עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. יש לי מחשב יחסית ישן. כ.מ 6600GT. הרזולוציה המקסימלית שלו היא 1600*1200. אני יושב במרחק של חצי מטר עד 70 CM מקסימום מהמסך שיש לי כרגע, CRT של AOC. אני צריך שתמליצו לי על מסך שנע בין 1000-1700 שקל שאני יצליח לראות בצורה החדה ביותר, טקסטים, סרטים, ופה ושם לשחק וורמס בלי מריחות . תודה מראש לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אני שוקל לקנות מסך 22" (כנראה 2253) יש לי שני מחשבים שאני אחבר אליו, אחד חדש שיעבוד ברזולוצייה הטבעית של המסך (1680X1050 או משהו דומה..) - יחובר ב DVI המחשב השני ישן ולא תומך ברזולוצייה של מסכים רחבים, אז אני אעבוד איתו ב 1280X1024 - יחובר ב VGA רציתי לדעת האם: א. יש מצב לעבוד במוד 4:3 במסך רחב (כלומר כמו ב LCD של טלויזיה, יהיו פסים שחורים משני הצדדים) ב. האם המתיחה של הרזולוציה של הכרטיס (1280X1024) לרזולוצייה של המסך תהייה סבירה, ותאפשר לעבוד עם המחשב (לקרוא טקסט/תמונות/קליפים וכו') בצורה סבירה. אם מישהו שיש לו מסך 22" יכול לנסות אני אודה לו מאוד! תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. יש לי שני מכשירים שאני רוצה לחבר לאותו מסך מבלי לסובב אותו כל רגע והאם הכבל הפשוט מספיק טוב

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. <כותרת> שאלה-האם בתקציב הזה (1300 ש"ח +-) אני יכול ללכת על מסך עם פאנל חדש? כי חשוב לי האיכות... האם בכלל כדאי לי לחשוב בכיוון הזה או שכדאי לי לי ללכת על הדגמים המומלצים? הכרטיס מסך שיהיה לי הוא ה-4870... ככה שאני רוצה להגיע לאיכות מקסימלית במשחקים ..

• 9 תגובות
    • 931 צפיות
  5. מבין המסכים הללו: LG L1960TR LG L1953TR Asus 19" LCD VW193D Wide ASUS LCD 22" VW222U 2ms WIDE על מה אתם הכי ממליצים לי ולמה? או כל מסך ברמה הכי טובה במחיר של עד 1200 שקלים, רצוי 19" של מותג. תודה, אשמח אם תענו בהקדם האפשרי.

• 9 תגובות
    • 846 צפיות
  6. אני רוצה לקנות מסך 22 חדש.. לאחר קריאה בפורום הבנתי שאני כנראה אקנה אחד משלושת המסכים הבאים: Asus MW221C - Samsung 2253BW - Samsung 2243BW המחירים שלהם פחות או יותר זהים, כש Samsung 2243BW זול בכ 100 שקל מהשניים האחרים. בבקשה תעזרו לי להחליט איזה מהם לקחת, כי כרגע אני עם מסך CRT מטושטש ומחשב חדש שאני רוצה להתחיל להנות ממנו אני מקווה ללכת לקנות מחר ככה שזה דיי דחוף לי תודה רבה מראש

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by EAD,

מה דעתכם הגודל הרצוי כיום למשחקי מחשב? איזה מסך הייתם קונים וממליצים מבחינת גודל למשתמש GAMER ממוצע ?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by LeXosaar,

שלום, יש לי מסך של ACER. הדגם הוא X223w. קניתי אותו לא מזמן, אפשר להגיד שהוא דיי חדש... אבל שמתי לב מההתחלה שקניתי אותו שיש לי הבהובים כל דברים שהם כהים... וזה מציק, בהתחלה לא ייחסתי לזה חשיבות, אבל עכשיו זה התחיל לעצבן, זה לא החריף או משהו כזה, פשוט התחיל לעצבן... שאלתי חבר הוא אמר לי אולי לנסות להרים את ההרץ ל-75, ההרץ שלי עומד כיום על 60. ברגע שהרמתי אותו ל-70 ההבהובים נעלמו לי אבל אני לא יכול להשתמש ברזולוציה שאני רוצה... יש לי כרטיס מסך READON 9600, המסך הוא מסך רחב, הוא לא מסך רחב רגיל, הוא לא 16:9 הוא 16:10, והרזולוציה המקסימלית שלו היא 1680 על 1050 אבל אני לא יכול להשתמש בה אם אני שם את ההרץ על 75... אני משתמש במצב של "כפיה" דרך ההגדרות של הכרטיס הגרפי שלי, יש שם …

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by דידוש,

מסכים של LG מתלבט בין הדגמים: L1972H L1972HR 1200 שקל מיועד למשחקים ולשימוש יומיומי ביתי מסכים טובים או שעדיף דגם אחר בכלל?

• 9 תגובות
    • 827 צפיות
  10. תודה להמלצות.

• 9 תגובות
    • 799 צפיות
  11. Started by maor24,

תראו קניתי לא מזמן את המסך הזה Samsung SyncMaster 226BW ועד עכשיו אני מבסוט ממנו ולפני שקניתי אותו קראתי בכל מיני מקומות שזה המסך 22 אינץ' הכי טוב שקיים והוא מסך מעולה וכו'. היום מישו אומר לי שהמסך הזה לא משו.. זה נכון או חרטה???? כי בהרבה מקומות ששאלתי אנשים שמבינים ובדקתי באינטרנט ביקורות הרבה היו מרוצים ממנו ואמרו שזה המסך הכי טוב ל-22 אינץ'..

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by player_1,

אם למישהו כאןן יש את המסך הנ"ל שבבקשה יגיד את חוות דעתו מהמסך האם הוא מתאים למשחקים האם הוא נוח לעבודה יומיומית אייזה כרטיס צריך בשביל לשחק בו הרזולציה המקסימלית http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=3709

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  13. שלום לכולם, המסך בביתי התחיל להציג את כל הפונטים בצורה מטושטשת - 20 אינץ' של מאג בן 4 שנים. - CRT. נראה לי שהגיע הזמן לשדרג, השימושים: 1. TEXT - וגלישה באינטרנט. - אני עובד הרבה מול WORD, אתרי אינטרנט וכד'. 2. משחקים - אני מתכנן לשדרג בקרוב את המחשב ואני רוצה מסך שיהיה אפשר לשחק בו. 3. חיבורים - יש לי WII ואני לא יודע אם אני אבקש לחבר את ה-WII למסך החדש - אז הייתי רוצה שיהיה במסך חיבור Component. 4 - לא סרטים, יש לי TV של Sharp 32LCD - ואני משתמש בה כדי לראות סרטי HD. התקציב הוא +- 1500, אך אני אדרש להוסיף עוד 500 ש"ח בשביל איכות כמו Dell2007 wfp והתמורה תיהיה שווה אז אני מוכן לשקול. אם אפשר להמליץ על חנויות איכותיות, גם בשירות, גם באחריות זה יהיה נהדר. תודה לכל העוזרים.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום כפי שרשום בכותרת אני משתמש במסך Dell 2007WFP והלוח-אם שלי הוא: Gigabyte GA-P35-DS3R Intel P35 LGA775 Motherboard אתמול עשיתי עידכון BIOS לגירסא F10 של הלוח, ובתחתית המסך של דל יש לי 2 נורות, אחת של ההדלקה\כיבוי ואחרת שזה מספרים 1-4 כאשר כל מספר אומר חיבור אחר (1 זה VGA, ו - 2 זה DVI, ו - 3 זה S-Video, ו - 4 זה Composite). ולאחר העידכון המספר 2 במסך פשוט נעלם! (אני משתמש בחיבור DVI). פשוט נעלם ולא נדלק, כאשר בשאר החיבורים כאשר מחליפים בין אות לאות יש נורה דלוקה. מה זה אומר ?! ואיך אפשר לתקן ?! ואיך עידכון ביוס קשור לדבר שכזה ?! תודה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. הי חיפשתי את 2 הפיליפס המומלצים 200W6MB ו 200W6CS ולא הצלחתי למצוא. מצאתי רק את החדש יותר והיקר יותר 200P7ES. אם מישהו מכיר חנות שמחזיקה אחד מהם אשמח לשמוע. כמו כן חיפשתי היום גם SAMSUNG 971P ואמרו לי שהיבואן הפסיק להביאם לארץ? מישהו יודע משהו בנידון? תודה וסוף שבוע נעים לכולכם. מיכאל.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Revolver,

שלום, יש לי מחשב די ישן (מעל 6 שנים) אבל מספק. המוניטור שלי גוסס ואני מתכנן לקנות Samsung 226BW. הרזולוציה של המוניטור היא 1680x1050 וכרטיס המסך שלי לא תומך בזה אלא רק ב 1600x900 או 1600x1200. כמו כן יש לו רק חיבור VGA. האם זה יעבוד בצורה סבירה? איזו רזולוציה לבחור? תודה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום, הכל כתוב בכותרת. תודה לכל העוזרים בבחירה.

• 9 תגובות
    • 958 צפיות
  18. Started by Instant,

שלום. קניתי לפני ימים ספורים מסך חדש מחברת "אופיס דיפו" בדגם LG 1960TR. אני עוסק בעיצוב גרפי, ונתקלתי בבעיה, gradients (שילובי צבעים) נראים לא טוב, מקוקוים. דוגמה לגרדיאנט: http://www.wuphonsreach.org/Games/SimCity4/HbgPA/24x16_GradientHeighMap.png הייתי שמח לאיזו הצעה לפיתרון. אני משתמש ברזולוציה 1280 על 1024, 32BIT ווינדוס XP.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום לכולם אני צריך מסך שישמש אותי למשחקי FPS לסרטים ויהיה לי טלוויזיה עם כרטיס טלוויזיה... אני אישית מעדיף מסך 22 אבל הבנתי מהכתבות באתר שיש רק עם פאנל TN לכן אני מבקש תנו לי המלצות למסכי 20-22 טובים לשמש כטלוויזיה למשחקי מחשב וPS3 ולראות מידי פעם איזה סרט תודה רבה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אז ככה, המסכים הם Chimei 221D LG L226WTQ Samsung 226BW. אז ככה, הייתי באופיס דיפו וניסיתי להבין את כל העניין עם הזוויות וההבדל בין מסכי TN לPVA/MVA. היו בתצוגה המסכים L226WTQ, 226BW וגם את הסמסונג שהיה פה בסקירה 971P (אשר מבוסס PVA/MVA). בהחלט ראיתי שהזוויות ראיה של הסמסונג הרבה יותר טובות, אבל - וזה אבל גדול - אם סתם שמים את הראש מול המסך במרחק סביר ומזיזים את הראש כמה סנטימטרים לפה ולשם אין באמת פגיעה באיכות התמונה, רק שבאמת מזיזים את הראש בזווית 30 מעלות או יותר מהמסך באמת מתחילה ירידה באיכות. כך שכרגע אני לא רואה סיבה לקנות מסך שהוא לא מבוסס פאנל TN. אבל אני עדיין מחפש חדות בצבעים, שהטקסט יהיה קריא וברור ולא יגרום לי לכאב ראש אחרי שעתיים. וגם שלא יהיו מריחות במשחקים -…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. השאלה בכותרת. תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 753 צפיות
  22. יש לי Geforec 6600. אני אוכל לראות עליו תכני HD?[br]פורסם בתאריך: 30.01.2008 בשעה 22:59:11 עוד שאלה, כדי לנצל את הפוסט שכבר פתחתי.יש לי רמקולים Creature של JBL. הסאב יושב ממש מימין למסך. זה יכול לדפוק את המסך בצורה כלשהי?

• 9 תגובות
    • 919 צפיות
  23. Started by oren12,

תעיינו פה: http://www.mardanit.co.il/items_list.php?cat_id=85 מסך שמיועד למשחקים וסרטים בעיקר (ישמש כם כטלוויזיה) חשבתי על ה-LG 22'' LWTQ נראה לי ממש משתלם..

• 9 תגובות
    • 851 צפיות
  24. שלום לכם... קניתי את המסך הזה ושאני רואה בו סרטים אז הסרטים טיפה מקוטעים שהמצלמה זזה בסרט... אם אתם יודעים למה אני מתכוון ובCRT רגיל זה זז חלק ... מתי שהמצלמה זזה לצדדים ... אבל אם המצלמה לא זז לצדדים הסרט זז חלק ... גם לכם זה קורה?... זה ממש מעצבן אותי זה כמו קטוע כזה.. האם יש דרך לטפל בזה?..

• 9 תגובות
    • 797 צפיות
  25. שלום, אני מעוניין לקנות מסך 22 אני מתלבט בין הרבה מסכים והבנתי שאנשים פה לא הכי מתלהבים מהסמסונג והאל ג'י שיש בשוק אז הנה מצאתי את זה הוא נראה טוב XEROX LCD 22 WIDE 2ms DVI http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JZXEROXXM722AFW מה אתם אומרים או יכולים להמליץ לי על במחיר של עד 2000 אני פשוט לא יודע מה לבחור תודה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.