מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
אני יודע שהCREAM מאוד מומלץ אך אני זקוק למסך שבו לא תהיה קיימת כלל התופעה של המריחות. בבקשה לא לחרוג מהתקציב, והאם MS גבוה יותר יעזור לתופעה הזאת?
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
גוד מורגן אנד סאלם עליכום, פארשטייסט אידיש ? בעלי המסך באחד מהגדלים הבאים, תפתחו בבקשה קובץ של WORD ואחד PDF ותפרשו אותם אחד ליד השני בחלון מלא ותעשו PRINT SCREEN או SCREEN CAPTURE ותעלו בבקשה את התמונה לפה. תציינו איזה גודל המסך ובאיזו רזולוצייה אתם עובדים. אני רוצה לראות איך נראה שטח העבודה ומה ההבדלים בין המסכים. תודה רבה ( רבה רבה ) מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה ללכת על אחד מ-4 המסכים הללו למטרת גלישה באינטרנט בלבד!!! למטרת סרטים המחשב מתחבר לLCD 32! יש לי מחירים טובים יותר על כולם מלבד הדל, אני מדבר על הנחות של בערך 10-15 אחוז ממחיר המדף! לכן אפילו האיזו נראה לי מאוד ריאלי. מה באמת המסך המשתלם ביותר ולמה.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי, אשמח לשמע טיפ או המלצה לגבי איזה מסך עדיף לשימוש ביתי, משחקים FPS ושימוש משרדי יומי. [TABLE=width: 170] [TR] [TD=align: right]29EB93P LG IPS LED [/TD] [/TR] [/TABLE] Samsung LED S27A850D Dell IPS UltraSharp U2913WM הכיוון הוא 29 אינצ' אבל שמתי כאן גם את הSamsung בעיקר בגלל נסיון טוב עם המסכים שלהם ולא מצאתי יותר גדול מ27. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
תקציב 1500 ש"ח שמעתי דברים מעולים על מסכי IPS עד שמצאתי את תופעת הGLOW: גיליתי שזה נמצא ברוב מסכי הIPS ובשביל בחור כמוני שרואה הרבה סרטים הדבר הזה משנה המון. ולכן אני מחפש מסך עם פאנל שהוא לא IPS. TN אולי עם זמן תגובה טוב 5 MS או אפילו 2 MS, עם התקן תלייה רגיל VESA. אני כרגע משתמש בLG E2040 כבר כמה שנים טובות והייתי רוצה מסך באיכות דומה או גבוהה יותר. על אילו מסכי 24 ו27 טובים תוכלו להמליץ עבור התקציב והבקשות שלי?
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני עדיין לא יודע מה להחליט חשבתי שבחרתי מסך טוב לקנות (ASUS - MW221U) אבל חצי מהאנשים פה אומרים "לא" והחצי השני אומרים "כן" אני עדיין מעוניין במסך גדול, עדיפות למסך 20 אינטש ומעלה ברור לי שמומלץ בחום המסך המדובר פה בפורום של DELL 2007WFP בכל אופן כל העסק גורם לי לרצות מסך 22 אינטש CRT במקום LCD !!! ??? אני עדיין אובד עצות כמעט ואין בארץ חנויות עם תצוגה טובה של מסכים גדולים מעל 19 אינטש שזה ממש עצוב!!! אני מחפש מסך טוב למשחקים לגרפיקה ולסרטים (אז רצוי שיהיה WS) כבר אמרתי שיהיה גדול מ 20 אינטש תומך HDCP מומלץ בחום כי גם הכרטיס מסך החדש שלי תומך HDCP אין לי בעיה של זוויות צפייה, ז"א שלא מזיז לי אם אני אסתכל מהצד ואראה צבעים מוזרים כי אני לא מתכוון לעשות את זה בכ…
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לקנות מסך LCD לאמא שלי. היא גולשת באינטרנט וקוראת הרבה טקסטים באתרים שונים. לעיתים המחשב גם משמש לעריכת מסמכים למיניהם. המחשב לא משמש למשחקים וכו' בכלל. הקטע הוא שהיא לא צריכה מסך 19, זה סתם גדול מדי ואין לה טעם בזה. בטח הטקסט וכל האייקונים ייראו לה קטנטנים והיא לא תאהב את זה. הבנתי שכבר אין בכלל מסכי 17 נורמליים בשוק היום, והכל 19. כל מסך 19 עולה 1200-1300 ש"ח (נניח ה-932B שממליצים עליו פה כמסך TN טוב), וזה קצת יקר למסך פשוט לגלישה באינטרנט. הבנתי גם שמסכי ה-TN לא בריאים במיוחד. העניין הוא שמסכי MVA כמו הXEROX או הVIEWSONIC כבר מאוד יקרים, ו1500 ש"ח למסך לעבודה משרדית זה כבר ממש לא בתקציב מבחינתי. בקיצור - אין מסכי 17 נורמליים ב-1000 ש"ח בערך ? זה באמת נור…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. ViewSonic - ?VP920B 19'' LCD 4ms DVI? 2.?L1970HR 19'' LCD 2ms DVI - LG ? 3. Samsung - ?960BF 19'' LCD 4ms DVI? אני יודע ששלושתם טובים וצריך לראות בעיניים אבל יש לי בעיית זמנים חמורה שמגבילה אותי מאד. כנראה אני יקנה מ KSP ששם יש את 3 הדגמים ובסופו של דבר אני כן יוכל להשוות וויזואלית אך לפני זה אני מעדיף לשמוע רשמים מפי החברים בפורום. אני לא חזק בתחום ואם יש משהו שמצדיק דווקא בחירת מסך מסויים אחד מאחר אשמח לדעת. תודה לעוזרים, אלעד.
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אם אני יראה סרט DVD ב LCD תומך hd אני יראה איכות שידור של HD באותו סרט?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך אני יכול לבדוק אם יש וכמה פיקסלים שרופים יש במסך? יש עוד משהו שצריך לבדוק?
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום. ברצוני לרכוש מסך מחשב בתקציב של עד 800 שקל. השימושים שלי הינם לאינטרנט וורד ומידי פעם סרטים. לא משחק. הגודל הרצוי הינו מ19-22 אינץ'. לאחר רפרוף קצר בזאפ עלה לי המסך הבא- Philips 21.5 Led LCD 5ms 1:20M 1920x1080 222EL2SB http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=777208 או ההצעה הזאת- Acer LED 21.5" Full HD 1920x1080 5MS 1:12M http://www.electra-computers.co.il/Product.aspx?productid=556 מה דעתכם על המסכים הנ"ל? האם יש אופציות טובות יותר במחיר הזה? תודה מראש לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, כבר כמה זמן אני שוקל להחליף את המסך CRT 17" הותיק שלי ב-LCD חדש. חשבתי שאם כבר אחליף אותו, אז אחליף ל-LCD גדול איכותי, כמו ה-2007FP או WFP שכולם ממליצים עליו פה, אבל אני לא בטוח לגבי שני דברים: 1. האם הכרטיס מסך שלי - GF6600GT - יוכל להחזיק בכבוד רזולוציות גבוהות במסך של 19" או 20", או שאני ארגיש פגיעה ניכרת בביצועים במשחקים? 2. האם לא תהיה ירידה באיכות התמונה, במהירות התגובה וכו', ממה שאני רואה כיום ב-CRT שלי (שנמצא במצב טוב בסה"כ)? אני שואל זאת, כי מעיון בפורום הבנתי שהרבה מסכי LCD נותנים איכות תמונה פחות טובה מ-CRT, ושמומלץ לקנות אותם רק אם ה-CRT מטושטש או דפוק... הדגם של ה-CRT שלי הוא Samsung SyncMaster 750s. מה אתם אומרים? בתודה, גיא.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, חיפשתי בפורומים אך לא מצאתי המלצות ברורות לצרכים שלי לכן, אני מעלה את נושא מסך ה24 אינץ' בתאימות לצרכיי. אני מעוניין לקנות מסך LCD 24 אינץ' למטרה... (בכותרת). אין לי בעיה עם פאנל TN כל עוד אני אוכל לערוך תמונות ולקרוא 12 שעות טקסטים כל יום. (אני חולם אני יודע : אבל אולי במקרה!) רק אם יש לעונה נסיון אישי בTN לעריכת תמונות וטקסטים. יש לכם איזושהי המלצה? אם אין ברירה אני אשאר עם ה 19 אינץ' CRT שלי :-\ עד שאוכל לקנות, הלוואי משהו כמו ה - Philips 240PW9EB תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צריך המלצה למסך עדיף רחב 1300- לגרפיקה ,גלישה באינטרנט , שהייה ממושכת מול המחשב ולגיימינג. אם עולה קצת יותר אפשר להוסיף. עדיף 2MS רחב 19+ חובה.
-
- 9 תגובות
- 815 צפיות
-
-
היי, אני מודע לזה שבתקציב הנ"ל, לא מקבלים את המסך הכי טוב בשוק, כרגע זקוק למסך לאינטרנט וקבצי WORD בעיקר. לכן אשמח לקבל המלצה למסך הכי טוב מבין הזולים בקטגוריה, עדיפות למסך ממותג מוכר וטוב. אם יש אפשרות אפילו בפחות מהסכום, מעולה! תודה מראש:)
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, כידוע, כיום יש מסכים רבים שמציעים יכולות מגע. רציתי לדעת, האם כולם ללא יוצא מן הכלל מצריכים חיבור USB על מנת לממש פונקציונליות זו או שיש כאלו שמעבירים את המידע דרך HDMI (כך שהכבל היחיד בין המחשב למסך הוא כבל HDMI בודד)? ספציפית, מה תהיה התשובה אם נגביל עצמנו למסכים קטנים במיוחד (7-11 אינץ')? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בחור פרסם ביקורת מעניינת על מסך זה של סמסונג, לגביי היותו מתאים לגיימרים: http://www.flatpanelshd.com/flatforums/viewtopic.php?f=26&t=20 שימו לב שמדובר בדגם שנגמר בRZ ולא בצירוף אחר של אותיות! הוא מובדל מדגמיי ה2233 האחרים בהיותו בעל קצב רענון של 120 HZ. אכן קפיצה רצינית. אגב, עקרונית הקטע של המסך הזה הוא שהוא יתמוך בטכנולוגית ה3D VISION של NVIDIA, כלומר, ניתן יהיה לראות במסכים האלה בתלת מימד, למי שיהיה כרטיס מתאים ומשחקים/סרטים שתומכים בכך. למרות זאת, עצם הקפיצה לקצב רענון גבוה, מקפיצה את איכות התמונות הנעות המסך מציג. האם מישהו יודע אם בכלל ניתן להשיג אותו בארץ?
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי, זה דחוף! כדי לי למכור את ה226BW שלי ב800 שקל ולקנות אחד חדש? (לקנות T220 או משהו בסגנון... לא להוסיף הרבה) תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, הקדמה: הזמנתי היום מחשב חדש ומסך סמסונג T220 ,את המסך קיבלתי במקום ואת המחשב עוד לא. בנתיים חיברתי את המסך המדהים הזה למחשב הישן שלי,ובמחשב הישן יש לי ATI RADEON 9600PRO שכנראה לא סוחב ברזולוציה 1680X1050. כנראה בגלל שהכרטיס מסך לא סוחב מופיעים ונעלמים לי פיקסלים ירוקים מידי פעם על המסך . השאלה שלי היא , האם המצב הזה יכול לפגוע במסך אם אני משאיר אותו במחשב הישן עד שאקבל את החדש בעוד מקסימום שבוע? תודה לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש מסך בגודל של 23' 24' עד 1300. מסך שיתאים לי למשחקים כמו COD, BAD COMPANY 2 ועוד... מסך שיתאים לעבודות בפוטושופ לעריכת תמונות. אני רואה מלא סרטים דרך המחשב שלי גם באיכות HD. הרבה אנשים דיברו על המסך הזה: Dell U2311H LCD הבעיה היא שהמסך הזה הוא 8 Ms יש מסך אחר שאת ממליצים עליו?
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בתקציב המצומצם הכי שמצאתי זה מסך אסוס ASUS VW222U 22'' LCD ואני חושב ללכת על זה לקנות... לפחות זה יכול להתאים לדרישות ברמת האיכות טובה? כגוון עיבוד תמונות סירטונים פוטושופ אפטר אפקטס פלאש תלת מימדי ושאר ירקות...(לא למטרת משחקים) לינק למוצר: http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=3311&category_id=9c62f0f2c58401d7a48c15a8be2f59ba& לפני שאקנה ואם אפשר לקבל החוות דעתכם עלייה... מבחינת איכות, ביצועים, אפשרויות שלה וכו'..... למביני העניין בתחום הגרפיקיה וידאו תודה
-
- 9 תגובות
- 836 צפיות
-
-
רזולוציית 4K בקצב תצוגה של 144 הרץ היא פשוט יותר מדי מידע עבור תקני הוידאו העדכניים - וזה יוצר צורך בדחיסת מידה אשר עשויה לפגוע באיכות התוצאה הסופית לכתבה
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
רכשתי לפני שנים את המסך והאמת שממש לא נהנתי ממנו, החומרה בזמנו ממש לא תמכה ב 4K gaming לפחות לא בפריימים נורמלים. גם היום צריך מחשב ממש רציני בשביל ביצועים כאלה מרגיש ששילמתי סתם על פ'יצרים כמו g-sync וגם ככה הוא היה בתדר 60hz הדבר היחיד שהיה טוב בו זה איכות התמונה יחסית למסכים האחרים בזמנו והעובדה שאפשר לסובב אותו למצב אנכי (כמו סמארטפון ענק) היום אני בונה מערכת ולא רוצה לעשות שוב את אותה הטעות, לכן חשבתי מראש ללכת על מסך 2k עם תדר רענון גבוה 144hz אולי אפילו יותר ופאנל IPS או VA. אני פחות מתחבר למסכים קעורים והייתי רוצה אפילו לעלות לכיוון 30-32-34 אינץ. אשמח להכוונה\המלצה ושאלה נוספת האם רכישה של מסכים מNEWEGG מלבד עניין האחריות היא כנ"ל כמו רכי…
-
- 9 תגובות
- 3.1k צפיות
- 2 followers
-
-
ניסיתי לנגב עם מגבונים ולייבש עם נייר רגיל ועכשיו מן פסים כאלה שרואים בשחור.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-