עבור לתוכן

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. 2 הפרוייקטים הראשונים שלי תגיבו אם יש מקום לשיפורים אני ישמח לישמוע( ליקרוא) http://d.turboupload.com/d/648973/the_pro.WMV.html ןעכשיו (תגובות אני מקווה)

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  2. אני עומד להכין תאורת מארז ע"י לדים ויהיה גוף תאורה אדום וכחול. לכל אחד מהם יהיה מתג ואז המארז יוכל ליהיות אדום, כחול, או סגול, אם אפעיל את שניהם ביחד. שאלה: איך אני מחבר את המתגים דו מצביים לכל אחד מהם...?

• 4 תגובות
    • 830 צפיות
  3. לא כל כך קלטתי שם את הנוסחה ואני חייב לקנות את זה לפני החג. מה שהולך לי על המאורר זה 12V ו0.12A תעזרו לי בבקשה מהר!!

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  4. Started by or0126,

אני רוצה לנסות את מזלי השנה בתחרות מישהו יכול לתת לי יותר פרטים עליה למשל מה הקטגוריות של השיפוט וכדומה

• 6 תגובות
    • 862 צפיות
  5. אני מתכוון שאם אני קונה איזה מטען למכשיר שלי מחו"ל ששם הכול מותאם למתחי השקעים שלהם 110V +- אני חושב. ובארץ זה 210V בערך אז אם אני יחבר תמטען שקניתי שם בארץ אז יכול ליהיות שזה ישרוף משהוא לא?? אוו שצריך לקנות איזה שנאי.? תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Kidney_stonE,

לא מקורי, האמת, קראתי את זה אפילו פה, בטוח, פרוייקט שמישהו חשב עליו, ואין לי מושג מה נסגר איתו ולא מוצא אותו בחיפוש. בכל מקרה מי שהרעש מהמחשב מפריע לו (ושוב, זה לא רעיון שלי) יכול לשים את המחשב בחדר אחר, שיש בינו לבין החדר עם המסך - קיר מפריד. עכשיו, דרך חור בקיר, בונים פאנל שליטה על המחשב (לדים מהלוח שמראים על ON/OFF ומצב ההרדיסקים, וכמובן כפתור הדלקה וכיבוי) את כל הדברים האלה כמובן צריך לחבר ללוח. ומעבירים כבלים או נקודות שליטה אלחוטיות (במקרה ויש לכם ציוד אלחוטי) למקלדת, עכבר, מסך, מודם. - גם, הכל עובר יפה בצד, דרך פאנל השליטה. (אפשר את הכבלים להעביר האמת בלי קשר לפאנל השליטה, מלמטה יותר, שיהיה אסתטי) הפאנל יהיה די קטן, בגודל שקע חשמלי בערך, כולה כמה לדים וכפת…

• 9 תגובות
    • 943 צפיות
  7. אוקי...יש לי חבר עם לאפטופ...עכשיו המעבדה טענה שהלוח אם של הלאפטופ נשרף ומאז הוא שוכב לו בקייס שלו. לא יודע אם זה נכון או לא אבל הוא מחפש פראייר שיקנה ממנו ת'מחשב עכשיו החלטתי שאני רוצה עוד מחשב לעצמי ואין לי הרבה מקום...מה שאני רוצה לדעת זה האם אני יכול איכשהו (למעשה אני בטוח שזה אפשרי רק לא יודע איך) לחבר את המסך של המחשב הנייד (לא איכפת לי לקרוע לו ת'צורה כל עוד יש לי מושג מה אני עושה) למחשב... לא מאמין שזה יעזור הרבה אבל המחשב שלו זה איזה סוני וואיו...אם הדגם הספציפי יעזור אני אשיג ת'דגם...

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  8. המראה המשעמם של המקלדת והעכבר נמאס אז התחלתי לעבוד על מוד למקלדת ולעכבר שהוא!.... מוד למקלדת!!!!!! *פרוק כל המקלדת ! *הכנת מבנה למקלדת מפרספקס ! *החלפת הלדים של המקלדת ע"י לדים אחרים חשבתי על כחול...וגם חשבתי לעשות תאורה לכל המקלדת בצבע כחול או שכל קבוצת מקשים תיהיה בצבע שונה וגם להוסיף כפתור ON ו OFF כדי שאני יוכל להדליק תתאורה מתיי שמתחשק לי בעיקר בלילה...!!!! *בניית כפתורים שטוחים מפרספקס לפחות אני ינסה לעשות את זה במקרה הכי גרוע אני ישים תכפתורים המקוררייים של המקלדת....! **על זה אני עוד לא סגור אבל אני רוצה להוסיף 2-3 מאווררים קטנים זוהרים למקלדת לאיוורור של האצבעות ...***עוד חושב על זה*** *** והשלב הסופי אחרי שאני יעשה בהצלחה מה שאני רוצה לעשות חיבור המלקדת והפעלתה…

• 5 תגובות
    • 855 צפיות
  9. Started by Aviko,

יש לי לוח פרספקס אבל יש עליו מלא שריטות קטנות... אני מועניין לבצע עליו חריטה: א.באיזה כלי לבצע את החריטה? ב. אם אני אאיר את החריטה עם לדים, השריטות הקטנות יבלטו גם? ג. אם אפשר אתרים של ציורים שאפשרי לעשות עליהם מהם חריטות. תודה לעוזרים, אבי

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  10. Started by noambaum,

שלום לכולם! התחדשתי במארז שקוף של AERO COOL ויש לי שם 4 מאוורררים שלכולם יציאת 3 פינים. לי על הלוח אם יש חיבור רק לאחד. שמעתי שיש מתאם של זלמן - מצד אחד מולקס 4 פינים שממנו יוצאים 4 חיבורי מולקס 3 פינים - כזה אני מחפש! אנא תעזרו לי מהר כי המחשב שלי עובד כרגע עם דלת פתוחה ומאוורר אחד! אשמח לקבל לינק . בתודה נועם

• 7 תגובות
    • 726 צפיות
  11. Started by arm123,

אז ככה, במחשב שלי יש מאורר של שרת שעובד על 220V. אני רוצה לבנות לו בורר מהירות. תודה מראש לכל העונים.

• 13 תגובות
    • 947 צפיות
  12. Started by amit_rah,

אז ככה אני רוצה לדעת מאיפה אני יכול להשיג לדים בכמות ובכל מיני צבעים ותישתדלו לא מאתרים אלה מחנויות וכל השאר! תודה מראש

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  13. Started by papush,

עבדתי עם הדרמל היום... קיצר באמצע העבודה הוא עשה רעש של כאילו קצר בתוכו אז מהר כיביתי אותו... אבל הוא פשוט אל חזר לעבוד מישהו נתקל בתופעה?

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  14. מעשנים?הפסקתם? יופי... אם יש לכם נרגילה במקרה או צינור של נרגילה פשוט תגזרו אותו מכל צד בקצה שלו אחרי זה תקחו סלוטייפ שקוף תעטפו טיפה בכל קצה שהצינור לא יפתח...אחרי תקחו תצינור ותכניסו לתוכו את החוטים שנמצאים במארז ...של הספק כוח וכו' וככה לא תצטרכו לקנות "גרביונים" לחוטים ...ככה לפחות אני קורא לזה וסתם יוסיף לכם קצת יופי במארז...!

• 2 תגובות
    • 863 צפיות
  15. Started by alergic,

המחשב שלי הוא P4 3.0 FSB 533 אם GEFORCE 6600 ואני צריך מאוורר חזק אך שיהיה שקט ככל האפשר(גם בעומס הציעו לי את BIG TYPHOON של THERMALTAKE אך ראיתי כמה מאווררים יותר חזקים רציתי לשאול אם לקחת את ה TYPHOON או שיש לכם הצעה אחרת. מחכה לתגובה מהירה אני רוצה לקנות היום 29/5/06 טווח הכסף הוא עד 300-400 אם יש הצעה יותר יקרה תשימו אותה ליד הרגילה ואני אבחר. עוד דבר אם מישהו יכול להסביר לי איך יודעים שהוא שקט ? על מה מסתכלים?

• 4 תגובות
    • 817 צפיות
  16. Started by yilya,

פירקתי מסך LCD ממשב נייד של IBM מספר היצרן של המסך הוא: LM-CK53-22NEZ השאלה שלי היא האם ניתן לחבר אותו למחשב... כל מה שאני צריך זה את השרטוט של הקונקטור או מדריך... למי שיש מידע על כך בבקשה תגיבו תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. החלטתי לעשות וולט מוד ל 9700 שקשיש שלי, קראתי כמה מדריכים והחלטתי לנסות. במדריך רשום שצריך להוריד את הלוחית אלומיניום שיושת על הבקרי מתח. אז לקחתי להב של סכין יפני וניסית להכניס אותה בין הלוחית לבקרי מתח כדי לפתוח את ההדבקה. לא ידעתי כמה בקרי מתח יש שם ואחרי שהפרדתי שלושה מהם הלוחית לא יצא אז כופפתי אותה טיפה פתאום הלוחית יצאף אך שמתי לב שהיה עליה ג'וק קטן . חשבתי לא בעיה, נלחים אותו חזרה. אבל אז ראיתי שכל הרגליים שלו נשארו על הלוח. אז לקחתי גידים של חוט חשמל והתחלתי להלחים. למזלי הכל עובד עכשיו אבל נגיעה קטנה במקום הזה והכל יתלש. אז על תנסו דברים לפני שאתם בטוחים ב100000% מה אתם עושים. [attachment deleted by admin]

18. שלום לכולם. אז ככה: אני הולך לרכוש מחשב חדש. המחשב יוצב בסלון, ואני עובד בחדר. כל הכבלים כמו USB, DVI וכו' עוברים דרך חור בקיר (מרחק של כ-3 מטרים). מה אני מעוניין להשיג? 1. חיווי על הטמפרטורות של המחשב ועל המאווררים על צג חיצוני שנמצא אצלי בחדר. ממש כמו הבקרים והצגים שנכנסים לסלוט 5.25, אבל להבדיל - משהו שאפשר להציב מחוץ למחשב במרחק כמה מטרים. 2. חיקוי הפאנל הקדמי של המחשב אצלי בחדר - קרי: לחצני Power, Reset, נורות Power, HD. האם יש פיתרון כזה מוכן, או שעלי לבנות בעצמי? רעיונות?

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. יש לי כמה שאלות, אני לא בטוח שכולם קשורות לפה... 1. איפה הכי זול לקנות את הנורות הזוהרות האלה (ניאון קוראים להם??) , באינטרנט או בחנויות? אם באינטרנט אז באיזה אתר? ואם בחנויות אז באייזו רשת חנויות?? 2. הטמפרטורה במחשב גבוהה, אני חייב לקנות מאוור? איפה אפשר למצוא משהו זול וטוב יחסית למחיר? 3. נכון יש במחשה את החוטים שמעבירים חשמל? הצבעוניים האלה שבקצה שלהם יש חיבורים לבנים? אלו שמתחברים לספק כוח.. (אין לי מושג איך קוראים להם), בקיצור, לא נשארו לי עוד כאלו פנויים, ואם אני אקנה חלק חדש לא יהיה לי לאן לחבר אותו, מה אפשר לעשות?

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  20. אפשר עזרה ? יש לי איזה 50 לדים ורציתי להשתמש בחלק מהם כדי להאיר את המארז.. הלדים הם לא אולטרה ברייט הם בצבע אדום רגילים.. http://wuarchive.wustl.edu/pub/aminet/pix/misc/warp-led.jpg

• 2 תגובות
    • 832 צפיות
  21. Started by se7en,

שלום אם אני רוצה לחבר כמה לדים ללוח כשההרדיסק פועל, איך אני עושה את זה? טורי או מקבילי? האם היציאה הרגילה מהלוח ללד של ההרדיסק תעמוד במתח של...נגיד 10 לדים?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by RX7,

1. http://img147.imageshack.us/img147/708/0146sg1.jpg 2. http://img147.imageshack.us/img147/8618/0159lo.jpg 3. http://img355.imageshack.us/img355/9839/0169ss.jpg 4. http://img355.imageshack.us/img355/9539/0170wq.jpg אישית אהבתי 8)

23. Started by fire1ce,

שלום לפני כשבוע התחלתי לעסוק במודינג אני לא ממש משקיע כסף כי אין לי. אבל אני מנסה לעשות כל מה שאפשר במחיר מינימלי. בהתחלה עשיתי מגבר לאוזניות לחלק הקדמי של המארז כמו CD-ROM על זה אתם יכולים לקרוא פה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=146154.0 BTW: נתוני המחשב שלי: Crossesor: Intal Pen4 3.0GhZ Mother Bord: ASRock P4VT8 Memory: Kingstom 512 DDR 400hrz HD: WD 120GB GeForse FX 5200 128MB TV Card - PinacleStudio CD RW, DVD RW Case: Common! :'( - Wont be after the moding! היום (19.10.05) עגלתי את הכבלי ה IDE שלי במחשב ואת הכבלים של הספק. עלות של 10 שקל! ציוד: צינור, סרט בידוד (לא בדיוק עשה את המטרה שלו =)) בהמשך אני יעשה חלון במארז ותאורה! ידכו…

• 119 תגובות
    • 13.5k צפיות
  24. Started by אנימשוגע,

בעקבות המלצה מחבר מצאתי את האתר המושלם הזה!!! ונחשפתי לתחום המודינג זהו פרויקט המודינג הראשון שלי ולאט לאט אני מאמין שאני אשתפר נתחיל: מפרט המחשב: מעבד:Intel Celeron D 335, 2800 MHz לוח:Gigabyte GA-8IPE775-G (5 PCI, 1 AGP, 4 DDR DIMM, Audio, Gigabit LAN) כ.מסך:RADEON 9550 (128 MB 2 כונני הרד דיסק:80+20GB צורב dvd של lg צורב של lg כ.טלויזיה הפרויקט שלי החל כמשהו לא מתוכנן ואז בא לי הרעיון אני חולה על הפועל ת"א(זה קצת מובן לאור השם של הפרויקט),להלן הדברים שאני מעונין לבצע במארז: סידור כבלים:בוצע הוספת 3 מאווררים 8 מ"מ ועוד מאוורר 12 מ"מ:בוצע צביעת המארז בצבעים אדום+שחור:בוצע עשיית חלון בדלת השמאלית:בשלבי תיכנון עשיית חריטה בדלת הימנית:בשלבי תיכנון בניית פ…

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. Started by Aviko,

מאיפה לקנות חדש? איך להתקין,,? תודה לעוזרים?

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים