עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by kalimero1234,

האם יש הבדל בין 2209WA לבין 2209WAF???

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. מסך 22" עד 24" במחיר לא בשמיים (בעירך 2000 שקל פלוס מינוס) לגיימר (בעיקר אני אשחק בו משחקים, אראה סרטים אבל בעיקר למשחקים) ותשמעו לא משנה מה תגידו אני לא אקח את המסך של DELL אני יודע שהוא איכותי והכל ה 2007WFP הזה שהוא 20" אבל אני פשוט לא רוצה 20" ובבקשה אל תתווכחו איתי ותמליצו לי עליו כי אני כבר יודע עליו הכל =P בכל מקרה רציתי לשאול על המסך הזה (שהוא ממש זול יחסית למסך 24"): http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=3106999&CatId=2775 הוא ממש זול והם שולחים לארץ.. רציתי לשאול אם הוא באמת טוב ואם הפאנל שלו איכותי כמו של ה 20" של DELL (מה שאמרתי שאני לא רוצה לקנות) תודה רבה מראש!

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. היי, האם כדאי להשאיר מסך LCD כל הזמן דולק או לתת ל WINDOWS להכניס אותו ל stand by? מה "ישמור" על המסך לאורך זמן? תודה, אופיר

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by Rockstatement10,

כשאני מביט על המסך מהפינות שלו (הולך ממש לצד) הרקע במסך מאבד קצת מהצבעים שלו, אמנם זה לא רע מאוד כמו פאנל TN אבל זה אמור להיות ככה בכלל כשמדובר ב-IPS?

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. צריך עזרה לגבי מסך חדש שמיועד לגיימינג בעיקר+צפיית סרטים. כרגע אני מתלבט בין כמה מסכים: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=15063 https://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=22445 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14672 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=15500 http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=880469 http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=879103 מוכן לחרוג קצת מעל ה2000 ש"ח....כמובן אם יש לכם המלצה אחרת שלא הצגתי כאן אשמח לדעת. הכרטיס שאני כרגע משתמש בו הוא GTX970 OC 4G MSI...תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. לאחרונה התקלקל אצלי מסך יקר למדי זמן קצר אחרי תום האחריות. פניתי למעבדה פרטית והטכנאי אמר לי שהיבואן חייב להחזיק מלאי חלפים לתיקון מסך במשך 7 שנים מיום מכירתו ואם הוא לא עשה זאת ,מחובתו לספק ללקוח מסך חילופי זהה או טוב יותר. פניתי ליבואן ותשובתו הייתה שאכן החוק מחייב להחזיק מלאי חלפים לתיקון מסך במשך 7 שנים מיום מכירתו ,אבל בתנאי שיש בו tuner פנימי לקליטת שידורי טלוויזיה . מכאן נובע לטענתו שבעצם החוק הזה לא חל בכלל על מסכים למחשב, גם אם יש בהם כניסות המאפשרות לחבר dvd או ממיר של yes /hot . האם לדעתכם היבואן צודק? אם הוא צודק ,המשמעות האמיתית היא שאם המסך מתקלקל יום אחד אחרי תום האחריות אז אין בעצם אפילו טעם לטרוח לתקן אותו מפני שרוב הסיכויים שלא יהיו חלקי חילוף או לחילופ…

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by habarbash,

היי הייתי מעונין להבין מה זה ה"רוחב פס וידיאו " ו "תדר אופקי" ומה ההבדלים בינהם לבין תדר רענון . ועד כמה הם משמעותים . תודה רבה .

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. האם ה Samsung T240 הוא המסך הטוב ביותר בתקציב של עד 2000 ש"ח? התקציב שלי הוא 2000 ש"ח על מנת לקנות מסך 24 בעל יחס עלות מול תועלת הטוב ביותר. תודה על התגובות...

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. אני מחפש מסך טוב למחשב חדש אותו אני רוצה לקנות השבוע. אני מעוניין שהמסך יהיה בגודל 19 כדי שאוכל להשתמש בו גם כטלוויזיה. אני מתלבט בין המסכים הבאים: Samsung 931BF Samsung 930BF LG L1970HR Samsung 960BF האם מכיוון שאני מתכוון להשתמש בו לצפיה ב-TV חשוב להקפיד עד זמן תגובה מסויים? בתודה מראש!

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by blackmore,

המלצה למסך גיימינג 2K 144HZ עד 2000 שח

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  11. Started by maazg,

שלום גיששתי באינטרנט לגבי שני המסכים האלה ורואים שרוב הגיימרים הלכו בכיוון LG מה אתם אומרים על זה? כמה זה נכון? אגב אני כמעט בטוח שתגידו לך על הדל אז אם כך מה יותר כדאי למשחקים בין שני 2312 ו- 2412 (האם זה אותה תמונה רק שהראשון זה יחס 16:9 והשני 16:10) תדודה

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  12. אלו הם שני המסכים שהחלטתי עליהם מחר אני נוסע ל-KSP על מנת לראות את הצ'ימאי את הסמסונג כבר ראיתי מחר אני אראה 19 רחב ליד 22 רחב ואראה עד כמה ההבדל משנה בגודל אבל מבחינתכם, על מה כדאי לי ללכת? על מה אתם הייתם הולכים? על 22" של חברה לא ממש מוכרת ב-2350 ש"ח או על 19" של חברה מוכרת ב-1600 ש"ח ???

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by FPSbanana,

אני חושב לקנות מסך 32" למשחקים 8MS זמן תגובה הוא טוב ?? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=499948

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. שבת שלום חברים, מגורי באזור הצפון חיפה, אני גם עם דלקן לשם הצורך. אני יכול לקפוץ עוד היום ל KSP (הם די קרובים), המסך עולה שם 899 ש"ח. אפשרות שנייה, ונראת די פופולארית בפורום זה להזמין מ-TMS, שם עולה רק 849 ש"ח. אם יש לך עוד הצעות מאיפה להזמין, בשמחה. מה שהכי חשוב לי פה זה המדיניות בקטע של (חס וחלילה) פיקסלים שרופים, שריטה או כל תקלה כלשהי שאני יבחין רק אחרי שאני המסך כבר אצלי. ב-IQPC לפי מה שהבנתי מהם, הם יוכלו לבדוק את המסך לפני משלוח, יתכן שחנות באמת תשקיע מזמנה לעשות דבר כזה שאין אף פיקסל והכל תקין? מאיפה היית יכולים להמליץ לי להזמין? שבת שלום וכל טוב

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. היי, אני לא מבין גדול במסכים ובטכנולוגיות שלהם, מה שכן אני מבלה המון זמן מול המסך. אני סטודנט לתואר שני במדעי המחשב, מה שאומר שאני מבלה המון זמן בקריאת מאמרים ובתכנות, שני דברים שדורשים לבהות במסך וגם להתרכז בו וגם דורשים שטח תצוגה גדול, לכן החלטתי לקנות מסך "24 עם אפשרות לסיבוב PIVOT ארגונומיה מאוד חשובה לי, בנוסף מאוד חשוב לי שקריאה ועבודה רצופה מול המסך תיהיה כמה שפחות קשה לעיניים. בקשר לכל השאר (משחקים, סרטים, גרפיקה וכו') זה לא כל כך רלוונטי. כרגע אני עובד עם מחשב נייד ואני רוצה להקים לי פינת עבודה בבית אליה אחבר את הנייד. המסך של הנייד ממש מעייף לי את העיניים, אני רוצה משהו שיהיה יותר "בריא" ופחות מעייף. לא הצלחתי להבין האם אני צריך מסך עם פנל חדיש ויקר, כמו ה…

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by fairyscorp,

אני עדיין לא יודע מה להחליט חשבתי שבחרתי מסך טוב לקנות (ASUS - MW221U) אבל חצי מהאנשים פה אומרים "לא" והחצי השני אומרים "כן" אני עדיין מעוניין במסך גדול, עדיפות למסך 20 אינטש ומעלה ברור לי שמומלץ בחום המסך המדובר פה בפורום של DELL 2007WFP בכל אופן כל העסק גורם לי לרצות מסך 22 אינטש CRT במקום LCD !!! ??? אני עדיין אובד עצות כמעט ואין בארץ חנויות עם תצוגה טובה של מסכים גדולים מעל 19 אינטש שזה ממש עצוב!!! אני מחפש מסך טוב למשחקים לגרפיקה ולסרטים (אז רצוי שיהיה WS) כבר אמרתי שיהיה גדול מ 20 אינטש תומך HDCP מומלץ בחום כי גם הכרטיס מסך החדש שלי תומך HDCP אין לי בעיה של זוויות צפייה, ז"א שלא מזיז לי אם אני אסתכל מהצד ואראה צבעים מוזרים כי אני לא מתכוון לעשות את זה בכ…

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by avim1990,

היי אני מחפש לקנות מסך למחשב. השימוש העיקרי שלי זה צפייה בסדרות וסרטים. חשוב לי שיהיה fhd בגודל 23-24 אינץ׳. אני מחבר את המחשב למסך בחיבור hdmi ואת המסך לרמקולים אז אני צריך שיהיה במסך יציאה לרמקולים ו2 כניסות hdmi (אני מחבר גם ממיר למסך) התקציב הוא באיזור ה1000 שקל פלוס מינוס. תודה, אבי.

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by jety,

הוא נהיה רותח בפתחי האורור העליונים. האם זה נורמלי?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. שלום רב לאנשי הפורום ! במהלך חיפושי אחר מסך לעבודתי הגעתי לפורום בהמלצה של חבר. קראתי כתבות רלוונטיות בנושא זה באתר (כל הכבוד על המידע המקיף והמעמיק) והתוודעתי לשיקולים רבים אליהם לא הייתי מודע כלל ועיקר ומצאתי את עצמי יודע הרבה יותר אך גם מבולבל יותר באשר לבחירת מסך מתאים. אשמח אם תוכלו לסייע לי לבחור מסך מתאים לעבודתי. רקע: אני מנהל מדיה וגרפיקה בבית תוכנה. בין יתר עיסוקי אני וובמאסטר (מאפיון, עיצוב, ביצוע ותחזוק) של אתרי החברה. עד היום עבדתי עם שני מסכים במקביל, העיקרי מסך 19 LCD והמשני CRT 19. עיקר עבודתי על כלי עיצוב וביצוע גרפיים ועיצוב, פיתוח ותחזוקת אתרי אינטרנט. בעקבות שינויים שנעשים באתרי החברה גיליתי כי שטח העבודה בתוכנת הפוטושופ כאשר אני על 100% גודל (1:1) אינ…

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by Zeev86,

ב-P1000 מוכרים את S34E790C ב2900 שקל. האם המסך הזה שווה? הנה עמוד הקניה: http://www.p1000.co.il/sales/saledetails.aspx?productid=222627 ב-AMAZON המסך עולה 4000 שקל בלי משלוח ומסים.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by trovlet,

הידע שלי יחסית מועט אבל רציתי לדעת האם שווה להשקיע והמשיך לחסוך למסך שהוא 144HZ? איך זה ישנה בין 144HZ ולבין 60HZ, זה יהיה מורגש ? כאילו למשל המסך של ASUS שעולה 2000 בערך עם 144HZ, במה הוא יותר טוב ממסך שעולה 1200 שקל ( U2414H ) ? כמו כן הבנתי שהמסך U2414H הוא לא מממש מסך שנועד לגיימינג, האם שווה לרכוש אותו בכל מקרה? אשמח לפירוט קצת רחב אם זה אפשרי לכל הקשור למסכי גיימינג ועל מה אני צריך באמת לשים דגש בקנייה

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. יש חיה כזאת ? אני יודע שיש רק שהבנתי שהמסכים האיכותיים עולים קצת יותר. כרגע יש לי PW191 של ASUS והוא מסך מדהים רק שנכנס לי ג'וק להחליף למסך גדול יותר. את המסך שיש לי רכשתי ב 2500 ש"ח בזמנו, 0 תקלות אין לי תלונות . היום הוא עולה אלף שקל פחות. המלצות תתקבלנה בברכה. תודה.

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by ramishtain,

שלום אני מעוניין לקנות מסך חדש למחשב וחשבתי לקנות את המסך הזה http://www.alm.co.il/dutyfree/Items.aspx?ItemId=383&vmenu=20 אני יודע שזה מסך טלוויזיה ולכן רציתי לדעת אם כדי לקנות את זה בכלל? אם יש הבדל משמעותי בין מסך כזה למסך מחשב? השימוש העיקרי שלי במחשב זה למשחקים.

24. Started by SeaMonster,

עם איזה חומר מותר לנקות מסך LCD? ראיתי ב Office Depot בקבוקון כזה עם מטלית מייקרופייבר ומיברשת וכתוב על זה שזה מתאים לניקוי מסכים עם ציפוי כרום , האם החומר הזה יתאים? אולי יש משהו טוב יותר? ועוד שאלה קצת מפגרת... , אח שלי ישב היום מול המחשב והיתעתש וטיפה קטנה של רוק פגעה במסך ונעלמה תוך שניות, איך זה? תודה

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. שלום, ברצוני לרכוש את מסך ה-LCD 2007WFP. אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על חנות בה כדאי יהיה לי לקנות את מסך זה. כוונתי היא, כמובן, לחנות אמינה שתעניק את האחריות הטובה ביותר. חנות שתאפשר החלפת מסך עם פיקסל שרוף אחד תהיה מעולה, כמובן. אני מתגורר בהרצליה, אך אוכל להגיע לערים מרוחקות אם אין ברירה (אם לדעתכם יש צורך לקנות את המסך בחנות הפיזית). תודה רבה!

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.