עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Jules Winnfield,

המחשב ישמש לעבודה גודל לא חשוב אצליח להסתדר גם עם 15 אם צריך למרות שאם ישנה אפשרות ל14 או 13.3 גם נחמד מספר תוכנות שירוצו על המחשב באופן קבוע: 1. sketchup http://sketchup.google.com/ 2.AutoCAD

2. * מטרות המחשב? Autocad, עבודה משרדית, עריכה גרפית, אינטרנט וסרטים * גודל המסך? 15.6 אינץ' * רזולוציית המסך? 1920X1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 500GB. לא חייב SSD. * כונן אופטי? כדאי - אך לא חייב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL או Lenovo, אך אשמח גם להמלצות על מחשבים מחברות אחרות * כל דרישה מיוחדת שחשובה ל…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. שלום לכולם אני מחפש מחשב נייד לעבודה עם תוכנות גרפיות כמו פוטושופ,מאיה וגם בשביל משחקים תקציב 4500 תודה!

• 3 תגובות
    • 937 צפיות
  4. הי , אני חשבתי על זה : "15.6 Lenovo IdeaPad Yoga 500 80R60078IV https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=17592 הבעיה שיש לו 2 תאים של סוללות שנראה לי מאוד מעט, כמה זמן בלי מטען הוא יוכל לתפקד ? וגם יש לו מאיץ גרפי Nvidia GeForce 940M איך הוא יתאים למשחקים בצורה נורמלית ? תודה רבה .

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  5. שלום רב, אני צריך המלצה למחשב נייד לעבודה בנאלית יומיומית ורגילה. לעבודות משרדיות (אינטרנט, אופיס youtube etc), צפיה בסרטים וכו'... תקציב של 4500 ש"ח (גמיש) * גודל המסך 15-17 אינץ (לא כל כך משנה אם זה מאט או מבריק) * רזולוציית המסך: חשוב לי שלא תיהייה נמוכה (1366x768) אך אינני חייב FHD. אבל אם FHD נכנס לתקציב, אז למה לא? * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת חלקית (בלי numpad) * משקל רצוי: לא חשוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3-4 שעות יספיקו. (6 תאים?) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) יציאת USB3 ו HDMI. (חשוב גם שיהייה USB2) * Bluetooth? לא חשוב. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אני חושב שאני הולך על SSD 128GB. (אשמח גם להמלצה של…

• 1 תגובה
    • 874 צפיות
  6. שלום, אני מנסה למצוא מחשב נייד בתקציב של 4000 שקלים ששימושו העיקרי יהיה עבודה גראפית photoshop, illustrator, flash, after affects בעיקר כרגע ההצעה הכי טובה שמצאתי היא זאת: מחיר: 4250 אני יודע שהמעבד יחסית טוב אבל הכרטיס מסך אני לא בטוח לגביו וגם החברה שמעתי עליה דברים פחות טובים וגם, מזה אומר: ATI Mobility Radeon HD 5470, Up to 2234 MB HyperMemory מה דעתכם? ואם יש למישהו רעיון יותר טוב אני אשמח לשמוע...

• 0 תגובות
    • 774 צפיות
  7. היי, אני מתכנן לפתוח עסק בקרוב ורוצה מחשב נייד חזק ומהיר, אבל גם קל ואלגנטי (רצוי גם יפה). נעבור לפורמט המוכר: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ש"ח. אפשר לחרוג במעט. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית בעיקר - אופיס ומיילים ודפדפן (בריבוי חלונות ומשימות). 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? חשבתי על מסך P2422H בסיסי של Dell ועל סט עכבר-מקלדת פשוט של logitech. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כל המפרטים ברמה שאני מחפש באי…

8. שלום לכולם, * מטרות המחשב - עבודות משרדיות: אינטרנט ואופיס (בדגש על קבצי אקסל מורכבים ומרובים בו זמנית). * גודל המסך - 14.1 ומעלה, עדיפות למאט. * משקל רצוי - באופן מפתיע כמה שיותר קל, בהתחשב כמובן בשאר התנאים שכתבתי. * סוג של כונן קשיח - עדיפות ל SSD. * רישיון למערכת הפעלה - כן. * תקציב - באיזור ה 5K-6K אבל מוכן להשקיע גם יותר, תלוי בהמלצות. חשבתי בכיוון של i7, לפחות 8GB זכרון, חשיבות גבוהה למראה מעוצב ויוקרתי (עד כמה שאפשר תחת מגבלת התקציב). תודה מראש לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 948 צפיות
  9. שלום לכולם, אשמח להמלצה למחשב לעריכה ועיצוב גרפי, עדיף להתכוונן לעד 5000 שח אלא אם יש משהו באיזור שממש שווה לעלות בשבילו. עדיפות לדל בגלל ניסיון טוב איתם עד עכשיו ובגלל האחריות..שוב,אלא אם יש משהו שנותן תמורה טובה יותר בתקציב... תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 445 צפיות
  10. Started by Rami0786,

1. מה התקציב המירבי? עד 7000. 2. מה שימושי המחשב? עריכה בפרימייר, אפטר אפקסט תוכנות אדובי, פוטושוף ואליסטריטור. יכול להיות בעתיד עוד תוכנות עריכה נוספות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? תחנת עגינה, אם יש במחיר סביר של חיבור שלוש מסכים אז מועלה, 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? ממולץ, אך לא קריטי. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? עדיפות למינומים 15.6 כי אני מעדיף שיכלול מקלדת צד. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן, הכל כו…

• 1 תגובה
    • 899 צפיות
  11. מחפשת מחשב נייד שיכול להכיל תוכנות עריכה (לייטרום , פוטושופ) בתקציב של עד 5,000 ש''ח אשמח להצעות או לדעת מה לחפש

12. שלום לכולם, אודה להמלצה למחשב נייד לעריכת סרטונים (ליוטיוב ממצלמת גו פרו), בתקציב של עד 5,000 ש"ח. תודה!!

13. * מטרות המחשב?עריכת מוזיקה * גודל המסך? לא חשוב * משקל רצוי?לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500gb * כונן CD/DVD? צורב? לא חשוב * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. אהלן, יש לי חבר שמחפש מחשב נייד ללימודים. הולך ללמוד עריכת סאונד. אני יודע שהסטנדרט בתעשייה הוא לקנות מאק, אך מכיוון ואין לי מושג מה להמליץ לו בתחום, החלטתי שיהיה מוטב להתייעץ איתכם. התקציב הוא 5000 ש"ח פלוס מינוס. רצוי כמובן מעבד מספיק חזק, כונן קשיח גדול דיו וכרטיס קול איכותי. כל השאר שיהיה סטנדרטי. אין עדיפות מיוחדת לגודל מסך, משקל ספציפי או לפיצ'רים כאלו ואחרים. קודם מעדיף לדעת איזה אופציות קיימות בטווח המחיר הנתון עבור השימוש הספציפי הנ"ל. תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  15. Started by Yuval Tina,

שלום, אני מתעסק בצילום ועריכת תמונות סטילס (כרגע לא ווידיאו). בעיקר עובד עם תוכנת לייטרום. מחפש לפטופ במחיר שפוי אך עם כרטיס מסך חזק ומסך טוב שיאפשרו עריכה בפרטים הקטנים וצפייה בתמונות בצבעים ורזולוציה מדוייקתת. תודה, יובל

16. שלום לכולם, אני מחפש המלצה על מחשב נייד לפי הפרמטרים הבאים: תקציב: עד 4,000 שקלים דרישות: יכולת עיבוד חזקה זיכרון רחב אחריות יצרן עד 3 שנים שיהיה חזק ויספיק לפחות ל- 4,5 שנים הקרובות שימושים: פוטושופ ותוכנות עיצוב נוספות גלישה אופיס תודה,

17. * מטרות המחשב? פיתוח (Visual Studio, Eclipse, Matlab), מכונות וירטואליות * גודל המסך? - נוטה ל 15.6 לא סופי (אגב, מה ההשפעה על המחיר - האם מסך גדול מגדיל או מקטין את המחיר?) * משקל רצוי? - לא מאוד קריטי. לא ינוייד הרבה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?. לא קריטי, רוב העבודה תהיה עם חשמל. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) - לא * בלוטות?- לא משנה * גודל מינימלי של כונן קשיח ? כ 500 GB * כונן CD/DVD? צורב? - לא קריטי. * כונן Bluray? - לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? - לא

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by obysw,

היי, אודה להמלצותיכם. מטרות המחשב? פיתוח תוכנה - לשרתים ולסמארטפונים (אמולטור) על המחשב תרוץ מכונה וירטואלית אחת לפחות (WIN) כל הזמן (בנוסף לHOST-centOS). מולטימדיה. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא משנה - רצוי 13"+ * רזולוציית המסך? FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? ללא - רצוי מקלדת נוחה לכתיבה רבה של קוד * משקל רצוי? נמוך ככל הניתן * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) 4-5 שעות + * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) רצוי שתהיה התממשקות לHDMI * Bluetooth? רצוי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לא מעניין. …

• 3 תגובות
    • 801 צפיות
  19. ערב טוב, הינני מחפש נייד חזק עבור השימוש בתוכנות אלו בלבד , לצורך מידול מסובך. התקציב שלי הינו עד 10K , אם אפשר לכלול גם קופסת עגינה יהיה מעולה. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 880 צפיות
  20. שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב נייד בתקציב של 4000 ש"ח מקס' לצורך המוזכר לעיל. דברים שחשובים לי שיהיו בלפטופ הם קורא טביעות אצבע לאבטחה, חיי סוללה ארוכים ככל שאפשר, משקל קל ככל שניתן, וכמובן זיכרון RAM כמה שיותר גדול. אני ראיתי בפורומים ובאתרי מכירות למיניהם את dell Inspiron 1545 T6400 אם אפשר לשמוע את דעתכם עליו, והאם לדעתכם הוא מתאים לי. הצעות לדגמים נוספים התקבלו בברכה ובשמחה. תודה רבה

• 5 תגובות
    • 825 צפיות
  21. שלום, מעוניין לקבל המלצה לרכישת לפטופ לצורך לימודי AI ומדעי הנתונים באוניברסיטה. מחפש נייד עם זכרון 16GB או 32GB. אחסון גדול אולי 1 טארה. CPU חזק. מסך - מעדיף 15-16 אינץ. GPU חזק. זמן סוללה של לפחות יום שלם. תמיכה ושירות טוב. אם יש דברים שלא הזכרתי אשמח לשמוע. התקציב לזה הוא כנראה עד 10000~ש"ח.

22. 1. תקציב: 6000 ₪- גמיש 2. שימוש: לימודי הנדסת מכונות ((solidworks 3. ציוד היקפי נוסף: אין צורך 4. רכיב שאין צורך לכלול: אין 5. פעילות שקטה: לא חובה 6. גודל: עדיפות ללפטופ קל יחסית אך אין הגבלה 7. מערכת הפעלה:windows 10 8. איזור קנייה: איזור חיפה והקריות 9. מועד קנייה: עד ספטמבר 10. בקשה לחיבורים: Hdmi, USB, 11. דרישות נוספות: אין 12. הערות כלליות: נועד ללימודי הנדסת מכונות תודה מראש אופיר

23. שלום לכולם, אני מתחיל בשעה טובה ללמוד בסמסטר הקרוב לימודי מדעי המחשב באונברסיטת בן גוריון. לצורך הלימודים אני אצטרך מחשב נייד, לצערי אין לי שום נסיון במחשבים ניידים, ולכן קשה לי להגדיר את העדפות שלי ואשמח לקבל עצות מחברי הפורום בנושא. מאוד חשוב לי שהמחשב יחזיק הרבה זמן, ואם ניתן גם להמליץ על חנויות זולות. התקציב הוא כ-עד 3000 ש"ח * מטרות המחשב? לימודי מדעי המחשב - VISUAL STUDIO, צפייה בסרטים, VMWARE, פוטושופ (לא ברמה של מעצב גרפי, סתם בתור תחביב. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? משהו שיהיה נוח ללימודים. * רזולוציית המסך? גבוהה... * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? NUMPAD יהיה נחמד כי אני ממש רגיל, אבל לא חובה אם זה בא על חשבון גודל\מחיר. * משקל רצוי? משהו שיהיה …

• 21 תגובות
    • 13.6k צפיות
  24. Started by hadash,

שמעתי על ה-inspirion 6400 שעולה 4000 מה דעתכם שווה? או שיש למישהו מחשב אחר שהוא יכול להמליץ לי הדרישות שלי מהמחשב זה מסך 15.4 אינ'ץ, צורב, זכרון 1024 לפחות וסוללה כמה שיותר חזקה תודה חבר"ה

• 6 תגובות
    • 762 צפיות
  25. ועבודה משרדית תקציב עד 1300 ש"ח תודה מראש,

• 43 תגובות
    • 8.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.