עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by מאור247,

אני צריך עזרה דחוף!!!! מישהו יכול להעלות לי את המשחק איקס עיגול בשפת C אבל לא יותר מידי מסובך.... עד לרמה של פונקציות בסיסיות!!!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by barbol,

שלום יש לי VISTA HOME PREMIUM, עכשיו אין לי מושגג איך אני מפעיל את הIIS הזה! * מה שכן- כבר עשיתי את השלב של הגדרת הIIS דרך הלוח בקרה [כולל ASP וכל הפונקציות האחרות שקיימות]* עכשיו כשאני רושם localhost בשורת כתובת הוא מעביר אותי באופן אוטומטי לאתר שיש בו רק תמונה שכתוב בה בענק IIS7 וברוכים הבאים בכמה שפות, וזה מעביר אות לאתר www.iis.net, ואין לי מושג איך אני עוקף את זה ומגיע לקבצים שלי. וגם אין לי מושג איפה לשים את התיקיות עם הקבצים כדי שהסרבר יזהה אותן, שמעתי שבwwwroot אבל עדיין אם אני רושם localhost/wwwroot/.. הוא לא מצליח למצוא ומעביר אותי לדף שגיאה שכותב שאין אפשרות למצוא את המקום המבוקש. אני ממש חיייב את העזרה כמה שיותר מהר בבקשה. תודה מראש! :]]

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  3. Started by miki_michal,

שלום , ראשית שאלה כללית,משהו לא ברור לי לגבי שפת JavaScript ברוב האתרים שאני בודק באינטרט השפה מופיעה כחלק ישומי בדפי HTML וכמעט שאין התייחסות , לתוכניות ללא שימוש בHTML, כמו כן הבנתי שיש הבדל ממשי במתודות שמתמשים בהם כאשר השימוש הוא בHTML וכאשר כותבים Script ללא שימוש בHTML האם זה נכון, איפה אוכל למצוא את השימוש בשפה ללא שימוש ב HTML , תנסו לכתוב פקודה פשוטה כמו alert ללא שילוב בHTML תראו שזה לא עובד... לשאלה המרכזית: אני כותב אפליקציה בשפת JavaScript ןשימוש בHTTPRequest ללא שילובו בדף HTML, כמו לכתוב למעשה קובץ BAT, שניתן להרצה,הבעיה שלי היא שהשרת שאני עובד מולו לא תומך ביצירת HTTPRequest אלא ביצירת אובייקט מסוג MSXML2 כאשר אני מבצע את הפקודה http.send() במהלך איתחול הש…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by yehudaeitam,

אני רוצה להשתמש בתמונה בתור בסיס לאתר. בתמונה יש כפתורים. אני רוצה להפוך את הכפתורים לקישורים. אני משתמש בimage map אבל בכל מסך הקישורים יוצאים במקומות אחרים בהתאם לגודל מסך. מה אני אמור לעשות? חשבתי אולי לעשות באחוזים אבל זה לא עובד לי. (אפשר גם פתרונות ב image ready\photoshop) תודה רבה

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  5. הייתי השבוע במבחנים של גאמא והיה תרגיל אחד ממש בעייתי בשבילי, עכשיו סתם לידע אני רוצה לדעת איך פותרים אותו. זה הולך ככה: התכנית מקבלת מספרים N ו D (שלמים וחיוביים, N<D) ומדפיסה את N/D כמספר עשרוני באופן הבא: אם המספר העשרוני סופי הוא יכתב באופן רגיל. אם הוא לא סופי, החלק הקבוע בו ייכתב באופן רגיל, והחלק שחוזר על עצמו ייכתב בסוגריים. דוגמאות: 1/4 = 0.25 -> 0.25 1/7 = 0.142857142... -> 0.(142857) 5/6 = 0.8333... -> 0.8(3) הם גם הוסיפו שבשביל הפשטות אפשר להניח ש N ו D הם בין 1-9, אם זה משנה. למישהו יש פתרון אלגנטי לבעיה?

• 4 תגובות
    • 3.3k צפיות
  6. Started by lesForce,

הי המורה נתן לנו עבודה בC # , ויש אתה השאלה הזאת : עכשיו השאלה היא האם הדרך הזאת נכונה : using System; using System.Collections.Generic; using System.Linq; using System.Text; namespace ConsoleApplication1 { class Program { static void Main(string[] args) { int num; Console.Write("Enter number : "); num = int.Parse(Console.ReadLine()); if ((num <= 100) && (num == 7) || (num == 14) || (num == 21) || (num == 28) || (num == 35) || (num == 42) || (num == 49) || (num == 56) || (num == 63) || (num == 70)…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by sir f,

http://www.microsoft.com/visualstudio/products/2010/default.mspx מבט ראשון על הגרסא הבאה של המהדר הנוח ביותר שאני אישית נתקלתי בו. מעניין איך יהיה כשהוא ישתחרר. (הערה-סביר להניח שאין לזה משמעות בשביל מתחיל חובב עלוב ועצלן כמוני, אבל אולי לחלק מהמשתמשים פה זה משנה)

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  8. Started by Retaliator,

שלום, התחלנו ללמוד ממש קצת תכנות WINDOWS התבקשנו לכתוב חלון עם 3 שורות עבור קלט מידע, רק לייצר את החלון. מישהו יכול לכוון אותי או לסייע עם הסברים איך מתחילים בכלל? תודה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. מאיפה משיגים את זה ? מה שיש באתר של מייקרוסופט זו הפצה מוגבלת או חלקית ? אני צריך להתכונן על ויזואל בייסיק לראיון של בדיקות תוכנה. מספיק שאני אחזור דרך האקסל ? או דרך ה QTP מי שמכיר את זה? עכשיו אני לא נגעתי בויזאל בייסיק שנים..מאז התיכון. עד לאיזה רמה לדעתכם אני צריך להתכונן בראיון של בדיקות תוכנה ? מספיק שאני אדע להריץ לולאה שמדפיסה את כל המספרים האי זוגיים מ1 ועד 20 ? כמה אני יכול להספיק להתכונן ב4 ימים ? בתיכון ידעתי לכתוב משחק כזה שמזיז כדור וכדומה וכבר שכחתי. אותה שאלה בקשר ל sql ...הם רוצים לדעת שאני יודע קוד בסיסי ושאילתות אז עד איזו רמה מתכוננים ? למישהו יש עצות טיפים ? תודה

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. שלום לכולם! אני כותב משחק בשפת C# , ובמשחק יש אופציה לשני שחקנים שכל אחד עובד על לוח אחר ויש בינהם תחרות, לכל אחד יש את הלחצנים המיועדים לו, אבל במקרה ששחקן אחד לוחץ על הלחצן שלו בצורה רצופה הוא למעשה מונע מהשני לזוז עם הלחצנים שלו, האם יש למישהו פיתרון? ברור שיש משהו כי זה כמו תחרות בין שני שחקנים במרוץ מכוניות למשל. תודה מראש.

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. השאלה נובעת מהשימוש של MATLAB בספרייה SWING ויצירת WINDOWS APPLICATION. איך הם עשו את זה ? האם קיימת דרך לפתח WINDOWS APPLICATION בעזרת JAVA ? אולי איזה לינק קטן לTUTORIAL ?

• 4 תגובות
    • 765 צפיות
  12. שלום לכולם, עד עכשיו התעסקתי עם שפות תכנות פשוטות יחסית (HTML,אקשן סקריפט שבה הייתי ממש טוב וכ'ו..) ורציתי להתחיל ללמוד את עניין התיכנות קצת יותר לעומק. רציתי לדעת: מה נחשבת השפת התיכנות הכי שימושית היום? אני רוצה שפת תיכנות שאני אוכל להתמקד בה, ואלי תוך כמה שנים עדיין לא יצא ממני מתכנת, אבל אני אוכל להגיע לקורסי תיכנות ותהיה לי נקודת פתיחה טובה. שמעתי קצת על שפות כמו PHP וC++, מה עושים עם השפות האלה? תודה לעוזרים! אלון

• 35 תגובות
    • 6.7k צפיות
  13. Started by Tanya,

ערב טוב. קניתי ספר ללימוד HTML של הוד-עמי. בספר העבודה היא עם טקסט עברי... בניתי כותבת בעברית, אך כאשר אני פותחת את הקובץ כדף אינטרנט, אני רואה סימני שאלה במקום. איך ניתן לסדר את זה? תודה.

• 18 תגובות
    • 2.8k צפיות
  14. Started by alonezer,

[code]שלום. היום למדנו פונקציות ואני קצת מתקשה איתם- using System; namespace פונקציה { class CoolNum { static void Main(string[] args) { Console.WriteLine("Enter A Number between 0-9"); int n; n = int.Parse(Console.ReadLine()); switch (n) { } } } } זה בעקרון הקוד ועם הפונקציות- using System; namespace פונקציה { class program { static void kav(); Console.WriteLine("******"); static void amodyamin(); Console.WriteLine(" *"); static void amodleft(); Console.WriteLine("* "); static void amo…

• 9 תגובות
    • 940 צפיות
  15. שלום. צירפתי קובץ שבניתי שהינו אלמנט טבלה. לטבלה תא ראשי בו מוצגת תמונה ושני תאים קטנים שקובעים איזו תמונה תוצג (ע"י מעבר העכבר מעליהם) בתא הראשי. אני מעוניין לטעון מראש לזכרון המטמון של הדפדפן את 2 התמונות בעת הטענת הטבלה (או צורך הנעיין בעת טעינה של כל אלמנט HTML אחר). כיצד לעשות זאת? אני מכיר את פקדות ג'אווה סקריפט onLoad אך להבנתי ע"פ התקן היא מחוייבת להיות תחת אלמנט ה- body שלי אין גישה אליו. אשמח לפתרון תקני אחר. כמו כן, האם הקוד כתוב ע"פ התקן? ומדוע הוא אינו עובד תחת ספארי (מערכת הפעלה OS X)? לעומת זאת תחת פיירפוקס 3 / כרום הוא עובד נפלא. אשמח להערות, תודה. נ.ב. האם מישהו מכיר פורום המתמחה בכתיבה של ג'אווה סקריפט ו- HTML? תודה. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by eegg,

אני עובד על בניית אתר ואני מתכוון להשתמש בIFRAME באתר. אז השאלה שלי היא אם יש דרך לעשות לינק ישיר שפותח את דף מסוים בתוך הכתובת. לדוגמה אם אני בדף הראשי אז זה פשוט site.com/index.html ואז אם אני רוצה לינק לדף מידע בנפתח בתוך הIFRAME אז זה יהיה משהו כמו site.com/index.html$#@iframe=info.html

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  17. כמה צריך לשלם למיקרוסופט כדי לפתח תוכנה ע"ב חבילות הפיתוח ? האם מספיק לקנות את הVISUAL STUDIO שלהם, או שעליי גם לשלם עבור כל COMPONENT שלהם ? אני מחפש על זה מידע אך ללא הואיל...

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  18. Started by efod26,

מה הדרך הכי טובה למיין מערך חד ממדי לפי סדר עולה בעזרת מערך עזר, יש לי את הרעיון אני לא מצליח ליישם אותו.. בבקשה הלפ... :s05:

• 9 תגובות
    • 51.8k צפיות
  19. Started by Lior10,

איך אפשר לגרום להשלמה אוטומטית (בצורת תיבה שתפתח ותראה תוצאות קשורות) בפקד זה? מדובר בcombo המקושר לטבלת ערים. נניח ואני כותב את האות B,אני רוצה שתפתח תיבה ויהיו בה את כל הערים שמתחילות באות B. נניח ואכתוב אות נוספת למשל e,ארצה שבתיבה יהיו כל הערים המתחילות בBe. ואז אוכל לבחור את העיר המתאימה מתוך הרשימה הקיימת או לחלופין להכניס אחת חדשה. תודה.

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by E-R-P,

אהלן כאשר קוראים לפונקציה למשל ב C אזי יש מחסנית קריאות (מתורדם לאסמבלי) שנשמרים הפרמטרים משתנים גלובלים וכולה. לדוגמא אם יש לי את התוכנית הבאה int x=1 int y=2 int z=3 int res=myfunc(x,y,z) print("end") int myfunc(x,y,z){ int m =x+y+z return m { אני רוצה להבין איך מחסנית הקריאות נבנית איך המצביעים מיילים ואיך בסופו של דבר המחסנית מנוקיית מכל הריצה שנעשת לאחר הפונקציה איך נכנסים בו המצביעים ebp, esp מה תפקידם מה שחשוב לי הוא איך מתנהלת המחסנית לפני הקריאה לפונקציה, במהלכה וכאשר חוזרים להמשך הקוד אשמח אם מישהו יתן הסבר מפורט וכן יתן מקדום שבו אוכל ללמוד את זה יותר לעומק תודה

• 4 תגובות
    • 3.4k צפיות
  21. עדיפות שתהיה כתובה ב C/C++.

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  22. Started by eladh16,

שלום. יש לי אתר פרטי ובו מערכת פורמים כמו שלכם smf. הבעיה היא שכל איזה כמה ימים נרשמים לי למערכת אנשים בלתי מזוהיים, בפרופיל שלהם רשום שהם ממדינות אחרות כמו(גרמניה עוד) והם סתם רושמים לי בפורומים באנגלית. הבעיה היא שזה לא אחד. אלה כמה וכמה אנשים. מה קורה פה? הפורום שלי בגירסה הכי עדכנית

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  23. Started by coben,

למה הקוד הבא מבצע את הprintf פעמיים לפני השהוא מבצע scanf נוסף ? #include <stdio.h> int main() { char selection; do { printf("enter a character:\n"); scanf("%c",&selection); }while(selection!='e'); return 0; }

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by maz,

שלום, שמעתי את המונח scripting , הייתי בעוניין במידע מה זה , באיזה שפות כותבים scripting ומדריכים בהם אפשר ללמוד? תודה.

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  25. Started by orninyo,

מישהו יודע מה ההבדל בין נוהל מפת"ח רמה ראשונה ונוהל מפת"ח רמה שניה?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים