מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
רכשתי את המסך הנ"ל אני צריך לקבל אותו ביום ראשון מנעה מחשבים, REV04 S-IPS. מי שמעוניין הם יקבלו מלאי גדול והם מתחייבים שזה S-IPS!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המסך הזה DELL LCD 22" E228WFP עולה כ ~2090 ש"ח לעומת זאת זה DELL LCD 20" 2007FP ULTRASHARP FLAT PANEL MONITOR שהוא 'רק' 20 אינטש עולה ~2400 ש"ח וזה DELL LCD 20" 2007WFP ULTRASHARP FLAT PANEL MONITOR שהוא WIDE עולה פחות, 2300~ ש"ח. אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי מדוע הבדלי המחירים. תודה.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=522861 חסר שם את הסוג פאנאל אבל הוא נראה פצצה מה דעתכם? שווה קנייה? אחרי מה שראיתי שכתבו פה על הסוני אני מחפש מסך אחר
-
- 9 תגובות
- 905 צפיות
-
-
הופיע לי איזה פיקסל באמצע המסך שתקוע על צבע טורקיז כזה. הבנתי שלא תמיד זה פיקסל מת אלא סתם פיקסל שנתקע על איזה צבע ואפשר לשחרר אותו איך שהוא אז באמת יש מצב לשחרר אותו לפני שאני ממש אחריות עליו
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, ראשית ני רוצה לציין שאני לא מתמצא במסכים. אני מתכנן לקנות xbox 360 בעתיד. על מנת לנצל אותו ממליצים לקנות טלויזית HD. אני לא מתכוון לקנות טלויזיה רק בשביל ה-360, אז אני אקנה מסך LCD רגיל למחשב בשביל זה. לפי מה שהבנתי, היחודיות בטלויזיות HD היא השימוש ב-1080 שורות של פיקסלים. אז האם מסך LCD של מחשב עם 1680 שורות שזה אפילו יותר, נחשב HD? ואם על הנייר הוא לא נחשב HD, אז יהיה הבדל כשמשחקים ב-360 או רואים סרט עם מסך LCD בעל רזולוציה של 1680x1050 בין טלויזית HD? דבר נוסף על הדרך, איך זה שמסכים בעלי ms גבוה יותר, יקרים יותר מכאלה בעלי ms נמוך יותר??? לדוגמא זה: http://zap.co.il/compare.asp שיקר מהשניים למרות שיש לו 16ms ( תבינו כשתכנסו )?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי מה דעתכם על המסך הזה של ASUS? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=502283 תודה
-
- 9 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שלום רב יש לי בעיה יש לי מחשב עם כרטיס מסך 6600GT שיש לו חיבור VGA ו DVI לחיבור ה VGA מחובר המסך מחשב מסך LCD בגודל 17" שתומך ברזולוציה של 1280X1024 לחיבור ה DVI מחוברת טלויזיית LCD בגודל 32" עם חיבור של DVI - HDMI שתומך ברזולוציה של 1280X720 עכשיו הבעיה היא שאני יכול לעשות מצב של DUAL VIEW שככה אחד המסכים יראו רגיל והשני יהיה ההמשך של המסך ויש מצב של CLONE שככה אחד המסכים יראו רגיל ובשני יראו את מה שרואים בשני רק ברזולוציה שלו ככה שראוים ממש על הפנים כי הרזולוציות של שני המסכים הם שונות לחלוטין ככה שזה בלתי אפשרי לצפייה אז איך אני עושה שאני רואה בשני המסכים את אותו הדבר ובצורה נורמלית ? ובמסך השני של ה 32" שבמקרה שלנו הוא מסוג LC 32LC2 אני אף פעם לא רואה את כל המסך תמיד …
-
- 9 תגובות
- 960 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מסך LCD . אחרי שקראתי ביקורות מאמרים וסיקורים הבנתי שהכי כדאי לרכוש את ה-Samsung 226BW. השאלה שלי באיזה חנות ניתן למצוא אותו כי ב-ZAP אין שום חנות שמציעה למכירה את המסך הנ"ל. תודה לעוזרים .. נ.ב הנה מה שגרם לי ללכת דווקא עליו http://66.249.93.104/translate_c?hl=en&langpair=zh%7Cen&u=http://www.pcpop.com/doc/0/174/174242_1.shtml
-
- 9 תגובות
- 919 צפיות
-
-
לאחר לבטים ארוכים ואף התיעצויות קודמות הוחלט פה אחד בישיבת ועד המשפחה (ז"א אישתי רצתה ככה) שנלך על "19. שאלותיי: האם כדאי למצוא מסך עם פנל VA או שזה לא כל כך חשוב. לידיעה כללית- המחשב אינו מיועד למשחקים אלא לעבודה מרובת משימות עם אופיס, אינטרנט ופוטושופ. בהמשך לכך, מה דעתכם על מסך LG L1770HR ? תודה מראש על התגובות והעיצות והרעיונות וכו'...
-
- 9 תגובות
- 891 צפיות
-
-
איזה מבין שתי הסוגים שציינתי עדיף לשימוש במשחקים וסרטים? אני מתלבט בין ה Samsung 971P ל Dell 2007WPF . הסמסונג בעל פאנל PVA וה-Dell בעל פאנל IPS. לפי מה שהבנתי פאנל ה IPS הוא הטוב ביותר אבל החסרון שלו הוא הזמן התגובה הגובה ובגלל זה למשחקים וסרטים עדיף את את פאנל ה PVA .
-
- 9 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
הרבה אנשים המליצו פה על המסך הזה שהוא טוב למשחקים ,אבל עכשיו ראיתי את זה: מסך מקצועי המומלץ לגרפיקה , מולטימדיה ועריכת וידאו - פחות מומלץ לגיימרים http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_371_1279&products_id=5561 מה דעתכם?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הגיע הזמן לרכוש מסכים חדשים למשרד.. אני צריך שני מסכים. מסך אחד ישמש לעבודה משרדית רגילה - אופיס, אינטרנט, וזהו בערך. השני ישמש בנוסף לתכנות - חשוב שידע להציג טקסט, גם קטן, בצורה יפה ונקייה. אני חושב שעדיף שהשני יהיה wide, לא יודע בקשר לראשון. בנוסף, נעדיף את המסך הכי טוב מבחינת דיוק צבעים. התקציב הוא עד 2000 ש"ח למסך. אפשר לחרוג מעט אם תהיה סיבה מאוד טובה.
-
- 9 תגובות
- 762 צפיות
-
-
קראתי כמה ביקורות מדאיגות בקשר לבעיות הghosting של הWFP, ובהתחשב שבארץ הוא רק S-IPS זה יוצר חששות. ההבדל הכספי לא הכי קריטי, אם יש מסך עדיף בתקציב של 2400 אז מהו? השימוש העיקרי של המשחק הזה זה משחקים, סרטים וחיבור של ה360 כלומר עוד משחקים. כמו כן עם עדיפות שתיהיה למסך כניסה של RCA/SVIDEO כמו שיש ב2007WFP.
-
- 9 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מתעניין בשביל ההורים שלי,יש להם כרטיס מסך 9600 (לא PRO) ורציתי לדעת איך הוא יעבוד עם רזולוציה של 1440X990 ? ראיתי את 931BW והוא רחב ואני חושש שהכרטיס מסך שלהם לא יעבוד טוב איתו. שימושים:אינטרנט,סרטים וקצת משחקים-לא משהו כבד. נ.ב. לכרטיס מסך יש 256MB זיכרון והוא עובד עם 128BIT...של חברת CLUB3D אם זה משנה. תודה לכולם!
-
- 9 תגובות
- 894 צפיות
-
-
קיבלתי אותו, אני מרוצה רצח, כמובן עם פנאל S-IPS ודגם A04 רק יש לי שאלה, יש דרך קלה יותר לעשות את ה90 מעלות ע"י תוכנה או קליק ? כי אין לי כוח כל הזמן להיכנס להגדרות ולשנות...
-
- 9 תגובות
- 914 צפיות
-
-
אם מישהו יודע עם איזה פנל CMS יבואנית DELL מייבאת את מסכי DELL 2007WFP אני פשוט לא רוצה לקנות ולפול על פנל PVA האם מישהו לאחרונה קנה דרך היבואנית CMS את המסך אם כן אז פנ הוא קיבל ?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=501592 כן כן אני יודע שהוא TN והוא לא מומלץ אבל בעקבות זה שקשה להשיג כבר מסכים בתקציב שלי (1500) שהם בעלי פאנל טוב החלטתי שחייבים להתפשר... השימושים זה לסרטים משחקים וגם לקריאת טקטסט אז מסך רחב יכול להיות סוכר לא ? מה תם אומרים ? הוא במחיר זול יחסית נראה יפה מאוד ונתונים סבבי בבי נ.ב אם אתם חושבים שהוא מעפן אז מה יכול להחליף אותו באיזור הTN ? במחיר הקרוב אליו ביותר
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, רציתי לשאות אתכם מה ההבדלים בין 2 המסכים הנ"ל של VIEWSONIC? אני יודע שאחד שחור ואחד אפור, אבל מבחינת נתונים טכניים? לפי מה שמצאתי, יש קצת הבדל טכני ביניהם, אבל האם ה-VP930 עדיין מומלץ כמו ה-VP930B? האם הוא באותו "קנה מידה" מבחינת איכות? אשמח לשמוע דעות מבוססות, ולא השערות (אם אפשר....) תודה מראש לכל העונים.
-
- 9 תגובות
- 884 צפיות
-
-
המפרט הוא: מעבד: AMD ATHLON 64 4800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.5GHz 1MB CACHE - ADO4800DDBOX- BOX מחיר: ₪725 לוח אם: DFI INFINITY NF-M2 מחיר: ₪424 כרטיס מסך: ALBATRON PCI-EX GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL מחיר: ₪1672 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS מחיר: ₪368 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT מחיר: ₪572 מארז: COMPUCASE CI-6A19B-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN מחיר: ₪401 מחיר סופי לאחר הנחה: ₪4134
-
- 9 תגובות
- 867 צפיות
-
-
היי חברים. אני כבר 3 שבועות מחכה למסך הזה עכשיו אחרי שהתברר העניין על הפיקסלים אני מחפש חנות שמוכנה שאני אקח אותו לאחר בדיקה שאין פיקסלים שרופים. בינתיים חנויות לא עונים לי ולא חוזרים אליי.. יצא לי להסתכל על המסך הזה והאמת שאני לא הכי מחבב את העיצוב שלו. אני רוצה לדעת איזה מסך יהיה טוב בשבילי חוץ ממנו במקרה שבסוף לא יצא לי לקנות אותו. מה שאני לא אוהב במסך DELL2007FP זה את הרגליים שלו שהם ארוכות מידי במקום להיות בסיס קטן באמצע אשר גורם למסך להיראות גדול יותר וגם נותן אפשרות של יותר מקום מתחת למסך. ודבר נוסף שלא אהבתי זה שהשקעים שלו נמצאים עליו מאחורה במקום לא נוח בניגוד לכמה מסכים אחרים שראיתי שהחיבורים שלהם נמצאים מאחורי הרגל של המסך עצמו שזה הרבה יותר נוח לנתק ולחבר כבל…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה דעתכם על המסך הזה בתור מתחרה לDELL2007WP שלנו? - PHILIPS 200W6CS LCD - מסך 20 אינ'ץ רחב גם לו יש פאנל IPS ועולה אותו מחיר, אולי האחריות שלו טובה יותר?
-
- 9 תגובות
- 898 צפיות
-
-
טוב אני חייב להגיד לכם מסך מדהים.. דבר ראשון בהתחלה חשבתי לקנות CHIMEI בגלל הביקורות הטובות עליו באתר....זה שטויות הייתי בחנות של KSP ראיתי אותו מול איזה LG 19" לא זוכר איזה דגם אבל לא משהו הכי מפציץ בקיצר במסך של CHIMEI ראו זוועתי..צבע דהוי לא חד בכלל פשוט גרוע.. טוב אז המשכתי לחפש אמרתי אם אני קונה זה רק רחב ורציתי משהו איכותי אז עזבתי את כל הTNים וראיתי שהמסך הזה פשוט הכי איכותי שיש בכל האתר חומרה גדול הוא במקומות הראשונים עם איכויות עצמות וגם יש לו USB וחיבור טלוויזיה שזה ממש אחלה והבנתי שזה המסך שאני רוצה חיפשתי באינטרנט מחירים ובסוף קניתי בחנות PCCENTER חנות נחמדה בראשון קניתי שם סידרתי תחדר חיברתי תמסך והוא ממש מדהים דבר ראשון אנשים אם אתם מתלבטים בין רחב לרגיל...ר…
-
- 9 תגובות
- 921 צפיות
-
-
קניתי מסך LCD NEC 70GX2 בצפייה בסרטים הסרטים לא נראים טוב, אין הפרדה בצבעים והם נראים כאילו אתה עובד באיכות צבע נמוכה (נגיד כמו 256 צבעים בהגזמה). לפני זה היה לי מסך CRT ולא היתה כל בעיה?
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בשעה טובה קניתי SAMSUNG 940B. סה"כ רואים חד ויפה. השאלה שלי האם זה טבעי ב LCD שכאשר אני פותח דף חלק לבן.... או דף בהיר אחר (חלק) אני מבחין שלאורך מרכז המסך (מאוזן) הדף טיפה בהיר יותר מאשר בצדדים... האם זה טבעי? האם זו בעיה?
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
עם הנתונים האלו: גודל המסך- 19 אינץ' אפשרויות תמונה- Movie,Text,User,Normal סוג מעמד- Tilt,Swivel,Pivot,Height צבע המסך-אפור בהירות- 300cd/m2 רזולוציה- 1280X1024 גודל פיקסל- 0.294MM יחס ניגודיות- 1:700 מהירות תגובה- 4ms מגוון צבעים- 16.2M תדר אופקי- 30~83KHZ תדר אנכי- 56~75KHZ זווית צפייה - 170°/170° כניסה אנלוגית- DSVB-15 כניסה דיגיטלית- DVI מידות- 430X445X243 mm משקל- 6.4 ק"ג אחריות- 3 שנים ובמחיר של 2200 ש"ח בערך. נראה מבטיח...מדי. האם פספסתי משהו? (מטרות השימוש, בסדר יורד: word, גלישה, משחקים)
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-