ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,359 דיונים בפורום זה
-
היי אני צריך המלצה למחשב נייד עד 14" ובתקציב של עד 7000 המחשב לצורכי עבודה (לא תוכנות כבדות מדי אך חשוב שיהיה מהיר חזק ואמין) עד עכשיו היית עם lenovo T61P והוא היה כבד איטי ומסורבל ולא נהנתי מהשימוש בו יותר מדי תודה לעונים ויום טוב
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
* מטרות המחשב: תכנות, משחקים, עבודה, עיצוב * גודל המסך: גודל 17 אינצ', לא רלוונטי סוג * רזולוציית המסך: FHD 1920x1080 * נדרש זמן סוללה ארוך: שעתיים+ * כן יש צורך ביציאות מיוחדות (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) * כולל Bluetooth * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח 1TB * כולל כונן אופטי * אין צורך בתמיכה בתחנת עגינה ייעודית * רצוי שתהיה אחריות בינלאומית * אין צורך במערכת הפעלה חוקית * העדפה למחשב של החברות: DELL, LENOVO, ASUS * רצוי צבע לבן
-
- 5 תגובות
- 823 צפיות
-
-
ככה,אחרי אינספור של שיגועים מצד אמא שחופרת כל היום על מחשב נייד,החלטתי לקנות לה אחד כזה ליומהולדת. היא לא משחק במשחקים,היא לא משתמשת בתוכנות כבדות,היא לא מריצה ישומים אוכלי משאבים..אלא השימוש יהיה רק לצורכי אינטרנט. צריך שהמחשב יהיה אמין,שיעשה את העבודה באינטרנט מהירה וחלקה(נתקלתי במחשב אחד שגם את זה לא עשה טוב),ושהבטרייה תחזיק קצת יותר מהזמן הממוצע. חשבתי על זה,מה אתם אומרים: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspbilu&uin=8031[br]פורסם בתאריך: 8.08.2009 בשעה 14:32:21 מישהו? :-\אני מתכנן לקנות מחר..
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
שלום מחפש המצלה למחשב (לא בשבילי) לשימוש של סטודנטית עם מסך 15 בתקציב 3500. אין יותר מידי דרישות ממוקדות יותר, שיחס הסוללה-משקל(כללי) יהיה מוצלח
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
שלום, מקווה שהגעתי לפורום הנכון. מחפש המלצה למסך מחשב. כרגע העבודה היא בעיקר לאופיס ואינטרנט. בעתיד הקרוב ארצה לשדרג את המחשב לחומרת גיימינג וארצה שהמסך יהיה מספיק טוב לכך. נקודות התלבטות: 1920x1080 או 1920x1200 (לא רץ ל- 2K או 4K) מסך רגיל או קעור טכנולוגית פאנל LED או IPS תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המצלה למחשב נייד עד 2500/3000 ש"ח. אני רוצה מחשב נייד לצורכי תיכנות (Microsoft Visual Studio 2008/2010) ועבודה בסיסית. סרטים ומשחקים לא מעניין אותי בכלל. חושב לי שיהיה לו זיכרון ומעבד טוב לבצע/לחשב פעולות מתמטיות כבדות. מסך 15 אינץ' יספיק לי לגמרי. זיכרון של 80 ג'יגה גם יספיק. אני לא מבין בסוללות ולכן אני לא יודע איך כל זה הולך. שתספיק לי לאיזה שעתיים שלש. אני לא מבין שום דבר בחומרת מחשבים ניידים לכן אני אשמח לעזרתכם.
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום לכולם, מבקש המלצה למפרט של מחשב נייד, לשימוש ביתי/משרדי, בעיקר לתוכנות אופיס אבל גם לתוכנות סטטיסטיות יחסית כבדות כמו matlab. לא מריץ משחקים. מסך 15.6" ומטה כדי שיהיה קל לנשיאה. שוקל אפשרות לקנות מחשב שתומך בdocking station כדי להעבירו בקלות מהמשרד לבית - אשמח לקבל הצעות לנייד שתומך באפשרות זו, ולכזה שלא. תודה!
-
- 2 תגובות
- 519 צפיות
-
-
אני עומד לבקר בארה"ב בקרוב, ואני צריך לקנות מחשב נייד. התקציב עומד על 1K, לשימושים משרדיים בלבד, ללא גרפיקה כבדה. הגודל שמתאים לי זה בין 13 ל 15 אינטש- עדיף 14. אני מעוניין במחשב אמין וסולידי, בלי גימיקים מיותרים שיחזיק מעמד כמה שיותר. 70% מהזמן המחשב יהיה נייח. ++ הכי חשוב - שלא יהיה לו את המסכים המבריקים הללו שקשה לראות בהם שיש או חזק ++ צמצמתי את תוצאות החיפוש שלי לשלושת אלו: אשמח לדעת מי מהם הכי ממולץ וגם אם יש חברות אחרות שיותר טובות זה יכול לעזור. בתודה מראש, אורי. Toshiba Satellite Pro® : S300M : S300M-EZ2421 Intel® Core2 Duo Processor T5870 Genuine Windows® XP Professional (SP3) with Recovery Media for Windows Vista Business (32-bit, SP1) 3GB PC2-6400 DDR2 80…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך החלקים האלו: לוח:ASUS M2A-VM HDMI ATHLON 64 4200 זיכרון:KINGSTON 2X1 800 מגה הרץ מעבד:ATHLON 64 4200
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לקנות מחשב נייד פשוט לא יותר מידי בסביבות ה2000 ש"ח לא יותר. השימוש שלו יהיה בעיקר לימודים ולשמוע מוזיקה ואינטרנט. mainstream זהו בגדול אם תוכלו להמליץ לי על מחשבים אני מאוד אשמח תודה רבה!!
-
- 4 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעונין לקנות מחשב לטובת אודיו ( הקלטה ועריכה) בלבד. הייתי שמח לקבל המלצות למפרטי מחשב. אני יודע מה אני רוצה אבל לא יודע באילו רכיבים להשתמש dul Core amd 4400 2 giga זיכון Ram ? לוח אם ? ציפסט? HD 250 Giga תודה Bush
-
- 2 תגובות
- 505 צפיות
-
-
טוב, אני רוצה לקנות מחשב חדש. פחות או יותר השימושים העיקריים יהיו גלישה, מוזיקה, סרטים (גם 1080P), ועבודה בFruity loops ואולי בעתיד גם קיובייס. יש לציין שכרגע אני משתמש ב-FL על מחשב פנטים 8 (1.8GHZ חד ליבה). אני לא גיימר, אבל חשוב לי להריץ משחקים ישנים מדיי פעם וגם דיי חדשים. ז"א, אני לא גיימר, קרייסיס לא מעניין אותי ויש לי PS3. ככה שחשוב לי לאמר שזה לא מחשב גיימרים. אבל אם אני קונה מחשב חדש, אז חשוב לי שהוא כן יריץ משחקים מדיי פעם. כמו לדוג' Mass Effect. בכל אופן, בניתי את המחשב הנ"ל ואני ממש לא סגור עליו. בעיקר בקטע של הכרטיס מסך. מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤940 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם Asus P5QPL-VM ¤502 כמות:1 h…
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אין צורך בכונן קשיח דיסק אופטי או צורב דיוידי או ציוד היקפי כלשהו עדיפות לחנות בצפון זולה (שלא יהיה שם רע רק זה הכי חשוב לי) אין עדיפות לשומדבר רק רוצה לסגור הצעה כבר. תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לרכוש מחשב נייד עם מסך 17 אינטץ'. הדגש העיקרי זהו מעבד חזק ככל האפשר, אין דגש על גרפיקה כלל. רצוי שיהיה הרבה זיכרון(כמובן אינטרנט אלחוטי,צורב דיוידי וכו'). דגש נוסף וחשוב ביותר שהוא יהיה בעל מצלמה QUICKCAM מובנית שיחסוך בכל מני חיבורים מיותרים.דגש נוסף זהו מחשב אמין לאורך שנים. ולא איכפת לי ממשקל, מיקומו הוא בבית. כמו כן אשמח לקבל המלצות למעבדים החזקים והמומלצים בשוק ופרטים נוספים שאדע אם צריך לחפש לעצמי וכמו כן יצרני מחשבים מובילים. ועוד נקודה איפה הכי כדאי לקנות, האם אייבורי ? תקציב. 7 עד 7 וחצי אלף שקל. ידוע לי שהמעבדים של אינטל מהמובילים וכן רצוי שהוא יהיה בנוי ממעבד של אינטל אלא אם יש טוב יותר של AMD. לא להתפשר על החזק ביותר. ראיתי דגם במחיר מפתה שע…
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
מיועד לצרכים בסיסיים אבל חשוב לי שיהיה 8 ג'יגה. לאחר סינון מתלבט על המחשב הזה Asus VivoBook 15 X542UA-GO319 היחידי עם 8 ג'יגה במחיר של 2000 ש"ח השאלה אם מישהו מכיר ויכול להמליץ או שעדיף לקחת מחשב אחר כמו DELL או HP עם 4 ג'יגה באותו מחיר.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אז את המחשב הקודם שלי קניתי לפי המצלמה כאן, ואני ממש מרוצה. אז באתי שוב מה התקציב המקסימאלי? בעקרון 3500. אין בעיה לחרוג פה ושם. עדיף לא לעבור את ה 4k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו בכיף ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד איזור ה 4k 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אין משהו ספציפי כרגע -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) …
-
- 29 תגובות
- 4k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)- ריבוי חלונות, יוטיוב.משחקים שיצאו ב2014 ושיצאו עכשיו ובעתיד * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לדעתי 15 מספיק ועדיף מאט * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) מעדיף מסך איכותי לפחות 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? * משקל רצוי? עד 2.5 לדעתי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לט…
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? בעיקר ללימודים ועריכת תמונות/סרטים (פוטושופ, לייטרום וכ'ו) * גודל המסך? לא יצא לי להבין כמה זה משמעותי לכן, 14" זה נראה לי פשרה בין גודל לניידות * משקל רצוי? כפה שפחות יותר טוב, עדיף מתחת ל2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן באיזור ה5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI חובה! * בלוטות?רצויdell * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 GB * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD רגיל * כונן Bluray? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, אבל רצוי אחריות שיש בה כיסוי לשברים ולגניבות (אני יודע שקיים דבר כזה) אם זה מעלה טיפה את המחיר בסדר * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? dell אם אי אפשר למלא אחר אחת הדרישות כי ל…
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
צריך המצלצה בבניית מחשב עד 2500 ש"ח ללא ציוד הקפי למשחקים call od dute fifa , need for speed ,GTA vice cit וכו.... המחשב ביתן היתר ישמש לגלישה באינטרנט לימודים ועבודה משרדית תודה,
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
תקציב 1000-1500 גודל 10 אינצ' מבוסס אנדרואיד כולל מודם סללורי
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
- 1 follower
-
-
הי, אשמח עם מישהו יוכל להמליץ לי משתי האתרים שאני יביא על מחשב נייד שמיועד לגלישה באינטרנט ראיית סרטים במחשב הפעלת תוכנות בסיסיות במחשב ומוזיקה. אשמח לקבל את הקישור של אותו מחשב או את הדגם שלו על מנת שאוכל למצוא אותו אני גר בב"ש זה שני החברות שמהם ארצה לקנות http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=beersheva http://www.ivory.co.il/ הסכום של המחשב עד 3000 שקל . שימוש כמו שנאמר :אינטרנט גלישה סרטים במחשב מוזיקה והפעלת תוכנות בסיסות במחשב. המון תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 782 צפיות
-
-
מעוניין בהמלצה על מחשב נייד אשר ישמש לצפייה בסרטים גלישה באינטרנט ויכולת עבודה עם תוכנות מקצועיות כמו SOLID WORKS בהנדסת מכונות למשל * גודל המסך? 15-13 * משקל רצוי? לא כל כך קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כ 5 שעות צפייה בHD אם יש דבר כזה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * בלוטות?כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? סביב הטרה * כונן CD/DVD? צורב? צורב * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, המקלדת במחשב הנייד מדגם Acer Aspire 5738G התחרפנה לגמרי... חלק מהמקשים עובדים וחלק לא מקלידים כלום וחלק מקלידים דברים אחרים ממה שרשום על הכפתור... זה מחשב של חבר שלי... כך שאני לא יודע מה גרם לשינוי... התופעות: לחיצה על מספר 7 במקלדת נותן 87 לחיצה על y נותנת 8 לחיצה על d לא עושה כלום.. מאוד מוזר המצב של המחשב... אם מחברים מקלדת חיצונית לנייד, אז הכול עובד מצויין... מישהוא ששאלתי אותו אמר שאולי יש אבק במקלדת של המחשב שגורמת ללחיצה של כמה כפתורים ביחד? ניסיתי Fn + Num lock --> לא עזר בדקתי האם ה- Sticky Keys דלוק --> לא דלוק.. מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם היא נוחה? האם המקלדת עם numpad יותר נוחה ממקלדת בלעדיו?
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
יש לי N55SF של אסוס. יש פיתרון פשוט?
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-