עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. אהלן. יש מסכים רחבים עם פאנל איכותי ? give me your best shot. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 968 צפיות
  2. מסך חדש למשחקים - 1500ש"ח ומטה. *רחב בלבד* כמו הכותרת, אני מעוניין במסך חדש, קניתי היום מחשב מחברת IQPC, חברה מעולה, ממליץ. הכרטיס מסך הוא Albatron 8800GT 512MB. ואני רוצה מסך חדש ורחב, בסביבות ה20 אינץ' - 19 אינץ'. חשבתי על ה LG 19WTQ ועל כמה מסכי 20' של XEROX, אבל עוד לא הגעתי להחלטה... בקשר לסאמסונג, בהתחלה רציתי מסך 206BW, אבל אני כבר לא מעוניין בסאמסונג. בקשר לגודל עדיף 20' , המחשב מיועד למשחקים. מקווה שתמצאו את הפתרון הכי טוב למעני...

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by TaMiRn2,

אני מחפש מסך נגיעה למחשב שיהיה מדיה סנטר הוא לא צריך להיות גדול משהו בסביבות 15 -20 אינצ' כי זה רק בשביל הממשק....(בעיקרון במקום מקלדת ועכבר..) צריך שיהיה תומך בווינדוס מדיה סנטר... יש דבר שיכול לענות על הצרכים שלי? תודה...

• 9 תגובות
    • 970 צפיות
  4. אני מחפש כבר קרוב לשבוע ברחבי האינטרנט וגם כאן באתר, והגעתי למסכים הבאים: Samsung syncmaster 226BW LG 222WTQ Dell UltraSharp 2407WFP Samsung 245BW כעיקרון מעניין אותי הביצועיםהתקציב זה כבר הדבר האחרון לחשוב עליו, אני רוצה מסך ממש איכותי,שיחזיק לתקופה רצינת, מה בינהם כדאי ? כעיקרון רציתי מסך לסרטים ומשחקים אבל אני לא יכול להגיד שאני לא גולש באינטרנט הרבה מאד זמן. הבנתי את כל הבדלי הפאנלים וכו אבל זה באמת הבדל עצום בין ה 22 אינטש וה 24 שציינתי? או שכמעט ולא מורגש ? מודה מראש לכל העוזרים.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by נמשל,

שלום, קיבלתי הצעה לרכישת המסך הזה ב-2450 ש"ח. http://zap.co.il/model.asp?model_id=681569 איך המסך הזה? איך הוא בהשוואה לדל 2407 (גם הוא 24 אינטש)

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by maor676,

שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מסך 19 אינצ' לא רחב. מוכן להשקיע כסף בשביל איכות. עדיף שיהיה מהחברות: samsung, lg. חשוב לי שהוא לא ימרח במשחקים, שיראו יפה צבעים,שיהיה נוח לעבודה ממושכת ונעים לעיינים. (ד"א מה לגבי הדגמים: 932bf , L1960TR) תמליצו לי עוד חוץ מהם. תודה לכולם!

• 9 תגובות
    • 958 צפיות
  7. Started by devek,

שלום קניתי מחשב לפני בערך 8 חודשים ביחד איתו קניתי את המסך של CHIMEI מסך 19 אינטץ רחב יש לי בעייה עם המסך הזה שלא יודע למה אבל לא הלכתי איתה לחברה.. אני יושב מול המסך ואני קולט שהוא מהבהב לי בלי הפסקה לא משהו שבולט אם עוברים שנייה ליד המסך אבל ברגע שיושבים על המחשב זמן מסויימים זה ממש להתחיל לעשות כאבי עיניים זה מרגיש לי כמו שרואים מסך מחשב דרך הטלוזיה רק קצת פחות מוגזרם.. מישהו מכיר אולי את המסך או נתקל בתופעה כזו?

• 9 תגובות
    • 894 צפיות
  8. מה דעתכם על המסך Samsung SyncMaster 226BW ?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. קניתי היום את המסך במקום האסוס 22 שהיה לי. האסוס הוא עם פאנל TN אז כמובן שציפיתי לפלאים. התמונה נראת לי באיכות פחות טובה משל האסוס(פחות חדה) ואין צורך לשאול שאלות מפגרות כמו האם שיניתי רזולוציה! אוליי אני צריך להתרגל או שאולי אני זקוק נואשות לכיוון של בהירות וחדות. אשמח לשמוע מאנשים שיש להם את המסך כיצד המסך שלהם מכוון

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום, אני רוכש צג LCD חדש בזמן הקרוב (תוך שבוע בערך) ואני זקוק לעזרה והכוונה מבעלי הידע שביניכם משום שאני לא ממש מבין בתחום. קראתי טיפה על כל ענייני הפאנלים ורק יצאתי יותר מבולבל (עוד משהו שצריך לבדוק ושאני לא מבין בו כלום...). בקיצור - אנא עזרו לי לבחור צג חדש. כרגע יש ברשותי צג 17" ברזולוציה 1280*1024. אני רוצה צג שיאפשר לי שטח עבודה גדול יותר, ולכן אני לא רוצה צג ברזולוציה 1680*1050 משום שמספר השורות בצג דומה וזה לא יתן לי שיפור בעבודה על מסמכים / גלישה. הכיוון שחשבתי עליו הוא צג איכותי בעל רזולוציה 1600*1200, מה שכנראה אומר צג 20" (לא רחב). אם יש צג כזה שהוא גדול יותר זה עדיף (כדי שגודל נקודה לא יהיה קטן יותר ממה שיש לי עכשיו בצג 17"...) השימושים שלי הם כלליים. הצג צר…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום לכולם יש לי DELL 24407 ואני רוצה לחבר לו רמקולים בכדי לראות טלויזיה . יש לי logitech x210 איך אני מחבר אותם בשביל שאני יוכל לשמוע ??? תודה לעוזרים !!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. חוץ מבמחיר ?... ואיך אפשר להבטיח פאנל נורמאלי ע םה 226 ? לא מסוגל לחשוב שאקנה אחד כזה ואתקע עם משהו של צ'י מיי ....מנסיון ? תודה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by jety,

מחפש מסך 19" בעיקר למשחקים. אני מחפש משהו שלא ימרח, ושיהיה טוב למשחקים. אני אוהב יותר מסכים כהים.. זאת אומרת שהמסך לא יהיה בהיר יותר מדי. תקציב.. סביבות ה 1600 ש"ח פלוס מינוס. משהו שיהיה איכותי, שלא יהרס אחרי חצי שנה. תודה

• 9 תגובות
    • 734 צפיות
  14. Started by נמשל,

לפני שבועיים הגיע המחשב החדש, עם מסך דל 2407 ברזולוציה 1920:1200. בעזרתכם רכשתי את כרטיס המסך של G FORCE 8600GT 512 שבועיים הכל עבד טוב עד שהמחשב שבק חיים. הוא חזר היום מתיקון עם הבחנה שמשהו גרם לשיבוש בכרטיס המסך ובהארד דיסק ווינדוז הותקן מחדש והחליפו לי כרטיס מסך לאותו אחד, רק פסיבי במקום אקטיבי. הבעיה: נכנסתי לאתר הזה להוריד תמונה כרקע עם רזולוציה מתאימה http://interfacelift.com/wallpaper/index.php?w=1920&h=1200&sort=date&id=&page=1 ובניגוד לפעם הקודמת שעשיתי זאת, לפני שבועיים, הפעם התמונה עלתה ממש מטושטשת, לא ברורה, כאילו שהמחשב לא קורא את הרזולוציה המתאימה. כאמור, זה לא קרה לי עם הכרטיס הקודם. אני שם לב שגם באתרים אחרים, כמו למשל YNET, אני רואה את הת…

• 9 תגובות
    • 891 צפיות
  15. שלום לכולם, אני צריך את עזרתכם, יש לי מסך LG L1750SQ שהצבעים שלו פשוט זוועה. שום קשר למציאות, ולא עזרו כל הנסיונות לתקן את זה. החלטתי לקנות מסך חדש. השימוש העיקרי הוא, מלבד גלישה באינטרנט, תוכנות גרפיות למיניהן (פוטושופ, אילוסטראטור, פלאש) ומדי פעם צפייה בסרטים. כמעט ולא משחק. חשוב לי מאוד הדיוק של הצבעים, היות וחלק מהעבודות הן להדפסה. כמו כן, יש לי כרטיס מסך GF 8500 של NVIDIA 512MB היות ואני לא מבין גדול במסכים, קראתי קצת בפורום והחכמתי קצת, בין השאר לגביי העדיפות של פאנלים לא מבוססים TN על אלה שכן. בהתחלה חשבתי לחפש מסך יחסית זול שיתאים לי לצרכים, וכשהבנתי שבשביל האיכות שאני מחפש אני צריך להתגמש עם הכיס, כמעט וקניתי במכרז את ה 2407WFP של DELL (למרות שהוא מאוד…

• 9 תגובות
    • 967 צפיות
  16. מחפש עוד מסך, כעת אני רוצה מסך 24 שיהיה עם זמני תגובה מהירים עבור משחקים, בלי LEG כמעט, ועם איכות צבעים מעולה. מבחינת מחיר, מעדיף לא בשמיים. יש למישהו עצות ורעיונות? בתודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. היי בזמן האחרון אני משוטט לי כאן יותר ויותר כנראה ביחס ישר לאובדן חדות ובהירות במסך שלי בכל מקרה אני רואה את מירב ההמלצות למסכים איכותים הולכות לכיון הדלים ה 2007 וה 2407 עכשיו שחיפשתי לראותאם הגיע כבר ה 2408 ראיתי את המסך הזה מצד אחד 22 אינץ וזול יחסית מצד שני לפי הנתונים זוית צפייה של 160 מעלות ושייך למשפחת ה ULTRASHARP מה שמצביע על פאנל איכותי לא? אז מי שמכיר ויכול לשפוך קצת אור אני אשמח אולי זו גם אופצייה במחיר סביר ביותר

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. חיברתי את המסך לממיר היס באמצעות חיבור הקומפוזיט והתמונה איך לומר, די ירודה (בטלויזיה הישנה כבר ראיתי טוב יותר) הבנתי שזה בגלל הרזולוציה הגבוהה של המסך והאיכות הנמוכה שבקומפוזיט יש דרך אחרת לצפות בשידורים באיכות גבוהה יותר, חוץ מלהזמין ממיר HD?

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. אפשר קצת לחרוג אם צריך. מחפש מסך ללא פשרות. פשוט טוב מאוד. שמעתי על ה2007WFP אבל אין אותו בשום מקום. האם כדאי לחכות? מה עם http://www.on-off.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=668 שמעתי עליו דברים טובים מה אתם אומרים? אני לא סגור וזקוק בדחיפות למסך.... אולי אפילו הVIEWSONIC 19" 930? יש הצעות?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  20. שלום. התלבטות בין המסכים : LG 1900R ל SAMSUNG 206BW ול.. SAMSUNG 971P . המטרה: משחקים + עבודה שוטפת + סרטים. שאלה לגבי HD ורזולוציה - איך יודעים אם המסך יודע להציג FULL HD? תודה. מה בוחרים? האם 1900R\J ניבדלים רק בעיצוב של הרגל?

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by ilaysk,

שלום אני רוצה מסך איכותי למשחקים עם תקציב גמיש (גם סרטים לפעמים) עכשיו יש לי 1970HR אז אני מצפה לראות שיפור משמעותי עוד דבר אני חושד שהמסך שלי קצת עקום דבר שמשגע אותי בצורה שאתם אפילו לא יכולים להתחיל לתאר... המסך אמור להחזיק לעוד הרבה הרבה זמן (המסך החדש כמובן) עז אני אשמח לקבל עזרה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by rogbi,

אני קם אני ממש רואה פחות טוב הוא על מהירות ריענון הכי גבוה - 75 מסך LCD יש עוד משהו לבדוק/לשנות?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. ASUS LCD 22" VW222U 2ms WIDE ASUS LCD 22´ MW221C WIDE DVI האם יש הבדל בין המסכים חוץ מהמחיר? איזה מסך הכי טוב למשחקים כבדים מבין השניים? ראיתי בסקירה באתר כי ASUS LCD 22´ MW221C WIDE DVI הוא המועדף ביותר. חג שמח ותודה לעוזרים!

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by Atlon-Xp,

קניתי אותו,מסך ענק! יפה איכותי,עכשיו אני אשמח שתביאו לי כמה המלצות לסידור הרזולוציה המתאימה ושיראו כמה שיותר טוב,להגדיר את המסך כאילו,זה הנסיון הראשון שלי עם מסכי LCD,ועוד משהו אחרי שאני משנה כמה הגדרות זה גם אומר לי out of range משהו כזה... אני לא ממש יודע מזה,אבל בבקשה ותודה על העזרה ודרך אגב מה אומר חיבור הDVI? ואיך אני יכול לחבר את הפלייסטיישן למסך?

• 9 תגובות
    • 727 צפיות
  25. עדכון מהאתר שלהם למי שלא ראה: מעולה!

• 9 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.