עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מחפשת מחשב נייד שיכול להכיל תוכנות עריכה (לייטרום , פוטושופ) בתקציב של עד 5,000 ש''ח אשמח להצעות או לדעת מה לחפש

2. שלום לכולם, אודה להמלצה למחשב נייד לעריכת סרטונים (ליוטיוב ממצלמת גו פרו), בתקציב של עד 5,000 ש"ח. תודה!!

3. * מטרות המחשב?עריכת מוזיקה * גודל המסך? לא חשוב * משקל רצוי?לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500gb * כונן CD/DVD? צורב? לא חשוב * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. אהלן, יש לי חבר שמחפש מחשב נייד ללימודים. הולך ללמוד עריכת סאונד. אני יודע שהסטנדרט בתעשייה הוא לקנות מאק, אך מכיוון ואין לי מושג מה להמליץ לו בתחום, החלטתי שיהיה מוטב להתייעץ איתכם. התקציב הוא 5000 ש"ח פלוס מינוס. רצוי כמובן מעבד מספיק חזק, כונן קשיח גדול דיו וכרטיס קול איכותי. כל השאר שיהיה סטנדרטי. אין עדיפות מיוחדת לגודל מסך, משקל ספציפי או לפיצ'רים כאלו ואחרים. קודם מעדיף לדעת איזה אופציות קיימות בטווח המחיר הנתון עבור השימוש הספציפי הנ"ל. תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  5. Started by Yuval Tina,

שלום, אני מתעסק בצילום ועריכת תמונות סטילס (כרגע לא ווידיאו). בעיקר עובד עם תוכנת לייטרום. מחפש לפטופ במחיר שפוי אך עם כרטיס מסך חזק ומסך טוב שיאפשרו עריכה בפרטים הקטנים וצפייה בתמונות בצבעים ורזולוציה מדוייקתת. תודה, יובל

6. שלום לכולם, אני מחפש המלצה על מחשב נייד לפי הפרמטרים הבאים: תקציב: עד 4,000 שקלים דרישות: יכולת עיבוד חזקה זיכרון רחב אחריות יצרן עד 3 שנים שיהיה חזק ויספיק לפחות ל- 4,5 שנים הקרובות שימושים: פוטושופ ותוכנות עיצוב נוספות גלישה אופיס תודה,

7. * מטרות המחשב? פיתוח (Visual Studio, Eclipse, Matlab), מכונות וירטואליות * גודל המסך? - נוטה ל 15.6 לא סופי (אגב, מה ההשפעה על המחיר - האם מסך גדול מגדיל או מקטין את המחיר?) * משקל רצוי? - לא מאוד קריטי. לא ינוייד הרבה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?. לא קריטי, רוב העבודה תהיה עם חשמל. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) - לא * בלוטות?- לא משנה * גודל מינימלי של כונן קשיח ? כ 500 GB * כונן CD/DVD? צורב? - לא קריטי. * כונן Bluray? - לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? - לא

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by obysw,

היי, אודה להמלצותיכם. מטרות המחשב? פיתוח תוכנה - לשרתים ולסמארטפונים (אמולטור) על המחשב תרוץ מכונה וירטואלית אחת לפחות (WIN) כל הזמן (בנוסף לHOST-centOS). מולטימדיה. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא משנה - רצוי 13"+ * רזולוציית המסך? FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? ללא - רצוי מקלדת נוחה לכתיבה רבה של קוד * משקל רצוי? נמוך ככל הניתן * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) 4-5 שעות + * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) רצוי שתהיה התממשקות לHDMI * Bluetooth? רצוי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לא מעניין. …

• 3 תגובות
    • 785 צפיות
  9. ערב טוב, הינני מחפש נייד חזק עבור השימוש בתוכנות אלו בלבד , לצורך מידול מסובך. התקציב שלי הינו עד 10K , אם אפשר לכלול גם קופסת עגינה יהיה מעולה. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 866 צפיות
  10. שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב נייד בתקציב של 4000 ש"ח מקס' לצורך המוזכר לעיל. דברים שחשובים לי שיהיו בלפטופ הם קורא טביעות אצבע לאבטחה, חיי סוללה ארוכים ככל שאפשר, משקל קל ככל שניתן, וכמובן זיכרון RAM כמה שיותר גדול. אני ראיתי בפורומים ובאתרי מכירות למיניהם את dell Inspiron 1545 T6400 אם אפשר לשמוע את דעתכם עליו, והאם לדעתכם הוא מתאים לי. הצעות לדגמים נוספים התקבלו בברכה ובשמחה. תודה רבה

• 5 תגובות
    • 817 צפיות
  11. 1. תקציב: 6000 ₪- גמיש 2. שימוש: לימודי הנדסת מכונות ((solidworks 3. ציוד היקפי נוסף: אין צורך 4. רכיב שאין צורך לכלול: אין 5. פעילות שקטה: לא חובה 6. גודל: עדיפות ללפטופ קל יחסית אך אין הגבלה 7. מערכת הפעלה:windows 10 8. איזור קנייה: איזור חיפה והקריות 9. מועד קנייה: עד ספטמבר 10. בקשה לחיבורים: Hdmi, USB, 11. דרישות נוספות: אין 12. הערות כלליות: נועד ללימודי הנדסת מכונות תודה מראש אופיר

12. שלום לכולם, אני מתחיל בשעה טובה ללמוד בסמסטר הקרוב לימודי מדעי המחשב באונברסיטת בן גוריון. לצורך הלימודים אני אצטרך מחשב נייד, לצערי אין לי שום נסיון במחשבים ניידים, ולכן קשה לי להגדיר את העדפות שלי ואשמח לקבל עצות מחברי הפורום בנושא. מאוד חשוב לי שהמחשב יחזיק הרבה זמן, ואם ניתן גם להמליץ על חנויות זולות. התקציב הוא כ-עד 3000 ש"ח * מטרות המחשב? לימודי מדעי המחשב - VISUAL STUDIO, צפייה בסרטים, VMWARE, פוטושופ (לא ברמה של מעצב גרפי, סתם בתור תחביב. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? משהו שיהיה נוח ללימודים. * רזולוציית המסך? גבוהה... * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? NUMPAD יהיה נחמד כי אני ממש רגיל, אבל לא חובה אם זה בא על חשבון גודל\מחיר. * משקל רצוי? משהו שיהיה …

• 21 תגובות
    • 13.5k צפיות
  13. Started by hadash,

שמעתי על ה-inspirion 6400 שעולה 4000 מה דעתכם שווה? או שיש למישהו מחשב אחר שהוא יכול להמליץ לי הדרישות שלי מהמחשב זה מסך 15.4 אינ'ץ, צורב, זכרון 1024 לפחות וסוללה כמה שיותר חזקה תודה חבר"ה

• 6 תגובות
    • 749 צפיות
  14. ועבודה משרדית תקציב עד 1300 ש"ח תודה מראש,

• 43 תגובות
    • 8.4k צפיות
  15. צריך מפרט מחשב שירוץ סבבה אבל שלא יזחל...ביישומי אינטרנט, שיהיה בו גם מספיק מקום סתם להוריד סרטים וכו... תקציב בין 1000 ל1500 תודה

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. שלום, מחפש מחשב נייד לצורכי גלישה באינטרנט מחברה אמינה, בתקציב הכי זול שאפשר.

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  17. שלום, מבקש המלצה למחשב נייד: מטרות המחשב? אופיס, גלישה וצפייה בסרטים גודל המסך? 15 כרטיס מסך - בעיקר לסרטי HD, קצת פוטושופ (רמה בסיסית) משקל רצוי? משקל ממוצע - לא כבד האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא בלוטות? לא חובה גודל מינימלי של כונן קשיח - 500GB כונן CD/DVD? צורב? כן כונן Bluray? כן האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן (בעברית) האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? מצאתי שלושה דגמים אופציונלים http://www.asus.com/Notebooks/Versatile_Performance/K53SD/#specifications http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c03049920&cc=il&dlc=he&lc=he&product=51890…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום, אני סטודנט מחפש מחשב נייד קל וקטן. סביבות 13 אינץ עד 2 קילו. סוללה שתחזיק יחסית הרבה זמן מעמד והכי חשוב - מהירות, לפחות 2GH. מעדיף מערכת הפעלה XP ולא ויסטה. אשמח אם תוכלו לעזור לי ולהמליץ לי ........ תודה רבה!!!!!

• 6 תגובות
    • 768 צפיות
  19. *מטרת המחשב : לימודי מנהל רשתות (שימוש בעיקר בתוכנת HYPER-V), ווינדוס 8 *מעבד: מינימום i5,דרוש כוח עיבוד חזק *זיכרון: מינימום 8GB *גודל המסך: מקסימום 15.6 *רזולוציית המסך: לא קריטי *משקל רצוי : לא קריטי אבל שיהיה קל להתנייד *סוללה : המחשב הולך ליהיות מחובר רוב הזמן בבית אבל רצוי שתיהיה סוללה סבירה *יציאות : HDMI, USB 3.0 *כונן קשיח: מינימום 500GB ,עדיפות שיהיה גם SSD *כונן אופטי: רצוי *אין עדיפות לחברה מסויימת אבל שיהיה 3 שנים אחריות תקציב :עד 3.5 אלף שקל[ תודה מראש לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 836 צפיות
  20. אהלן, שלום חברים ושיהיה שבוע טוב. אני מחפש לקנות מחשב נייד שישמש אותי לצרכי עבודה יומיומיים. העבודה כוללת בעיקר פיתוח תוכנה (ויזואל סטודיו וכדומה) ושאר ירקות של גלישה באינטרנט מיילים ומה שכולנו עושים. יש לי גם נטייה לעבוד במקביל על הרבה תוכנות אז אשמח אם הזיכרון יהיה בהתאם. חשוב לי להגיד שהייתי מעדיף מחשב נייח חזק - הרי בסך הכל הרבה יותר קשה לפתח על נייד, גם ביצועים וגם סביבת העבודה. אבל לצערי כרגע אין לי משרד קבוע ואני אהיה בנדדיה ככה שהאלטרנטיבה תהיה מחשב נייד. לגבי התקציב - ברור לי שאין גבול, חשוב לי שהמחשב יהיה מספיק חזק לעבודה וישחזיק לי לפחות שנתיים מבחינת הביצועים מול מה שהשוק מציע. אני מוכן להשקיע באזור 4-5 אלף. לא רוצה לעוף על הרכיבים הכי חדשים וחמים בשוק. אין לי…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  21. אני מחפש נייד בתקציב לא מוגבל שיגיע מארה"ב. * מטרות המחשב? צפיה בסרטים Full HD בעזרת חיבור HDMI ל TV. * גודל המסך? בסביבות 13 אינץ' * משקל רצוי? לא ממש חשוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי, לא חובה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? עדיף. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250GB. * צורב DVD? כן. * האם נדרשת אחריות בינלאומית? עדיף. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. אני צריך מחשב שיענה על הסעיפים הנ"ל במחיר כמה שיותר נמוך.

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. שלום, אני מחפש מחשב נייד לצפייה בסרטי HD עד גודל מסך 14" ללא מערכת הפעלה. התקציב הוא עד 2.5k תודה.

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  23. שלום חברים, אשמח לקבל המלצה למחשב טוב לצרכים בסיסיים של גלישה, חשוב שיהיה מהיר וקל ושגודל המסך יהיה 15.6. אני לא נותן מחיר כי ברור לי שלא יהיו כאן הצעות מוגמזמות מידי למחשב עם צרכים כאלה בסיסיים. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. שלום לכולם, הייתי רוצה בבקשה לקבל המלצה למחשב לצרכי גרפיקה (כל החבילה של ADOBE, ותלת מימד-לא משהו מטורף..) צרכים: תקציב - עד 10k ש"ח * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית,תלת מימדית) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15 אינץ', מבריק. * רזולוציית המסך? מינימום FHD 1920x1080. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? כמה שפחות, אבל הדברים האחרים חשובים יותר. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר, אבל ההתאמה לגרפיקה חשובה יותר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?HDMI * Bluetooth? מומלץ שיהיה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD 512GB * כונן אופטי? אין צורך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נד…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. ערב טוב לכולם אני מחפש מחשב נייד חדש ואשמח להמלצתכם! 1. מטרות המחשב? עבודות משרדיות, משחקים בינוניים, צפייה בסרטים ואולי קצת תכנות (לא משהו קיצוני). 2. גודל המסך? 15 יהיה טוב, לא משנה מבריק\מאט 3. רזולוציית המסך? 1366X768 אמור להספיק 4. משקל רצוי? שלא ישקול טון 5. האם נדרש זמן סוללה ארוך? רוב הזמן מחובר לחשמל, 4-5 שעות יהיה אדיר 6. האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI ו-VGA 7. Bluetooth? צריך 8. גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא יודע כל כך מה ההבדל בין הסוגים, אבל 500GB ומעלה זה טוב 9. כונן אופטי? צריך 10. האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן, ואני מעדיף Windows 7 בגדול ובנימה אישית יותר - מחפש מחשב שאוכל לצפות בו בסדרות וסרטים בHD, לשחק במש…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים