צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
-
-
בעזרת השם בקרוב ארכוש מצלמת קאנון A60.. מהאתר הזה ואני אשמח לקנות גם את המטען והבטריות משם, אבל לא חובה, אפשר גם בכל חנות אחרת (עדיף לא אנטרנטית..) כעקרון, רוצה בטריות חזקות, ומטען מהיר. עכשיו, המותג שהולך הוא GP.. http://www.camera4less.co.il/categories.asp?cID=70 שם יש כל מיני דגמים, בעיקר פשוטים.. נראה לי שהדגמים עם המטען המהיר של שעה שעתים, עולים הרבה מאוד.. אם יש מקום שמוכר את המקום עם המטענים המהירים פחות ממתאים שקל.. שיכתוב... כי לא מצאתי.. המטען הכי מתקדם שם הוא 3-8 שעות... מוגזם.. ראיתי עכשיו גם מטענים, שם, מהירים, אבל לא GP... יש שם אחד TurboPower - שהוא מטען מהיר, של שעתים. ויש גם של Sakal Electonics שהם בטריות 2300! חזקות מאוד! בקיצור... אני בהתלבטות... איזה…
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום! אני מחפש מצלמה קומפקטית בתקציב של 1000 ש"ח (אפשר גם דרך EBAY) - מה שמאוד חשוב לי במצלמה זה שיהיו תמונות איכותיות וכמה שיותר שליטה ידנית, וזום אופטי של לפחות X4 ויותר בכיוון של X5 X7. חוץ מזה היא צריכה להיות דקה יותר מהPOWERSHOT 720 שאם היא לא היתה כזו עבה הייתי קונה אותה בלי לחשוב פעמיים. אז זהו אני אשמח מאוד להמלצות לכמה דגמים שעונים על התיאור - ממה שראיתי בינתיים שמתי עין על ה OLYMPUS FE 340, MJU 1010 FUJI F100FD ובעדיפות נמוכה יותר PENTAX OPTIO Z10 ו CASIO EXILIM EX V7 (שאני מעדיף פחות בגלל שאין להן עדשה טלסקופית - אבל אם יש מישהו שמבין בנושא ויכול להעיד לטובתן אני אשמח... תמיד עדיף לי משהו קטן יותר שנכנס לכיס )
-
- 1 תגובה
- 924 צפיות
-
-
אני גר באיזור המרכז והסופת ברקים שהייתה פה אתמול הייתה מטורפת, נתקלתי במספר בעיות כשניסיתי לצלם אותה: 1) רוב הזמן היה גשם, ההגנה הכי טובה שהייתי יכול לת לה היא שקית ניילון חד פעמית יש לי פוג'י S9500 יש לה כיסויים עמידים למים?? לא ללחץ של צלילה רק לצילום בגשם. או שיש לכם פתרון אחר?? 2) בעייה טכנית - לא מצאתי את ההגדרות המתאימות לצילום ברקים, הצלחתי לתפוס ברקים רק במצב של מהירות תריס, כיוונתי אתת מהירות התריס ל1\60 200ISO והמצלמה התאימה את הצמצם F2.8.. למישהו יש מושג מהן ההגדרות הטובות ביותר??
-
- 7 תגובות
- 853 צפיות
-
-
אפשר להשתמש במצלמה דיגיטלית HP 735 כמצלמת אינטרנט? ??? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם, אני מחפש מצלמה טובה, קומפקטית, כשהדגש הוא על יכולות הוידאו שלה. לגבי התקציב, עד 1000 ש"ח זה מספיק, ואם יש צורך אפשר גם עד 1500. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
כמו שנאמר panasonic lumix dmc-lz2 לצערי עברו הקטנה(מבאס),ועברו עריכה קלה בפוטושופ. החתול נמצא בתוך כד.
-
- 7 תגובות
- 839 צפיות
-
-
יש לי את המצלמה A520 של CANON. חזרתי מטיול של שבועיים באיטליה וצילמתי כ-2 ג'יגה של תמונות. כשאני מנסה לחבר את המצלמה למחשב התמונות לא נקראות וכתוב לי "המצלמה או הסורק נמצאים בשימוש. נסה שנית במועד מאוחר יותר" (אין לי סורק..). ניסתי להחליף כבל USB וזה לא עזר. מה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 951 צפיות
-
-
אני מבין טוב בצילום סטילס, צלם וידאו ומפיק. הייתה לי את כל סדרת ה TZ של פנסוניק ומאוד אהבתי, רק שהעדשה חשוכה מידי...(מתחיל ב 3.3) לצילומים מקצועיים יש לי 60D, אני מחפש מצלמת טיולים ומשפחה שתיכנס לכיס. חשוב לי מאוד: עדשה איכותית,רחבה, צבעים יפים ותמונות מוארות ואיכותיות, גם ללא פלאש (אני לא אוהב פלאש). עומק שדה- אם ניתן לקבל מעט בוקה- וטשטוש עדין- טוב... וידאו- חשוב לי מאוד מאוד הוידאו, לא פחות מתמונות, כלומר וידאו איכותי, עם יכולת זום אופטי תוך כדי צילום (כמובן פוקוס עוקב). הבנתי שזום גדול לא יילך במצלמות האלה, אז אני יתפשר על X4 (התרגלתי לX16) ה S95 טובה, אבל הוידאו שלה ממש לא והיא "מיושנת". שקלתי לקנות את ה P300 של ניקון עד שקראתי קצת על ה XZ-1 של אולימפוס. האם …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברס, אני מחפש מצלמה SLR להתחיל להיכנס לתחביב הצילום איתה, התקציב שלי כרגע 1500 שח (מעבר לזה הידע שלי די נמוך) עד עכשיו ראיתי רק מצלמה אחת שתואמת לתקציב וממש לא רעה : הניקון D40... יש לי כרגע אולימפוס C5000 - חצי מקצועית שפעם נחשבה ליחסית די טובה, יש לה הרבה אופציות שאני רואה במצלמות SLR - שליטה בISO, פוקוס? (ניכתב לרוב כחדות במצלמה שלי) זמן פתיחת צמצם ועוד שטויות שאני משאר שכבר הפכו להימצא בכל מצלמה היתם מציעים לי להישאר איתה לבנתיים? או כדאי לעבור למצלמת SLR ולהתחיל להתרגל אליה?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זה מה שקורה כשאני מבלה זמן איכות עם אחי הקטן... את התמונה למטה הוא צילם, אחרי שכיוונתי את כל הפרמטרים במצלמה. נחשו מה מקור האור...
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה הכנסתי תכרטיס זיכרון שלי לא טוב וזה עשה לי בעיה במצלמה ושם כרטיס זיכרון לא עובד לי אה דרך אגב קוראים למצלמה שלי CANON A80 ואני לא יכול בלעדיה אז קיצור יש לי אחריות של שנה למזלי ורציתי לשאול אותכם כמה זמן יקח בערך לסדר לי את המצלצמה שלי כול ממשלוח הלוך חזור האם לעוד מישהו זה קרה ששלח לתיקון וכמה זמן זה היה ?? דרך אגב החברה זה חברת ניאו שעכשיו שינו את השם לקליק
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אהלן, יש לי חבר שמתעסק בצילום וקנה לאחרונה D80, רק שאין לו עדיין חצובה נורמלית; היום הולדת שלו מתקרב (סוף החודש) וחשבתי לקנות לו חצובה נחמדה שתתאים למצלמה. יש איזשהם מאפיינים מיוחדים שצריך לחפש, או דגמים שידוע שהם טובים? המחיר לא כל כך קריטי, אבל כמובן שעדיף שהוא יהיה בתחום הסביר. תודה
-
- 22 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
צילום ראשון שלי של טיפות [attachment deleted by admin]
-
- 26 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
היי, אני טס בקרוב לארה"ב ומעוניין לקנות שם מצלמה דיגיטלית קומפקטית. התקציב הוא 300 דולר מקסימום. מעט הדרישות שיש לי (וגם אותן אני לא בטוח שניתן להגשים בתקציב הנ"ל) הן שהמצלמה תהיה כמה שיותר קלה, בעלת יכולת לצלם תמונות סבירות גם בתנאי תאורה חלשה, יכולת צילום וידאו בסיסית ועם זום אופטי סביר. מפאת העושר המופרז במגוון המצלמות הקומפקטיות, אשמח להמלצה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
יש לי חבר שמשתמש במצלמה שלו להעביר קבצים ממחשב למחשב והכל... אצלי ה XP נותן רק אופציה של תמונות - איך אני יכול לשנות את זה ככה שאוכל לאכסן גם מידע במצלמה ? תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
כותרת :bigglasses:
-
- 4 תגובות
- 728 צפיות
-
-
נראה שכדי לצלם היטיב נוף כחצי שעה עד דקות אחדות לפני השקיעה באמצעות רצף תמונות HDR , עדיין זקוק לפילטר ND לא מדורג. וזאת מכיוון ששימוש בצמצם 22 יוצר קרניים לשמש. ולכן אני נאלץ להקטין את הצמצם לכדי 14 ואז השמש שוב לא נראית בתמונה. איזה דרגת פילטר אני צריך, ועל איזה מחיר/יצרן כדאי ללכת. Canon EOS עדשה 67 mm , EFS 18-135
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בביקורת החדשה ב-dpreview.com על הפנסוניק TZ5 עולה שהשיפור ב-ISO גבוה שמביא מעבד ה-Venus 4 במצלמה החדשה בהשוואה לדגם הקודם (TZ3) משמעותי מאוד. http://www.dpreview.com/reviews/panasonictz5/page6.asp מה שלא נאמר שם, זה שבהשוואה למצלמות אחרות עם חיישני 1/2.3~1/2.5 הפנסוניק טובה יותר. זה לפחות מה שאני רואה כשאני עובר על הקבצים של ה-TZ5 מול המצלמות הבאות: Canon SD870 Canon A720 Ricoh R8 Sony T300 Sony H3 Fuji S8000 Nikon P50 הנה כמה קרופים שממחישים את ההבדלים: ISO 400 מול קנון A720 TZ5 A720 בקנון הצבעים מתים, מן הסתם כחלק מניסיון להחביא רעש צבעוני. TZ5 A720 בקנון יש ארטיפקטים בלתי-הפיכים של חידוד. בפנסוניק התמונה נקייה יותר. ISO 80…
-
- 64 תגובות
- 10.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! קודם שתהיה לה אחריות גם בארץ.. אני מעוניין במצלמה קומפקטית, זום לפחות X6, 6 או 8 מגה פיקסל, מסך LCD גדול , עובדת על סוללות (לא סוללה מובנית). אפשרות לכיוונון חשיפת צמצם, ISO, צילום סרטוני וידאו עם קול, מהירות תגובה כמה שיותר מהירה. מטרות שימוש - בעיקר צילום במפגשים משפחתיים, טיולים וכדומה. לא שימוש מקצועי, אבל כמובן שהתמונות יהיו איכותיות.. אני נוטה לכיוון של CANON או אולימפוס או פנסוניק. אשמח להצעות..
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
היי הגיע הזמן (מי ישמע..) לשדרג את עדשת הקיט של הפנטקס K200 שלי (a.k.a "פני"), בעדשה עם צמצם 2.8 קבוע שישמש אותי בעיקר לצילומי פורטרט בתנאי תאורה קשים. יש לי כמה אפשרויות, ביניהן (אבל לא רק) אפשר למצוא את העדשות הבאות: Tamron 28-75 שעולה 350$ Sigma 28-70 שעולה 330$ Sigma 24-70 שעולה 430$ עכשיו, יש גם עדשות רחבות יותר כמו ה-Tamron 17-50 וה-Pentax 16-50, או בעלות "זום" משמעותי יותר כמו ה-Pentax 50-135 (שעולה "הון תועפות", 4000 ש"ח בארץ.. מצחיק שבקנוניקון זה מחיר פתיחה סטנדרטי לעדשות מיוצבות..). אני מתלבט לגבי איפה אני מעדיף להיות מוגבל.. בצד הרחב או באיזור הטלה. אני חושב שה-50-135 תגביל אותי בצד הרחב.. מינימום של 50mm נראה לי ממש לא מספיק. מצד שני קשה לי להצדיק ק…
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני צריך מצלמת וידאו טובה. אני מתכוון לקנות אותה בדיוטי-פרי או שאפשר גם בקנדה (לשם אני טס). כמובן אפשר גם בארץ אם זה באמת שווה את זה. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 823 צפיות
-