תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,062 דיונים בפורום זה
-
ידידי, אני חייב לציין ראשית שהשפה Visual J#.NET קלה מאוד, ומצויינת לכתיבה מונחת אובייקטים. לאחרונה כתבתי תוכנית, וניסתי להפיצה למחשבים אחרים עם (כמובן) חבילת Frame Work מותקנת אצל הלקוחות (לקוחות מחשבים לא אנשים). החבילה מסרבת להפתח (במתקונת Deplyment) בתוענה שצריך להתקין את ההוספה של Visuak J#.NET, ואין לי מושג מה זה. אני שוקל הגירה רצינית ל- C# אבל לפני כן אני שואל האם יש למישהוא מושג בעניין הכאוב הזה ?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
צריך עזרא קטנה בבקשה... התחלתי עכשיו להתעסק עם c++ אחרי שזנחתי אותה איזה שנה ושכחתי איך אני אמור לעצור תוכנית שאני מריץ כי הקומפילר פשוט מריץ אותה יותר מדי מהר ואני לא מתליח לראות את התוכנית הערה: התוכנית רצה בדוס והקומפילר הוא של וינדוס(אין לי אפשרות לקומפ' של דוס...) Plz...
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התחלתי ללמוד את שתי השפות, ורציתי לדעת אם אני יכול להשתמש בפונקציות שכתבתי ב C++ בתוך תוכנית C# (אני משער שבעזרת קובץ dll), אבל אחר כך איך אני קורא לפונקציות? תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני צריך דוגמה לקוד הכי בסיסי! של בסיס נתונים המשתמש בקוב. MDB ב VB. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לבנות אתר ואני צריך שיעעזרו לי עם כל הפקודות וכל זה ...אני רוצה משהו בסגנון של http://www.end-clan.com/ ושל http://www.fatality-clan.com/roster.php#drain
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני חייב שמישהו יעזור לי להתקין את זה... וליז חייב שילמדו אותי לבנות אתר עם זה .. icq-161371997
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי... כרגע באתר שלי יש PHPBB אז רציתי לדעת מה עדיף... PHPBB או YaBB כמו שמותקן כאן? ועוד שאלה: האם המפרט מחשב שבצד זה משהו שצריך להתקין לבד {מוד} ב-YaBB או שזה מותקן וכמו כאן שינו את זה למפרטי מחשב? תודה מראש, מתן.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני אשמח אם מישו יוכל להסביר לי על איפה כותבים ואיך מריצים ויותר חשוב זה שיפנה אליי באיציק 109354512 תודה יונתן
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לכל מי שצריך עזרה ב asp, html ו-javascript אוו שסתם רוצה לשאול שאלות שקשורות בבנית אתרים שיפנה אלי ואני יעזור לו ......... אני לא מורה אבל אני יוכל לעשור כמה שאני יכול
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני כמעט מסיים גרסה ראשונית של האתר שלי אך יש לי בעיה שאינני מצליח לפתור. עד עכשיו, כל הנסיונות שלי ליצור טופס כדי שהמבקרים יוכלו לשאול שאלות או לדווח על קישורים מתים, כל הנסיונות נכשלו. לא משנה אם אני מפנה את הטופס לקובץ או לדואר, כך או כך זה לא עובד. עד כמה שאני יכול לשפוט אני עשיתי את הכל נכון מבחינת תחביר ה HTML כך שהאפשרויות שנשארו הן : א - שזה משהו הקשור לדפדפן שאני עובד אתו - נטסקייפ 7 או ב- שזה קשור לדומיין שאני עובד תחתיו גאוסיטיס. אם מישהוא יכול לעזור לי אני מאוד יודה לו. אגב, אני רוצה את תוכן הטפסים רק לקריאה ולא לעיבוד עם CGI .
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-
-
מישהו יודע איך אפשר להעלים את הסמן של העכבר בjava script ?? ???
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב לא כל כך הצלחתי לנסח את הכותרת אבל לא נורא... לפני די הרבה זמן בניתי לי נגן mp3 בויז'ואל בייסיק, הנגן הסתמך על הקומפוננט של המדיה פלייר, היום עשיתי סדר במחשב ונתקלתי בנגן, וחשבתי לעצמי אם אני יכול לבנות נגן שלא יסתמך על כלי אחר אלא יפענח את קידוד ה MP3 בעצמו, אולי למשהו יש ידע ברמה הזאת ויודע כיצד לעשות זאת? אודה לכל מי שיעזור
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני מנסה להריץ איזה אפליקציה, לא משהו כבד מבוססת על ASP.NET הFRAMEWORK מותקן, הIIS מוגדר על התיקיה הספציפית שאני צריך, אבל עדיין לא עובד. חדש עם השפה הזאת אז לא תזיק לי קצת עזרה. נתחיל בהודעת שגיאה שאני מקבל כאשר אני מנסה להריץ את האפליקציה: אני עובד עם אגב חלונות 2000, הIIS כאמור פועל (אפשר להכנס אליו גם חיצונית) והפריים וורק מותקן. Server Error in '/' Application. -------------------------------------------------------------------------------- Runtime Error Description: An application error occurred on the server. The current custom error settings for this application prevent the details of the application error from being viewed remotely (for security reasons). I…
-
-
שלום, אני מעוניין לעשות תיבה כזאת עם תאריך ולידה יהיו חיצים למעלה ולמטה שברגע שלוחצים על אחד מהם התאריך קופץ יום קדימה ויום אחורה, בהתאמה. זה משהו כמו זה שאפשר לראות בחלון השעון של הוינדוס, זה שבו מזיזים את השעה... אז איך אפשר לעשות את זה? תודה!
-
- 0 תגובות
- 909 צפיות
-
-
יש לי Database מסויים ולפיו אני רוצה ליצור גרפים בעזרת ה-MS Chart Control. אז איך עושים את זה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 875 צפיות
-
-
איך קובעים גודל של פאנל בawt (ולא ב swing) איך קובעים ב- checkbox מימין לשמאל (עברית) ולא משמאל לימין (אנגלית).
-
- 0 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להעלות את פרוייקט הגמר שלי לרשת, אני מחפש שרת ASP ברשת חינמי שתומך בין השאר במסדי נתונים טקסטואליים. לא אכפת לי אם יש פרסומות או לא. ואני גם לא צריך מי יודע מה הרבה מקום. אז אם יש לכם משהו שעובד במאת האחוזים, פרסמו פה בבקשה. תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחפש מערכת פורומים, בעברית לASP. עדיפות גבוהה למערכת בסגנון YABB או משהו כזה. פעם הייתה לי כזאת אבל איבדתי את הכתובת לאתר :-(
-
יש לי סקר באתר שלי (www.goldberg--online.com) הסקר נמצא ב main page והבעיה שלי היא שהסקר עובד במלואו מלבד כפתור ה VOTE (כשאני אומר עובד במלואו אני מתכוון שהצורה החיצונית שלו לא פגומה וניתן לראות את התוצאות אבל בגלל שכפתור ה VOTE לא עובד התוצאות הם 0. הסקר יוצר באתר ולכן אני לא משאר שיש בו איזשהוא פגם. אני בדקתי אותו גם ולא מצאתי גם כן פגם. אבל חשבתי שאולי אתם כן תוכלו להגיד לי מה לא בסדר. מקור: <!-- START --> </form><form method=post action="http://www.votations.com/asp/vote.asp" Target="poll94361popup" onSubmit="Poll94361PopUp()"> </form> <table bgColor=#FFFFFF border=1 BORDERCOLOR=#000000 cellPadding=0 cellSpacing=0 width=150><input…
-
- 2 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שלום חברים, זאת פעם ראשונה שאני כותב פה בפורום ואני צריך את עזרתכם במשהו. הייתי רוצה להתחיל ללמוד את אחת השפות הבאות: VC, C++ JAVA או דלפי. ואין לי מושג איך להתחיל ללמוד (עד היום למדתי בבית ספר אבל השנה כבר עשיתי את היחידות האחרונות כך ששנה הבאה אין לי יותר שיעורים) האם אתם יכולים להמליץ לי איך להתחיל ללמוד את אחת או יותר מהשפות הבאות?
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
דרושה הנוסחא לחישוב תאריך חדש ע"פ הנוסחה הבאה תאריך + מס' ימים = תאריך חדש. ע"פ העזרה באקסל הבנתי שהדבר אפשרי אך לא מוסבר כיצד מבצעים את הדבר. חישוב שני דורש לדעת כמה ימים עברו מקביעת תאריך בסיס. כלומר כמה ימים עברו בפועל מתאריך מסויים שנקבע כהתחלה ועד ליום הנוכחי בו צופים בגליון החישובים. דרך אגב תאריך הבסיס הנ"ל הוא התאריך החדש המבוקש בנוסחה הראשונה. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 8.8k צפיות
-
-
קורה בשני מהדרים שונים. compile: errors: 0, warnings: 0 וזה מה שאני מקבל כשאני מנסה לעשות build: Error: Unresolved external 'AddCustomer(tree*&,tree*&,char*,long,long,long)' referenced from module project18.cpp Error: Unresolved external 'RemoveCustomer(tree*&,tree*&,long)' referenced from module project18.cpp Error: Unresolved external 'ShowBalance(tree*,long)' referenced from module project18.cpp Error: Unresolved external 'GetData(char*,long&,long&)' referenced from module project18.cpp Error: Unresolved external 'UpdateBalance(tree*,long,long)' referenced from module project18.cpp בתכנית עצמה יש הרבה מאד פונקציות, להלן האבי טיפוס של הפונק…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני תכנת, המתכנת ב Visual Basic 6, ואני מחפש אתר/תוכנה/מסמך אשר מכיל בתוכו רשימה של פונקציות ה API של Windows, רשימת המשתנים שלהן, והסברים מה הן עושות. אשמח אם תוכלו להפנות אותי ל מקור כזה.... 10X....
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברירת המחדל של ה checkbox היא משמאל לימין: choose * מה עושים כדי לשנות את זה שיהיה מימין לשמאל: * בחר ??????????????????????????????
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-