עבור לתוכן

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. שברגע שהטמפרטורה תגיע לגובהה מסויים , הריליי יפעייל את הזרימה (המחשב) הטמפרטורה תימדד ע"י טרמוסטט אלקטרוני מחפש מדריך לבניה , סרטוט או כל דבר שתמצאו

• 22 תגובות
    • 5.2k צפיות
  2. Started by RazorJunior,

מישהו יודע איך ניתן להוסיף חיבורים פרללים? המטרה היא לשים מספר מסכי LCD שיראו אינפורמציה מרובה בו זמנית(כגון מצב רשת, מצב מעבד, ווינאמפ ועוד..).

• 15 תגובות
    • 3.3k צפיות
  3. Started by zokri,

אני רוצה לשים מאווררים עם אולטרה ואור כחול ואדום אני רוצה שהמחשב שלי יהייה יפה בקיצור אפשר בבקשה לינקים למחירים טובים של כל המוצרים שאני צריך? והסבר איך להתקין הכל?

• 12 תגובות
    • 2.7k צפיות
  4. אני רותה לעשות חלון לארד דיסק,והאם אני יכול לצייר עם UV אל החלק העליון של הארד דיסק,האם מותר לעשות את זה? ??? וגם האם הקטולדה הזאת תשפיע על צבעי UV,האפקט היה מהקטולדה הבאה?: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=946_947&products_id=5163

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. מה אתם חושבים יותר חשוב/יפה? עבודת כפיים והשקעה או שבסוף יהיה יפה? אני רוצה לדעת מה הגישה הכללית בפורום. אני אישית לא אוהב לראות עוד ועוד מארז שבא עם חלון ודחפו בוא שתי קטודות ומאוורר לדים. לדעתי מודינג צריך להעשות לבד או עם חברים, אבל לא בבית חרושת למארזים. כל פעם שאני רואה איזה מוד חדש, כמו החלון העילי עם החריטה ההוא שמאוד מצא חן בעיניי, אני נהיה מכור יותר. זה גם מה שמניב תוצאות הכי יפות בסוף, כי אתה לא מוגבל ע"י מה שיש במלאי. שלא תבינו אותי לא נכון, פרוייקטים כמו של עידו נגיד זה אחלה, כי הוא ישב ועבד על הסליבים שלו לדוגמא. אבל כשמישהו הולך לחנות וקונה מארז פרספקס, קטודות, מאווררי לדים וקירור מים, כמה שזה יפה זה לא הפרוייקט שלו, זה הפרוייקט של sunbeam ו EMP. קיצר, זה רק…

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by hack man,

אמממ איפה אפשר לקנות כמה זה בערך עולה זה בא עם כוס של 80 ממ? אולי למישהו יש להשכיר לי או לבוא אלי כי אני צריך כולה 3 חורים. תודה מראש

• 11 תגובות
    • 5k צפיות
  7. Started by idan1836,

אני צריך מדריך מקיף ושיהיה בעברית בבקשה לעשייה של פאן באס פשוט עם מתגים ולדים של צבע אחד או 2. זה לא ממש משנה לי.. אבל העיקר שיהיה בעברית. ;D ;D

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by MacGyver,

היה לי קצת משעמם אז: יצא די נחמד אם יש שאלות אתם מוזמנים.... איתן

9. Started by idan1836,

אני רוצה לקנות גומי למארז ואני רוצה לקנות מחנות ולא באינטרנט. הקטע הוא שאני לא יודע מה השם של זה. מה לבקש בחנות ? שיביאו לי ישר! כי בדרך כלל שאני נכנס לחנות אני לא יודע להסביר להם מה בדיוק אני רוצה כי אז שואלים אותי למה זה ובשביל מה אני עושה את הדבר הזה ?!@!#! אז מה השם המדוייק בבקשה ?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by love-its-my-name,

שלום . אני מעונין לקנות פאן באס : צריך שהוא יהיה בעל צג טמפרטורה ושיהיו בו לפחות 4 פאן באסים... אני רוצה את הכי טוב במחיר הכי טוב.. כאילו זה ששוה את הכסף שלו אבל לא חשוב כמה הוא יעלה... העקר שיהיה שווה את הכסף. וסורק : אני רוצה לקנות סורק ידני . זה שמתחבר ליואסבי ואז אני מעביר מעל הדף והוא סורק[שיהיה צבעוני] אם יש דבר כזה כמובן ואם אין אז את הסורק הכי קטן [בגודל דף פוליו] והכי דק שאפשר להשיג ב 350 שקל עריכה : טוב הקשר לסורק החלטתי כבר לקנות את ה http://www.pch.co.il/docs/pd64258309.htm או את הגרסה - 30 מאותו מוצר.. שזה בדיוק אותו דבר רק הבדל קטן בפיסקלים... אני אקנה את ה 50 או את ה 30 טלוי במחיר בלונדון [דודה שלי מגיעה עוד כשבועיים] . אבל[תמיד יש אבל אה?!] בקשר לf…

11. Started by yambtz,

אני צריך למאווררים שלי מולקסים זכר בשביל לחבר לפאן באס שאני בונה. נקבה בשביל הפאן באס זה לא בעיה, רוצחים ספק ישן, אבל אין לי מושג איפה להשיג נקבה. מישהו יודע?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by N.S,

מה ההבדלים ???

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by yambtz,

יש לי glowpad וחשבתי שאולי יש אפשרות לעשות שהוא יכבה אוטומטית אם העכבר לא זז 3 דקות. למישהו יש רעיונות?

• 14 תגובות
    • 2.7k צפיות
  14. שלום....רציתי לדעת אם הספק שלי(300W) מסוגל לסחוב פאן באס עם עוד 4 מאווררים? תודה לעונים 8) נ.ב........ אין לי מושג איזה חברה ואיזה דגם....

• 24 תגובות
    • 3.9k צפיות
  15. נתקלתי באתר הזה כשחיפשתי קצת מודינג ברשת ואני חושב שזה יעזור: http://www.skippari.net/phpBB2/viewtopic.php?t=474

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by 1nstall,

היי החלטתי כמו רובכם לעשות מוד ( במיקרה שלי חלון+ צבע ) את הצבע עשיתי במוסך למכוניות, ואת החלון עם איזה משהו שדומה לדרמל רק הרבה יותר גדול! הוספתי גם מאוורר ג'נרי שיתן אוויר לסינק של הצ'יפסט. זה המוד הראשון שלי ואני חושב שיצא יפה מאוד ;D הינה התמונות ( יש פה גם את המחשב של אחותי גם לו עשיתי צביעה) (שימו לב לתמונה מספר 5 ניראה כאילו המחשב בילתי נראה ( זה בעצם כחול ) http://photos.walla.co.il/eitv תנו תגובות של מה שצריך לשפר, ואפשר גם תגובות טובות כל תגובה תתקבל בברכה! Install

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by Lumber_Jack Jim,

טוב,אז הנה: החריטה בוצעה בעזרת דרמל וביט 194. (שקל ועשרים למי שמזהה את התמונה ).

• 18 תגובות
    • 3.1k צפיות
  18. הרבה פעמים אני רוצה להדביק סינק, אבל Damn, עם מה, דבק טרמי הרי לא מוכרים.. בכל מקרה הבעייה הראשית שלי היא סינק Volcano 7+ שאני חייב לשים אותו על הכרטיס מסך ואני לא יודע איך, אזיקונים אי אפשר כי הוא חוסם את החורים מלמטה, חוט נחושת אי אפשר, לא הולך, לא יודע איך... בכל מקרה אפשר עזרה? ובשביל משתמשי הפורום לא יזיק אם תגידו איזה דרך שאתם מכירים להדביק

• 23 תגובות
    • 3.7k צפיות
  19. Started by eizik26,

שלום אנשים מישהו יכול להסביר לי מה עשו כאן בעצם? http://bit-tech.net/article/56/ כלומר מה תפקידו של החוט הצהוב? בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 4k צפיות
  20. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

אני רוצה לנסות חלק מהדברים במחשב שלי בצורה יסודית, בעיקר מאוררים ודברים שצוברים לכלוך. עד כמה שאני זוכר אלכוהול אמור לבצע את העבודה. השאלה היא, האם זה נכון? איזה אלכוהול מומלץ? ועד כמה בטוח לשים היטסינק, מאוררים ואולי גם כרטיסים שונים, בגיגית מלאה אלכוהול. אם יש המלצות אחרות לניקוי גם יעזור, ניסיתי לחץ אוויר אבל הוא לא יסודי, אני צריך משהו יסודי שיוציא את האמא של הלכלוך מתוך החריצים הקטנים, וסתם לכלוך עקשן. תודה.

• 21 תגובות
    • 5.5k צפיות
  21. Started by Architect,

אוקיי, אז יש לי מסך של PALM PILOT Vx וזה מסך איכותי, גדול עם16 גוונים (משהו כזה) ואני כבר לא משתמש בפאלם, אז כה שחשבתי אוליי להשתמש בו למחשב - לווינאמפ וכדו'... יש לי רקע כללי באלקטרוניקה, אבל כזה דבר אף פעם לא עשיתי... אז אני מפחד, אנ י לא רוצה לעשות איזה טעות שתדפוק את המסך. מישהו מכיר מדריך לזה, או שיכול להסביר כללית מה אפשר לעשות? תודה רבה. רפאל

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by ku113r,

היי חברה. אני חדש פה ומקווה להשתלב קיצר אני עושה מוד למארז ובנתיים שמתי מאורר על המארז שיקרר קצת אני כרגע עובד על החלד הצדדי אני חותך את הצורה כמו של דיוק ניוקם משהו חייתי אחרי זה אני ישים קצת תאורה ואולי עוד כמה דברים. עכשיו מה שאני מבקש בבקשה תגידו לי מקומות טובים לקנות תאורה באזור תל אביב חולון רשל"צ והנה תמונות של תחילת המודינג: http://personal.zahav.net.il/personalsite/k4/k4113r/Photo001.jpg http://personal.zahav.net.il/personalsite/k4/k4113r/Photo1001.jpg אני מצטער על האיכות אבל זה מה יש בהמשך אני כבר יקח מצלמה טובה מחבר אני יעדכן בהמשך או מקסימום יפתח נושא חדש עדכון: מפרט; P-4 1.60 intel 35 GB G-Force 4 MX 400 64 MB 2x 64, 1 128=256 SDRAM mini ba…

• 16 תגובות
    • 3.8k צפיות
  23. Started by ofir123,

שלום רב, ברשותי לוח של גיגה בייט 7VTXE ופנאל USB של ASUS A7V266 לגיגה בייט יש יציאות בלוח לפנאל אבל הבעיה שאין לי את הפנאל המקורי שלו ויש לי פנאל של אסוס, אבל החיבורים שלהם לא מתאימים. צירפתי שתי תמונות של החיבורים אחד באסוס ואחד בגיגה בייט בבקשה שתעזרו לי לחבר את הלוח לפנאל של אסוס ובאיזה כבלים אני צריך להשתמש. גיגה בייט: אסוס: עריכה: אחרי העזרה שלכם הצלחתי לבנות את הפנאל! חתכתי חוט חוט מחיבור בין הסידי לכרטיס כל ככה 3 כבלים ועכשיו הכל עובד טוב! תודה רבה! עכשיו חסר לי רק לקדוח במארז!

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  24. טוב שלום חברי פורום אלקטרוניקה ומודינג,כפי שראיתם בכותרת אנוכי רוצה לקנות את הלד הבא: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=5154 אז שאלתי היא כזאת,איזה נגד אני צריך לצורך חיבורו למולקוס?! תודות רבות לעוזרים . עריכה:כדי להקל קצת ואולי לזרז את התהליך,הינה השם המלא,Blue 5mm LED 4000 Mcd.

• 15 תגובות
    • 3.4k צפיות
  25. מה הנגד המשתנה צריך להיות? 100 קילו אוהם 10 קילו אוהם לא הבנתי.. אם זה לא משנה, מה כדאי?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים