עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. אני מתכוון לקנות את ה-nec GX2 הרחב 20 אינץ. שמתי לב שיש לו ציפוי מבריק מחזיר אור ואני מפחד שתהיה לי בעיה היות ואצלי נכנס מלא אור שמש... האם תהיה לו בעיה של השתקפויות? למישהו יש את הדגם הזה ויכול לתת חוות דעת ? תודה

• 9 תגובות
    • 977 צפיות
  2. הבנתי שהמסך מומלץ ואני מהחלט מעוניין, בנוסף אני עוקב אחרי העצה החוזרת בפורום שהדבר הכי חשוב לפני שקונים מסך זה ללכת לראות אותו... בזאפ לא מצאתי חנויות באזור הדרום שמוכרות אותו, או בכלל, רוב החנויות אינטרנטיות ואין להן תצוגה. מישהו מכיר חנות (עדיף בדורם, לא חובה...) שאפשר לראות את המסך בתצוגה שלה? תודה מראש. גבע טל.

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. האם מסך 1440*700 מתאים להצגת סרטים ב- high definition ? ומהי רמת הכניסה להצגת היי דיפינישן מבחינת רזולוצית מסכים.

• 9 תגובות
    • 894 צפיות
  4. Started by ComputerExpert,

רציתי לדעת איזה מהמסכים הבאים שווה לי יותר לקנות ומה ההבדלים ביניהם. DELL ULTRASHARP 22" LCD 2209WA E-IPS PANEL; http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=2904 Samsung 2253BW; http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=692312 תודה רבה למי שיעזור. (: ובבקשה, אל תשתמשו בשפה גבוהה שאני לא אבין מילה, תסבירו את עצמכם בצורה מובנת.

5. Started by einpoklum,

קניתי בשמחה ובששון V930 של ViewSonic (אחרי ש-1970HR לא היה, אז החלטתי שזה סימן משמיים לקנות מסך עם פאנל יותר איכותי; ואז EIZO לא היה אז החלטתי שזה סימן משמיים שלא להקשיב לסימנים משמיים). בכל מקרה, אני מרוצה ממנו בסה"כ, חוץ מ-3 בעיות: 1. לוקח לו הרבה זמן לעבור רזולוציות (נגיד, 3 שניות) 2. לפעמים האור מצידי המסך משתקף ב-bezel, שבמקרה שלי הוא כסוף (לא היה שחור), וזה קצת מסנוור 3. כל פעם שעוברים רזולוציות ה-@$%#% הזה חייב להודיע לי על איזה input הוא בחר ע"י מלבן כחול שעליו רשום DVI (וזאת למרות שלא החלפתי שום input!) עם בעיות 1 ו-2 אני פשוט צריך ללמוד לחיות אני מניח - אבל אין איזו דרך להגיד למסך הארור הזה לא להראות לי את המלבן הכחול עם כיתוב סוג ה-input? ניסיתי דרך התפריטים, ז…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Nimrod14,

שלום, אני חושב לקנות את המסך הזה: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=39217. יש לו זמן תגובה מהיר ופאנל IPS, גם המחיר נראה טוב. מישהו שמבין יכול להמליץ לי אם לקנות או לא? השימוש במסך בעיקר למשחקים. תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. Started by xDa,

היי, יש לי את המסך הזה: AOC g2460pqu http://us.aoc.com/monitor_displays/g2460pqu מסך מעולה,אך אני חווה בעיה איתו. מדי פעם המסך הופך לשחור לאיזה 5 שניות וחוזר. עכשיו אני לא יודע ממה זה קורה. כמה פעמים שמתי לב שהמזגן עושה רעש הוא הופך לשחור. אבל בעודי כותב המזגן עשה שוב רעש והמסך לא כבה.. למישהו יש מושג מה זה יכול להיות? תודה.

8. אשמח לשמוע על חוות דעת עליו!

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by tidan31,

שלום! ברשותי מסך של dell u3011 היתה לי בעיה של זליגות אור במסך התקשרתי לדל והביאו לי מסך חדש דגם u3014 מכיוון שהדגם שלי הוא ישן ולא מחזיקים אותו יותר בערב צפיתי בחדר חשוך בסרט וגם במסך הזה יש זליגות אור התקשרתי לדל שוב והנציג שלהם אמר לי לשלוח לו תמונות והוא ידבר עם המנהל שלו לאחר בירור נירחב ברשת הבנתי שכל הסידרה של ה-3014 מגיע עם זליגות אור השאלה שלי היא האם יש סיכוי שהם יחליפו לי שוב את המסך לאותו דגם או שיביאו לי את הדגם של ה-32 אינץ 3214q למרות שהוא עולה כפול במחיר ולגבי הדגם של ה-32 אינץ בדקתי ברשת והוא מגיע ללא התופעה של זליגת אור או שלא יחליפו לי בכלל.

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. שלום לכם... קניתי את המסך הזה ושאני רואה בו סרטים אז הסרטים טיפה מקוטעים שהמצלמה זזה בסרט... אם אתם יודעים למה אני מתכוון ובCRT רגיל זה זז חלק ... מתי שהמצלמה זזה לצדדים ... אבל אם המצלמה לא זז לצדדים הסרט זז חלק ... גם לכם זה קורה?... זה ממש מעצבן אותי זה כמו קטוע כזה.. האם יש דרך לטפל בזה?..

• 9 תגובות
    • 802 צפיות
  11. Started by Seaninho10,

רציתי לדעת מה ההבדלים המשמעותיים, אם יש כאלה בכלל, אשר מתבטאים בהפרש המחירים בין שני הדגמים שצויינו הנ"ל?? אנא נמקו תשבותכם ורשמו העדפותיכם בהתחשבות בכך שאני לא HAVY GAMER...

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by zoyaniv,

אני מתאר לעצמי שלא רק אותי מעסיקה הבעייה,אני רוצה לקנות מסך כנראה 20 אינץ ומתלבט באיזה פורמט לקחת,השימושים יהיו בעיקר אינטרנט משחקים וסרטים.עכשיו בגודל כזה של 20 אינץ כמה שטח עבודה יהיה לי על מסך רחב למשל לאופיס כי סרטים די ברור שיש העדפה למסכים רחבים. אשמח לשמוע את דעתכם ובעיקר ניסיונכם תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Ohad19,

בעקבות הנפילה של הקנייה הקבוציתית של מסכי DELL בה השתתפתי אשמח לקבל המלצות מחברי הפורום על חנות אמינה וזולה מאזור המרכז בעלת מדיניות החלפה של פיקסל אחד שרוף בטווח זמן סביר ממועד הקניה. מבירורים שעשיתי SKYPC נותנים כמה ימים להחליף את המסך במידה ויש פיקסל שרוף אך לא נותנים לראות את המסך לפני הקנייה. אשמח להמלצות מחברי הפורום.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by kenzscript,

היי חבר'ה , עני עובד מלא שעות מול המסך (9-10 ביום) אני מחפש מסך טוב ואיכותי להרבה שעות עבודה, שלא יפגע לי בעניים יותר מדי אני חושב על מסך 22-23 אינץ', יותר נכון על 4 מסכים של 22-23 אינץ'מי שמבין טוב במסכים, אשמח לעצה, תודה רבה לכם..

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. הביעו דעתכם.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום לכולם אני צריך מסך שישמש אותי למשחקי FPS לסרטים ויהיה לי טלוויזיה עם כרטיס טלוויזיה... אני אישית מעדיף מסך 22 אבל הבנתי מהכתבות באתר שיש רק עם פאנל TN לכן אני מבקש תנו לי המלצות למסכי 20-22 טובים לשמש כטלוויזיה למשחקי מחשב וPS3 ולראות מידי פעם איזה סרט תודה רבה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. קראתי את הסטיקי לגבי זמן תגובה. אבל עדיין זמן תגובה 16 זה לא גרוע למשחקים? יש לי בבית מסך עם זמן תגובה 16MS ואני מרגישה באיטיות שלו.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by sgendelm,

בוקר טוב מסתבר שגם התחום הזה כבר מזמן עבר את תחום הבחירה הברורה והקלה. אני מחפש מסך מחשב בעל התכונות הבאות: 1. כניסת HDMI 2. FULL HD 3. 23-24" 4. פאנל IPS כרטיס המסך הינו

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום לכל החברים\ות היקרים\ות . התבטלה לי עסקה על מסך שרציתי (EIZO S1910), הדגם שרציתי במחיר ובמס' התשלומים שרציתי אזל מהמלאי ולדגם החדש הייתי צריך להוסיף עוד כ-500 ש"ח. המחשב אמור להגיע בתחילת שבוע הבא ואני תקוע בלי מסך . הביטול בסופו של דבר יצא לטובה משום שכעת אני נאלץ לרדת במחיר מסיבות השמורות במערכת. השימושים העיקריים במחשב לפי הסדר הבא יהיו : 1) פוטושופ וכד'. 2) אופיס ואינטרנט. 3) סרטים ומשחקים. אני מתלבט גם בין שני המסכים הבאים, כאשר הנטייה היא למסך הראשון.מה דעתכם עליהם: 1) XEROX XAP-192i - בגולדטופ מוכרים אותו ב- 1824.18 ש"ח, 5 שנות אחריות באתר הלקוח. 2) SONY SDM-HS95D - בטרקלין חשמל מוכרים אותו ב- 1899 ש"ח. אני נוטה לכיוון של ה- XEROXבגלל האחריות הטוב…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Revolver,

שלום, יש לי מחשב די ישן (מעל 6 שנים) אבל מספק. המוניטור שלי גוסס ואני מתכנן לקנות Samsung 226BW. הרזולוציה של המוניטור היא 1680x1050 וכרטיס המסך שלי לא תומך בזה אלא רק ב 1600x900 או 1600x1200. כמו כן יש לו רק חיבור VGA. האם זה יעבוד בצורה סבירה? איזו רזולוציה לבחור? תודה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by omri1958648,

אני רוצה לקנות מסך חדש בסביבות הגודל 23-24 אינץ עכשיו יש כל כך הרבה מסכים ואני לא יודע איזה כדאי לקנות המסך היחיד שיש לי לגביו איזה שהיא העדפה זה המסך הזה : http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=V236HLBD או למסך הזה : http://ksp.co.il/?select=.1024..230.&list=1&sort=2&glist=1&uin=27460&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 עכשיו מישהו יכול לעזור לי בבחירת מסכים עד מחיר של 750 ש"ח מהחניות אייבורי /PLONTER ? תודה

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. חבר שלי צריך המלצה למסך. המסך הוא לסרטים, משחקים ועבודה. התקציב: עד 2500 ש"ח. שיהיה בין 19"-24". התנאי הכי חשוב: שתהיה לו כניסת טלוויזיה. (RCA, SVIDEO או משהו כזה) לא משנה אם הוא 4:3 או 16:9. תודה.

• 9 תגובות
    • 874 צפיות
  23. Started by lirancoh85,

אהלן. שימושיי במסך יהיו צפיית סרטים לרוב, אינטרנט וממש קצת משחקים אני לא סגור על הקטע של המסך רחב כי ראיתי אצל חבר ופשוט כל הכתב ניהיה שמן ולא חד השאלה אם הןלכים על מסך יקר וטוב הדברים האלה יכולים להיעלם ? תודה לעוזרים.

24. Started by Kukishin,

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=887400 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=952509 מסמכים, אופיס, אינטרנט, סרים סדרות, קצת גיימינג. יש לי פטיש של איכות תמונה. תודה!

• 9 תגובות
    • 6k צפיות
  25. שלום רב צריך לקנות מסך למחשב. השימוש הוא לאינטרנט בלבד מניסיוני (תקנו אותי אם אני טועה) ,כשמסתכלים על אתרים רגילים במסך רחב(YNET,WALA) האתר נראה מעוות ומעוך . אני טועה? יש אופ' לשנות את זה? זה לא מפריע לאף אחד? למה כולם קונים מסכים רחבים ? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.