עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by purple-hey,

שלום, הייתי רוצה לדעת מה ההבדל בין סוגי מעבדים, ספציפית בין : N280 , לבין N450 ? לדוגמה שני הניידים הנ"ל: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IN110119 לבין http://www.pc-4u.co.il/product.asp?productid=2017. ועוד כמה שאלות כלליות: האם יש ניידים שכוללים BLUETOOTH באותו סדר גודל מחירים ועם אותם ביצועים? מה לגבי כונן\DVD-R? האם אחד מהם \ שניהם מחשבים ממולצים? (ישמש את אישתי, אין דרישות ביצועים מיוחדות(יפה זה לא דרישה ) האם אפשר לסמוך על מה שרשום לגבי זמן סוללה ב 532H , עשר שעות נשמע לי מוגזם לגמרי. האם יש המלצות לנייד אחר באותו סדר גודל מחירים (חומרה טובה\ממולצת יותר)? תודה וחג שמח דן.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  2. אז ככה, ברצוני לרכוש מחשב חזק לצורכי גיימינג בעיקר.רצוי אחד שיחזיק הגדרות גרפיות גבוהות במשחקים במשך שנים ללא צורך בשדרוג כזה או אחר. התקציב בהתאם-8000 ש"ח. אם ניתן ליצור מפרט ראוי במחיר מעט נמוך יותר- הצעה כזאת תתקבל בברכה. על המפרט להכיל מסך 22\23 אינץ איכותי [אני מניח שמסך עם פאנל E-IPS של דל יתאים], עדיפות למעבד של אינטל וכ.מסך של נוידיה, קירור טוב למעבד ולוח אם איכותי שאוברקלוקינג קליל יתקבל אצלו בברכה. [מתוכנן אולי אוברקלוקינג מתון למעבד בעתיד] אין צורך בציוד היקפי מלבד צורב. כמו כן, יש צורך בהרכבת המחשב+רכישת דיסק מקורי של וינדוס 7. מאחר שמדובר במחשב לגיימינג, הדגש פה הוא על כרטיס המסך. חשבתי על GTX465 בודד, כמו זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. - ללא ציוד הקפי (עכבר, מקלדת, רמקולים ומסך). - לא צריך HD גדול, 250 יספיק (יש לי עוד שני כוננים אחד של 1TB ואחד של 320GB). - אולי זה סטנדרנט, אבל שיהיה מקום ללפחות 3 דיסקים קשיחים (SATA) - חשוב שיהיה שקט כמה שאפשר מכיוון שהמחשב נמצא בחדר השינה. זה הדבר הכי חשוב לי במפרט. - כרטיס מסך: צריך להתחבר למסך 22" (ולשחק עליו 1680X1050) ובנוסף לטלוויזית 32" (FULL HD, עדיפות לHDMI). - לא מתכנן אוברקלוק. - המחשב יהיה למשחקים (COD וכד'- אני לא פריק של גרפיקה ככה שלא צריך כרטיס מסך HIGH END) ולתכנות (אז רצוי הרבה זכרון ומהיר). התקציב די נזיל- אם אפשר להגיע למחשב חזק בפחות כמובן שעדיף. אם צריך להוסיף כמה מאות שקלים בשביל להגיע למחשב חזק בהרבה, גם אפשרי. תודה!

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום רב, זקוק להמלצות על מחשב נייד שרוב הזמן יישב במקום אחד,שיכלול בתוך המחיר את 3 שנות האחריות או שדרוג לכך,רצוי בעל מע' הפעלה XP,כולל כל הקישוריות האלחוטיות,רצוי גם עם HDMI. ראיתי את הווסטרו A840/860 - השאלה האם יהיה הבדל משמעותי בין הX3100 ל4500? אופציות נוספות - אינספירון 1545 2 הדלים ללא HDMI,יש כמובן את הSL500 שמגיע עם HDMI ומפרט מצויין,כולל מע' הפעלה ויסטה ביזנס אבל שדרוג ל-3 שנים חורג מהתקציב. אופצ' נוספת היא הCOMPAQ-PRESARIO,השאלה איך הבנייה שלו? רעיונות נוספים? תודה.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. http://m.store.hp.com/us/en/m20ProductDisplayView?storeId=10151&productId=881651&urlRequestType=Base&langId=&catalogId=10051#/choices/choice/L6E55AV.OperatingSystem

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Nir Breuer,

שנה הבאה אני מתחיל לימודים באוניברסיטה ואני מחפש מחשב שילווה אותי במהלך התואר. אני מתכנן לקנות את המחשב באוסטריה/גרמניה בחודש הקרוב והתקציב שלי הוא 5,000 ש"ח (די גמיש) -גודל מסך- 13-14 אינץ' -המחשב ישמש לעריכת מסמכים ושימושים משרדיים, אם זאת חשוב לי שהוא יהיה יספק ביצועים טובים לתקופה של 3-4 שנים. המחשב יהווה עבורי גם תחליף למחשב שולחני. -דגש לחיי סוללה ארוכים (לפחות 6 שעות) -מחשב קל משקל (בסביבות 1.5 ק"ג) -רזולוציה מסך FHD, הבנתי שרזולוציה גבוהה יותר היא פחות מומלצת במחשבים בגודל הזה (מטעמי חיסכון באנרגיה ושימושיות) יש כרגע 2 דגמים שאני שוקל ברצינות hp -spectre x360 ו-dell xps 13 (בגירסאות נטולת מסך המגע) בעיקר אני מתקשה להכריע אם מסך המגע ב-hp הוא פיצ'ר שימושי א…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  7. Started by יובל מימונה,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם ממש צריך בקצת אז כן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב ביתי אבל בעיקר משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).FHD 24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים …

8. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך אבל אם השיפור בביצועים משמעותי אז לא ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא לחרוג, אם זה שווה את זה אז אפשר בקצת 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: Battlefield, Witcher 3, Fallout... -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום חברים, הכל התחיל מזה, שהייתי צריך תמיכה בקבצי וידאו h265 10bit 1080p, מפה לשם, הגעתי למצב שאני רוצה מפרט שיוכל גם לתת לי מענה למשחקים מידי פעם (רוב הזמן אני רואה סרטים, אנימה, סדרות), אין לי דרישות גבוהות, ולא רץ אחרי משחקים חדשים, ושירוצי באולטרה וכו, רק שיוכל להעביר את הזמן מידי פעם. המפרט אותו אני רוצה לקנות: Cpu: core i3 6100 tray Ram: 2x 4gb ddr4 2133 SSD: Intel 535 120GB HDD: WD Black 1TB Mobo: Asus/Msi B150 כי 110 ממש מוגבל Cpu cooler: Arctic freezer i11 Case: Antec ISK600M-400/500 הוא כולל ספק מסדרת VP המסך שלי הוא 24״, dell 2412 ברזולוציה 1080 על 1200, ככה שהמקסימום שאשחק בו זה 1080P יש מצב הקירור שבחרתי קצת מוגזם. לגבי כרטיס מסך, רציתי ל…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  10. Started by orsharon7,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך אם צריך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF Hardline, AC -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1600*2560 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by yakiros,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 150 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)עבודה משרדית+משחקים כמו באטלפילד,הגדרות משחק מדיום שזה בסדר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא רלוונטי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: באטלפילד ,NBA -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הגדרות בינוניות ,יש לי מסך 24 אינץ טוב. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. היי, רכשתי מחשב נייד של דל לפני כמה ימים. באתר של דל, כשאני לוחץ על הורדה של דרייבר מסוים (לדוגמא של הצ'יפסט) הוא נותן לי 2 אפשרויות (available formats) במשקלים שונים לגמרי כשאני לוחץ על מידע נוסף על הדרייבר, רשום: 1. File Format:Hard-Drive 2. File Format:Update Package for Microsoft® Windows® מה ההבדל ובמה אני צריך לבחור? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  13. Started by guysevi,

היי , חבר ביקש שאני אבנה לו מפרט למחשב HTPC, בתקציב של עד 2400 ש"ח המחשב ישמש בעיקר בשביל תכני HD 1080P וגם מעט עבודה עם סולידוורקס המחשב יוזמן דרך אייבורי . גודל המארז מנדטורי וצריך להיות עד המידות הבאות : רוחב 40 ס"מ עומק 30 ס"מ וגובה 12ס"מ זה מה שהצלחתי להרכיב מה דעתכם : מארז CoolerMaster Mini 110 HTPC מארז CoolerMaster דגם Mini 110 כולל ספק 200W כמות: 1 מחיר: 370 ₪ AMD Quad Core A-Series A10-6800K HD 8670D Box מעבד AMD A-Series A10-6800K Boxכמות: 1 מחיר: 670 ₪ לוח אם +Gigabyte GA-F2A88XN-WIFI AMD A88X FM2 לוח אם Gigabyte דגם GA-F2A88XN-WIFI צ'יפסט...כמות: 1מחיר: 650 ₪ זכרון Crucial 4GB DDR3 1600MHz CT51264BA160B זכרון Crucial 4GB DDR3 1600MHz דגם CT512…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Qtec,

שלום לכולם, אני מתלבט בין שני לוחות מבוססי H81 עבור HTPC חדש - 1. Gigabyte GA-H81M-S2PH 2. Asus H81M-A אשמח לשמוע את דעתכם.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by tenz,

היי לכולם עומד לקנות מחשב שבוע הבא והרכבתי 2 מפרטים ב TMS ומאוד רוצה לדעת פה חוות דעת, מה עדיף, ומה יותר טוב. המחשב עבור גיימינג. חשוב לציין המחשב לא הולך לעבור OC. אם יש המלצות להחליף או לשנות משהו אשמח מאוד. תודה! מפרט 1: https://www.tms.co.il/12124 מפרט 2: https://www.tms.co.il/12125

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by erashel,

יש לי כרגע מחשב שסה"כ עובד טוב אבל עושה קצת בעיות ואני לא רוצה להשקיע עליו כסף כי הוא ישן כבר. (I5 3570K) אני לא ממש משחק ואם כן אז לא במשהו כבד (עכשיו משחק בגלל הבידוד Rise of the Tomb Raider שזה הכי כבד וכרגע עובד די טוב על HIGH שזה מספיק מבחינתי - מסך 1080P) אשמח שכן יעבוד די טוב אם ארצה פה ושם לשחק קצת אבל זה לא משהו שיגרום לי להשקיע הרבה כסף בהתאם לפירוט מטה - בגדול מה שאני צריך זה מעבד, לוח זכרונות ומארז 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000 עם חריגה 200-300 - עדיף פחות 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by TopNotch,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. החדשים מהשנה האחרונה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים וע…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  18. אני לא יודע אם זה הפורום אם לא מתנצל מראש הלך לי המסך אז חיברתי בנתיים לטלויזיה 42" LG 1080P עובד על 60HZ I5 2400 +GIGABYTE Z68X UD3H 16gb ddr3 +r9 280x אני מעוניין לשדרג את הכל מן הסתם וגם מסך 27" 1440P אך בשלבים השאלות: 1. אם אקנה 1070 GTX MINI או רגיל משומש עם אחריות מעל שנתיים יעלה לי 1700-2200 בערך אוכל להשתמש בו במחשב הקיים ולשחק בו? 2. מסך טוב ( 2500-3000 ) המסך עדיף לי רק אחרי הכרטיס מסך? כי הבנתי ש 280X לא יחזיק לי ב1440P במשחקים כמו ,FIFA 18 ,WITCHER 3 ,DRAGON AGE וכל מיני משחקים שיצאו השנה 3. מעבד זיכרון לוח אם ומארז שהם סביב 2500-3000 אחרונים 4. יש לי SUMSUNG 850EVO 240GB ועוד 1TB בחיצוני USB3 לאיחסון ועוד 500GB …

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by aboren,

המחשב מיועד לאחי 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר חיבור המחשב למסך וצפייה בסרטים, קצת פוטושופ (חובבני), אינטרנט, אופיס. ממש לא גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3.5 אלפים. להשתדל לא לחרוג בבקשה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב ביתי יומיומי עבודה משרדית, מיילים, סרטים מידי פעם, אינטרנט, מידי פעם ישוחקו משחקים סטייל באטלפילד וכו לא חייב באיכות גבוה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש לי הארדיסק 2 טרה די חדש. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? הוא יהיה בסלון אז שיהיה רעש סביר 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם…

21. Started by ch1co,

. מה התקציב המקסימלי?10000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? גיימינג א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1920x1200 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? first person shooter * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך. 4. האם יש רכיב בו אין צו…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by dudyd1,

בס"ד קודם כל אני רוצה לציין שקראתי גם בפורום הזה וגם בפורומים אחרים שאלות ותשובות בנושא הזה אבל לא היה מענה ספציפי בנוגע לבעייה שלי. הגדרת בעייה: התקנתי על המחשב הזה win 7, ולאחר זמן מה שמתי לב שכשהמחשב מוגדר במצב 'שינה' (לא מצב 'מצב שינה' שזה שונה) אז במקום לשקוע בתרדמת מסויימת הוא פשוט נכבה לגמרי בצורה שכאילו כיבו אותו בפתאומיות (כי אחרי שאני מפעיל אותו בחזרה עולה החלון המפורסם שאומר לי לבחור: מצב בטוח,מצב בטוח עם רשת, הפעלה רגילה). יש לציין שכאשר אני מגדיר לו מצב 'מצב שינה' הוא מבצע מצב זה כראוי - מכבה את המחשב כהלכה ולאחר הפעלה מביא אותי למצב הקודם. הערה: המחשב נייד בא עם win vista. יש לי חשש מסויים שאולי יש דברים שלא יעבדו טוב עם win 7 במחשב הזה. תודה לעוזרים וחג שמח…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שלום חברים חבר שלי מעוניין לקנות מחשב עד 3100-3200 גג זה התקציב :-\ רק מקלדת ועכבר הוא לא צריך יש לו מסך שלא אכפת לו להשאר איתו הוא אומר לי שהוא מעדיף להשאר איתו ולקנות רק תמחשב נראה לי שזה קצת חרא לשחק COD במסך 15 אינץ קוביה לפני 12 שנים נראה לי מבאססס הכל (הוא פשוט לא מכיר משהו אחר אז לא כל כך מעניין אותו ) אבל לדעתי זה באסה השאלה כמה זה יתן לו בפועל הבדלים ואם זה שווה בכלל כי נראה לי המשחקים יראו חרררבה מה אתם אומרים??? המון תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by robin7,

האם למישהוא יש נסיון עבודה עם מחשב זה? יש אפשרות להאריך את האחריות? אחריות שנה אחת נראית לי מעט מידי. נאם הוא נראה לכם עדיף על Dell Insprition 1545? http://www.yardenpc.co.il/Product.aspx?productid=3723 Fujitsu http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-1545-t4500.htm DELL תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by tratz,

אני מודע לעובדה שהמחיר בכותרת נמוך משמעותית ממחיר החלקים בשוק, אני קונה ישירות מcd-log אז אם אתם מציעים חלק חלופי, שיהיה באותה רמת מחיר פחות או יותר. מעבד אינטל 805 לוח GA-8I945PG של GB. גוף קירור BT. זכרונות 2x512Mb 667Mhz של Geil. מארז Raidmax Cobra משומש (שעולה לי 150 שקלים) - לא ניתן להחלפה! כונן קשיח Hitachi 80Gb SATA II. כרטיס מסך Geforce 6200 256 mb (128 mb onboard) TurboCACHE bulk 128 bit של GB. ספק כח - עוד לא הוחלט, לדעתי ה480W הגנרי שיש לי (מוגדר 550W, אבל בפועל מוציא 480W עם 20A ל12V) לא יחזיק כמו שצריך את המערכת. אז ככה - ה805 בטוח במפרט. הלוח - פתוח להצעות. זכרונות - גם בטוחים, אין קיט של DC 667 במחיר הזה (123$) אצל cd-log. מארז - כנ"ל, נקנה כבר. כונן קשיח -…

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.