ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,443 דיונים בפורום זה
-
היי לכולם אני צריך את עזרתכם במפרט מחשב עבור אחותי.השימוש: משחקים<קליל> אינטרנט ו-DVD .בקיצור משהו קליל ופשוט במחיר של 1500-2500 ש"ח.<עדיף כמה שפחות..התקציב שלה פשוט כזה.> יש לציין שיש לה מסך חדש מקלדת ועכבר.כלומר מה שהיא צריכה זה רק את החומרה עבור המחשב נטו,קרי:מעבד,לוח אם,וכו'.. שוב המחשב מיועד לשימוש ידידותי נטו ולא למשהו מפלצתי.ככה שהיא צריכה מפרט טוב אבל קליל בתקציב שהזכרתי לעיל.<היא התעקשה על 1500 ש"ח לא יותר אבל הסברתי לה שעד כמה שאני יודע להשיג מחשב ב-1500 ש"ח זה בלתי אפשרי,ואם זה בכל זאת אפשרי זה יהיה מחשב זול חסר אחריות ואמינות.<האם צדקתי?>ככה שהיא אמרה שהיא תגרד עוד כמה גרושים.> בתודה מראש לכל העונים. שי
-
- 8 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מחשב חדש שישמש לעבודות כלליות, אינטרנט, אופיס, עריכת תמונות (חובבנית) וגם לצפות בסרטים HD על מסך טלויזיה. לא משחקים לא OC. הרעיון לארגן את החבילה הזולה ביותר והאפקטיבית ביותר. המארז רגיל (לא HTPC) שיהיה פשוט ואפקטיבי (שקט ומאוורר ככל שניתן). לא נתתי מגבלת מחיר כי המגבלה אוטומטית הופכת למטרה של המפרט. אני מעוניין להשקיע מינימום אפשרי שעדיין יאפשר עבודה סבירה. צריך גם ציוד הקפי, מקלדת, עכבר, מסך, רמקולים (סטריאו יספיק כהתחלה). תודה.
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
הייתי שמח לשמוע איך המפרט הנ"ל , כרטיס הזכרון לא עבור המחשב הזה , אני מתכוון להעביר 2 סטיקים של זכרון שקניתי לא מזמן למחשב הנוכחי : http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820231428 וגם להוסיף לו כונן ADATA S510 120 GB SATA III SandForce שיש לי כבר כיום. המחשב בעיקר לעבודה יומיומית שכוללת יישומי אינטרנט ואופיס. כמו כן , תיכנות על visual studio 2011 ו eclipse . אני רוצה לשמור לעצמי אופציה להריץ קצת משחקים כשיהיה לי יותר זמן פנוי ולכן אני רוצה שכרטיס המסך יהיה חזק פחות או יותר , המסך איתו אני רוצה לעבוד הוא DELL U2412M אשמח לקבל חוות דעת והמלצות לשיפורים / שינויים. תודה רבה. מארז מחשב CoolerMaster Silencio 450 דיסק קשיח Western Digital Caviar Green WD20EARX…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב שיהיה בעיקר לאינטרנט קצת אופיס ומשחקים החלטתי כבר לקחת את המעבד 2.4c עכשיו אני רוצה לוח אם עם כרטיס קול וכרטיס מסך עליו אני רוצה גם צורב וגם די וי די בנפרד הרד דיסק 80 גיגה מסך 17 אינץ תודה רבה לכם
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
* מטרות המחשב? תכנות בעיקר (Visual studio pro 2015 וכלים נוספים), [שימושים שונים בכלים של ADOBE [ פוטושופ וכו'], רינדורים של סרטונים ב VEGAS וכו' וכו'] * גודל המסך? 15+ * רזולוציית המסך? רגיל * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? לא חשוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? usb3 * Bluetooth? אפשר,לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB (או לחלופין SSD) * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא מעוניין במערכת הפעלה מובנית על הלפטופ. אתקין לבד. * האם יש לכם העדפה ל…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הרכבתי לעצמי מחשב. המיועד למשחקים ובעיקר עריכת וידאו..לגבי הדברים החשובים באמת התייעצתי כאן באתר הזה בפורומים של הגרפיקה ולוחות האם והזיכרון, אך ישנם עוד דברים כמו מארז ספק כוח וכו' שברצוני להתייעץ עליהם איתכם, וכמובן אני רוצה לקבל חוות דעת על המחשב... CPU : Intel Pentium IV 2.8C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1688.85 ] 1 Motherboards for Intel : ABIT IC7 Intel 875P Motherboard (HT, Dual SATA RAID, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X, 1394, USB 2.0) [ ¤ 810.99 ] 1 Memory : GeIL DDR-RAM 512MB 3200 Value Memory [ ¤ 547.96 ] 2 CPU Cooling : CoolerMaster XI4-7H52A CPU Cooler for PIV [ ¤ 98.91 ] 1 Hard Discs : Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial …
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מומלץ מסך גדול. הסוללה וזמן העבודה בפועל לא חשובים עבורי, משום שמטרתו היא כימעט אך ורק לשימוש ביתי (אני לא קונה נייח, כי אין עוד מקום לעמדה...). כמו כן הביצועים שלו לא חשובים כל כך, כי השימוש העיקרי שלו עומד להיות בעיקר לאינטרנט... בנוסף לזאת המישקל לא יהיה קריטי. אשמח גם לקבל המלצה לראוטר אלחוטי במחיר של כמה מאות שקלים. תודה לכל העוזרים .
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שניתן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה בעיקר ב EDIUS, קצת PREMIERE ן AFTER א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).EDIUS מיועד לפרנסה בעתיד, (כרגע לימודים) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בצ…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רציתי שמשהו ימליץ לי על מפרט מחשב בסביבות ה-4000 ש"ח המפרט לא כולל מסף אבל אם מקלדת ועכבר תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
עיקר השימושים של המחשב יהיה לעבודה מול אופיס , ואינטרנט. לא יופעלו משחקים כבדים (בעיקר משחקים לילדים עד גיל 4-5) המפרט צריך לכלול הכל חוץ מציוד היקפי , ז"א כולל מסך לא קריטי מסך LCD, אלא אם כן יש אחד כזה שהוא זול וטוב. יש לי בבית כרטיס מסך ישן geforce 3 v8200 , השאלה שלי אם כדאי לקנות למחשב החדש לוח אם עם יציאת AGP ולחבר את זה הכרטיס הזה במקום כרטיס ONBOARD. תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 585 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) לא מיועד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול …
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב עז לאחר כמעט שבע שנים ה Athlon 3700 האגדי שלי, על סף שביקת חיים, לא רע בהתחשב בעובדה שהוא היה בOC ל2.6GHZ כל הזמן הזה.(בזמנו עלה 1500 שח רק המעבד....אך היו זמנים) בכל אופן אני כבר כמה שנים לא בעניינים, צריך עזרה בקניית מחשב חזק וחמוד חדש. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים רזולוציה 1980X1024 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ערכית מוזיקה כמו MIXMIESTER ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא י…
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
שלום לכולם!!:} הרכבתי מפרט (ניסיון.. ).. התקציב הוא 4500 (קופסא)... בעיקרון המחשב הוא להריץ משחקים חדישים ...שיסחוב אותם אתם בטח רואים שהמפרט הוא מלוג'יק..הממשק שם יותר נוח, אבל מטעמי קירבה לחנות..אני מעדיף KSP... אבל זה פחות או יותר הכיוון... צריך הצעות! תודה רבה! Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19-2F W Front USB 300W 372.00 ¤ 1 372 ¤ 1 8656 LG GSA-H10A 16x Black Bulk DVD-R/RW+-R/RW 200.00 ¤ 1 200 ¤ 2 8790 AMD Athlon 64 Bit 3800 Dual Core Socket AM2 Box CPU 965.00 ¤ 1 965 ¤ 3 7053 Hitachi 160GB 7200 rpm S-ATA II HDD 375.00 ¤ 1 375 ¤ 4 8926 DFI Infinity NF Ultra II - M2 Socket AM2 Motherboard 554.00 ¤ 1 554 ¤ 5 8898 Samsung 512MB DDR-II DDR 667 Memory 390…
-
- 8 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום לכולם. רצייתי להתייעץ עמכם בנוגע לרכישה שאני מתכנן לבצע בקרוב של מחשב לצורך יישומים גרפיים כגון - Maya, Max , Softimage|XSI . ובנוסף המתלווה עליהם זה כמובן פוטושופ, After effects, Fusion וכדומה. אין לי צורך ממשי במחשב למשחקים, אבל לרוב זה משתלב יחדיו לא רע, אז למה לא.. התקציב הוא 9,000 ש"ח. מבחינת מסך : אני עובד עם Benq FP241W אז המסך גדול.. תתחשבו בזה ביחס לכ.מ. (ויכול להיות גם עוד מסך 19" נוסף). בכל מקרה, המפרט הנ"ל לקוח מפנדה, החלטתי שאני ירכוש או מהם או מ-זיגזג. -אני מודע לירידת מחירים שתגיע ביולי, אבל אני מוכרח לרכוש את המחשב עכשיו. כמה שאלות לפני: -אם אני לא מתכנן OC האם הקירור סטוק של המעבד יתאים? -אם אני מתכנן OC מאוד מתון, משהו כמו ל-2.6\2.8 ה…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני סטודנט ואני מעוניין לקנות מחשב נייד כמה שיותר חזק בתקציב של 4500 - 4800 שקלים לכל היותר, הבעיה היחידה היא שאני לא מבין בתחום כמעט בכלל ואני זקוק לייעוץ בנושא. מהסקר הקטן שעשיתי המחשב האידיאלי שאליו אני מכוון הוא: מסך - 15.6 אינץ' HD מעבד - intel® Core™ i5-520M זיכרון - 4096MB DDR3 במהירות 1066Mhz דיסק קשיח - נפח בין 500 ל 320 GB וחשוב לי שיהייה 7200RPM כרטיס מסך - NVIDIA® GeForce® G 330M 1024MB (אם יש כרטיס אחר באותה רמה או קרוב אין בעיה) יציאת HDMI , כרטיס קול טוב וצורב DVD מערכת הפעלה לא חובה אבל יתרון אם יש המחשב מיועד בעיקר ללימודים , סרטים ב HD , משחקים לא כבדים מדי ומוזיקה 2 מחשבים שמצאתי אבל אף אחד מהם לא עונה על כל הדרישות הם: http://olsale.co.il/olsal…
-
- 3 תגובות
- 887 צפיות
-
-
לאחר התקנות לא מוצלחות של וינדוס XP על המחשב הנייד -יבמ T43 2678 .הוצאתי את ההארד דיסק למארז נייד חיצוני ופירמוט באמצעות מחשב אחר כשהחזרתי את ההארד דיסק לנייד לא הצלחתי להתקין שוב את הוינדוס והופיע לי השאיגה הזאת. עשיתי פירמוט שוב ואיחוי דיסק ובדיקת שאיגה ושם דבר לא עוזר . נא עזרתכם בנושא
-
- 5 תגובות
- 842 צפיות
-
-
היי, מאז שהתגייסתי לא יוצא לי להיות באתר הרבה ובטח שלא לשלוט במפרטים כמו בעבר... ועכשיו, כשאני לפני שיחרור, אני רוצה לקנות מחשב נייד ואין לי מושג מה בדיוק לקנות (חחח אני אפילו לא יודע למה אני צריך מחשב נייד, הסיבה היחידה שאני חושב עליה היא שהנייד יחליף את המחשב השולחני שלי ובנוסף יוכל להיות נייד ) גם אין לו מטרה ספציפית - אני משחק במחשב אבל לא קרוב לגיימר רציני, עורך ווידאו אבל לא ברמה גבוהה, כן הולך להשתמש בו לצרכי עבודה/לימודים וחשוב לי זמן סוללה וטעינה טובים. אחרי כמה שעות של לנסות וללמוד קצת את כל מה שאני לא מעודכן בו הגעתי למפרט הזה, שאני חושב שהוא מתאים לי- http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=8779404&productCategoryId=abcat0502003&type=product…
-
- 7 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום , אני נוסע בקרוב לרוסיה ולפי חברים שלי שהיו שם יש שמה מחירים זולים מאוד על אלקטרוניקה בכללי , בכל אופן אני רוצה לקנות מחשב נייד חדש, בתקציב שבכותרת , מסך בסיבת ה15 אינטש- ועם ביצועים גבוהים יחסית אובראול היתי רוצה לראות כמה דגמים שכדאי לי לחפש אותם ובנוסף לזה גם אם למישהו יש לנסיון אז מקומות שאפשר לקנות בהם בזול יחסית (נראה לי זה סביר למצוא מחירים כמו שיש באמזון? ) עריכה : ותודה רבה לעונים כמובן
-
- 1 תגובה
- 970 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עורכת וידאו כמקצוע וצריכה לשדרג את המחשב הישן שלי תודה מראש 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת סרטוני וידאו ארוכים וכבדים 200g לקובץ (חתונות) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אדובי פרמיר, פרנסה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מקלדת ועכבר 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? קיים הארד דיסק hss 500g ח…
-
- 6 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
המחשב מיועד בעיקר לגלישה סרטים ומוזיקה (לאנשים) המפרט צריך לכלול מסך 22" הארדיסק לא קטן מ 500GB. לגבי המארז אני לא בטוח עד כמה הוא טוב. זה מה שהרכבתי בנתיים. מעבד Intel Pentium Dual-Core E5200 Box ¤381 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE5200 לוח אם Gigabyte GA-EP43-S3L ¤467 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39471 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤305 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1115 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1066Mhz CL 6-6-6-18 NQ ¤314 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-8500CL6D-4GBNQ כרטיס גרפי TwinTech nVIDIA GeForce 8400GS 512MB DDR2 PCIe ¤169 כמות:1 http://www.skypc.…
-
- 5 תגובות
- 676 צפיות
-
-
זה היה חודש (+) מורט עצבים, אבל תיכף אגיע לנחלה... ביצוע הרכישה יעשה היום או מחר בבוקר. אני רוצה להודות להורי שהביאוני עד הלום, אבל יותר מכך לחברי הפורום הנאמנים והמסורים שסייעו לי בכל (רוב) השאלות וסייעו לי להתמצא בעולם הסבוך של המחשבים האישיים ומהם למדתי רבות, בתקווה שהגעתי למערכת מחשב מנצחת, אשר יחס המחיר\עלות שלה הוא האופטימלי עבורי. אז חברים יקרים - תודה רבה! אמשיך לבקר כמובן כדי להעביר את המידע שרכשתי כאן לאחרים אשר זקוקים לעצה או המלצה. וכמובן כדי לשאול עוד שאלות כי הנושא מרתק. המפרט: גולת הכותרת והיהלום שבכתר (מעבד): E6400 העריסה שתנענע אותו ל-OC מוצלח (לוח אם): GigaByte 965P DS3 ליווי ראוי (זכרונות): 2GB MUSHKIN 800MHZ 5-5-5-12 (התזמונים לא מלהיבים אותי ב…
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
-
שלום, אני די סגור על המפרט הזה אבל עם יש לכם המלצות לרכיבים יותר טובים אז אני אשמח לקבל(אולי רכיבים שיהפכו את המערכת ליותר שקטה), כול עוד לא תיהיה חריגה משמעותית מהתקציב של הרכיבים למטה. הנה המפרט: ViewSonic VP930 LCD Monitor Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box ASUS P5W DH Deluxe G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 2GB Dual Channel CL 4-4-4-12 Sapphire Radeon X1900XT PCI-e 512 MB WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII ENERMAX LIBERTY 400W NEC …
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב גיימיניג בתקציב גבוה של בסביבות ה7000-7500 שקל 1. מה התקציב המקסימאלי? 7500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את כולו (כמובן שלא חייבים) ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.-משחקים חדשים ומשחקים שעתידים לצאת הדורשים דרישות מערכת גבוהות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 -…
-
- 5 תגובות
- 669 צפיות
-