עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכם חברה. חבר שלי רוצה מחשב חדש, בעיקר למשחקים, ולאינטרנט. אני יודע שהתקציב לא כ"כ גבוהה, אבל זה מה שיש... בכל אופן, שיהיה הכל מכל!!, מסך, כ.מסך, מקלדת, DVD,...הכל...! שיהיה משהו איכותי וטוב, תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 762 צפיות
  2. Started by eli_xXx,

שלום לכולם, יש לי בעיה ברגע שאני רוצה לשדרג את הWINXP. אני נכנס לדיסק לוחץ על שידרוג שם את הקוד ואז המחשב מופעל מחדש והדיסק אמור לשדרג את המחשב. (אני עושה את זה כי נדפק לי משהו במחשב ואני לא מעוניין לפרמט). בקיצור לפני שהוא מגיע למסך הכחול שמראה את הזמן שנותר לשידורג ובלה בלה בלה, מופיעה הודעה הזאת: "The file iaStor.sys could not be found. Press any key to continue". מה הבעיה? מה צריך לעשות? יכול להיות שהבעיה בדיסק? כי כבר ניסתי בעבר לעשות את השידרוג והופיעה לי את אותה הודעה. תודה לכולם (אני מקווה שהבנתם למה שהתכוונתי אם לא תשאלו) ושוב תודה! נ.ב: שכחתי לציין שהוא לא מגיע למסך הכחול שמראה את הזמן שנותר לשידורג ובלה בלה בלה. פשוט מגיע להודעה שרשמתי מעלה וכאשר לוחצים על איזה…

• 4 תגובות
    • 548 צפיות
  3. Started by איתמר,

שלום אני מעונין במחשב למשחקים במחיר של 7500 שקל עכשיו אני צריך עם מסך וציוד הקפי מלא וגם כן ווינדוס אפשר לחרוג ככה ב100 שקל לא יותר אני רוצה שיהיה למחשב 4 גיגה וגם כן לפחות 320 גיגה אם אפשר יותר אז יותר טוב וכמובן איזה כרטיס מסך סוס עבודה תודה

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  4. תקשיבו אני יודע שאני לא צריך ממש לשפר את המחשב. אבל כעיקרון קניתי טלוויזיה חדשה ואני רוצה להעביר אליה סרטים בכבל HDMI. כבר עכשיו אני יכול להשתמש בכבל HDMI אבל היציאה של הכרטיס מסך היא DVI עם מתאם לHDMI כך שאני מצליח להעביר רק וידאו ולא סאונד. אמרתי לעצמי במקום לקנות מדיה סנטר ולבזבז כסף אפשר 2 ציפורים במכה. גם לשפר מחשב וגם להעביר ממנו סרטים. אז תדאגו שלכרטיס מסך שאתם ממליצים לי יש יציאת HDMI ללא מתאם שיעביר גם סאונד וגם וידאו!! ושלא יהיו פאלטות!! שלכרטיס מסך בטוח יהיה תמיכה עם הקול. בכל מקרה זה המפרט: מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 + Arctic-Cooling Freezer 7 Pro לוח אם: Abit IP35-E Chipset P35 Socket 775 זכרונות: G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ PI CL-4-4-4-12 כרטיס מסך: Gigaby…

• 8 תגובות
    • 870 צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימלי? 6000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך אם אפשר במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה - אין שימוש כבד. ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? כרגע יש מסך 19, יושדרג בהמשך ל22 (1680*1050) * באיזה סוג משחקים תשחקו? * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? 5. במידה ואתם…

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  6. Started by DakloN,

שלום אני רוצה לקנות מחשב נייד.. שימושים אינטרנט מוסיקה סרטים וכו... לא משחקים.. תקציב בסביבות ה3K.. יש אפשרות לחריגה קטנה.. תודה לכל העוזר

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  7. Started by xbhur,

היי חברים אני צריך הצעה למפרט מחשב המחשב אמור להיות במשרד ולעבוד בעיקר עם תוכנות גרפיקה(פלאש פוטושופ אילוסטרייטור וכו) ויישומי אינטרנט.התקציב שלי - 8000 שחכולל מסך טוב וגדול (22-24 אינטש)

• 1 תגובה
    • 500 צפיות
  8. הקיצר אני לא מבין בשיט אם בניתי משהו טוב או מוגזם אז תגידו איפה אפשר לקצץ בבקשה כי אין לי 6000 שקל :< סך הכל אני חושב שאני מעדיף את המחשב בעיקר לעריכת סאונד זה העיסוק העיקרי שיהיה למחשב. שם הפריט מחיר Intel Core 2 Quad Processor Q9300 2.5GHZ BOX 1580 Arctic Cooling Freezer 7 Pro CPU COOLER 130 DFI LANPARTY DK X38-T2R 1050 CORSAIR DDR2 XMS2 2048MB (1GBx2) 800MHZ CL5 340 Samsung SATA2 320GB 16MB 7200RPM 350 GIGABYTE Geforce 8800GT 512MB DDR3 ZALMAN COOLER PCI-E 1400 ANTEC SOLO BLACK SILVER 600 Zalman ZM500-HP 500Watt Ultra Quiet 605 Arctic Cooling Arctic Fan 9 92MM FAN 80 הרכבת מחשב חדש 170 סה"כ מחיר: ¤ 6,305.00 תודה רבה מראש

• 9 תגובות
    • 742 צפיות
  9. Started by card,

שלום אני רוצה לקנות מחשב נייד, וכל המחשבים הניידים הנמכרים היום, באים, לא במפתיע, עם Windows 7. כיוון שאני מהאסכולה שלא כל כך מחבבת את Windows Vista ו-Windows 7, אני עדיין עובד בבית, ובעבודה, עם Windows XP. ניסיתי את Windows 7 למשך חודש, וזה לא מתאים לי מנגד אני מאד אוהב את Windows XP. השאלה שלי: אם אני אקנה מחשב נייד, עכשיוי, למשל את Acer Aspire S3 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=812271 ואתקין עליו את Windows XP Professional, האם זה יהיה בסדר? בגדול זה יהיה בסדר, רק הבעיה שאני חושב עליה, היא שלא יהיו לי הדרייברים של היצרן, עבור המחשב.. (לוח, סאונד, SATA, LAN) עשיתי בדיקה באתר של היצרן(Acer), והם נותנים שם להורדה דרייברים של הלוח, סאונד, וכל זה…

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. Started by jitz,

אז ככה... אני מתכנן בקרוב לחדש קצת את המחשב (לוח אם+סטיק זיכרון של 512+HD משני - בנוסף לWD80 8MB CACHE שיש לי כרגע + מסך 17" LCD - בתקציב כולל של ~5500 ש"ח)... ו אני צריך קצת להחליט על איזה כיוון אני הולך... וכמו שכתבתי בטופיק - השאלה הראשונה שלי היא בעצם.. מה עדיף, AMD 2600, או AMD 2500 עם ליבת הבארטון....?אני בטוח שהקאש הגדול יותר מוסיף משמעותית, אבל האם הוא מתעלה בביצועים על ה2600 עם מהירות שעון גדולה יותר? הפרש המחירים ביניהם לא כל כך גדול (ה2500 בארטון יותר זול)... אז השיקול הוא פחות כספי, ויותר מבחינת ביצועים. ועוד כמה שאלות...: * אני לא כל כך יודע לאיזה "רמת כניסה" של לוח אם לגשת... אני די נעול על זה שאני רוצה צ'יפסט nforce2, אבל אני לא כל כך סגור עד כמה "להת…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by eitan10,

רכשתי מחשב מ ksp ושדרגתי את הספק ל-550 וואט. המוכר המליץ לי על הכרטיס מסך שמופיע בתפריט. כעת בדקתי וראיתי שהוא חלש למשחקים. המחשב אמור להמסר לי היום על מה אתם ממליצים ? AMD מעבד: Phenom II x2 Dual Core 555 Socket AM3 3.2Ghz Bסx לוח אם GIGABYTE MA785GM-US2H AM2+, AM3, 785G, DDR2 800, VGA ATI HD4200, HDMI זכרונות DDR II 800Mhz 2GB Mushkin Value HS מאוורר Generic CPU Cooler For AM2/AM3 דיסק קשיח Hitachi DeskStar 500GB 7200RPM 16MB SATA II כרטיס מסך Sapphire HD 5450 512MB Hyper Memory GDDR2 DX11 DVI HDMI PCI-E ספק כוח Golden Tiger 550W Real, 12cm Fan (24pin)

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  12. שלום חברים אני שוקל לקנות מחשב נייח (אין צורך בציוד היקפי משום סוג) חדש. השימושים שלי הם בעיקר משחקים קלים (League of Legends וכו'), פיתוח Visual Studiu, PyCharm (התוכנות האלו זוללות זיכרון) צפיה בסרטים מדי פעם וכו' רזולוציית המסך הינה 1920x1080. הדגש העיקר שלי הוא איכות החומרים ושקט המערכת. אני לא רוצה ששום דבר ירשרש לי שם, לא רוצה לדעת שהמחשב פועל בחדר. לא רוצה שהמחשב יחמם לי את החדר כמו תנור. חשוב לי מאוד מארז עם סידור כבלים נוח, רצוי שיהיה שחור מבפנים אם כי לא קריטי. חשוב לי שהמערכת לא תזלול חשמל. כשמשהו זולל חשמל הוא בד"כ מתחמם בהתאם - ואני לא רוצה את זה. אם יש אפשרות לספק כח מודולרי - עדיף. אין צורך ביותר מ 250 ג'יגה אחסון. מאוד מעדיף 16 ג'יגה ראם - בשני סטיקים ולא …

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  13. אהלן חברה, בעיקרון אני מתכנן שידרוג למחשב. אז ככה.. יצא Fallout 4, הורים נוסעים לאילת, מלא זמן לא שידרגתי את המחשב.. מסתמן שכל הסימנים שם, העת לשדרג הוא עכשיו! אבל... אולי עדיף לחכות? skylake בידיוק יצא, לא עדיף לחכות לkaby lake? אולי יירדו המחירים? וgeforce 1000 יוצא עוד מעט... 2016. לא בידיוק ברור מתי, אבל אולי עדיף לחכות? אולי מחירים יירדו? האם עדיף לי לחכות? הרי ברור לי שאף אחד פה לא נביא ואי אפשר לדעת מה יהיה - אבל האם יש איזשהו דפוס שיכול לתת מושג כללי? מה היה עד עכשיו ולפי זה לפעול? ומה ההבדלים בביצועים של ivy bridge, haswell וskylake? מתעניין אם לשדרג את הלוח אם או פשוט לקנות i7 1155... ובכללי, לא רוצה סתם לזרוק כסף.. מוכן לשדרג.. אפילו משתוקק! ...אבל לא ר…

14. היי לכולם אני צריך את עזרתכם במפרט מחשב עבור אחותי.השימוש: משחקים<קליל> אינטרנט ו-DVD .בקיצור משהו קליל ופשוט במחיר של 1500-2500 ש"ח.<עדיף כמה שפחות..התקציב שלה פשוט כזה.> יש לציין שיש לה מסך חדש מקלדת ועכבר.כלומר מה שהיא צריכה זה רק את החומרה עבור המחשב נטו,קרי:מעבד,לוח אם,וכו'.. שוב המחשב מיועד לשימוש ידידותי נטו ולא למשהו מפלצתי.ככה שהיא צריכה מפרט טוב אבל קליל בתקציב שהזכרתי לעיל.<היא התעקשה על 1500 ש"ח לא יותר אבל הסברתי לה שעד כמה שאני יודע להשיג מחשב ב-1500 ש"ח זה בלתי אפשרי,ואם זה בכל זאת אפשרי זה יהיה מחשב זול חסר אחריות ואמינות.<האם צדקתי?>ככה שהיא אמרה שהיא תגרד עוד כמה גרושים.> בתודה מראש לכל העונים. שי

• 8 תגובות
    • 880 צפיות
  15. שלום, אני צריך מחשב חדש שישמש לעבודות כלליות, אינטרנט, אופיס, עריכת תמונות (חובבנית) וגם לצפות בסרטים HD על מסך טלויזיה. לא משחקים לא OC. הרעיון לארגן את החבילה הזולה ביותר והאפקטיבית ביותר. המארז רגיל (לא HTPC) שיהיה פשוט ואפקטיבי (שקט ומאוורר ככל שניתן). לא נתתי מגבלת מחיר כי המגבלה אוטומטית הופכת למטרה של המפרט. אני מעוניין להשקיע מינימום אפשרי שעדיין יאפשר עבודה סבירה. צריך גם ציוד הקפי, מקלדת, עכבר, מסך, רמקולים (סטריאו יספיק כהתחלה). תודה.

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  16. הייתי שמח לשמוע איך המפרט הנ"ל , כרטיס הזכרון לא עבור המחשב הזה , אני מתכוון להעביר 2 סטיקים של זכרון שקניתי לא מזמן למחשב הנוכחי : http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820231428 וגם להוסיף לו כונן ADATA S510 120 GB SATA III SandForce שיש לי כבר כיום. המחשב בעיקר לעבודה יומיומית שכוללת יישומי אינטרנט ואופיס. כמו כן , תיכנות על visual studio 2011 ו eclipse . אני רוצה לשמור לעצמי אופציה להריץ קצת משחקים כשיהיה לי יותר זמן פנוי ולכן אני רוצה שכרטיס המסך יהיה חזק פחות או יותר , המסך איתו אני רוצה לעבוד הוא DELL U2412M אשמח לקבל חוות דעת והמלצות לשיפורים / שינויים. תודה רבה. מארז מחשב CoolerMaster Silencio 450 דיסק קשיח Western Digital Caviar Green WD20EARX…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Parallel,

שלום אני רוצה לקנות מחשב שיהיה בעיקר לאינטרנט קצת אופיס ומשחקים החלטתי כבר לקחת את המעבד 2.4c עכשיו אני רוצה לוח אם עם כרטיס קול וכרטיס מסך עליו אני רוצה גם צורב וגם די וי די בנפרד הרד דיסק 80 גיגה מסך 17 אינץ תודה רבה לכם

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by HardWarePassion,

מעבד AMD ATHLON 64 2800 לוח GIGABYTE - GA K8NS כרטיס זכרון TWIMOS 256 MB כרטיס מסך GE FORCE 4 2 דיסקים קשיחים : 1 - 30 GB 2 - 15 GB ATA 100 WD כל השדרוג עלה לי 1000 ש"ח :-)

• 52 תגובות
    • 3.6k צפיות
  19. * מטרות המחשב? תכנות בעיקר (Visual studio pro 2015 וכלים נוספים), [שימושים שונים בכלים של ADOBE [ פוטושופ וכו'], רינדורים של סרטונים ב VEGAS וכו' וכו'] * גודל המסך? 15+ * רזולוציית המסך? רגיל * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? לא חשוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? usb3 * Bluetooth? אפשר,לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB (או לחלופין SSD) * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא מעוניין במערכת הפעלה מובנית על הלפטופ. אתקין לבד. * האם יש לכם העדפה ל…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. הרכבתי לעצמי מחשב. המיועד למשחקים ובעיקר עריכת וידאו..לגבי הדברים החשובים באמת התייעצתי כאן באתר הזה בפורומים של הגרפיקה ולוחות האם והזיכרון, אך ישנם עוד דברים כמו מארז ספק כוח וכו' שברצוני להתייעץ עליהם איתכם, וכמובן אני רוצה לקבל חוות דעת על המחשב... CPU : Intel Pentium IV 2.8C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1688.85 ] 1 Motherboards for Intel : ABIT IC7 Intel 875P Motherboard (HT, Dual SATA RAID, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X, 1394, USB 2.0) [ ¤ 810.99 ] 1 Memory : GeIL DDR-RAM 512MB 3200 Value Memory [ ¤ 547.96 ] 2 CPU Cooling : CoolerMaster XI4-7H52A CPU Cooler for PIV [ ¤ 98.91 ] 1 Hard Discs : Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial …

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by kostiya,

מומלץ מסך גדול. הסוללה וזמן העבודה בפועל לא חשובים עבורי, משום שמטרתו היא כימעט אך ורק לשימוש ביתי (אני לא קונה נייח, כי אין עוד מקום לעמדה...). כמו כן הביצועים שלו לא חשובים כל כך, כי השימוש העיקרי שלו עומד להיות בעיקר לאינטרנט... בנוסף לזאת המישקל לא יהיה קריטי. אשמח גם לקבל המלצה לראוטר אלחוטי במחיר של כמה מאות שקלים. תודה לכל העוזרים .

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שניתן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה בעיקר ב EDIUS, קצת PREMIERE ן AFTER א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).EDIUS מיועד לפרנסה בעתיד, (כרגע לימודים) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בצ…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום לכולם, אני רציתי שמשהו ימליץ לי על מפרט מחשב בסביבות ה-4000 ש"ח המפרט לא כולל מסף אבל אם מקלדת ועכבר תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  24. עיקר השימושים של המחשב יהיה לעבודה מול אופיס , ואינטרנט. לא יופעלו משחקים כבדים (בעיקר משחקים לילדים עד גיל 4-5) המפרט צריך לכלול הכל חוץ מציוד היקפי , ז"א כולל מסך לא קריטי מסך LCD, אלא אם כן יש אחד כזה שהוא זול וטוב. יש לי בבית כרטיס מסך ישן geforce 3 v8200 , השאלה שלי אם כדאי לקנות למחשב החדש לוח אם עם יציאת AGP ולחבר את זה הכרטיס הזה במקום כרטיס ONBOARD. תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 591 צפיות
  25. Started by shaihood,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) לא מיועד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול …

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים