עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. * מטרות המחשב? מעוניין לקנות נייד, לשימוש משרדי ולצפייה בסרטים. כמו כן רוצה לנסות להתחיל לערוך וידאו בפרימייר ברמה פשוטה (לא מקצועי לבנתיים) * גודל המסך? לא יודע, לא רוצה גדול מדי ע"מ שתהיה לי אפשרות לנייד את המחשב אך לא קטן מדי שיהיה סביר לעבוד * משקל רצוי? משקל סביר לנייד, חשוב שלא יהיה כבד מדי , אך זהו לא פקטור מרכזי... רוב הזמן המחשב יישאר באותו חדר * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא ארוך במיוחד אך גם לא סוללה שתיגמר לפני 10 בבוקר, כנ"ל לא פקטור מרכזי.. רוב הזמן יהיה ליד שקע חשמלי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כדאי HDMI, ע"מ להתחבר לדיסק קשיח החיצוני שלי עדיף USB3 (מהיר יותר) ואולי אך לא קריטי firewire…

2. שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד שיתאים לשני צרכים עיקריים: 1. צפייה בסרטים 2. שימוש בתוכנות גרפיקה ואנימציה הסיבה לסעיף 2 היא שלאחרונה אני מתעניין בתחום האנימציה והחלטתי להתחיל בלהתנסות בתוכנות הבסיס (photoshop, flesh) ובהמשך גם בתוכנות המתקדמות יותר (after efect, 3dmax וכו'). קיבלתי המלצה על מחשב dell studio 1557 להלן המפרט באייבןרי: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4716&CatCode=315 הבעיה היא שבמחשב הזה כרטיס המסך הוא של ATI ושמעתי מהרבה אנשים שלתוכנות גרפיקה מומלץ להשתמש בכרטיס מסך של NVIDIA ברור לי שבמחשב הזה אני לא ייצור את הסרט החדש של PIXAR אבל בכל זאת חשוב לי שהמחשב יהיה חזק ויתמוך בתוכנות הרלוונטיות כדי שתהיה לי התחלה חלקה. מה בעצם אני שואל? 1. מה ד…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? באזור ה 7,000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? web, office, netflix, skype 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? ברמת הסביר 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא 9. …

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  4. שלום רב אשמח להמלצה למחשב נייד לשימושים שרשמתי תקציב עד 2500 +- מסך לפחות 15.6 משקל 2.5 +- לא מתחמם אחריות 3 שנים

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  5. שלום לכולם. יש לי חבר המעוניין לרכוש מחשב בתקציב הנ"ל. באייבורי נתנו לו כמה הצעות - המעניינות שבהן, לדעתי, היו - Dell Inspiron 3421, HP Pavillion SleekBook. נטיתי יותר לכיוון ה-Dell - גם בגלל הסוללה (שישה תאים), וגם בגלל המעבד (i5 מול i3), אך כיוון שראיתי עליו ביקורת שלילית (המון תקלות - ויכול להיות שזה היה מקרי), וכיוון שאני לא מתעדכן בחדשות החומרה כבר שנים, העדפתי להתייעץ איתכם. אין העדפה מיוחדת לגודל מסך (מ-13" ואילך אני מאמין שזה בסדר). אין העדפה מיוחדת לחיי סוללה ארוכים (סביר ואילך). סה"כ הבקשה היחידה שלו היא שמערכת ההפעלה תעבוד בצורה חלקה, כולל כמה תוכנות ברקע (לא מדובר במולטי-טאסקינג מטורף). אין העדפה מסוימת לחנות - עדיף שתהיה בארץ, ואם יש אפשרות באזור המרכז, אבל ל…

• 16 תגובות
    • 4.1k צפיות
  6. התשובות לשאלות בשורה מתחת. מחקתי שאלות שאינן רלוונטיות בשביל למנוע מההודעה להיות ארוכה ומייגעת 1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 דולר א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? חשבנו על משהו באזור ה-600. אין צורך לרדת מתחת ל-600 אבל אם יש משהו מצויין באזור ה-700 וה-1000 זה overkill אז ממש אין צורך "להתעקש" על היקר יותר. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית נטו. גלישה, אופיס ותו לא. הדרישות ה"חשובות" אם כן הן סוללה שיכולה להחזיק זמן רב ומשקל נמוך. בהתחשב בכך שזה מחשב "משרדי" ולא נדרש שום כרטיס מסך או מעבד חזק במיוחד נראה לי שזה סביר. …

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  7. שלום לכולם, 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3K, חריגה אפשרית(אבל מינימאלית ומשתלמת) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש משרדי, צפייה בסרטים (נטפליקס וכו'), עריכת וידאו בסיסית (סרטי טיולים) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב, לא קריטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב …

8. שלום לחברי הפורום היקרים, נדרשת עזרתכם המבורכת בנוגע לרכישת מחשב. ניסיתי לפרט את השימושים והתקציב ככל האפשר. על תשובתכם המהירה אודה מקרב לב!! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - 3 עד 3.5K - גג! 2. מה שימושי המחשב? תשובה: עריכה גרפית קלה (פוטושופ, CS4) עבודה משרדית, מדיה חברתית ואופיס. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא! 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? די חשוב, לא הכי חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מסך 15.6, משקל לא כבד יותר מדי. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס?…

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  9. אהלן, חבר ביקש ממני המלצה למחשב נייד, ומכיוון שאני לא מבין במחשבים ניידים אז נתתי לו לענות על השאלון שבדביק ואבקש את עזרתכם. *מטרות המחשב- חיבור מרחוק למשרד, גלישה באינטרנט *גודל המסך- גדול *משקל רצוי- לא צריך קל במיוחד *האם נדרש זמן סוללה ארוך- צריך שיהיו כמה שעות טובות של עבודה כי אני לא תמיד על יד חשמל. *האם יש צורך ביציאות מיוחדות- חיבור לרשת *בלוטות'- לא *כונן DVD/CD צורב- כן *BluRay- לא *האם נדרשת אחריות בינ"ל- נדרשת אחריות כלשהי, לא צריך בינלאומית. *האם להכניס רישיון למערכת הפעלה בתקציב- כן *האם יש העדפה לחברה כלשהי- רק שיהיה משהו מוכר *תקציב- סביר, לא יודע מה המחירים. תודה רבה לעוזרים, אריאל.

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  10. היי, איזה מחשב מומלץ בסדר גודל של 5000 ש"ח לשימוש עיסקי? חשוב: אמינות WIFI מסך 14-15 לא כבד מאוד וחיי בטרייה סבירים+ אילו חברות שווה לשקול? האם רק HP ו IBM? תודה

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by OrBen91,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? חושב שזה יספיק .. עדיף לא לחרוג ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תמונות, סרטונים, אופיס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין משהו מיוחד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -לא- -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. Started by nir56,

שלום, אני לומד לתואר בטכניון (ככה שאני יכול לקבל מע' הפעלה למחשב). יש לי היום מחשב ''15 של דל עם מעבד i3, ואני שוקל לקנות מחשב נוסף שאני אוכל לקחת אותו איתי ללימודים. התקציב שלי הוא בערך 2000 ש"ח והשאלה אם כדאי לי למכור את הדל הישן ביד 2 וככה להעלות את התקציב מעט או פשוט להסתפק במחשב קל יחסית עם ביצועים בינוניים ולדברים שיצטרכו קצת יותר "כוח" להשתמש במחשב הישן יותר? * מטרות המחשב? בעיקר אינטרנט ואופיס, מדי פעם סרט, לא צריך עם יכולות גרפיות למשחקים. * גודל המסך? 11.6-12.5 אינטש נשמע סביר, אולי גם 10 מספיק? * משקל רצוי? 2 ק"ג מקסימום * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? זמן סביר 3-4 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא משהו מיוחד.…

13. היי, אני מתחיל ללמוד תואר ראשון במדעי המחשב ואני רוצה לקנות מחשב נייד בסביבות 4000-5000 ש"ח. בינתיים אני מתלבט בעיקר בין שני מחשבים: 1. Dell Vostro 5480 - שנראה סבבה לגמרי ואני אצטרך להחליף לו את הכונן (או להוסיף SSD) 2. Lenovo Yoga 500 - שבעיקר מגניב אותי שאפשר לסובב אותו למצב כמו טאבלט ושיש לו מסך טאצ'. הנתונים שלו גם לא רעים. הוא מגיע עם טרה בייט של SSHD, לא יודע כמה יש לזה השפעה. חוץ מזה, ראיתי כל מיני תגובות על המסך שלו אבל לא הבנתי מהן יותר מדי, אם מישהו יכול 'להאיר את עיני'... (הבנתם? 3. גם היוגה 3 מעניין כי הוא קצת יותר קל, אבל עם מעבד טיפה יותר חלש במחיר הנקוב. - פתוח להצעות דומות נוספות * מטרות המחשב? לימודים ראשון במדעי המחשב (אינטרנט, אופיס, תכ…

14. Started by Alex89,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300-500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות מאסיבי + סרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): Android Studio, Visual Studio, Intellij פרנסה/תדיר 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6.5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. ksp 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בחודש הקרו…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. היי, אני מעוניין לקנות מחשב נייד אשר השימוש העיקרי בו הוא עבודה (Visual Studio ותוכנות גרפיות נוספות), וחשוב לי שיהיה לו גם כרטיס מסך חזק כדי להריץ משחקים חדשים (לא שימוש עיקרי). המטרה שהמחשב יחזיק לי פרק זמן של 3 שנים בערך. מעוניין במחשב כמה שיותר דק וקל, כאשר גודל המסך הוא בין 13 ל15 (רוב הזמן הוא יחובר למסך רגיל). חשבתי ללכת על דיסק SSD, האם כדאי? איזה מחשבים ניידים כיום מגיעים איתו? מה הדעה שלכם על מחשבים ניידים של חברת Toshiba? והאם עד כדי כך שווה לחכות לגרסאות ניידים עם מעבדי i של אינטל? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 944 צפיות
  16. Started by Maoz Smadja,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב לתכנות אמור להריץ android studio,eclipse,ranorex,vmware וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מחשב לעסק 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רצוי עם מערכת הפעלה שעובדת ללא תקלות עם התוכנות הנ"ל 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. איזו…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב לתכנות אמור להריץ android studio,eclipse,ranorex,vmware וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מחשב לעסק 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רצוי עם מערכת הפעלה שעובדת ללא תקלות עם התוכנות הנ"ל 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לצי…

• 0 תגובות
    • 805 צפיות
  18. שלום לכולם הנייח בבית שבק חיים והחלטתי לקנות לילד נייד אני יודע שהתקציב דל מאוד ואני מודע למגבלות אבל אני מאוד רוצה לנסות אולי יש חיה כזו 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 2000 ש"ח במזומן חריגה מקסימלית 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? אינטרנט ואופיס 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו…

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  19. הי אשמח לקבל המלצה למחשב נייד לתלמידת תיכון. תקציב עד 3500 ש״ח מטרות המחשב בעיקר עבודה משרדית, צפייה בסרטים, גלישה באינטרנט. זיכרון 4 גיגה בייט מסך מסך 13.3 - 14 רזולוציית המסך עדיפות ל FHD אבל לא חובה דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט אין משקל רצוי נמוך , עד שני קילו. היא תיקח אותו יוםיום לבית הספר האם נדרש זמן סוללה ארוך חשוב זמן סוללה ארוך, מכייון שישמש אותה בכיתה לכתיבה האם יש צורך ביציאות מיוחדות HDMI Bluetooth לא חובה גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח 256G-500G , לא חייב SSD כונן אופטי לא חובה האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודיתֿ לא האם נדרשת אחריות בינלאומית לא, האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה לא האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי לא כל דרישה מיו…

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  20. שלום לכולם, אני מחפש לקנות נייד חדש. אני עושה עבודת מחקר עם המחשב שלי, כך שאני מריץ נומריקות שדורשות הרבה מעבד וזכרון. בנוסף, אני מעדיף כרטיס מסך של ניווידיה בשביל התמיכה ב CUDA. התקציב הוא בערך 1100$. המחשב יקנה בארה"ב. כרגע אני מחפש באמזון, אבל אם יש לכם המלצות אחרות אני אשמח לשמוע. הכיוון הכללי שלי הוא i7 6700HQ עם 16GB זכרון. דיסק SSD m.2, של 256GB. אם אפשר גם מקום לעוד כונן אני אשמח. הדגם שהכי נראה לי כרגע הוא ה ROG של אסוס. הדגם הזה. עולה 970$ ומגיע בלי SSD אבל עם חריץ m.2. חשבתי להוסיף לו SSD, כמו זה למשל. אשמח לקבל חוות דעת על המחשב/הדיסק/מקום הקנייה או כל דבר אחר! תודה, אדם.

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  21. טוב אז חודש הבא חבר שלי מגיע לארץ מארצות הברית ולכן החלטתי להתחדש בנייד חדש לצורך לימודים, שימוש שותף ומשחקים. עד עכשיו חשבתי עלGIGABYTE P34Gv2 או מחשבים של Aorus. * מטרות המחשב? שימוש יום יומי אינטרנט, סרטים, משחקים מכל הסוגים ולימודים. * גודל המסך? עד 14 עדיפות למסך מט * רזולוציית המסך: 1920X1080 FHD לא סגור לגבי IPS * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? עד 2 ק''ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מכיוון שהמחשב מיועד למשחקים אני מבין שזמן הסוללה יהיה מוגבל ולכן עדיפות לכמה שיותר (באזור ה4 שעות יהיה נחמד). * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? המחשב יהיה מחובר בבית למסך 24 של DELL אז תגידו לי אתם * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD או כ…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  22. Started by AmirNadav,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 1000$ , עדיפות לפחות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות , שימוש כללי, תכני HD 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא באופן חריג 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מערכת הפעלה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציי…

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  23. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) בעיקר ללימודים, אופציה לשחק במשחקים חדשים יחסית (לא חייב על הגדרות גבוהות במיוחד) וטיפה לצפייה בסרטים * גודל המסך? חשבתי על 14 או 15 אינץ' רחב * משקל רצוי? לא חשוב בשבילי * האם נדרש זמן סוללה ארוך?לא משמעותי במיוחד * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) אולי יציאה של DVI * בלוטות? רגיל כמו WIFI כו'ו * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 ג"ב פלוס מינוס * צורב DVD? לא חשוב * האם נדרשת אחריות בינלאומית? רצוי עם אחריות בינלאומית * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? העדפה ל HP אבל אם יש משהו יותר טוב אז רצו משהו אחר עקרונית המח…

24. Started by TheDM,

שלום, המלצה למחשב נייד שיקנה בארה"ב בימים הקרובים - תקציב עד 1100$. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות, אינטנרט ,תכנות ופיתוח, צפיה בסרטים, משחקים קלים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לפחות 15.6, לא חשוב סוג המסך. * רזולוציית המסך? HD, עדיף FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? המחשב עצמו יהיה רוב הזמן נייח בבית, אבל מדי פעם צריך להסתובבב איתו. שלא יהיה מאוד כבד אבל אין צורך בultrabook. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB 3.0 * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מעדיף מאוד שיהיה כונן SSD (אפשר נפח קטן בשילוב של כונן HDD רגיל). אם לא עדיף כונן במהירות 7200RPM. אם יש רק כונן SSD אז לפחות 128GB …

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. מטרות המחשב - מחשב סטודנט נייד לעבודה שוטפת, גלישה באינטרנט וצפיה בסרטים. גודל המסך:13" (אפשר גם יותר, אך מעדיף 13 אינץ) * רזולוציית המסך? שתתאים למטרות, שלא תיהיה נמוכה מדיי. מסך מבריק * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? חשוב שיהיה קל משקל/ כמו macbook air. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 6 - 8 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? היציאות הסטנדרטיות שיש היום(hdmi,usb03) * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אני חושב שכדי שהמחשב יהייה דק אני חייב SSD לא? + זה ישפר את הביצועים נכון? 128 GB יספיק, אני אעדיף יותר, אם ניתן. …

• 0 תגובות
    • 663 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.