עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. היי, יש ברשותי מסך 4K 27" 60Hz . משתמש עבור סרטים ב 4K ומשחקים. משחקים לא ממש רצים ב 4K אצלי... האם אפשרי לחבר שני מסכים - אחד למשחקים, מסך 2K עם מהירות ריענון גבוהה (~144Hz) ואחד לסרטים ? אני עם I7 4770 GTX 780Ti תדה לעונים!

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by arik3k,

קניתי מחשב חדש תודה לאל וגם מסך חדש כדי שתהיה חבילה מושלמת, אני מנסה לכוון את הצבעים של המסך, אבל משום מה אני לא מצליח להגיע לצבעים טובים מבחינתי, אני יודע שזה סובייקטיבי, אבל התקנתי את VISTA ואת ה ATI CATALYST 8.6 + vista hot fix ושמתי את המסך על 75 REFRESH RATE, אחר כך התקנת את הדרייבר של המסך, וה REFRESH RATE ירד לי ל 60 MAX התקנתי את ה MAGIC TUNE, שדרך אגב לא עובד לי בויסטה, ובאתר של SAMSUNG הקישור פגום לתוכנה הזאת שלהם ל VISTA למישהו יש נסיון עם זה ויכול לעזור לי אולי יש תוכנה אחרת שאפשר באמצעותה לכוון את המסך וליצור TEMPLATES למצבים שונים בין אם זה משחקים ובין אם זה עבודה רגילה במחשב. תודה רבה לכל העוזרים!

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by Matankzr23,

אחרי התלבטויות ואחרי שראיתי את כל התגובות? איזה מסך כדאי? מסך 19 אינצ' כבר נראה ממש פצפון... אין הרבה ביקורות על המסך של CMV אבל אלה שכן עשו ביקורות נתנו לו ציונים מעולים... הLG חברה מוכרת והמסך קטן יותר ב 5 ס"מ שזה הרבה.... אבל מפרט טוב יותר מה כדאי? הנה כמה ביקורות על ה CHIMEI http://www.newegg.com/Product/CustRatingReview.asp?DEPA=0&Type=&Item=N82E16824252006&SortField=0&SummaryType=ALL&Pagesize=100&Page= http://www.pcauthority.com.au/review.aspx?CIaRID=3022 http://business.pcauthority.com.au/review/chimei-221d.aspx

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by פבלו,

שלום, אני חושב לקנות את מסך קעור 34 אינץ' Dell UltraSharp LED IPS QHD U3419W. https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=28176 רציתי לדעת אם שווה לקנות את המסך הזה או אולי כדאי לרכוש סוג אחר. אני כרגע עובד עם שתי מסכים, ומשתמש בעיקר עבור עריכת וידיאו ועבודה על אפטר אפקטס. פה ושם גיימינג אבל יותר עבודה. אני מאמין שהרוחב יעזור לי מאוד, ואני לא אצטרך 2 מסכים. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by lior46,

L1960TR L1970HR L1900R השימוש הוא בעיקר לסרטים אבל גם קצת משחקים או שאם יש מסכים בטווח מחירים הזה של 1400-1550 שהם יותר טובים

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. מסך בעל 21 אינצ' שהוא Full HD יהיה בעל אותו שטח כמו מסך 27 אינצ' Full HD? ז"א - האם רק הגודל משתנה, או שהמסך הגדול יותר גם יציג יותר (יהיה בעל יותר שטח עבודה)? אני שואל את עצמי את השאלה הבאה: אם אפתח שני עמודי אינטרנט זה לצד זה, על מסך 15 אינצ' בעל רזלוציה של 1920x1080, ולידו אעשה את אותו דבר (שני עמודים אינטרנט) על מסך של 50 אינצ' בעל רזלוציה זהה (!), האם המסך הגדול גם יציג יותר מידע? האם במסך הגדול אוכל לראות יותר? האם עמודי האינטרנט יתפרשו יותר? או שכל שמשתנה זה הגודל של המסך עצמו? [ואני מתבייש שאני לא מצליח להגיד לתשובה לבדי]

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. שלום, אני מחפש מסך לצרכי עבודה (תכנות וכדומה) בעל רזולוציה גבוהה. עדיפות ל1920X1200. מאוד חשוב לי שטח העבודה על המסך. מחיר בסביבות כ-1000 ש"ח תודה!

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by Vlad Prince,

היי כולם אז ככה קניתי לא מזמן מסך מחשב קעור של סמסונג מדגם Samsung LCD 27" C27FG73FQM Curved כל כך מרוצה מהמסך באמת! אני יודע שאין למסך הזה רמקולים מובנים אבל כן יש מאחורי המסך חיבור 3.5mm Audio Jack לאוזניות. כשאני מחבר את האוזניות לשם אני לא שומע כלום באוזניות בכלל. לא כשאני מחבר את המסך למחשב בDP או בHDMI, ולא כשאני מחבר את המסך לסוני 4 לדוגמא. בנוסף צד ימין של המסך טיפה מתחמם... ממש ממש טיפה אבל עדיין רק הצד ימין מתחמם כל השאר בסדר גמור אשמח לעזרה או כיוון בנושאים האלו.

9. Started by אור*,

שלום לכולם כיוון שאני משתמש ממוצע ומערכת הקירור של המחשב שלי מבוססת על מאוררים ולא על חנקן נוזלי המחשב עושה לפעמים רעש כאשר אנחנו חושבים ביחד.. בנוסף כיוון שאני מזיז את המסך לפעמים מהשולחן לשידה ליד המיטה בשביל סרטים, עלה צורך להפריד את המסך מהמחשב (בדומה למקלדת והעכבר) ראיתי בעתון איזה משדר שמיועד להעביר מידע ממחשב/DVD לטלויזה. השאלה שלי היא למישהו יש את המשדר ? אך איכות השידור ? איזה כניסה המסך והמשדר צריך? תודה

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. אהלן יש לי מסך ישן 17" LCD של AOC. הוא באופן פתאומי הפסיק לעבוד. הוא לא מראה שום תצוגה. עכשיו נורת החיווי מהבהבת כל הזמן, נשמעים "טיקים" קטנים ואם מסתכלים טוב מקרוב רואים הבזק חלש כל מספר שניות. זה נראה כיאלו המסך מנסה להדלק ולא מצליח. אתמול כבר קניתי מסך חדש, DELL U2331H (שזה פשוט עולם אחר לעומתו), אבל חשבתי שאולי אם אפשר לסדר את הקודם איכשהו ולהשתמש בו כמסך משני יכול להיות נחמד. חוץ מזה - אפילו אם הוא הלך - מה הסיבה? מהמסך - או אולי תקע חשמל לא תקין או שימוש לא נכון גורם לתקלה שתיארתי? (רק שלא יקרה למסך החדש... ??? )

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by Drazick,

שלום. החלטתי לפנק את עצמי במסך הכי טוב שאני יכול להרשות לעצמי. כיוון שאני טס לארה"ב ושם ניתן להשיג מסבכים אלו בסביבות ה- 1000$ רציתי לשאול לדעתכם. האם שלי נראה כי הם זהים ופשוט ל - NEC MultiSync 2690WU2 הוסיפו מכייל לחבילה. מישהו מכיר סקירות באתרים נחשבים של ה- NEC MultiSync 2690WU2? הייתי שמח לדעת מה ניתן להשיג עימו. ל- NEC MultiSync 2690WUXi2 מצאתי סקירה של אחיו הקטן: http://www.tftcentral.co.uk/reviews/nec_2490wuxi.htm אני מניח שתקפה גם עבורו. אני מאוד נחוש על מסכים אלו כי ניתן לכייל אותם בחומרה ואז לשכוח מכל בעיות ניהול הצבע של מערכת ההפעלה. בעיקרון אני זקוק להם רק עבור עיבוד תמונה במרחב sRGB. אני בטוח שלרוב זה ישמע שהם Over Kill עבור זה, אבל לא מצאתי מסך עם כיול בחור…

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. שלום. אני רוצה לקנות מסך מחשב.תקציב עד 1200 שח הבנתי שמסך איכותי הושא מIPS בעיה שלי שאני לא יודע איך לחבר 2 מקורות לרמקולים איזה מסך מומלץ ואיך אפשר לחבר רמקולים

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by em28,

היות ואת המסך אנחנו, או אני לפחות, משדרגים בקצב איטי יותר מאשר את המחשב, והיות וכבר ראינו מסכים עם רמקולים / DVI , עלתה בדעתי האפשרות לבדוק אם קיים בכלל מסך המשלב את כל או רוב הפונקציות הבאות ביחידה אחת : - רמקולים ו- DVI - כאמור כבר יש. - מיקרופון ומצלמה ? - USB ? - כרטיס רשת ? - כרטיס קול ? - כרטיס TV ? ולפנטזיות : - CD/DVD - כרטיס מסך בבניית מפרט למחשב עתידי , נשלם פעם אחת הרבה כסף על מסך כזה , סכום שירד מעלות החלק החושב - לוח אם ,מעבד , HD . רעיון או סתם פנטזיה ?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by rino,

היום קבלתי את המסך החדש שלי LG1970HR שלפי המפרט יש לו ניגודיות 1:1600 ומה אני רואה על הקופסה? מדבקה עליה כתוב בפירוש ניגודיות 1:2000 מה זה ? פנל חדש? מישהו יודע במה מדובר?

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. שלום לכלם, אני צריך המלצה למסך 17" (אין אפשרות למסך רחב). המחיר הוא עד 1150 שקל. ראיתי כמה מסכים שניראו לי ואשמח לקבל מידע נוסף איזה מהם יותר טוב או שיש מסך אחר שטוב מהם. המסכים שראיתי הם: 1. LG L1752T 2. LG L1752TQ 3. SAMSUNG 740BF תודה.

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by Pandiani,

לפני כמה ימים, פתאום הופיע על המסך פס/קו כחול כזה לאורך המסך... ניסיתי לעדכן דרייבר - לא עזר. מה אפשר לעשות?

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by chap123,

חשבתי לקנות את המסך של דל ... הלכתי ל IQPC והם אמרו שהוא מצויין... בהתחלה לפני שבכלל חשבתי לקנות אותו הפריע לי זמן התגובה האיטי שלו (16ms!!!) אבל אנשים פה בפורום המליצו עליו אז חשבתי למה לא... יומיים אחרי זה הלכתי לחנות שחבר שלי קנה ממנה את המחשב והמליץ עליה כדי לשמוע על מפרט והמוכר טען שדל בכלל לא ייצרו את המסך הזה וזו איזושהי חברה לא מוכרת ייצרה בשבילם והם רק שמו את שם המותג... עכשיו הוא אמר שזמן התגובה הוא קריטי והשאלה היא האם באמת שווה להשקיע בו 2160 שקלים (לסרטים ולמשחקים) או שיש תחלופות יותר טובות מהמסך הזה... יצאתי פשוט ממש מבולבל אחרי השיחה בחנות השנייה

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. שלום רב, כבר כמה שנים אני עובד על מסך NEC 20WGX2, זהו מסך IPS שלטעמי הוא פשוט מסך פנומנלי. עכשיו הגיע הזמן מבחינתי להשתדרג למסך 24". ברור לי לגמריי שזה יהיה מסך IPS, חיפשתי כאן וגם באתרים אחרים אך לצערי ללא מראה עיניים אני לא מצליח לגבש דיעה על מחליף ראוי. מבחינת שימוש הדגש הוא על קריאה וצפיה בסרטים ותמונות. אז לכל בעלי הניסיון וגם - ואולי במיוחד - לאלה שמכירים את ה 20WGX2 ויכולים להשוות - מה המלצתכם למסך החלומות? אני לא נוקב כרגע במחיר יעד בכוונה, שיקול התמורה בעד הכסף ייכנס מאוחר יותר. תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by oren417,

שלום יש לי מן קו כזה באמצע המסך שחוצה את התמונה בזמן משחק ויש גם קו שקרוב לצד ימין. מישהו יודע מה זה? תודה. Sent from my SM-G935F using Tapatalk

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. מסך הCRT הנאמן שלי גוסס, הוא בחור ותיק שהיה בשירות מזה כבר 7 שנים. הוא חורק, מצקצק וקופץ. ועם כל הצער שבדבר אני נאלץ לחשוב על הוצאתו לגמלאות. נכון לעכשיו המחשב שלי לא עושה דבר מלבד אינטרנט ומשחקים. יתכן ובסוף 2008 אני אתחיל ללמוד ואז הוא יכנס לשימוש גם כמחשב אקדמאי (המון אופיס וכדומה). אני אשמח להמלצות למסכים, התקציב כמצוין הוא בין 1700 ל1800 שח.

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by Gil Ben Ishay,

שלום לכם, יש לי מסך LCD של פיליפס שמחובר למחשב ופתאום הוא הפסיק לעבוד והיה ריח של שרוף, פתחתי את גב המסך והגעתי לספק כוח שם ראיתי רכיב שרוף ( מצורף צילום) וממנו יצא ריח חזק של שרוף ווא גם שחור ביחס לזה שנראה לידו בצבע תכלת, האם אני יכול להחליף את הרכיב הזה ואם כן מה שמו ואיפה קונים דבר כזה? והאם לדעתכם זאת יכולה להיות הבעיה, רוצה לציין שהנורה הכחולה של המסך נדלקת וגם לפעמים המסך נדלק לשניה ומיד נכבה. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by dror_efi,

שלום לכולם, אני מחפש מסך LCD חדש (כמו הרבה כאן). השימוש העיקרי שלי הוא שימוש כללי, הרבה סרטים ומשחקים (לפחות אם היה לי יותר זמן פנוי). אני הסתכלתי בעיקר על מסכי 19 של סמסונג ו-LG (בפורמט 4:3). באופי דיפו ראיתי בתצוגה מסך Ativa (מותג הבית של אופיס דיפו) בגודל 22 אינטס WIDE (רזולוציה 1680x1050). המסכים של Ativa מיוצרים על ידי Proview כך שהמסך הזה הוא בעצם מסך Proview PL2230WDB (להלן קישור http://www.proview.net/Product/Product_Page.aspx?sn=457π=2011&ii=2774). המסך נראה מרשים בחנות. המחיר שלו 1990 ש"ח (זול יחסית למסכי 22). האם כדאי ללכת על המסך הנ"ל ? כמה שאלות נוספות (כלליות יותר): 1. איך אפשר לדעת איזה פאנל יש למסך (TN, VA וכדומה)? 2. איזה יחס ניגודיות טוב יותר עבור…

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. שלום, אנשים! אני מעוניין לרכוש מסך 23" [גם על 22" לא אתלונן] למערכת שמורכבת בין השאר מ- INTEL I7 2.6 + GTX260 וכו'. אשמח מאוד אם תוכלו לעשות לי קצת סדר בבלאגן, ולנסות להתאים לי מסך לצרכיי [שהם משחקים+עריכת וידאו\גרפיקה]: 1.קודם כל! ברשותי ספריה אשר מגבילה אותי לגובה של 38 סנטימטר. שמתי לב שישנם דגמים של 23" שהם גם גבוהים וגם נמוכים [כלומר, אותו גודל רק שהבסיס שלהם נמוך יותר ולכן חוסך לי להתחיל להתעלל בספריה שלי ולנסר מדפים 8) ]. אשמח אם באמת תוכלו לייעץ לי על מסך כזה. 2.חייב לשאול לגבי הקטע של FULL HD. קראתי בסטיקי שדווקא לא מומלץ מסך שכזה, שכן הוא מאוד מכביד על כרטיס המסך ויכול לגרום לבעיות [אני במיוחד משחק רק אונליין...אז זה יותר תובעני]. האם כל הקטע הזה הוא בולשי…

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. יש לי מחשב עם יציאת HDMI, ובכוונתי לקנות מסך שבו קיימת כניסת DVI. עומדות בפני שתי אופציות: 1. להשתמש בכבל ה DVI to DVI שמגיע עם המסך, ולהוסיף לו בקצה מתאם ל HDMI. 2. לוותר על הכבל שמקבלים עם המסך, לרכוש כבל 'חדש' של HDMI to DVI ולהשתמש בו ללא מתאמים. אם אנחנו לא מדברים על ההבדל הכספי (עלות רכישת כבל 'שלם' חדש לעומת רכישת מתאם בלבד), אלא רק על ההבדל באיכות ובנוחות, מהי האופציה העדיפה מבין השתיים? תודה

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by Matan Boni,

אני מעוניין לקנות מסך באיזור ה27" עד סכום של 3000 שקל לאחר בחינת מספר מסכים ראיתי את המסך הזה http://ksp.co.il/?uin=28719&select=.1024..230..1947. האם למישהו יש ניסיון איתו ואם אתם ממליצים על משהו אחר אשמח לשמוע המסך ישמש למשחקים בעיקר עם צריך פרטים נוספים אשמח לתת

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.