עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום, אני רוצה לקנות מסך LCD בתקציב הנ"ל למשחקים וגלישה באינטרנט... ראיתי שהמועמדים הם 740B של סמסונג ו1750 אם אני לא טועה של LG... מהו המסך העדיף בתקציב זה?(אין לי העדפה לחברה מסויימת, רק המסך הטוב ביותר בתקציב)

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. כעיקרון אין דרישה גדולה- המשתמש לא מבחין בין איכות תמונה גבוהה לאיכות מעט פחות טובה. כך שמשהו מיוחד אני לא מצפה שיצא מזה, אבל בין כל המסכים בתקציב הזה.. שלפחות יהיה הטוב מבניהם, שזה מה שמבטל ללכת על המסך הזול ביותר בגלל המחיר. http://www.zap.co.il/models.aspx?Sog=C-Monitor&DB55019=138767&DB4147=4153&orderby=price אחרי הכל הוא יהיה בתפקיד מסך שנים רבות.. ואני לא מעוניין במשהו ממש גרוע. חיבור- VGA, ועדיף שתהיה אופציה גם לDVI בנוגע לזויות צפיה- לא תהיה צפיה מזויות קיצוניות- וגם אפשר להטות את המסך הצידה, אז זה לא ביג דיל. אז זהו... 1050ש"ח גג והשימוש- צפיה בסרטים, שכן אינטרנט/וורד וכדומה -לא משנה. רק להדגיש שעדיפות היא לכמה שיותר זול.. אם יש משהו שעולה 1000-1050 ו…

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. ברשותי המסך 2407WFP.. ולפעמים כשאני רואה סרטים (והמחשב הזה נועד במיוחד לסרטים) אז הצבעים והבהירות הם לא מי יודע מה. אני מסרב להאמין שהמסך הזה מראה לי שחור כ"כ בהיר, כשאני מכבה את המסך יש כבר שחור יותר שחור. אני פשוט לא רואה סרטים באיכות שלהם, אני תמיד יראה סרט באיכות מעט פחות טובה ממה שהוא יכול להציע. יש לי כמה סרטים באיכות של HD.. ספציפית 720P וניתן לראות בבירור פסים ונקודות על המסך... הוא לא מצליח להציג את זה בצורה נאותה. וזהו, רק שתי הבעיות הנ"ל. צבעים/בהירות... ו-HD. דרך אגב, ניסיתי דרך תוכנה וניסיתי דרך המסך עצמו להוריד את הבהירות וכל מיני דברים כאלו, אבל זה גם לא נח כי לפעמים אני גולש באינטרנט- שם יותר נח שזה בהיר, ולפעמים רואה סרטים. ולפעמים בסרטים יש סצנות חשוכו…

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. אהלן אנשים! קניתי מחשב שמיועד בעיקר למשחקים וסרטים אבל כמובן גם לשימושים משרדיים... כרטיס מסך X1950 PRO איזה מסך 19 הייתם ממליצים לקנות? האם כדאי WIDE ? או לא? אני לא רוצה להתפרע יותר מדי עם המסך...משהו בסביבות 1300 שח. תודה

• 27 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. היי, ראיתי בתצוגה את המסך הזה בין כמה מסכים בינהם מסכים שנחשבים טובים יותר כמו הסמסונג בעל ה4MS וכדומה.. ה- CHI MEY הוא 20 אינץ' והגודל והצורה שלו ליד מסך 19 אינץ' רגיל זה פשוט משהו מרשים ביותר, הוא גם נראה טוב וגם נראה הרבה יותר גדול ונעים לעין מגודל של מסך 19 אינ'ץ, הוא לא 16:9 אבל הוא טיפה רחב יותר והוא פשוט מדהים.. גם הנתונים שלו טובים.... חוץ מהשם שלו שפחות מוכר כל השאר טוב כולל הנתונים. גם הצפייה בו נראת טובה, והוא נראה בהיר יותר מהמסכים האחרים, אולי קינפגו אותו ככה שם בכוונה אבל בכל מקרה יש לו 330 עוצמת הארה שזה דיי חזק. מסך 19 אינץ' רגיל הוא מסך גדול אבל קצת ארוך וזה באמת פחות נעים להסתכל עליו וטוב שהוציאו גם מסך כזה אבל טיפה רחב יותר שנעים יותר להסתכל עליו. בהת…

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. אהלן , אני רוצה לשדרג את מסך ה 21.5' למשהו יותר רציני , ועל הדרך לכלול בוא TV .. חשבתי התחלה על טלוויזיה רגילה 32' , אבל זה גדול לי מידיי.. לכן אני סגור כרגע על 27'. התקציב הוא עד 2000 ש"ח ... אני לא מחפש פנלי IPS מטורפים למרות שהיה נחמד אם יהייה כזה. השימושים הם בעיקר לקריאת טקסטים , סרטים , ממש קצת משחקים , וטלוויזיה.

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. שלום. מה השיקולים בעד ונגד שימוש בטלוויזיה גדולה כמסך מחשב (טלוויזיה 37 אינצ' - full HD)? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. עבדתי עם מסך משני והבנתי עד כמה הוא משפר תפוקה שלי והחלטתי שאני צריך מסך למחשב נייד בבית. במהלך תקופה שעבדתי עם מסך הנ''ל במידה של 18 אינץ' (לא HD) יצא לי גם לעבוד עם מסך יותר חדשני אבל 22 אינץ' ו-HD. לא אהבתי שהכל מאוד קטן על המסך, שאני צריך למתוח עיניים ובסוף יום עבודה להיות עם ראיה כפולה ועיניים עייפות ואדומות. אני מחפש מסך נוח לעיניים כמו שאחד שאיתו הייתי בהתחלה ולא צריך HD הזה האמת כי זה לעבודה לרוב. האם אוכל לקבל אחד כזה במסכים חדשניים שמתחילים מ-20 אינצ'ים? אני מציין כי רזולוצייה של מסך 18 אנץ' הייתה 1024X768 כאשר של מסך 22 אינץ' הייתה 1600X1200 (קטנה מדי בשבילי) במחשבי נייד אין לי DVI-OUT ויש VGA-OUT ו-HDMA. אשמח בעצות שלכם! (במיוחד מרופאים אם יש כאלה בפורום...) ת…

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by sayroni,

תגידו יש מה לעשות עם מסך predator Acer xb271hu הפאנל שבור צד ימין למטה. אפשר למכור את זה לחלקים , או שלפח בעיקרון?

10. במצב שהמסך חשוך (והאור בחדר מכובה), אני רואה שהמסך מאוד מואר ויש קטע ממש מואר בחלק העליון של המסך שאני משחק או רואה סרט אני רואה שהחלק הזה יותר בהיר... מה עושים במצב כזה הבנתי שזו בעיה מוכרת.

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by KingYes,

שלום לכם. יש לי T2333 של סמסונג. עכשיו קיבלתי איתו כבל רק של VGA. האם כדי לי לקנות כבל של DVI בשביל שיפור ביצועים או שזה ממש מיותר?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by XpHunTeR,

מחפש מסך עד 2,000 ש''ח למטרות משחקים (כגון SWAT4,COD) וגלישה באינטרנט (טקסטים...) לא משנה לי רחב או לא (כרטיס מסך 7600GS) מעדיף שזה יהיה מסך חדיש ופופולארי התקציב הוא 2K (שזה נחשב הרבה) בגלל שאני מבין שמסך מחשב נשאר להרבה זמן, אפילו אחרי שהמחשב מתיישן וקונים אחד חדש. משום מה כל מסך שאני בודק יש לו איזשהו חיסרון, אבל מסך פשוט כמו ה LG L1752T שיש לי עכשיו נראה מעולה להכל... הדבר היחידי שמושך לי את העין זה ה 226BW בגלל שכולם ממליצים עליו והוא מאוד פופולארי ב ZAP, אבל לפי ביקורת של HWZONE וכמה אנשים שאומרים שהוא "ממוצע, גרוע, TN" גורם לי להתרחק ממנו. ועוד משהו..אילו חנויות נותנות לבדוק את המסך מפיקסלים שרופים לפני הקנייה? (KSP לא רצו אבל אמרו שאפשר להחזיר תוך שבוע\שבועיים) לש…

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by ori24,

שלום לכולם! יש לי מסך בן 3 שנים של סמסונג גדול בגודל 24 אינץ' מסוג הT240 למי שזוכר. עכשיו ללא ספק מדובר במסך מעולה שאני אישית נורא מבסוט ממנו. לאחרונה נכנס לי ג'וק בראש והוא להחליף אותו למסך חדש של 24 אינץ',LED ושיהיה FULL HD. רוב האנשים אומרים לי שחבל לי על הכסף ושאני לא יראה שום הבדל בין המסכים האילו. רצוי לציין שהשימושים שלי במחשב הם אך ורק אינטרנט ומשחקים כבדים,סרטים אני רואה אחת ל... את המשחקים אני משחק תמיד ב1900X1200. אז מה אתם אומרים כדאי "לשדרג" או שבאמת חבל על הכסף ולא אראה שום הבדל? תודה לעונים!

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by esaly,

היי חבר'ה! יש לי שאלה... כרגע יש לי מסך של LG 1750SQ ונוצרה הזדמנות להעביר את המסך לאחותי ולקנות 19"... איך המסך שבכותרת? שווה? בבקשה תגובות...

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by evy,

אהלן, אני מעוניין בהמלצה מכם למסך מחשב בגודל 24" עלות המסך עד 1000 ש"ח עיקר השימוש הוא באופיס, אינטרנט, וייתכן וייעשה בו שימוש לתוכנות כמו Solidworks ו Matlab (לא באופן תכוף). המסך הולך להתחבר למחשב נייד dell שיש לו רק יציאת HDMI ולכן דרוש עם כניסה כזו במסך, וכניסת VGA. תודה לעונים.

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. שלום, אני מעוניין בשני מסכים עבור פיתוח נקודות חשובות: 1. המסכים צריכים להיות 16:9 2. צריך שתהיה אפשרות לשנות את הגובה שלהם 3. 16.7 מליון צבעים לגבי גודל מסך, אני לא בטוח איזה גודל כדאי לי. אם מישהו מתכנת ועובד עם שני מסכים או לחילופין יש לו רעיון אחר אני אשמח לשמוע. תודה!

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. http://www.ynet-shops.co.il/shop/Template/groupsalesproduct.aspx?came=519&AuctionId=7706789 אפשר לחבר למסך הזה PlayStation 2? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. כמו שהכותרת אומרת. אני זקוק להמלצה למסך 24 או 26 אינץ' בתקציב 2000-3000 שח למשחקים

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by s_venom,

שלום לכם, אני קניתי היום מסך Samsung LED 22( מודל S22A300B) קישור, קניתיאותו בשביל משחקים ורציתי לקבל דעה עליו. הוא עלה לי 750. האם כדאי לי להחזיר את המסך ולקמות במקומו 2333HD? קישור.

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by DennisZ,

(אם זה מתאים לפורום צרכנות, אשמח אם תעבירו לשם. לא ידעתי לאן זה מתאים יותר.) אני מתכנן לקנות את המסך Dell U2412M ואני רוצה להמנע מכמה שיותר תקלות (שמעתי שיש בעיות עם זליגת אור וכו'). במסך הקודם שלי היה פיקסל שרוף וזה מאוד עצבן אותי. דיברתי עם KSP ואייבורי - אייבורי אמרו שאי אפשר לפתוח את המסך במקום וKSP אמרו שאולי יסכימו לעשות את זה אם אני אגיע לא בשעות העומס. מה אתם ממליצים לעשות? לוותר על זה או ללכת לחנות אחרת (ואם כן, איזו?). בנוסף איפה אני רואה איזה REV אני מקבל? (הבנתי שיש REV כמו 00 שיש בהם תקלות וכאלה כמו 05 ו06 שתקינים.) תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by Neil Hen,

שלום רב לוכלם. אני צריך 3 מסכי מחשב לעבודה משרדית , המסכים ישמשו אותי בין 9-11 שעות עבודה ביופ. אשמח לקבל חוות דעת ואפילו המלצה למסכי מחשב עדיפות ל DELL לא כל כך קריטי לי להוסיף עוד כסף בכדי לקבל תמורה יותר טובה לשנים הבאות. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?came=10&g_id=9003939 http://www.lamir.co.il/product.asp?product=10961 בדקתי ולשניהם יש 16.77 מליון צבעים. שניהם יש זוית צפיה מצויינת. Contrast Ratio בשתי המכים טוב (בסוני 1:1000 בשני 1:700) ל NEWVISION יש DVI (לסוני אין). את שניהם אפשר לקנות בפחות מ 1400 שקל

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. חיברתי את המסך לממיר היס באמצעות חיבור הקומפוזיט והתמונה איך לומר, די ירודה (בטלויזיה הישנה כבר ראיתי טוב יותר) הבנתי שזה בגלל הרזולוציה הגבוהה של המסך והאיכות הנמוכה שבקומפוזיט יש דרך אחרת לצפות בשידורים באיכות גבוהה יותר, חוץ מלהזמין ממיר HD?

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. אני חושב כבר מעל שבוע על קניית מסך חדש (ראו פוסט קודם) לאחר הרבה מחשבות הפנמתי שעל איכות משלמים ואני חושב על לקנות את ה U2410 (לא רוצה להשקיע 4K ב2711 שנראה אפילו יותר טוב). אני קורא הרבה פעמים שצריך להקפיד לקנות RevA03 או RevA04 , איפה אני יכול לראות רשימת שינויים בכל revision? שמעתי את הטענה שאין שום הבדל וזה הכל שטויות, האומנם? בשום מקום בארץ אין מעל RevA01 במלאי, האם כדאי לקנות RevA01 או לחכות עוד? (אמור להגיע משלוח לארץ בשבועות הקרובים אבל גם הוא RevA01) מישהו בטח כבר קנה אותו, איפה , איזו גירסה , והאם כדאי? ושאלה כללית יותר האם יש בטווח מחירים שלו (אלפיים וקצת) מסך שמהווה לו תחרות? מחכה לתשובות.

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.