עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by ofer40,

היי מהו לדעתכם מסך ה LCD הטוב ביותר שאפשר להשיג עד גודל של 24 אינץ'? בלי להתחשב במחיר כמובן. תודה

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by צפיד,

כרגע עם מחשב קצת ישן (4 שנים בערך) עם כרטיס 970GTX שככל הנראה אשדרג גם אותו בטוח הקרוב. אני צריך מסך במיידי היות ושלי נדפק לגמרי. ובלית ברירה אני עובד בREMOTE מלפטופ. אני עובד שעות ארוכות על המחשב ,בעיקר עם טקסט (מתכנת). אבל גם רוצה לשמור על האופציה לגיימניג. חשבתי על LG 34GL750-B : https://www.amazon.com/LG-34GL750-B-inch-Ultragear-Compatible/dp/B07R5R9VR9 הוא עכשיו במחיר ממש אטרקטיבי . יוצא 2200 עד הבית. האם המסך מומלץ?נראה לי פגז במחיר כזה. החסרון היחידי ואולי אני טועה הוא הגודל , אני חושש ש34 יהיה גדול מדי יומימית (אין לי בעיה פיזית למקם אותו ). אופציה שניה -27 מפרט דומה: https:…

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  3. Started by rino,

היום קבלתי את המסך החדש שלי LG1970HR שלפי המפרט יש לו ניגודיות 1:1600 ומה אני רואה על הקופסה? מדבקה עליה כתוב בפירוש ניגודיות 1:2000 מה זה ? פנל חדש? מישהו יודע במה מדובר?

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. שלום רב, כבר כמה שנים אני עובד על מסך NEC 20WGX2, זהו מסך IPS שלטעמי הוא פשוט מסך פנומנלי. עכשיו הגיע הזמן מבחינתי להשתדרג למסך 24". ברור לי לגמריי שזה יהיה מסך IPS, חיפשתי כאן וגם באתרים אחרים אך לצערי ללא מראה עיניים אני לא מצליח לגבש דיעה על מחליף ראוי. מבחינת שימוש הדגש הוא על קריאה וצפיה בסרטים ותמונות. אז לכל בעלי הניסיון וגם - ואולי במיוחד - לאלה שמכירים את ה 20WGX2 ויכולים להשוות - מה המלצתכם למסך החלומות? אני לא נוקב כרגע במחיר יעד בכוונה, שיקול התמורה בעד הכסף ייכנס מאוחר יותר. תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by Matan Boni,

אני מעוניין לקנות מסך באיזור ה27" עד סכום של 3000 שקל לאחר בחינת מספר מסכים ראיתי את המסך הזה http://ksp.co.il/?uin=28719&select=.1024..230..1947. האם למישהו יש ניסיון איתו ואם אתם ממליצים על משהו אחר אשמח לשמוע המסך ישמש למשחקים בעיקר עם צריך פרטים נוספים אשמח לתת

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by Vlad Prince,

היי כולם אז ככה קניתי לא מזמן מסך מחשב קעור של סמסונג מדגם Samsung LCD 27" C27FG73FQM Curved כל כך מרוצה מהמסך באמת! אני יודע שאין למסך הזה רמקולים מובנים אבל כן יש מאחורי המסך חיבור 3.5mm Audio Jack לאוזניות. כשאני מחבר את האוזניות לשם אני לא שומע כלום באוזניות בכלל. לא כשאני מחבר את המסך למחשב בDP או בHDMI, ולא כשאני מחבר את המסך לסוני 4 לדוגמא. בנוסף צד ימין של המסך טיפה מתחמם... ממש ממש טיפה אבל עדיין רק הצד ימין מתחמם כל השאר בסדר גמור אשמח לעזרה או כיוון בנושאים האלו.

7. שימוש שוטף, אינטרנט, אופיס, סדרות ומעט גיימינג. לא יורד מ.2K רזולוציה. תודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by Cypherlz,

אהלן, כרגע ישלי LG 23MP75HM ואני מחפש לשדרג למסך יותר גדול ומתקדם אשמח אם תוכלו לעזור תקציב עד 2000 ש"ח כרטיס מסך Gigabyte G1 Gaming 970 GTX חשבתי ללכת על AOC G2770PQU 27

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. כעיקרון אין דרישה גדולה- המשתמש לא מבחין בין איכות תמונה גבוהה לאיכות מעט פחות טובה. כך שמשהו מיוחד אני לא מצפה שיצא מזה, אבל בין כל המסכים בתקציב הזה.. שלפחות יהיה הטוב מבניהם, שזה מה שמבטל ללכת על המסך הזול ביותר בגלל המחיר. http://www.zap.co.il/models.aspx?Sog=C-Monitor&DB55019=138767&DB4147=4153&orderby=price אחרי הכל הוא יהיה בתפקיד מסך שנים רבות.. ואני לא מעוניין במשהו ממש גרוע. חיבור- VGA, ועדיף שתהיה אופציה גם לDVI בנוגע לזויות צפיה- לא תהיה צפיה מזויות קיצוניות- וגם אפשר להטות את המסך הצידה, אז זה לא ביג דיל. אז זהו... 1050ש"ח גג והשימוש- צפיה בסרטים, שכן אינטרנט/וורד וכדומה -לא משנה. רק להדגיש שעדיפות היא לכמה שיותר זול.. אם יש משהו שעולה 1000-1050 ו…

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. אהלן יש לי מסך ישן 17" LCD של AOC. הוא באופן פתאומי הפסיק לעבוד. הוא לא מראה שום תצוגה. עכשיו נורת החיווי מהבהבת כל הזמן, נשמעים "טיקים" קטנים ואם מסתכלים טוב מקרוב רואים הבזק חלש כל מספר שניות. זה נראה כיאלו המסך מנסה להדלק ולא מצליח. אתמול כבר קניתי מסך חדש, DELL U2331H (שזה פשוט עולם אחר לעומתו), אבל חשבתי שאולי אם אפשר לסדר את הקודם איכשהו ולהשתמש בו כמסך משני יכול להיות נחמד. חוץ מזה - אפילו אם הוא הלך - מה הסיבה? מהמסך - או אולי תקע חשמל לא תקין או שימוש לא נכון גורם לתקלה שתיארתי? (רק שלא יקרה למסך החדש... ??? )

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by arik3k,

קניתי מחשב חדש תודה לאל וגם מסך חדש כדי שתהיה חבילה מושלמת, אני מנסה לכוון את הצבעים של המסך, אבל משום מה אני לא מצליח להגיע לצבעים טובים מבחינתי, אני יודע שזה סובייקטיבי, אבל התקנתי את VISTA ואת ה ATI CATALYST 8.6 + vista hot fix ושמתי את המסך על 75 REFRESH RATE, אחר כך התקנת את הדרייבר של המסך, וה REFRESH RATE ירד לי ל 60 MAX התקנתי את ה MAGIC TUNE, שדרך אגב לא עובד לי בויסטה, ובאתר של SAMSUNG הקישור פגום לתוכנה הזאת שלהם ל VISTA למישהו יש נסיון עם זה ויכול לעזור לי אולי יש תוכנה אחרת שאפשר באמצעותה לכוון את המסך וליצור TEMPLATES למצבים שונים בין אם זה משחקים ובין אם זה עבודה רגילה במחשב. תודה רבה לכל העוזרים!

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. וכמובן שעדיין יהיה איכותי... חשבתי לקנות את ה 226BW אבל החנויות שראיתי שמוכרות את המסך הזה נראות לי מפוקפקות משהו (ובראשון גיבור מחשבים - שקראתי עליהם רק דברים רעים פה בפורום...). למישהו יש הצעות?

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by jacksean,

שלום, מעוניין לרכוש את המסך הרשום בכותרת לטובת גיימינג 4K. המפרט, אם רלוונטי, מצורף כ-JPEG. ובכן, נתקלתי בשני דגמים שמשווקים בישראל, כאשר שם הדגם הנפוץ ביותר נקרא S32BG850NM, והשני S32BG850NP. כמובן, קיימים תתי-דגמים נוספים בעולם, וייתכן שזה עניין אזורי, אבל האם ישנם הבדלים ביניהם, ואם כן, מהם? תודה מראש והמשך יום נפלא לכולם!

14. בעקבות הדיון שהיה לי בעבר פה, החלטתי ללכת על המסך של דל, לא קשה לנחש איזה. ברשותכם... מוזמנים לשאול אותי לאחר מס' שבועות איך המסך, אשמח לענות. צריך קצת להתנסות איתו מבחינת משחקים, סרטים, תוכנות ועוד... תודה רבה למשתמשיםעל העזרה... ובמיוחד ל-QttP על הייעוץ המקצועי!

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. חיפשתי מסך+TV לחדר של הבנות וראו איזה פלא - נראה ש"מצאתי": http://www.pict.com/view/2914536/800/25d7259025d7259525d7259c25d725a1 מעבד למותג המדבקה העלום - זו נראית רמאות לשמה.

16. שמתי עין על המסך שבכותרת. היות ואני פחות מעודכן מעבר אודות ההתפתחות הטכנולוגית של המוצרים בשוק, אשמח לשמוע את דעתכם. אני זקוק לשטח עבודה גדול, איכות צבעים טובה, ארגונומיה טובה היא יתרון. הייתי שמח לשמור על אופציה למשחקים, אם כי אין לי כרגע זמן פנוי. כיום אני עם 2311 של דל. תודה

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by dror_efi,

שלום לכולם, אני מחפש מסך LCD חדש (כמו הרבה כאן). השימוש העיקרי שלי הוא שימוש כללי, הרבה סרטים ומשחקים (לפחות אם היה לי יותר זמן פנוי). אני הסתכלתי בעיקר על מסכי 19 של סמסונג ו-LG (בפורמט 4:3). באופי דיפו ראיתי בתצוגה מסך Ativa (מותג הבית של אופיס דיפו) בגודל 22 אינטס WIDE (רזולוציה 1680x1050). המסכים של Ativa מיוצרים על ידי Proview כך שהמסך הזה הוא בעצם מסך Proview PL2230WDB (להלן קישור http://www.proview.net/Product/Product_Page.aspx?sn=457π=2011&ii=2774). המסך נראה מרשים בחנות. המחיר שלו 1990 ש"ח (זול יחסית למסכי 22). האם כדאי ללכת על המסך הנ"ל ? כמה שאלות נוספות (כלליות יותר): 1. איך אפשר לדעת איזה פאנל יש למסך (TN, VA וכדומה)? 2. איזה יחס ניגודיות טוב יותר עבור…

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. רזולוציית 4K בקצב תצוגה של 144 הרץ היא פשוט יותר מדי מידע עבור תקני הוידאו העדכניים - וזה יוצר צורך בדחיסת מידה אשר עשויה לפגוע באיכות התוצאה הסופית לכתבה

19. שלום, אני מחפש מסך לצרכי עבודה (תכנות וכדומה) בעל רזולוציה גבוהה. עדיפות ל1920X1200. מאוד חשוב לי שטח העבודה על המסך. מחיר בסביבות כ-1000 ש"ח תודה!

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by X-BLADE,

המחיר שלו זול והנתונים שלו נראים מעולים. http://www.ivory.co.il/Product.asp?productid=5978 האם הוא קנייה כדאית? האם יש מסכים טובים ממנו (ובאותו גודל) בטווח מחיר של +-200 שקל? תודה

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. שלום, אני רוצה לקנות מסך LCD בתקציב הנ"ל למשחקים וגלישה באינטרנט... ראיתי שהמועמדים הם 740B של סמסונג ו1750 אם אני לא טועה של LG... מהו המסך העדיף בתקציב זה?(אין לי העדפה לחברה מסויימת, רק המסך הטוב ביותר בתקציב)

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by ggg123,

שלום, ברצוני לרכוש מסך חדש LCD למשחקים, סרטים ועבודה כללית באינטרנט וכו'. תקציב 1500 מעדיף 19 אינץ' אבל מוכן לקחת מסך גדול יותר וטוב יותר במסגרת התקציב הזה אם יש. מהו המסך הכי טוב שאפשר להשיג במחיר הזה? שאלה נוספת- האם איכות ההצגה של מסכים בגודל 20-22 אינץ' נפגמת במשחקים? תודה

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by FireCharge,

אני מחפש להחליף את המסך שלי כרגע לצורך גיימינג בעיקר. דבר ראשון - אני מתלבט בין אם ללכת על 2 מסכים 1080p של 23/24 אינצ' או ללכת על אחד של 27 1440p, לא לגמרי בטוח לגבי הכל במיוחד בגלל שכרגע עדיין יש לי את הGTX 770 2GB (מתכנן לשדרג ל980Ti מתישהו בקרוב... כשיהיה תקציב גם לזה, לא בטוח רק מה לשדרג קודם). חשבתי לקנות אולי רק מסך אחד (24 אינצ') אבל הקטע העיקרי הוא שאני שונא לשחק על כמה מסכים עם הפלסטיק המעצבן הזה מסביב אז חשבתי בכיוון 2 מסכים וU2414H של DELL. דיברתי קצת עם חבר היום והוא הזכיר לי לגבי כל המסכים הקוריאנים של ה1440p 120hz וחשבתי שאולי שווה להסתכל על כמה. לגבי רזולוציה/פאנל/refresh rate והכל אין לי בכלל ניסיון בגיימינג עם מסכים גדולים מ1080p אז המעבר הזה לא הכי חשוב…

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. לאחר שקראתי חלק מהדיונים על המסך הנחשק, ומכיוון שה oled המבטיח רחוק מאיתנו במספר שנים: טרחתי לנסוע לראות את המסך, עמדתי שם שעה שלמה, ולא הצלחתי להתרגל למראה הטקסט. לאחר שביטלתי את החלקת הפונטים בוויסטה (אני לא סובל את זה, ובפרט במסך הזה, העיין שלי רואה גווני אדום בשולי הפונט), ראיתי את הטקסט מפוקסל, אינני יודע איך קוראים לתופעה הזו, אך פשוט ראיתי יותר מדי חזק את הפיקסלים הלבנים בנקודות הליכסון והכיפוף של הפונט. לעומת זו, במסך שליד (DELL2007 אולי) העין ראתה את הפונט באופן נינוח יותר. חוץ מזה לא ראיתי שום ענן של צבעים או ניצנוצים. אומנם שעסקתי רק בטקסט. כמו כן ראיתי שהצבעים נראים משונים. לדוגמה בחירת טקסט (כחול) נראית כמו צבע כחול זוהר. לא הצלחתי לשנות את המצב הזה, תוך כדי …

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. שלום ושבוע טוב!! אני רוצה להחליף מסך ולקנות 22 אינצ' יש לי כרטיס מסך של פרוקולור 4850 OC עם ג'יגה 1 זכרון השימוש הוא רגיל וכמובן משחקים כמו GTA החדש,CRYSIS ועוד איזה מסך עדיף? הנה שני מסכים האלה ,המחיר בסביבות ה-800 ש"ח זה אחד: ‏LG L226WTQ 22'' LCD 2ms 1:5000 DVI WideScreen‎ זה השני: ‏SAMSUNG 226BW 22'' LCD 2ms DVI WideScreen‎ תודה רבה ליאור

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים