מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
שלום אודה עזרתכם במציאת מסך מתאים דרישות: 4K עם פאנל IPS מעל 27 אינץ ל 40% לגלישה באינטרנט ועבודה באופיס 30% לסדרות וסרטים 30% למשחקים בנתיים חשבתי ללכת על Philips 43'' BDM4350UC תודה
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
יש המלצות למישהו למסך כזה? אני ראיתי את הסמסונגים והם נראים סבבה - יש להם באמת 1:3000 ניגודיות? אני מחפש משהו בסביבות 5000 שקל אז הסמסונג קצת יקר לי הצעות?
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט לגבי מסך גיימינג וכרגע יש לי 2 אופציות, אבל יש משהו אחד שאני לא מבין מה הוא אומר ואני אשמח לקבל את חוות הדעת שלכם. במפרט של המסך הראשון (LG) רשום שזמן התגובה שלו הוא(1ms (MPRT ו-(1ms (GtG, ובמסך השני רשום רק לגבי ה-MPRT. כשהתקשרתי לחנות הם אמרו לי שלמסך השני פשוט אין GtG. מה זה אומר ולאיזה מסך יש זמן תגובה יותר טוב? תודה. המסך הראשון- https://www.wellcom.co.il/index.php?route=product/product&product_id=102869 המסך השני- https://www.wellcom.co.il/index.php?route=product/product&product_id=19072
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לאחרונה התקלקל אצלי מסך יקר למדי זמן קצר אחרי תום האחריות. פניתי למעבדה פרטית והטכנאי אמר לי שהיבואן חייב להחזיק מלאי חלפים לתיקון מסך במשך 7 שנים מיום מכירתו ואם הוא לא עשה זאת ,מחובתו לספק ללקוח מסך חילופי זהה או טוב יותר. פניתי ליבואן ותשובתו הייתה שאכן החוק מחייב להחזיק מלאי חלפים לתיקון מסך במשך 7 שנים מיום מכירתו ,אבל בתנאי שיש בו tuner פנימי לקליטת שידורי טלוויזיה . מכאן נובע לטענתו שבעצם החוק הזה לא חל בכלל על מסכים למחשב, גם אם יש בהם כניסות המאפשרות לחבר dvd או ממיר של yes /hot . האם לדעתכם היבואן צודק? אם הוא צודק ,המשמעות האמיתית היא שאם המסך מתקלקל יום אחד אחרי תום האחריות אז אין בעצם אפילו טעם לטרוח לתקן אותו מפני שרוב הסיכויים שלא יהיו חלקי חילוף או לחילופ…
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אתם יודעים שאני בבירורים כבר הרבה זמן לגבי קניית בהתחלה הייתי כמעט וסגור על הLG 19' אבל כרגע אני לא כל כך בטוח . איך נראה לכם המסך הזה http://www.pcmag.com/article2/0,1895,1957640,00.asp אני כן משחק הרבה במחשב . וגם אראה הרבה סרטים עליו . שווה לי לקנות אותו למשחקים / סרטים / וגלישה ? איפה אפשר לקנות אותו בארץ ?
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אלו הם שני המסכים שהחלטתי עליהם מחר אני נוסע ל-KSP על מנת לראות את הצ'ימאי את הסמסונג כבר ראיתי מחר אני אראה 19 רחב ליד 22 רחב ואראה עד כמה ההבדל משנה בגודל אבל מבחינתכם, על מה כדאי לי ללכת? על מה אתם הייתם הולכים? על 22" של חברה לא ממש מוכרת ב-2350 ש"ח או על 19" של חברה מוכרת ב-1600 ש"ח ???
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש לקנות מסך, ייעודו להתחבר ללפטופ עם כרטיס מסך NVIDIA GeForce GTX 950M חובה שיהיה חיבור HD (ומעדיף עיצוב נעים לעין כי המחשב ישב בסלון) משתמש בעיקר לסרטים גלישה ומשחק לפעמים Lol (משחק עם גרפיקה בינונית). ראיתי את המסכים הבאים: ACER Samsung (משום מה רשום שהוא 81 KH אבל לדעתי הוא רק 60) אשמח לדעתכם או להצעות נוספות, עד 150 פאונד.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן חברה, כפי שציינתי בכותרת אני מחפש מסך בכיוון ה24' שעיקר השימוש בו יהווה עבודה ממושכת מול פלטפורמות פרסום בדפדפן, גלישה באינטרנט ועבודה מול אקסל המחשב יחובר ככל הנראה למחשב נייד Dell Vostro ואולי גם לנייח תלוי מה יעבוד טוב יותר. התקציב הוא בכיוון ה1000 ש"ח עם אופציה לחריגה קלה אם זה באמת נחוץ. אשמח להמלצות
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי הייתי מעונין להבין מה זה ה"רוחב פס וידיאו " ו "תדר אופקי" ומה ההבדלים בינהם לבין תדר רענון . ועד כמה הם משמעותים . תודה רבה .
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אז אני רוצה להתחדש ב LCD נוצץ, כי כבר שנים אני עם ה F900B של LG, שהוא מסך 19" נהדר, אבל נמאס מ CRT, וכבר אין מקום על השולחן. התקציב : עד 3000, אני מוכן לשלם יותר על איכות, אבל כמו תמיד, כמה שיותר זול יותר טוב. הצרכים : בעיקר day to day , גלישה אינטרנט ואופיס, משחקים פה ושם, סרטים אני אמנם רואה בטלוויזיה אבל אני מעוניין במסך שלא יקרטע גם בנושא הסרטים. מעצב אתרים ופוטושופ, אבל לא ברמה של איש מקצוע, סתם כתחביב - אבל עדיין חשוב לי דיוק הצבעים של המסך. כלומר בסה"כ , מסך all in one , שבעקרון יהיה דלוק 20 שעות ביממה בערך... הבנתי שהגיעו לפנדה http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=16194 2007WFP שלפי מה שכתוב באתר, הם עם פאנל S-IPS וגרסה A04 אז …
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
טוב אחרי שקניתי תמסך DELL 2209WA מאייבורי והיה לי פיקסל מת 1 אחרי יומיים החזרתי להם אותו והם החזירו לי תכסף. עכשיו ראיתי בזאפ תחנות NotebookClub ברצוני לדעת האם החנות אמינה? עושה בעיות? שווה לקנות משם? תודה לעוזרים. אהה ואם כתבתי במקום לא נכון אז בבקשה תעבירו את זה למקום הנכון תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, עבר הרבה זמן מאז שקניתי מסך וכרגע אני עובד על LCD ענתיקה (4:3) שקיבלתי כתרומה אחרי שה-CRT הוותיק שלי החליט למות. עכשיו אני - חייל חנוק תקציבית - צריך מסך חדש השימושים שלי הם גלישה באינטרנט, עבודה באופיס, צפייה בסדרות וסרטים ועבודה עם תמונות. אני לא צריך מסך של מעצב גרפי, אבל כן חשוב לי שאיכות התמונה תהיה טובה, שכן אני עובר על הרבה תמונות ומבצע בהם שינויים קלים של חשיפה, איזוני צבע וכד'. אני לא מבין כלום בשוק המסכים היום, והייתי שמח אם תוכלו לעזור לי למצוא מסך טוב בתקציב המוגבל של עד 700ש"ח. *חנויות באיזור ת"א. תודה רבה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מחפש מסך מחשב לגיימינג וסדרות בגודל של 24" בתקציב של סביבות ה-1300ש"ח. המלצות?
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לך מסך מחשב של סמסונג מגם T220P(נקנה לפני כ 4-5 שנים אם לא טועה) אשר מחובר למחשב יחסית חדש עם כרטיס גרפי GTX570 הבעיה התחילה לפני מספר ימים ויש כמה תופעות מוזרות שלפעמיים בזמן עבודה שגרתית המסך מתכבה ורץ על המסך מין לוגו שכתוב שזה לא מחובר, תופעה אחרת שלפעמיים קוראת זה שהמסך מתכבה ותוך שניה נדלק לסירוגין (בזמן הקצר שהמסך כבוי מופיע לוגו בצד שמאל למעלה anlog\digital ) דבר חוזר מספר פעמיים ביום . בהתחלה חשבתי אולי הבעיה בכבל DVI או בחיבורים אבל לאחר שהחלפתי כבל וחיזקתי חיבורים התופעות חזרו. לפני שאני מחליט שהבעיה במסך מחשב והולך לקנות אולי מסך חדש רציתי לדעת אם יש סיכוי שהבעיה בכלל לא במסך אלה בכרטיס הגרפי ומה אפשר לעשות בנדון?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
אני עדיין לא יודע מה להחליט חשבתי שבחרתי מסך טוב לקנות (ASUS - MW221U) אבל חצי מהאנשים פה אומרים "לא" והחצי השני אומרים "כן" אני עדיין מעוניין במסך גדול, עדיפות למסך 20 אינטש ומעלה ברור לי שמומלץ בחום המסך המדובר פה בפורום של DELL 2007WFP בכל אופן כל העסק גורם לי לרצות מסך 22 אינטש CRT במקום LCD !!! ??? אני עדיין אובד עצות כמעט ואין בארץ חנויות עם תצוגה טובה של מסכים גדולים מעל 19 אינטש שזה ממש עצוב!!! אני מחפש מסך טוב למשחקים לגרפיקה ולסרטים (אז רצוי שיהיה WS) כבר אמרתי שיהיה גדול מ 20 אינטש תומך HDCP מומלץ בחום כי גם הכרטיס מסך החדש שלי תומך HDCP אין לי בעיה של זוויות צפייה, ז"א שלא מזיז לי אם אני אסתכל מהצד ואראה צבעים מוזרים כי אני לא מתכוון לעשות את זה בכ…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום המסך שלי נהרס אתמול ואני צריך מסך חדש אני מחפש מסך 22' שיתאים למשחקים וסרטים ולכל השימושים הרגילים ושיהיה בסביבות 1100 ש"ח ואני קונה מIQPC . תודה לעוזרים
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מסך בן 3.5 שנים (לא באחריות) דל P2414H - מספיק לי לכל הצרכים בהיבטי איכות / גודל, וכו'. לאחרונה מופיע פס תכלת אנכי בצד שמאל של המסך (מצ"ב תמונה) - ללא ספק מדובר בבעיית מסך כי זה קורה גם בבדיקה עצמית כאשר כל הכבלים מנותקים. 1. מישהו יודע היכן ניתן לתקן מסך דל באזור המרכז? כל המעבדות שראיתי מתעסקות עם מסכי לפטופ ולא עם מוניטור. 2. האם בכלל כדאי לתקן מסך כזה (מבחינת העלות - המסך כבר לא באחריות) או שלא מתעסקים עם זה וקונים חדש? (כ-750 ש"ח להערכתי ל-P2419H). אשמח לשמוע דעה ממי שיש לו ניסיון בנושא. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
היי חבר'ה , עני עובד מלא שעות מול המסך (9-10 ביום) אני מחפש מסך טוב ואיכותי להרבה שעות עבודה, שלא יפגע לי בעניים יותר מדי אני חושב על מסך 22-23 אינץ', יותר נכון על 4 מסכים של 22-23 אינץ'מי שמבין טוב במסכים, אשמח לעצה, תודה רבה לכם..
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יום שישי לקחתי את המחשב החדש, ואת המסך המדובר מKSP. אחרי בדיקה של המסך שנתנו לי, היה מן נקודה (לא פיקסל מת), אז לקחתי מסך אחר שאותו לא בדקתי כי לא היה לי זמן. חזרתי הביתה, הכל טוב ויפה, מפעילים את הכל ואין פיקסלים מתים. יום למחרת אני שם לב שמצידי המסך, ובמיוחד בצד שמאל, המסך יותר כהה וצהבהב מהאמצע. אני לא מדבר ברמות מטורפות, אלא משהו ממש בקטנה, אבל זה די מטריף אותי. שמים לב לזה שכל המסך באותו הצבע, או בדפי אינטרנט. עכשיו אני לא יודע מה לעשות, מחליפים על זה מסך? בחיים לא היה לי LCD, וגם שראיתי מסכים כאלו אצל אנשים אחרים לא ממש חקרתי את המסך. אה כן... שמתי רמקולים מצידי המסך, ואז חבר אמר לי להזיז אותם כי זה המגנטיות של המסך. הזזתי אותם, ולא חל שיפור. יכול להיות שהדבר קורה כ…
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, התקציב אמנם פתוח אבל שואף להשאיר אותו מתחת ל-3000 שקל. השימושים שלי הם כאלה, 80 אחוז מהזמן מסתובב באינטרנט וקורא טקסטים. גודל נקודה שיאפשר לי קריאה נוחה עם טקסט גדול יחסית זה סבבה. אוהב סרטים אז שיידע להציג אותם בצורה טובה. אני צלם חובב אז שיענה על הדרישות בתחום הזה (דיוק צבעים וכו). לא מעוניין במסך עם מרחב צבעים גדול, מסתפק ב-SRGB. כיוונון, גובה+היכולת להוריד אותו עד גובה שולחן. הטייה קדימה/אחורה. כרגע שוקל שני מסכים, הדל 2209 שנטחן פה למוות וכולם מהללים ומשבחים. eizo ev2333 שקראתי עליו כמה ביקורות טובות ועולה הרבה יותר (2800). מצד אחד אני יושב הרבה מול המסך ורוצה משהו טוב שגם ישמור לי על העיניים ויספק חוויה מהנה . מצד שני לא רוצה לשפוך סתם כסף אם יש מסך זול יחסית כ…
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אח שלי רוצה מסך טוב לגימינג של סמסונג עם זמן תגובה של 2 מיליסקנד (אני יודע שאין הבדל בין 5 ל-2 אבל משום מה הוא מתעקש) עם אפשרות לחבר פליסטשן 3 האם המסך נחשב טוב לתקציב? יש מסך עדיף ממנו ב-1000-1200 ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
אשתי מתרגמת במקצועה, עובדת כיום עם מסך אחד (דל 1703FP ) שכנראה בדרכו למות כי יש לתמונה גוון וורוד ולא ניתן לכוון אותה למרות מה שלא עשיתי. אני בשלב של קניית מסך אחר ושוקל לקחת מסך רחב כדי שהיא תוכל להציג שני מסמכים זה לצד זה על מסך אחד. שאלותי: 1. האם יש משהו שאני חייב לקחת בחשבון כדי שלא אעשה אוברקיל עם המפרט כי בסופו של דבר היא עובדת עם טקסט בעיקר (אני מניח שלא כדאי לחרוג מ-22 אינץ') 2. על מה בכל זאת צריך לשים לב כדי שהתמונה תהיה חדה ובהירה - סוג הפאנל? ניגודיות? בהירות? 3. מסך עם רמקולים מובנים - כן או לא (כלומר, האם יש מסכים טובים שיש להם רמקולים מובנים או שמסכים מקצועיים באים בלי רמקולים) 4. המלצות ספציפיות? תודה, זאב
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, האם כדאי להשאיר מסך LCD כל הזמן דולק או לתת ל WINDOWS להכניס אותו ל stand by? מה "ישמור" על המסך לאורך זמן? תודה, אופיר
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ביום רביעי אני מזמין את המסך ויש לי כמה שאלות לפני.. אני רוצה לחבר אותו לממיר של יס זה אפשרי ? ( ללא כרטיס טלוויזיה ) ואני רוצה שיהיה פאנל s-ips ואני קונה את זה ב- iqpc אז נגיד אני ישאל אותם אם זה s-sips והם יגידו לי כן אז יש מצב שהם משקרים ? יש איזה דרך לבדוק את זה במקום ? תודה ומיצטער על החפירה חחח...
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-