 1,119 סמ"ר - 1280X1024 20.1 אינץ' רגיל 30.5 * 40.6 = 1,240 סמ"ר - 1600X1200 (הכל מאוד קטן)…
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני חושב לקנות מסך 32" למשחקים 8MS זמן תגובה הוא טוב ?? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=499948
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז אני רוצה להתחדש ב LCD נוצץ, כי כבר שנים אני עם ה F900B של LG, שהוא מסך 19" נהדר, אבל נמאס מ CRT, וכבר אין מקום על השולחן. התקציב : עד 3000, אני מוכן לשלם יותר על איכות, אבל כמו תמיד, כמה שיותר זול יותר טוב. הצרכים : בעיקר day to day , גלישה אינטרנט ואופיס, משחקים פה ושם, סרטים אני אמנם רואה בטלוויזיה אבל אני מעוניין במסך שלא יקרטע גם בנושא הסרטים. מעצב אתרים ופוטושופ, אבל לא ברמה של איש מקצוע, סתם כתחביב - אבל עדיין חשוב לי דיוק הצבעים של המסך. כלומר בסה"כ , מסך all in one , שבעקרון יהיה דלוק 20 שעות ביממה בערך... הבנתי שהגיעו לפנדה http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=16194 2007WFP שלפי מה שכתוב באתר, הם עם פאנל S-IPS וגרסה A04 אז …
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הגיע לי המסך LGW2353V ויש לו חיבור HD וגם DVI, אני מעוניין לדעת אם אני יחבר אותו בחיבור DVI אל HD יהיה הבדל בתמונה בין DVI אל DVI תודה רבה לעוזרים
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש מסך מחשב לגיימינג וסדרות בגודל של 24" בתקציב של סביבות ה-1300ש"ח. המלצות?
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לדעת מהם המסכים הלא-מקצועיים המומלצים ביותר לעבודות טקסט (כתיבת מסמכים) וקצת צפייה בסרטים. כמו כן, אשמח לדעת אם יותר משתלם לרכוש מסך 24" או פחות (איפה קפיצת המחירים הגדולה). תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מחזיק כרטיס 7850HD. לא משנה באיזה משחק אני משחק, הFPS מגביל עצמו ל 60 (בשל המסך?), בעוד שבבדיקה בOCCT ה FPS מגיע ל 124 ונשאר שם יציב. האם יש פתרון לשחק בFPS גבוהים יותר ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
רכשתי לפני כחצי שעה בערך את המסך מאופיס דיפו במחיר של 1800 ש"ח. אני עכשיו הולך לחבר אותו, אני צריך לכייל אותו? אני צריך לשנות לו משהו בהגדרות? הייתי שמח אם תדברו מניסיון אישי או מדברים שקראתם. תודה לעוזרים (:
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש חיה כזאת ? אני יודע שיש רק שהבנתי שהמסכים האיכותיים עולים קצת יותר. כרגע יש לי PW191 של ASUS והוא מסך מדהים רק שנכנס לי ג'וק להחליף למסך גדול יותר. את המסך שיש לי רכשתי ב 2500 ש"ח בזמנו, 0 תקלות אין לי תלונות . היום הוא עולה אלף שקל פחות. המלצות תתקבלנה בברכה. תודה.
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מומלץ פחות שיהיה איכותי יש לכם המלצות?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום וברכה לחברי הפורום, אני מחפש מסך מעל "19 שיחס הגובה לרוחב הוא 4:3. בנוסף אני אעבוד איתו במצב אנכי כך שאני צריך שיהיה לו סטנד PIVOT, או שאפשר יהיה לתלות אותו במצב אנכי. אני בעיקרון מעדיף שיהיה IPS, אבל הכי חשוב שתהיה זוית צפיה טובה. תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך חדש למחשב חדש. השימוש הוא בעיקר ביתי, גלישה מסמכים וכו׳, גיימינג קל פה ושם. האם מקובל היום לקנות מסכים 4k לשימושים האלה? איזה יתרונות / חסרונות לעומת hd רגיל? והאם הבחירה במסך 4k תחייב כרטיס מסך חיצוני או שהליבה המובנית כמו ryzen vega 11 מספיקה לשימוש השוטף? (בהנחה שאין ציפיות לביצועים מרשימים במשחקים, הגדרות נמוכות יספיקו ואפילו רזולציית hd זה לא נורא אם למסך יהיו יתרונות בשימוש השוטף). אודה לדעתכם!
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
טוב, הייתה פלטה גדולב מכסה המחשב החליק על המסך והשאיר שריטה רצינית ניסיתי מחק וניסיתי וזלין כפי שמוספר באינטרנט (בננה אגב לא ניסיתי זה ממש בולשיט) ובכל אופן כלום לא עוזר. הזמנתי חומר ב 7$ מחח"ול אולי הוא יעלים מעט את השריטה שאלה 1. האם יש מה לעשות (המסך בן שנה + 22')-אחריות ,תיקונים ?? במידה ולא איזה מסך 22 הכי מומלץ לקנות היום - עד 1500 ש"ח? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בירושלים. האם להזמין דרך הנט מפנדה, או לקנות ב ivory שיש להם סניף לידי? יש גם את אדס מחשבים האם היא חנות אמינה?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-