עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by babu,

חשבתי על LG 1960TR יש לו נתונים ממש גבוהים אני רוצה מסך איכותי לא רחב שיהיה אם תמונה ממש ברורה וחלקה תודה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. כשאני מחבר אותו באופן דיגיטלי אני לא מצליח לראות כלום,ומקבל את ההודעה על המסך-NO SIGNAL . בחיבור אנלוגי הכל בסדר וניתן לראות בסדר גמור.כרטיס המסך שליה+GAINWARD G-FORCE 4 MX 440 AGP8X מה הסיבה שלא ניתן לראות בחיבור הדיגיטלי,האם צריך לשנות הגדרות כלשהן בכרטיס המסך , או משהו כזה ? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. בבקשה אם מישהו יכול לשפוך קצת אור על המסך הנ"ל. המסך אמור לשמש לגראפיקה ולמשחקים. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by ha_miki,

האם היום עדיין כדאי לקחת אותו למי שמחפש בעיקר קריאת טקסט ומשחקים ? בלי סרטים ? האם ייצא לו מחליף בקרוב או שאפשר לקנות אותו בשקט ? אני מחפש מסך באזור ה 20-22 אינץ ולא יותר גדול מזה . תודה על העזרה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Black Knight,

אני צריך המלצה למסך לא בהכרח למשחקים, יותר לעבודה שוטפת. כמה שיותר זול, עדיף שלא להגיע לסכומים מעל. המלצות יתקבלו בברכה.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. שלום לכולם אז ככה, אני השבוע הולך לרכוש מסך חדש ואני רוצה לדעת מה המסך הטוב ביותר שאפשר להוציא בתחום התקציב הזה, הכי טוב שאפשר, אני מעוניין לעשות קנייה טובה. אוקיי, אז ראיתי שהמסכים שבעיקר מומלצים אלו LG 1970HR והViewSonic NX922 - אני טועה? האם יש עוד מסכים שעדיפים בתקציב הזה? מה עדיף מבין שני אלו לדעתכם? אני דווקא אהבתי יותר את העיצוב של הLG, מה דעתכם? תודה, זה חשוב לי - אני רוצה לעשות קנייה חכמה, תודה לכל המגיבים..

7. Started by erwrxstier,

מכמה ביקורות שקראתי עליו הבנתי שהוא ה24 רחב הכי טוב שקיים כרגע (גם יותר מה-2407WFP של DELL ) יש לי הזדמנות להביא אותו מחול במחיר מטורף (820$) , הבעיה הגדולה שאני לא יוכל להתרשם ולראות אותו בעצמי מצד אחד , הביקורות עליו אדירות, הניסיון של המסכים של SAMSUNG עד היום היה מצויין והמחיר זול מאוד מצד שני , אין דבר שאני יותר שונא מלקנות משהו בלי לראות ולנסות אותו קודם , על אחת כמה וכמה עם מסכים יש לי עוד 48 שעות להחליט ככה שאם למישהו כאן יש ניסיון אישי עם המסך ויכול לתת חוות דעת רצינית זה יעזור מאוד תודה מראש יואב

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by chen1234,

בדקתי את המסך בזאפ וכתוב שם שהוא בלי DVI אבל באתר של LG כתוב שיש.. מה נכון?? ושווה לקנות אותו הוא בסביבות 1400-1600 "19 רחד ניגודיות 1:2000

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by bv500,

המסך מיועד למשחקים, אינטרנט, אופיס וכו'. התקציב שלי הוא בסביבות 2000 עם מקסימום חריגה של 500 שקל. קודם כל מה עדיף? ולמה? (כמעט תמיד זה נראה שהמסך הרחב קטן יותר מהרגיל) ברחבים יש את ה- 22" CMV 221D ב- 2150 20" LG L204WT ב- 2000 20" DELL E207WFP ב- 2000 מה כדאי מביניהם? או משהו אחר? ומה העניין שקראתי בקשר להורדת הרזולוציה במשחקים, למה הכוונה? תודה!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by see4,

אני כבר החלטתי הרבה מזמן על ה L194WT אבל אני כבר מחכה שבועיים למסך זה ונודע לי לאחרונה שזה מגיע רק באמצע החודש הבא . התחלתי להפש תחליפים אחרים למסך זה והכי נראה כדא זה ה CMV (אני צריל רחב ) ...וגם מסך זה זמין מיידי ...אז החלטתי שההחלטה שלי תהיה פנויה על התגובות שלכם ...תודה

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. אז ככה, כמו שחלקכם יודעים רכשתי Viewsonic VP930 שעל אף מחירו הגבוה סבל מבעיית קורונה בצער רב וביגון החזרתי אותו והחלטתי שאני לא רוכש מסך עד שאני רואה פיזית בעיניים. יצא לי לאחרונה להיות ב-Sale של LG בו רכשתי לאחר לבטים רבים ועקב המלצות בפורום ששמו כאן קישור אליו, את ה-L204WT. אכן מסך טוב, השחור יפה, סרטים סבבה, משחקים על הכיפק אבל הצבעים לא מגיעים לדרגת ה-Viewsonic (צפוי לא? מדובר בפאנל TN שהוא נחות יותר). המסך עלה לי 1690 ש"ח ולדאבוני גיליתי שיש לו Pixel תקוע (צבע כחול)... ניסיונות רבים לשחרר אותו בעזרת לחיצות ותוכנות עלו בתוהו וכך חזרתי אל אותו Sale למצוא מסך חליפי. עוד לפני שקניתי את ה-L204WT שקלתי את ה-L2000C שראיתי שם אבל כל הדיבורים על ה-L204WT כאן גרמו לי לקנות…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. החלטתי להתפשר ל 1280 רזולוציה בגלל התקציב יש לי חכרתי בהרבה פורומים ומצאתי כמה מסכים שמומלצים מבחינת חברה .עכשיו התנאים שלי שהמסך יהיה כך 1 קרינה קטנה בלי מאמץ לעניים 2 שיהיה אפשר לראות סרטים ובכללי מזוויות נורמליות ולא כמו במחשבי נייד הישנים שרק מי שבמרכז רואה נורמלי אני לא מדבר שיהיה ממש מהצדדים אבל שיהיה נורמלי לפחות הצפיה מהזוית 3 איכות צבעים וראיה טובה שלא יהרוס לי את העניים{בגלל זה אני מחליף את המסך 21 שלי } 4חברה נורמלית לא צריך פיצוץ אבל שלא תיהיה גרועה שתוך שנתיים אצתרך להחליף מסך 5 שלא יעבור את המחיר 1800 ש"ח המסכים שראיתי עליהם ביקורות טובות אך אני לא יודע אם הם מתאימים לתנאים שלי מה שכן המחירים שלהם מאד מתאימים לי הנה> 1650 DELL 1907FP 931B Samsung 1500 Sam…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by FlameThrow,

שלום לכולם עד היום התכוונתי לקנות מחשב חדש ללא מסך ולהשאיר את הקודם שהוא" CRT 19 אבל החלטתי שנמאס מה CRT יש לי אותו הרבה שנים הוא מזיק לי לעניים היום התחלטי להרגיש את זה! עכשיו יש לי תקציב של בערך 10000-11K למחשב ואני מתכוון לקנות חלק מהחלקים למחשב מחו"ל (NEWEGG? בשביל שיהיה לי יותר קל לשלב חלקים טובים יותר עכשיו מה הייתם ממליצים לקנות את ה DELL 24 ולהשאר עם תקציב של 6K אשר יוריד את איכות החלקים בצורה משמעותית ויגרום לי להוריד גם כן בכרטיס מסך או לקנות את ה 20.1 אשר עולה בסביבות ה 2300 ו ולהשאר עם תקציב יותר גדול ואז אני לא אצטרך להתפשר בחלקים כל כך האם יש ממש הבדל בין שני המסכים כאילו שני עולמות נפרדים אשר יצדיקו את ה 3000 אלף יותר ל 24" ?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. ראיתי מספר הזדמניות לקנות אותו בe-bay בסביבות 3500 ש"ח בנוסף אני עומד לקנות מחשב בסביבות 13K ורציתי לדעת האם מסך זה מתאים (שימושים Gameing וסרטים)

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by The_Israeli,

הפלסמה 42' בת שלוש השנים + שלנו נפטרה בשיבה טובה, ונאמר לנו שיעלה הרבה מאוד כסף לתקנה. החלטנו לקנות במקום LCD חדש. התקציב הוא עד 10,000 ש"ח. בעיקרון מדובר במסך שישמש אותנו בסלון הבית. לא צריך רמקולים מובנים למסך - יש מערכת 5.1 מאוד איכותית. אולי בעתיד מתישהו נחבר למחשב, אבל זה לא צריך להיות שיקול... זקוק להמלצה למסך שהוא הכי משתלם בסכום המדובר ביחס של עלות-גודל-איכות, וגם המלצה למקום לקנות בו את המסך המדובר. אנחנו גרים בר"ג ככה שעדיף משהו בסביבה של ת"א-ר"ג-גבעתיים. תודה רבה מראש חברה! באתי לכאן לשאול כי אני יודע שפה אנשים מבינים עניין.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by hensh9,

.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by noos,

שמעתי שאחרי OLED הטכנולוגיה הבאה היא סטראיו סקופייה זאת אומרת מסך שמסוגל להמכיש 3D מלא ללא עזרים משהו חוץ אצרי בטרוף המצלמות שמצלמות למסכים כאלה הן בעלות 2 עדשות וזה ממש אמיתי לא כמו החרטה HD שרואים אותו דבר רק יותר חד אלא ממש רואים מיממד נפח אמיתי לחלוטין משהו מטורף וזה גם צבעוני השאלה אם בכלל כדי להכנס למרוץ המסכים הזה שלא נגמר אולי כדי לשבת בצד איזה 10 שנים ואז לחסוך מלא מלא כסף ואז לקנות את הכי מתקדם ??

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. בדיוק מה שהכותרת אומרת. אמרו לי שבמסגרת התקציב הזה CRT יהיה עדיף יותר מ- LCD, בין השאר בגלל האיכות ובגלל שהוא לא מגביל ברזולוציה... אני מניח שאני לא אקח כרטיס מסך יקר מאוד כמו אחד מסדרת ה- 8800, אבל בכל זאת רציתי לדעת מה ישתלם יותר. CRT או LCD?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by snir0,

המסך ישמש בעיקרר לצורכי משחקים כבדים, יש לי כ.מסך X1950XT 512MB חשבתי על המסך של סמסונג 931C שאומרים שהוא מתאים למשחקים במיוחד האם זה נכון? אם לא, איזה מסך אתם ממליצים לי בעל זמן תגובה מהיר במיוחד וניגודיות טובה מעל 1:1000 ? אני מתצכנן לקנות את המסך בקרוב מאוד אז תעזרו לי בבקשה בדחיפות.. תודה רבה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by bloodletter,

אני מעוניין לקנות מסך LCD בתקציב של עד 3000 ( אבל לא נתקטנן על עוד אקסטרא 200 ) היעד שלי מהמסך הוא איכות אמינה במיוחד ( שנתיים שלוש אורך חיים ופעילות אינטנסיבית) קצב רענון גבוה עיקר העבודה יהיה תהיה בקריאה ועריכה של מסמכים ( בסביבת visualsutdio ) ולאחר מכן אבל חשוב לא פחות גם שיתאים למשחקים ולבסוף גם לסרטים אם כי זה בעדיפות הנמוכה מהשלוש. חפרתי קצת באתר והגעתי למסקנה שבתקציב זה יש תמימות דעים לגבי מסכים של EIZO רק שבתארים אחרים שנכנסתי קראתי חוות דעת לא ממש טובות על אורך החיים של המוצר ( בין חצי שנה לשנה) ןבמחיר כזה למסך אני מעדיף משהו שיהיה אמין. אופציה נוספת שחשבתי עליה היא ה LG L2000c אני רגיל לעבוד ברזולוציה של 1024 * 768 ככה שמבחינת רזולוציה אני מסתפק די במועט ( לא…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by wizi,

אני מחפש מסך לשימושים יומיומיים. לא משחקים, מעט סרטים, בעיקר עבודה משרדית. נראה על פניו מסך שווה. אשמח לקבל חוות דעת על המסך

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום לכל המשתמשים היקרים, יש לי מספר שאלות שאשמח אם תענו לי עליהם: 1. באיזה סוג פאנל רואים יותר טוב S-IPS או S-PVA? 2. מה דעתכם על המסך הזה Samsung SyncMaster 215TW? האם הוא שווה את הכסף? או שעדיף משהו אחר? אני חיפשתי מסכים עם פאנל S-IPS ו/או פאנל S-PVA ולא מצאתי הרבה מסכים עם זמן תגובה נמוך, רק מסכים של 24" ומעלה היה להם 6ms - אבל אני גיימר ורוצה גם 6ms למסך 21" ו/או 20". אם יש לכם עוד משהו להגיד אתם מוזמנים להגיד, אבל אשמח אם לפני תענו על השאלות לפי הסדר. תודה רבה, אלי.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. יש ברשותי מסך AOC 197VK התצוגה ב WINDOWS סבבה אבל שאני מריץ סרט אני רואה הכל בגווני סגול!!! *בדקתי את הדיסק עם הסרט במחשב אחר ורואים סבבה. *יש לי עדיין אחריות על המסך מה לעשות??? תודה.

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by A1eX,

העיניין הוא שרכשתי מסך חדש, (L1970HR של LG) וחיברתי אותו בDVI, כמובן העלתי רזולוציה לאופטימלית שהיא 1280X1024 ושמתי לב שכל היישומים התחילו לרוץ הרבה יותר מהר לעומת החיבור האנלוגי שהיה לי במסך הקודם שלי (L1730S) וברזולוציה 1024X768... אז האם באמת נכון הדבר שהDVI מוריד מהעומס של הכ. מסך או שפשוט האות שמגיע דרך DVI הרבה יותר מהיר מהאות האנלוגי ובגלל זה ההבדל במהירות?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by yaron@,

שלום לכולם.. לפני כשלושה חודשים לערך קניתי מסך חדש מסוג ASUS VW192S בזמן קנייתו נאמר לי ע"י המוכר שיש לו יציאת DVI ולא טרחתי לברר זאת מה שעכשיו מתברר כטעות כי היום גיליתי שיש לו יציאת D-SUB. השבוע אני הולך לקנות מחשב חדש שיהיה בו כרטיס מסך עם יציאת GT 7600 DVI ... השאלה שלי היא האם יש הבדל הנראה לעין אם אני אחבר את המסך לחיבור D-SUB רגיל או ל DVI ? והאם הרזולוציה של המסך נחשבת לרזולוציה טובה לכרטיסי מסך מהדור החדש. (1440x990). תודה. עריכה: עכשיו הסתכלתי על הכרטיס מסך ואני שמתי לב שיש בו שני יציאת DVI ואין בו בכלל יציאת D-SUB . זה אומר שעליי להשתמש במעביר, האם זה יוריד באיכות? עריכה: הסבר מפורט יותר בהמשך.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.