עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. אני רוצה לקנות מסך בגודל של סביבות 22", תקציב סביבות 600 ש"ח בלי רמקולים ועדיף עם חיבור HDMI בעיקר לשימוש משרדי וקצת גיימינג וסרטים ראיתי את hp pavilion 22cw שנראה טוב ויש עליו ביקורות מצויינות באמזון - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=904966 מישהו מכיר? ואשמח לשמוע על חלופות או המלצות אפילו אם יעלו קצת את המחיר כדי לקבל תמורה יותר טובה תודה!

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by ori24,

שלום לכולם! יש לי מסך בן 3 שנים של סמסונג גדול בגודל 24 אינץ' מסוג הT240 למי שזוכר. עכשיו ללא ספק מדובר במסך מעולה שאני אישית נורא מבסוט ממנו. לאחרונה נכנס לי ג'וק בראש והוא להחליף אותו למסך חדש של 24 אינץ',LED ושיהיה FULL HD. רוב האנשים אומרים לי שחבל לי על הכסף ושאני לא יראה שום הבדל בין המסכים האילו. רצוי לציין שהשימושים שלי במחשב הם אך ורק אינטרנט ומשחקים כבדים,סרטים אני רואה אחת ל... את המשחקים אני משחק תמיד ב1900X1200. אז מה אתם אומרים כדאי "לשדרג" או שבאמת חבל על הכסף ולא אראה שום הבדל? תודה לעונים!

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by saarxee,

איזה מסך עדיף? זה נכון שה-P2314H חדיש יותר? ושמתי לב שב-U2312HM יש USB בצדדים וב-P זה נמצא מאחורה...

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. שלום יש ברשותי מסך של חברת cmv945A קניתי אותו לפני 3.5 שינם ככה שאין עליו אחריות לפני שבוע שהיה מזג אויר סוער ניכבה לי המחשב כמה פעמים ונירא לי כתוצאה מכך המסך שלי נהרס הוא מראה נורה ירוקה אבל אין תמונה מהמחשב אני מחבר מסך אחר הוא פועל אני מחבר לטלויזיה הוא פועל הוא מראה לפעמים תמונה לשניה ועוד פעם לא מראה כלום ואז הוא מרא תצוגה באור מאוד חלש שמי שיש לו משקפים לא ירא אתת התמונה פשוט ירא שחור השאלה שלי איך אפשר לתקן (עצמאי או לחברה מחשבים שמתעסקת בתיקונים)? או שהמסך הלך ולקנות חדש תודה...רן

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by Jor-L,

שלום, אני הרבה זמן כבר מתלבט עם לקנות מסך כי יש לי עכשיו מסך על הפנים. אז חשבתי לעצמי אם אני קונה, אז כבר משהוא טוב. קיצר מה שחשבתי זה מסך 120 או 144 הרץ שיתחיל מ 1000 שקל עד 2000 +-. לא מצאתי כול כך הרבה אפשרויות בארץ, אז אם יש צורך בהזמנה מי חול אז גם אפשרי. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. השאלה בכותרת. חוץ מזה, לאיזה מהם יש פאנל טוב, לאיזה טווח מחיר אני צריך לצפות, איזה מהם תומך גם במיפוי פיקסלים (יענו, אם אני מציג עליו תמונה שהיא יותר קטנה מהרזולוציה הטבעית שלו, הוא יידע לשים אותה במרכז ולהשחיר את מה שמסביב), האם יש כבר כאלה שמוארים בלדים או פשוט מבוססים על OLED... הרבה שאלות כי הרבה זמן לא התעניינתי במסכי LCD וכמובן, אני רוצה גודל נקודה קצת גדול יותר מזה שיש ב-20" 1600X1200 שיש לי כרגע, גודל הנקודה יהיה גדול יותר בגדלים שבהם הרזולוציה הזאת זמינה?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. אתמול בשעה טובה קיבלתי לידי את ה2408. חיברתי למחשב שלי - לכרטיס מסך מסוג Geforce 6800 ברזולוציות נמוכות 1280 על 1024 עובד בלי בעיה (נמתח על כל המסך) ברגע שהעליתי ל1920 על 1200 (הרזולוציה הטבעית של המסך) המסך התחיל להקרין נקודות ומשטחים ורודים על כל פני המסך. שדרגתי את הדרייבר של הכטיס אך ללא שינוי. החלפתי כבל DVI אך ללא שינוי האם מישהו נתקל בבעיה דומה? האם אני שוכח לעשות משהו? האם אני צריך להחליף כרטיס מסך?

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by Homies,

שלום לכולם, היום במקרה ראיתי את המסך הבא: Acer Value Line AL2416WAs אשר זול בטירוף ועולה כ-2400 ש"ח ומכיל פאנל PVA. הוא בגודל 24" וזמן תגובה של 6ms, בהירות 300, זוויות צפיה 178°/178° ופאנל PVA. מה דעתכם, שווה או לא שווה? השימושים הם גלישה באינטרנט, כלומר צפיה בדפי HTML המכילים תמונות וטקסטים, משחקים (כדורגל, PES) וסרטים. ..מחכה לתשובה...

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. מסך 22" עד 24" במחיר לא בשמיים (בעירך 2000 שקל פלוס מינוס) לגיימר (בעיקר אני אשחק בו משחקים, אראה סרטים אבל בעיקר למשחקים) ותשמעו לא משנה מה תגידו אני לא אקח את המסך של DELL אני יודע שהוא איכותי והכל ה 2007WFP הזה שהוא 20" אבל אני פשוט לא רוצה 20" ובבקשה אל תתווכחו איתי ותמליצו לי עליו כי אני כבר יודע עליו הכל =P בכל מקרה רציתי לשאול על המסך הזה (שהוא ממש זול יחסית למסך 24"): http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=3106999&CatId=2775 הוא ממש זול והם שולחים לארץ.. רציתי לשאול אם הוא באמת טוב ואם הפאנל שלו איכותי כמו של ה 20" של DELL (מה שאמרתי שאני לא רוצה לקנות) תודה רבה מראש!

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by madix,

הי, אני מתכוון בימים הקרובים לקנות את ה-Dell U2412M, כנראה מ-Ivory. ראיתי בלינק הזה:http://www.tested.com/tech/1337-we-uncover-the-dead-pixel-policies-for-every-major-lcd-maker/ שלמסכי UltraSharp יש אחריות החל מפיקסל בהיר אחד, או החל מ-6 פיקסלים שחורים. רציתי לדעת קודם כל האם ה-U2412M נכלל בסדרת ה-UltraSharp? (זה ה-U בשם הדגם?) דבר שני, מהנסיון שלכם עם שרות הלקוחות של Dell (אני מקווה שאני עובד מול Dell ישירות ולא מול Ivory) אם יש לי פיקסל אחד או שתיים שחורים, האם Dell יחליפו לי את המסך או שהם שומרים על הפוליסה הזאת בקנאות? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. היה מעניין אותי גם לראות את ה-N2200P (מסך CRT 22"‎ של LG) אבל זה מן הסתם עוד פחות מעשי בעידן הזה. אשמח לשמוע עוד רעיונות למסכים לעיבוד תמונה בגודל 19 (LCD) או 21~22 (CRT), ובתקציב של עד 2600 ש"ח, וכמובן היכן ניתן לראות אותם. תודה!

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by FPSbanana,

אני חושב לקנות מסך 32" למשחקים 8MS זמן תגובה הוא טוב ?? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=499948

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by s_venom,

שלום לכם, אני קניתי היום מסך Samsung LED 22( מודל S22A300B) קישור, קניתיאותו בשביל משחקים ורציתי לקבל דעה עליו. הוא עלה לי 750. האם כדאי לי להחזיר את המסך ולקמות במקומו 2333HD? קישור.

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. אז אחרי שהחלפתי פעמיים את המסך, פעם אחת לאותו דגם (2311) ובפעם השנייה למסך הנוכחי (2209) לפני כ-4 חודשים (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=486754.0). היום הופיע לי במסך פס צבעוני, בצד שמאל, לאורך כל המסך (נבדק גם במחשב אחר). המסך שמור מאוד, אני מכבה אותו כשאני לא משתמש לאורך זמן. איך זה הגיוני ליפול על 3 מסכים תקולים ברצף

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by nikon,

שלום לכולם! רכשתי לפני שבועים את ה SAMSUNG 971P וחיברתי אותו לנייד שלי, עד אז הכל היה בסדר גמור התוכנות של ה Magic Rotation ו Magic Tune עבדו מצויין! ועכשיו קניתי מחשב שולחני חדש עם מעבד : Intel Core 2 Quad Q6600 ולוח אם GIGABYTE GA-G33M-S2H והתוכנות לא עובדות ה-MagicTune נותן לי הודעה שהוא לא מתאים ל SYSTEM שלי! ושאני צריך להיכנס לאתר של סמסןנג להוריד את העידכון האחרון! עשיתי את זה הורדתי את העידכון האחרון וגם את כל הגרסאות השונות שמצאתי שם, התקנתי אותם אחד אחד ושום דבר לא עוזר, עדיין אני מקבל את אותה התשובה עם ה-Magic Rotation הבעיה פחות מעצבנת אני מצליח להעלות את התוכנה, ועם אני לוחץ על הקליק הימני אני רואה בסרגל את התוכנה ואת האופציות לסובב את המסך, אבל אם…

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. שלום, לאחר כמה שבועות של התענינות במסכים, אני מתכוון להזמין היום שאגיע הביתה את ה VP930 מחנות בשם פילוט בכפר סבא. רציתי לדעת מה בדיוק כדי לי לברר עם בעל החנות לפני הקניה? בדיקת פיקסלים שרופים? אצל מי? איך? למה? אחריות? אשמח לדעת כמה נתונים בסיסים שאוכל לברר בחנות עצמה לפני הקניה. תודה רבה :-)

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by fenix5545,

שלום, חבר שקנה מסך חדש (כי התחשק לו להתחדש) הביא לי את המסך הישן שלו (מסך של LG) והיו לי 2 מסכים קודם לכן (עוד אחד של LG ואחד של סאמסונג) וחיברתי את המסך שהביא לי למחשב בעזרת מתאם DP לHDMI שהיה לי בבית וכבל HDMI-DVI (אני מאמין שכאן הבעיה) השאלה איך אני מסדר את זה ככה כשאני משחק אני אראה את המשחק על שלושת המסכים. מפרט המחשב: מעבד:i7 6700K לוח אם: asus maximus viii hero זכרונות:kingstone fury ddr4 16GB (2x8GB)2600MHZ כרטיס מסך:gigabyte gtx 980ti xtreme תודה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  18. Started by NightElf,

שלום. אני מעוניין לקנות מסך. ודיי התלהבתי מהמסך Dell UltraSharp Widescreen 2007WFP. יש סקירה שלו כאן http://www.pcmag.com/article2/0,1895,1959668,00.asp המסך עולה בארה"ב כ-400$ שזה 1800 ש"ח. בזאפ מצאתי אותו ב-3000 ש"ח!!! . האם מישהו יודע מאיפה אני יכול לקנות אותו במחיר הוגן. והאם יש מכס על מסכים? תודה...

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by jacksean,

שלום, מעוניין לרכוש את המסך הרשום בכותרת לטובת גיימינג 4K. המפרט, אם רלוונטי, מצורף כ-JPEG. ובכן, נתקלתי בשני דגמים שמשווקים בישראל, כאשר שם הדגם הנפוץ ביותר נקרא S32BG850NM, והשני S32BG850NP. כמובן, קיימים תתי-דגמים נוספים בעולם, וייתכן שזה עניין אזורי, אבל האם ישנם הבדלים ביניהם, ואם כן, מהם? תודה מראש והמשך יום נפלא לכולם!

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. שלום, אני מחפש מסך חדש לשימוש במשחקים,אינטרנט וסרטים/סדרות. התקציב הוא בעקרון 1000 ש"ח אבל יש אפשרות לחרוג בכ-200 ש"ח במידה ויש אפשרות למסך איכותי יותר. הדרישות העיקריות שלי מהמסך הן שיהיה ברזו' של 1680X1050 (כלומר יחס צפייה של 16X10 - אני ממש לא מחבב את ה16X9 ) וזמן תגובה מהיר על מנת שבמשחקים יהיו כמה שפחות "מריחות". ארגונומיה פחות חשובה לי (מבחינתי שתהיה הכי בסיסית שתתבטא בהטיית המסך בזווית למעלה/למטה). חיבורים - DVI /VGA ואם יש אפשרות לHDMI מה טוב (שיהיה HDCP). אחריות - 3 שנים וכמה שפחות פיקסלים שרופים על מנת להצדיק החלפה. אני מקווה שזה מספיק פרטים. תודה מראש!

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by avivlyaviv,

?מה ההבדל בין ?DELL 2407/2007 חוץ מהגודל והרזולוציה[מן הסתם]

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by ilanb0,

עבור חמי, אדם מבוגר וחביב שגולש להנאתו באינטרנט וקורא כתבות. לא משחקים וכול'. המסך הנוכחי נדפק ומעוות לו את הצבעים. לא יכול להגיד לכם איזה יציאות יש בלוח, אבל כרטיס מסך יושב על לוח HASWELL 1150 H81M-E H81 ASUS. הוא מתעקש על מסכי סמסונג (כי זו הפירמה של הטלוויזיה שלו..) אבל אני פתוח לכל הצעה. עדיפות למסך LED (או שמיותר לציין זאת..).

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. יש חיה כזאת ? אני יודע שיש רק שהבנתי שהמסכים האיכותיים עולים קצת יותר. כרגע יש לי PW191 של ASUS והוא מסך מדהים רק שנכנס לי ג'וק להחליף למסך גדול יותר. את המסך שיש לי רכשתי ב 2500 ש"ח בזמנו, 0 תקלות אין לי תלונות . היום הוא עולה אלף שקל פחות. המלצות תתקבלנה בברכה. תודה.

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. אורח Talwag
    Started by אורח Talwag,

היי חברים! אני מחפש מסך לעבודה גרפית והרבה זמן מול המסך. בעיקר עבודה כמו פוטושופ אבל גם מעט וידאו. המליצו לי פה בפורום על Dell P2416D. היום שמעתי ממוכר באייבורי על hp 24SE. מישהו מכיר את הדגם? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. כל הכבוד על פתיחת הפורום-פשוט פתרון מבורך לסטיקי המבולגן..... עכשיו לנושא שלי- אני מחפש LCD 19" לשימושים של סרטים ומשחקים (זה אומר זמן תגובה גבוה).... התקציב הוא 200-300 דולר, זה אומר אם ממירים את זה לכ-2000 שקל, לא נכון להשוות את זה בגלל הבדלי המחירים בארץ ובח"ול, אז הכי טוב שתתנו לי לינק ל-NEWEGG בתקציב הזה ואני אראה אם המסך מוצא חן בעיניי וכמובן אשווה את המחיר לארץ..... תודה לעוזרים מראש

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים