עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. ההיתי רוצה גם בבקשה מפרט לעד 5000 ש"ח בנוסף התנאי שצריך להיות הוא שכול החלקים זה מ KSP (לא להכנס בבקשה לדיון על למה זה ככה , חבל, וכו ... תודה מראש) בעלויות לפי האתר שלהם בלבד! 8 גיגה זיכרון! כונן SSD 80 גיגה של אינטל! ובנוסף כונן 1 טרה של WD קאוור בלק עם 64 באפר! ולא צריך צורב בהצעות זה צריך להיות ככה בשתיי ההצעות. תודה מראש לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by ben96,

אני רוצה לשדרג את המחשב, ואני לא יודע איך מבקשים בפורום הזה אז פשוט העתקתי טופס מפורום אחר, אני מקווה שזה בסדר [= תקציב מהו תקציב לשדרוג המחשב? כ700 אם ניתן לחרוג מהתקציב, מהי החריגה המותרת? אולי 200 מטרות השדרוג מהי מטרת השדרוג? (גיימינג כבד או קל / עריכה גראפית / עריכת אודיו / עריכת וידאו / HTPC וכו') במידה ובחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק.הכל במידה ובחרת בעיצוב כלשהו, ציין שמות של תוכנות בהן אתה משתמש. באיזו מערכת הפעלה תשתמש - מסוג 32BIT או 64BIT? כמעט בטוח ש32BIT *מערכת הפעלה 32BIT תנצל רק 3.25GB זיכרון ואילו מערכת הפעלה 64BIT תנצל יותר זיכרון בהגבלת לוח האם. מפרט נוכחי נא פרטו את כל המפרט הקיים: מעבד, לוח אם, כרטיס מסך, זיכרונות, דיסק קשיח, ספק, מארז. מ…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by יוני גל,

היי, אני מעוניין לבדוק האם כרטיס מסך שאבא שלי קנה מיד שניה יתאים למחשב שלי: Nvidia geforce gtx970 זה המפרט של המחשב שלי: Windows 10 Enterprise x64 gpu: i5 4460 3.20GHZ RAM: 8gb Power Supply: 500w MotherBoard: ASRock H91M-S1 PLUS תודה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. צריך עזרה להרכיב מחשב לילד בן 12 עבור לימודים וזום, מחשב משרדי כזה. * למקרה שירצה לשחק משחק או שניים בעתיד; אפשר לנסות לקחת חומרה טיפה יותר חזקה למשחקים ברמת בינונית. מקסימום אחפש כרטיס מסך בעתיד ביד 2 או משהו אבל עניין המשחקים לא קריטי. ציוד היקפי וכונן ssd קיים כבר. צריך מארז, ספק כוח, כרטיס מסך, זכרונות ram, לוח אם. אין העדפה ל-amd או intel. העיקר שיהיה סביר וזול. תקציב של 2000-2300 בערך.

5. שלום אני מחפש מחשב נייד לשימוש ביתי. הכיוון שלי הוא זיכרון 8G, מעבד I5 דור 8, דיסק SSD 256G במסגרת חיפושים אחרי עסקה משתלמת נתקלתי ב"מציאון" המציע מחשב - "מחשב נייד DELL ULTRABOOK בעל מסך 14" דגם E7440 הכולל מעבד Intel Core i7-4600U זכרון 8GB דיסק קשיח 512GB SSD ומערכת הפעלה WINDOWS 10 -מוחדש" המחיר - רק 2051 ש"ח - זול משמעותית ממחשבים חדשים עם מעבד I5 דור 8 ודיסק קטן יותר. זה גרם לי לחשוב - האם מעבד I5 דור 8 יהיה בהכרח מהיר יותר מ-I7 דור ישן יותר? על הנייר מהירות ה-I7 הישן גדולה יותר. אשמח לקבל חוות דעת! תודה מראש

6. אהלן, אני קונה נייד חדש שישמש ללימודים ולמשחקים. לא מצפה שהמשחקים יעבדו על הגדרות גבוהות ו60 fps אבל כן שירוצו. מבחינת לימודים התוכנות שירוצו בעיקר הן מטלאב וויזואל סטודיו. סוללה לא עד כדי כך חשובה אבל זה פלוס נחמד. עד 15 אינץ. לא נייד של לנובו... היו לי בעיות איתם עם המחשב הקודם. מעדיף דל ובעדיפות שנייה אסוס. ראיתי את המחשב הזה: http://ksp.co.il/?store=KSP03&changeSnif&uin=38526 ורציתי לשמוע את דעתכם. האם הוא עונה על הצרכים? יש לכם הצעה אחרת? תודה מראש

7. Started by Assaell Hudatov,

זה מחשב מורכב שראיתי באתר של ksp , רק שיניתי את הכרטיס מסך. לדעתי זה נראה מחשב חזק וטוב , האם הוא יריץ משחקים בצורה טובה? האם הוא שווה את המחיר? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by _Cyoher_,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4.8K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין אפשרות 2. מה שימושי המחשב :משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כל החדשים שיצאו כרגע -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1980X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן DVD , ספק כוח (אלא אם כן צריך מעל 520W, יש …

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by yitzchaking,

אני מתלבט האם כדאי לי לנצל את זה שאימי נמצאת בארה"ב ולבקש ממנה לקנות את ה RX480 . היא חוזרת עוד כשבוע ולכן אני צריך להזדרז עם העניין. אין לי עדיין מחשב לחבר אליו את הכרטיס... אבל אני רוצה להקדים ולהשיג את הכרטיס יחסית בזול. ( כ-230$?) ולקנות מחשב בארץ ללא כרטיס מסך. 1. האם זה כדאי? 2. האם יש חלקים אחרים שכדאי ואפשר לבקש ממנה לסחוב? 3. לגבי הכרטיס עצמו איזה חברה הכי איכותית? (ג'יגהבייט, אסוס וכדו')

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. יש לי משהו שכרגע נמצא בחול ויכול לקנות לי איך המחשב הזה ? http://www.bestbuy.com/site/dell-inspiron-2-in-1-15-6-touch-screen-laptop-intel-core-i7-12gb-memory-512gb-solid-state-drive-gray/5606601.p?skuId=5606601 אני בעיקר מוענין במחשב שיהיה מהיר שיהיה איחסון ואני לא משחק בכלל הרבה אבל מידי פעם אוהב לשחק COD אשמח לעזרה תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by lirancoh85,

שלום לכולם אני צריך עזרה למפרט מדיה סנטר שישמש בעיקר לצפיית סרטים באיכות גבוהה (full hd), צפייה בתכנים באינטרנט, וגלישה באינטרנט. המחשב יהיה מחובר לטלויזיה 50" full hd ולערכת קולונוע ביתית מקצועית הכוללת מגבר ברמה גבוהה + 7 רמקולים של bose בנוסף יש לקחת בחשבון שהמחשב יהיה בתוך ארון סגור בלי יותר מדיי אוויר פתוח (זה הדאגה העיקרית שלי). חשבתי על המפרט הנ"ל silverstone grandia GD04S intel core i3 2220 Gigabyte GA-B75M-D3H, Intel B75, S 1155, DDR3, SATA III - 6Gb/s, PCIe 3.0 (x16), D-Sub/ DVI-D/ HDMI, Micro ATX 8GB (2x4GB) Corsair DDR3 XMS3, PC3-12800 (1600), Non-ECC Unbuffered, CAS 9-9-9-24, 1.65V 430W Corsair Builder Series CMPSU-430CXV2UK, 80%+ BRONZE Eff', Uncertified, Q…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Athalef,

יש לי מחשב נייד של פאקרד בל שקניתי לפני כשנתיים EasyNote ENTS11HR עקב איטיות בלתי נסבלת החלפתי לא מזמן את ההארד דיסק שהגיע עם המחשב (600GB של טושיבה) בכונן SSD (של סאנדיסק 128GB) ואת ההארדיסק הישן שמתי בתושבת שמחליפים עם הכונן האופטי. הכל עבד טוב ויפה. אבל עכשיו ווינדוז טוען שההארדיסק הישן "is failing", כלומר גוסס (ראה תמונה מצורפת) הבנתי מזמן שכנראה יש לו בעיה, אבל מה זה אומר...הוא הולך לקרוס מתישהו? הרצתי סוג של בדיקה של western digital וגם שם זה טוען שההארדיסק פגום... האחריות (עדיין בתוקף, לא לעוד הרבה זמן) מכסה את העניין הזה? למרות שעשיתי הרבה שינוים במחשב? (החלפתי הארד דיסק, הוצאתי כונן אופטי, הוספתי ראם) מה עושים? שבת שלום! ותודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by yoni8866,

שלום, לפני כמה חודשים קניתי ב-TMS מחשב, שנועד בעיקר לעריכת וידיאו ואנימציה, אבל גם לגיימינג. המעבד שכרגע יושב לי הוא Intel core i5 - 4570 CPU כרטיס המסך: sapphire 7870 xt 2gb gddr5 ו: AMD radeon HD 7800 series כשאני משתמש בתוכנת כמו Premire וAfter Effects. לפעמים זה קצת מקרטע, לא שזה לא יכול להריץ, פשוט לפעמים קבצים כבדים ובאיכות גבוהה מאוד מקרטעים וקצת נתקעים, כמובן שזה אומר שאני צריך לעשות הרבה יותר רינדורים. הייתי ב-TMS ואמרו לי שאפשר לשדרג למעבד i7 ב-1400 ש"ח, אבל מישהו שאני מכיר שמבין במחשבים אמר לי שזה לא בעיה במעבד אלא בכרטיס מסך, וזה יעלה הרבה יותר. אז רציתי לדעת מה דעתכם, והאם כדאי לעשות את השדרוג הזה. המחשב בקושי בן שנה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by galgal4,

מבקשת עזרה במפרט מחשב שמיועד לגרפיקה ורנדורים ברמה בינונית. תוכנות: Illustrator photoshop indesign AutoCad 3d Max + Vray אולי לעיתים רחוקות אשתמש גם ב- Premier תקציב - 5500 ש"ח עדיף למחשב לא מאוד כבד. מסך 16-17 אינץ תודה - - - תגובה אוחדה: - - - תשובות לשאלון- . מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גרפיקה, עבודה משרדית ולעיתים 3D א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש כבד בתוכנות הרשומות מעלה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by agam360,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח, Visual Studio, VMs, MySQL א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא ידוע -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מס…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. היי, החלטתי לקנות מחשב גיימינג חדש שיהיה גם חברותי לתוכנות של הקלטה ועריכת סאונד תקציב: • התקציב לרכישת המחשב: 6000 • חריגה מקסימלית מהתקציב: 300 שימושים: • מהם השימושים במחשב? גיימינג כבד, עריכת אודיו. • במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק: watch dogs, bf4... •במידה שבחרת בעריכה כלשהי, ציין שמות של תכנות בהן אתה תשתמש: Cubase, FL... • באיזו מערכת הפעלה תשתמש? 64 • האם יש צורך במערכת הפעלה חוקית כחלק מן התקציב? לא שימושים מיוחדים: • האם תבצע Overclock למחשב? לא • האם תרצה לבצע מערך מרובה כרטיסי מסך (SLI של Nvidia או CrossfireX של AMD) כרגע או בעתיד? לא ציוד היקפי: • מהי רזולוציית המסך הטבעית [הגבוהה ביותר] של המסך שיתחבר למחשב? אם היא אינה ידועה לך, כתוב…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. מעבד : INTEL CORE 2 DUO S775 3.16GHz E8500 45nm : " SLAPK" - BOX ₪ 1039 לוח אם : ASUS P5KPL-CM ₪ 294 זיכרון : KINGSTON 2048MB DDR2 800MHz CL6 ₪ 133X2 = 266 4GB כרטיס מסך : POINT OF VIEW PCI-EX 2.0 GeForce 9800GT 512MB GDDR3 - RETAIL ₪ 621 דיסק קשיח : SAMSUNG F1 1TB 32MB SATA2 7200 RPM : HD103UJ ₪ 539 צורב : LG DVDRW GH-22LS30 X22 - LIGHT SCRIBE - SATA - RETAIL ₪ 175 מארז : FOXCONN TH-061 w/o PSU ₪ 288 ספק כוח : ENERMAX MODU82+ 425W ₪ 427 שירותי מעבדה : הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות (חינם לרגל מבצע אביב!) ₪ 0 סה"כ כל המוצרים (כולל מע"מ) : ₪ 3649

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. התקנתי את הויסטה נקי (בלי הזבלה של היצרן) הורדתי את הדרייברים מהאתר של החברה (בישראל) http://il.computers.toshiba-europe.com/innovation/vista_drivers.jsp?macId=&LNG=33&mode=allMachines&userOS=&action=search&selCategory=2&selFamily=2&selSeries=178&selProduct=784&selShortMod=780&selOS=26&selType=all&country=all&language=all&search= המערכת הפעלה היא ויסטה עכשיו, מאיזה שהיא בסיבה הוא לא מציג לי את האייקון של עוצמת האלחוט ליד השעון, ככה שאין לי מושג מה הולך. למישהו יש נסיון עם התקנה של הדרייברים של טושיבה? דגם: Satellite L300 1A3 תודה!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Snufkin,

יש את כל הציוד ההיקפי (מקלדת, רמקולים מסך צורבים וכד'). צריך - מעבד, לוח-אם, זכרונות, ספק כח חדש?, כונן קשיח ומארז עם יציאות USB מקדימה. המחשב לא נועד להיות מחשב משחקים אבל אם יהיה ניתן לכלול בתקציב, כרטיס מסך פשוט אז בכיף. הצעות?....

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by RadeonXt,

בוקר טוב חבר'ס, הדרישות: בעיקרון אין דרישות מיוחדות, סטנדרטי - משחקים, מוזיקה, אינטרנט. מעבד: AMD או אינטל, זה לא ממש משנה לי, העיקר שיהיה Dual Core. לוח אם: אם מדובר באינטל, הבנתי שה-965 מצויין (ה-975 יקר מידי). אין העדפות לחברות ספציפיות ואיני אוברקלוקר, ככה שאין צורך בלוח אם שמצטיין בזה. זכרונות: 667 או 800? מה עדיף? ג'יגה, או שיש צורך ב-2 ג'יגה? כרטיס מסך: עדיפות ל-ATI. לא צריך כרטיס היי אנד, אבל שיהיה כרטיס חזק מסך: עדיין מוכרים CRT's טובים? איני חובב LCD's. חשבתי על LG F900P. צורב: שיהיה צורב DVD איכותי. הרד דיסק: 250-200GB שיהיה Sata 2 כמובן. (במחשב הנוכחי יש לי 100GB ויש לי מחסור במקום). כרטיס קול: Audiogy 2 בסיסי יחסית יספיק. מקלדת ועכבר: אין צורך…

• 24 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by romzzz,

Gigabyte GA-770T-D3L DDR3 AMD770 CHIPSET 340.00 ₪ - 1 1 Elixir 2GB DDR3 1333Mhz 184.00 ₪ - 2 1 AMD Athlon 2 X4 645 3.1Ghz Quad Core AM3 BOX 585.00 ₪ - 1 1 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3 190.00 ₪ - 1 1 TwinTech GeForce GTS450 1024MB GDDR5 647.00 ₪ - 1 1 RaidMax Eclipse Black 4x120mm Windows 198.00 ₪ - 1 1 SeaSonic SS-500ET 500Watt 80Plus Bronze 313.00 ₪ - 1 1 צורב LG GH22 SATA x 22 Black 109.00 ₪ - 1 1 מקלדת חוטית Microsoft Comfort Curve Keyboard 2000 USB 87.00 ₪ - 1 1 מסך Samsung Cream 2333T 23" Wide 8ms PVA 1:50000 1920x1080 887.00 ₪ - 1 1 הוא בעיקר בשביל אינטרנט אבל אנ…

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. אני זקוק למחשב נייד לעבודה מחוץ לבית אופי העבודה כולל תיכנות וכן הרצת חישובים מדעיים כבדים (כדוגמת super pi) המסך צריך להיות "15 והמעבד ארנדייל לכל הפחות 520M חשבתי לקחת לנובו T510 בעיקר בגלל המקלדת עם רזולוציה של 1600x900 ואם אפשר ללא כרטיס מסך מה דעתכם?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by catsmonster,

בניתי מפרט ב- 4500 ש"ח, מפרט למשחקים ברמה גבוהה, עם I5 וכרטיס מסך HD5850. רציתי לדעת מה דעתכם עליו ואם הרכיבים מתאימים למערכת, אם זה עוזר, אני עושה את הקנייה בKSP Core i5 750, s1156, 8MB Box 1040 ש"ח- מעבד P55-UD3L s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E 700 ש"ח- לוח אם 2x2GB Patriot Viper II Dual Channel 525 ש"ח- זיכרון (אני לא בטוח שהוא תומך בלוח אם אז חשוב לי שתבדקו את זה) HD 5850 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E 1380 ש"ח- כרטיס גרפי Slip Stream 12cm Case Fan 45 ש"ח- מאוורר CM 690 365 ש"ח- מארז 650W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan SS-650HT 505 ש"ח- ספק סה"כ 4560 ש"ח תודה לעוזרים, זה יחסית דחוף כי אני קונה את המחשב בעוד פחות משבוע וכבר הזמנת…

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by r0ckY,

שלום, אשמח אם תרכיבו לי מפרט עד 3.5K עם סטייה קלה עד 100₪ לגיימינג בעיקר. הדרישה העיקרית שלי, שהמחשב יחזיק לי שנתיים שלוש ושאוכל לשחק בהגדרות טובות במשחקים. המסך שלי הוא 22" ברזולוציה 1600x1200 כמו כן יש אפשרות ל OC קל. ללא ציוד הקפי. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. היי בשעה טובה אני מתכונן לקנות מחדש חדש אני צריך מפרט ב-5500 למארז + תכולה (לא כולל מסך מקדלת עכבר ושאר ירקות שנמצאות מחוץ למחשב) אני צריך בעיקר כוח עיבוד חזק וקצת כוח גרפי למשחקים בעיקרון אני קונה מנעה אז אם אפשר מפרט משם זה יהיה אפילו יותר טוב תודה

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.