עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. שלום אני מחפש הצעות לפרוייקט, כעקרון אני שוקל לעשות קומפיילר למרות שעכשיו זה נראה דיי גדול עליי בקומפיילרים אין מה לדון יותר מדי, אני יתייעץ עם המורה ואולי אני ייקח. התחום שכן אפשר לקבל בו אין ספור הצעות זה משחקים(AI) למי שלא מכיר את המסלול, מי שעושה יג', בסוף שנה צריך להגיש פרוייקט כאשר אחד הנושאים האפשריים זה לבנות משחק עם AI, כלומר זה חייב להיות משחק שבנוי עבור 2 שחקנים, ושחקן אחד יהיה המחשב אני מחפש משחקים אפשריים, שלא יהיה קל מדי, ושלא יהיה ברמה גבוהה מדי(שח-מט לדוגמא) אגב בכיתה 2 תלמידים לא יכולים לעשות פרוייקט באותו נושא(פרט לקומפיילרים), וכבר לקחו את המשחקים: הקסגון, דמקה סינית, Tactics advanced תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by cold fire,

אני שנה הבאה צריך להגיש פרוייקט גמר(השנה אני מסיים שנה א בהנדסת תוכנה) איך משום מה אין לי ממש רעיונות יצירתים(לא יודע למה...חחח) אבל מה שבטוח אני לא מתכוון לעשות לומדה או מדריך(כמו מדריך טיולים בארץ או משהו בסגנון...) אני מקווה להתחיל את הפרוייקט כבר בחודש הבא(כשיגמרו המבחנים) תודה

• 29 תגובות
    • 3.7k צפיות
  3. Started by eli33,

אני צריך הצעות לפרוייקט יג' לא משנה אם זה משחק או תוכנה פשוט תנו לי בבקשה רעיונות . היו לי כמה רעיונות אבל חלק מהכיתה כבר עושים את זה אז לא עושים את אותו הדבר. תודה מראש לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 988 צפיות
  4. Started by SupeRnovA,

אני עכשיו לקראת הצעת פרוייקט ליג' ואני לא רוצה לעשות את הטעות שעשיתי שנה שעברה כאשר בחרתי לבנות פאק-מן בשפת C ותאמינו לי סבלתי רבות מזה למרות שקיבלתי בסופו של דבר 100 אז עכשיו יש לנו לעשות פרוייקט גמר של יג' בשפת C++ ואני לא רוצה לעשות פרוייקט קשה כי גם יש לנו לעשות אותו במשך חודשיים - שלוש סך הכל וגם אין לי כח לשבת עליו הרבה אחרי הסיוט שעברתי שנה שעברה אשמח אם תציעו לי הצעות לפרוייקט לפי מה שאמרתי לכם תודה

• 26 תגובות
    • 4.1k צפיות
  5. Started by RazKaziRo,

שלום קיבלתי הצעת עבודה לבנות אתר html לחברה שמארגנת טיולים לחול הם דורשים אתר בסיסי של html ושאלו אותי כמה אני רוצה לקחת קצת קשה לי להעריך את המחיר אשמח אם תוכלו לעזור לי בברכה, רז

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by 8us.co.il,

הצעת מחיר על : בניית מערכת אינדקס אתרים עם הרבה קטגוריות. וממשק ניהול בו אני אוכל לאשר או לא לאשר כל אתר ואתר אשר מבקש להוסיפו לקטגוריה. אני צריך שתשלב לי את זה עם העיצוב שלי. ומערכת בא משתמשים רשומים יוסיפו מדריכים בקלות +ממשק ניהול בו אני אוכל לעקוב אחרי כל זה. תודה slava@mycomp.co.il

• 2 תגובות
    • 889 צפיות
  7. Started by yosda-boy,

שלום רב, מישהו יכול להמליץ לי על כל מיני מדריכים איך להצפין קבצים? (ברמה קלה). אני לא כ"כ בטוח שזה הפורום המתאים לנושא, אז אם לא סליחה. בתודה מראש YOSDA BOY.

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  8. <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN"> הוא מצורף לי בראש הדף... שמתי לב שבסופו רשום EN האם אני צריך לשנות כשאני עושה דפים בעברית?, וכיצד.? תודה לעוזרים..

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  9. Started by icebreak,

הנה הקובץ להורדה: http://www.fileshack.com/file.x?fid=7547 והנה ה README: http://www.shacknews.com/docs/press/081905_quake3.x אם ניסתם לקמפל תגידו, אני ינסה אולי בהמשך השבוע

10. השנה התחלנו ללמוד C, אז הורדתי קומפיילר והוא עושה לי בעיות עם XP. אחרי ההתקנה, כשאני מנסה לפתוח אותו, הקומפיילר נפתח ב-Full Screen ולא מגיב. אין עכבר, וכשאני לוחץ על המקלדת לא קורה כלום בתוכנה. אני יכול לצאת חזרה לווינדוס (Alt+Tab) ולסגור את החלון עם ה-Task Manager, כך שהווינדוס לא נתקע, אלא רק החלון של הקומפיילר. אם אני מגדיר בהגדרות של קובץ ההפעלה להיפתח כחלון ולא Full Screen, כשהקומפיילר עולה הוא מגיב להקלדה, ויש לי את העכבר של הווינדוס לעבוד איתו, אבל אם מעבירים ל-Full Screen (בעזרת Alt+Enter), הוא שוב חוזר לא להגיב, וממשיך לא להגיב גם אם אני יוצא מה-Full Screen על אותם מקשים. ב-Full Screen פשוט יותר נוח לעבוד מאשר בחלון קטן, ובגלל זה זה טיפה מפריע. אבל עם זה יכלתי לה…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by orlupo,

בניתי את הקוד הבא ב-PHP: header("Content-type: image/jpeg"); $dem = getimagesize($file); $dst = imagecreatetruecolor(w_resize, h_resize); $ifile = imagecreatefromjpeg($file); imagecopyresized($dst, $ifile, 0, 0, 0, 0, w_resize, h_resize, $dem[0], $dem[1]); imagejpeg($dst); כיצד אני יכול לקשר את התמונה שמודפסת? בתודה מראש

• 8 תגובות
    • 868 צפיות
  12. Started by yehudaeitam,

אני בונה תוכנה לעריכת קבצי קול. בתוכנה יש מס' ערוצים. איך אני יכול לגרום לתוכנה לשלב ביניהם? חשבתי על השמעת הערוצים והקלטה מכרטיס הקול אבל אני לא מצליח. וגם אני צריך שזה לא יוסיף גם דברים אחרים שפועלים ברקע או דברים שנקלטים מהמיקרופון. אשמח לרעיונות (אפשר גם בשפות אחרות או DLLים) תודה רבה

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  13. Started by NimrodMaller,

אהלן אנשים!! את האמת שאני די לא מהתחום ובגלל זה אני פונה כאן לעזרתכם עם מספר שאלות: 1) מעולם לא תכננתי בעבר, והייתי רוצה לדעת איזה שפה בסיסית כדאי לי להתחיל ללמוד על מנת לבנות אתר ? 2) אחרי שלמדתי את השפה הזאת , עם איזה שפות נוספות כדאי להמשיך ? 3) אני מעוניין להקים אתר והייתי רוצה לדעת איזה שפות הכי כדאי ללמוד אם הדברים שבהם אני רוצה להשקיע באתר הם: עיצוב ברמה גבוהה, אופציה להעלאת סרטונים לאתר, ואופציה לדירוג גולשים ברשת. זה לבינתיים. תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by viper_sb,

שלום ! אני רוצה בבקשה עזרה בהכנת קובץ BAT שיכיל שורת קוד שבעזרתו אני יוכל להקים יוזרים בACTICE DIRECTORY תודה.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by issac,

ערב טוב, אז ככה, יש לי דף עסקי בפייסבוק ואני מעוניין ליצור יישומים שיופיעו לי בדף העסקי. דוגמא: https://www.facebook.com/pages/%D7%A...836449?fref=ts אם תכנסו לדף הזה, יש מרובעים שכתוב: "על המועמד" "המצע שלנו". אני מעוניין ליצור כאלה. אני יודע שעושים את זה דרך ישומיים, התחלתי להקים יישומים שיובילו לדף אינטרנט ושם תהיה תמונה עם המידע שאני רוצה. העניין הוא איך אני מוסיף את היישומים לדף הבית של העסק שלי? תודה רבה לעונים

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. Started by e-r-a-n,

שלום לכולם, אני מעוניין ליצור שרת שידע לעבד מידע שמתקבל מהקליינט. השרת עושה זאת ע"י פירסור התוכן ושימוש בדטאבייס מקומי ולאחר מכן מחזיר את התשובה בresponse. הקליינט מייצר בקשת POST עם דאטה, ובסרבר אני רוצה לקרוא את התוכן ולכתוב תוכן בתשובה שחוזרת אליו. בפייתון יש המון כלים, ואני לא רוצה לעשות בחירה שגויה ולגלות זאת בשלב מתקדם. כרגע אני משתמש ב BaseHTTPServer אבל זה לא לגמרי זורם ונראה מסובך לחלץ משם את הדאטה. האם קיימים דברים מפותחים יותר? אשמח להכוונה בנושא, תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by MATTAN,

היי מה המצב רציתי לדעת עם יש אנשים שמעוניינם להצטרף לקבוצת תכנות שאני מקים האנשים צריכים להיות בעלי ידע בשפת C , אסמבלי מי שמעוניין שישאיר פרטים או שיפנה אליי בפרטי תודה

• 18 תגובות
    • 2.7k צפיות
  18. הקמתי אתר גדול ומקיף שמשווק אותי (צילום עריכה והפקות). בין היתר, חלק גדול מהאתר יהיה בעצם סרטוני וידאו, שישמשו דוגמאות ללקוחות. הסרטונים יהיו באורך של 3-4 דקות, כל אחד. מבחינת קידוד אין לי בעיה, יש לי תוכנת PROCODER,מקצועית ויקרה, שיודעת לקודד את הסרטים שלי לקבצים קטנים לאינטרנט. לרוב הם MPG, וניתן לבצע גם MOV אבל למשתמש פשוט אין "קוויק טיים" אז זה בעיה שהוא לא יצליח לצפות. בקבצי MPG בחלק מהמחשבים שבדקתי,בהפעלת סרט, נפתח הMEDIA של ה XP, ומראה את הסרטון. בחלק אחר של מחשבים, הוא מבקש "לשמור", ובחלק אחר של מחשבים שיש קודק שונה,הוא מראה אותו בתור החלון של האתר. אני זקוק לעזרה: על מנת שאחרים , לא יגנבו לי את הסרטונים ואת הרעיונות שלי, אני רוצה בעצם לךגרום לקובץ להיפתח בחלון ק…

• 37 תגובות
    • 4.7k צפיות
  19. Started by LaLa_LooP,

שלום לכולם. אני צריך איכשהו להקפיץ POST בFACEBOOK כל כמה זמן עכשיו אני בהתחלה חשבתי לכתוב משהו מסובך שהוא לוקח קובץ TXT עם הטקסט שאני רוצה לפרסם וזה ניכנס לפייסבוק ומפרסם את הפוסט אבל זה לא התקדם לשום מקום עכשיו בקיצור חשבתי על רעיון אחר נכון בפיסבוק אחרי שאני מפרסם פוסט יש מתחת לפוסט שלי שיתוף רציתי איכשהו ל"קחת" את הקוד מקור או הכתובת של "השיתוף" הזה ולהדביק בתוכנה או משהו או אחרי קוד PHP, HTML שפשוט פותח את הקוד מקור או הכתובת כל כמה זמן נתון אבל אני פשוט לא יודע איך להוציא את הכתובת של השיתןף הזה ככתובת שמהעתקה והדבקה בשורת הכתובות מפרסמת את הפוסט שוב תודה לכל העוזרים מראש

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by davidfa89,

הייי אני מקצה זיכרון דינמי בפונקציה, הפונקציה מקבלת פוינטר של מבנה התוכנית קורסת מיידית אחרי הכניסה לתנאי if (test == 0 ) משום בהקצאה הדינמית של CHAR קורס אצלי כל התוכנית בלינק : http://pastebin.com/raw.php?i=14Qf2a0E אשמח לעזרה תודה

• 16 תגובות
    • 6.5k צפיות
  21. Started by א,

האם יש אפשרות לקלוט מספר לא ידוע של מספרים אל תוך מערך של INT, מבלי שהמשתמש מזין את כמות המספרים שייקלטו?

• 29 תגובות
    • 5.9k צפיות
  22. Started by DoctorBurp,

כיצד ניתן להקצות בזיכרון אובייקט מסוג TImage בזמן ריצת התוכנית? לדוגמה: לחיצה על כפתור מסויים תגרום להופעה של תמונה על ה FORM הנוכחי.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום לכם רציתי לדעת אם אפשר לעשות מן לולאה כזאת שתבצע הקצאה דינמית לN מטריצות במקום לרשום כל פעם תודה scanf("%d%d", &rowsMat2,&colsMat2); mat2= (int **)malloc(rowsMat2 * sizeof(int *));//dynamic alloc of the 2nd matrix for(i=0; i<rowsMat2; i++) mat2[i] = (int *)malloc(colsMat2 * sizeof(int)); ואותו דבר לשחרור בסוף במקום לרשום for(i=0; i<rowsMat1; i++) free(mat1[i]); free(mat1); לעשות לולאה שעושה את זה עבור N מטריצות עריכה חשבתי לעשות את זה עם מערך אבל זה נראה לי קצת בזבוז

• 3 תגובות
    • 16k צפיות
  24. Started by barp12,

הכול בסדר שאני מקצה זיכרון אבל שאני מנסה לשחרר אותו זה עושה לי בעיות עשיתי את זה בתוך מחלקה בבונה של המחלקה עשיתי str = new char[20]; ובהורס delete str; מה הבעיה? זה כתב לי

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. היי, אשמח לעזרה בדרך כיצד להקצות זיכון למערך דו מימדי של char. יש לציין כי מספר השורות שווה למספר העמודות. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים