עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by ^GunX^,

אני הולך כנראה על LG L1750B , ראיתי אותו ואת הסמסונג 730B בחנות ואהבתי יותר את הLG , הבנתי ששניהם מומלצים במחיר הזה. מישהו יודע אולי מה מדיניות החלפת הפיקסלים של LG ?

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. שלום. אני מחפש צג (לא עבורי, אלא עבור אמא שלי) LCD בגודל 17 עם כניסת DVI. הדרישה היא שכולו יהיה כסוף, גם הצג עצמו וגם הבסיס. זה מה יש : עדיף שיהיה כמה שיותר אסטתי ובעל איכות תצוגה לא רעה. יש מסכים טובים שעונים לדרישות הנ"ל, עד 1600 ש"ח (ורצוי פחות)?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. רציתי לדעת באיזה רזולוציה כדי להשתמש על מסך מסוג כזה כרטיס המסך שלי הוא 6800NU THX כרגע אני על 1024 768X

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by Trol,

שלום, מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה היא הדרך הטובה ביותר לניקוי מסך LCD? תודה רבה לעונים..

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by Hierophant,

אני קונה מסך בקרוב ויש לי התלבטות בין שלושת המסכים הנ"ל. השאלה היא איזה מביניהם הכי טוב והאם ההשקעה של כ 500 ש"ח יותר ביקר מביניהם (VX922) משתלמת? נ.ב. שמתי לב שהקונטרסט ב LG טוב בהרבה משל שני המסכים האחרים (1:1600 לעומת 1:650 ו 1:700), עד כמה הנתון הזה משנה?

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by סער_שי,

על המסך יש ריצוד של נקודות לבנות (מובחן רק באיזורים כהים), כמו רעש סטטי שכזה. כשאני מחבר את המסך למחשב אחר - הכל בסדר. אבל כמה מוזר - כשאני מחבר מסך אחר למחשב הזה - גם הכל בסדר. אז איפה הבעיה?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. מסך שלי 17 כבר בן 8 שנים...פעמיים חושך משחקים אני רוצה לקנות מסך חדש הכי טוב... תציעו לי.. תןדה אחים

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. מסך נקנה לפני חצי שנה סמסנוג 19" 940 משהו.....עלה מעל 2500 ש"ח... קצב ריענון הכי גבוה שניתן כרגע.... חיבור לא DVI. כרטיס מסך מובנה בלוח האם. נקנה לפני חצי שנה - גם כן מחשב חזק המטרה העיקרית לקרוא טקסט - תכנות. השאלה אם ידוע שיש בעיה כזאת של עייפות או כאב ראש....או משהו בסגנון שאחרי שעה של עבודה עם המסך... כמו כן....אני מרגיש גם כן בעיה כזאת כשאני עובד מול מסך crt למסך של הלפטופ שלי....ככה שזה לא נראה לי קשור לסוג מסוים של מסכים וכרטיסים..... השאלה - אם השקעה בכרטיס מסך חדש וטוב תפתור את הבעיה הזאת? או מסך חדש יפתור את הבעיה? בזמנו עברתי מלא מסכים ובו ראו ממש בהבדל הכי טוב ביחס לשאר....

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by סער_שי,

זה מה שאמרו לי על הבעיה שלי עם ה-L1970HR (הבלוקיזציה של הצבע בתנועה ובתזוזת עיניים)... Well so far you have only used LCD's with low grade TN panels. Especially in a Mag and AOC they are going to be pretty ad. The LG TN panel should be one of the better TN panels out there. But either way you should look into better panels like S-PVA or S-IPS. Essentially these are better at displaying color than a TN panel would be and are more consistent across the board eliminating a lot of the color shift effects of TN's. http://www.hardforum.com/showthread.php?t=1093889 מה זה הפאנל הזה? האם אפשר להחליף אותו? מה הם רוצים מהחיים שלי? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. כל הפרטים בתמונה המצורפת. ואם אפשר הערכת מחיר , תודה. [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by Pav3l,

שלום, אני מעוניין לקנות מסך LCD ויש לי התלבטות קטנה בין הדגמים הבאים... Samsung SyncMaster 730B Samsung 740B האמת שלא מצאתי כמעט הבדל בינהם ואני מעוניין לשמוע מה אתם ממליצים יותר ולמה? והאם המסך 740N לא טוב יותר? או שבכלל עדיף לקחת LG? תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום לכל החברים\ות היקרים\ות . התבטלה לי עסקה על מסך שרציתי (EIZO S1910), הדגם שרציתי במחיר ובמס' התשלומים שרציתי אזל מהמלאי ולדגם החדש הייתי צריך להוסיף עוד כ-500 ש"ח. המחשב אמור להגיע בתחילת שבוע הבא ואני תקוע בלי מסך . הביטול בסופו של דבר יצא לטובה משום שכעת אני נאלץ לרדת במחיר מסיבות השמורות במערכת. השימושים העיקריים במחשב לפי הסדר הבא יהיו : 1) פוטושופ וכד'. 2) אופיס ואינטרנט. 3) סרטים ומשחקים. אני מתלבט גם בין שני המסכים הבאים, כאשר הנטייה היא למסך הראשון.מה דעתכם עליהם: 1) XEROX XAP-192i - בגולדטופ מוכרים אותו ב- 1824.18 ש"ח, 5 שנות אחריות באתר הלקוח. 2) SONY SDM-HS95D - בטרקלין חשמל מוכרים אותו ב- 1899 ש"ח. אני נוטה לכיוון של ה- XEROXבגלל האחריות הטוב…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. זה המסך הכי מתקדם של סמסונג LCD19 אינטצ' נכון? -Samsung 960BF

14. מישהו ראה\מכיר?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. מה דעתכם על ה- 20WGX2? מפרט מעניין ואיכותי. בין המסכים הבודדים שמאפשר שינוי apsect ratio ולשמור על 4:3. הבעיה העיקרית הינה בציפוי המבריק שבסצנות חשוכות הופך לחצי מראה. יש כאלה עם ניסיון לא טוב עם הציפוי הזה?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by barbaba,

כבר זה זמן אני עובד מול מסך 17 CRT בבית ו LCD במשרד ,ואני שוקל לרכוש מסך 17 LCD לבית . בחנות ראיתי מסכים , ולא נראה לי שיש צורך ב 19 LCD הוא נראה לי אפילו מוגזם. האם לדעתכם 19 מוסיף ?השימוש שלי הוא לתוכנות גלישה וסרטים.לא למשחקים . ההבדל בינהם הוא איזה 400-500 ש"ח ואני לא בטוח שזה שווה את זה .האם מישהו שקנה 19 מרגיש שיפור גדול ,נוחות רבה יותר??

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by eART,

שלום לכולם, אני עכשיו בתהליכי קניית מסך (ואני מתכוון שאני בתהליכים, בעוד כשעה וחצי אני כבר יוצא לקנות) חדש למחשב. מטעמי מקום בחדר, אני מחליף את מסך הCRT שלי (LG Flatron EZ T710SH ) במסך LCD LG 19" L1970HR. קצת פרטים על המסך החדש כולל כניסת DVI רזולוציה: 1024x1280 זמן תגובה: 2ms בהירות: 300cd/m2 זווית צפייה: 160 יחס ניגודיות 1:2000 המחיר הוא 1884 ש"ח. רציתי לדעת את חוות הדעת שלכם, והאם המחיר הוא סביר למסך הזה. תודה רבה מראש. NEXT

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. אני צריך מסך דק 17/19 בעיקר לאינטרנט ומעט למשחקי פיפא תמליצו לי בהתאם לצרכים שלי מnewegg או כול חנות אחרת מארה"ב מישהו מוכן להסביר לי את כול המושגים במסכים Pixel Pitch Brightness Contrast Ratio D-Sub DVI Response Time Video תודה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. מה לדעתכם צריך לבדוק כאשר קונים טלוויזיה LCD מה המשמעותי, ומה פחות משמעותי, ועל מה לשים דגש. אני מעונין לקנות טלוויזיה LCD בגדלים 32 או 37 אינטש מודה לכם על העזרה

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by the king2006,

אני רוצה לקנות מסך חדש אבל אני לא יודע מה לבחור .... זה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_44_2207&products_id=15217 או זה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_44_2207&products_id=15088 מה שמצא חן בעיני בראשון זה שהוא רחב כזה מה דעתכם הם טובים??? או יש סוג אחר?? תודה לעונים

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by yadaaa,

זו ממש בושה וחרפה איך שמתייחסים אלינו. "שלום, יש לכם את X בתצוגה?" "לא, אנחנו רק משרדים" "אז איך אני יכול לדעת אם המסך, שעולה 2800 ש"ח, מתאים לי?" "תסתכל באתר, הכל כתוב שם" פקצות מפגרות. ככה חנות אחרי חנות. תודה לעונים.

• 9 תגובות
    • 956 צפיות
  22. Started by the king2006,

בשבוע הבא אני מתכנן לקנות את המסך הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_44_2209&products_id=15213 מישהו ניסה מכיר ??? האם שווה לקנות??האם המסך בא עם יציאת DVI OR VGA?? תודהה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by the king2006,

שלום היום הביאו לי תמסך הוא משהו חבלז אבל המעמד כמו שאמרו הוא הבעיה אבל אני אסדר ... עכשיו יש משהו למשל כשאני פותח אתר נענע למשל זה בא על חצי מהמסך למה זה ככה?? איך אני יכול לסדר את זה ?? עוד משהו אני מריך את זה על רזולציה מקסימלית 1680X1050 על 60HERTZ זה טוב?? או יש רזולציה יותר טובה?? משהו אחרון כשאני מפעיל סרט יש פסים שחורים בצד וולא מלמעלה ולמטה מה זה?? מישהו ממליץ על זרוע למסך??? נ.ב. היום סימתי תניד פור ספיד אבל איפה האודי ???

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by יניב51,

שלום לכולם אני מתכנן לקנות בזמן הקרוב טלויזית LENCO 27" LCD: http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=455494 מה אתם אומרים עליה? אני מקבל מחיר שקרוב יותר ל 3000 מישפאר. אגב, אני מקווה שאני רושם את זה במקום הנכון ( מסכי LCD, מתייחס לכל LCD לא? )

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. הביעו דעתכם.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.