עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by szs2008s,

אחרי קריאת ההודעות הרבות בפורום החכמתי מאד, ותודתי נתונה לכותבים כולם. אני מתלבט כרגע במסך עבור עבודת עימוד טקסטים שחור על לבן. אציין, שבמשך כל היום כולו [מעל 10 שעות] אני יושב מול המסך, וקרוב אליו. ניסיתי לעבוד עם מסך 26, ומאד הפריעה לי העובדה שרואים את הריבועים הקטנים של הLCD, וכתוצאה מכך הפונטים יוצאים 'מפוקסלים' [כרגע אני עם מסך 17 ולא רואים ריבועים בכלל, אלא הגופנים חדים מאד]. באופן טבעי, אחרי המלצות כה רבות בפורום על 2209WA - חשבתי לעבור אליו מחמת הפאנל IPS. גם מהסיבה שהוזכרה כאן, שהאותיות אינם מתעוותות כאשר מסובבים את המסך כPIVOT. אבל כנגד זה, למסך T220P יש רזולוציה גבוהה ביותר 1900X1620 שאינה קיימת בעוד מסכים של 22" - וזה נותן לי הרגשה שלא אראה בכלל את הריבועים, ו…

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by Rockstatement10,

Fujitsu L20T-2 זה TN? תודה.

3. Started by asaf_azar,

אני מתכנן לקנות lcd 19'' ולהצמיד אילו איזה 8800 או החדשים שייצאו. האם זה יהיה מעל ומעבר למסך כזה(שהרזולוציה המקס' היא 1024 על 1280) ואני אראה הבדלים משמעותיים בגרפיקה נגיד בין הרזולוציה הזאת לבין 1200X1600? או ש1024X1280 זה מספיק לגרפיקה פצץ?(באיזה מסכים משתמשים להצגת קרייסיס?) קצת חפרתי.... אפילו קצת הרבה

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by Morphine,

אני עומד לקמות מחשב חדש כולל מסך, ואני צריך ייעוץ לפני רכישת המסך. הדרישות שלי הן מסך 22' של סאמסונג (האמת, רק כי יש להם שם טוב ואמין). המסך צריך להתאים למשחקים כבדים ולסרטים כמובן. יש כל כך הרבה נתונים ואני לא ממש מבין מה צריך כדי שיהיה מסך טוב, ואני חושב שזה גם לא כזה משנה, העיקר שיש תמונה טובה. האם מסך שיענה לצרכים שלי ניתן להביא ב900 ש''ח? האם זה תלוי גם במחשב שאקנה? (יש קשר בין איכות הצפייה לכרטיס מסך, מעבד וכו'?)

5. הפעולה שהכי גומרת לי את העיניים זה עבודה ארוכה עם טקסט. אחרי שיעורי בית שעשיתי התברר לי שהדבר הכי משמעותי בהקשר לסוגייה הנ"ל , זה ערך שנקרא pixel pitch . לא ממש בקיא בנושא אבל למיטב הבנתי ,מה שהופך למסך מתאים במיוחד לטקסט זה גודל הנקודה והמרחק בין הנקודות. לצערי היצרנים, לרוב מסתירים את הנתון הזה וכדי למצוא אותו ,אם בכלל ,צריך ממש לחפור במדריכים למשתמש . הכוונה שלי היא לרכוש מסך בגודל 25 או 27 שהוא לא TN , לא מבריק , ורצוי אחד שתומך ב - G-SYNC וגם ב- FREE SYNC או לפחות אחד מהם . כאמור המטרה הכי קריטית זה טקסט אבל בנוסף לכך אני גם עורך תמונות ונהנה ממשחקים בסגנון COD , DOOM3 . אשמח לקבל המלצות והבהרות ממי שמבין בנושא.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by Shalonrn,

Samsung S23C650K 23 LED PLS Dell P2314H 23'' LED IPS Philips 234E5QHAW 23' LED IPS השימושים העיקריים הם צפייה בוידאו באיכות גבוהה ותכנות (תחביב). שאלה נוספת, האם ברזולוציות האלו זה משנה אם החיבור הינו DVI או HDMI? *אם יש לכם המלצה אחרת למסך עד 1100 בגודל 23-24 זה גם טוב, רק בבקשה שיהיה מKSP/IVORY/מחסני חשמל/ רשת עולם הקולנוע

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by 3emi,

מה אתם אומרים על המסך הזה מסתכל ב NEWEGG http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=9SIA2RY0X59885 350 דולר זה 1200 שקל יש 36 ביקורות למסך וכמעט כולם מהללים http://youtu.be/ZtR8UFU-b9k http://youtu.be/e3IYp8472zI בכסף הזה אם היה בארץ הייתי קונה אני מחפש מסך 2560x1440 עריכה" אני רואה שאפשר לקנות אותו באמזון ואם קונים דרך BUY2USA עם הקישור המדוייק של אמזון זה יוצא 2333 שקלים מה אתם אומרים משלוח ימי יוצא אפילו רק 2000 בארץ יש אולי שלושה מסכים לבחור ביינהם ואני לא הולך לקנות אף אחד מהם מה גם שהם אולי 3000 3500 שקל

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. אהלן, כל הארץ חסידים של הDELL U2311H בגלל הפאנל IPS הנכסף. השאלה היא האם אין איזה מסך 24 שהוא גדול יותר אגם מומלץ? אין איזה מסך 24 אינצ' שהוא גם עם פאנל IPS? אני רוצה לקנות מסך אבל כולם רק צועקים את הדגם הזה של הDELL בגלל הפאנל. אני רוצה אינצ' אחד יותר מ23. אין איזה מסך 24 עם פאנל כזה? יש כאלה בארץ בכלל? צריכים להגיע ורק צריך לחכות? מה קורה... אני רוצה לשחק BF3 כשיצא עוד שלושה חודשים על מסך ענק של מינימום 24

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by Crapy,

(אני שואל בישביל חבר) אני צריך מסך מחשב טוב 120 - 144hz שיעלה עד $300 בNew York.

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. שלום לכולם! לאחר הרבה יותר מדי זמן אני סוף סוף משדרג את המסך הנוכחי שלי (SAMSUNG 2253 פאנל TN זול שבזולים מ-2008 עם רזולוציה של 1680*1050) למשהו יותר מודרני ומאחר והמסך מיועד עבור מחשב די רציני אני מעוניין למקסם את החוויה עד כמה שניתן (ואני גם נוטה להחזיק מסכים למשך הרבה יותר מדי זמן אז מוכן להשקיע כלכלית למרות הכאב בכיס). אני כרגע מתלבט מאוד מאוד בין DELL U2715H ל-ASUS PG279Q מכמה סיבות: 1. המסך יוצמד ל1080GTX ולכן 144HZ יכול להיות game changer לגמרי 2.G-SYNC בעתיד יכול לעזור כשהביצועים ירדו (והם יירדו) מהצד השני: 1.ה-DELL נראה כמו מסך הרבה יותר מקצועי ופחות 'גיימרי'-מה שאני דווקא די אוהב 2.הוא מדויק יותר מבחינת הצבעים שלו ו…

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by XoZivviZoX,

מה דעתכם על מסך SAMSUNG 19'' 931BF LCD ? קניתי אותו היום.

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. שלום יש לי כיום מסך של EIZO בגודל 19 אינץ ואני די מרוצה ממנו, אך ברצוני מסך אף גדול יותר (21 אינץ או 22), אני רוצה מסך סופר מקצועי, עם איכות צבעים ללא פשרות וטקסט חד וברור (פחות איכפת לי זמני תגובה, אם כי מעדיף משהו לא איטי מידי כדי שעדיין אוכל פה ושם לשחק או לראות סרטים) מה ההצעות שלכם בבקשה?

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. *המסך הראשון : Philips 200W6CS 20 אינטש מסך רחב רזולוציה: 1050X1680 זמן תגובה: ms16 קונטרסט:1:600 176H/176V - זוית צפיה מחיר למזומן בחנות: 1499 ש"ח לינק : http://www.pcpocket.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=823&catId=64 *המסך השני : LG L194WT 19 אינץ' מסך רחב 1440x900 - רזולוציה מקסימלית 5MS - זמן תגובה 2000 :1 - ניגודיות 160H/160V - זוית צפיה מחיר : 1427.00 ש''ח לינק: http://www.fre.co.il/getProduct.php?pid=478 *המסך השלישי: Samsung 941BW 19 אינץ' מסך רחב 1440x900 - רזולוציה מקסימלית 4MS - זמן תגובה 500 :1 - ניגודיות 160H/160V - זוית צפיה מחיר : ¤1,490.00 לינק : http://www.memorypc.co.il/default.asp?catid={7119B642-4BFB-450A-BC6B-1D3313AFADB6}…

• 28 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. מבצע מטורף באמזון על הAcer Predator XB271HU מסך 27 IPS ברזולוציה של 2560x1440 עם GSYNC ו144HZ בפחות מ2000 שקל עד הבית, כמעט חצי מחיר מהארץ עריכה: שכחתי קישור https://www.amazon.com/Acer-Predator-XB271HU-bmiprz-2560x1440/dp/B06ZXZ3QBD/ref=sr_1_2?keywords=Acer+Predator+XB271HU&qid=1574961404&smid=ATVPDKIKX0DER&sr=8-2 עריכה 2: נגמר המלאי אבל יש מבצע לא רע בstartpc ראיתי שיש עליו עכשיו גם מבצע בstartpc למי שמחפש לקנות בארץ ב400 שקל יותר

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by wow,

לאחרונה רכשתי את המסך NEC 20WGX2 החוויה בסרטם ובמיוחד במשחקים פשוט מדהימה,לגבי אתרים אז לא כולם תומכים במסך רחב (HWZONE למשל לא),פתאום רואים את העולם ברחב יותר (בדומה לראייה שלנו) ואין לי מושג איך הסתדרתי קודם עם הצ'יקמוק שהיה לי. לכל המתלבטים למיניהם ששוקלים איזה ומה בדיוק לקנות אני ממליץ בחום.

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. שלום רב, לפני מספר חודשים קניתי Lenovo 2 PRO ואחרי הרבה ניסיונות להתרגל למסך 13.3 אינץ' הבנתי שאני צריך להשתדרג למסך גדול יותר, לפחות עבור עבודה בבית. מפרט המחשב : http://www.nett.co.il/shop/%D7%9C%D7%A0%D7%95%D7%91%D7%95-c-2_3/%D7%9C%D7%A0%D7%95%D7%91%D7%95-%D7%99%D7%95%D7%92%D7%94-%D7%A4%D7%A8%D7%95-2-lenovo-yoga-pro-2-i7-p-184.html העבודה שלי כוללת הרבה שעות מטלב, תוכנות פיזקליות (ADS, CST) וגם התחלתי ללמוד AutoCAD .. במחשב קיימת רזולוציה מומלצת של 3200x1800, השאלה אם זה קשור למסך שאני בוחר? בכל מקרה הייתי מאוד רוצה מסך מוח לעבודה שמעייף את העייניים במינימום אפשרי. תקציב באזור 2K, אבל אל תהססו להציע גם במחיר גבוה יותר אם המסך מושלם לצרכים שלי. תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. שלום, קראתי פה על הרבה המלצות למסכים והרבה ביקורות של אנשים ועדיין לא הצלחתי לקבל החלטה למסך המתאים ביותר בשבילי. ההתלבטות העיקרית שלי כרגע היא בין: SAMSUNG 206BW DELL 2007WFP הבנתי את השוני בין הפנלים של המסכים שמקבל בפורום תשומת לב רבה, אך מה עם הנתון החשוב של הניגודיות וקצב ריענון שחשוב מאוד במשחקים. הבנתי כרגע שיש העדפה ל DELL פה, אשמח לדעת למה אם הסמסונג יותר טוב בנתונים היבשים, האם הפנל כזה משמעותי למרות שהקצב ריענון הוא 16MS ל DELL לעומת 2MS לסמסונג. התקציב נע בין 1800-2200 ש"ח. תודה רבה לכול המגיבים, אני קרוב מאוד לקנייה ואני יודע לכם בעזרה.

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. לאחרונה התחדשתי ב-HTPC וטלוויזיית LED של סוני בגודל 46". בנוסף לטלוויזיה מחוברים למחשב גם שני המסכים שלי, DELL 2007FP ו-SAMSUND 943B. שני המסכים לא תומכים ברזולוציית הטלוויזיה(FHD), ולכן בכל פעם שאני רוצה לצפות בסרט מהמחשב דרך הטלוויזיה, עלי לשנות בהגדרות את יציאת המסך לטלוויזיה. לאור המחירים הנמוכים של הטלוויזיות, חשבתי להחליף את המסכים שלי בטלוויזיית 32" כלשהי שתעבוד ברזולוציה זהה לטלוויזיה הגדולה, וכך פשוט אוכל לחבר את שתיהן לרסיבר בHDMI או את הטלוויזיה הקטנה ישירות למחשב ביציאת HDMI נוספת ולהציג תמונה כפולה בשני המסכים כדי שלא אצטרך לגעת בהגדרות כל פעם שאני רוצה לעבור ממסך למסך... באילו קשיים / בעיות אני עלול להיתקל בשימוש בטלוויזיית 32" רגילה בתור מסך מחשב? (אינטרנט…

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. שלום, ברשותי מסך גיימניג של אסוס 34 אינץ - asus pg348q הותיק והטוב. ואני רוצה לשדרג בגודל של המסך ל 38 אינץ ולעבור ל AW3821DW https://www.dell.com/en-us/shop/alienware-38-curved-gaming-monitor-aw3821dw/apd/210-axvg/monitors-monitor-accessories מצד שני יש עוד אפשרות לשדרוג, שהיא להישאר על אותו פורמט של 34 אינץ, אך לעבור למסך OLED עם היתרונות הרבים באיכות הצבעים והשחור. הביקורות כמובן מעולות על המסך זה: https://www.rtings.com/monitor/reviews/dell/alienware-aw3423dw#:~:text=It's excellent for gaming because,ratio and perfect black uniformity. וזאת התלבטות, אני מעונין לעלות בגודל המסך אך מצד שני אולי OLED תהיה חוויה אחרת למרות …

20. אודה על המלצות למסכים שיאפשרו קריאה נוחה של דף pdf שלם בפורטרייט. התקציב מאוד גמיש אם כי חל הכלל של "כמה שיותר זול יותר טוב". נוחות הקריאה בעדיפות ראשונה.

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by Laofix,

אהלן חברים, אני מחפש מסך מחשב לגיימינג שיהיה עם הגדרות כמה שיותר טובות כמו 144h ו 1ms לא אכפת לי כמה אינץ מעדיף שיהיה גם 2k אם זה אפשרי במחיר שלי קניה בארץ/חו״ל התקציב שלי זה גג עד 1500 . תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by homerJS,

המסך נקנה לפני שנה וחצי ולא היו בו בעיות (מסך מעולה!) בשבוע האחרון מופיע פס אנכי של פיקסלים שרופים לכל הגובה של המסך, הפס נעלם אחרי 2 דק' ומופיע כל פעם מחדש אחרי שהמסך יוצא מ sleep. מה יכולה להיות הבעיה?

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by arik3k,

קניתי מחשב חדש תודה לאל וגם מסך חדש כדי שתהיה חבילה מושלמת, אני מנסה לכוון את הצבעים של המסך, אבל משום מה אני לא מצליח להגיע לצבעים טובים מבחינתי, אני יודע שזה סובייקטיבי, אבל התקנתי את VISTA ואת ה ATI CATALYST 8.6 + vista hot fix ושמתי את המסך על 75 REFRESH RATE, אחר כך התקנת את הדרייבר של המסך, וה REFRESH RATE ירד לי ל 60 MAX התקנתי את ה MAGIC TUNE, שדרך אגב לא עובד לי בויסטה, ובאתר של SAMSUNG הקישור פגום לתוכנה הזאת שלהם ל VISTA למישהו יש נסיון עם זה ויכול לעזור לי אולי יש תוכנה אחרת שאפשר באמצעותה לכוון את המסך וליצור TEMPLATES למצבים שונים בין אם זה משחקים ובין אם זה עבודה רגילה במחשב. תודה רבה לכל העוזרים!

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. שלום אנשים יקרים, ישבתי מרותק וקראתי את אינספור השאלות והתשובות בנוגע לשאלה הנצחית- מהו מסך המחשב המומלץ לגרפיקה? כצלם מאוד חשובה לי בחירה נכונה של מסך. לצערי אני נפרד בימים אלה מMAG "19 CRT שגם זמנו הגיע. רובכם ממליצים כמעט פה אחד על DELL 2209WA בהשוואה לכל מסך אחר, כולל הLG החדשים מסדרת הLED _דוגמת W2486L. האמת - התרשמתי עמוקות מרמת ההסכמה סביב מסך זה. שאלה אחת עדיין נותרה בעינה: שאלת הכיול והאחריות. יש לי את הספיידר פרו, האם הוא מספיק לצורכי כיול המסך, האם אמורה להיות איתו בעייתיות לכייל? הרבה תגובות היו סביב בעייתיות הכיול של המסך. שנית- היכן מומלץ לקנות כדי לקבל גם אחריות ושירות נאותים במקרה של תקלה? ומה המחיר המומלץ? ואחרון חביב - פרט ליתרון ה PIVOT, האם לDEL…

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.