עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום. אני מעוניין לקנות מחשב נייד, במחיר של 3000 שקלים פחות או יותר. אני מעוניין, שהמחשב יוכל להריץ משחקים כמו NEED FOR SPEED:THE RUN וכו' המחשב עצמו יהווה מחשב ביתי לשימוש יום יומי כמו אינטרנט פייסבוק מוסיקה וכו'. הוא בשביל המשפחה, אבל אני מעויין שאם אנחנו משקיעים כבר הרבה כסף, שאוכל לנצל אותו עד תומו. נ.ב - לא מחשב של HP.

• 2 תגובות
    • 926 צפיות
  2. שלום, פרסמתי כבר הודעה אך תרם קבלתי את המענה המדוייק שאני זקוק לו כל כך. אני מעוניין לקנות מחשב נייד במחיר של כ-6000 ש"ח + - והדרישות שלי דיי בסיסיות פרט לאחת. *שיהייה מהיר (כמוצופה ממחשב נייד בתקציב כזה) *יוכל להתמודד עם משחקי המחשב החדשים ותוכנות עיצוב (פוטו שופ,3D MAX,MAYA) ברמה גפית טובה *שלא יהיה עסקי אלה מסדרת המחשבים הביתיים *אני מוכן להתפשר על דברים כגון כובד המחשב,חיי סוללה וגודלו. *אם הוא יפה אז גם טוב (-: עוד שאלה חשובה בקשר לכרטיס הגרפי. אני מעוניין שבמחשב שאני רוכש יהיה כרטיס גרפי חיצוני טוב (אפילו טוב מאוד) וכמו שציינתי חלק מתעסוקתי במחשב היא עיצוב גרפי. הבעיה היא שאני יודע שיהיה יותר אופטימלי לקנות כרטיס מסך מקצועי לכך, אך ממה שהבנתי כל הכרטיסים הללו …

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. שלום אני חדש פה אני מעוניין לרכוש מחשב נייד במחיר 6000 ש"ח (פלוס מינוס). חלק מהדרישות הן: ליבה כפולה שכל ליבה 2.4GHZ לפחות (הגיוני?) כרטיס מסך nvidia שיוכל להריץ משחקים כבדים זיכרון 2GB RAM ומעלה הארד דיסק של לפחות 320GB צורב DVD Dual Layer לגבי הסוללה, כמה שתחזיק יותר זמן, כך ייטב מסך שתומך ברזולוציה הגדולה מ-1280 לרוחב כמובן שפה התייחסתי לנתוני המחשב, אני חושב שזה יהיה מיותר לציין שהמחשב צריך להכיל 4 חיבורי USB 2.0 וכל מיני פיצ'רים כגון תפיסת המסך כשהוא סגור. מביקורות שקראתי הבנתי ש-Toshiba, Acer, HP, Lenovo ו-Dell חברות טובות, אני צודק? אשמח לקבל המלצות (ועדיף שמניסיון) תודה רבה!

• 30 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. מחפש מחשב נייד שיהיה בעל המאפיינים הבאים: 13 אינצ' מסך 2 קילו משקל כולל סוללה אורך חיי סוללה מאוד חשוב(8 תאים 10 תאים) המחשב הוא לשימוש משרדי ולכל היותר סרטי HD כרגע על הכוונת מחשב נייד של אסוס U31F עם המעבד I3 האם יש משהו יותר טוב במחיר הנ"ל ? האם המחשבים הניידים של אסוס הם טובים ?

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  5. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) תכנות, עריכה גרפית ועריכת אנימציות 3D, צפיה בסרטים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) FHD 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? שום דבר מיוחד * משקל רצוי? מתחת ל3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לא קריטי * האם יש צורך ביציאות …

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) יש לי התלבטות בין מחשב גדול (15.6") יחליף לי גם את הנייח כי הוא די ישן ועושה בעיות ושהמחשב הזה ישמש אותי גם לבית ספר או לקנות מחשב נייד בסדר גודל של 13-14 " וכמובן חלש יותר שישמש אותי רק לבית ספר,חשוב לי שהמחשב יהיה יחסית חזק כדי שאני אהיה יכול לבצע בו עבודות עריכה וטיפה משחקים * גודל המסך? תלוי אם יחליף לי את הנייח אז 15.6 +- אם רק לבית ספר אז 13-14" * משקל רצוי? לא ממש משנה רק שלא יהיה כבד יותר מידי (2.5 עוד סביר מעבר לזה אני לא רוצה) * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא ממש מחייב אבל רצוי של לפחות 4…

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. היי. אני מעוניין לקנות מחשב נייד לסבא וסבתא שלי. המחשב יהיה בעיקר לגלישה באינטרנט, אולי קצת youtube, ועיבוד תמלילים. תקציב : 1500 - 2000 ש"ח גודל מסך רצוי : 15" משקל רצוי : עדיפות למשהו שישקול פחות מ 2.5KG למרות שזה לא קריטריון עיקרי. זמן סוללה לא חשוב כלל. יציאות מיוחדות : מומלץ שתהיה יציאת composite לחיבור לטלויזית CRT. אני יודע שהיציאה כבר מיושנת ולא קיימת ברוב המחשבים, אבל אם יש אפשרות אז זה עדיף. כונן קשיח : לא חשוב. כונן DVD : מומלץ. מערכת הפעלה : מעדיף ללא windows אם זה יוריד את מחיר המחשב. מקלדת: אם קיימת אפשרות למקשים ברוסית ועברית זה יהיה טוב, אם לא אני פשוט אקנה מדבקות. לגבי שאר החומרה, הכי בסיסית שיש תספיק לדעתי. קונה בארץ, אין בעיה להזמין מחנות מרוחקת. תודה.

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  8. Started by buwulifo,

שלום לכולם, אני מכיר את פורום המפרטים שנים רבות, אך זו הפעם הראשונה שיוצא לי לכתוב בפורום המחשבים הניידים הנסיבות מעט עצובות -המחשב הנייד שלי נגנב... אבקש את המלצכתם למחשב נייד בסיסי ואמין, לשימושים ביתיים קלים - אינטרנט, אופיס וקצת סרטים. תקציב: עד 1,200 ש"ח. מע' הפעלה אינה חובה. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 949 צפיות
  9. Started by zahit,

שלום, אני מחפש מחשב נייד שישמש פחות או יותר רק לגלישה באינטרנט - מיילים - יוטיוב, להורים שלי (גמלאים). אני לא רוצה לעבור את ה2000 ש"ח, מקסימום בעוד איזה 200 בשביל הרחבת אחריות. אני קצת מתלבט על מה להתפשר - אני כן מעדיף שזה יהיה עם כונן SSD (יכול להיות קטן) כי זה באמת משפר את חווית השימוש, אבל התקשיתי למצוא בטווח מחיר הזה. מסך 15", אולי גם 14" יספיק אם יש במפרט עדיף. לא צריך מערכת הפעלה/אופיס וכו'. ראיתי שני מחשבים בKSP של lenovo- עם i3 ו256GB: http://ksp.co.il/?uin=35311&select=.271..211..214..213..3765..580..466. עם i5 ו128: http://ksp.co.il/?select=.271..211..214..3765..213..378..580..466.&kg=&list=1&sort=2&a…

• 11 תגובות
    • 5.8k צפיות
  10. . מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 עדיף פחות, אלא אם זה ממש כדאי ויש עסקה ממש טובה שחבל לפספס 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש עבודה. בעיקר אופיס קצת סרטים, קצת ניתוחים סטטיסטיים בסיסיים (SPSS)שיחות וידאו 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? 14 או 15.6 7. האם האם יש צורך לכלול מער…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. שלום לכולכם מבקש התייסותכם המועילה ; מעוניין בנייד למשימות בסיסיות פלוס ; אופיס , אינטרנט, מוזיקה מהביית לעבודה ואולי גם להסתובב אתו בעבודה למצגות/ סיוע . מוצע לי במחיר כולל הרחבת אחריות ל-3 שנים: מתלבט בין: לנובו בסיסי סדרה 3000 N200 דגם BRG 0769 מסך 15.4מבריק ? , מעבד אינטל 1.46 ג'יגה DUAL CORE T2310 , זכרון 667, HD 120 , RAM 2G כרטיס מסך נפרד? nvdia GEFORCE GO 7300 עם ויסטה פרימיום 4000 ש"ח ב-12 תשלומים . הרחבת אחריות לעוד שנתיים 700- ש"ח סהכ -4700 ש"ח לבין MSI PR600- איבורי ( כן שמעתי עליהם) מעבד מתקדם יתר: אינטל T5450 1.66 GHZ זכרון RAM 2GHZ 667 מע' הפעלה ויסטה BASIC אחריות מורחבת ל-3 שנים איבורי 4450 ש"ח ב-12 תשלומים ( חשוב!) האם המעבד העדיף שווה את הסיכונים…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. לילה טוב, אני מחפש מחשב שישמש אותי כסטודנט, אבל גם למטרות ביתיות, הרבה הרבה ניגון סרטי HD הכי חשוב שבמחשב יהיה לי יציאה אופטית לרסיבר, כדי שאני אוכל להפריד באודיו בין הhd. עדיפות ל-DELL ולמסכים 15.6 או 15.4. תודה רבה.

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by tembo,

שלום, שלום אני צריך מחשב נייד לגלישה באינטרנט, מסמכי PDF בגדלים של עד 10 מ', OFFICE, תכנות JAVA וכאלו, ואם אפשר גם משחקים קלילים... הדרישות שלי הן כאלו: במידה ויש כרטיס מסך שהזיכרון שלו משולב עם הזיכרון הפנימי יש להגדיל את הזיכרון הפנימי ליותר מ 256 מ' כלומר או 256 עם זיכרון DEDICATED או 512 עם כרטיס מסך משולב. רשת אלחוטית בפנים כבר B או G לא משנה. מסך מינימום 14.1 בשאיפה 15. מעבד שיוכל לעבוד לפחות שעתיים וחצי - שלוש ללא חיבור למקור מתח חיצוני מה שמביא אותנו לסנטרינו. הנה מספר דגמים שאני מתלבט בניהם: http://www.yardenpc.co.il/Product.asp?productid=772&catcode=166 - על אף שזה 256 עם זיכרון משולב מדובר במחיר מצויין לפי דעתי ושווה לשקול.. דגמים נוספים שאתם מכירים? http:/…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. המלצתי על נטבוק אבל הוא קונה לאישתו ורוצה משהו חזק שיהיה לו ראש שקט. אני עוד לא יודע העדפות גודל/משקל או שימושים אחרים - אעדכן בהמשך. מצורף PDF של ניידים מאתר "בהצדעה". אנא הביעו חוות דעתכם עליהם (מפרט/מחיר) והציעו חלופות עדיפות במחירים האלה (בטווח הנמוך). תודה מעט דחוף... עדכון: * מטרות המחשב? גלישה בעיקר. קצת אופיס . * גודל המסך? רצוי גדול - 15.6 * משקל רצוי? אין העדפה - מרבית השימוש בבית (זה בעצם יותר תחליף לנייח). * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) רצוי USB3 ו-HDMI אבל לא קריטי . * בלוטות? רצוי, לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא קריטי * כונן CD/DVD? צורב?…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. היי, אני מעוניין לקנות מחשב חדש בשבוע/שבועיים הקרובים. המטרה העיקרית של המחשב היא ללימודים, אז רצוי שהוא יהיה יחסית קל ושזמן הסוללה לא יעשה בעיות. בנוסף, אני מעוניין גם לראות מידי פעם סרטים על המחשב ואולי לשחק קצת במשחקים (ברמה בינונית – יכול להריץ ברמה נורמאלית משחקים יחסית חדשים). * מטרות המחשב - לימודים בעיקר, אך גם צפייה בסרטים באיכות טובה ומשחקים ברמה בינונית. * גודל המסך - משהו כמו 15". בנוסף, אני חושב שלשם נוחות של עבודה אז עדיף לי ציפוי מט, תקנו אותי אם אני טועה. * רזולוציית המסך - משהו שיהיה נוח ללימודים ולצפייה בסרטים באיכות HD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - לא משהו מיוחד. * משקל רצוי - שיהיה נוח, הייתי אומר משהו כמו 2.5KG. * זמן סוללה - משהו שיספיק ליום לימודי…

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by mnjmse,

מבקש המלצה למחשב נייד בעיקר למשחקים תקציב 3500K שימושים עיקרים משחקים בינונים העדפות לכרטיס מסך של NVIDIA בלבד למרות שאני יותר אוהב את ATI אבל זה הבקשות זיכרון לפחות. 4גיגה ראם גודל 15.6 הוא קצת יותר קטן צורב חייב משקל לא משנה מיצידי 12 קילו סוללה לא משנה מצלמה .חייב!!

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  17. Started by mnjmse,

מבקש המלצה למחשב נייד בעיקר למשחקים תקציב 3500K שימושים עיקרים משחקים בינונים העדפות לכרטיס מסך של NVIDIA בלבד למרות שאני יותר אוהב את ATI אבל זה הבקשות זיכרון לפחות. 4גיגה ראם גודל 15.6 הוא קצת יותר קטן צורב חייב משקל לא משנה מיצידי 12 קילו סוללה לא משנה מצלמה .חייב!!

• 1 תגובה
    • 882 צפיות
  18. שלום לכולם, ברצוני לרכוש מחשב נייד איכותי למטרת משחקים בעיקר! אשמח לשמוע המלצות. תודה.

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  19. מסך גדול 17 אינץ רזולוציה שתתאים לסרטים 720p וכמובן יכולת להציג סרטים בכאלה בפורמט mkv לא הרבה דרישות, מקווה שלא בהרבה כסף. תודה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  20. שלום אבקש לקבל המלצה למחשב נייד לתלמיד במגמת תכנות תקציב עד 1000 ש"ח~ המחשב מיועד בעיקר למיילים אופיס ותכנות בשפת (C (visual studio תודה

21. בס"ד שלום לכולם, אודה לכלם אם תוכלו להמליץ לי על מחשב נייד שישמש בעיקר לתכנות ואופיס. * מטרות המחשב? Visual studio בעיקר WPF ,Silverlight אופיס * גודל המסך? 13 אינצ' (נראה לי... לא גדול מידי ולא קטן מידי, משהו בינוני) * משקל רצוי? עדיף לא כבד מידי, אבל מוכנה להתפשר בשביל איכות ומחיר * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? משהו שישרוד נסיעות של שעתיים שלוש. שוב, עדיף ארוך, אבל לא על חשבון איכות או מחיר * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? סטנדרטי * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא *מחיר? אין לי ממש הגבלה. הדגש הוא על איכותי לא יקר מידי. זאת אומרת, אני צריכה את הזול ביותר שיית…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. אני צריך המלצה למחשב נייד ב6000 עם כרטיס מסך שיוכל להרית משחקים בהגדרות סבירות-נמוכות חשוב כרטיס מסך לא משולב ולא TC\HM חשבתי על המחשב הזה http://officedepot.co.il/(h3mjqeftvxkexq45bu5n5a45)/catalogFamily.aspx?ID=593652&CID=100 רק שאני לא יודע מזה G72MV תודה על העזרה

• 5 תגובות
    • 818 צפיות
  23. אני מבקש המלצה למחשב נייד בעל מסך 12.1 או 13.3 בבקשה עיזרו לי!

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  24. שלום לאנשי הפורום. נתבקשתי לסייע לקרוב משפחה שלי לרכוש מחשב נייד ואשמח לכל סיוע. מדובר באדם מבוגר שזקוק למחשב לצרכי עבודה משרדית (וורד, אקסל וכ"ב). רצוי שלא יהיה כבד מדי ומאידך בעל גודל מסך ורזולוציה נוחים לצפיה גם לבעלי ראיה שכבר קהתה. זמן סוללה וגודל הדיסק אינם קריטיים. הדברים שכן חשובים לי הם אמינות המחשב, שירות היבואן והחנות שממנה ירכש המחשב, ובענין זה, אשמח לקבל המלצה על חנות המספקת שירות אדיב ואמין באזור ירושלים. ההעדפה היא לחלונות XP כמערכת הפעלה. לא פירטתי תכונות נוספות כי לעניות דעתי אינן קריטיות, כלומר אם יהיה בלוטות' ברוך הבא, אם לא לא נורא. אם ישנם דברים שבכל זאת יש צורך שאפרט אנא אימרו. גילוי נאות: ראיתי דיונים דומים אך בגלל שאני מעונין גם בדעתכם על גודל המסך…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by yoni8866,

שלום, שבוע הבא אני טס לאמריקה, ואני רוצה לקנות מחשב נייד פשוט יחסית לאמא שלי. המחשב הולך לעמוד באותו מקום פחות או יותר, ככה שלא באמת משנה הגודל שלו, כי הוא לא הולך להיות נייד במיוחד. * מטרות המחשב? תוכנות האופיס (פאוור פוינט, וורד), גלישה באינטרנט, דבר שאמהות עושות. לא נועד בשביל משחקי מחשב או משהו בסגנון. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיף מסך גדול יותר, לא משהו ענק, אבל משהו גדול יחסית. לא יודע מה ההבדל בין מבריק ומאט. * רזולוציית המסך? גבוהה יחסית. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת נוחה. * משקל רצוי? לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא משנה, מאחר והמחשב לא זז מהמקום ותמיד ליד המטען. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?) שיהיו לפחו…

• 0 תגובות
    • 945 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.