מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,887 דיונים בפורום זה
-
אני עומד לקמות מחשב חדש כולל מסך, ואני צריך ייעוץ לפני רכישת המסך. הדרישות שלי הן מסך 22' של סאמסונג (האמת, רק כי יש להם שם טוב ואמין). המסך צריך להתאים למשחקים כבדים ולסרטים כמובן. יש כל כך הרבה נתונים ואני לא ממש מבין מה צריך כדי שיהיה מסך טוב, ואני חושב שזה גם לא כזה משנה, העיקר שיש תמונה טובה. האם מסך שיענה לצרכים שלי ניתן להביא ב900 ש''ח? האם זה תלוי גם במחשב שאקנה? (יש קשר בין איכות הצפייה לכרטיס מסך, מעבד וכו'?)
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן, יש לי לפטופ חדש עם 2 יציאות וידאו - HDMI ו-miniVGA, ויש לי מסך ישן יחסית שיש לו חיבור VGA בלבד. איך עליי לחבר ביניהם על מנת לקבל את האיכות המקסימלית?
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
קיבלתי היום את הפיליפס שהזמנתי. סך הכל על הכיפאק רק שיש לי מימין למטה פיקסל שרוף (לא חושב שהוא תקוע כי ניסיתי לשחרר וזה לא עבד וברקע שחור לא רואים כלום. על רקע לבן הוא נראה אדום). יש טעם להתקשר ליבואן? סך הכל המסך בסדר גמור ולא ממש מפריע לי. מה דעתכם? תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
(אני שואל בישביל חבר) אני צריך מסך מחשב טוב 120 - 144hz שיעלה עד $300 בNew York.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
צריך מסך בתקציב בערך 1000 ש"ח. עדיפות למסך 23" או 24" לצרכי עבודה משרדית (אופיס ואינטרנט) חשוב לי ארגונומיה טובה. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני חושב לקנות את מסך קעור 34 אינץ' Dell UltraSharp LED IPS QHD U3419W. https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=28176 רציתי לדעת אם שווה לקנות את המסך הזה או אולי כדאי לרכוש סוג אחר. אני כרגע עובד עם שתי מסכים, ומשתמש בעיקר עבור עריכת וידיאו ועבודה על אפטר אפקטס. פה ושם גיימינג אבל יותר עבודה. אני מאמין שהרוחב יעזור לי מאוד, ואני לא אצטרך 2 מסכים. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הי, אני מחפש מסך חדש למחשב של ההורים שלי. השימושים שלהם הם בעיקר גלישה באינטרנט, שמיעת שירים ביוטיוב, קצת צפיה בסרטונים (יוטיוב ומקומיים על המחשב) ומשחק סוליטייר (כן... הם ממש מתפרעים עם המחשב). במקרים חריגים, הם גם מתעסקים עם מסמכים, אבל זה נדיר. משך השהות של כל אחד על המחשב באופן רצוף לדעתי היא לא יותר משעה-שעתיים. במהלך היום כולו, לדעתי הם לא יושבים על המחשב סה"כ יותר משעתיים-שלוש כל אחד. מאיפה? KSP או אייבורי, עם עדיפות ל- KSP. גודל - 21" עד 24". תקציב - קצת קשה לי לשים את האצבע מה התקציב שלהם. גם אני (ובטח שהם) לא מבין במסכים כלל ואיני יודע על מה צריך לשים דגש ומה לא. גם אין לי מושג במחירים של המסכים. ניסיתי להיכנס לאתר של KSP וראיתי שמסכי 24" מתחילים שם באיזור ה- 80…
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מטרה בשביל משחקים וסרטים בפורמט HD 720P שאני מוריד מהאינטרנט. תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך מחשב עד 24" לגיימינג ולעבודה משרדית. חיפשתי באתר של אייבורי ו ksp אבל אני לא יודע כל כך מה מתאים לדרישות שלי. תקציב עד 1400. תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, אני רוצה מסך 22 לקריאת מסמכים. לא חשוב לי זמן תגובה אבל כן משנה לי יכולת סיבוב ב 90 מעלות. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם,אני רוצה לקנות מסך חדש למחשב החדש שלי.יש לי מחשב חדש טוב ואני רוצה לנצל את הכרטיס על משחקים כמו פיפא ש1280על1024 עדיין לא חד מספיק. בקיצור אני ממש לא מבין בנושא ולא יודע אם אילו מסכי HD או פשוט מסכים עם רזולוציות גבוהות.השימוש הוא למשחקים.אפשר בבקשה עצות והצעות...תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אחרי התלבטויות ואחרי שראיתי את כל התגובות? איזה מסך כדאי? מסך 19 אינצ' כבר נראה ממש פצפון... אין הרבה ביקורות על המסך של CMV אבל אלה שכן עשו ביקורות נתנו לו ציונים מעולים... הLG חברה מוכרת והמסך קטן יותר ב 5 ס"מ שזה הרבה.... אבל מפרט טוב יותר מה כדאי? הנה כמה ביקורות על ה CHIMEI http://www.newegg.com/Product/CustRatingReview.asp?DEPA=0&Type=&Item=N82E16824252006&SortField=0&SummaryType=ALL&Pagesize=100&Page= http://www.pcauthority.com.au/review.aspx?CIaRID=3022 http://business.pcauthority.com.au/review/chimei-221d.aspx
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, אני מחפש מסך 21 אינץ' עד 500 ש"ח מיועד בעיקר למשחקים, וחייב כניסת HDMI תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קניתי תמסך ובסוף לא הגיע לי חיכיתי סתם 45 יום עסקים רציתי לשאול האם מישהו יודע אולי מאיפה ניתן להשיג אחד במלאי? ASUS ROG Swift Curved PG348Q
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מתוך מליון דגמים של מסכים, שלל אפשריות תמיד נציגים כאן בפורם מציעים/ממליצים דגם זה בעקביות ומנסים לקדם את מכירותיו. זה נישמע כמו ניגוד עינינים ולא מקובל עליי. במסווה של פורום בונים תוכנית מכירה משומנת ומסודרת, ואותם נציגים שמעונינים למכור מסך "כאילו" שואלים את עצמם איזה מסך לקנות ואז שותפו ניכנס לממליץ על DELL עם ISP . לא חושב שמסך זה עד כדי כך טוב כפי שמצטייר כאן, מטרתו של פורם להציג עמדה הוגנת וישרה ללא מטרת רווח. עצם העובדה שמטרתם למכור מוצר זה הופכת אותם ממליצים למוכרים ממולחים שינסו למכור זבל אפילו במסווה של מוצד ברמה. כבר מאז היתפתחה הטכנולוגיה, אבל עדיין כמו רובטים הם ממליצים על מסך זה , שהינו מיושן טכנולוגית , למרות שהם טוענים שהוא בפנאל איכותי אך האם זה שווה תמחי…
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי מסך מחשב 19'' LCD של KTC מדגם V-9005L-D(כבל dvi). בזמן האחרון הוא נכבה בפתאומיות לשנייה ונדלק, כל פרק זמן מסויים(פעמים יותר בתכיפות, פעמים פחות). אני לא מצליח לבודד את מקור הבעייה. אני מחזיק בכרטיס מסך של Sapphire מדגם ATI HD4670. מה הסיכוי שמקור הבעייה הוא בכרטיס המסך? יש תוכנה שיכולה לבדוק את התקינות שלו? ואולי זו בעיית מתח? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
חשוב לי שהצבעים והאיכות יהיו טובות 70% מהזמן ישוחק עליו משחקים של PS4. תקציב בערך עד 2,500 שקל גודל שלפחות יהיה גדול מ 38 אינץ... עד 45-46 זה מספיק נראה לי
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, הגעתי להכרעה בין 2 דגמים אני מעוניין כעת להגיע לבחירת מסך... נתונים... מחפש המלצה למסך מחשב בגודל 19-22 אינץ שימושים: קריאת מסמכים,גראפיקה,גלישה באינטרנט. (צפייה בסרטים תתבצע על מסך טלוויזיה אחר) חיבורים חשובים: חיבור HD,DVI-D תקציב: סביב ה1000 ש"ח עם אפשרות לחריגה קיבלתי המלצות למסך מדגם DELL 2209WA אבל אף פעם לא ראיתי אותו בתצוגה לעומת זאת ראיתי את המסך T220 של סמסונג, והוא נראה נחמד + עולה רק 1000 ש"ח בניגוד לDELL שעולה 1500 ש"ח אשמח להמלצות וייעוץ בנושא תודה
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מסך בעל 21 אינצ' שהוא Full HD יהיה בעל אותו שטח כמו מסך 27 אינצ' Full HD? ז"א - האם רק הגודל משתנה, או שהמסך הגדול יותר גם יציג יותר (יהיה בעל יותר שטח עבודה)? אני שואל את עצמי את השאלה הבאה: אם אפתח שני עמודי אינטרנט זה לצד זה, על מסך 15 אינצ' בעל רזלוציה של 1920x1080, ולידו אעשה את אותו דבר (שני עמודים אינטרנט) על מסך של 50 אינצ' בעל רזלוציה זהה (!), האם המסך הגדול גם יציג יותר מידע? האם במסך הגדול אוכל לראות יותר? האם עמודי האינטרנט יתפרשו יותר? או שכל שמשתנה זה הגודל של המסך עצמו? [ואני מתבייש שאני לא מצליח להגיד לתשובה לבדי]
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום. יש לי מסך ישן מאוד (אך מעולה) שהוא ברזולוציה ישנה של RHD דהיינו 1680/1050. רציתי לעבור למסך קצת יותר טוב וההתלבטות היא בין 1920-1080 או 1920-1200 (כרטיס מסך GTX 970 FTW של EVGA) מה ההבדל באיכות גיימינג וההנאה ממסך של 1200 לעומת ה 1080 הרגיל. האם זה יותר כיף לשחק ככה? אני באמת שואל כי אני לא יודע אף פעם לא נסיתי מסך שהוא מעל HD. כמו כן האם הכרטיס יריץ כמו שצריך משחקים כמו FAR CRY 4-5, GTA 5 ושאר המשחקים החדשים של קול אוף דיוטי, באטלפילד למיניהם. ובכמה פריימים לשנייה שפחות מ 30 זה כמובן בלתי נסבל אבל אין לי בעיה להיות עם הגדרות גבוהות אבל 40-45 FPS. העין שלי צדה בעיקר את המסך הזה
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כן זהו החלטתי סופית שהשמנמן CRT יעבור עם אחי... ואני אקנה מסך דק ואיכותי. הדילמה האחרונה היא בין 2 ה-DELL ה- 2007FP עם הבטחה חורצת לפאנל S-IPS או את ה-2407WFP-HC - פאנל S-PVA - החלטתי לא לקנות את ה-2408WFP גם אחרי שיגיע עם גרסא A01, לפי מה שקראתי בפורומים אחרים בחו"ל יש בעיה עם צבע, והגופנים וסיכרון בזמני התגובה - בין ההקלדה/הקלקה על העכבר לראות במסך השאלה עד כמה מורגשת הזוית צפויה בין S-PVA ל-S-IPS? אני רוגילה שהמסך מול העיניים שלי, או לפעמים אני מסתכלת מהצדדים, במידה ואבא שלי יושב מול המחשב ומקליד לו בוורד (או שאני מעבירה לו שיעורים על המחשב). ראיתי את המסך של NEC עם פאנל AS-IPS כמעט נפלתי איזו איכות מעולה לעומת ה-TN שהיו בחנות. התקציב שלי יכול לשמש אותי לבחור אחד מהמסכ…
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מסך הCRT הנאמן שלי גוסס, הוא בחור ותיק שהיה בשירות מזה כבר 7 שנים. הוא חורק, מצקצק וקופץ. ועם כל הצער שבדבר אני נאלץ לחשוב על הוצאתו לגמלאות. נכון לעכשיו המחשב שלי לא עושה דבר מלבד אינטרנט ומשחקים. יתכן ובסוף 2008 אני אתחיל ללמוד ואז הוא יכנס לשימוש גם כמחשב אקדמאי (המון אופיס וכדומה). אני אשמח להמלצות למסכים, התקציב כמצוין הוא בין 1700 ל1800 שח.
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות את המסך הנ''ל אך קראתי באתר מסויים שיש כמה דגמים, כל דגם עם פאנל שונה! כלומר שאפשר לאפיין את הדגם שיש לכם לפי המדבקה מאחורה, הדגם עם האות S - זה דגם שיש לו פאנל מבית Samsung, והוא הדגם שבדך כלל אתרי חומרה בדקו והיללו את המסך. הדגם עם האות A - זה דגם שיש לו פאנל מבית AU Optronic, שיש לו בעיות לעומת הדגם הקודם. מה שמוזר זה, שזה לא תמיד נכון, יש לקוחות שקיבלו את זה בצורה הפוכה, יש להם אות S עם הפאנל AU Optronic, או שיש להם אות A עם פאנל Samsung לפי מה שהאתר רשם:הצורה הבטוחה ביותר לבדוק את זה, זה על ידי צירוף מקשים במסך : יש לקבוע את ה-contrast וה-brightness ל-0. ללחוץ על כפתור ה-Menu ללחוץ על הכפתור Source במשך 5 שניות (השני מצד ימין) יופיע ת…
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן אנשים, יש לי כמה שאלות על הצגת HD. 1, בכדי להריץ HD חייב חיבור HDMI במסך המחשב? או שאפשר להעביר HD דרך DVI ל-DVI. 2, קניתי את המסך הבא לפני חודשיים בערך: http://officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=000002ikPzKf6rKLCu4EN-GnRER:12bbi68k5?id=4225074&pr=QJ5&N=2%2030250 ** במסך שקניתי אין חיבור HDMI, אבל רשום באתר: "מסך מחשב באיכות FULL HD ברזולוציה 1920X1080 פיקסלים". ** שאלתי באותו הזמן איך אפשר להריץ HD, אמרו לי תחבר DVI לDVI וסיימת. מאז הרצתי סרטי HD ואני לא מבחין באיכות HD אמיתית. אשמח לעזרה, תודה
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני זקוק למסך שמטרתו העיקרית צפייה בסרטים ובנוסף שימוש באינטרנט וקצת משחקים. אני מתלבט האם להשקיע עוד קצת כסף ולקנות את מסך הדל בהצעה המיוחדת לחברי הפורום - הבנתי שאולי פאנל ה S-IPS לא כל כך טוב לסרטים ורציתי לדעת ממי שמבין האם כדאי להשקיע את הכסף הנוסף גם אם הפאנל של הדל יהיה S-IPS או בעצם האם הדל לוקח את הסוני בצפייה בסרטים ללא קשר לפאנל שאני מקבל ? תודה לעונים ! ליאור.
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-