אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
אממ יש לי "מטען"(סתם ממיר מתח של טלפון בית)עם חצי אמפר ו12 וולט הקטע שאני רוצה להטעין איתן 2 מצברים של 6 וולט אז אפשר לחבר אותם בחיבור טורי שיתקבל 12 וולט וככה להטעין אותם? ועוד שאלה:יש לי מערכת ניידת עם רדיודיסק של רכב ורמקולים,הרדיו דיסק דורש 8 אמפר שהמצבר שלי מספק 8.5 אמפר ושהמצבר מוטען עד הסוף הוא לא מספיק להרבה זמן בשביל המערכת כי גם המערכת דורשת כמעט את מלוא האמפר בגלל העוצמת קול ברדיו דיסק וההפרש הקטן גם ממש משפיע בקיצור אם אני יחבר 2 מצברים של 6V ו12 אמפר לשעה כל אחד אז יצא 12V ו24 אמפר לשעה?מה יותר טוב מבחינת כוח וזמן המצבר היחיד של 12V ו8.5 אמפר או שניי המצברים של 6V ו12 אמפר? תודה מראש וסליחה על זה שאני כותב הרבה ושאפשר היה לסכם בכמה שאלות קטנות.. לילה טוב ושוב…
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
לפי 4 פי 800 יש את ההכנה אבל חסר רק החיבור עצמו אתם חשבים שאני אוכל עם קצת[או הרבה] עבודה להפוך תלוח שלי לדלוקס מתפקד? שימו לב להבדלים: אם אני לא ראיתי משהו תודיעו לי... עריכה: עכשיו ראיתי בעצמי איפה טעיתי חסר צ'יפים ליד כל אחד מהרכיבים שהצבעתי עליהם [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. מארז מסוג Corsair 800D, שיש בצבע קצת פיצוצים.... כיצד אוכל לתקן זאת? איזה צבע עלי לרכוש, ומאין? בנוסף על כך - בעקבות טמטום טהור, נשארו באחורי המארז שאריות הדבק מהמדבקות שבהם השתמשו לסידורי הכבלים. ואני לא מצליח כל כך להוריד את זה על ידי שטיפה במים או שימוש במטלית לחה. האם יש הצעות איך נפתרים משאריות הדבק האיום הזה?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אם מישהו יודע מה זה בדיוק תג למארז מואר? אז שיגיד שיכתוב פה בבקשה ועוד שאלה מה ההבדל בין גריל מואר לבין גריל מואר uv ושאלה אחרונה היא מה ההבדל בין קתדוה לבין לד?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי את העכבר הזה של Microsoft http://zap.co.il/model.asp?model_id=30381 ואני לא יודע איך לפתוח אותו הורדתי את המדבקה ואין שום בורג מישהו שיש לו את העכבר או יודע איך לפתוח אותו בבקשה שיגיד ליי.. {אני רוצה לצבוע אותו}
-
- 5 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
היום אני נהגתי לסבתא שלי ברכב.. (לארוחת חג) ופתאום כזה אני אומר לעצמי.. "למה לא...?!!!!" ;D נפל לי האסימון... ראיתי שיש כאן אנשים שבנו כמו DVD כזה לטלויזיה בסלון...(מיני מחשב) אני חשבתי לעצמי.... אולי.... מחשב באוטו!!! על אותו סגנון!!!! חשבתי על הכל... ראיתי שיש מדריכים לחיבור מסך LCD של סוני פליסטיישן 1... (אם את מכירים זה כזה מסך שמחובר לפליסטיישן עצמו) למחשב... מחשב כן.. כזה... יכול לבוא בתוך הפרונט איפה שנמצא המערכת..(אתם אולי חושבים מה הוא משוגע איפה יש שם מקום תאמינו לי אחרי אין ספור התקנות של מערכות באוטו שלי אני מודיע לכם חגיגית יש מקום!!!!) אפשר לחבר את המחשב למערכת עצמה... משהו סטייל דובלי דיגיטל.(טוויטרים ומערכת ברמה) (יוווו אני מתרגש... חחח אני חייב להוציא את …
-
- 40 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
יש לי פלאפון מוטורולה עם מסך קטן ואני לא רוצה ממש ת'פלאפון! אז חשבתי להוציא את המסך ולשים באחד הפאנלים של שבקדמת המארז.. אפשרי? :
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בקרוב יגיעו שאר החלקים , בתכנון : לופ של 2 רדיאטורים : 140 ו240 משורשרים ביניהם . בלוק למעבד ( קיים ) כ.מסך SAPPHIRE 290X TRI-X OC , הכרטיס אצלי ( מדהים ) הבלוק של EK בדרך . 2 דיסקים CORSAIR 120 GT במערך RAID 0 ( קיים ) 2 דיסקים של 2TB ( קיימים ) והכל הכל הכל בתוך ה250D הקטנטן הזה . אולי יוחלפו לוח האם והמעבד אם אני אתחרפן לגמרי , אני חושב על ASUS MAXIMUS VI IMPACT ומעבד 4770K אבל כרגע נסתפק בASUS P8Z77-I DELUXE עם ה3570K האמינים והטובים שלי תמונות נוספות בקרוב שבוע טוב BLADER
-
- 115 תגובות
- 56.4k צפיות
-
-
יש לי מה שנקרא "נורת קדם ברקס" הפנס הזה שיושב על המגש מאחורה באוטו ברגע שלוחצים ברקס הוא נדלק, אז ככה הנורה עובדת ברכב על 12V או פחות יש לי אותה עם הבסיס שלה וזה ממש יתאים לי למארז, להושיב אותה היא מתאימה בדיוק!! השאלה שלי היא: האם אני יכול לחבר אותה עם מחבר מולוקס ישירות לספק הכוח.< או שעלי להוסיף לו נגדים? ואם 12 זה חזק מדי בשבילו אני יכול לחבר במולוקס על החיבור של ה5V לא? אנשים תעזרו לי בזה ובקרוב אני אעלה את המארז החדש שעשיתי!!!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם, ישבתי שיפרתי ושירטטתי וכעת אני מבקש חוות דעת אחרונה אם לא שכחתי משהו ואם הכל נראה סביר. המעגל מתוכנן ל5V DC ושני רגלי הבקרה משמאל למעלה יקבעו איזו שורה תהבהב. קצב ההבהוב יקבע ע"י הפוטנציומטר המחובר ל MC1455 שהוא תואם CMOS ל 555. Top_Gun, Big Foot, מישהו אחר שבעניינים, תנו איזו מילה. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 918 צפיות
-
-
לפרוייקט קטן שאני עושה אני צריך שמנוע מסויים יסתובב ויגרום לפיסת מתכת לנוע קדימה ואחורה {כמו מטוטלת http://62.90.118.184/_Uploads/107pendulum.png} חשבתי על גל ריבועי בתדר נמוך מאוד או על כמה סרטוטים שניסיתי אשמך אם יהיו ניסיונות לפתרון לכל אחד צורת חשיבה משלו לכן כל אחד יכול לתת פתרון מדיוק{אפילו אם יש משהו כזה קיים גם אפשרות נגיד צעצוע או משהו כזה}
-
- 1 תגובה
- 849 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת לגבי חומר עיצוב שיש ביכולתו להתקשות על פלסטיק חלק... רציתי לקבל מחירים חנויות ביורשלים, סוגים ותחיליפים לגבי החומר הזה.. תודה, Aviko
-
- 8 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום. היכן ניתן למצוא מסכי LCD גרפיים בחיבור USB או SERIAL למכירה בארץ? ובאיזה מחירים? תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה שלומכם חח שמעו יש לי בגן שלידי מצלמה כנראה על-חוטית של המשטרה ורציתי לדעת איפה היא בידיוק כי רציתי לעשות משהו מגניב..... אם באמת תרצו לדעת מה אני יגיד לכם אם תבקשו 8) ובקשר לאנשים הצדיקים אל תתחילו להתבכיין שזה לא חוקי וכל זה אני לא רוצה לעשות שום דבר קיצוני.... ומישהו אמר לי גם שאפשר לגלות אותה עם מכשיר ווקי טוקי פשוט.... חח כמובן שבהתחלה צחקתי ועד עכשיו אבל יש סיכוי לגלות אותה איך שהוא????
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.gizmodo.com/gadgets/pcs/cebit-06-case-modding-competition-159631.php מדובר על משתתף בתחרות המודינג של התערוכה... לצערי לא מצאתי סיקור של כל התחרות ואפילו לא את המידע של המוד הזה, אם למישהו יש לינק לעוד תמונות מהתחרות שירגיש חופשי לשתף! עריכה: מצאתי סיקור של התערוכה של 2005, מה שאומר שאולי בקרוב גם הסיקור המלא של התחרות של 2006 יגיע לאינטרנט: http://www.hexus.net/content/item.php?item=1077
-
- 9 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי איזהו שנאי/מייצב מתח או כל מה שזה לא יהיה, ואני פשוט לא מבין מה השימוש בו (הוא הגיע לידי לפני כמה ימים חשבתי שוכל לנצל אותו) מכיוון שהחיבור UOTPUT שלו הוא בעצם חיבור מקלדת (משו מוזר) אז עשיתי רגע חושבים לפני שחיברתי אותו למשהו והנה אני שואל אתכם של מה לעזעזל השנאי הזה תמונות: מבפנים (אולי החלקים יכולים לעזור בזיהוי( עוד מבפנים: ועכשיו עם המכסה: החיבור המוזר של ה-UOTPUT ולבסוף כל הכיתוביות שעל השנאי (שזה מה שאמור הכי לעזור) אם מישהו מבין בשנאים בבקשה תעזרו לי אני לא יודע מה אני יכול לעשות אם זה ואני רואה שזה שנאי רציני
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני מתחיל בתחום הארדואינו, התקנתי את התוכנה (1.5.8.) ובכל פעם שאני מנסה לקמפל את הסקטש' (גם את הדוגמאות המגיעות עם התוכנה) עולה לי השגיעה הבאה: Arduino: 1.5.8 (Windows 8), Board: "Arduino Uno" avr-g++: error: C:\Users\Admin\AppData\Local\Temp\build6686623784589788295.tmp\Blink.cpp -o C:\Users\Admin\AppData\Local\Temp\build6686623784589788295.tmp\Blink.cpp.o: No such file or directory avr-g++: fatal error: no input files compilation terminated. שגיאת קומפילציה. This report would have more information with "Show verbose output during compilation" enabled in File > Preferences. אני לא יודע מה צריך לעשות כדי לפתור את הבעיה, אשמח לעזרה
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, בכל כבל USB יש ארבעה חוטים שונים: אדום ושחור - למתח, וירוק ולבן. השאלה שלי היא מה עושים / איך שולטים בלבן והירוק. יותר ספציפית, יש לי איזה צעצוע שעובד על 6 וולט ואפשר להפעיל אותו עם היואסבי, ואני תוהה אם אפשר להשתמש איכשהו בחוטים הירוק והלבן כדי להשתמש ברמקולים והמגבר של המחשב במקום הרמקול של הצעצוע. מה אתם אומרים? תודה, אלון
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי מה קורה זה שוב אני. הפעם אני ממחפש לעשות מודינג קל שאני יכול לעשות אני בן 14 וחצי אז אל תתינו לי דברים ממש מסובכים זה פעם ראשונה שלי ואני רוצה לעשות מודינג יפה אם יש לכם אפשרות לתת לי לעשות מודינג לדברים הבאים: לא חייב כולם אפשר אחד הגה + הילוכים + מעצור יד + גז +ברקס (דוושות) רמקולים 4 רמקולים גדולים וסאב מקלדת / עכבר ps2 שלט ps2 אשמח אם תעזרו לי בתודה מראש ותודה רבה שי בן יהודה
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
יש איזה מדריך בעניין של לדים שנדלקים לפי המוזיקה ושם כתוב שצריך רכיב בשם TIP31 ושאלתי היא האם רכיב זה הוא רכיב מייצב מתח MC 7805CT? ואם זה לא אותו הרכיב מה אני צריך לומר למוכר כדי לקנות ממנו את הרכיב TIP31? תודה מראש לעונים
-
- 4 תגובות
- 856 צפיות
-
-
רציתי לשתף אותכם בפרויקט קירור מים שלי שאת האמת סיימתי אותו דיי ממיזמן אבל עכשיו הוא עובר כל מיני שיפורים קטנים כמו הוספת מד טמפרטורה וכו אז ככה זה בנוי מ: משאבת 1200 ליטר/שעה שני מאווררים 120 מ"מ 97CFM רדיאטור שני בלוקים אחד למעבד אחד לכרטיס מסך וקופסת קראטון של ערכת מגן שהשגתי(לא מצאתי קופסה מימתכת במימדים האלה) לצערי הצלחתי לעלות רק שלושה תמונות ואני לא מצליח להעלות לשום אתר אז כל הודעה אני יעלה תמונה... בכל מיקרה הנה התמונות: [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 80 תגובות
- 10.6k צפיות
-
-
וכמה עולה פרספקס ? עידכון: איפה אפשר לקנות ברגים יפים וארוכים (בשביל לבחר פרספקס) כמו אלו http://www.pcextreme.net/reviews/sunbeam_acrylic_case/7.jpg תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
CD24 -3BZ אותה מנורה כמו בלינק http://www.jb-electronics.de/html/elektronik/nixies/n_cd24.htm רק שבגרסת 3BZ יש לה תושבת מובנה. 200₪ ליחידה. יש לי תחושה שאם לא ימצאו קונים, אני אבנה מהם בסוף שעון וינטאג' בסגנון https://lockerdome.com/6391315667620929/7222566758788116
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
רק אתמול כשפירקתי ת' מחשב גיליתי איזה יציאה שאני לא מכיר בלוח, בדקתי בחוברת והבנתי שזה למקלט אינפרא אדום.עכשיו השאלה שלי היא האם אני יכול לחבר לשם מקלט כמו שיש פה במדריך אם החיבור רק 5 פינים, או אם איאפשר למי יש מושג איפה אני יכול לקנות כזה? בקיצור איך אני יכול לנצל את זה? ד"א יש לי לוח של MSI דגם 845E Max.
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-