עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by zeevru,

אשתי מתרגמת במקצועה, עובדת כיום עם מסך אחד (דל 1703FP ) שכנראה בדרכו למות כי יש לתמונה גוון וורוד ולא ניתן לכוון אותה למרות מה שלא עשיתי. אני בשלב של קניית מסך אחר ושוקל לקחת מסך רחב כדי שהיא תוכל להציג שני מסמכים זה לצד זה על מסך אחד. שאלותי: 1. האם יש משהו שאני חייב לקחת בחשבון כדי שלא אעשה אוברקיל עם המפרט כי בסופו של דבר היא עובדת עם טקסט בעיקר (אני מניח שלא כדאי לחרוג מ-22 אינץ') 2. על מה בכל זאת צריך לשים לב כדי שהתמונה תהיה חדה ובהירה - סוג הפאנל? ניגודיות? בהירות? 3. מסך עם רמקולים מובנים - כן או לא (כלומר, האם יש מסכים טובים שיש להם רמקולים מובנים או שמסכים מקצועיים באים בלי רמקולים) 4. המלצות ספציפיות? תודה, זאב

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by kenzscript,

היי חבר'ה , עני עובד מלא שעות מול המסך (9-10 ביום) אני מחפש מסך טוב ואיכותי להרבה שעות עבודה, שלא יפגע לי בעניים יותר מדי אני חושב על מסך 22-23 אינץ', יותר נכון על 4 מסכים של 22-23 אינץ'מי שמבין טוב במסכים, אשמח לעצה, תודה רבה לכם..

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. שלום רב, ברשותי מסך בן 3.5 שנים (לא באחריות) דל P2414H - מספיק לי לכל הצרכים בהיבטי איכות / גודל, וכו'. לאחרונה מופיע פס תכלת אנכי בצד שמאל של המסך (מצ"ב תמונה) - ללא ספק מדובר בבעיית מסך כי זה קורה גם בבדיקה עצמית כאשר כל הכבלים מנותקים. 1. מישהו יודע היכן ניתן לתקן מסך דל באזור המרכז? כל המעבדות שראיתי מתעסקות עם מסכי לפטופ ולא עם מוניטור. 2. האם בכלל כדאי לתקן מסך כזה (מבחינת העלות - המסך כבר לא באחריות) או שלא מתעסקים עם זה וקונים חדש? (כ-750 ש"ח להערכתי ל-P2419H). אשמח לשמוע דעה ממי שיש לו ניסיון בנושא. תודה!

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  4. Started by avim1990,

היי אני מחפש לקנות מסך למחשב. השימוש העיקרי שלי זה צפייה בסדרות וסרטים. חשוב לי שיהיה fhd בגודל 23-24 אינץ׳. אני מחבר את המחשב למסך בחיבור hdmi ואת המסך לרמקולים אז אני צריך שיהיה במסך יציאה לרמקולים ו2 כניסות hdmi (אני מחבר גם ממיר למסך) התקציב הוא באיזור ה1000 שקל פלוס מינוס. תודה, אבי.

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by סופגי,

שלום לכולם! באמת הפכתי פה את הפורום וחיפשתי בכל הרשת, ביקורות על 2 המסכים (2412 וה-2410 של DELL) , והשוואות. אבל תכלס, קשה לי להחליט. אז אני מבקש את עצת המומחים פה בפורום (!). לגבי השימושים שלי: אני מעצב גרפי (פרינטים/אתרים) וגם מתעסק בהפקה ומיקס(מוזיקה, בגלל זה הרזולוציה הגדולה). מלבד זאת, אני משתמש גם במחשב אישי וגם במחשב נייד. ככה שהייתי רוצה שהמחשב האישי יהיה תמיד מחובר (לשימוש שאר דיירי הבית) והניד רק כשאני מגיע אני אחבר כבל HDMI ואבחר INPUT שונה במסך. לגבי משחקים, אני כן משחק. לצערי המסך הקודם שלי הלך לעולמו והמחשבים שלי (הנייד והנייח) כרגע לא מריצים את המשחקים הכי מטורפים בשוק(FPS ) ככה שבעתיד אני אשדרג ואני כן אשחק משחקים "כבדים" כיום אני משחק פיפא12/DA2 [וע…

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by DorM,

רכשתי לפני כחצי שעה בערך את המסך מאופיס דיפו במחיר של 1800 ש"ח. אני עכשיו הולך לחבר אותו, אני צריך לכייל אותו? אני צריך לשנות לו משהו בהגדרות? הייתי שמח אם תדברו מניסיון אישי או מדברים שקראתם. תודה לעוזרים (:

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by ziko,

שלום לכולם, מעוניין לרכוש מסך מחשב איכותי לא לגיימינג גודל: בסביבות ה-30 אינץ סוג פנל: 4K -IPS אם יש טכנולוגיות עדיפות מ IPS עדיף רזולוציה: QHD חיבורים:HDMI,DP ,USB בסביבות 1200 שח מעדיף דגמי פיליפס או דל תודה רבה

8. Started by a55af,

המסך בדרך כלל מחובר עם חיבור dvi-dvi בין ה-PC למסך. שניסיתי לחבר אותו עם חיבור hdmi-dvi למחשב נייד, הנייד מזהה את המסך ואת הרזולוציה, אבל אין שום תמונה על המסך. זה למעשה כבל hdmi-hdmi עם מתאם לdvi. המחשב נייד עובד מצויין שהוא מחובר לטלויזיה בסלון עם אותו כבל hdmi-hdmi. חיברתי את הנייד למסך אחר עם המתאם hdmi-dvi וזה עובד מצויין. חיברתי גם ממיר DVB-T ל-2412 עם הכבל וגם אז לא הצלחתי לגרום לו לעבוד. למישהו יש מושג מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by oorlevi,

יש לי כרגע מסך CRT זמני שרואים בו ממש גרוע וכואב בעיניים. עכשיו אני רוצה לקנות סמך LCD דק לא משהו יקר וגם לא זול מאוד.. אני רוצה המלצות למסכים טובים לאינטרנט/משחקים וכדומה אני יושב על המחשב שעות רבות וחשוב שיהיה מסך די טוב..! אני לא רוצה לחרוג ממחיר של 1000 ש"ח ורצוי שהמסך יהיה מהאתר של K.S.P . יש לי כבר כיוון חשבתי ללכת על המסך הזה http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3534 של LG ניראה לי מסך מעולה.. ולא של סתם איזה חברה. יש לציין שיש שם גם מסכי 19 אינ'ץ רחבים באותו מחיר אבל לא ניראים משהו.. וחוץ מי זה 17 מספיק לי בהחלט.. מה אתם אומרים? אשמח לתשובות ולהמלצות למסכי LCD מהאתר של K.S.P תודה .

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=4508 מה אתם אומרים ?

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. יש לך מסך מחשב של סמסונג מגם T220P(נקנה לפני כ 4-5 שנים אם לא טועה) אשר מחובר למחשב יחסית חדש עם כרטיס גרפי GTX570 הבעיה התחילה לפני מספר ימים ויש כמה תופעות מוזרות שלפעמיים בזמן עבודה שגרתית המסך מתכבה ורץ על המסך מין לוגו שכתוב שזה לא מחובר, תופעה אחרת שלפעמיים קוראת זה שהמסך מתכבה ותוך שניה נדלק לסירוגין (בזמן הקצר שהמסך כבוי מופיע לוגו בצד שמאל למעלה anlog\digital ) דבר חוזר מספר פעמיים ביום . בהתחלה חשבתי אולי הבעיה בכבל DVI או בחיבורים אבל לאחר שהחלפתי כבל וחיזקתי חיבורים התופעות חזרו. לפני שאני מחליט שהבעיה במסך מחשב והולך לקנות אולי מסך חדש רציתי לדעת אם יש סיכוי שהבעיה בכלל לא במסך אלה בכרטיס הגרפי ומה אפשר לעשות בנדון?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. היי, התקציב אמנם פתוח אבל שואף להשאיר אותו מתחת ל-3000 שקל. השימושים שלי הם כאלה, 80 אחוז מהזמן מסתובב באינטרנט וקורא טקסטים. גודל נקודה שיאפשר לי קריאה נוחה עם טקסט גדול יחסית זה סבבה. אוהב סרטים אז שיידע להציג אותם בצורה טובה. אני צלם חובב אז שיענה על הדרישות בתחום הזה (דיוק צבעים וכו). לא מעוניין במסך עם מרחב צבעים גדול, מסתפק ב-SRGB. כיוונון, גובה+היכולת להוריד אותו עד גובה שולחן. הטייה קדימה/אחורה. כרגע שוקל שני מסכים, הדל 2209 שנטחן פה למוות וכולם מהללים ומשבחים. eizo ev2333 שקראתי עליו כמה ביקורות טובות ועולה הרבה יותר (2800). מצד אחד אני יושב הרבה מול המסך ורוצה משהו טוב שגם ישמור לי על העיניים ויספק חוויה מהנה . מצד שני לא רוצה לשפוך סתם כסף אם יש מסך זול יחסית כ…

13. Started by ramishtain,

שלום אני מעוניין לקנות מסך חדש למחשב וחשבתי לקנות את המסך הזה http://www.alm.co.il/dutyfree/Items.aspx?ItemId=383&vmenu=20 אני יודע שזה מסך טלוויזיה ולכן רציתי לדעת אם כדי לקנות את זה בכלל? אם יש הבדל משמעותי בין מסך כזה למסך מחשב? השימוש העיקרי שלי במחשב זה למשחקים.

14. רציתי לדעת באיזה רזולוציה כדי להשתמש על מסך מסוג כזה כרטיס המסך שלי הוא 6800NU THX כרגע אני על 1024 768X

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by Zoni-E,

מסך יהיה מיועד למשחקים סרטים ותצוגות תמונות ..

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by Rbix,

שלום לכולם, יש לי מסך Samsung S22B350 ''21.5. המסך מעולה ונראה ממש טוב רק יש בעיה קטנה: הצבעים לא מוצגים בגוון שהם אמורים להיות. לדוגמא: מה שנראה כחול במסכים אחרים, נראה כחול סגלגל במסך שלי. ניסיתי לסדר את הצבעים דרך המסך אבל זה לא ממש הלך לי. מישהו מכיר אולי את הבעיה ויודע מה לעשות?

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by GZA3,

שלום לכם, אני משתמש כבר שלוש שנים במסך מחשב של סמסונג מדגם 226BW שהוא כמובן 22 אינץ. בחודשים האחרונים יש לי מספר בעיות איתו. הראשונה מבינהם היא שהתחלתי להרגיש ריצודים. מה שלא הרגשתי קודם כי לא הייתי מספיק מפעיל מדיה במחשב... עכשיו היות וזה מאוד מאוד מפריע לי - אשמח לקבל המלצה כלשהי למסך חדש בגודל בין 23 ל 26 אינץ שלא יהיו לו ריצודים עד כמה שרק אפשר... מעבר לזה איכות התמונה והצבעים של המסך גם חשובים לי. יש המלצות למשהו טוב? תקציב? לא חושב על זה נראה קודם כמה עולה משהו טוב ואז אכין תקציב תודה לכולם

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by Zeev86,

ב-P1000 מוכרים את S34E790C ב2900 שקל. האם המסך הזה שווה? הנה עמוד הקניה: http://www.p1000.co.il/sales/saledetails.aspx?productid=222627 ב-AMAZON המסך עולה 4000 שקל בלי משלוח ומסים.

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. כבר הרבה זמן אני מתכנן לקנות את ה-L1970HR של LG עקב הביקורות הטובות עליו ב-Zap וברשת ונתוניו הטובים יחסית (אני מודע לכך שיחס ניגודיות 1:2000 נובע משיטת מדידה שונה). לאחרונה, KSP הורידה את מחיר ה-VX922 של Viewsonic ל-1790ש"ח, שלפי דפדוף בפורום הוא מסך מצויין, מה שנכנס לי בול בתקציב (עד 1800ש"ח) ובנוסף לכך יש לי אפשרות לאסוף את המסך ישירות משם ולא לחכות שבוע להזמנה. השאלה היא כאמור, מה עדיף. אני יודע ששני המסכים מצויינים למשחקים, פושרים בסרטים וטובים לאינטרנט וטקסט. יותר חשובה לי איכות הצבעים וזווית הצפיה מזמן תגובה ויופי המסך עצמו. חיפשתי בפורום ותשובה חד משמעית אין, אז אשמח לשמוע את דעתם של בעלי המסכים. אם יש מסך אחר עד 1800ש"ח וללא חריגות, אשר טוב יותר מהנ"ל, לינק יתקבל …

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by jonid14,

מחפש לקנות מסך עד 750 ש"ח בעיקר לסרטים ולימודים. כרגע מתלבט בין 3 מסכים שכל אחד עם היתרונות שלו - אשמח לדעות והמלצות אחרות: 1. SAMSUNG S24R650FDM - יש לו את כל הפונקציות שסמסונג מציע, אפשרות לתלות על הקיר וחיבורי USB 2. Lenovo L24Q-10 - עיצוב מאוד יפה ורזולוצית 2K במחיר יחסית זול 3. Dell S2419H - רמקולים מובנים תודה

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%9e%d7%a1%d7%9a-%d7%94%d7%9b%d7%a4%d7%95%d7%9c-%d7%94%d7%9e%d7%95%d7%96%d7%a8-%d7%95%d7%94%d7%9e%d7%99%d7%95%d7%97%d7%93-%d7%9e%d7%91%d7%99%d7%aa/

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. קראתי רוב המאמרים שיכולים לעזור וזה לא ממש עזר לבחור דגם.אני רוצה לקנות מסך 19 אינטש השימוש העיקרי הוא אינטרנט וטקסטיים סרטים פחות ומשחקים כמעט שלא אבל אני לא רוצה לפסול את האפשרות,אני רוצה מסך איכותי כי אני רוצה רוצה מסך שילווה אותי למספר שנים !! תודה מראש!!!

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. שלום. אני מעונין לרכוש מסך 22 אינטש. עיקר הצרכים זה אינטרנט, ואופיס. אני רואה גם סרטים, ומעט משחקים, אבל זה חלק פחות משמעותי בעיני התקציב: 1800-2000 ש"ח. אין לי מושג על מה ללכת. קראתי חלק ההודעות פה, ולא ממש הצלחתי להגיע להחלטה מה כדאי לי. חשוב לי בעיקר לשמור על העיניים, ושיהיה מסך אמין יחסית, שיחזיק לתקופה לא קטנה. אשמח להצעות תודה רבה

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. שלום רב, ברשותי כרגע מסך מחשב של סמסונג , 26 אינטש דגם T260HD מאחר והראייה שלי לקויה, ואני בד"כ יושב רחוק מהמחשב (בעצם שוכב) -שקלתי אולי לשדרג לדגם גדול יותר. יש כעת במסגרת מבצעי בלאק פרידיי, מסך ענקי של LG בגודל 40 אינטש, דגם 40MB27HM במחיר 1490 שקל. כמו כן, יש דגם אחר מעט קטן יותר, 32 אינטש 32MB17HM במחיר 949 שקל השאלות: 1. האם שווה ללכת על אחד מהמסכים הללו? 2. מלבד הגודל, האם ישנם יתרונות נוספים של מסכים אלה לעומת הסמסונג הנוכחי שלי? 3. האם הייתם ממליצים על אופציה אחרת, כחלופה לשני המסכים שהצגתי כאן? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by daniel0089,

היי, אני יודע שהיו הרבה נושאים בקשר למסך הזה אבל יש לי עוד כמה שאלות... 1) האם אפשר לעשות שכאשר אני הופך את המסך (PIVOT) 90 מעלות אז התצוגה תשתנה אוט' גם 90 מעלות? כי שניסיתי הייתי חייב לשנות את זה מהדייבר של הכרטיס מסך, זה ממש מציק. 2) אפשר קישור לדרייבר של המסך בגרסא A01? (הדרייבר שמגיע עם הדיסק אני לא יודע בכלל איך מתקינים את זה.. זה פותח לי דף PDF עם הדף הוראות וזהו ) 3) מה האפשרויות הנתונות בדרייבר? 4) מה הדגרות התצוגה שאתם ממליצים לי לשים? (בינתיים הורדתי לבהירות 45 וקונטרסט 55) 5) היה לי מקודם 226BW והמסך הזה פי 2 או אפילו 3 יותר חם ממנו (כאשר נוגעים בחלק האחורי), זה נורמלי? תודה רבה.

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים