עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ns,

:AR15: כמה מחשב כזה יעלה לי ??? gforce 4 ti 128 mb 512 rdram win xp 2400מגה הרץ כרטיס קול טוב אבל לא כל כך

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by HoTShoT07,

שלוםםםםםםםםם סוף סוף הגיע הזמן המתאים וקניתי מחשב חדש ! לפני כשבועיים בטח חשבתם שמדובר במחשב "של טכנאים/ערוץ הקניות..." אבל זה לא ! חבר של אבא שלי הביא לי מחשב חדש והחלפתי את הישן איתו ... הוריד לי 1500 שקלים ! שווה ? ד'א הוא מין טכנאי מניאק כזה אבל בגלל שהוא חבר טוב טוב של אבא שלי הוא הסכים לקחת תמחשב הישן שלי ולהוריד אלפייה :] מפרט המחשב החדש : Intel p4E 2.8ghz 800 Asus p4p -800E Deluxe 512 DDr333 GeXcube radeon 9800 pro 128mb 256bit מארז שקוף עם אולטרא סגול ושלושה מאווררים ..עם ספק ג'ינרי 400W LOL סלחו לי אני לא יודע איך קוראים למארז :-\ מפרט המחשב הישן : intel p4 1.5 mhz 256 sdram לוח אם של אסוס לא זוכר geforce4 440MX 64bit וזהו אז מה אתם אומרים ? היה …

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by gggilad13,

אני צריך מפרט למחשב שהמטרה שלו זה משחקים בעיקר וגם כל שאר הדברים היומיומיים.... כמובן שרצוי AMD, וגם לוח NFORCE 4... התקציב הוא 7000 ש"ח אבל רצוי כמה שפחות... (אם זה מממממש חשוב אפשר טיפה לחרוג) אין צורך בציוד היקפי אלה רק במה שיש באמרז+המארז...(כרטיס מסך, מעבד, זיכרון, דיסק קשיח, לוח אם, צורב DVD, פלופי, ספק ומארז) אני גר בצפון ככה שאל תרכיבו לי את המפרט מלוג'יק פי סי (רצוי להרכיב מנועה)

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. אני הולך לשדרג מחשב לאחותי... לשדרג רק את הCDROM וה כונן הקטן אני הולך להשיאר. אני לא צריך משהו ל משחקים כבדים או ל O.C, בעיקר אינטרנט סרטים וזהו. מה שאני חושב שעדיף AMD הם יותר זולים והביצועים בסביבת המחירים לעומת PENTIUM יותר טובים. אני לא מעודכן כולכך במה שקורה בשוק המעבדים והלוחות מה כדאי מתי תהייה נפילת המחרים הבאה, כל זה אני סומך אליכם שתתנו לי את המפרט הכי טוב. נ.ב אני מרכיב את המחשב כך שחסכתי עוד 200 ש"ח. זה החלקים שאני צריך: מעבד- AMD או PENTIUM לוח אם בהתאם למעבד - חובה שיהיי אליו כ.קול ו כ.רשת, בשום פנים ואופן שלא יהייה אליו כ.מסך. כ.מסך - לא משהו, כולה ל סרטים ומשחקים לא כבדים במיוחד. דיסק קשיח. מארז - לא איכפת לי יפה לא יפה אם תאורה בלי שיהייה זול אבל…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. אז...לפני כמה זמן ביקשתי עזרה וכמובן שעזרתם לי (: אבל אני עדיין לא ממש שלם עם זה במה שהמליצו לי היה את הGeForce Ti 4600 אז לגביו...אין לו תמיכה בDirect x 9 ואת זה אי אפשר לסדר כי כמו שאתם יודעים זה בחומרה אז אין סיכוי שזה יסתדר... ואני עדיין לא יודע על מה ללכת...Amd או Intel המפרט שהצעתם לי נלקח מהמפרטים הממולצים שלכם (: ב5000 ללא מסך http://www.hwzone.co.il/specslist/index.php?type=games&price=5000&monitor=no תודה ((((:

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by laredo,

שלום אני צריך עזרה במפרט, עד 2500 ש"ח. אני צריך רק : מארז+ספק לוח-אם מעבד זכרון כרטיס מסך כל השאר כבר קיים אצלי...

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. היי. הרבה זמן לא התעניינתי בשוק החומרה, אז אני צריך בבקשה את עזרתכם - מפרט מחשב העומד בתנאים הבאים: * תקציב כ-8000 ש"ח, גמיש, אבל רק אם צריך * מחשב גם למשחקים אבל אני ממש לא גיימר - כרטיס מסך חזק, אבל לא בהגזמות * כולל מסך, 19" CRT * מבוסס AMD * מעדיף עם הטכנולוגיות החדשות (PCI-E, NFORCE4 וכו'...), SLI לא חובה אבל נחמד אם יש * חייב לעבוד שקט מאוד מאוד. טמפרטורה בעדיפות שניה. * הארד דיסק בין 160GB ל-200GB * צורב DVD * אני די סגור על מארז CHENBRO GAMING BOMB בתוספת ספק בנפרד, אבל אם יש הצעות יותר טובות בבקשה... * זכרון 1GB DUAL CHANNEL תודה רבה!!!

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by rotman,

שלום לכולם , יש לי x61s , יש לו רק יציאת VGA ואני רוצה לחבר אותו לטלויזיה פשוטה שיש לה כניסת RCA . קניתי את הכבל הנ"ל באי ביי : http://cgi.ebay.com/VGA-SVGA-to-RCA-S-Video-AV-TV-Converter-Cable-Adapter_W0QQitemZ380035119713QQihZ025QQcategoryZ41999QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem#ebayphotohosting ולצערי הכבל הזה לא עוזר לי. אם אני מתחבר ל RCA המחשב אפילו לא מזהה שיש מוניטור מחובר ואם אני מתחבר עם ה S-VIDEO לא רואים כלום. האם יש דרך מסוימת שאני צריך לקנפג את החיבור הזה או שפשוט אין סיכוי שהוא יעבוד? מישהו מכיר מכשיר זול שיכול לעשות את ההמרה הזאת? תודה רבה על העזרה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. בקשה לעזרה בהרכבת מפרט: 1. מה התקציב המקסימלי? 3K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך רק אם ממש אין טעם לקחת משהו יקר וטוב יותר. אין בעיה להשתמש בתקציב המלא. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שצריך. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? רב שימושי - מולטימדיה HD, עבודה משרדית בעיקר על אופיס, אינטרנט והורדות. שיתמוך במולטי טאסקינג כמו גדול. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש. שימוש יום יומי. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: אינו מיועד למשחקים אך מיועד לתכני HD ברזולוציה של 1680X1050 לפחות. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 6000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם יש משהו דרסטי לשפר אז לא לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? הכל מהכל א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? dell u2311h 23 inch * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? crysis, metro 2033 * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הי…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. ניתן וכדאי להשפר ביצועים (מהירות תגובה בעבודה, מספר תוכנות במקביל) של המחשב הנ"ל לשימושים כלליים לא למשחקים? מפרט קיים Mainboard : Gigabyte GA-MA785GM-US2H Chipset : AMD 785GX Processor : AMD Athlon II X3 425 @ 2700 MHz Physical Memory :Type : DDR2-SDRAM PC2-6400 (399 MHz) - [DDR2-800 2048 MB (1 x 2048 DDR2-SDRAM ) Video Card : ATI Radeon HD 4200 Hard Disk : ST3500418AS (500 GB) Hard Disk : samsung HD103SJ (1000 GB) DVD-Rom Drive : _NEC DVD+-RW ND-3530A Monitor Type : Dell Computer DELL 2209WA - 22 inches Network Card : RTL8168/8111 PCIe Gigabit Ethernet Adapte4 1. כרטיס מסך חיצוני ישפר ? אם כן איזה ? 2. זיכרון נוסף ישפר ? אם כן איזה ? 3. המהרה של המעבד ? תודה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by goldener,

ברצוני לרכוש את לוח האם Z68MA-D2H-B3 של חברת GigaByte עם מעבד i3 2300 וזיכרון 8GB של G.Skill מהירות 1600 (ללא כוונה ל-OC). באתר יצרן הלוח המליצו על הדגם F3-12800CL7D-8GBRH אותו לא הצלחתי למצוא. מצאתי ב-KSP שני דגמים אחרים דומים של G.Skill: F3-12800CL7D-8GBSR ו- F3-12800CL7D-8GBXH. האם הם חילופיים וניתן להשתמש בהם במקום הדגם המומלץ שבאתר? תודה, ערן

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. אם יש יציאת USB3 החדשה במחשב - האם עדיין ניתן להשתמש עם דיסקאוןקי ישן יותר של USB2? (וכמובן להשאר במהירות USB2) ולהפך האם ניתן להשתמש ביציאת USB2 הישנה במחשב - עם דיסקאוןקי חדש של USB3 ? (כמובן במהירות USB2) תודה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. היי, כרטיס המסך חייב להיות בהכרח NVIDIA והלוח אם חייב להיות תואם SLI. אעדיף לרכוש את הכרטיס הכי חזק שיכנס לי במסגרת התקציב ובהמשך הדרך להוסיף שני. אם אפשר להכניס בתקציב הזה הארד דיסק SSD שיהיה גדול יחסית גם למערכת הפעלה וגם למשחקים אני אשמח. תודה, X

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Cha0stAlker,

דרוש סתם איזה מחשב ללא ציוד היקפי לסבתא שלי. הדרישה היא שיהיה זול. כמו כן שיהיה מחנות באזור המרכז. תודה.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום, רציתי לשאול : אם רכשתי מחשב נייד של דל בארה"ב ויש לי אחריות של שנה עליו. האם אני יכול לממש את האחריות גם בארץ מול דל ישראל? תודה מראש לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום לכולם, האם מישהו מכיר מקום אמין בארץ, שאפשר להשיג בו חלקי חילוף לניידים? ספציפית פאנל מסך לנייד של סוני sony PCG-7133L. תודה מראש למשיבים.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום לכולם אני זקוק לחוות דעת על המפרט הנ"ל שנקנה היום , אך ניתן עדיין לעשות שינויים. המחשב מיועד למשחקים,מסך 22'. intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz Tray, יחידות 1 ¤1192 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=231 ThermalTake Bigtyp 120 CPU Fan, יחידות 1 ¤207 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=371 Gigabyte GA-EP45-UD3 Intel P45 CHIPSET, יחידות 1 ¤542 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=921 OCZ 4GB Kit DDR2 1066Mhz Gold Edition CL5, יחידות 1 ¤308 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=818 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata HD103UJ, יחידות 1 ¤513 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=502 PALIT ATI Radeon 4870 Sonic Dual Edi…

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. היי יש לי את הנטבוק Asus 1005HA. אני לוקח אותו איתי ללימודים. במהלך ההפסקות והכל, אני משאיר אותו דלוק במצב Standby (רק סוגר את המסך) ולוקח אותו איתי בתיק. האם זה מסוכן להארדיסק או לשאר הרכיבים תלתולים כאלו ואחרים בזמן שהוא דלוק? האם הקפיצות הקלות האלה בתוך התיק תוך כדי תנועה מזיקות לו? או שאין עם זה בעיה? מומלץ לכבות אותו בזמני הליכה וכאלה? אשמח לעזרה... תודה רבה !

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by omrizb,

שלום, אני מתחיל ללמוד ואני מחפש מחשב נייד טוב בטווח המחירים 2500 - 3500 ש"ח. הצרכים שלי הם: 1. תכנות עבודות לאוניברסיטה (לומד מדעי המחשב). 2. עבודה שוטפת (אופיס, סרטים, מוזיקה) 3. מסך גדול 15.4 4. חיי סוללה ארוכים ככל הניתן 5. עדיף כמה שפחות חום ורעש. 6. עדיף מסך לא מבריק. אשמח לפירוט של דגמים שיהיו טובים עבורי. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. בתקופה האחורנה הספק והמאוורים במארז שלי החליטו למרוד בי, לכן לדעתי הגיע הזמן להחליף אותם. אז ככה, אני לא צריך ספק SLI, יש לי 3 דיסקים קשיחים + צורב DVD, יש לי כרגע ספק סטנדרטי. ומאוור מעבד יש לי את המקור של אינטל. חשוב לי להדגיש שאני כן מנקה בתדירות גבוה את המאוורים וכל זה, אבל זה כבר לא עוזר. בכל מקרה, אני ישמח לתגובות והצעות ומחירים וחוות דעת בתודה מראש

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. אני רוצה לוח אם חדש ! וכרטיס מסך חדש . עכשיו יש לי זכרונות DDR400 CL2.53200 AMD SOCKET 939 3200+ עכשיו אני צריך המלצה ללוח טוב . עם PCI-E! וכרטיס מסך טוב תקציב 1600 ! תודה רבה חברה !

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. ברשת פזורים אינספור מאמרים על ירידת מחירי ה C2D אך אין התייחסות למחירי הניידים מישהו יודע מה קורה עם זה ?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. מעבד: INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q6600) - BOX ¤1450.31 לוח אם: ASUS P5W DH DELUXE / WIFI - AP ¤941.09 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTX TDH 768MB GDDR3 - DX10 - RETAIL ¤2918.83 דיסק קשיח: WD 160GB 8MB SATA2 7200 RPM - WD1600JS ¤253.52 צורב DVD: ASUS DVDRW DRW-1814BLT DOUBLE LAYERED X18 - LIGHT SCRIBE - BLACK - RETAIL ¤166.29 זיכרון: CORSAIR DUAL CHANNEL 2048MB DDR2 800 (1024X2) DUAL XMS2 CL 5-5-5-15 - TWIN2X2048-6400 ¤716.97 מארז: RAIDMAX SMILODON BLACK w/o PSU ¤377.45 מערכות הפעלה: WINDOWS XP PRO+ SP2- OEM ¤678.43 ספק כוח: THERMALTAKE TR2 550W - W0101RI ¤387.15 הרכבת מחשב: הרכבה ובדיקה במעבדה ¤70.39 מחיר סופי: ¤9163

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by whitiger19,

מפרט לגיימרים עד 7000 ש"ח הדרישות שלי הן שיכנס בתקציב לוח SLI , כרטיס 8800GTX וזהו בעקרון. המפרט לא יכלול בתוכו מסך, מקלדת , עכבר , רמקולים. תודה לעוזרים.

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.