מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
נראה לי שאני אלך עליו, רק רציתי לשמוע מה דעתכם....
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים, אני שוקל לרכוש dell 27' 4K U2718Q (מחבר למקבוק פרו). מה דעתכם עליו? בביקורות באינטרנט נראה שהכל בסדר, המחיר שקיבלתי די הוגן (באזור ה1,800 ש"ח). אדגיש שאין לי צורך ממשי ב4K, פשוט נראה לי כדאי להשקיע קצת עבור הטכנולוגיה (ובהנחה ואני רוצה לקנות מסך ל3-5 שנים הקרובות).
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מסך Samsung S22B350 ''21.5. המסך מעולה ונראה ממש טוב רק יש בעיה קטנה: הצבעים לא מוצגים בגוון שהם אמורים להיות. לדוגמא: מה שנראה כחול במסכים אחרים, נראה כחול סגלגל במסך שלי. ניסיתי לסדר את הצבעים דרך המסך אבל זה לא ממש הלך לי. מישהו מכיר אולי את הבעיה ויודע מה לעשות?
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב לאנשי הפורום ! במהלך חיפושי אחר מסך לעבודתי הגעתי לפורום בהמלצה של חבר. קראתי כתבות רלוונטיות בנושא זה באתר (כל הכבוד על המידע המקיף והמעמיק) והתוודעתי לשיקולים רבים אליהם לא הייתי מודע כלל ועיקר ומצאתי את עצמי יודע הרבה יותר אך גם מבולבל יותר באשר לבחירת מסך מתאים. אשמח אם תוכלו לסייע לי לבחור מסך מתאים לעבודתי. רקע: אני מנהל מדיה וגרפיקה בבית תוכנה. בין יתר עיסוקי אני וובמאסטר (מאפיון, עיצוב, ביצוע ותחזוק) של אתרי החברה. עד היום עבדתי עם שני מסכים במקביל, העיקרי מסך 19 LCD והמשני CRT 19. עיקר עבודתי על כלי עיצוב וביצוע גרפיים ועיצוב, פיתוח ותחזוקת אתרי אינטרנט. בעקבות שינויים שנעשים באתרי החברה גיליתי כי שטח העבודה בתוכנת הפוטושופ כאשר אני על 100% גודל (1:1) אינ…
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש לקנות מסך, ייעודו להתחבר ללפטופ עם כרטיס מסך NVIDIA GeForce GTX 950M חובה שיהיה חיבור HD (ומעדיף עיצוב נעים לעין כי המחשב ישב בסלון) משתמש בעיקר לסרטים גלישה ומשחק לפעמים Lol (משחק עם גרפיקה בינונית). ראיתי את המסכים הבאים: ACER Samsung (משום מה רשום שהוא 81 KH אבל לדעתי הוא רק 60) אשמח לדעתכם או להצעות נוספות, עד 150 פאונד.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בעקרון חשבתי על מסך 27 אינץ' וגם חשבתי על תקציב סביב ה 700 שח, אבל הבנתי מהפורם שעבור מסך 27 אינץ' מומלץ ללכת על רזולוציה גבוהה מ FHD, דבר המייקר את המחיר מעבר לתקציב. השאלה קודם, האם מסך 27 אינץ מתאים לישיבה קרובה לצפייה בסרטים ? והשאלה השינה איזה מסך מומלץ ? (גם ב 24 אינץ). יתכן ואם השתכנע שמסך 27 יתאים אשקול להגדיל את התקציב. (לידיע: אני מתכוון אחרי שאבחר מסך להזמין מחשב חדש ונראה שהמסך יהווה שיקול בבניית המחשב, גם יתכן שישפיע על התקציב וגם מבחינת החומרה) תודה
-
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום! לבסוף, אחרי הרבה מחשבה החלטתי לקנות מסך 17 אינץ' lcd. אני מתלבט בין שני המסכים הנ"ל ותהיתי, האם תוכלו לכוון אותי איזה מסך מבין השניים כדאי לי לקנות........? אם קיים מסך נוסף בתקציב של 1400 שקלים גג, שכדאי יותר מהשניים שהזכרתי, אנא אימרו לי עליו....
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הוא נהיה רותח בפתחי האורור העליונים. האם זה נורמלי?
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן ושבוע טוב לכולם, רציתי לשאול, קיבלתי מקרוב משפחה מסך mag innvision 17" דגם LT765S ראיתי שיש לו חיבור למחשב בלבד + חיבור לאנטנה. ללא מקור מתח, כלומר, איך המסך בעצם פועל? מאיפה הוא מקבל את המתח ניסתי לחבר למחשב והמסך לא נדלק. יש עוד שני חיבורים של LINE IN/OUT אבל זה לא קשור לחשמל שהמסך צריך לקבל... מישהו מוכן לזרוק לי קצת מידע על המסך ואיך בדיוק הוא פועל, ואיך מפעילים אותו? תמונה של המסך:
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
צריך עזרה לגבי מסך חדש שמיועד לגיימינג בעיקר+צפיית סרטים. כרגע אני מתלבט בין כמה מסכים: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=15063 https://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=22445 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14672 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=15500 http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=880469 http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=879103 מוכן לחרוג קצת מעל ה2000 ש"ח....כמובן אם יש לכם המלצה אחרת שלא הצגתי כאן אשמח לדעת. הכרטיס שאני כרגע משתמש בו הוא GTX970 OC 4G MSI...תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך בגודל של סביבות 22", תקציב סביבות 600 ש"ח בלי רמקולים ועדיף עם חיבור HDMI בעיקר לשימוש משרדי וקצת גיימינג וסרטים ראיתי את hp pavilion 22cw שנראה טוב ויש עליו ביקורות מצויינות באמזון - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=904966 מישהו מכיר? ואשמח לשמוע על חלופות או המלצות אפילו אם יעלו קצת את המחיר כדי לקבל תמורה יותר טובה תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך חדש 24''. התקציב הוא 1600 ש"ח. אני מעדיף שיגיע מאחת מהחנויות הבאות: KSP, RSM, אופיס דיפו או זיגזג. תכונות של המסך: לא אכפת לי אם יש לו לדים או לא. זמן תגובה: מתחת ל- 6ms. חיבור: או HDMI או DisplayPort או DVI. שימושים עיקריים: אינטרנט, עבודה, משחקים וגרפיקה. אם התקציב נמוך מידי תגידו. תודה ושבת שלום
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי שאלה שאני שואל כבר הרבה זמן, ואף אחד עוד לא פתר אותה! (מקווה שתעזרו). יש כמה משחקים אשר כאשר אני משחק בהם פתאום כתוב על המסך :Power Saving Mode המחשב ממשיך לעבוד, וגם המשחק, אבל לעומת זאת המסך לא. דגם המסך שלי הוא:Flatron L1953TR אני יפרט עוד קצת: אני משחק ופתאום אין אזהרה או משהו המסך נסגר וכתוב לי על המסך: "Power saving mode" גם אם מנסים לסגור ולפתוח זה לא פותר את הבעיה. חשוב לציין שהמחשב נשאר עובד לאחר שמסך נסגר וכך גם המשחק (ניתן לשמוע את המוזיקה של המשחק). פתרונות שבדקתי: *חידוש דרייברים *החלפת כבלים *בדיקה בהגדרות של המסך (משהו כמו Power Saver) *בדיקה בהגדרות של המסך (לא רוצה להשמע כמו מטומטם אבל בכפתורים הצדדים של המסך). *בדיקה בביוס אחד אמר לי לבדוק…
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שבת שלום חברים, מגורי באזור הצפון חיפה, אני גם עם דלקן לשם הצורך. אני יכול לקפוץ עוד היום ל KSP (הם די קרובים), המסך עולה שם 899 ש"ח. אפשרות שנייה, ונראת די פופולארית בפורום זה להזמין מ-TMS, שם עולה רק 849 ש"ח. אם יש לך עוד הצעות מאיפה להזמין, בשמחה. מה שהכי חשוב לי פה זה המדיניות בקטע של (חס וחלילה) פיקסלים שרופים, שריטה או כל תקלה כלשהי שאני יבחין רק אחרי שאני המסך כבר אצלי. ב-IQPC לפי מה שהבנתי מהם, הם יוכלו לבדוק את המסך לפני משלוח, יתכן שחנות באמת תשקיע מזמנה לעשות דבר כזה שאין אף פיקסל והכל תקין? מאיפה היית יכולים להמליץ לי להזמין? שבת שלום וכל טוב
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כשאני מביט על המסך מהפינות שלו (הולך ממש לצד) הרקע במסך מאבד קצת מהצבעים שלו, אמנם זה לא רע מאוד כמו פאנל TN אבל זה אמור להיות ככה בכלל כשמדובר ב-IPS?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. 8) לא מזמן לפני בערך חודש [+\-] קניתי את המסך הנ"ל [כותרת]. ומאז שיצא מהקופסא, ברגע שחיברתי והשתמשתי בו, בכל פעם שהייתי מציג עליו משהו שדורש "התאמצות" [סרטי HD, שומר מסך רגיל של ויסטה "אנרגיית Windows", וכו'] הוא התחיל להבהב בקצב מטורף. ברגע שאני סתם בדף אינטרנט הוא מהבהב בקצב רגיל, לא מטורף. אבל פשוט מהבההב פעם ל-10 דק'. אשמח להצעות לפתרון הבעיה, תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום גיששתי באינטרנט לגבי שני המסכים האלה ורואים שרוב הגיימרים הלכו בכיוון LG מה אתם אומרים על זה? כמה זה נכון? אגב אני כמעט בטוח שתגידו לך על הדל אז אם כך מה יותר כדאי למשחקים בין שני 2312 ו- 2412 (האם זה אותה תמונה רק שהראשון זה יחס 16:9 והשני 16:10) תדודה
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
היי אני מחפש לקנות מסך למחשב. השימוש העיקרי שלי זה צפייה בסדרות וסרטים. חשוב לי שיהיה fhd בגודל 23-24 אינץ׳. אני מחבר את המחשב למסך בחיבור hdmi ואת המסך לרמקולים אז אני צריך שיהיה במסך יציאה לרמקולים ו2 כניסות hdmi (אני מחבר גם ממיר למסך) התקציב הוא באיזור ה1000 שקל פלוס מינוס. תודה, אבי.
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני כבר כמה שנים עם אותו מסך של סמסונג 20.5 אינץ', הגיע הזמן להשתדרג בעיקר בגלל שחסר לי פה כניסת HDMI אבל אמרתי אם אני כבר משתדרג אז אני אקנה משהו כבר יותר גדול אז אני מעוניין להמלצה למסך מחשב שיהיה LED שיהיה כמה שיותר דק , שתהיה לו כניסת HDMI, ושתהיה לו איכות צפייה גבוהה שיהיה איכותי חד ומדוייק ולא מרוח התקציב הוא בין 800 ל950 עדיפות לכמה שיותר נמוך אפילו שזה קשה בגדלים האלה אני יודע, וכמובן העדפה ל24 אינץ' אם יש משהו טוב תודה רבה רבה לעוזרים !
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, היום במקרה ראיתי את המסך הבא: Acer Value Line AL2416WAs אשר זול בטירוף ועולה כ-2400 ש"ח ומכיל פאנל PVA. הוא בגודל 24" וזמן תגובה של 6ms, בהירות 300, זוויות צפיה 178°/178° ופאנל PVA. מה דעתכם, שווה או לא שווה? השימושים הם גלישה באינטרנט, כלומר צפיה בדפי HTML המכילים תמונות וטקסטים, משחקים (כדורגל, PES) וסרטים. ..מחכה לתשובה...
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
נגיד ואני קונה מסך, והופיע לי פיקסל שרוף, מדיניות ההחלפה היא מעל 3 פיקסלים. יש אפשרות לשרוף פקסלים בצורה מכוונת?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לקנות מסך. ודיי התלהבתי מהמסך Dell UltraSharp Widescreen 2007WFP. יש סקירה שלו כאן http://www.pcmag.com/article2/0,1895,1959668,00.asp המסך עולה בארה"ב כ-400$ שזה 1800 ש"ח. בזאפ מצאתי אותו ב-3000 ש"ח!!! . האם מישהו יודע מאיפה אני יכול לקנות אותו במחיר הוגן. והאם יש מכס על מסכים? תודה...
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם שווה להשקיע 1200 ש"ח במסך LCD בגודל 19 אינץ' בכלל? אני יודע שזה תקציב של 17 אינץ', אבל מכיוון שכרגע יש לי מסך CRT בגודל כזה - לא בא לי לקנות מסך חדש ולהשאר עם אותו הגודל. מה דעתכם על ה-Nu Tech L922A? האם גודל נקודה 0.294 מ"מ זה משמעותי? ראיתי מסכים 0.20 מ"מ. איך הוא יהיה עם כרטיס מסך 7900GS במשחקים, סרטים וגלישה באינטרנט?
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
עזבו את התקציב כרגע , תמליצו לי על מסך טוב בבקשה חשוב לי שתצוגת הטקסט תיהיה כמה שיותר קרובה ואף לא תיפול ממסך CRT השימושים שלי במחשב זה הרבה משחקים סרטים וגלישה באינטרנט תודה
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מסך 17' LCD של יונדאי, בן משהו כמו 4-5 שנים, מסך מצוין, לא נשרף בו פיקסל אחד.. נהנתי ממנו ממש. שלשום הכל עבד בסדר וכרגיל.. אני מכבה את המחשב... בא להדליק למחרת ורואה מסך שחור (המסך דלוק אבל שחור). כיביתי את המסך, הדלקתי שוב, ואז למשך חצי שניה אני רואה את הווינדוס וכל מה שצריך לראות והכל נראה טוב, אבל כל זה למשך חצי שניה ושוב הוא חוזר להיות שחור. איתחלתי.. אותו דבר..... ניתקתי את החיבור למחשב (נגיד וזה משהו בכרטיס מסך) ואז נשאר לי המסך רק מחובר לחמשל, ואז עשתי את אותו דבר, כיביתי אותו, הדלקתי, אני רואה לחצי שניה מסך תכלת כזה שרשום שאין חיבור למחשב, ושוב פעם חוזר להיות שחור.. מסקנה--> זה לא קשור למחשב מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה? זה הגיע פשוט משוםמקום, לא קיבלתי שו…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-