עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by abo9,

איך המסך? הרמקולים שלו טובים או שחייבים לקנות אחרים? ואיך הפאנל שלו כי שמעתי שהTN לא טוב? איך הוא יחסית לDELL U2312HM?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  2. קניתי היום את המסך במקום האסוס 22 שהיה לי. האסוס הוא עם פאנל TN אז כמובן שציפיתי לפלאים. התמונה נראת לי באיכות פחות טובה משל האסוס(פחות חדה) ואין צורך לשאול שאלות מפגרות כמו האם שיניתי רזולוציה! אוליי אני צריך להתרגל או שאולי אני זקוק נואשות לכיוון של בהירות וחדות. אשמח לשמוע מאנשים שיש להם את המסך כיצד המסך שלהם מכוון

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. בכמה אוכל למכור את המסך האגדי DELL U2410 שברשותי? החישוב קריטי עבורי על מנת לדעת האם אוכל להרשות לעצמי מסך חדש. תודה

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by yadaaa,

זו ממש בושה וחרפה איך שמתייחסים אלינו. "שלום, יש לכם את X בתצוגה?" "לא, אנחנו רק משרדים" "אז איך אני יכול לדעת אם המסך, שעולה 2800 ש"ח, מתאים לי?" "תסתכל באתר, הכל כתוב שם" פקצות מפגרות. ככה חנות אחרי חנות. תודה לעונים.

• 9 תגובות
    • 963 צפיות
  5. Started by Joe Blow,

שלום לכולם אני צריך המלצה למסך חדש שישמש אותי בעיקר לגלישה באינטרנט ויישומי office. לעיתים רחוקות אני משתמש בתוכנות עריכת תמונות כדי להכין תמונות של המשפחה להדפסה ולעיתים אף יותר רחוקות משחק קצת במחשב במשחקי fps וקצת C&C. אני לא נוהג לצפות בסרטים על המחשב. ראיתי שאתם נוהגים להמליץ על ה VP930. הבעיה שלי איתו שהוא ממש מכוער ואני מעדיף לקנות משהו יותר אסתטי. אני מניח שאני לא צריך מסך wide לשימושים שלי, תקנו אותי אם אני טועה. תודה על העזרה.

• 9 תגובות
    • 803 צפיות
  6. Started by LastForOne,

אני צריך מסך בתקציב בסביבות 1000 ש"ח ככה.. 1300 זה הגג אני יושב במרחק של איזה חצי מטר - מטר ממנו.. אז 20" ככה יספיק אני חושב.. אני לא משחק הרבה במשחקים וכאלה וגם לא רואה הרבה סרטים.. רוב השימוש שלי זה אינטרנט ומסנג'ר ושטויות כאלה.. אין לי מושג אם כדאי מסך רגיל או רחב.. תגידו אתם :]

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by devek,

שלום קניתי מחשב לפני בערך 8 חודשים ביחד איתו קניתי את המסך של CHIMEI מסך 19 אינטץ רחב יש לי בעייה עם המסך הזה שלא יודע למה אבל לא הלכתי איתה לחברה.. אני יושב מול המסך ואני קולט שהוא מהבהב לי בלי הפסקה לא משהו שבולט אם עוברים שנייה ליד המסך אבל ברגע שיושבים על המחשב זמן מסויימים זה ממש להתחיל לעשות כאבי עיניים זה מרגיש לי כמו שרואים מסך מחשב דרך הטלוזיה רק קצת פחות מוגזרם.. מישהו מכיר אולי את המסך או נתקל בתופעה כזו?

• 9 תגובות
    • 900 צפיות
  8. Started by Silver Dragon,

שלום, מאחר ואני מתעניין לאחרונה במסכי LCD לצפייה בסרטים, וכבעלים של 2007WFP, עלה לי הרעיון לחבר מסך של מחשב למחשב ולממיר... כייוון שהמרחק צפייה שלי הוא 3 מטר אני מתעניין רק ב26-27 אינץ'.. השאלה איך תתקבל התמונה מהממיר, כי כרגע אני רואה על הפנים כשאני מחבר את הממיר ל 2007WFP... אבל בשידורים מהמחשב אני רואה הרבה יותר טוב מכל מסך טלויזיה תקציבי שקיים... (אני מדבר על 1080p) האם אני אוכל לחבר את הממיר ולראות באותה איכות כמו בטלויזיה? האם ישנה אפשרות לתליית המסך? כמו במסך הנוכחי שלי.. האם זה אותו הפאנל כמו של 2007WFP (שכחתי את השם סורי)?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by kavod,

יש לי מחשב ישן athlon XP 2000+ radeon 8500/9100 כולל יציאה דיגיטלית. שהמסך שלו גוסס(אין צבע אדום). ולכן אני צריך להחליף לו מסך(ל 19" LCD) המחשב ישמש בעיקר לשימוש משרדי. בקרוב אני מתכון לקנות מחשב חדש עם מסך(גם כן העדפה ל19"). אני מרבה בצפיית סדרות. והמחשב החדש מיועד בעיקר למשחקים. התקציב ל2 המסכים הוא באזור ה3000 ש"ח, כשחסכון בתקציבי המסכים יגרור מחשב חדש טוב יותר, והפוך. חשבתי על האפשרות לקניית 2 מסכים רגילים(4:3) וכשאני יצפה בסדרה אני יחבר ביניהם(ויצור מסך 8:3 עם פס באמצע). מה דעתכם(על חיבור 2 מסכים)? אם כן איזה מסך? אם לא מה לדעתכם כדאי לי לקנות (אחד רחב ואחד רגיל)? ואיזה מסכים?

• 9 תגובות
    • 932 צפיות
  10. כל הפרטים בתמונה המצורפת. ואם אפשר הערכת מחיר , תודה. [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by rotemx,

היי גם אני ממאוכזבי הקניה הקבוצתית של אורי (ושוב תודה על המאמץ). דיברתי עם נקסטופ, ולמרות שהם לא יבואנים רשמיים וכו' אני שוקל לקנות מהם בכל זאת - הם מציעים את גרסת ה HC ב 3600 ש"ח וזה נראה לי עסקה לא רעה בכלל. הבעיה שהם רוצים 1. למכור לחברה בלבד 2. לפחות 5 מסכים. ולכן חשבתי שאם יש עוד 4 אנשים שרוצים לקנות את המסך, לי יש חברה בע"מ ואני יכול לרכוש אותם דרך החברה עבור כל החמישה (במחיר עלות כמובן). הרעיון הוא לא להתחיל לאגור רשימות ארוכות ולהתקשר ל 100 ספקים, אלא למצוא עוד 4 קונים רציניים שמעוניינים לקנות את המסך מהספק הנ"ל ביחד איתי ופשוט לקנות אותם בימים הקרובים, בלי בלגאן. אם מישהו מעוניין, ניתן ליצור איתי קשר במייל - rotemx@gmail.com. אם אני אראה שיש היענות של 4 אנשים, …

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by דידוש,

מסכים של LG מתלבט בין הדגמים: L1972H L1972HR 1200 שקל מיועד למשחקים ולשימוש יומיומי ביתי מסכים טובים או שעדיף דגם אחר בכלל?

• 9 תגובות
    • 834 צפיות
  13. Started by law89,

היי חברים חיפשתי לא מעט בנוגע למסך טלויזיה למחשב והגעתי למספר אתרים כולל האתר הזה. ראיתי כאן באיזה טופיק דעות חלוקות שיותר נטו לכיוון לא לקנות מסך כזה, מצד שני פותח אותו דיון רשם שברגע שהוא שינה את היציאה של המסך, הוא ראה בצורה טובה. אז אשמח למעט סדר בבלגאן. אם אני צריך מחשב לגלישה באינטרנט, קריאה או כתיבה של מסמכים וצפיה בסרטים, האם מסך טלויזיה ישרת את מטרותיי?

14. היי, אני קונה בקרוב מחשב חדש (intel i5 4570 + gtx770) וכרגע יש לי מסך שהוא על הנייר FHD אבל זה לא ממש הגיוני. אני אסביר: הרזולוציה שלו היא 1680x1050, אבל מצד שני באתר של החבר (LG) רשום שהוא תומך Full-HD. הינה: http://www.lg.com/il/monitors/lg-W2286-L עכשיו... אם זה לא FHD - כדאי ללכת על מסך אחר? הסכום שאני מעוניין לבזבז על מסך הוא סביבות ה500. יש המלצות? אני מעדיף לקנות דרך וואלה שופס כי המחירים שם מאוד נמוכים אלא אם יש חנות זולה יותר. תודה לינק למבחר בוואלה שופס: http://www.wallashops.co.il/%D7%9E%D7%A2%D7%A8%D7%9B%D7%95%D7%AA-%D7%9E%D7%A1%D7%9B%D7%99-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91/%D7%9E%D7%A1%D7%9B%D7%99-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום לכולם אני מעוניין לרכוש מסך מחשב שיוכל לשמש אותי גם כטלויזיה בעקרון זה לילד קטן אז אין צורך במפרט גבוה עד כדי כך הדרישה היחידה היא שגודל המסך ינוע בין19-21 אינצ' תודה רבה לעונים

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by Gully,

זה ידוע שעד 50 אינטש, ההבדל הויזואלי בין 720P ל-1080P הוא כמעט ולא מורגש. מסכי 1080P עולים יותר כסף, ובנוסף בגלל שהם פועלים ברזולוציה גבוהה יותר, הדבר מכביד יותר (הרבה יותר מרזולוציית 720P) על כרטיס המסך. אז השאלה שלי היא בעצם למה לי לקנות מסך 1080P כאשר 720P הוא זול יותר ויתן לי ביצועים (=FPS) טובים יותר במשחקים?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Orans01,

אני מתכנן לקנות היום מסך 23 אינצ במחיר סבבה איך המסך הזה חברה? http://www.tms.co.il/product/13454 שיהיה FULL HD ואם יש מסך יותר איכותי במחיר דומה אשמח לשמוע. תודה!

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. מחפשת מסך לצפיה בסרטים ובמסמכי וורד , לא למשחקים, ההתלבטות היא בין מסך 19 ל-22 , מה דעתכם? אשמח לקבל המלצה למסך שלדעתכם מתאים .

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by InFiNiTi,

ברצוני לקנות מסך 22"-24" ברזולוציה של HD מלא השימושים שאני עושה עם רזו' כזו היא בעיקר לעריכת סרטים, שבהם אני חייב את הרזו' הנ"ל (במשחקים) אני גם מתכוון לראות סרטים התקציב הוא 1000-1200 שקל (בעוד חודש בערך אני קונה) שבת שלום

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. היי, אני זקוק למסך בגודל 24" או 22"(מעדיף איכות על גודל). בנוסף, אני מעדיף שהמסך יהייה רחב(בגדלים האלו הגובה של המסך הוא כמו גובה של 19", תקנו אותי אם אני טועה). תודה.

• 9 תגובות
    • 956 צפיות
  21. Started by מיכאל נובק,

שלום, אני מנסה למצוא מסך מחשב בגודל שבין 23 לבין 30 (מעדיף 27), שיהיה פאנל IPS איכותי, קצב רענון גדול ככל האפשר (לפחות 120Hz ) ושיהיה ברזולוציית 1080 * 1920 (כמובן שאני אשמח גם למסך 1440*2560, אבל כל המסכים שראיתי ברזולוצייה הזאת עם המאפיינים האלו הם מאוד יקרים). אם מישהו מוצא אשמח לדעת. תודה לכל העוזרים.

22. Started by maorwtf,

דברים שזזים מהר במשחקים מעט נמרחים לי. הכרטיס מסך מייצר צפונה מ 100FPS אבל המסך מנצל רק 60. מה שהוביל אותי למחשבה של החלפת מסך. אני משתמש ב 24" ברזולוציה 1080p. האם ישנם מסכים עם קצב רענון גבוה יותר שיכולים להתאים? כי הבנתי שהרמה הבאה זה 144hz, אבל הכרטיס שלי לא עובר את הקצב הזה, ולפי מה שאני יודע (אבל אולי זו טעות) אם אין סנכרון בין קצבי הרענון זה יכול לגרום לצה שקורה קריעת תמונה, לא הבנתי בדיטק מה זה אבל לפי התיאור זה גם סוג של מריחה. בקיצור, מה הכיוון שלי אם אני רוצה זמן תגובה מהיר יותר? שאלה נוספת - האם לאור הנתונים שציינתי (1080p, 60hz) זה בסדר שאני משתמש בכבל DVI או שיש תועלת בלעבור ל DiaplayPort? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 2.9k צפיות
  23. אני לא יודע מה כדאי יותר טלוויזיה LCD או מסך רגיל LCD כמו שרשמתי בכותרת המסך יתחבר לקיר אם זרוע שמתקרבת ומתרחקת כך שכשאני אראה טלוויזיה היא תהיה רחוק כשאני יעבוד על המחשב היא תהיה קרוב התקציב הוא עד 3000 ש"ח מה ההמלצות שלכם כמו כן מה עדיף טלוויזיה LCD או מסך LCD לצרכים שלי?

• 9 תגובות
    • 897 צפיות
  24. שלום, אני מתלבט בין שלשה מסכים: LG 20" LCD L2000CP S-IPS Panel Samsung 22" Wide T220 2MS 1:1000 DVI Samsung 22" Wide 2253LW 1:8000 2MS DVI השימושים הם למשחקים ועבודה מול טקסט חצי חצי. בעקרון אני מבין שהראשון הוא האיכותי יותר, אבל הוא רק 20" וחוץ מזה יש לו 8 ms לעומת 2ms של האחרים. האם זה יספיק למשחקים? בנוסף אני מתכוון לקנות כרטיס טלוויזיה האם הוא יציג בצורה חלקה ללא מריחות? אני מעוניין במסך שישרת אותי 5-6 שנים לפחות, כך שאולי עדיף לקחת 22" ... מה עדיף?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  25. יש לי את המסך יומיים ורוצה לדעת: 1. איך בודקים אם יש פיקסל/ים שרופים? 2. איך מנקים את המסך...באיזו שיטה? חומרים מיוחדים? 3. האם אסור לגעת במסך? האם זה מקלקל ( שנידע) THX

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.