עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by bennash,

שלום (אולי הנושא לא קשור לפורום אם הוא לא קשור אנא העבירו אותו) יש לי מצלמת FUJIFILIM FINEPIX HS10 ZOOM X30 עם 21 מתוך 32 גיגה בייט של המיקרו אס.די. סרט מחולק ב30 דקות באיכות 1080p חיברתי את החלקי הסרט בMovieMaker בתוכנה היה אפשר לבחור 2 פורמטים לשמירה MP4 וWMV השני ניראה לי יותר איכותי אז בחרתי בוא. עכשיו יש לי צורב של ASUS BW-12B1ST ודיסקים של SILVER LINE BD-R X4 SPEED. השאלה היא: עם איזה תוכנה עדיף חינמית אפשר לצרוב את הסרט?

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by Alina,

http://img126.imageshack.us/img126/6255/timeng6.jpg http://img355.imageshack.us/img355/2956/dscf1707ei6.jpg אני: http://img270.imageshack.us/img270/9831/lillyprincess4bygerikaei5.jpg

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by The-StiG,

ראיתי בזמןה אחרון וחיפשתי מצלמות לצלם חובב(בעיקר של רכבים) והגעתי בינתיים למסקנה שהכי מתאימה בתקציב שלי (עד 1000 שח ) היא הfuji s1000fd , אני חושב שהיא הכי מתאימה http://www.ynet-shops.co.il/shop/Template/groupsalesproduct.aspx?came=598&AuctionId=7711718&amuc=5,48 יש גם כל מיני מתנות נחמדות במסגרת המחיר שמגיע ל1048. השאלה מה אתם חושבים על המצלמה ואם יש משו שיותר יתאים לי או יותר טוב המסגרת המחיר הזה . עוד שאלה בקשר למצלמה כי אני לא כזה מבין : מה הכוונה במייצב תמונה אופטי ומה ההבדל בינו לבין מייצב תמונה דיגיטלי אם מישהו מכיר את המצלמה יש לה תאריכון ואופציה לכתיבת השעה והתאריך שבה צולמה התמונה ?

• 24 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. Started by Guarding angel,

היי חבר מעוניין במצלמה דמוית SLR עד 1500שח שמצלמת בפורמטת RAW. עד כה מצאתי מצלמה אחת שכן עושה זאת והיא הPanasonic DMC-FZ8. יש אחרות שטובות ממנה עד 1500 עם אחריות מקורית בלי קשר לצילום RAW? הבחור מצלם הרבה פואטרטים,תמונות נוף ומאקרו.

5. עד איזה כמות זכרון תומכים המצלמות של canon כגון a620?

• 8 תגובות
    • 933 צפיות
  6. Started by benor,

חוף סירונית, נתניה.

• 17 תגובות
    • 2.8k צפיות
  7. הדרישות הם מצלמה איכותית כמובן... ועדיף מצלמה תומכת כרטיס זיכרון MMC(מכיוון שאני רוצה שישמש גם לפלאפון וגם למצלמה) מצלמה לא כולל הכרטיס עד 1700שקל ועם זום אופטי גדול(10X או אפילו מעל) אני חשבתי בינתיים על הMinolta Z6 אם תוכלו לאשר את בחירתי...

• 5 תגובות
    • 716 צפיות
  8. Started by bad-sector,

יש לי את זה שנים ב CANON A60, אין לי מושג אפילו מה זה... מישהו יכול לתת לי סקירה קצרצרה מה זה ולמה זה משמש?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by xena,

שלום, אני מחפש מצלמת וידיאו בתקציב של עד 2000 ש"ח לשימושים ביתיים. עדיפות ראשונה: וידיאו, אך הייתי רוצה שהיא תהיה גם מצלמת סטילס שיכולה לצלם תמונות באיכות גבוהה. אם צריך לחרוג מהתקציב למען קפיצה רצינית באיכות, אשמח לשמוע על כך.

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  10. Started by kobi3797,

מצלמהו7.1ומגה פיקסלוSP-510 UZוOlympusו http://www.zap.co.il/compModels.asp?model_id=469695 או מצלמהו7.1ומגה פיקסלוPowerShot A710 ISוCanonו http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=E-Camera&model_id=469625 ייצוב תמונה זה אומר שאם היד שלי רועדת אז המצלמה אוטו' מייצבת לי את התמונה ומונעת תמונה מטושטשת? מה שאין כלל באולימפוס. אני רוצה לקנות מצלמה עם זום שיהיה טוב... למרות שראיתי שבאולימפוס יש זום כפול 10 - כשניסיתי לצלם בה על הזום המקסימלי התמונה לא הייתה ברורה כלל!! רציתי לדעת מה אתם חושבים מה עדיף?! ואולי יש קופקטית אחרת[אני יודע שהאולימפוס לא קומפקטית] שעדיפה? [אבל עם זום של מינ' 6] הפיקס' לא משנה לי. תוודה מראש!

• 4 תגובות
    • 955 צפיות
  11. Started by Melkor,

שלום לכולם, אשמח אם תוכלו לעזור לי בנושא. לאחר כשנה שיש לי את המצלמה (סוני A300) החלטתי לשדרג את הציוד שיש לי עבורה. כרגע יש לי שתי עדשות קיט (18-70, 55-200) עדשת טמרון 70-300 (שכרגע קצת ניזוקה), פלטרים UV ומקטב, חצובה ופלאש 42AM של סוני. רציתי לשמוע המלצה עבור פילטרים נוספים (ND לדוגמא),שלט וכו'. אני משתמש כרגע במצלמה לצילום כל דבר שמעניין אותי (נופים, אנשים סיטואציות, לילה, מקרו וכו') כלומר אין כיוון ברור ל"למה אני צריך את העזרים?". אשמח אם תוכלו לעזור לי בסוג האביזר, דגם (ואולי גם מחיר ממוצע עבורו) ושימוש עבור האביזר. אני יודע שזה קצת כולל אבל... מה לעשות? תודה מראש

• 30 תגובות
    • 4k צפיות
  12. Started by ngc224,

שלום, אני יודע שתמונות ל Google Maps מוסיפים דרך האתר panoramio, וכבר הוספתי כמה... אבל יש גם אפשרות להוספת וידאו ל Google Maps דרך האתר youtube, הבעיה שאני לא יודע איך לקשר סרטון שיש ביוטיוב לגוגל... מישהו יודע איך עושים את זה ?

• 0 תגובות
    • 933 צפיות
  13. Started by idoraptor,

יש לי בעיה. לאחרונה החלפתי מחשב והתקנתי עליו ווינדוס XP 64 ביט. הבעיה היא שהוא לא מוכן בשום פנים ואופן לגלות את המצלמה הדיגיטלית שלי, סוני DSC-P10 הוא לא מוצא קובץ שמתאים בהתקנה האוטומטית.. וכשאני מוריד דרייבר של הסוני המחשב אומר שגירסת הווינדוס שיש לי לא מתאימה.. יש לכם אולי פתרון ? אני אובד עצות. ולא כל כך בא לי להחליף כרגע מצלמה... תודה רבה רבה לכל מי שיוכל לעזור עידו.

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  14. חלקו את התקציב איך שאתם רוצים מה שאני מבקש זו מצלמה איכותית וכמה שיותר פשוטה לצילום(אני לא צלם מקצועי אני רוצה נוחות אבל שיבוא כמה שפחות על חשבון האיכות). כרטיס זיכרון מינימום 128MB. סוללולת נטענות. אם לדעתכם יש משהו שממש שווה חריגה מהתקציב אני מוכן לשקול.

• 7 תגובות
    • 929 צפיות
  15. Started by weissby,

• 7 תגובות
    • 720 צפיות
  16. Started by Buffer,

היי, אני מחפש מצלמה טובה של Canon לשימוש ביתי, משהו חצי מקצועי DSLR או משהו(אני לא כ"כ מבין בזה). חשוב שיהיו סוללות טובות שלא יהיו בעיות וכאלה, כי יש לנו מצלמה עכשיו שלהם והבטריות עושות המון בעיות. מחיר פחות חשוב, כאילו אל תסחפו, אבל משהו שיתן תועלת מול מחיר טובה ושתספיק סה"כ לשימוש ביתי רגיל(בבית, טיולים כאלה..) תודה וחג שמח, אור.

• 50 תגובות
    • 3.9k צפיות
  17. Started by shshmul,

אם הם ישרדו אני אמשיך לצלמם כל יום-יומיים [attachment deleted by admin]

• 29 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. Started by idofr,

צולם (למרבה ההפתעה) עם nokia n95 בשוק בעיר העתיקה בירושלים

• 4 תגובות
    • 829 צפיות
  19. Started by sagi_10,

http://img115.imageshack.us/img115/8721/p1010121ls0.jpg

• 8 תגובות
    • 922 צפיות
  20. שלום לכל חברי הפורום. כצלם חובב ללא ניסיון כמעט במצלמות DSLR (רק דמויי) אך עם המון רצון ללמוד ולהתפתח כצלם חובב, החלטתי לשדרג למצלמת DSLR. התקציב לשם כך הוא כ- 800$ למצלמה פלוס עדשת קיט (ואבזור בסיסי כמו תיק וסוללות). אין לי נושא צילום מועד, אך לרוב זה בעיקר צילומים עירוניים (כמו למשל בטיולי ערים ונוף בעולם) ואנשים (אחיינים, משפחה, חברים) במגוון דיי רחב של תנאי תאורה (החל מאור יום בחוץ ועד לתנאי תאורה קשים). כמו שאמרתי כבר אני חדש בתחום ה- DSLR וככזה אין לי שום ציוד קודם (פרט לחצובה) או העדפה על אחד היצרנים. אופציית ה- live view חשובה לי למדיי וכמו כן צילום וידאו הוא אפשרות מבורכת (אך לא הכרחית). גורם חשוב נוסף הוא עלות הציוד ההיקפי והעדשות (שיבואו אני בטוח עם הזמן). כרגע…

21. Started by blitsi,

אז ככה אני מחפש מצלמה עד 1600 ש"ח, אני לא בדיוק מבין במצלמות ולא אכפת לי הגודל אז מה יש לכם להמליץ לי? זה די דחוף...

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  22. Started by PyroGhost,

מישהו פה מכיר תוכנה טובה לעריכת תמונות בפורמט RAW? התחלתי לצלם בפורמט הזה לאחרונה באופן דיי קבוע וזכרתי שתמיד אמרו שבשביל הפורמט הזה יש תוכנות שעדיפות על פוטושופ, האם זה באמת ככה?

• 60 תגובות
    • 6.8k צפיות
  23. Started by Ro-K,

שלום התקנתי את התוכנה ונראה לי שהיא לא מזהה את המצלמה כי אי אפשר ללחוץ על אפשרות העברת התמונות... יש למישהו רעיון איך לפתור את הבעיה? תודה

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  24. Started by amit_amit,

אשמח לתגובות עמית

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by zoman,

אני מעונין לקנות את המצלמה האם אתם ממליצים? יש לי גם אפשרות שניה את זו - PANASONIC DMC-FZ30 קצת יותר ישנה.

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.