עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום לכולם אני רוצה לשדרג את המסך הקיים שלי, DELL 2209WA ששירת אותי נאמנה עד כה מחפש מסך עד 24", עד 2500ש"ח דגשים חשובים: פאנל IPS או PVA תצוגת "שחורים" טובה ממשקים נוחים מגיב טוב לכיול חיצוני דיוק צבעים טוב לפחות כמו ב 2209WA עיקר השימוש הוא עריכת צילומים והכנה לדפוס אם יש מסך מומלץ ביותר שחורג בכמה מאות שקלים מהתקציב שלי, אשמח להמלצה בכל זאת, את השיקולים הסופיים אעשה בהמשך תודה מראש

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. ביום רביעי אני מזמין את המסך ויש לי כמה שאלות לפני.. אני רוצה לחבר אותו לממיר של יס זה אפשרי ? ( ללא כרטיס טלוויזיה ) ואני רוצה שיהיה פאנל s-ips ואני קונה את זה ב- iqpc אז נגיד אני ישאל אותם אם זה s-sips והם יגידו לי כן אז יש מצב שהם משקרים ? יש איזה דרך לבדוק את זה במקום ? תודה ומיצטער על החפירה חחח...

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by spz,

יום שישי לקחתי את המחשב החדש, ואת המסך המדובר מKSP. אחרי בדיקה של המסך שנתנו לי, היה מן נקודה (לא פיקסל מת), אז לקחתי מסך אחר שאותו לא בדקתי כי לא היה לי זמן. חזרתי הביתה, הכל טוב ויפה, מפעילים את הכל ואין פיקסלים מתים. יום למחרת אני שם לב שמצידי המסך, ובמיוחד בצד שמאל, המסך יותר כהה וצהבהב מהאמצע. אני לא מדבר ברמות מטורפות, אלא משהו ממש בקטנה, אבל זה די מטריף אותי. שמים לב לזה שכל המסך באותו הצבע, או בדפי אינטרנט. עכשיו אני לא יודע מה לעשות, מחליפים על זה מסך? בחיים לא היה לי LCD, וגם שראיתי מסכים כאלו אצל אנשים אחרים לא ממש חקרתי את המסך. אה כן... שמתי רמקולים מצידי המסך, ואז חבר אמר לי להזיז אותם כי זה המגנטיות של המסך. הזזתי אותם, ולא חל שיפור. יכול להיות שהדבר קורה כ…

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. השאלה שלי, איזה מסך מבין השניים עדיף? תתעלמו לרגע מהעובדה שלשניהם יש פאנל TN (אין לי מה לעשות בקשר לזה). אני יודע שיש יתרון ל LG ביחס הניגודיות, לעומת זאת לסמסונג יש איכות צבע טובה יותר (CCFL 97%) ועיצוב יפה יותר (לטעמי לפחות). איזה מהם הייתם בוחרים לעצמכם? קישור לדגם של סמסונג: http://www.samsung.com/Products/Monitor/LCD_Digital/LS19MEPSFVXAA.asp קישור לדגם של LG: http://www.lge.com/products/model/detail/l1970hr_1_6.jhtml תודה!

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by Hierophant,

אני קונה מסך בקרוב ויש לי התלבטות בין שלושת המסכים הנ"ל. השאלה היא איזה מביניהם הכי טוב והאם ההשקעה של כ 500 ש"ח יותר ביקר מביניהם (VX922) משתלמת? נ.ב. שמתי לב שהקונטרסט ב LG טוב בהרבה משל שני המסכים האחרים (1:1600 לעומת 1:650 ו 1:700), עד כמה הנתון הזה משנה?

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. הזמנתי את המסך 2407 , ואני רוצה לדעת לאיזה מסך רגיל זה שווה בגובה/רוחב ? תודה

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by itaykoren,

שלום רב, בעקבות המלצות רבות רכשתי את המסך אחרי שהיה לי מסך 17" בשנים האחרונות. מיד שמתי לב שהבהירות פשוט גבוהה בצורה מטורפת, מה שבא לידי ביטוי בכאבי ראש ועיניים החל מ - 10 דקות אחרי שהתיישבתי ליד המסך. לאחר כיול המסך בעזרת פרופיל מהאתר (שאני יודע שלא מושלם ב 100 אחוז) כיוונתי את הבהירות ל 0 והניגודיות ל 74. כמו כן, וידאתי שאני עובד כשהחדר מואר והרחקתי מעט את המסך ממני. ניסיתי להתרגל, אולם זה עדיין היה בהיר מדי עבורי, ולכן בהגדרות של כרטיס המסך הורדתי את הבהירות מ + 50 אחוז ל - +30 אחוז. כעת המצב השתפר בהרבה, ויחסית התרגלתי לבהירות, אם כי המצב לא מושלם. רציתי לשאול האם הורדת הבהירות בהגדרות של כרטיס המסך פוגעת באיכות התצוגה? האם יש הגדרה אחרת שכדאי לשנות לפני זה שלא תוריד …

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. ראיתי את המסך הזה: Acer LCD 19 AL1916WS Wide Screen השאלה שלי, האם הוא טוב? שווה את הכסף? באופן כללי, מסך רחב זה בעייתי עם משחקים? המשחקים יראו מתוחים או רגיל? אפשר גם לקבל המלצות למסכים טובים אחרים בתקציב של עד 1500 שקלים?

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. רציתי לדעת באיזה רזולוציה כדי להשתמש על מסך מסוג כזה כרטיס המסך שלי הוא 6800NU THX כרגע אני על 1024 768X

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. שלום לכולם מעוניין במסך מחשב 24 אינץ לצפייה ממושכת ,לא מיועד למשחקים אשמח להכוונה

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by a55af,

המסך בדרך כלל מחובר עם חיבור dvi-dvi בין ה-PC למסך. שניסיתי לחבר אותו עם חיבור hdmi-dvi למחשב נייד, הנייד מזהה את המסך ואת הרזולוציה, אבל אין שום תמונה על המסך. זה למעשה כבל hdmi-hdmi עם מתאם לdvi. המחשב נייד עובד מצויין שהוא מחובר לטלויזיה בסלון עם אותו כבל hdmi-hdmi. חיברתי את הנייד למסך אחר עם המתאם hdmi-dvi וזה עובד מצויין. חיברתי גם ממיר DVB-T ל-2412 עם הכבל וגם אז לא הצלחתי לגרום לו לעבוד. למישהו יש מושג מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by Hatzi6,

היי מחפש מסך 4k לגיימינג ועבודה בטווח הזול, מכיוון שהכיוןן נע יותר לאזור עבודה (תכנות, מסך רחב ונוח...) נתקלתי במסך של שיאומי: Xiaomi Mi Curved Gaming Monitor 34 UWQHD שבלט במפרט והמחיר (1500₪~). תהיתי אם יש נורות אדומות בנוגע למסך הזה, ואולי שווה להשקיע טיפטיפה יותר במשהו יותר שווה בטווח הזה. תודה!

13. Started by kokoki,

שלום, למישהו כאן יש מושג אם ומתי צריך להגיע המסך של דל u2515h לארץ? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. שלום, אני משתמש בתוכנת Onenote לאוכך כל היום ואני צריך מסך שיהיה נעים לעיניים, חייב צפיפות פיקסלים גבוהה. מספיק גדול שאוכל להציג דף A4 בכל המסך (עם טיפה הקטנה לא נורא, דגש על טיפה), אני לא יודע כמה אינצ' כדאי. ללא רמקולים, כניסת HDMI, או מיקרו HDNI, מחיר מקסימום 800 ש'ח. תודה לכולם.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by kisin,

בשעה טובה החלטתי לקנות את המסך 2007WFP, ועכשיו ראיתי שיש את המסך 2007FP. מה בדיוק ההבדל בין המסכים הללו? האם ההבדל היחיד הוא בין מסך רחב למסך לא רחב? כי ההבדל במחיר הוא 600 שקל לטובת הלא רחב. ושאלה נוספת, המסך מיועד בעיקר לעבודה מרובה וקצת סרטים (פריזון ברייק ולוסט בעיקר), האם כדאי לי ללכת על הרחב או על הלא רחב?

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. ערב טוב ברצוני לרכוש מסך מחשב של DELL, ומתלבטת בין 24 אינש ל27 אינש. אני מעוניינת לגלישה תכתובת ומיילים בחנויות מחשבים לא מצאתי מסך 27 אינש עובד, אלא באריזה בלבד מידות השולחן שלי הם 1.60X70 מה יותר מומלץ לפי מידות השולחן מהו המרחק הרצוי בין המסך לעינים של הגולש האם המקלדת תוכל להיות על השולחן כאשר אני רחוקה מהמסך והשולחן לא רחב במיוחד. האם ידוע לכם על חנות מחשבים שאוכל לראות מסך כזה בתיפעולו? תודה נישה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  17. Started by AVI.S.T,

אני רוצה לדעת עם המסך הבא טוב בלראות סרטים ובכללי איך הוא ועם הוא שווה תמחיר 1200 הדגם: SAMSUNG 730B 8MS 1:600 300cd/m² הוא שווה תמחיר ובכללי?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by AtR,

שבת שלום לכל חברי הפורום! היום התחדשתי במסך הנהדר הזה ורציתי לשתף אתכם בתמונות: http://img714.imageshack.us/g/p4082521.jpg אם למישהו יש טיפים כלשהם על המסך או כל מיני טריקים בתפריט שלו אני יותר מאשמח לשמוע

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by J0n1,

בדיוק הייתי בדרך לצאת מהבית לכיוון בית הספר שפתאום הטלפון שלי צלצל, זה היה שליח UPS שרצה להביא לי את החבילה. בכלל תכננתי לסוע עד לחנות ולבדוק שם את המסך אבל הם שלחו לי אותו, לא נורא... קיבלתי את המסך בהתרגשות (השליח לא הבין איך אני יכול להיות כזה מבסוט ממסך, בקושי הצלחתי לחתום לו ;D) הבאתי אותו לחדר, פתחתי את הקופסא המכילה: כבל VGA,כבל DVI,כבל USB, כבל חשמל עם חיבור אמריקאי (אין מתאם) בתמונות חיבור המסך למעמד נראה די תמוה ומסובך, משום שאין שום ברגים, והמסך די כבד. אבל המעמד יציב ביותר, וגם נראה מעולה, תפיסת המסך על המעמד פשוטה, כל מה שיש לעשות זה לדחוף את המסך עד שמושמע קליק. חיברתי את המסך, האיכות מדהימה, שלא לדבר על גודל שולחן העבודה שלי עכשיו. אין פיקסלים שרופים…

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. שלום ניסיתי את מזלי במערכת פורומים אחרת אך לא זכיתי למענה... באתי להתייעץ פה. אשמח לייעוץ איזה מסך מחשב לרכוש. בחמש שנים האחרונות מסך המחשב היה של חברת LG מדגם L1954SM, גודל 19" יחס 3:4. המסך חציו עובד וחציו לא עובד (האם לפרט?). ישנה דרישה אחת עיקרית - רמקולים מובנים. הסיבה היא סדר על שולחן המחשב. אם יש מסך משמעותית איכותי יותר אפשר לשקול לוותר על הדרישה הזו. נכון להיום המסך מחובר לכרטיס מסך On board עם יציאת VGA בלבד - כך שיש צורך שהמסך יהיה בעל כניסת VGA. השימושים הם שימושים בסיסיים - תוכנות מובנות במערכת ההפעלה חלונות, אופיס, גלישה, דוא"ל ותוכנות IM הכוללת וידאו. השימוש ביישומי אופיס הוא רחב. קבצי Word גדולים, טבלאות אקסל הנפרסות ע"ג עמודות ושורות רבות, מסדי נת…

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. יש לציין שרואים את הרעידות רק במסגרות של חלונות וכו.. המסך בן שבועיים. . מישהו מכיר את הבעיה? מכיר פתרון?

22. אני מחפש מסך איכותי (תקציב עד 2500) למחשב שמשמש למשחקי מחשב "כבדים" - FPS, מרוצים וכו', וכן לגלישה באינטרנט ושימוש כללי. המסך ישמש את המחשב הבא שלי, כך אני יכול "לתפור" את כרטיסי המסך ע"פ דרישות המסך, אם יש צורך כזה. כניראה הכרטיס מסך יהיה במחשב הוא GTX 960/970... ישמח תגובות כי הקניה זה לשבוע הזה ממש זקוק לעזרה.. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. שלום רב, ברשותי כרגע מסך מחשב של סמסונג , 26 אינטש דגם T260HD מאחר והראייה שלי לקויה, ואני בד"כ יושב רחוק מהמחשב (בעצם שוכב) -שקלתי אולי לשדרג לדגם גדול יותר. יש כעת במסגרת מבצעי בלאק פרידיי, מסך ענקי של LG בגודל 40 אינטש, דגם 40MB27HM במחיר 1490 שקל. כמו כן, יש דגם אחר מעט קטן יותר, 32 אינטש 32MB17HM במחיר 949 שקל השאלות: 1. האם שווה ללכת על אחד מהמסכים הללו? 2. מלבד הגודל, האם ישנם יתרונות נוספים של מסכים אלה לעומת הסמסונג הנוכחי שלי? 3. האם הייתם ממליצים על אופציה אחרת, כחלופה לשני המסכים שהצגתי כאן? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by סל מיחזור,

המסך הוא Mag BP919W . (קניתי כי הוא זול) ללא כיוון צבעים , יש המון צבע צהוב. כך למשל נראה פורום בתפוז , שרקע השורות בו אמור להיות לבן, איך מבטלים את הצהבת הזו? תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. אז אני רוצה להתחדש ב LCD נוצץ, כי כבר שנים אני עם ה F900B של LG, שהוא מסך 19" נהדר, אבל נמאס מ CRT, וכבר אין מקום על השולחן. התקציב : עד 3000, אני מוכן לשלם יותר על איכות, אבל כמו תמיד, כמה שיותר זול יותר טוב. הצרכים : בעיקר day to day , גלישה אינטרנט ואופיס, משחקים פה ושם, סרטים אני אמנם רואה בטלוויזיה אבל אני מעוניין במסך שלא יקרטע גם בנושא הסרטים. מעצב אתרים ופוטושופ, אבל לא ברמה של איש מקצוע, סתם כתחביב - אבל עדיין חשוב לי דיוק הצבעים של המסך. כלומר בסה"כ , מסך all in one , שבעקרון יהיה דלוק 20 שעות ביממה בערך... הבנתי שהגיעו לפנדה http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=16194 2007WFP שלפי מה שכתוב באתר, הם עם פאנל S-IPS וגרסה A04 אז …

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.