ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,442 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי 4000 שקל ואני רצה לקנות מחשב חדש חזק אז עם אתם יכולים לתת לי את המחשב הכי טוב למחיר הזה .. תודה לכול מי שיעזור לי ...
-
- 10 תגובות
- 883 צפיות
-
-
חבר שלי החליט לקנות מחשב חדש... הוא צריך מסך... ורצוי שהמחשב יוכל להריץ משחקים כמו שצריך תודה
-
- 7 תגובות
- 834 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אין דוגמאות, מכוון גבוה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. יש…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מקסימום אפשרי בתקציב הנ"ל, עם דגש על מעבד+זכרון פנימי. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש כללי (גיימינג, אופיס, סרטים כולל בלו-ריי) ותוכנות הנדסיות כמו מטלב, תוכנות שרטוט ותוכנות אנליזה בסגנון ANSYS וכד', תכנות עצמי והרצה של הדברים האלה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). MATLAB, תכנות עצמי (הרצות כבדות וארוכות) - שימוש תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מק…
-
- 6 תגובות
- 675 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם זה לא קריטי אז כמובן שעדיף לחסוך כמה שיותר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם זה משמעותי אפשר לפזול לכיוון ה-4 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימושים העיקריים הם מולטימדיה (תכני HD), גלישה ומדי פעם משחקים קלילים יחסית (מנג'ר LOL וכו') א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אני מתכוון להריץ על המחשב ויז'ואל סטודיו ללימודים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המשחקים הם בעיקר משחקים קלילים, אני משחק בעיקר בקונס…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, קניתי מעבר i5 2500k ולוח אם z68DB. עכשיו אני מחפש לקנות את שאר המרכיבים, קיבלתי הצעת מחיר למפרט הבא: (חשוב לי לציין שהמחשב ישמש 75% שימוש כללי ו 25% משחקים) 1) קירור מעבר - arctic freezer 11LP 2) זכרון G.skill NT dual channel 2x4GB 1333 3) מארז - coolerMaster elite 334u black ATX case 4) ספק כח- antec basiq 550W 12cm PSU VP550P 5) מאוורר - fractal design silent series 120mm 6) צורב DVD - LG DVD RW GH22NS x22 SATA מכיוון שאני לא הולך לשחק הרבה במחשב (מתי שיצא) האם שווה לי לקנות כרטיס מסך יד2, מאשר להשקיע 850 ש"ח באחד חדש? ההצעה היא 1000 ש"ח אשמח לשמוע על טיב הרכיבים והאם המחיר הוגן. אני לא מחפש לקנות כל רכיב בחנות אחרת, לכן חשוב לי שהכל יתבצע במקום אחד תודה
-
- 25 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום, מבקש המלצה למחשב נייד (לא היה לי מעולם ולא מבין כלום). המחשב עבור אשתי לעבודה. הצרכים הם: קל, קטן (חשבנו על 11-13''), אמין, אחריות טובה. השימושים הם אופיס וגלישה באינטרנט. תקציב: עד 3K. עדיף כמה שפחות. תודה מראש,
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני צריך בדחיפות להרכיב מחשב חדש ועוד לשבוע הקרוב אשמח לקבל ממך סיוע לגבי מפרטו התקציב העומד לרשותי הוא 6000 ש"ח המפרט יתבסס אך ורק על מעבד אינטל המעבד- INTEL 2.4 דיסק קשיח- 60GB 7200 כרטיס מסך- כנראה RADEON 9000 PRO 128MB לגבי שאר הרכיבים אני זקוק לעזרתכם(לוח אם!!!, זיכרוןDDR OR RDRAM ואיזה דגם???, מסך-17 איזה???? וזהו פחות או יותר) בבקשה הגיבו להודעה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4992&CatCode=315 או http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4850&CatCode=315 ?? תודה - שי ו. [br]פורסם בתאריך: 17.04.2010 בשעה 07:58:17 * כיום אני עובד על מחשב מתוצרת אייסר 12 " במפרט של : 4 גיגה בייט זכרון + כרטיס מסך 4500 אינטל ודול קור טיפה ישן אבל 2 הרץ * אני עובד מרבית היום על תוכנות גראפיות כבדות ועיבודים רבים , המחשב הזה שברשותי מספק אותי אך כאשר מגיע לעיבוד גדול אפשר ללכת לישון .. * טכלס אני מאוד מאוד מרוצה מהאייסר והייתי הולך על ה 15.6 החדש אבל מתלבט עם שווא לי להוסיף עוד וללכת על ה HP 15.6 DV6 שמעתי שהשירות בארץ על הפנים ... ואף פעם לא התנסתי ב HP בתור מחשב נייד
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום חברים, אשמח לקצת עזרה בנושא: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב לבית, בעיקר גלישה וסרטים, מידי פעם משחק או שתיים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680x1050 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? פירוט למטה. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא קריטי, אבל כמה שיותר שקט יותר טוב (עדיפות לביצועים). 6. האם מתוכנן א…
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בגלל שכבר הרבה זמן לא התעסקתי בתחום המחשבים, הידע שלי שואף ל-0 בתחום, אשמח להמלצות שלכם * מטרות המחשב? מטרת המחשב היא עבודה מחוץ לבית (אני עובד בשטח, חול ואבק), שימוש של אינטרנט, אופיס והקרנת סרטים * גודל המסך? שאיפה למסך קטן, ואם הבנתי נכון מט יהיה יותר טוב לצרכים שלי (בגלל השמש) * רזולוציית המסך? לשיקולכם * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אשמח ללפחות שעתיים עבודה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? הרגילים.. USB, HDMI, VGA וכו.. * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? יותר חשוב לי שיהיה זיכרון חזק ואמין ללא תקלות * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? קנייה בישראל * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקי אז כמה שאלות 1. האם בכלל שווה לי למכור את המחשב שלי ולקנות I7 מבחינת ביצועים שאני לוקח בחשבון שאני קונה יד שנייה ולא מהחנות 2. כמה המחשב מפרט שלי שווה בלי מסך
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב לידידה שלי, הדברים שחשובים לי הם: זיכרון- 512 דיסק קשיח- 80 גיגה ומעלה צורב די וי די מעבד- אני ממליץ לה על amd אבל היא רוצה רק אינטל אז אם תתנו לי מפרט פעם עם האפשרות הראשונה ופעם השניה זה יהיה הכי טוב... מסך- lcd 17 אינץ... לא נראה לי שמשנה כמה מיליסקנד כי היא לא ממש גיימרית או משהו... ו... זהו, תודה על כל עזרה.. דרך אגב , כמה שיצא יותר זול זה יותר טוב כמובן אבל תביאו מפרט סביר... שיהיה משהו עד 4000 בערך... תודה!!!
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
חברי הפורום שלום! אנו שמחים שבחרתם להתייעץ בפורום "מפרטי מחשב" ומקווים שאתם נהנים ממחשבכם החדש.היינו מעוניינים לשמוע את דעתכם לגבי 2 נושאים עיקריים: 1) מידת הרצון שלכם מהפורום (סדר בדיון, קבלת עזרה, יחס וכו'). 2) מפרט המחשב - האם אתם מרוצים ממנו? האם הוא מתאים לשימושכם ובקשותיכם? (התייחסו למידת השקט, ביצועי גיימינג\עריכה, מראה וכו') בתוכן ההודעה ציינו (במידת האפשר): * מפרט המחשב - רצוי כי יהיה מינימליסטי ויכלול בשורה נפרדת את שם החלק ואחריו הדגם (אין צורך במחירים וקישורים). * קישור לדיון שלכם. * זה המקום לציין מי עזר\ו לכם ולהגיד תודה על הדרך. * תמונה של המחשב שלכם שמפרטו נבנה בעזרת חברי הפורום. * חוות דעת כללית - תוכלו לספר על התרשמותכם הכללית או דברים מעניינים אחרים שת…
-
- 48 תגובות
- 189.3k צפיות
-
-
The Thread is moved to the forum it belongs to. This forum is meant for recommending complete systems, not board and cpu only, as stated in the Forum Rules . [iurl=http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=19;action=display;threadid=32948]http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=19;action=display;threadid=32948[/iurl]
-
- 0 תגובות
- 980 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 6250 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין אפשרות לחרוג. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? מסומן ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? אני צריך המלצה למסך. * באיזה סוג משחקים תשחקו? COD:MW 2, BF:BC 2, GTA IV, CRYSIS. * באילו הגדרות תשחקו? גבוהות ככל האפשר. 3. האם יש צורך בציוד היקפי? מסך בגודל 23" - 24" בעל רזולוציה 1920X1080. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? כונן דיסקטים 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=הש…
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות - אינטרנט הקלטות צריבות וכו' * גודל המסך? לא קריטי * רזולוציית המסך? 1366x768 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1TB * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם:
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן לכולם, בניתי מפרט, והכנסתי בו את הלוח אם ASUS A8N32-SLI Deluxe. עכשיו שאלתי היא כזאת, האם אפשר לשים את הכרטיס מסך X1800XT 512MB של ATI על הלוח הזה? המפרט: מעבד: AMD Athlon Dual Core 3800+ 1024Kb Cache FSB2000MHZ לוח אם: ASUS A8N32-SLI Deluxe זיכרון: SAMSUNG DDR 1024MB 400mhz דיסק קשיח: 250GB 7200 16MB Sata2 Westren Digital כונן: NEC ND-4550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK כרטיס מסך: SAPPHIRE RADEON X1800XT 512MB PCI-E BULK כרטיס קול: בא עם הלוח אם. כרטיס רשת: בא עם הלוח אם. ספק כוח: ENERMAX EG565P-VE Ver.2.0 Noisetaker P Series 535W מארז: COMPUCASE 6C29 NO PSU בלי ספק כוח. מסך: MAG 778 AH מה דעתכם?
-
- 12 תגובות
- 860 צפיות
-
-
LENOVO N500 4233-4DG מודל מכונה 4233-4DG מעבד : מעבד Intel Pentium Dual Core T3200 מהירות 2.0GHz זיכרון : נפח 3GB מהירות זיכרון 667MHz DDR2 אחסון : גודל דיסק 250GB מהירות דיסק 5400RPM SATA כוננים : DVD Multi Burner כן מסך : סוג WXGA TFT מסך מבריק כן גודל 15.4'' רזולוציה 1280X800 מצלמה כולל תקשורת : מודם 56K כן כרטיס רשת כן Bluetooth כן WiFi 802.11 Intel WiFi Link 5100AGN גרפיקה : כרטיס מסך NVIDIA GeForce 9300M זיכרון כרטיס מסך 256MB סאונד : כרטיס קול Conexant CX20561-12Z רמקולים Internal Speakers יציאות : S-Video Out HDMI USB X4 RJ-11 כן RJ-45 כן Firewire 139…
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
<blockquote> 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיך שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מוסיקה בעיקר וסרטים (DVD,HD,BluRay) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). סרטים בתוכנה ייעודית כלשהי (מזדמן), מוסיקה בתוכנה ייעודית כלשהי בשליטה מרחוק ע"י טאבלט (תדיר) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא רלוונטי -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). פלזמה 42 HD Ready …
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה, לכבוד הסמסטר האחרון לתואר החלטתי לפנק את עצמי במחשב חדש.. יש לי את כל הציוד ההקפי שצריך, וגם HD חדש ככה שגם HD לא צריך. עכשיו אני לא מתכוון לעשות OC, אני מעדיף מחשב שקט ולא עם מיליון מאווררים, וגם לא צריך שיראה מצועצע. (אחרי הARMOR שהיה לי עכשיו אפשר להירגע..) אני ארצה לשחק במשחקים החדשים באיכות לא מתפשרת, אני אוהב לשחק על הגדרות גבוהות ואני לא אוהב שזה מקרטע. וכמובן השאלה הקבועה, האם כדאי לחכות לסוף מרץ (למרות שאני מעדיף את המחשב עכשיו בחופשת סמסטר) למעבדים החדשים? האם לוח P35 יתאים למעבדים העתידיים? תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 10 תגובות
- 700 צפיות
-
-
מעבד: AMD ATHLON 64 4200+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.2GHz 1MB CACHE - ADO4200CUBOX - BOX מחיר: ¤615 אחריות: שלוש שנים יבואן רשמי. לוח אם: GIGABYTE GA-M61VME-S2 מחיר: ¤369 אחריות: שלוש שנים. דיסק קשיח: HITACHI DESKSTAR 80GB 2MB 7200 RPM ATA100 מחיר: ¤237 אחריות: שלוש שנים. צורב DVD: LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA מחיר: ¤217 אחריות: שנתיים. זיכרון: KINGSTON 1024MB (512MB X2) DDR2 667 CL5 מחיר: ¤386 אחריות: ללא הגבלת זמן. מארז: FOXCONN S-808 CPU VENTILATION TUBE + 300W PSU מחיר: ¤196 אחריות: שנה. מערכות הפעלה: WINDOWS XP HOME- OEM מחיר: ¤458 מערכת הפעלה בעברית+ רשיון. מחיר סופי: ¤2587 מIQPC תראו, המפרט הזה הוא לסבתא שלי. היא מש…
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אהלן, שאלתי כאן כבר שאלה על הצעה למפרט אבל בינתיים כבר קיבלתי הצעה מחנות ורציתי לשמוע את דעתכם על המפרט הבא: 1. Intel core i7 5820k 2. CPU FAN: Noctua NH-L9i Cpu cooler 3. Motherboard: MSI X99SLI Plus LGA2011-3 4. RAM: G.Skill Ripjaws-4 4x8GB DDR4 2400Mhz 5. Grapihc Card: MSI GT620 1GB DDR3 DX11 VGA DVI HDMI 6. SSD Drive: Intel 530 Series ssdsc2bww120a401 120Gb SSD sata III 7. SeaSonic 620W Active Pfc Modular 80+ Bronze M12I EVO PSU 8. Crosair Caribde 300R Windowed Compact PC no PSU אין פה הארדיסק חוץ מהSSD כי יש לי כבר כונן קשיח של Western Digital Black 3T אשמח מאוד לשמוע מה דעתכם על הלוח, סוג הזיכרון, המארז הספק כוח וכו' תודה!
-
- 21 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
אממ שלום קודם כל שלום חח אני חדש פה. מקווה להתאקלם לקהילה חבר שלי הציע לי להצטרף והנה אני פה =) אבא שלי הציע לי שיקנה לי מחשב נייד בסכום של עד 7000 שקלים. עכשיו רציתי להתייעץ איתכם אם אתם מכירים איזשהו דגם טוב שאתם יכולים להמליץ לי עליו. אני רוצה שהמחשב יהיה קל משקל לאא יותר מ2 קילו. שיהיה מאובזר מאוד עם כל מיני יציאות וכל השטויות. ראיתי שבHp יש מחשבים עם שלט רחוק. זה מה שעושה לי את זה. לא איכפת לי שיהיה גם מחשב של אפל. כי הם יפים חיצונית.. מפרט טכני שמעתי שיש מעבדים עם הליבה הכפולה Dual Core. אם יש עם מעבד כזה אז אדרבה =). יותר חשוב לי הופעה חיצונית ואיבזור חיצוני עם כל הפיצ'פקס. באמת תודה לכל העונים.
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
כותרת. אין משהו מיוחד שנדרש, רק שיהיה טוב לעבודה יומיומית שוטפת. תודה, עודד.
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
-