מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי מן קו כזה באמצע המסך שחוצה את התמונה בזמן משחק ויש גם קו שקרוב לצד ימין. מישהו יודע מה זה? תודה. Sent from my SM-G935F using Tapatalk
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, יש לי SAPHiRE-Flex-HD-6450 ו 3 מסכים - אחד עם כניסת VGA בלבד, ושני האחרים עם VGA ו-DVI יחד. מה שאני רוצה לעשות הוא לשלוח מהפורט ה - 1 בGPU, פלט אחד ("החלק הראשון של שולחן העבודה") לשני מסכים - מסך הVGA ומסך DVIה על ידי מפצל, ופלט שני(מפורט 2) למסך השני ("החלק השני של שולחן עבודה") האם זה אפשרי? אם לא למה? ואם כן כיצד ניתן לעשות זאת? אני עובד עם קצת WIN 7 Ultimate 64 אם זה משנה... תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קניתי מסך LCD NEC 70GX2 בצפייה בסרטים הסרטים לא נראים טוב, אין הפרדה בצבעים והם נראים כאילו אתה עובד באיכות צבע נמוכה (נגיד כמו 256 צבעים בהגזמה). לפני זה היה לי מסך CRT ולא היתה כל בעיה?
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום ברשותי מסך של dell u3014 המסך מחובר למחשב intel skull nuc minipc באמצעות כבל mini dp ל- dp אני מפעיל סרטון כלשהו ביוטיוב מגדיל את המסך עומד עם הסמן של העכבר על הסרטון והצבעים נראים חיים וברגע שאני מזיז את הסמן של העכבר כלפי מטה הצבעים הופכים להיות דהויים(חיוורים) מה הסיבה ?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
איך המסך הזה והאם יהיה לי בו inputlag? http://ksp.co.il/?uin=23360 אני מודע לכך שזה לא מסך מטורף של גיימרים וכאלה אבל איך הוא יהיה לגיימינג? פשוט יש לו חיבור לכבלים ואני רוצה שהוא גם ישמש בתור טלוויזיה בחדר בקיצור הוא מתאים לי ממש לשימושים רק השאלה מה מבחינת גיימינג? זה יהיה נוראי או לא אמור להיות הבדל ממסכים אחרים?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני כנראה עוד כמה ימים קונה Dell U2412M ואני הולך לחבר אותו למחשב דרך DVI ולממיר דרך HDMI. השאלה שלי היא, כיוון שלמסך אין רמקולים מובנים, איך אני מקבל סאונד מהממיר? יש לי כרגע במחשב מערכת 2.1 שמתחברת דרך PL רגיל. אפשר לחבר אותה איכשהו ככה שתספק לי סאונד גם מהמחשב וגם מהממיר? רסיבר לא בא בחשבון, אין תקציב. אשמח אם תוכלו לעזור לי. תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, מחפש המלצה למסך מחשב 24 אינץ׳. השימוש יהיה בעיקר צפייה בסרטים כתיבת קוד. תקציב בסביבות ה800 שח, הכיוון שלי היה כמו שרשום בכותרת Dell s2415h Dell p2417h ראיתי את ההבדלים ביניהם מבלינת המפרט, יותר מזה לא כל כך מצאתי. עד עכשיו השתמשתי במסך מט ולכן אין לי מושג לגבי האיכות של מסכי glossy.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני רוצה מסך 22 לקריאת מסמכים. לא חשוב לי זמן תגובה אבל כן משנה לי יכולת סיבוב ב 90 מעלות. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
כיום יש לי מסך 19 אינץ 1366*768 עם כרטיס מסך ישן גי פורס 210,שאני רואה תקצירים ביו טיוב של משחקים במצב גיים פליי לא רואים מי יודע מה טוב,למרות שהם משחקים חדישים עם דרישות גבוהות,השאלה שלי ואני די בטוח בה שאם אשחק אותם משחקים במחשב חדש עם מסך FHD וכרטיס מסך לדוגמא GTX 950 אראה בהרבה טוב יותר ,לא? וכנ"ל לגבי תקציריי משחקים במחשב החדש במצב גיים פליי ביו טיוב נכון??
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
היי אני מקבל בקרוב את מסך ה26 אינץ של NEC 2690WUXI H-IPS ;D רציתי לשאול, האם עדיף לתלות אותו על הקיר (לחבר כלומר) מאשר להשתמש ברגלית? כמו כן, יש לכם המלצות לגבי מתקני תלייה והיכן יכול להשיג אותם וכו'? אם כבר מתקן תלייה, תמליצו על משהו סופר איכותי, שאוכל להניח עליו מסכים מגודל 26 ומעלה בצורה נוחה ויציבה. בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות את המסך הנ''ל אך קראתי באתר מסויים שיש כמה דגמים, כל דגם עם פאנל שונה! כלומר שאפשר לאפיין את הדגם שיש לכם לפי המדבקה מאחורה, הדגם עם האות S - זה דגם שיש לו פאנל מבית Samsung, והוא הדגם שבדך כלל אתרי חומרה בדקו והיללו את המסך. הדגם עם האות A - זה דגם שיש לו פאנל מבית AU Optronic, שיש לו בעיות לעומת הדגם הקודם. מה שמוזר זה, שזה לא תמיד נכון, יש לקוחות שקיבלו את זה בצורה הפוכה, יש להם אות S עם הפאנל AU Optronic, או שיש להם אות A עם פאנל Samsung לפי מה שהאתר רשם:הצורה הבטוחה ביותר לבדוק את זה, זה על ידי צירוף מקשים במסך : יש לקבוע את ה-contrast וה-brightness ל-0. ללחוץ על כפתור ה-Menu ללחוץ על הכפתור Source במשך 5 שניות (השני מצד ימין) יופיע ת…
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
השיפור העיקרי במרחב הצבעים וזויות צפיה מושלמות עם זמן תגובה של P-MVA הכוונה ב- "LED" היא לתאורת מסך מבוססת LED במקום פלורסנט. http://www.behardware.com/articles/654-1/xl20-samsung-s-1rst-lcd-led.html והשוואה עם ה-NEC שעולה 5000 יורו http://www.xbitlabs.com/articles/other/display/professional-monitors.html
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, אני מחפש מסך בתקציב של כ-1000 ש"ח, המסך ישמש בעיקר למשחקים וסרטי HD. איך המסך הנ"ל, והאם יש טובים ממנו בתקציב? http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=25239 עריכה: מצאתי את המסך הזה ב-"וואלה שופס" והוא עשה עליי רושם של מסך טוב ואיכותי, בכמה אתם חושבים שניתן לרכוש אותו במכירה האישית? והאם הוא באמת טוב בהרבה מהמסך המובא למעלה? http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=QSP2250N
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מתכנן לקנות מסך בקרוב בנוסף לכרטיס מסך. השאלה היא כזו: רוצה לעלות ל27 אינצ' 2k ומתלבט בין הS2716DG של דל, פאנל TN עם 144 הרץ ו GSYNC וללכת על 1080 כמו שתכננתי או ללכת על הMG279Q של אסוס שהוא פאנל IPS ו144 הרץ עם FreeSync אבל אז אני אצטרך לחכות לRX490 או איזה הצעה של AMD שתהיה מקבילה ל1080 בלי צורך בCF. מה דעתכם? טכנית אני יכול להסתדר סתם עם פאנל IPS בלי איזה טכנולוגיה של adaptive sync או משהו כזה, ולקחת את ה 1080. הצעות?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
המטרה לחבר את המחשב הנייד שלי בן ה 4 שנים שכולל כרטיס Geforce 1050 שעל הנייר אמור לתמוך ברזולוציות 4K. רק מוודא עם מי שיודע- אפשר לסמוך על זה? לעבודה (משרדית ברובה שלא דורשת גרפיקה גבוהה) וכן קצת משחקים (פיפה, 3d shooters - לא אונליין) ראיתי את המסך הזה שמתאים לי לצרכים ויחסית במחיר נח: https://www.amazon.com/LG-27UL500-W-27-Inch-Freesync-Technology/dp/B07PGL2WVS#customerReviews https://ksp.co.il/web/item/75878 אין לי כרטיס מסך AMD אז לא אהנה מה Freesync אבל אני מניח שנזק לא יהיה מזה. אשמח לדעה, ביחוד ממי שקנה את המסך הזה.
-
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה אני מחפש בעיקר מסך למשחקים אבל שיתאים גם לצפייה בסרטים ותוכניות במחשב. אין לי צורך במעל 20' ואני לא יודע מה עדיף רחב או רגיל, מה אתם אומרים? ומה אתם חושבים על המסכים האלה? איזה הכי מתאים ואם בכלל יש אולי מסך אחר שמתאים יותר במסגרת התקציב?
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כפי שאתם רואים, חנויות נוספות התחילו לייבא את סדרת ה-L1900 של LG לארץ והמחירים כמובן שפויים בהשוואה ל"קבוצת חי". בכל מקרה, העיצוב של המסך פחות מעניין אותי (למרות שאי-אפשר להתעלם ממנו), מה שכן, מסתבר שיש לו זווית שצפיה של 170 מעלות בהשוואה ל-L1970HR (בעל 160). המסך כאמור יקר בכ-70ש"ח מה-L1970HR, ומה שאני שואל זה האם כדאי להשקיע בו כיוון שאני מעוניין לחסוך כמה שיותר לצורך עכבר ומקלדת שתכננתי להזמין איתו. למדתי גם שמסך עם פאנל P-MVA/PVA אני לא הולך לקנות כי התקציב מוגבל ל-1800 ש"ח (עד 2000 ש"ח אם זה אחד מהפאנלים הנ"ל עם קצב ריענון נמוך מ-16ms - ובלי SDM-X95F).
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מסך הCRT הנאמן שלי גוסס, הוא בחור ותיק שהיה בשירות מזה כבר 7 שנים. הוא חורק, מצקצק וקופץ. ועם כל הצער שבדבר אני נאלץ לחשוב על הוצאתו לגמלאות. נכון לעכשיו המחשב שלי לא עושה דבר מלבד אינטרנט ומשחקים. יתכן ובסוף 2008 אני אתחיל ללמוד ואז הוא יכנס לשימוש גם כמחשב אקדמאי (המון אופיס וכדומה). אני אשמח להמלצות למסכים, התקציב כמצוין הוא בין 1700 ל1800 שח.
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני צריך המלצות על מסכי גיימינג זולים ומעל שישים הרץ
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי מסך LCD של פיליפס שמחובר למחשב ופתאום הוא הפסיק לעבוד והיה ריח של שרוף, פתחתי את גב המסך והגעתי לספק כוח שם ראיתי רכיב שרוף ( מצורף צילום) וממנו יצא ריח חזק של שרוף ווא גם שחור ביחס לזה שנראה לידו בצבע תכלת, האם אני יכול להחליף את הרכיב הזה ואם כן מה שמו ואיפה קונים דבר כזה? והאם לדעתכם זאת יכולה להיות הבעיה, רוצה לציין שהנורה הכחולה של המסך נדלקת וגם לפעמים המסך נדלק לשניה ומיד נכבה. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי את המסך ואני בעיקר משתמש בו במשחקים וסרטים אז אתם יכולים להביא לי את ההגדרות שהכי כדי לשים לשימוש במשחקים וסרטים? ואם אלה שתיי הגדרות שונות אז אין לי בעיה כל פעם להחליף.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שאלת השאלות. ובטח שאלת השאלות עבור אנשים שזה קריטי עבורם מאוד - כחובבי צילום HIGH LEVEL מה שנקרא.. רוב התעסוקה שלי היא עם פילם ש"ל, אבל יש גם תמונות דיגיטליות וצבעוניות - מה לעשות... אז איך? איך? איך? ושוב - איך? איך להגיע למייטב הכיול של המסך - כך שהצבעים המצולמים - הם הצבעים הנכונים שאני רואה גם על המסך שלי? (יש לי DELL U2311H על כ.מסך 460GTX) קראתי ב : http://www.tftcentral.co.uk/reviews/dell_u2311h.htm והוצאתי את הICC משם, וניסיתי לכוון את המסך לפי הקאסטום שהם מציעים והICC שלהם (יוצא זוועה אגב, קצת WB כחול...) לפעמים הכיול הוא פשוט תעסוקה סיוטית. אפשר להיתקע עליו שעות. יש אפשרות של כיוון צבעים דרך הNVIDIA של הכ.מסך. ויש את הCOLOR MANAGEMENT של הWINDOWS (אני על ווינדוס…
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי מסך אחד שהוא DELL U2414H ואני רוצה לקנות בקרוב עוד אחד או אפילו עוד שתיים כאלה. עכשיו יש לי כמה שאלות, 1. הסטנד של המסך הזה הוא די גדול בשביל השולחן שלי, 1 זה לא בעיה אבל 3 כאלה אני לא בטוח שיהיה לי מקום, רציתי לדעת אם יש מעמד שאני יכול לחבר לקיר ושיצא ממנו 3 מוטות שעליהם יעמדו המסכים? אם לא, האם יש פתרון אחר? 2. מהי הדרך הכי טובה לחיבור המסכים? המסך שיש לי כרגע מחובר ב HDMI למחשב עצמו, איך לחבר את שאר המסכים? אני לא רוצה שכל המסכים יראו אותה התמונה כל הזמן, לדוגמא לפעמיים אני ירצה לשחק משחקים על כל המסכים ביחד כמו מרוצים וכו', ולפעמיים אני ירצה לשחק רק על מסך אחד משחקים אחרים. איך אני יכול להגדיר ולשנות מה אני רוצה לראות בכל המסכים כל פעם? יש לי כרטיס …
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
הועתק מפורום אחר אבל אילו הדרישות ובקשות שלי תודה טופס בקשת המלצה למסכי מחשב: תקציב:1000 ש''ח (ציינו מהו התקציב אותו תרצו להשקיע ברכישת המסך מחשב) חריגה:לא, אלא אם מדובר בהזמנה של מאמזון וזה עד 50\100ש''ח חריגה (ציינו את התקציב המקסימלי אותו אתם מוכנים להשקיע ברכישת המסך מחשב במידה ותהיה אופציה ששווה את החריגה) שימושים:בעיקרון קלים לראות יוטיוב ומשחקים כבדים מדי פעם(לשם איזה שימושים נועד המסך? גיימינג עריכה וכו') אם בחרת בגיימינג ציין איזה משחקים הינך משחק?CS:GO GTA V FORZA HORIZON 4 ASSASSIN CREED ORIGINS ועוד בקיצור משחקים כבדים (fps ,mmo, שמות של משחקים וכו') גודל מסך רצוי:''27 רק 16:9 כרטי…
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הדרישות: עבודה ממושכת על מסמכים בעיקר אקסלים, PDF, ותוכנות לעריכת דוחות כספיים חשוב שהמסך יהיה 20- 24 שלא ישרוף לי את העיניים טווח מחירים 1,000 + בתודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-