עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by kobi_sion,

הדרישות: עבודה ממושכת על מסמכים בעיקר אקסלים, PDF, ותוכנות לעריכת דוחות כספיים חשוב שהמסך יהיה 20- 24 שלא ישרוף לי את העיניים טווח מחירים 1,000 + בתודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. טוב אני יודע שזה הפוך אבל , אתמול הזמנתי את ה dell 2711 (כיום אני עובד עם 3 מסכי 19 אינץ lg1970hr אשר מחוברים יחד) מכיוון שקניתי מק בוק פרו ואני רוצה להינות ממנו על מסך גדול עם רזולוציה גבוהה מאוד. בעבודתי אני מפתח אפליקציות מה שאומר שאני יושב המון מול המחשב וזקוק לשטח עבודה גדול מאוד. לגבי הPC שלי , כרטיס המסך הוא nvidia 285gtx. בכל מקרה מחר אני אמור לאסוף את המסך ועכשיו אני מפחד שעשיתי טעות כי יש מלא ביקורות על המסך וחצי אומרים שהוא מעולה וחצי אומרים לא להתקרב בגלל ה wide משהו וה 10bit color ועוד סיבות. לכן אני ממש מחפש מישהו בנרות שאפשר לראות את המסך אצלו לפני שאני לוקח מכיון שבחנות לא מסכימים לקבל חזרה לאחר הפתיחה. אני גר באיזור נתניה ונמצא במהלך היום בהרצליה ומוכן לה…

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by Zeliran,

אני שוקל לקנות מסך מחשב שיהווה גם תחליף לטלוויזיה, וראיתי את ההמלצה על הדגם הזה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1634 של ASUS. האם הוא מתאים גם לצפייה בטלויזיה? ונוח גם לעבודה משרדית במחשב? (וורד, אינטרנט וכו'..) ובשביל בכלל לקלוט טלויזיה במחשב, להבנתי אני אצטרך לקנות גם כרטיס שיאפשר זאת ... האם אני צריך לדעת דברים מיוחדים לגבי העניין או שמספיק לקנות את האפשרות הכי זולה שאפשר למצוא? למשל http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=481 תודה

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by gal426,

שלום לכולם יש לי את המסך למחשב של LG E2260T ואני מעוניין לשדרג את המסך לlg 22ea53t-p הסיבה לשדרוג היא כי זווית ראיה לא טובה לי עם המסך והצבעים לא חיים מספיק השאלה האם המסך שהזכרתי lg 22ea53t-p יהווה שינוי משמעותי לעומת הE2260T תודה רבה!!

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. אני אישית מאוד אהבתי את LG במסכי CRT - אני לא יודע איך המצב עומד היום במסכי LCD. אני צריך מסך 17" (או 19") למשחקים, תקציב של עד 1500 ש"ח. אשמח לקבל כמה שיותר המלצות עם פירוטים. העדפה למסכי 17". (בלי רמקולים!)

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. שלום לכולם. אני מחפש לקנות בעצם טלויזיה לחדר שלי וחשבתי כבר למה לא לחבר את המחשב גם.. [כי יש לי מסך מעפן]. שיהיה 20'-22'. אני מחפש מסך שאני יוכל גם לחבר את המחשב [DVI\VGA] וגם את הממיר של הוט. יש כזאת חיה? לגבי תקציב, אפשר לומר גג 2000... עדיף פחות. תודה רבה לעוזרים! עריכה: 2 אפשרויות שמצאתי: מה דעתכם? http://nanashops.co.il/sale.php?sale=3176829 https://shoptime.co.il/newshoptime/grItem.asp?Pid=349&Item_Id=27950 "הודות הפנל האיכותי (A+) אנו מתחייבים ל-0 פיקסלים שרופים ב-3 שנים." מה הכוונה פאנל? ואומרים שמסכי 22" תמיד באים עם פאנל TN שהוא לא איכותי, זה כל כך משנה למשתמש ממוצע שרוצה לראות טלויזיה ולשחק קצת במחשב?

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. ישמש לאינטרנט, משחקים, קצת סדרות ואופיס. מעדיף או שוקל לנסות קעור. האם זאת תקופה מתאימה לקנות עכשיו מסך או ששווה לחכות ל 4k ו hdr או שאין על מה לדבר במחירים האלו?

8. Started by MasterDK,

שלום, ברשותי כיום מסך Dell U2312HM שאני מאוד מרוצה ממנו והייתי רוצה לקנות עוד אחד כזה הבעיה היא שהוא כבר לא מיוצר יותר. חיפשתי משהוא הכי דומה בגודל הפיזי ובמראה למסך הקיים ומצאתי את Dell P2314H. האם הוא אכן "המחליף" של U2312HM? יש הצעות אחרות? כמו כן הכרטיס שיש לי היום הוא EVGA GeForce GTX 750 SC בעל יציאות HDMI, DisplayPort, DVI-I שתי המסכים תומכים ב DisplayPort, DVI, VGA להבנתי כדי להימנע מ VGA על מנת לא לפגוע באיכות התמונה. ובגלל שאני לא יודע מה הגרסא של ה DP ב U2312HM אני לא בטוח שאפשר להשתמש ב DP Daisy Chaning שקיים החל מגרסא 1.2 של DP. האם חיבור DP ל DP ב P23 ו HDMI ל DVI או DVI ל DVI ב U23 יתן לי תוצאה סבירה? או להימנע מ DP…

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  9. Started by Gil Ben Ishay,

שלום לכם, יש לי מסך LCD של פיליפס שמחובר למחשב ופתאום הוא הפסיק לעבוד והיה ריח של שרוף, פתחתי את גב המסך והגעתי לספק כוח שם ראיתי רכיב שרוף ( מצורף צילום) וממנו יצא ריח חזק של שרוף ווא גם שחור ביחס לזה שנראה לידו בצבע תכלת, האם אני יכול להחליף את הרכיב הזה ואם כן מה שמו ואיפה קונים דבר כזה? והאם לדעתכם זאת יכולה להיות הבעיה, רוצה לציין שהנורה הכחולה של המסך נדלקת וגם לפעמים המסך נדלק לשניה ומיד נכבה. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by Atlon-Xp,

מסך 17 אינצ' +,שיהיה טוב למשחקים,סרטים וגם במקביל בXBOX 360 כי אני מתכוון בעתיד לרכוש את הקונסולה,עדיף חברה אמינה (חנות מהמרכז). תודה רבה לעוזרים חשבתי על המסך הזה- http://www.ksp.co.il/hpart_uin.php?uin=3083 אבל זה רק מהסתכלות ראשונית,אני מעדיף את המלצתכם.

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. היי, יש ברשותי מסך 4K 27" 60Hz . משתמש עבור סרטים ב 4K ומשחקים. משחקים לא ממש רצים ב 4K אצלי... האם אפשרי לחבר שני מסכים - אחד למשחקים, מסך 2K עם מהירות ריענון גבוהה (~144Hz) ואחד לסרטים ? אני עם I7 4770 GTX 780Ti תדה לעונים!

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by psybrain,

רציתי לדעת מה היתרון של מסך U2311H על מסכים שיש היום בשוק כמו LED ומהירות תגובה טובה וכו.. אני מחפש מסך למשחקים לסרטים באיכות גבוהה מאוד ושהמסך יהיה בלי מריחות ותגובה איטית במשחקים קצת פרטים לגבי U2311H לבין המסכים היום בשוק מה ההבדל ומה היתרונות/חסרונות!? לגבי ה DELL U2410 האם כדאי להשקיע במסך הזה .. ומה ההבדל בין ה 23 ל 24 של DELL שרשמתי פה?

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. אהלן אנשים! קניתי מחשב שמיועד בעיקר למשחקים וסרטים אבל כמובן גם לשימושים משרדיים... כרטיס מסך X1950 PRO איזה מסך 19 הייתם ממליצים לקנות? האם כדאי WIDE ? או לא? אני לא רוצה להתפרע יותר מדי עם המסך...משהו בסביבות 1300 שח. תודה

• 27 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. שלום לכולם, אשמח לקבל המלצה למסך איכותי בין 22-24 אינץ' המסך מיועד לכול שימוש אפשרי בין אם זה עבודה/גרפיקה/משחקים. סרטים אני מאמין שפחות אבל אולי :-) עד היום היה לי viewsonic vp930 שהוא היה 4:3. האם עוד מייצרים מסכים איכותיים שהם 4:3 ולא WIDE ? פשוט אני מפחד שwide screen פשוט לא יהיה נוח לי כמו ש ה4:3. בכול מקרה אשמח שוב לקבל המלצה על מסכים אופציונליים תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. היי, לאחרונה נדפק לי המסך Samsung 203B שהיה מסך מעולה לפי דעתי (אמנם לא גדול כמו המסכים שיש היום אבל איכותו הייתה טובה) כיום הוא לא מצליח להידלק, ולתקן אותו יעלה יותר ממסך חדש. בנוסף אני כבר יומיים תקוע בלי מחשב ואין לי מסך חלופי עד שאקנה מסך חדש וזה מאוד מקשה עליי, מכיוון שיש לי דברים שאני צריך לעשות במחשב ובנוסף המחשב הוא האמצעים להפגת שיעמום היחידים שיש לי בבית. המסך הזה (Samsung 203B) לא ריצד, וכשהלכתי לבדוק מסך של Dell פופולארי ראיתי שהוא מרצד כאשר הבהירות נמוכה. אני מעוניין לקנות מסך ואני כבר מיואש, אתמול חיפשתי קרוב ל10 שעות באינטרנט ואני פשוט לא מצליח למצוא!!! מכיוון שאף מסך שיש היום בחנויות לא עונה לי על הדרישות. הדרישות שלי הם : * מסך שלא מרצד כאשר מנמיכים את הב…

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by Ronen Mars,

היי, אני יודע שזה בערך האשכול האלף בנושא המסכים של DELL, אבל קצת סדר לפני הקנייה שאני הולך לעשות: U2414H - הכי חדש - מרכזיית USB3 - מסגרת דקה שמקלה על חיבור כמה מסכים ומגניבה בכללי - 16:9 - מחיר ~ 1300 ש"ח P2414 - בערך כמו הU - קצת יותר ישן - 16:9 - מרכזייה USB2 - אין HDMI - מחיר ~ 900 ש"ח U2412M - גדול ב0.2" - רזולוציה גדולה יותר - 16:10 - יותר שטח עבודה - אין HDMI - מחיר ~ 1200 ש"ח האם יש ביניהם מסכים עם "פליקר" (?) שמורידים קצת מהאיכות של המסך ? מרכזיית USB זה משהו שלא חשוב לי כלל, אבל הרזולוציה + האיכות (עריכת תמונות) כן חשובים. האם אצטרך לכייל אותם כשאקנה ? אם כן, איך עובד התהליך ? תודה

17. אוקי אוקי איזה התלהבות! קיצר הוא ענק! אז ככה כמה שאלות הכרטיס מסך X800GT02, וכל שאר המפרט בצד (במפרט שלי).. מה אני עושה עכשיו? בהגדרות בכרטיס מסך להגדיר על הרזולציה הכי גבוהה? או בהגדרות של הדרייבר של ATI? מה עושים!? הכרטיס בכלל חזק? איך מכיילים, כדאי לכייל? לחבר את המסך בDVI נכון? בעלי המסך תגיבו בבקשה :P :P מה להגדיר, קבילתי עם המסך דיסק, להתקין? כדאי לפרמט קודם? כי תיכננתי להתקין את המסך על מחשב נקי, או שזה לא יכניס למסך שום הגדרות אז זה לא משנה כלכך, אם אני מפרט עכשיו או בעוד שבועיים כשחיברתי כבר תמסך.

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. צריך עזרה בבחירת מסך בגודל 27 אינץ' ב 2000-2500 שח לגיימינג. תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. שלום.. יש לי מסך U2311H רציתי לדעת מה הרזולוציה הבריאה ביותר לעיניים במסך זה. כי היום ניסתי לשנות רזולוציה לגבוהה יותר והעיניים התעייפו לי ומרגישים בהם כמו מתח כזה, כאילו הן מתאמצות ועובדות קשה. אני חושש שאם אמשיך עם הרזולוציה הגבוהה יהיו לי בעיות בעיניים. אז מה הכי כדאי? בתודה..

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by metison,

מוכרים בשופרסל, מה ההבדל בין זה ל2253BW? שווה השקעה של קרוב ל900 שח?

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  21. היי חברים יקרים. לאחרונה רכשתי את המפרט הבא ללא מסך: Intel Core i9 13900K / 1700 Box NZXT Kraken Elite 360 RGB Black Water Cooler Corsair DDR 5 64G (32x2) 6000 Dominator Platinum RGB Samsung SSD 1TB 990 PRO NVMe M.2 Gigabyte GeForce RTX 4090 (DLSS 3) GV-N4090AORUSX W-24GD Gigabyte Z790 AORUS XTREME ועכשיו בחיפושים אחר השלמת הסטאפ עם מסך איכותי לחוויית גיימינג מקסימלית מתלבט בגדלים וגם אם כדאי ללכת על אולד (סכנת צריבות) אודה לעזרתכם בהכוונה כאמור תקציב עד 10K תודה רבה.

22. מה לדעתכם צריך לבדוק כאשר קונים טלוויזיה LCD מה המשמעותי, ומה פחות משמעותי, ועל מה לשים דגש. אני מעונין לקנות טלוויזיה LCD בגדלים 32 או 37 אינטש מודה לכם על העזרה

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. שלום לכולם. לאחרונה התחדשתי לי במחשב חדש(i5-760,8GB DDR3,GTX460) שלאחריו הגיע מסך-טלוויזיה של פיליפס בגודל 37 אינץ'. זה הדגם הספציפי: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=762537 בחרתי בדגם הספציפי הזה כי אהבתי את הנתונים שלו והביקורות עליו היו טובות, ולא סתם, אני ממש מרוצה ממנו. רק יש בעייה אחת, אתם יודעים..קטנה כזאת. שממש ממש מעצבנת. המסך מחובר למחשב דרך כאבל DVI>HDMI, ויש נפילות handshake באופן תדיר. אם זה בגלישה באינטרנט פתאום אתר רנדומלי יחליט לכבות את המסך. HWZONE כבר בבלאק-ליסט שלי זה כמה ימים, פייסבוק גם נכנס לרשימה פה ושם. בחיפוש אינטנסיבי שלי בגוגל מצאתי שזה בעייה כלל עולמית (כן כן), אין לה פיתרון, והיא נובעת ככל הנראה מבעיית דרייברים. גם ATI וגם NVIDI…

24. Started by XpHunTeR,

מחפש מסך עד 2,000 ש''ח למטרות משחקים (כגון SWAT4,COD) וגלישה באינטרנט (טקסטים...) לא משנה לי רחב או לא (כרטיס מסך 7600GS) מעדיף שזה יהיה מסך חדיש ופופולארי התקציב הוא 2K (שזה נחשב הרבה) בגלל שאני מבין שמסך מחשב נשאר להרבה זמן, אפילו אחרי שהמחשב מתיישן וקונים אחד חדש. משום מה כל מסך שאני בודק יש לו איזשהו חיסרון, אבל מסך פשוט כמו ה LG L1752T שיש לי עכשיו נראה מעולה להכל... הדבר היחידי שמושך לי את העין זה ה 226BW בגלל שכולם ממליצים עליו והוא מאוד פופולארי ב ZAP, אבל לפי ביקורת של HWZONE וכמה אנשים שאומרים שהוא "ממוצע, גרוע, TN" גורם לי להתרחק ממנו. ועוד משהו..אילו חנויות נותנות לבדוק את המסך מפיקסלים שרופים לפני הקנייה? (KSP לא רצו אבל אמרו שאפשר להחזיר תוך שבוע\שבועיים) לש…

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. שלום יש לי שולחן בעומק 55 במקסימום אני יכול להרחיק אותו ב 5 סמטימטר נוספים מהקיר ואז יש לי 60 מהקיר. השאלה היא לגבי מיקום המסך ואם ה 22 יהיה יותר מדי גדול על השולחן ולכן עליי ללכת על ה 20. תודה והמשך יום נעים. אם למישהו יש את המסך והוא יכול לצלם לי את זה איך זה נראה על השולחן שלו. אני נורא אשמח. תודה.

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים