עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. האם משתלם להזמין מחו"ל רק את המסכים הקוריאנים או שגם לפעמים יש מבצעים טובים על דגמים שאין בכלל בארץ או איזה דל ? כמה עולה העסק (מיסים + משלוח + ביטוח) וכמה זמן זה לקוח ? מה קורה ברגע שיש תקלה ? בכל זאת זה לא משהו קטן. האם בד"כ קונים ב EBAY או גם מחנויות מומלצות / אמאזון ?

2. שלום יש לי כ.מסך 1070 ואני מחפש מסך גיימינג בגודל 27" עבורו. חשוב לי קצב רענון של 144Hz. התקציב הוא יחסית גמיש, אבל אני חושב ש~1500 ש"ח אמור להספיק למסך טוב. מן הסתם לא יהיה אפשר להכניס Gsync בתקציב הזה, אבל אם כן מה טוב. אם יש מסך ממש ממש משתלם שחורג בכמה מאות שקלים מהתקציב- אשמח גם לדעת. תודה מראש

3. Started by יוסףש,

כרגע בדקתי את הרזולוציית מסך וראיתי שזה על 1920 על 1080 ולא על 1440P ,איך זה יכול להיות ?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by basharis,

הגיע הזמן לרכוש מסכים חדשים למשרד.. אני צריך שני מסכים. מסך אחד ישמש לעבודה משרדית רגילה - אופיס, אינטרנט, וזהו בערך. השני ישמש בנוסף לתכנות - חשוב שידע להציג טקסט, גם קטן, בצורה יפה ונקייה. אני חושב שעדיף שהשני יהיה wide, לא יודע בקשר לראשון. בנוסף, נעדיף את המסך הכי טוב מבחינת דיוק צבעים. התקציב הוא עד 2000 ש"ח למסך. אפשר לחרוג מעט אם תהיה סיבה מאוד טובה.

• 9 תגובות
    • 774 צפיות
  5. Started by idan_1995,

יש לי מסך LCD ואני לא יודע איך לקנות אותו יש תכשיר מיוחד בשביל מסך LCD ??

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by kkffiirr,

שלום אני מחפש מסך דק לשימוש ביתי, שלא יתפוס הרבה מקום (אני קצת חושש לתלות על הקיר, אבל זו יכולה להיות אופציה נחמדה). תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. זה נראה כמו הילה ירוקה חיוורת על כל המסך... האם זה תקין, או שיש בעייה כלשהי? אם תקין, מדוע זה קורה? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by meowmix,

שלום, אני מתכנן לרכוש את המסך בפנדה, האם יש חנות שהיא עדיפה, מבחינת מדיניות פיקסלים מתים, אחריות וכו'? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 984 צפיות
  9. Started by lior46,

אני מחפש מסך מחשב או טלויזיה שתשמש אותי גם לחיבור עם מחשב וגם לחיבור עם YES איזה משניהם עדיף מבחינת איכות? מבחינת גודל אני מחפש משהו בין 20-26 אינץ' עכשיו ה YES מחובר עם כרטיס טלויזיה למחשב דרך RCA והאיכות בכלל לא משהו, התקציב שלי הוא בין 2500-3500 פחות או יותר

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by alon f,

שלום רציתי לקנות ב"אייבורי" את הדגם 1972H ושכנעו אותי לקנות 1960. ביררתי באתר של LG וראיתי שהפסיקו לייצר את ה 1960. קראתי את הכתבה מהאתר לבי השוואות מסכי 19" והתרשמתי לא רע מה 1960 (בהשוואה ל1900 ו2 דגמי סמסונג) 1-האם לפי דעתכם שכנעו אותי לקחת את המחשב הנל רק בשביל "לגמור את המלאי בחנות "? 2-מה דעתכם לגבי 1972H ,לא מצאתי שום ביקורת. 3-האם באותו מחיר (בערך) אוכל לקחת מסך של סמסונג טוב? הדרישות הם : 19" לא שטוח , לא למשחקים,לא חשוב מהירות תגובה ממש טובה, כן חשוב איכות טובה ,מכוייל, ונוח לקריאה ממושכת (נדלקתי על 970P של סמסונג עם פנל מתקדם של PVA אבל לצערי ירד מהמדפים....) תודה מראש לכול העונים על 3 שהשאלות (-: [br]פורסם בתאריך: 22.08.2008 בשעה 23:51:25 תיקון לגבי ההודעה…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by net4500,

אוקיי אז ככה מכוון שהמסך הקודם שליSyncMaster 710V של סמסונג נהרס לאחר שנתיים של שימוש כרגע אני דיי בהיתלבטות איזה מסך לרכוש. לא יודע אם התקלה נפוצה רק בדגם הזה הופיעה הודעה מטרידה: נאלצתי להישתמש במסך הישן שלי אשמח לקבל חוות דעת על דגם כלשהו שתליצו לי בעל: 17 בתקציב 1000-1200 למשחקים... אני משער לעצמי שבמחיר כזה ניתן אפילו להשיג 19 אם יש אשמח אם תמצילו לי..

• 9 תגובות
    • 920 צפיות
  12. כלומר, מסך מלא ולא רחב האם זאת גירסה revA05 או גירסה revA04 ? תודה !

• 9 תגובות
    • 871 צפיות
  13. אני מחפש מסך מחשב/טלוויזיה בגודל 27 אינץ' (אפשר 26/28 אינץ'). הייעוד המרכזי זה טלוויזיה,סרטים ושימוש משרדי (גלישה באינטרנט וכ"ו). אם המסך יתאים גם למשחקים-בונוס אבל לא קריטי. מאוד חשוב שיהיה נוח גם לראות טלוויזיה וגם לעבוד כמחשב. מבחינת חיבורים צריך DVI,RGB וHDMI. פאנל חובה IPS ודומיו, TN לא בא בחשבון (מניסיון העבר). התקציב הוא בין 1600-1700 אבל אני מוכן לחרוג עד סביבות ה1900 בשביל מסך ממש טוב. רזולוציה 1080P יספיק (אין צורך ביותר). הזמנת מסך קוריאני מEbay לא בא בחשבון, אני צריך חנויות בארץ. תודה לעוזרים

14. ההתלבטות שלי היא כזו- להשאיר את מסך ה17" CRT הישן (לפני כחמש-שש שנים) או לקנות LCD חדש? יש לי שני מסכי CRT כרגע בבית, ועל המסך שאני כרגע עובד (שנתיים אצלי בבית) אני ממש לא נהנה... הטקסט לא חד וקשה לקרוא אותו, במיוחד בלילה

• 9 תגובות
    • 888 צפיות
  15. Started by Danilow,

היי, יש לי את המסך הנ"ל ורציתי לדעת, אם יש לי בלוח אם רק USB2, ככה זה יתמוך גם דרך מה שאחבר למסך או שאוכל לנצל USB3 מלא? תודה

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. Started by jingel,

חברים יקרים רכשתי לפני שבוע בערך את המסך האמור לצערי בכל רזולוציה כולל הטיבעית של המסך ( 1680X1050) - פשוט קשה לי ליצפות בו לאורך זמן ( אפילו 3 דקות ) - העיניים שלי שורפות ופשוט לא נוח מה עושים ? מחזירים אותו ? - הבעיה אצלי ? - אובד עצות ומחכה לעזרתכם נ.ב - אם מישהו הצליח לכייל אותו כמו שצריך - אשמח לקבל את הפרמטרים של הכיול מחכה ומצפה

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. שלום, אני מעוניין במסך שטוח, בגודל 19-22", מרובע. השימושים הם בעיקר לטקסט (גלשיה באינטרנט, יישומים משרדיים וכו'). לא למטרת משחקים או סרטים. המסך יחובר למחשב ישן (בן כמה שנים טובות) בכניסת פינים סטנדרטית ("ישנה", לא דיגיטלית או משהו כזה. נדמה לי שקוראים לזה 21 פינים, לא?), כך שתמיכה ב-HD וכו' לא ממש רלוונטית. אשמח לקבל המלצות. תודה!

• 9 תגובות
    • 884 צפיות
  18. Started by אלון פ2,

שלום לכוכלם, בהמשך למה ששאלתי לפני שבוע, אני ממשיך: אני רוצה לקנות את המסך הזה:http://zap.co.il/compModels.aspx?modelid=589547 ורציתי לדעת: האם נאי יכול לחבר אותו לממיר? האם אפשר לחבר אותו לDVD רגיל? אם אני אקנה כרטיס טלווזיה, אני אוכל פשוט לעבור בין מצב מחשב למצב טלוזיה? תודה לעוזרים! אלון

• 9 תגובות
    • 894 צפיות
  19. שלום חברים! חייב לומר שאחרי כל השנים הללו עם מסך 15", לעבוד פתאום עם 22" זה וואו מטורףףףףףף!! מה שכן, אני שם לב בכל המשחקים שישנם קיטועים בפריים כאשר אני מסתכל ימינה או שמאלה [משחקי FPS במיוחד]. אני מוצא עצמי נאלץ להשתמש ב VSYNC כל הזמן. האם זה מובן מאליו כשמתעסקים עם מסכים בגדלים כאלה? או אולי זה פשוט המסך עצמו של סמסונג, שכנראה 5MS לא מספיק טוב? או האם ישנה תקלה מסויימת או שהחומרה שלי לא מספיק מהירה? תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by supercars,

מכרתי את המסך הנוכחי שלי ואני מחר הולך לקנות מסך חדש. רציתי לקנות את הדל 2209WA, אולם הוא עולה מעל ל1000 ש"ח, וכאמור אני לא יכול לחרוג אפילו בשקל, ולכן אני זקוק מכם להמלצה על מסך אחר. שימושים - בעיקר משחקים. אני מעדיף שהמסך יהיה מרשת מוכרת כמו אייבורי / אופיס דיפו / באג וכד'. שוב, לא ניתן לחרוג מהתקציב. אשמח אם תסייעו לי, תודה רבה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by PayneBack3251,

שלום רב יש לי בעיה יש לי מחשב עם כרטיס מסך 6600GT שיש לו חיבור VGA ו DVI לחיבור ה VGA מחובר המסך מחשב מסך LCD בגודל 17" שתומך ברזולוציה של 1280X1024 לחיבור ה DVI מחוברת טלויזיית LCD בגודל 32" עם חיבור של DVI - HDMI שתומך ברזולוציה של 1280X720 עכשיו הבעיה היא שאני יכול לעשות מצב של DUAL VIEW שככה אחד המסכים יראו רגיל והשני יהיה ההמשך של המסך ויש מצב של CLONE שככה אחד המסכים יראו רגיל ובשני יראו את מה שרואים בשני רק ברזולוציה שלו ככה שראוים ממש על הפנים כי הרזולוציות של שני המסכים הם שונות לחלוטין ככה שזה בלתי אפשרי לצפייה אז איך אני עושה שאני רואה בשני המסכים את אותו הדבר ובצורה נורמלית ? ובמסך השני של ה 32" שבמקרה שלנו הוא מסוג LC 32LC2 אני אף פעם לא רואה את כל המסך תמיד …

• 9 תגובות
    • 967 צפיות
  22. Started by israelnba,

יש לי תהייה, ההגדרה של 720p היא 1280×720 ב-60Hz אז מדוע כאשר אני מריץ תוכן מהסוג הזה על Samsung 931BW שיש לו רזולוציה 1440X900 (יותר גבוהה) אני לא מקבל את האיכות של HD זאת אומרת מה הופך מסכים כמו הדל "24 לדוגמא, למסך שיכול להציג HD מלבד הרזולוציה הגבוהה שיש גם במסכי "19. תודה מראש לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by shai7654,

לפני שלושה ימים קנו לי את המסך הזה ואני שואל אם יש לי כרטיס מסך תומך hdtv אני יוכל לראות באיכות hd במסך הזה?

• 9 תגובות
    • 912 צפיות
  24. Started by uncommon,

רכשתי זה עתה עמדת מחשב נוספת מבוססת i7 + G970, שתשמש כתחנת עבודה גרפית ומחשב עיצוב אני מתלבט עד כמה מוצדק להוציא על מסך "27 עם רזולוציה 2560x1440ולמצות את מלוא הפוטנציאל של הכרטיס הגרפי או לחלופין להסתפק במסך FHD שעלותו חצי מחיר? (עם אופציה עתידית ל-2 מסכים) 1920x1080 [1250 ש"ח~] Benq GW2750HM ‏"27 - ‏VA מ-2012 עם שביעות רצון של 4.5 כוכבים באמזון. [1350 ש"ח~] Samsung S27D390H ‏"27 PLS רכשתי לפני חודש את הדגם העדכני שלו ב-"23.6, חסר לי הפיווט, ואני לא מתרשם מעוצמת התאורה שלו, אבל המחיר יחסית אטרקטיבי ל-PLS. [1700 ש"ח~] LG 27EA53VQ-P - בגלל שהוא IPS 2560x1440 [?] Samsung S27A850D ‏27 [2900 ש"ח~] Dell U2715H

25. Started by Rockstatement10,

ממש התחברתי אליו וכנראה אני אזמין אותו מחר. אבל בעיה קטנה - אין בו VGA ו-DVI... מה אעשה אם כרטיס המסך שלי ימות או משהו בסגנון? כי בלוח שלי אין HDMI... לדעתכם זה משהו קריטי?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.