עבור לתוכן

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by SUB-ZIRO,

חבר'ה משהוא נותן לי במתנה אפשרות לקנות רכיבים אלקטרונים ב200 ש"ח ורציתי לשאול אותכם איזה רכיבים בדרך כלל משתמשים למודינג חוץ מלדים ונגדים כמובן על איזה עוד חלקים הייתם ממליצים לי לקנות מפסקים וכו' רעיונות יתקבלו בברכה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by monya2007,

שלום לכולם, רציתי לדעת איפה אני יכול לקנות רצועת הארקה בראשון לציון או איפה יש חנות אלקטרוניקה בראשון לציון אני צריך כתובת מדויקת איפה לא " אתה יכול לקנות בראשון יש מלא חנויות" אני לא יודע איפה יש חנויות אלקטרוניקה אז בבקשה תשובה מדויקת (גם אתר אינטרנט זה טוב [אפילו עדיף])

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by fuck off,

קניתי דימר, כשחזרתי הביתה נזכרתי שהמקום שבו רציתי לשים את הדימר יש גם שקע וגם מתג כיבוי של האור באותו מקום, זה משולב כזה. יש למישהו רעיון מה לעשות? אני חייב ת'שקע... המחשב מחובר אליו, ואין שקעים קרובים.

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  4. אני כבר מטעין אותו יומיים רצוף אוקיי אני מנתק אותו מ ה USB נדה כאילו עדיין סוללה ריקה מה כדאי לעשות מה אתם ממליצים? האם לדעתכם הנגן דפוק? האם להחזיר אותו כמה שיותר מהר? הנגן נקנה ביום שישי האחרון הוא עלה לי 160 שייח 2 גיגה אם תוכלו חברים יקרים לעזור לי ולהגיד לי מה לעשות אני ישמח מאוד בכבוד רב eliran23

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. שלום. יש לי psp. למתי שכבר הוא ממש לא יעניין אותי, יש אפשרות לחבר את המסך של ה psp למחשב(להצמיד למארז), בתור צג טמפרטורות ומידע? כי המסך שב psp הוא אחלה מסך, 4.3 אינץ. מישהו ניסה או ראה מודינג כזה? והאם בכלל אפשר לחבר אותו למחשב? יש דרייבר לבקר של המסך שלו?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by YogiBear,

אוקי, אז אחרי הרבה זמן שתכננתי הוצאתי לפועל את פרויקט המודינג ה-1 וחצי שלי. (יש מוד מקביל שאני עובד עליו שנתקע באמצע עד שאוכל להמשיך אותו בקיץ) התיכנון של המוד הזה הוא מארז מ-ס והוא יהיה בצורת מלבן שוכב- קצת בסגנון HTPC רק מגודל. המוד הנ"ל ישב לי על השולחן ויהיה המארז עד שהפרויקט השני יסויים ובסוף המחשב יעבור למוד המקביל שאני עובד עליו עם חבר טוב. החומר שאני אשתמש בו יהיה עץ מפני שיש לי ממנו כמעט בלי הגבלה. (אני מודע לכך שמארז מעץ לא יהיה אידיאלי מבחינת חום). הבסיסים של המארז(למטה ולמעלה) יהיה מעץ שכבות והפאות מסביב יהיו מעץ דיקט. אז יאלה, לעבודה... ;D תיכנונים- אחרי החיתוך, הדמיה כאילו זה מחובר.. תיכנונים להמשך- *שיוף קל של החתיכות. (העץ כרגע מכוער ומגעי…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  7. Started by RenTex,

יש 2 סוגים של חיבורים למאווררבמחשב : 3 פינים או 4 שזה לבן קטן שמתאים ללוח, ואפשרות שניה זה 4 פינים מולקס, עכשיו אני רוצה לבנות בקר, והשאלה שלי היא כל קאבל מה הוא מסמל ? נגיד בחיבור שיש בלוח הלבן, האדום הוא הזרימה החשמלית ככה אני יודע, אז אם תוכלו להביא לי לינק למשו שמסביר או לא יודע מה .. שיעזור לי =]

• 4 תגובות
    • 965 צפיות
  8. Started by Pure-Gold,

יש חומר שהוא סוג של ספוג/קצף לבן שמגיע בבלוקים וניתן לחתוך אותו בקלות עם סכין ולעצב אותו. בדרך כלל משתמשים בו ליצור תבנית ועליו שמים פיברגלס. יש למישהו מושג איך קוראים לחומר ואיפה ניתן לקנות ?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by alonezer,

יש לי ממיר של הוט שיש לו יציאה של RS232 ויש לו גם RCA ולמסך יש רק VGA. האם יש אפשרות מVGA לRS232 או דרך אחרת? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 865 צפיות
  10. Started by Pure-Gold,

לקראת פרוייקט גדול אני עושה קצת קניות בעולם. USB: SATA: מולוקס: IDE: בתי סוללה עגולים שונים: אין לי מושג מה השם שלהם אבל זה מתלבש על חוט: למאווררים: זה מה מתלבש על החוט ונכנס לתוך הפלסטיק: וכמובן קצת RCA:

• 40 תגובות
    • 4.3k צפיות
  11. Started by Or ei,

טוב אחרי שהתשחררתי מהצבא (לפני חצי שנה) וקניית מחשב חדש הגיע הזמן להמשיך את המודינג שעשיתי לפני 4-5 שנים http://hwzone.co.il/gallery/thumbnails-150.html אז עשיתי חלון במארז (chifetec ax01sld) וצביעה קטנה שאף פעם לא הושלמה עכשיו בשבועות האחרונים עשיתי : צביעה מחדש של כל המארז מבפנים כחול , מבחוץ צבע כחול ים מטאלי של טמבור החלפה של 2 מאוררי 120 רועשים (45DB) בscythe jyuni 4 (איזה כיף שקט) החלפה של הפרספקס הישן (שנשבר) והתקנה של 2 קתודות כחולות על הדלת בתמונות : המארז "הישן" המארז בלי הדלתות החיצוניות צבוע בכחול הדלתות בצבע יסוד והמארז עם הקתודות מותקנות על הדלת הקתודות גם מחוברות לrehbus ככה שאפשר לשלוט על העוצמה ולכבות בקלות מה שנשאר לי זה לתקן את הפ…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. היי, יש למישהו מידע איפה אני יכול להשיג מידע על שליטה על רכיבים שונים? איזה חומרה זה מצריך? בשלב ראשון אני אשמח אפילו רק לכבות ולהדליק את האורות בבית. תודה, יגאל אוסקר

• 11 תגובות
    • 2.9k צפיות
  13. Started by t0x1c,

יש לי MP3 כזה: והוא די נדפק אז החלטתי לפרק אותו ולקחת את הLCD ואני לא מוצא מדריך שעוזר לי לחבר אותו למחשב מישהו יכול להסביר לי מה לחבר בדיוק?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by tamos,

אני רוצה לשים מאוורר בתקרה של המארז, עכשיו מה השיטה הממולצת ביותר לחתיכה? עם מקדח כוס?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by firelior,

תראו, אני מנסה לחבר מעגל חשמלי פשוט, אבל זה פשוט לא עובד. יש לי סוללה, 2 חוטים ונורה. הלחמתי את החוטים לנורה, ואז אני מחבר את החוטים ל+ ו- של הסוללה. הבעיה היא שהנורה לא נדלקת :s05: אני מרגיש שהחוטים חמים-ז"א שעובר זרם במעגל ז"א שהמעגל סגור. הבעיה היא שהמנורה פשוט לא נדלקת לא משנה כמה סוללות אני שם. ניסיתי את זה על כמה נורות שהמתח המקסימלי עליהם הוא 2.4V והזרם 0.5A.. הסוללות שלי הם 1.5V.. החלפתי חוטים, נורות, וסוללות..כלום לא עובד. יש הסבר? ???

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by uzi_sch,

לדעתי זה ימצא חן בעינייכם. יש פה איזה אוסטרלי שמכין PINBALL תוצרת בית:

• 3 תגובות
    • 965 צפיות
  17. Started by yotam.m,

לאור העובדה שהמחשב יושב בחדר השינה ואין סיכוי שהוא ממשיך להרעיש כמו שהוא מרעיש כרגע חשבתי על קניה של פאנבאס. אם יש למישהו חוות דעת לגבי אחד מהפאנבאסים האלו ויודע מה עדיף אשמח לשמוע: (ואם למישהו יש הצעות כמו לבנות בעצמי אז אני באמת מוותר על זה, עברתי גם את השלב הזה וכמובן שאני לא אשתווה לרמת ייצור של מפעל הראשון שחשבתי עליו ונראה הכי מוצא חן בעיני: http://tms.co.il/product/4353 השני: http://tms.co.il/product/4308 והשלישי: http://tms.co.il/product/4309 תודה לנותני חוות הדעת

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. אני רוצה לקנות משייפת, לא ידוע לי איך קוראים לזה בלועזית חח.. אני רוצה משהו פשוט וטוב שיעשה את העבודה לא משהו עם מחיר בשמיים.

• 13 תגובות
    • 6.2k צפיות
  19. Started by ElemenTal,

ניסיתי להכין תרשים שמתאר בקר מאווררים - 5 מאוורים, העיגול זה יענו מאוורר, המתח זה 12V. האם זה נכון ? אמרו לי שאת הלד ומהאוורר צריך לחבר במקביל לנגד, יענו חיבור במקביל בתוך חיבור במקביל... אז עשיתי נכון ?

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by J0n1,

אני מעונין בסליב (הרשת ששמים על החוטים) אבל שיזהר בחושך (לא אולטרה, בחושך), למישהו יש מושג איפה אפשר להשיג דבר כזה? תודה

• 23 תגובות
    • 3.2k צפיות
  21. זה הוא ואני מודה לכם

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by alonezer,

יש לי דרמל של חברת דרמל ורציתי לדעת איזה דיסקית מתאימה לחיתוך במארז יש לי את דיסקית מספר 409 האם היא תספיק? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by eladh777,

שלום לכולם. כמה לד אינפרה אדום צורך? מתח וזרם?

• 2 תגובות
    • 901 צפיות
  24. Started by freefall,

האם מישהו התנסה או מכיר את ההשלכות של חיבור שני ספקי כח האחד לשני? תאורטית אני מניח שאם אני "מאחה" את כבלי הכניסה/יציאה שלהם הם יחלקו עומס. מישהו יכול לאשר? המטרה היא חיבור של שני ספקים גנריים שסתם שוכבים אצלי (300W+350W) ליצירת ספק כח אחד חזק. במידה והתאוריה נכונה- מהם לדעתכם הקשיים בתחיבת שני הגופים לתוך מארז ספק אחד צפוף? אשמח לכל סיוע של חברי הפורום

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. מאיפה אני יכול לקנות את הדבר הזה שמסומן בצהוב? את השרוול המתכווץ הזה...(התמונה נלקחה מהאתר פה) תודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים