עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. מסך נקנה לפני חצי שנה סמסנוג 19" 940 משהו.....עלה מעל 2500 ש"ח... קצב ריענון הכי גבוה שניתן כרגע.... חיבור לא DVI. כרטיס מסך מובנה בלוח האם. נקנה לפני חצי שנה - גם כן מחשב חזק המטרה העיקרית לקרוא טקסט - תכנות. השאלה אם ידוע שיש בעיה כזאת של עייפות או כאב ראש....או משהו בסגנון שאחרי שעה של עבודה עם המסך... כמו כן....אני מרגיש גם כן בעיה כזאת כשאני עובד מול מסך crt למסך של הלפטופ שלי....ככה שזה לא נראה לי קשור לסוג מסוים של מסכים וכרטיסים..... השאלה - אם השקעה בכרטיס מסך חדש וטוב תפתור את הבעיה הזאת? או מסך חדש יפתור את הבעיה? בזמנו עברתי מלא מסכים ובו ראו ממש בהבדל הכי טוב ביחס לשאר....

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by shloosh,

יש לי t220 של סאמסונג שגורם לי לסבל בעיניים.... גוונים אפורים נראים קצת כמרצדים, ובכללי לא נוח לי להסתכל במסך ולעבוד איתו. חשבתי לקנות משהו כמו u2211h או u2311h של דל, אך אני מתלבט כי אני לא יודע עד כמה אכן יהיה שיפור שווה לקנות מסך חדש לגמרי. אני מתעסק קצת בצילום אז חשוב לי הצבעים,אבל עניין החדות והריצוד הכי הכי- אני חייב משהו נוח לעיינים. כשאני מנסה לקרוא טקסט העיינים שלי יוצאות מהמקום. יש לי מקבוק 13 אלומיניום והמסך בו הרבההה יותר נוח. האם ה- 2410 יהווה תשובה הכי טובה לעניין הזה??? מה עם ה-ips236v החדש של lg שהוא בכלל led??? הבנתי שבled אין בכלל ריצוד?? מה אתם ממליצים? לא אכפת לי לוותר על גודל ולקנות אפילו 19-20 זה לא ממש משנה לי. התקציב בין 1000-2000 תלוי בכדאיות הקני…

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by GoLB0,

שלום לכולם ברשותי מסך אחד שהוא DELL U2414H ואני רוצה לקנות בקרוב עוד אחד או אפילו עוד שתיים כאלה. עכשיו יש לי כמה שאלות, 1. הסטנד של המסך הזה הוא די גדול בשביל השולחן שלי, 1 זה לא בעיה אבל 3 כאלה אני לא בטוח שיהיה לי מקום, רציתי לדעת אם יש מעמד שאני יכול לחבר לקיר ושיצא ממנו 3 מוטות שעליהם יעמדו המסכים? אם לא, האם יש פתרון אחר? 2. מהי הדרך הכי טובה לחיבור המסכים? המסך שיש לי כרגע מחובר ב HDMI למחשב עצמו, איך לחבר את שאר המסכים? אני לא רוצה שכל המסכים יראו אותה התמונה כל הזמן, לדוגמא לפעמיים אני ירצה לשחק משחקים על כל המסכים ביחד כמו מרוצים וכו', ולפעמיים אני ירצה לשחק רק על מסך אחד משחקים אחרים. איך אני יכול להגדיר ולשנות מה אני רוצה לראות בכל המסכים כל פעם? יש לי כרטיס …

4. כעיקרון אין דרישה גדולה- המשתמש לא מבחין בין איכות תמונה גבוהה לאיכות מעט פחות טובה. כך שמשהו מיוחד אני לא מצפה שיצא מזה, אבל בין כל המסכים בתקציב הזה.. שלפחות יהיה הטוב מבניהם, שזה מה שמבטל ללכת על המסך הזול ביותר בגלל המחיר. http://www.zap.co.il/models.aspx?Sog=C-Monitor&DB55019=138767&DB4147=4153&orderby=price אחרי הכל הוא יהיה בתפקיד מסך שנים רבות.. ואני לא מעוניין במשהו ממש גרוע. חיבור- VGA, ועדיף שתהיה אופציה גם לDVI בנוגע לזויות צפיה- לא תהיה צפיה מזויות קיצוניות- וגם אפשר להטות את המסך הצידה, אז זה לא ביג דיל. אז זהו... 1050ש"ח גג והשימוש- צפיה בסרטים, שכן אינטרנט/וורד וכדומה -לא משנה. רק להדגיש שעדיפות היא לכמה שיותר זול.. אם יש משהו שעולה 1000-1050 ו…

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by Atlon-Xp,

מסך 17 אינצ' +,שיהיה טוב למשחקים,סרטים וגם במקביל בXBOX 360 כי אני מתכוון בעתיד לרכוש את הקונסולה,עדיף חברה אמינה (חנות מהמרכז). תודה רבה לעוזרים חשבתי על המסך הזה- http://www.ksp.co.il/hpart_uin.php?uin=3083 אבל זה רק מהסתכלות ראשונית,אני מעדיף את המלצתכם.

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by Kak,

אהלן. אחת המעלות החשובה ביותר של OLED (ויש שיגידו שהכי חשובה) היא שבניגוד לכל שאר המסכים, הOLED מדליק רק את הפיקסלים שהוא צריך. שאר המסכים מורכבים מפאנל אחורי שמאיר בלבן את כל המסך והמסך מסנן את הצבעים הלא רצויים (כל טכנולוגיה והשיטה שלה לעשות זאת). השאלה שלי היא כזאת: למה לא היה אפשר עד עכשיו לבנות מסך שמדליק את רק הפיקסלים שאנחנו רוצים? למה אי אפשר היה לבנות מסך שלכל פיקסל מוחברת פוטודיודה (רגילה, מסיליקון ומזהמי N וP) משל עצמו והמסך היה מזרים זרם לפיקסל הרצוי (שזה בעצם מה שהOLED עושה רק במקום סיליקון שמים שניים או שלושה חומרים אורגנים)

7. Started by The_Byter,

שנייהם WIDE ? כי אני עובד על 1600 וזה 4:3 ... אני מפספס משהו ?

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by Cypherlz,

אהלן, כרגע ישלי LG 23MP75HM ואני מחפש לשדרג למסך יותר גדול ומתקדם אשמח אם תוכלו לעזור תקציב עד 2000 ש"ח כרטיס מסך Gigabyte G1 Gaming 970 GTX חשבתי ללכת על AOC G2770PQU 27

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. היי, אשמח לעזרה מהירה. המסך dell שלי החזיק עשור והיום נשרף. נדלק אך לא מראה תצוגה, נוסה על שני מחשבים שונים ונדה אין תצוגה. מחפש לשדרג ל-27 או 32 אינטש פנל ips בתקציב של עד 2700 ש"ח אולי אצליח למתוח טיפה את התקציב. למטרת גיימינג וסרטים/סדרות. קיים כ.מסך gtx 1080ti תודה על העזרה.

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. במצב שהמסך חשוך (והאור בחדר מכובה), אני רואה שהמסך מאוד מואר ויש קטע ממש מואר בחלק העליון של המסך שאני משחק או רואה סרט אני רואה שהחלק הזה יותר בהיר... מה עושים במצב כזה הבנתי שזו בעיה מוכרת.

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by bambut10,

יש לי את המסך ואני בעיקר משתמש בו במשחקים וסרטים אז אתם יכולים להביא לי את ההגדרות שהכי כדי לשים לשימוש במשחקים וסרטים? ואם אלה שתיי הגדרות שונות אז אין לי בעיה כל פעם להחליף.

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  12. האם קיים מסך 19' LCD Widescreen אשר מסוגל להציג תמונה ביחס של 5:4 או 4:3 במקום למרוח אותה לרוחב?, שיהיו פסים שחורים משני הצדדים. אם קיימת האפשרות, אילו מסכי 19' רחבים תומכים בה? יש לציין שמקור הוידאו הוא לא PC והוא יכול להציג 800X600 1024X768 , והמסך הרחב שלי מותח אוטומטית את התמונה. אין אפשרות לקווץ את התמונה חזרה מתפריט המסך (רק להזיז). תודה.

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. אני צריך המלצות למסכי 19" מחנויות IQPC SKYPC ...שיתאימו למשחקים ... תודה רבה : רז

• 27 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. אהלן כמו שהמלצתם לי, קניתי את ה2007FP מנקסטופ. יש לו שתי בעיות: 1.) כשאני מחבר אותו עם חיבור דיגיטלי למחשב, יש ריצוד ירוק מוזר על המסך, אבל עם VGA הוא עובד מצויין. 2.) יש לו פיקסל שרוף לחלוטין בקצה השמאלי התחתון של המסך, ועוד אחד שאפשר לשים לב אליו רק כשהמסך צבוע בשחור (והוא נמצא קצת מעל לפיקסל הראשון). אני חושב שהבעיה הראשונה היא בעייה של הגדרות (ובכל מקרה אני אשמח מאוד אם תעזרו לי לפתור אותה) אבל השנייה קשורה למסך כמובן. האם כדאי לי להחזיר אותו לחנות? או שמא זה סביר שמסך חדש מגיע עם 1-2 פיקסלים שרופים? פשוט תמיד יכול להיות שבמסך האחר שאני אקבל יהיו גם פיקסלים שרופים, ועוד המשלוח יעלה כ100 ש"ח, אז אני מתלבט. תודה לעוזרים.

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. אני צריך חוות דעת על המסכים האלה .. מי יש לו ומי יודע ומבין במסכים... דרך אגב כולם לד ו 24 אינטש Acer S243HL : 2MS, 1920 x 1080, Contrast Ratio 8000000:1, http://www.acer.co.uk/ac/en/GB/content/model/ET.FS3HE.002 Asus ML248H: 2MS, 1920x1080, ASUS Smart Contrast Ratio (ASCR) : 10000000:1 http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=3P6ehzqArVg4Pc7L Asus VE248H: 2MS, 1920X1080, Contrast Ratio (Max.): 10000000 :1 (ASCR) http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=pfcLyFdl6th16GV6 Samsung BX2450: 2MS, 1920 x 1080, MEGA DCR (Static CR 1000:1) אני לא יודע כמה זה אומר אבל ראיתי באתרים אחרים שרשמו 5,000,000:1 http://www.samsung.com/uk/consumer/pc-peripherals/monitors/design/LS24B5HVFH/EN/ind…

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by Alex662,

http://www.lg.com/us/monitors/lg-W2286L-led-monitor

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by Ran B,

שאלת השאלות. ובטח שאלת השאלות עבור אנשים שזה קריטי עבורם מאוד - כחובבי צילום HIGH LEVEL מה שנקרא.. רוב התעסוקה שלי היא עם פילם ש"ל, אבל יש גם תמונות דיגיטליות וצבעוניות - מה לעשות... אז איך? איך? איך? ושוב - איך? איך להגיע למייטב הכיול של המסך - כך שהצבעים המצולמים - הם הצבעים הנכונים שאני רואה גם על המסך שלי? (יש לי DELL U2311H על כ.מסך 460GTX) קראתי ב : http://www.tftcentral.co.uk/reviews/dell_u2311h.htm והוצאתי את הICC משם, וניסיתי לכוון את המסך לפי הקאסטום שהם מציעים והICC שלהם (יוצא זוועה אגב, קצת WB כחול...) לפעמים הכיול הוא פשוט תעסוקה סיוטית. אפשר להיתקע עליו שעות. יש אפשרות של כיוון צבעים דרך הNVIDIA של הכ.מסך. ויש את הCOLOR MANAGEMENT של הWINDOWS (אני על ווינדוס…

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by sayroni,

תגידו יש מה לעשות עם מסך predator Acer xb271hu הפאנל שבור צד ימין למטה. אפשר למכור את זה לחלקים , או שלפח בעיקרון?

19. Started by oshri8,

שלום לכולם. יש לי מסך viewsonic vp930 מחובר לכרטיס ATI radeon x1950gt ע"י כבל DVI לפני שבוע בערך התחילה תופעה מוזרה, כשאני מדליק את המחשב או כשהמחשב חוזר ממצב חיסכון המסך לא נדלק מייד אלא הנורה של המסך מהבהבת בצורה לא סדירה במשך 5 דקות בערך ורק אז המסך נדלק. כאשר המסך דלוק אין איתו בעיות והוא לא נכבה. בדקתי את החיבורים במסך ובמחשב ואין בעייה. הבעייה התחילה לפני כשבוע שאז לקח למסך "רק" 30 שניות להדלק ולאט לאט הזמן מתארך. מה יכולה להיות הבעייה? תודה מראש על התשובות. אושרי

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  20. Started by צפיד,

כרגע עם מחשב קצת ישן (4 שנים בערך) עם כרטיס 970GTX שככל הנראה אשדרג גם אותו בטוח הקרוב. אני צריך מסך במיידי היות ושלי נדפק לגמרי. ובלית ברירה אני עובד בREMOTE מלפטופ. אני עובד שעות ארוכות על המחשב ,בעיקר עם טקסט (מתכנת). אבל גם רוצה לשמור על האופציה לגיימניג. חשבתי על LG 34GL750-B : https://www.amazon.com/LG-34GL750-B-inch-Ultragear-Compatible/dp/B07R5R9VR9 הוא עכשיו במחיר ממש אטרקטיבי . יוצא 2200 עד הבית. האם המסך מומלץ?נראה לי פגז במחיר כזה. החסרון היחידי ואולי אני טועה הוא הגודל , אני חושש ש34 יהיה גדול מדי יומימית (אין לי בעיה פיזית למקם אותו ). אופציה שניה -27 מפרט דומה: https:…

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  21. Started by Mics,

באיזה רזולוציה אקבל חווית משחק מייטבית?

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by esaly,

היי חבר'ה! יש לי שאלה... כרגע יש לי מסך של LG 1750SQ ונוצרה הזדמנות להעביר את המסך לאחותי ולקנות 19"... איך המסך שבכותרת? שווה? בבקשה תגובות...

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. מחר בבוקר אני לוקח את הT240 שלי ויש לי בחדר ממיר יאס(רגיל) ומחשב עם חיבור DVI במסך יש חיבור VGA DVI HDMI עכשיו לשאלות... א.אם אני עושה yes HD איך אני אחבר אותו למסך ויקבל אודיו כשהרמקולים מחוברים למחשב? ב.כל עוד לא עשיתי yesHD זה שווה לקנות מתאם DVI לHDMI ולחבר תמחשב בכבל HDMI למסך?או שבגלל המתאם זה לא יתן כלום? ג. כרגע יש לי כרטיס טלויזיה שנותן אופציות של הקלטה, פאווז וכו..אני לא ממש משתמש באפשרויות האלה ודרך הכרטיס טלויזיה השידור פחות איכותי... האם לחבר את הממיר ישירות למסך?ואם כן אז איך?יש לו VGA DVI HDMI והDVI כנראה ישומש למסך..... תודה רבה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by Emmanuell,

אני עובר על זאפ ופשוט חוץ ממסך אחד של MAG עם רמקולים מובנים אין שום דבר ...יש למישהו המלצות נגד או בעד המסך הזה דרך אגב ? http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-monitor&db4165=390783&db435152=435154&db4163=181885&noidx=1 אבל בגדול אני אשמח להמלצות למסכים עם הנתונים שבכותרת , אין ממש תקציב כי אני גם לא יודע כמה זה אמור לעלות אבל בוא נגיד שאיזור ה 1500 ש"ח נשמע לי הגיוני

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. ברשותי המסך 2407WFP.. ולפעמים כשאני רואה סרטים (והמחשב הזה נועד במיוחד לסרטים) אז הצבעים והבהירות הם לא מי יודע מה. אני מסרב להאמין שהמסך הזה מראה לי שחור כ"כ בהיר, כשאני מכבה את המסך יש כבר שחור יותר שחור. אני פשוט לא רואה סרטים באיכות שלהם, אני תמיד יראה סרט באיכות מעט פחות טובה ממה שהוא יכול להציע. יש לי כמה סרטים באיכות של HD.. ספציפית 720P וניתן לראות בבירור פסים ונקודות על המסך... הוא לא מצליח להציג את זה בצורה נאותה. וזהו, רק שתי הבעיות הנ"ל. צבעים/בהירות... ו-HD. דרך אגב, ניסיתי דרך תוכנה וניסיתי דרך המסך עצמו להוריד את הבהירות וכל מיני דברים כאלו, אבל זה גם לא נח כי לפעמים אני גולש באינטרנט- שם יותר נח שזה בהיר, ולפעמים רואה סרטים. ולפעמים בסרטים יש סצנות חשוכו…

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.