מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
הוא נהיה רותח בפתחי האורור העליונים. האם זה נורמלי?
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מסך Samsung S22B350 ''21.5. המסך מעולה ונראה ממש טוב רק יש בעיה קטנה: הצבעים לא מוצגים בגוון שהם אמורים להיות. לדוגמא: מה שנראה כחול במסכים אחרים, נראה כחול סגלגל במסך שלי. ניסיתי לסדר את הצבעים דרך המסך אבל זה לא ממש הלך לי. מישהו מכיר אולי את הבעיה ויודע מה לעשות?
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום D: יש לי חבר שקנה סמסונג T220 ולפני זה היה לו CRT, הרזולוציה תקועה על 1024x768 ולא משתנה שהוא משנה דרך ההגדרות או דרך הדרייבר של הכרטיס מסך, לפני שהיה לו את המסך הזה הוא שיחק בהגדרות של התוכנה REFORCE. נגיד שהוא נכנס למשחקים ומשנה רזולוציה אז זה משתנה, רק במערכת הפעלה זה לא משתנה. מה לעשות ? תודה מראש. אם זה לא פורום מתאים תעבירו בבקשה
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ב-P1000 מוכרים את S34E790C ב2900 שקל. האם המסך הזה שווה? הנה עמוד הקניה: http://www.p1000.co.il/sales/saledetails.aspx?productid=222627 ב-AMAZON המסך עולה 4000 שקל בלי משלוח ומסים.
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי כרגע מסך CRT זמני שרואים בו ממש גרוע וכואב בעיניים. עכשיו אני רוצה לקנות סמך LCD דק לא משהו יקר וגם לא זול מאוד.. אני רוצה המלצות למסכים טובים לאינטרנט/משחקים וכדומה אני יושב על המחשב שעות רבות וחשוב שיהיה מסך די טוב..! אני לא רוצה לחרוג ממחיר של 1000 ש"ח ורצוי שהמסך יהיה מהאתר של K.S.P . יש לי כבר כיוון חשבתי ללכת על המסך הזה http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3534 של LG ניראה לי מסך מעולה.. ולא של סתם איזה חברה. יש לציין שיש שם גם מסכי 19 אינ'ץ רחבים באותו מחיר אבל לא ניראים משהו.. וחוץ מי זה 17 מספיק לי בהחלט.. מה אתם אומרים? אשמח לתשובות ולהמלצות למסכי LCD מהאתר של K.S.P תודה .
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
רכשתי לפני כחצי שעה בערך את המסך מאופיס דיפו במחיר של 1800 ש"ח. אני עכשיו הולך לחבר אותו, אני צריך לכייל אותו? אני צריך לשנות לו משהו בהגדרות? הייתי שמח אם תדברו מניסיון אישי או מדברים שקראתם. תודה לעוזרים (:
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי אני מחפש לקנות מסך למחשב. השימוש העיקרי שלי זה צפייה בסדרות וסרטים. חשוב לי שיהיה fhd בגודל 23-24 אינץ׳. אני מחבר את המחשב למסך בחיבור hdmi ואת המסך לרמקולים אז אני צריך שיהיה במסך יציאה לרמקולים ו2 כניסות hdmi (אני מחבר גם ממיר למסך) התקציב הוא באיזור ה1000 שקל פלוס מינוס. תודה, אבי.
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המסך בדרך כלל מחובר עם חיבור dvi-dvi בין ה-PC למסך. שניסיתי לחבר אותו עם חיבור hdmi-dvi למחשב נייד, הנייד מזהה את המסך ואת הרזולוציה, אבל אין שום תמונה על המסך. זה למעשה כבל hdmi-hdmi עם מתאם לdvi. המחשב נייד עובד מצויין שהוא מחובר לטלויזיה בסלון עם אותו כבל hdmi-hdmi. חיברתי את הנייד למסך אחר עם המתאם hdmi-dvi וזה עובד מצויין. חיברתי גם ממיר DVB-T ל-2412 עם הכבל וגם אז לא הצלחתי לגרום לו לעבוד. למישהו יש מושג מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כשאני מביט על המסך מהפינות שלו (הולך ממש לצד) הרקע במסך מאבד קצת מהצבעים שלו, אמנם זה לא רע מאוד כמו פאנל TN אבל זה אמור להיות ככה בכלל כשמדובר ב-IPS?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום הנכבדים :> אני מחפש המלצות למסך איכותי בגודל של לפחות 22' שמיועד למשחקים (בעיקר FPS מהסוג הכבד ביותר) וסרטים (720P ישירות מהדיסק הכשיח) חושבים שאפשר למצוא חייה כזאות במחיר ריאלי ? שזה אומר לא יותר מ 3000ש"ח אבל רק אם זה באמתתת שווה כל גרוש
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שבת שלום חברים, מגורי באזור הצפון חיפה, אני גם עם דלקן לשם הצורך. אני יכול לקפוץ עוד היום ל KSP (הם די קרובים), המסך עולה שם 899 ש"ח. אפשרות שנייה, ונראת די פופולארית בפורום זה להזמין מ-TMS, שם עולה רק 849 ש"ח. אם יש לך עוד הצעות מאיפה להזמין, בשמחה. מה שהכי חשוב לי פה זה המדיניות בקטע של (חס וחלילה) פיקסלים שרופים, שריטה או כל תקלה כלשהי שאני יבחין רק אחרי שאני המסך כבר אצלי. ב-IQPC לפי מה שהבנתי מהם, הם יוכלו לבדוק את המסך לפני משלוח, יתכן שחנות באמת תשקיע מזמנה לעשות דבר כזה שאין אף פיקסל והכל תקין? מאיפה היית יכולים להמליץ לי להזמין? שבת שלום וכל טוב
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הידע שלי יחסית מועט אבל רציתי לדעת האם שווה להשקיע והמשיך לחסוך למסך שהוא 144HZ? איך זה ישנה בין 144HZ ולבין 60HZ, זה יהיה מורגש ? כאילו למשל המסך של ASUS שעולה 2000 בערך עם 144HZ, במה הוא יותר טוב ממסך שעולה 1200 שקל ( U2414H ) ? כמו כן הבנתי שהמסך U2414H הוא לא מממש מסך שנועד לגיימינג, האם שווה לרכוש אותו בכל מקרה? אשמח לפירוט קצת רחב אם זה אפשרי לכל הקשור למסכי גיימינג ועל מה אני צריך באמת לשים דגש בקנייה
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי כרגע מסך מחשב של סמסונג , 26 אינטש דגם T260HD מאחר והראייה שלי לקויה, ואני בד"כ יושב רחוק מהמחשב (בעצם שוכב) -שקלתי אולי לשדרג לדגם גדול יותר. יש כעת במסגרת מבצעי בלאק פרידיי, מסך ענקי של LG בגודל 40 אינטש, דגם 40MB27HM במחיר 1490 שקל. כמו כן, יש דגם אחר מעט קטן יותר, 32 אינטש 32MB17HM במחיר 949 שקל השאלות: 1. האם שווה ללכת על אחד מהמסכים הללו? 2. מלבד הגודל, האם ישנם יתרונות נוספים של מסכים אלה לעומת הסמסונג הנוכחי שלי? 3. האם הייתם ממליצים על אופציה אחרת, כחלופה לשני המסכים שהצגתי כאן? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
היי , המסך הגיע עם הגדרות מהמפעל של בהירות וניגודיות 50 . מה הדרך הכי טובה לכייל אותו בשביל גרפיקה למשחקים ? יש לי כרטיס מסך ATI HD4770 ו WINDOWS 7 בנוסף , יש לי בבית חיישן SPYDER 2 PRO עם התוכנה גרסה 1. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם שווה להשקיע 1200 ש"ח במסך LCD בגודל 19 אינץ' בכלל? אני יודע שזה תקציב של 17 אינץ', אבל מכיוון שכרגע יש לי מסך CRT בגודל כזה - לא בא לי לקנות מסך חדש ולהשאר עם אותו הגודל. מה דעתכם על ה-Nu Tech L922A? האם גודל נקודה 0.294 מ"מ זה משמעותי? ראיתי מסכים 0.20 מ"מ. איך הוא יהיה עם כרטיס מסך 7900GS במשחקים, סרטים וגלישה באינטרנט?
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. אני מעונין לרכוש מסך 22 אינטש. עיקר הצרכים זה אינטרנט, ואופיס. אני רואה גם סרטים, ומעט משחקים, אבל זה חלק פחות משמעותי בעיני התקציב: 1800-2000 ש"ח. אין לי מושג על מה ללכת. קראתי חלק ההודעות פה, ולא ממש הצלחתי להגיע להחלטה מה כדאי לי. חשוב לי בעיקר לשמור על העיניים, ושיהיה מסך אמין יחסית, שיחזיק לתקופה לא קטנה. אשמח להצעות תודה רבה
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, אני לא מבין גדול במסכים ובטכנולוגיות שלהם, מה שכן אני מבלה המון זמן מול המסך. אני סטודנט לתואר שני במדעי המחשב, מה שאומר שאני מבלה המון זמן בקריאת מאמרים ובתכנות, שני דברים שדורשים לבהות במסך וגם להתרכז בו וגם דורשים שטח תצוגה גדול, לכן החלטתי לקנות מסך "24 עם אפשרות לסיבוב PIVOT ארגונומיה מאוד חשובה לי, בנוסף מאוד חשוב לי שקריאה ועבודה רצופה מול המסך תיהיה כמה שפחות קשה לעיניים. בקשר לכל השאר (משחקים, סרטים, גרפיקה וכו') זה לא כל כך רלוונטי. כרגע אני עובד עם מחשב נייד ואני רוצה להקים לי פינת עבודה בבית אליה אחבר את הנייד. המסך של הנייד ממש מעייף לי את העיניים, אני רוצה משהו שיהיה יותר "בריא" ופחות מעייף. לא הצלחתי להבין האם אני צריך מסך עם פנל חדיש ויקר, כמו ה…
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
סוף סוף נמצא התאום האבוד וכעת הם חיים באושר ואושר אצלי על השולחן ;D ועכשיו ברצינות, נהנתי כל כך מה VP930 שלי שהזמנתי עוד אחד,(אני עובד עם גרפיקה תלת מימדית ב PS ו 3DS על שני מסכים) הפעם הוא הגיע מפולנטר תוך יום, טפו טפו טפו בלי פיקסלים מתים גם המחיר נהיה פצצה, אולי אני יקנה עוד אחד.
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מחפש מעמד ל-2 מסכים, 27' ו- 24'. צריך שתהיה ארגונומיה מלאה - שליטה בגובה, tilt, swivel, rotation. השולחן שלי די עמוק (כמעט מטר) אז אם זה מתקן תלייה בלי מעמד כנראה שאזדקק לאופציה להבריג את המתקן באמצע השולחן. ראיתי את זה - https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14003 אך לא ברור לי אם יש שליטה בגובה והאם אפשר להבריג אותו לאמצע השולחן? המלצות למוצרים אחרים עד 500 שקל יתקבלו בברכה, עם עדיפות למתקן עם מעמד. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
הזמנתי את המסך 2407 , ואני רוצה לדעת לאיזה מסך רגיל זה שווה בגובה/רוחב ? תודה
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מסך 24" אינץ' שהרזולוציה הטבעית שלו היא 1920X1200, ובהגדרות של הכרטיס מסך יש לי רק עד 1920X1080, ניסיתי את האפשרות להוריד את ה-V מה" הסתר רזולויוציות שהמסך לא תומך" ועדיין אני עם הבעיה.. למישהו יש פיתרון ??? **אם זה חשוב אז הכרטיס מסך שלי הוא 9600pro תודה מראש.
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ראיתי את המסך הזה: Acer LCD 19 AL1916WS Wide Screen השאלה שלי, האם הוא טוב? שווה את הכסף? באופן כללי, מסך רחב זה בעייתי עם משחקים? המשחקים יראו מתוחים או רגיל? אפשר גם לקבל המלצות למסכים טובים אחרים בתקציב של עד 1500 שקלים?
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קראתי רוב המאמרים שיכולים לעזור וזה לא ממש עזר לבחור דגם.אני רוצה לקנות מסך 19 אינטש השימוש העיקרי הוא אינטרנט וטקסטיים סרטים פחות ומשחקים כמעט שלא אבל אני לא רוצה לפסול את האפשרות,אני רוצה מסך איכותי כי אני רוצה רוצה מסך שילווה אותי למספר שנים !! תודה מראש!!!
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מסך חדש למחשב וחשבתי לקנות את המסך הזה http://www.alm.co.il/dutyfree/Items.aspx?ItemId=383&vmenu=20 אני יודע שזה מסך טלוויזיה ולכן רציתי לדעת אם כדי לקנות את זה בכלל? אם יש הבדל משמעותי בין מסך כזה למסך מחשב? השימוש העיקרי שלי במחשב זה למשחקים.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-