מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, לאחרונה חשבתי להשתדרג במסך 2k או 4k למטרת גיימינג. עכשיו אני יודע שכרטיס המסך שיש ברשותי לא מסוגל להריץ 2K או 4k בצורה חלקה... יש לי מחשב שיריץ כל משחק בפול hd. (עכשיו אני קונה ps 4 pro, כדי לשחק משחקים אקסלוסיביים, ואני רוצה לשחק על מסך 2k/4k ) השאלה שלי היא: האם אוכל להריץ את משחקי המחשב שלי בפול hd על מסך 4k לדוגמא? ועדיין לקבל את אותם הביצועים עם הסטאפ הנוכחי?? (שוב אני רוצה מסך שישמש לקונסולות כמו Ps4 pro ואולי אקס בוקס...ושהמחשב עדיין יריץ על 1080p בלי להיתקע עד שאשדרג יום אחד את הכרטיס מסך שלי) תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני עומד לקנות את הPg32ucdm ואני לא יודע איך לתלות אותו אם זה הסטנד, זרוע,או על הקיר? וגם תכנסו להאם כדאי לקנות מסכי מחשב משניים? שם אני שואל האם כדאי לקנות מסך שני
-
- 10 תגובות
- 890 צפיות
- 3 followers
-
-
אהלן, הייתי מעוניין לדעת מה דעתכם על המסכים הללו, ואיזה עדיף מבין השלושה (כולם סביב אותו מחיר). האם יש מסך אחר אולי שתוכלו להמליץ בסביבות המחיר הזה ? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הצגתי בקשה למפרט במדור מפרטים. מפרט גיימינג http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=441624.0 בצורה די גורפת מסכימים שם שה 24 של - DELL U2410 - הוא הטוב ביותר. אבל עכשיו הדילמה. הוא עולה 3K ככל הנראה בגלל הפאנל IPS. ומה שהבנתי זה שלמשחקים (אני קונה מערכת גיימינג) דוקא ה TN הוא יותר טוב.. לפי מה שנאמר ה TN יספק חווית משחק יותר טובה. ו IPS יספק גם חווית משחק טובה אבל הדגש גם על סרטים ומסמכים. אז השאלה הנשאלת היא האם מה ההדל בין TN ל IPS ואיזה צג יתן לי איכות תמונה צבע חיי ורזולוציה יותר טובה במשחקים. אחרי הכל SAMSUNG 24 שגם הומלץ בפניי עולה 1400+-. זה הבדל מטורף של המחיר. איפה ההצדקה בהבדל הזה? חשוב לציין גם שאני לא מחליף מסך ב 5-6 שנים הקרובות
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי תקציב של 700+- ש"ח למסך אז יש לי את שתי אילו מה יותר טוב: LG E2241TBN LED MONITOR http://tms.co.il/product/8732 Samsung Cream 2333T 23" Wide 8ms 1:50000 1920x1080 http://tms.co.il/product/10210
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היום הלכתי ל-pccenter ושאלתי על המסך 2007fp\wfp המליצו לי על 2008 ו-2009 האם אחד משני הדגמים האלה איכותי בהשוואה ל-2007?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי קראתי קצת וראיתי שככל שהמסך גדול יותר, הכרטיס מסך "מתאמץ" יותר. אני מתכונן לקנות מסך "27 ויש לי ATI 1950XT. תהיה לי בעיה כלשהיא ברזולוציה טבעית ( 1920X1200 )? או כל בעיה אחרת? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום. בשעה טובה אני עובר דירה (לחתיכת חור נידח).. קיצר סיכמתי עם אבא שלי על LCD לחדר שלי התקציב הוא 3700 - 4300 שקל. אני קונה כנראה במחסני חשמל... במחיר כזה אפשר לקנות LCD טוב שיראו בו טוב..? רוב הזמן זו צפייה בטלוויזיה בכבלים (HOT) אבל אני גם רוצה שתהיינה האפשרות לחבר את המחשב הנייד שלי לטלוויזיה ולראות סרטים כמו שצריך. רמקולים ממש לא פקטור בקנייה הזאת, אני מתכוון לחבר את הטלוויזיה לרמקולים הקיימים שלי. מה אתם אומרים על הדגם של סמסונג: 27S71 ממש אהבתי איך שהוא נראה.. ראיתי עוד דגמים בחנות תגידו לי מה דעתכם: טושיבה 26WL66 , Haier 32v6 , Haier 32a9a עדיף חברה מוכרת ואמינה אבל אם אתם חושבים שיש איזו טלוויזיה מחברה קצת פחות מוכרת אבל מתעלה על האחרות גם זה טוב =] תודה רבה מרא…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני קונה מסך חדש וממש אשמח אם תעזרו לי כאן: אני כרגע מתלבט בין 3 סוגים: dell u2312hm dell p2414h dell p2314h אני ממש אשמח אם תעזרו לי להבין מה בדיוק ההבדלים בין שלושת המסכים האלו, ומה כדאי לי להשיג לעצמי. תודה מראש!
-
- 10 תגובות
- 3k צפיות
-
-
המסכים החדשים של סמסונג מציגים יתרונות מסוימים במשחקים מהירים וחשוכים . החיסרונות שלהם : מחיר יקר פי שניים וחצי לעומת סטנדרטיים . רזולוצייה נמוכה יחסית של 1080p במחיר שלהם ניתן להשיג מסך 1440p ועדיין ישאר עודף של איזה 200 שקל פלוס מינוס. ברור לי שעבור כל אותם חבר'ה שמשחקים באופן תחרותי on line , אין פה בכלל שאלה , אבל מה קורה לגבי כל היתר שאומנם גם משחקים באופן חובבני בשביל הפאן אבל משתמשים במחשב לצרכים נוספים שבהם הרזולוצייה הגבוהה יותר של מסכי 1440 p משחקת תפקיד משמעותי כמו עריכת תמונות ,קריאת טקסט וכמובן משחקים "איטיים " אבל מפורטים מאוד מבחינה גרפית שפשוט נראים יותר טוב על מ…
-
- 10 תגובות
- 4.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אוקי התמונה צולמה מפלאפון אז אל תצפו לראות טוב,אבל רואים את הבעיה . חצי סנטימטר מעל הסמן של העכבר אתם תראו פס כאילו דהוי יותר משאר השולחן עבודה. קודם כל חשוב לי לדעת מה זה יותר מאיך לטפל בזה כי זה מוזר מדי ... [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עם המפרט שאני רוצה לקנות הציעו את המסך הזה ?CMV 945A 19'' LCD 8ms? אבל הבנתי שהוא לא טוב לכן מבחינת התקציב יש לי שתי חלופות :LG ?L1752T 17'' LCD 8ms DVI? samsung ?740BF 17'' LCD 2ms :DVI? מה יותר עדיף לדעתכם?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תקציב לא גבוהה עדיפות לאזור ה800-1000 ש"ח הסיבה העיקרית שהמסך הנוכחי מציק לי בעיניים...אחרי קצת קריאה חשבתי על המסך 24GM77-B 24 אבל אחרי המחירים בארץ ויתרתי.. המסך בחו"ל עולה 240$ 1000 ש"ח עם מיסים מקומיים. שליחה עם דואר ומכס והכל, עצמאית לארץ - 1300 ש"ח. רכישה דרך אתר כמו BUY2USA כבר הופכת ל 1750 ש"ח! רכישה של אותו מסך באילת (בלי מע"מ) 1950 ש"ח!! רכישה בחנות רגילה בארץ ב2250 ש"ח!!! :-( ואז הגעתי לדילמה בין TN לIPS שאם הבנתי נכון החסרונות של הראשון הם פלטת הצבעים ושל השני קצב הרענון... האים הIPS מסתדר עם גימינג? אז אשמח לעזרה שלכם המלצות וחוות דעת :-) אני כרגע עם כרטיס radeon hd 6870 מתכנן להחליף אותו בע"ה לכשיתאפשר כנראה ל RX 480 (מחכה לראות ביקורות א…
-
- 10 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
מדובר בסמסונג 931BW הוא נהיה סתם ככה כחול בערך כמו הרקע של הפורום.. ויש לו גם קריזות והוא מחליף צבעים במהירות המסך חדש יחסית חצי שנה אני חושב איך אפשר להתמודד עם בעיה מוזרה כזאת ?
-
- 10 תגובות
- 11.8k צפיות
-
-
המסך הנוכחי שלי הלך ואני מעוניין לקנות חדש.. אני רוצה מסך 19 אינצ' (לא יותר גדול..) שישמש בעיקר למשחקים... התקציב הוא 1.5K.. אין לי העדפה לחברה מסויימת או משו רק חשוב לי שבאמת יהיה מסך איכותי.. ושיראה נורמלי.. לא מגושם מדיי.. יש לי מחשב חזק סך הכל.. Q9400 ASUS P5Q -PRO 4GB DDR2 1066HZ HD4870 Enermax 525W HDD 750GB .. תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
במה מסכי LCD טובים יותר ממסכי CRT? אני מתכוון מהבחינה הטכנית. לא היופי והנוחות וכו'.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אחרי שקראתי כמעט כל נושא רלוונטי מה-10 עמודים האחרונים בפורום הזה, החלטתי שאני רוצה לקנות את ה Dell 20" S-IPS אבל עדיין לא החלטתי אם לקנות את הדגם הרחב או הרגיל. השימושים שלי הם : 70% אינטרנט מסמכים וכד' 20% סרטים (שחלק גדול מהם סדרות ביחס 4:3 כדוגמת סאות פארק) 10% משחקים ולמרות זאת, אני חושב שהייתי מוכן להתפשר קצת על הנוחות בגלישה באתרים, בשביל לשפר משמעותית את החוויה של הסרטים והמשחקים. בגלל זה הנטיה שלי כרגע היא דווקא לקנות את הדגם הרחב. התחושה הכללית שלי היא שלקנות את הדגם הרגיל עשוי לאכזב אותי בעתיד. למרות שאף אחד לא מגדת עתידות, נראה כאילו המגמה היא לכיוון המסכים הרחבים. אני גם רוצה להגיד תודה רבה ל QttP על התמונות שהוא פרסם לפני שבועיים. http://hwzone.co.il/communi…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי מסך 17' ישן ואני מעוניין לקנות מסך חדש אני מאוד רוצה להשקיע עכשיו ולקנות משהו איכותי וטוב אני מעדיף שיהיה מסך 22' אבל שיתמוך ב full HD עשיתי חיפוש קטן ולא מצאתי נתון כזה בגדלים האלה לא יהיה אכפת לי משהו יותר גדול אבל איכותי תודה רבה לעוזרים....
-
- 10 תגובות
- 967 צפיות
-
-
כך קניתי מסך LCD חדש LG1750T עכשיו פתחתי חיברתי העיה היחידה היא שאני לא מוצא את הכבל ליציאה של הDVI? אני אמור לרכוש אותו בנפרד? או מה?
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היה לי מסך U2414H מסדרת ייצור A01 ודל החליפו לי אותו והביאו לי מסך ללא קופסא. על המסך עצמו כתוב A00 אבל מעליו יש מדבקה לבנה שכתוב עליה A03. אני לא יודע מה המספר הנכון, זה שהחליף לי לא ידע על מה אני מדבר וגם התקשרתי לדל ואמרו שהם לא יודעים. כתוב על המסך שהוא נוצר בינואר 2014. איך הגיוני שהוא A03 בדיוק? מה דעתכם?
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בדקתי את המסך בזאפ וכתוב שם שהוא בלי DVI אבל באתר של LG כתוב שיש.. מה נכון?? ושווה לקנות אותו הוא בסביבות 1400-1600 "19 רחד ניגודיות 1:2000
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי 2 מסכי מחשב, כאשר אחד מהם CRT ואחד מהם Samsung Syncmaster 932B. בכרטיס מסך יש לי 2 חיבורי DVI, שאליהם מחוברים 2 המסכים. עכשיו, מהסמסונג יש לי עוד חיבור DVI, חיברתי אותו לטלוויזיה, וזה לא עובד. אם זה לא תופס אז בשביל מה שמו שם עוד חיבור? איך אני מחבר 2 מסכים וטלוויזיה, כולם עם חיבור DVI, בו זמנית?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הוא נהיה רותח בפתחי האורור העליונים. האם זה נורמלי?
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כמה שנים טובות קניתי מסך דק (כשהוא רק נכנס לשוק) מאז הבנתי שיש שנכנסו כל מיני טכנולוגיות חדשות כמו lcd (יכול להיות שזה דווקא היה בזמנו) led full hd וכדומה מישהו יכול לתת לי הסבר בנוגע לכל טכנולוגיה ואיזו עדיפה?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני זקוק למסך 19" עם פנל איכותי (כלומר לא TN) והאופציות הן אלו: EIZO S1931SH שניתן להשיג אותו רק באינטרנט ואני חושש להוציא סכום של כ-2700 ש"ח לקניה בחנות שלא נותנת לך אחריות (יש תקלה -שלח ליבואן וחכה חודשיים עד שתקבל אותו חזרה....-או שאולי אני טועה ויש לאנשים כאן ניסיון טוב עם חנות אינטרנטית שבה ניתן לרכוש מסך כזה-אשמח לשמוע) מסך אחר זה ה-Nec Mitsubishi AccuSync LCD1970NX שמתהדר בפנל משובח של s-ips אך גם הוא ניתן להשגה רק באינטרנט.....(אם בכלל עוד יש אותו במלאי). אופציה נוספת היא הויוסוניק VP930 שניתן לקנות בבאג מחשבים . כבר קניתי שם פעם מסך והשרות שלהם מצויין -אם יש תקלה אתה מביא להם ולא שולח ליבואן.(רק שהם מוכרים אותו נורא ביוקר..אבל לפחות זה בחנות ולא באינטרנט). אבל יש…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-