עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. רציתי לדעת באיזה רזולוציה כדי להשתמש על מסך מסוג כזה כרטיס המסך שלי הוא 6800NU THX כרגע אני על 1024 768X

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=4508 מה אתם אומרים ?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. שלום, לאחר כמה שבועות של התענינות במסכים, אני מתכוון להזמין היום שאגיע הביתה את ה VP930 מחנות בשם פילוט בכפר סבא. רציתי לדעת מה בדיוק כדי לי לברר עם בעל החנות לפני הקניה? בדיקת פיקסלים שרופים? אצל מי? איך? למה? אחריות? אשמח לדעת כמה נתונים בסיסים שאוכל לברר בחנות עצמה לפני הקניה. תודה רבה :-)

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. דרוש מסך לצורך טקסט - שימוש עיקרי, סרטים - שימוש משני. משחקים - בספק מאוד... קראתי קצת באתר, וראיתי המלצות על הדל ואני מבין למה. מבין שאפשר להשיג את WFP אצל מספר חנויות, אבל עוד לא בדקתי. מה עדיף DELL 2007FP או 2007WFP עבור טקסט ?? הבנתי שיש אפשרות נוחה לעבוד עם שתי תמונות במסך, איזה מסך יותר נוח בשביל הצגת שני מסמכים/עמודי טקסט זה בצד זה? האם המסך הרחב או הרגיל? האם מצב פיווט PIVOT יותר נוח לעבודה עם מסמכי טקסט, ואם כן - באיזה מסך? דווקא המסך הרחב יותר צר, ככה במצב PIVOT הוא יותר ארוך ואפשר לראות מסמך ארוך יותר. איך המסך 24" שלהם לצורך טקסט? לא גדול מדי?? אם צריך להתרחק מדי, זה לא טוב, כי אני כותב תוך כדי על דפים לפעמים, לא רק מקליד. אני מאוד רגיש לסוג המסך, ועובד כאמור …

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. שלום לכולם מעוניין במסך מחשב 24 אינץ לצפייה ממושכת ,לא מיועד למשחקים אשמח להכוונה

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by AtR,

שבת שלום לכל חברי הפורום! היום התחדשתי במסך הנהדר הזה ורציתי לשתף אתכם בתמונות: http://img714.imageshack.us/g/p4082521.jpg אם למישהו יש טיפים כלשהם על המסך או כל מיני טריקים בתפריט שלו אני יותר מאשמח לשמוע

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. יש לציין שרואים את הרעידות רק במסגרות של חלונות וכו.. המסך בן שבועיים. . מישהו מכיר את הבעיה? מכיר פתרון?

8. Started by Wideblade,

היי, אני מחפש המלצה למסך איכותי שיהיה טוב למשחקים וסרטים בHIGH DEFINITION מלא, ושאפשר יהיה לראות בו טוב גם ממרחק של 1-2 מטר בערך... אני כבר יותר מחצי שנה מחכה שהרוויזיה החדשה של ה2408WFP תגיע, ואני לא יכול לחכות יותר... אני יודע שזה הגיע לחנות אחת, אבל 3350 שקל זאת לא אופצייה בשבילי.. רצוי שהמסך יהיה לפחות 24 אינץ', אבל אם אפשר משהו איכותי במחיר טוב- אז אפילו יותר... וחשוב לי שיהיה לו HDMI אני לא ממש מבין במסכים, אז אני לא יודע כל מיני מונחים כמו GLOSS ואיך הם משפיעים על הצפייה... התקציב הוא בסביבות ה2500 שקל אגב, עם אופצייה לשים יותר אם יש משהו ממש טוב במחיר קצת יותר גבוה... תודה מראש! עריכה: אה, ויש העדפה למסכים רחבים, לא מרובעים...

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by RedSpeedy,

אהלן לכולם אז ככה אני עומד לקנות מסך "19 ואני לא יודע אם כדאי לי לקנות מסך רחב או רגיל אממ אני רואה הרבה סרטי וחשבתי שבמסך רחב אני ירוויח שיהיה שוליים יותר צרות בצפייה של סרטים (הגיוני לא?) וזהו שהופתעתי לראות באיזה תצוגה את אותו סרט במסך רגיל ורחב ובשניהם הרוחב של השוליים השחורים היה זהה : אז אני פשוט לא מבין מה היתרון במסך רחב? תודה...

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. איך אני יודע אם המסך שלי מכוייל כמו שצריך? יש לי תוכנה כזו שמגיעה עם המסך שאני בעיקרון מכוון בה צבעים, כחול, ירוק, אדום.. מזיז ימינה ושמאלה עד שאני תופס בול ואני יכול להכין גם 'ערכות צבעים', למשל יש לי SRGB מוכן שהגיע עם המסך ואני יכול לפיו לסדר את הצבע לדוגמא כשאני כיוונתי את הצבעים בתוכנה, זה יצא בהיר יותר מהSRGB אז איך אני יכול לדעת מה באמת הצבע האמיתי או שזה לפי העין? ואת הבהירות לשים על כמה שנראה לי או לשים על 100 כמו שהמסך הגיע איתו(הורדתי ל50)

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by movr,

יש לי מסך ViewSonic VP171s והמסך התחיל לשחק לי פתאום כל כמה דקות הוא נהיה לבן ואני צריך לסגור את המסך ולהדליק אותו ואז זה מסתדר לכמה דקות מה הבעיה? ומה לעשות? תודה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  12. כותרת

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  13. Started by blackmore,

המלצה למסך גיימינג 2K 144HZ עד 2000 שח

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  14. Started by itaykoren,

שלום רב, בעקבות המלצות רבות רכשתי את המסך אחרי שהיה לי מסך 17" בשנים האחרונות. מיד שמתי לב שהבהירות פשוט גבוהה בצורה מטורפת, מה שבא לידי ביטוי בכאבי ראש ועיניים החל מ - 10 דקות אחרי שהתיישבתי ליד המסך. לאחר כיול המסך בעזרת פרופיל מהאתר (שאני יודע שלא מושלם ב 100 אחוז) כיוונתי את הבהירות ל 0 והניגודיות ל 74. כמו כן, וידאתי שאני עובד כשהחדר מואר והרחקתי מעט את המסך ממני. ניסיתי להתרגל, אולם זה עדיין היה בהיר מדי עבורי, ולכן בהגדרות של כרטיס המסך הורדתי את הבהירות מ + 50 אחוז ל - +30 אחוז. כעת המצב השתפר בהרבה, ויחסית התרגלתי לבהירות, אם כי המצב לא מושלם. רציתי לשאול האם הורדת הבהירות בהגדרות של כרטיס המסך פוגעת באיכות התצוגה? האם יש הגדרה אחרת שכדאי לשנות לפני זה שלא תוריד …

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. שלום, אני משתמש בתוכנת Onenote לאוכך כל היום ואני צריך מסך שיהיה נעים לעיניים, חייב צפיפות פיקסלים גבוהה. מספיק גדול שאוכל להציג דף A4 בכל המסך (עם טיפה הקטנה לא נורא, דגש על טיפה), אני לא יודע כמה אינצ' כדאי. ללא רמקולים, כניסת HDMI, או מיקרו HDNI, מחיר מקסימום 800 ש'ח. תודה לכולם.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. ראיתי את המסך הזה: Acer LCD 19 AL1916WS Wide Screen השאלה שלי, האם הוא טוב? שווה את הכסף? באופן כללי, מסך רחב זה בעייתי עם משחקים? המשחקים יראו מתוחים או רגיל? אפשר גם לקבל המלצות למסכים טובים אחרים בתקציב של עד 1500 שקלים?

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. אני מחפש מסך טוב למחשב חדש אותו אני רוצה לקנות השבוע. אני מעוניין שהמסך יהיה בגודל 19 כדי שאוכל להשתמש בו גם כטלוויזיה. אני מתלבט בין המסכים הבאים: Samsung 931BF Samsung 930BF LG L1970HR Samsung 960BF האם מכיוון שאני מתכוון להשתמש בו לצפיה ב-TV חשוב להקפיד עד זמן תגובה מסויים? בתודה מראש!

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by davidz,

שלום. אני לא כל כך מתמצא בנושא. האם יש מסך lcd סביר למחשב שיכול לתפקד גם כטלויזיה ? מישהו אמר לי שיש כאלה מסכים בגודל 22 אינץ. האם יש מסך כזה עם כניסות כמו של טלויזיה רגילה s-video , scart ו rgb ?

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by J0n1,

בדיוק הייתי בדרך לצאת מהבית לכיוון בית הספר שפתאום הטלפון שלי צלצל, זה היה שליח UPS שרצה להביא לי את החבילה. בכלל תכננתי לסוע עד לחנות ולבדוק שם את המסך אבל הם שלחו לי אותו, לא נורא... קיבלתי את המסך בהתרגשות (השליח לא הבין איך אני יכול להיות כזה מבסוט ממסך, בקושי הצלחתי לחתום לו ;D) הבאתי אותו לחדר, פתחתי את הקופסא המכילה: כבל VGA,כבל DVI,כבל USB, כבל חשמל עם חיבור אמריקאי (אין מתאם) בתמונות חיבור המסך למעמד נראה די תמוה ומסובך, משום שאין שום ברגים, והמסך די כבד. אבל המעמד יציב ביותר, וגם נראה מעולה, תפיסת המסך על המעמד פשוטה, כל מה שיש לעשות זה לדחוף את המסך עד שמושמע קליק. חיברתי את המסך, האיכות מדהימה, שלא לדבר על גודל שולחן העבודה שלי עכשיו. אין פיקסלים שרופים…

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by AVI.S.T,

אני רוצה לדעת עם המסך הבא טוב בלראות סרטים ובכללי איך הוא ועם הוא שווה תמחיר 1200 הדגם: SAMSUNG 730B 8MS 1:600 300cd/m² הוא שווה תמחיר ובכללי?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. אני מתלבט בין המסכים האלה לבין ה CHIMEI T39D... מה שאני יכול להרשות לעצמי בתקציב זה פאנל TN בלבד איזה מסך עדיף?

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by ggoblin,

שלום אודה עזרתכם במציאת מסך מתאים דרישות: 4K עם פאנל IPS מעל 27 אינץ ל 40% לגלישה באינטרנט ועבודה באופיס 30% לסדרות וסרטים 30% למשחקים בנתיים חשבתי ללכת על Philips 43'' BDM4350UC תודה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  23. שלום לכולם, לאחרונה רכשתי מחשב חדש, והחלטתי לשדרג את המסך 19" שברשותי למסך 22" חדש. לאחר קריאת המדריכים והביקורות בפורום, חשבתי שהדגם של 2243 של סמסונג יכול להתאים לי. כמו שאמרתי, השימושים שלי הם בעיקר גלישה באינטרנט ועבודה משרדית, ולפעמים גם סרטים (למרות שלא השקעתי הרבה בכרטיס מסך, וקניתי 9500GT). הוא נשמע טוב מאוד לפי הביקורות והמחיר שלו סביר בהחלט. עכשיו השאלות שלי הן כאלה: 1. האם יש בעיה שהמסך הוא לא FULL HD? הבנתי שאם הוא ברזולוצייה גדולה כמו שיש ל-FULL HD אז גודל הנקודה הוא יותר קטן, אבל עד כמה זה משמעותי? היום אני עובד עם רזולוצייה של 1280X1024 וגודל נק' של 0.294 מ"מ (המסך שברשותי הוא Proview DV928DG, שכבר לא נמצא באתר היצרן כי לא מייצרים אותו אלא רק ב-ZAP יש עליו …

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. שלום, ברצוני לרכוש את מסך ה-LCD 2007WFP. אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על חנות בה כדאי יהיה לי לקנות את מסך זה. כוונתי היא, כמובן, לחנות אמינה שתעניק את האחריות הטובה ביותר. חנות שתאפשר החלפת מסך עם פיקסל שרוף אחד תהיה מעולה, כמובן. אני מתגורר בהרצליה, אך אוכל להגיע לערים מרוחקות אם אין ברירה (אם לדעתכם יש צורך לקנות את המסך בחנות הפיזית). תודה רבה!

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. אהלן חברה, כפי שציינתי בכותרת אני מחפש מסך בכיוון ה24' שעיקר השימוש בו יהווה עבודה ממושכת מול פלטפורמות פרסום בדפדפן, גלישה באינטרנט ועבודה מול אקסל המחשב יחובר ככל הנראה למחשב נייד Dell Vostro ואולי גם לנייח תלוי מה יעבוד טוב יותר. התקציב הוא בכיוון ה1000 ש"ח עם אופציה לחריגה קלה אם זה באמת נחוץ. אשמח להמלצות

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.