עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. מסך 22" עד 24" במחיר לא בשמיים (בעירך 2000 שקל פלוס מינוס) לגיימר (בעיקר אני אשחק בו משחקים, אראה סרטים אבל בעיקר למשחקים) ותשמעו לא משנה מה תגידו אני לא אקח את המסך של DELL אני יודע שהוא איכותי והכל ה 2007WFP הזה שהוא 20" אבל אני פשוט לא רוצה 20" ובבקשה אל תתווכחו איתי ותמליצו לי עליו כי אני כבר יודע עליו הכל =P בכל מקרה רציתי לשאול על המסך הזה (שהוא ממש זול יחסית למסך 24"): http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=3106999&CatId=2775 הוא ממש זול והם שולחים לארץ.. רציתי לשאול אם הוא באמת טוב ואם הפאנל שלו איכותי כמו של ה 20" של DELL (מה שאמרתי שאני לא רוצה לקנות) תודה רבה מראש!

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. שלום, יש ברשותי מסך Dell 2007WFP ויש לו חיבורים של S-Video ו Composite מאחורה ולכן הוא משמש אותי גם עבור טלויזיה. לפני זה השתמשתי במסך טלוויזיה רגיל ולא הייתה בעיה לכבות את הטלויזיה בעזרת השלט. לפני שאני הולך לישון אני תמיד אוהב לראות טלויזיה קצת ואז זה ממש לא נוח לקום ולכבות את המסך עם ה Dell, כי אם אני מכבה את הממיר אז הפאנל נשאר דולק וכך גם הנורה של המסך (היא נשארת בצבע ירוק) ואני מעוניין שכשאני יכבה את הממיר המצב ייכנס למצב של Power Save, או שלפחות הפאנל יכבה את עצמו (למשל אני משתמש באות Composite ואם אני שם את המסך על מצב של אות S-Video הפאנל מכבה את עצמו אבל הכפתור הדלקה של המסך נשאר ירוק). האם ניתן לעשות זאת ? אם כן, יש למישהו רעיונות ? תודה

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by tidan31,

שלום ברשותי מסך lcd dell u3011 ניקיתי אותו בעזרת נוזל לניקוי מסכים ומטלית של משקפיים שמתי לב בעת הניקוי שהמסך עצמו לא הפאנל נידחף קצת פנימה וחוזר חזרה האם זה נורמלי?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by BeBest,

שלום, בעיקרון אני מחפש המלצה למסך 24" בתקציב של עד 1800 ש"ח (ורצוי אף פחות). קראתי כאן הרבה נושאים על מסכי 24" ויצאתי יותר מבולבל מאשר לפני בכל מקרה הנה כמה מסכים שנראים לי בנתיים: LG W2486L (האם באמת שווה להשקיע משהו כמו 300-400 שקל על מסכי LED - בהשוואה למסכים אחרים בלי LED) Samsung 2433BW Samsung 2443BW (מה ההבדל בינו לבין הקודם?) אני אשמח אם תוכלו לפרט למה אתם ממליצים דווקא על מסך מסויים. תודה מראש!

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by frogman,

שלום לכולם אבקש המלצה למסך מחשב 27' איכותי למטרת צפייה ביו טיוב אינטרנט ומסמכים תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. שלום, כנראה שאני אקנה מסך בקרוב, התקציב הוא 1100 ש"ח. דגשים: 1. המסך יחובר לכרטיס מסך Sapphire Radeon HD 4870X2 2GB GDDR5. 2. השימוש העיקרי של המסך יהיה משחקים ואינטרנט. 3. מאוד מעדיף שהמסך לא יהיה רחב, אבל אם יש משהו טוב שהוא רחב אשמח לשמוע. 4. זמן תגובה: מעדיף מאוד 2ms אבל אפשר להתפשר גם על 5ms אם יש משהו טוב. 5. חובה חיבור DVI למחשב (זה החיבור הכי טוב היום נכון?). 6. גודל המסך - 20 אינץ' ומעלה. 7. ניגודיות - אני לא כ"כ מבין בזה אבל נראה לי ש1:8000 יהיה מצויין ( ככל שהמספר השני יותר גדול זה יותר טוב כך ש1:8000 עדיף מ1:5000, נכון?) 8. חברה: לא קריטי, אבל מעדיף Samsung, LG, ASUS, MAG. 9. לא צריך רמקולים, יש לי מערכת קולנוע ביתית והם לא יהיו בשימוש. עוד משהו - כ…

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by semi-t,

היי לאחרונה רכשתי מסך לעמדה שלי בעבודה והמחשב מסרב לזהות אותו כרחב, כלומר נותן לי אפשרות לכוון את הרזולוציות רק כאלה של מסך "רגיל" כמו 1280x1024 וכד' במקום הרזולוציה הטבעית שלו שהיא 1440x900. ניסיתי להתקין דרייברים מהאתר של סמסונג, מהאתר של DELL (המחשב בעבודה), של אינטל, כלום לא עוזר. הוא מזהה אותו כרגיל, ולמרות שהתמונה נפרשת על כל המסך, היא לא נראית טבעית וזה מפריע לעיניים.. אני בכלל לא מבין את הקטע של מסכים רחבים ובכלל יחס של 16:10 כמו המסך הזה זה לא טבעי.. מה לעשות? אם לא אצליח לסדר את העניין אז אולי תוכלו להמליץ לי במקום על מסך "רגיל" 3:4 עם פאנל איכותי יותר מ-TN? כי זה גם די מציק לי לעיניים - אצלי בבית יש DELL 2007FP והאיכות מורגשת. אבל אני לא מחפש מסך בכזה מחיר לעבו…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. אורח המתלבט

מבקש את עזרתכם בהבהרה שלא מצאתי לה תשובות ברשת ובפורומים: אני מחפש מסך לעבודה של שעות רבות על מספר מסמכים במקביל. ללא עריכת וידאו או תמונות אבל כן עם מעט גיימינג (אולם של משחקים כבדים. המחשב עצמו תומך) יש לי כבר מסך איכותי אך לא גדול של Nec multisync 1990fxp "19 אותו אני מעוניין לחבר (בשירשור מסכים כך נדמה לי..) במקביל למסך חדש שאקנה ולכן נראה לי מיותר לקנות 24" (האומנם?!) בהתחשב בנתונים אלה, האם יש בעיה עם מסך בגודל 21.5" למשל כמו זה http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=929209? אני שואל כי אני רואה בחנויות הרשת כל מיני דגמים של 22-23 " (http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=930360) שאין עליהם ביקורות וגם אתם בפורומי…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by evgeni_hellboy,

מישהו ניסה את המסך הזה?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by avivlyaviv,

?מה ההבדל בין ?DELL 2407/2007 חוץ מהגודל והרזולוציה[מן הסתם]

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. הזמנתי את המסך 2407 , ואני רוצה לדעת לאיזה מסך רגיל זה שווה בגובה/רוחב ? תודה

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by Aviv1525,

אני מעוניין לקנות מסך חדש עבור גיימינג ואני מתקשה למצוא מסך שמכיל את הפיצ'רים שאני מחפש. המחשב שהוא הולך להצטרף עליו יכיל I7 6700K ו107. אני מעוניין במסך 24", QHD עם קצב רענון של 5MS ומטה ותדירות של 144Hz אני מעדיף להישאר במסגרת תקציב של 2000 ש"ח כך שאני מאמין שGSYNC יהיה מחוץ לטווח עבורי, אבל יש בנמצא כמובן שאשמח תוכלו לעזור לי למצוא מסך? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  13. Started by MBN,

קיבלתי את המסך לפני שבוע ועוד לא ראיתי ביקורת על המסך אז החלטתי לכתוב אחת קצרה. בגלל שאני עצלן לא יהיו תמונות בביקורת מה בקופסא + קצת על ההרכבה אז ככה, קיבלתי אותו עם כבל VGA, כבל DVI, דיסק התקנה לדריוורים ודיסק ל-pivot. היה רק צריך לחבר את התחתית של הרגל למסך. הרגל מתחברת למסך עם בורג (שאפשר לחבר גם בלי מברג), יש לרגל מין תופסן ככה שצריך לחבר את התחתית באלכסון ואז ליישר אותה, לא מסובך. באופן כללי התחתית יחסית כבדה אבל זה מצויין כי ברגע שהמסך על שולחן ממש נוח לשנות את הגובה שלו או להטות אותו בשביל ה-pivot. הרגל של המסך נעולה עם פין מתכת שצריך להוציא רק אחרי שהמסך כבר עומד על השולחן. טיפה קשה להוציא אותה. ואין פיקסלים שרופים בכלל! ;D איכות תמונה טוב אני לא בדיוק …

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. שלום, אני רוצה לקנות מסך מחשב... בטווח המחירים של שני המסכים שרשמתי בנושא.. אני רוצה לדעת איזה מסך אתם הייתם לוקחים וממליצים עליו ולמה.. והאם יש מסך אחר שאתם הייתם מעדיפים משני המסכים האלה. וגם, יש לי כרטיס מסך 460GTX 768MB, ורציתי לדעת אם אני יוכל להריץ משחקים עם גרפיקה טובה כמו Crysis 2 ו-DiRT 3 וכאלה ולראות טוב עם הכרטיס הזה ועם אחד המסכים האלה ברזולוציה של 1920x1080 .. תוודה

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by Shalom Levi,

דרישות מסך גימינג 27, 144HZ, מחשב קיים: כרטיס מסך 1070 ,מעבד r7 2600x , 16G RAM מעוניין במסך שמטרתו הראשונה היא משחקים, מטרתו השנייה היא עריכת וידאו. אני מתלבט בין המסך AOC Agon AG271QX 27” בעלות של 2000 שקל https://www.amazon.com/gp/product/B01G5JYN0C/ref=ox_sc_saved_title_4?smid=ATVPDKIKX0DER&psc=1 לבין המסך C27HG70 27 שעלותו 2700 שקל https://www.amazon.com/gp/product/B06XSQ5QN8/ref=ox_sc_saved_title_7?smid=ATVPDKIKX0DER&psc=1 את האמת אני דל תקציב, האם 700 שקל יעשו את ההבדל? ההבדל הגדול שמתי לב אליו שלסמסונג יש HDR האם יש לכם משהו אחר מומלץ בתקציבים הנ"ל?

16. Started by wombat,

אני מחפש מעמד ל-2 מסכים, 27' ו- 24'. צריך שתהיה ארגונומיה מלאה - שליטה בגובה, tilt, swivel, rotation. השולחן שלי די עמוק (כמעט מטר) אז אם זה מתקן תלייה בלי מעמד כנראה שאזדקק לאופציה להבריג את המתקן באמצע השולחן. ראיתי את זה - https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14003 אך לא ברור לי אם יש שליטה בגובה והאם אפשר להבריג אותו לאמצע השולחן? המלצות למוצרים אחרים עד 500 שקל יתקבלו בברכה, עם עדיפות למתקן עם מעמד. תודה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  17. Started by eranir,

כבר הרבה זמן שאני מחפש את המסך עובד אצל מישהו, כדי להציץ בו פעם אחת לפני הקניה, בשביל הרוגע הנפשי. יש מישהו שיכול לעזור בכך ולגאול אותי מהחיפוש?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. https://www.youtube.com/watch?v=3yZ_sjezob4

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by faza,

אני מעוניין לרכוש מסך חדש, 24" אינצ' למטרות כלליות (לא חובה סרטי HD) ובעיקר גרפיקה (פוטושופ ודומיו) עלות מסכי EIZO היא יקרה מדי לכן העדפותיי הם HP W2448HC או Dell U2410 מי משניהם עדיף? אני משער לעצמי כי התקציב ינוע בין 2500 ל3500 ש"ח

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. שבועיים עם הלאפטופ וכבר מלא אבק. עם מה צריך לנקות שלא יהרס ואיפה משיגים את זה? אפשר להשתמש בזה גם למקלדת-מחשב עצמו או שעם משהו אחר? בנוסף מסך מחשב CRT ששנתיים בערך לא ניקינו, איך מורידים את כל הלכלוך שנדבק?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by AviramH,

היום קיבלתי מהגרלה את המסך שציינתי בכותרת, אני לא בטוח אם כדאי לי למכור אותו ביד 2 או להשתמש בו כמסך שלי. כרגע אני משתמש במסך BenQ T221W שהוא דיי גרוע אומנם.. אבל אם אני אמכור את המסך החדש שקיבלתי אוכל לקנות מסך יותר טוב ממנו לא? (מהמסך שקיבלתי)

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by YARONGT,

שלום אני רוצה לדעת אם המסך הזה מתאים לגיימינג או לא Samsung SynsMaster P2350 תגובות בבקשה? תענו בבקשה..

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. סטודנטית לתלת מימד, מחפשת מסך טוב ויש לי זיכוי באייבורי אז יש לי אופציות ספציפיות. המליצו לי על דל אבל יש המון דגמים ואני מתקשה לבחור מאחר והידע שלי במחשבים ומסכים שואף לאפס. תקציב: כאלפיים ש"ח. בחנות עצמה המליצו לי על Dell LED 4k P2415Q.

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. היי , אז ככה זכיתי במכרז , למי ששואל במחיר 1563 ש"ח , אחריות ל 3 שנים. אני יודע שהמסך איכותי בעל פאנל P-MVA . שמעתי ברשת שהוא סובל ממריחות במשחקים . השאלה שלי עד כמה יש מריחות והאם זה בא לידי ביטוי בכול משחק ? בנוסף , האם הוא מגיע מכוייל ברמה נורמלית והאם כיול מדוייק שלו ישפר את עניין המריחות , אני לא גיימר מוטרף אבל סתאם רוצה לדעת . (מקסימום C&C3 או BF2) ולגבי האתר , מישהו קנה מהם ? איך השירות שלהם ? ופשוט כרגע מופיע באתר שלהם בסטטוס בטיפול , יש מצב שלא יאשרו לי את הזכייה ? כול מידע או עצה נוספת יתקבל בברכה תודה

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by ex_,

תודה

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.