מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
אני מתכוון לקנות את המסך הנ''ל אך קראתי באתר מסויים שיש כמה דגמים, כל דגם עם פאנל שונה! כלומר שאפשר לאפיין את הדגם שיש לכם לפי המדבקה מאחורה, הדגם עם האות S - זה דגם שיש לו פאנל מבית Samsung, והוא הדגם שבדך כלל אתרי חומרה בדקו והיללו את המסך. הדגם עם האות A - זה דגם שיש לו פאנל מבית AU Optronic, שיש לו בעיות לעומת הדגם הקודם. מה שמוזר זה, שזה לא תמיד נכון, יש לקוחות שקיבלו את זה בצורה הפוכה, יש להם אות S עם הפאנל AU Optronic, או שיש להם אות A עם פאנל Samsung לפי מה שהאתר רשם:הצורה הבטוחה ביותר לבדוק את זה, זה על ידי צירוף מקשים במסך : יש לקבוע את ה-contrast וה-brightness ל-0. ללחוץ על כפתור ה-Menu ללחוץ על הכפתור Source במשך 5 שניות (השני מצד ימין) יופיע ת…
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני משווק דיגיטלי ויושב המון מול המחשב. אני מחפש שני מסכים 27" שאוכל לעבוד איתם כראוי. תקציב גג: 2,500. המסכים מחוברים ללפטופ בסיסי ואין לי שום צורך בדרישות טכניות מורכבות מאוד. בעתיד אני מאמין שאעבוד עם תוכנות עריכה אבל זה זניח. אני עובד על שולחן באורך 95 ס"מ כרגע. וממה שראיתי המסכים מגיעים ברוחב של 60+- לכן כנראה אלך על תלייה עם מתלה לשני מסכים. מתלבט בין שלושת אלו: https://ksp.co.il/?list_compare=.51853..56980..38912. היקר מביניהם מגיע עם 2K וממה שראיתי הבא אחריו במחיר של 2K כבר עולה 1500 בערך. מצד שני אין לו הכנה למתלה. שני האחרים ממש דומים ובשניהם יש VESA מה דעתכם על האופציות? אני בכיוון, מישהו התנסה, עוד דגמים שאול…
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן, כל הארץ חסידים של הDELL U2311H בגלל הפאנל IPS הנכסף. השאלה היא האם אין איזה מסך 24 שהוא גדול יותר אגם מומלץ? אין איזה מסך 24 אינצ' שהוא גם עם פאנל IPS? אני רוצה לקנות מסך אבל כולם רק צועקים את הדגם הזה של הDELL בגלל הפאנל. אני רוצה אינצ' אחד יותר מ23. אין איזה מסך 24 עם פאנל כזה? יש כאלה בארץ בכלל? צריכים להגיע ורק צריך לחכות? מה קורה... אני רוצה לשחק BF3 כשיצא עוד שלושה חודשים על מסך ענק של מינימום 24
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מסך הCRT הנאמן שלי גוסס, הוא בחור ותיק שהיה בשירות מזה כבר 7 שנים. הוא חורק, מצקצק וקופץ. ועם כל הצער שבדבר אני נאלץ לחשוב על הוצאתו לגמלאות. נכון לעכשיו המחשב שלי לא עושה דבר מלבד אינטרנט ומשחקים. יתכן ובסוף 2008 אני אתחיל ללמוד ואז הוא יכנס לשימוש גם כמחשב אקדמאי (המון אופיס וכדומה). אני אשמח להמלצות למסכים, התקציב כמצוין הוא בין 1700 ל1800 שח.
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חשוב לי שהצבעים והאיכות יהיו טובות 70% מהזמן ישוחק עליו משחקים של PS4. תקציב בערך עד 2,500 שקל גודל שלפחות יהיה גדול מ 38 אינץ... עד 45-46 זה מספיק נראה לי
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הגיע לי המסך LGW2353V ויש לו חיבור HD וגם DVI, אני מעוניין לדעת אם אני יחבר אותו בחיבור DVI אל HD יהיה הבדל בתמונה בין DVI אל DVI תודה רבה לעוזרים
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני אישית מאוד אהבתי את LG במסכי CRT - אני לא יודע איך המצב עומד היום במסכי LCD. אני צריך מסך 17" (או 19") למשחקים, תקציב של עד 1500 ש"ח. אשמח לקבל כמה שיותר המלצות עם פירוטים. העדפה למסכי 17". (בלי רמקולים!)
-
- 26 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מהו לדעתכם המסך הכי טוב (גם אם יקר) שיש כיום למשחקים? שיתן גם זמני תגובה מעולים, אך בלי פשרות על איכות התמונה? אני מדבר על מסכים בגדול 19 אינץ לפחות (אפשרי גם 20.1 ויותר רחבים)
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מסך LED בגודל 22-24 תקציב כ1500 לשימוש יומיומי. דעתי האישית היא לקנות את samsung syncmaster xl 23 http://cnettv.cnet.com/samsung-syncmaster-xl2370/9742-1_53-50076547.html
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום! ברשותי מסך של דל על המסך מגיע ציפוי שנקרא 3h מה תפקידו של הציפוי הזה והאם הוא מגן מפני שריטות?
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היום קיבלתי את המחשב שקניתי אחרי התייעצות בפורום מפרטי מחשב! המליצו לי ללכת על מסך smsung 2333T ולמרות שקראתי עליו הרבה ביקורות טובות אני רציתי לוודא פעם אחרונהשזאת רכישה נכונה ששיתי! הכרטיס מסך שלי הוא leadtek nvidia geforce gtx460 oc 1GB! אני בדר"כ משחק משחקי fps שצריך מהירות תגובה הכי גבוהה שיכולה להיות! רציתי לדעת עם המסך הזה עמדבדרישות האלה? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=768814 *הוא אצלי בבית אני עוד לא יודע אם לפתוח אותו או לא!
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי מסך LCD של פיליפס שמחובר למחשב ופתאום הוא הפסיק לעבוד והיה ריח של שרוף, פתחתי את גב המסך והגעתי לספק כוח שם ראיתי רכיב שרוף ( מצורף צילום) וממנו יצא ריח חזק של שרוף ווא גם שחור ביחס לזה שנראה לידו בצבע תכלת, האם אני יכול להחליף את הרכיב הזה ואם כן מה שמו ואיפה קונים דבר כזה? והאם לדעתכם זאת יכולה להיות הבעיה, רוצה לציין שהנורה הכחולה של המסך נדלקת וגם לפעמים המסך נדלק לשניה ומיד נכבה. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
המסך נקנה לפני שנה וחצי ולא היו בו בעיות (מסך מעולה!) בשבוע האחרון מופיע פס אנכי של פיקסלים שרופים לכל הגובה של המסך, הפס נעלם אחרי 2 דק' ומופיע כל פעם מחדש אחרי שהמסך יוצא מ sleep. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך 144HZ עם תמיכה בFREESYNC, הבעיה היא המחירים הגבוהים שאני נתקל בהם. בינתיים האפשרות הכי טובה שמצאתי היא הAOC G2460PF מישהו פה מבין במסכים האלו ויכול לתת לי חוות דעת או הצעות יותר טובות ? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי מחפש מסך שהוא מצויין בצבעים- לגיימינג ועבודה 31.5-32 לא רוצה מסך 34 רחב (כי הגובה שלו נמוך מדי- שווה ערך ל27) רזולוציה של 1440P צריך להיות 144HZ לפחות. למרות שגם לא ממש צריך יותר מזה. צבעים מצוינים תקציב 1500-3000 יש לי את המסך הזה שהוא סך הכל מהיר מאוד, אבל הצבעים בינוניים: https://www.maordeal.co.il/product/lenovo-g32qc-10-curved-gaming-monitor-66a2gacbis/?utm_source=Google&utm_medium=Zap.Group&gad_source=1&gclid=Cj0KCQiA67CrBhC1ARIsACKAa8Ra7CcZasV1pegJ-6i7tFYNF0PySYnuKq2TY1I73lVDeGhpfIzvWd0aAgmzEALw_wcB האם יש מסך בתקציב שיהווה שדרוג משמעותי ממנו? האם יש OLED\QLED בגדלים האלו?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קניתי מסך אסוס MG248Q ואין אפשרות ל144 ארץ למה? מחובר לכרטיס מסך דרל hdmi
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
(אני שואל בישביל חבר) אני צריך מסך מחשב טוב 120 - 144hz שיעלה עד $300 בNew York.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הי, אני מחפש מסך חדש למחשב של ההורים שלי. השימושים שלהם הם בעיקר גלישה באינטרנט, שמיעת שירים ביוטיוב, קצת צפיה בסרטונים (יוטיוב ומקומיים על המחשב) ומשחק סוליטייר (כן... הם ממש מתפרעים עם המחשב). במקרים חריגים, הם גם מתעסקים עם מסמכים, אבל זה נדיר. משך השהות של כל אחד על המחשב באופן רצוף לדעתי היא לא יותר משעה-שעתיים. במהלך היום כולו, לדעתי הם לא יושבים על המחשב סה"כ יותר משעתיים-שלוש כל אחד. מאיפה? KSP או אייבורי, עם עדיפות ל- KSP. גודל - 21" עד 24". תקציב - קצת קשה לי לשים את האצבע מה התקציב שלהם. גם אני (ובטח שהם) לא מבין במסכים כלל ואיני יודע על מה צריך לשים דגש ומה לא. גם אין לי מושג במחירים של המסכים. ניסיתי להיכנס לאתר של KSP וראיתי שמסכי 24" מתחילים שם באיזור ה- 80…
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב, לפני מספר חודשים קניתי Lenovo 2 PRO ואחרי הרבה ניסיונות להתרגל למסך 13.3 אינץ' הבנתי שאני צריך להשתדרג למסך גדול יותר, לפחות עבור עבודה בבית. מפרט המחשב : http://www.nett.co.il/shop/%D7%9C%D7%A0%D7%95%D7%91%D7%95-c-2_3/%D7%9C%D7%A0%D7%95%D7%91%D7%95-%D7%99%D7%95%D7%92%D7%94-%D7%A4%D7%A8%D7%95-2-lenovo-yoga-pro-2-i7-p-184.html העבודה שלי כוללת הרבה שעות מטלב, תוכנות פיזקליות (ADS, CST) וגם התחלתי ללמוד AutoCAD .. במחשב קיימת רזולוציה מומלצת של 3200x1800, השאלה אם זה קשור למסך שאני בוחר? בכל מקרה הייתי מאוד רוצה מסך מוח לעבודה שמעייף את העייניים במינימום אפשרי. תקציב באזור 2K, אבל אל תהססו להציע גם במחיר גבוה יותר אם המסך מושלם לצרכים שלי. תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום! ברשותי מסך של dell u3011 היתה לי בעיה של זליגות אור במסך התקשרתי לדל והביאו לי מסך חדש דגם u3014 מכיוון שהדגם שלי הוא ישן ולא מחזיקים אותו יותר בערב צפיתי בחדר חשוך בסרט וגם במסך הזה יש זליגות אור התקשרתי לדל שוב והנציג שלהם אמר לי לשלוח לו תמונות והוא ידבר עם המנהל שלו לאחר בירור נירחב ברשת הבנתי שכל הסידרה של ה-3014 מגיע עם זליגות אור השאלה שלי היא האם יש סיכוי שהם יחליפו לי שוב את המסך לאותו דגם או שיביאו לי את הדגם של ה-32 אינץ 3214q למרות שהוא עולה כפול במחיר ולגבי הדגם של ה-32 אינץ בדקתי ברשת והוא מגיע ללא התופעה של זליגת אור או שלא יחליפו לי בכלל.
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם! לאחר הרבה יותר מדי זמן אני סוף סוף משדרג את המסך הנוכחי שלי (SAMSUNG 2253 פאנל TN זול שבזולים מ-2008 עם רזולוציה של 1680*1050) למשהו יותר מודרני ומאחר והמסך מיועד עבור מחשב די רציני אני מעוניין למקסם את החוויה עד כמה שניתן (ואני גם נוטה להחזיק מסכים למשך הרבה יותר מדי זמן אז מוכן להשקיע כלכלית למרות הכאב בכיס). אני כרגע מתלבט מאוד מאוד בין DELL U2715H ל-ASUS PG279Q מכמה סיבות: 1. המסך יוצמד ל1080GTX ולכן 144HZ יכול להיות game changer לגמרי 2.G-SYNC בעתיד יכול לעזור כשהביצועים ירדו (והם יירדו) מהצד השני: 1.ה-DELL נראה כמו מסך הרבה יותר מקצועי ופחות 'גיימרי'-מה שאני דווקא די אוהב 2.הוא מדויק יותר מבחינת הצבעים שלו ו…
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מסך מחשב חדש בגודל של 24 אינץ'. בעקבות המלצות וסקירות גם אתר הזה, גם מחו"ל המסך שהכי תפס את תשומת ליבי הוא 2408WFP של דל. שמתי לב שבכל שנה החברה מוציאה דגם חדש של המסכים שלה - לפני שנה זה היה 2407WFP למשל והשנה 2408WFP. אם הבנתי נכון את המצב, בדגם האחרון של המסך היו בעיות מה שגרם לחברה להוציא עידכון לתוכנה הפנימית של המסך לפני כמה חודשים. לכן אני כרגע מתלבט - האם לקנות את 2408WFP, או לקוות שיצא 2409WFP בתקופה הקרובה? (לא הצלחתי למצוא שום מידע מבוסס שאכן יצא כזה מסך..) אני אשמח אם תוכלו לחוות דעה בעניין. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם. תמליצו לי בבקשה על אחת מהאפשרויות 1-VIEWSONIC 22 דגם VX2260WM 2-LG W2262TQ 22 3-SAMSUNG P2250 *כולם 2MS תודה רבה על העזרה איציק
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני צריך המלצה למסך מחשב 24 אינץ' אם אפשר FULL HD. אם יש מסך שיכול לשמש גם כטלויזיה(כלומר עם כל החיבורים הנחוצים) זה יהיה מצויין. לסרטים ולשימוש במחשב. תודה רבה, גיל
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום יש לי שולחן בעומק 55 במקסימום אני יכול להרחיק אותו ב 5 סמטימטר נוספים מהקיר ואז יש לי 60 מהקיר. השאלה היא לגבי מיקום המסך ואם ה 22 יהיה יותר מדי גדול על השולחן ולכן עליי ללכת על ה 20. תודה והמשך יום נעים. אם למישהו יש את המסך והוא יכול לצלם לי את זה איך זה נראה על השולחן שלו. אני נורא אשמח. תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-