ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,464 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחרוג מעט. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ^ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Overwatch, GTA V, Call of Duty, FIFA, Skyrim, Prey וכו'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). Ultra HD, אם מתאפשר אז 2K\4K. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. …
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
-
-
שלום רב משום מה שמתי לב שהמעבד מסדרה 7250 2GHZ נעלם מהחנויות כאילו לא היה אף פעם... מישהו יודע למה? מישהו יכול להמליץ על חנויות שבהם כן יש את הדגם הנ"ל? תודה
-
- 10 תגובות
- 920 צפיות
-
-
פורמט מומלץ לתוכן ההודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1.תקציב 6000 שח 2.מטרות המחשב - אינטרנט , משחקים קלים וכבדים , צפיה בסרטים , הורדות. 3. ציוד הקפי - ללא 4.דברים ספציפים שאתם צריכים במחשב עצמו? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? כן ויש דרישה למחשב שקט. 7. האם חשוב שקט? כן. 8. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה/גודל מסך. משחקים כבדים שיוצאים לשוק לאחרונה.רזולוציה 1280/1024 מעוניין ב מעבד Intel Core i7-920 2.66 8m 1333 לוח אם Intel Smackover DX58SO BOX זכרון 3x2GB Corsair Dominator Triple Channel מארז Sonata III עם ספק של Antec 500W כ.מסך , דיסק קשיח , מסך עו…
-
- 11 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום ברצוני לרכוש מחשב גיימינג שמבוסס על סדרה 8 החדשה של מעבדי אינטל, המחשב מיועד לגיימינג כמובן. מקריאה בפורום ושיטוט ממושך באינטרנט הרכבתי את המפרט הבא, וברצוני להתייעץ עם חברי הפורום במספר נושאים. להלן המפרט - מעבד: Intel Core i5 8400 Coffee Lake / 1151 Box כמות: 1 מחיר: ₪828 לוח אם: Asus TUF Z370-PLUS GAMING כמות: 1 מחיר: ₪699 מארז: Fractal Design Define S Black כמות: 1 מחיר: ₪361 ספק כוח: Corsair PSU 650W TX650M 80+ Gold Modular כמות: 1 מחיר: ₪388 זיכרון: Corsair DDR4 16G 2133 CMV16GX4M1A2133C…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מארז ATX (איזה ספק כח לבקש) יציאות קדמיות ואחוריות USB כולל מעבד INTEL CORE 2 DUO E6300 ניתן לשדרג למעבדי 6400, 6600 ומעבדי E6700 !! לוח אם CHIPSET VIA MSI (לא SIS) ניתן לשדרג ללוח 965 אינטל בתוספת 200 ש``ח כרטיס קול 5.1 ( 6 ערוצים) כרטיס רשת 10/100 דיסק קשיח 80GB SATA2 7200 RPM (WD,MAXTOR,HITACHI) ניתן לשדרג לכל דיסק אחר זיכרון פנימי 1024MB DDRII ניתן להרחבה כונן אופטי צורב SONY/LG/NEC 16x DVD כרטיס מסך PCI-E בנפרד מלוח האם !!! GEFORCE 6200 UPTO 256MB PCI-E רק 115 שח ATI X550 תוספת לכרטיס מסך 256 . רק 125 שח GFORCE 7300GS תוספת לכרטיס מסך רק 485 שח GeForce 7600GS 256M PCI-E תוספת !!!7900GT 7600GT במבצע אחר PCI-E ניתן לרכישה גם עם כל כרטיס המחשב כולל גם: מקלדת + ע…
-
- 8 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אוקיי, אז אני יודע שאני מתחיל מוקדם, אבל אני מעדיף להיות מוכן, אז ככה: אני מתכוון לרכוש רכיבים חדשים למחשב שלי בעוד חודש-חודש וחצי. הסכום שאני מתכוון להוציא הוא בין 6500 ל7500 שקל. אני לא רוצה מערכת מורכבת, אני מתכוון להתקין הכל לבד. אני מתכוון לקנות: לוח אם (שמוכן לטכנולוגיית 45NM) מעבד (אינטל, כנראה E6850 או Q6600) קירור למעבד (אוויר, רצוי שקט) 2GB זיכרון (800MHZ ומעלה) כ.מסך (מסדרת 8800) HDD של 500GB צורב חדש עם חיבור SATA וספק כח שיתאים לכל זה. (אלה הרכיבים שאני רוצה, כל השאר יש לי) אין לי בעיה לקנות מחנויות שונות כל רכיב, אני פשוט רוצה לדעת על אילו רכיבים אתם ממליצים! נ.ב. אין לי כוונה לעשות אוברקלוקינג בזמן הקרוב.
-
- 63 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
יש לי CASE של COOLERMASTER HAF932 חשבתי לשדרג ל- INTEL CORE I7 3930K ולום אם- GIGABYTE X-79-UD3 ולשים זכרונות חדשים - CORSAIR DDR3 PC3-10700 בנפח 16 ג'יגה. דיסקים כבר יש, קירור כבר יש נראה לי שרק המרכיבים האלה חסרים לי. מה דעתכם האם בכלל אפשרי להשתמש בCASE הזה והאם המרכיבים טובים לרצונות שלי. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 891 צפיות
-
-
לאחר חיפושים רבים אחרי מחשב טוב בתקציב של 4000 ש"ח (או פחות) קיבלתי הצעה שנראית לי לא רעה (אני מבין ממש מעט ולא ממש לעומק...) בכל מקרה, המחשב צריך להתאים לסטודנט (שלומד הנדסת תוכנה), לעבוד טוב במשך 4 השנים הקרובות לפחות. המחשב אינו מיועד למשחקים בכלל. חשוב לי לשמוע בעיקר דעות לגבי המעבד, לוח האם והזכרון (DDR 1 או 2?) אבל כל הערה תתקבל בברכה... אז הנה המפרט: לוח אם GIGABYTE 81915ME-GL מעבד INTEL P4 64BIT 2MB 775PIN FRESCOTT HT זכרון 256MB DDR2 400*2=512 דיסק קשיח W.D. 80 G.B. 7200 SATA צורב LG 52 32 52 מקלדת, עכבר, רמקולים כונן 1.44 מארז מפואר 2 יציאות USB קדמיות 500W מסך מאג 17" AH778 מערכת window xp home מחיר ההצעה (כמו שכבר ציינתי) 3900 ש"ח.
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
היי לא רציתי לפתוח 2 נושאים אז אני לא יודע אם זה עובר בחוקי הפורום... מתנצל מראש אני צריך מפרטים ל2 מחשבים שבסה"כ יעלו גג עד 8500 שקל מחשב אחד הזול מבין השניים ישמש לעבודה משרדית, הורדות סרטים, צפייה בסרטים - לא משהו מתוחכם מדי אבל חשוב שיהיה חזק ומהיר (במגבלות המחיר כמובן) - המחשב צריך להיות כולל מסך חשבתי שבסביבות ה4000 שקל אפשר לבנות מחשב כזה המחשב השני לא כולל מסך, רצוי מעבד אינטל המחשב ישמש בעיקר לפוטושופ וכל תוכנות העיצוב הגרפיות, בעתיד גם תלת מימד אולי קצת עריכת וידאו אבל בקטנה חשוב שהמחשב יהיה מהיר, שקט(איך אני אוהב שקט...) ומשום מה יש לי בעיה שתמיד התחממו לי המחשבים אז רצוי למנוע את זה מראש עוד דבר שרצוי זה אפשרות לראות מהמחשב לטלויזיה. חשבתי אולי על המפרט הזה …
-
- 5 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אני לא מבין כלכך בדגמים השונים, אבל איזה מחשב נייד טוב יש ב 6000 שקל ? אם אפשר שיהיה מעבד C2D עם 2 גיגההרץ ומעלה, 2 גיגה זיכרון (אם אפשר 4), הארד דיסק 160 (אבל מעדיף מעל 200), ומאיץ גראפי של nvidia בלי התקלה ומסך 15.4" רחב.
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד טוב בשביל דברים בסיסים-אינטרנט, מוזיקה וכו..ובעיקר עבודה בפוטושופ שלא יהיה בעית מקום במחשב ושהיה מהיר שתהיה חברה טובה שהמחשב לא היה כבד(בשביל בחורה) תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
דרוש מחשב נייד למטרת לימודים וסרטים. תקציב עד 5500
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום לכולם. סוף סוף הגעתי למפרט הסופי: כרטיס מסך זכרון מעבד לוח אם כונן קשיח צורב ספק את המפרט בניתי ביחד עם ליאור וזה כאן רק בשביל ליטוש אחרון
-
- 11 תגובות
- 851 צפיות
-
-
אתחיל מהמחשב הראשון, עליו להיות מסוגל לביצוע עבודה משרדית ובעל יכולת להריץ משחקים קלים, צפייה בסרטים ובעל צורב DVD. צריך לכלול ציוד היקפי ומסך LCD 19" המחשב צריך להיות מבוסס על מעבד Intel. השני, מיועד לעריכה גרפית ועריכת סרטים, מסוגל להריץ משחקי מחשב כבדים/קלים, ללא מסך. ללא ציוד היקפי (מקלדת, עכבר,רמקולים).
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
צריך מפרט בלי : כרטיס מסך\צורב\ סידי רום \דיוידי \מסך \מקלדת \עכבר \רמקלים\ הפרט יכלול : מעבד לוח אם זיכרון מארז קירור אם צריך כונן דיסקטים מחיר 3000 שקל פלוס מינוס ההמחשב בשביל מטרת\ קידוד סרטים\ משחקים \אינטרנט \פוטו שופ\ ואני חושב שבשביל זה אני צריך פנטיום ולא AMD ...!
-
- 9 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום חברים ולילה טוב, קודם כל, מצטער על השם משתמש, אם זה מעניין מישהו - נרשמתי לפה בשנת 2005 בענייני OC ככה שהניק מאוד ישן לאחרונה התחלתי להתעניין בשדרוג המחשב - עקב חלודה החלטתי להיוועץ אתכם בקשר למפרט של המחשב. אז ככה: התקציב הינו בסביבות ה 2000 ש"ח (ישנה הפשרות חריגה של כ 200-300 ש"ח), כמו שציינתי בכותרת - ציוד היקפי לא נחוץ. המחשב יהיה מיועד בעיקר לשימוש בסיסי יומיומי(אינטרנט, אופיס וכו') אך אני גם מעוניין שיוכל להריץ משחקים (לא משחקים מפוצצים שיצאו לאחרונה). ה"שאלון": ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? Acer X193W Wide 1440X900 * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נ…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב שלי כבר כמעט חוגג 10 והוא מראה סימנים שהגיע הזמן להחליף אותו. השימושים המתוכננים במחשב הם משחקים (גם כבדים), סרטים, עריכת קול והורדות. בגדול קראתי פה בפורום הרבה וגיבשתי איזה מפרט, אך אני אשמח לשיפורים והצעות ואולי גם קצת לצמצום המחירים כי חרגתי מעט ממה שתכננתי (סביבות 7,000 ש"ח). אחרי התלבטות די קצרה החלטתי להשאר עם מערכת הפעלה XP 32 bit, אך אני רוצה שמפרט יתאים גם למערכת 64bit בעתיד. אלו ההגדרות הכלליות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות: אני לא בטוח, אני מאמין שאם זה אכן יהיה יותר משתלם לא תהיה בעיה לשלם גם במזומן. 2. מטרות המחשב: השימוש היומיומי יהיה הדברים הרגילים כמו גלישה באינטרנט, הורדות, תוכנות אופיס ומשחקים (גם משחקים כבדים). אני גם אראה סרטים במחשב (בעי…
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את המחשב שלי... התקציב שלי עומד על 7000 ש"ח. יש לי את כל הרכיבים והחלקים שצריך + מודינג מטורף. אני מחפש רק לוח+מעבד+זיכרונות+כרטיס מסך. שיוכלו להריץ משחקים בלי להתאמץ. תודה
-
- 13 תגובות
- 886 צפיות
-
-
http://www.newpan.co.il/Index.asp?CategoryID=343 אני מקבל הנחה מסויימת שזה מניופאן בגלל זה לי העדפה שזה יהיה משם ;D אין צורך בכרטיס מסך מפוצץ, העיקר שיהיה ידידותי ולא כבד מדיי! בבקשה מי שיכול לעזור !! אייסר דל או האייר
-
- 4 תגובות
- 762 צפיות
-
-
מעבד AMD Phenom X4 9850 Black Edition Box ¤1009 לוח אם GIGABYTE GA-MA790X-DS4 ¤493 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB SATA2 16MB ¤249 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PK ¤267 כרטיס גרפי Club3D nVIDIA GeForce 8800GT Heatpipe 512MB PCIe ¤755 צורב Sony Nec - Optiarc AD-7200A Black X20 DVD ¤130 Antec Three Hundred Gaming Case ¤299 ספק כח Thermaltake TR2 RX 550W ¤404 קרור למעבד Arctic-Cooling Freezer 64 Pro ¤114 סה"כ מחיר לכל המוצרים:3721
-
- 9 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום לכולם פה אני כבר איזה כמה זמן מתכנן לקנות מחשב ואין לי מושג ביכלל מאיפה או איזה אז ככה דיפדפתי קצת פה ואני ירשום מה אני רוצה מהמחשב ואתם כבר תיבנו לי כמו שאתם יודעם הכי טוב לעשות אז .... המחשב לא לoc אני לא יודע מה זה אפילו משחקים בסיסים ביותר לא משחק יותר מידי במחשב מרוצי מכוניות וכאלה אז עדיף שההיה כרטיס מסך המחשב מיועד בעיקר לאינטרנט ולהורדת סרטים ושירים וכל מיני דברים במחשב בדרך ככל פועלות הרבה תוכנות בו זמנית וכמו שאמרתי צריך ציוד הקפי כולל רמקולים בינונים ומסך 19 וחשוב שההיה שקט תודה רבה אבי..
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מפרט למחשב נייד בלי הרבה תנאים חוץ מ: 1.תקציב - בסביבות ה5000 ש"ח. 2.שימושים - עבודה משרדית בעיקר (אינטרנט ואופיס). 3.חנות - שתהיה חנות טובה ואמינה בחיפה או באזור חיפה. זהו אני חושב.. אשמח לקבל מפרטים עם התנאים הנ"ל, תודה :]
-
- 5 תגובות
- 772 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?₪4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 ₪ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג כבד באיכות HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לשימוש יום יומי למשחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: Battlefield 4 כשיצא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). MasterSync BX2235 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר…
-
- 9 תגובות
- 874 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 10-12 אלף שקלים א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?רק אם ממש חייבים - אחרוג במידת הצורך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בניית מודלים , לימוד יצירת אנימציה /סרטונים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). 3dsMax,after effect , photoshop ,premiere - בתקופה של שנה/שנתיים הקרובות - בעיקר לצורכי לימוד עריכת אנימציה/סרטונים והתמקצעות בזה. אחר כך -המחשב יהפוך ל"מבצעי" - כלומר לצורך פרנסה. כלומר ישודרדג במידת הצורך ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד …
-
- 17 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום לכולם לאחר תקופה ארוכה של ריבים עצמיים על איזה מחשב לרכוש החלטתי לשתף ולשמוע עוד הצעות. כיום אני עם מחשב HP G62 ישן כבד ולא מה שאני רוצה ליום יום. הנני סטודנט למדעי המחשב אז בעיקרון המחשב בשימוש של כתיבת קוד והרצת סרטונים, אינטרנט. מטרות המחשב? בעיקר לכתיבת תוכנה,עבודות(אופיס) אינטרנט סרטים סרטונים. * גודל המסך? 14 במינימום ובמקסימום(אלה אם יש 15.6 במשקל פחות מ2 ק"ג) *האם חשוב מסך מבריק או מאט? על זה באמת לא חשבתי אשמח לשמוע את דעתכם.. (בעיקרון אני הרבה שעות מול המסך) * רזולוציית המסך? כמה שיותר גבוהה עדיפות לאיכות FHD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אני מעדיף מקלדת עם numpad אך …
-
- 7 תגובות
- 758 צפיות
-