ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,366 דיונים בפורום זה
-
אפשר לחרוג מהתקציב אם שווה את זה. * מטרות המחשב? אינטרנט (WEBHOST, WORDPRESS) ואינטרנט בכללי יוטיוב סרטיHD וכו... * גודל המסך? העיקר שהיה איכותי. * משקל רצוי? לא הכי חשוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אשמח * בלוטות? היה מצוין. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? 500GB+ * כונן CD/DVD? צורב? לא חייב * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אפשרי * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם... דבר ראשון שרציתי לשאול, איך אפשר למדוד את טמפרטורת המעבד של הנייד? speed fan אמורה לעשות את העבודה? (המעבד הוא t9300) שאלה שניה, האם אפשר למדוד את טמפרטורת כרטיס המסך? ושאלה אחרונה, שהיא ספציפית לגבי הדגם שלי, קיימת אופציה של "ניהול חכם" של הסוללה (תוכנה קטנה שמגיעה עם הנייד) לאחר שמתקינים אותה, ניתן לבחור מתוך 3 אופציות לגבי טעינת הסוללה: טעינה מלאה, טעינה 75%, טעינה 50%. כאשר בוחרים טעינה חלקית (75,50) הטעינה נעצרת לאחר שהיא מגיעה לאותו מצב. לטענת היצרן, טעינה של 50% אמורה לשמור על חיי הסוללה לזמן ארוך יותר, מכיוון שאינה גורמת לטעינת יתר. כאשר שמים אותו על מוד של 75 או 50 ניתן בלחיצת כפתור (כפתור מיוחד שקיים בחלק העליון מחוץ למקלדת) להתחיל תהליך של טעינה מ…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות מחשב חדש שיתאים בעיקר למשחקים ולSKYRIM שיוצא עוד חודש אשמח לקבל המלצות למפרטים בחנויות באיזור המרכז שיכולים להריץ את המשחק חלק עד 4000 ש"ח אפשר לחרוג קצת , אין צורך במסך וציוד היקפי. 4000 ש"ח אפשר לחרוג בקצת. גיימינג מקסימום הגדרות FULL HD . לא צריך ציוד היקפי. כל הרכיבים הבסיסים במחשב. שלא יהיה רועש לא מתוכנן OC אבל שיהיה בסיס. לא צריך מערכת הפעלה. חנות מאיזור המרכז. תמיכה בהתקנים החדשים ביותר. לא מתוכנן שדרוג. *אם מישהו יודע מה ההבדל בין כרטיסי מסך תומכי OPEN GL 4 ל4.1 אשמח לדעת.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות מחשב נייד מחו"ל. הנה הצעה מהאתר של דל: אני לא מביא קישור כי הם נהיים פגי תוקף מאוד מהר Dell Inspiron 15R (בארץ הדגם נקרא N5010) מחודש (Dell outlet) Inspiron 15R Processor AMD Phenom II Quad-Core Mobile Processors N930, 2.0GHz, 2M, 3.6GT/s Genuine Windows 7 Home Premium 500GB sata 5400RPM 4GB DDR3 memory 8X DVD +/- RW Drive 1GB ATI Mobility Radeon HD5650, Madison-LP, 64-Bit, DDR3 מחיר : 599$, יש לי קופון שיוריד ל 509$. חישבתי ויצא שכולל משלוח דרך חברת מוסטופ ומכס ייצא בסביבות ה 2500 ש"ח האם כדאי לדעתכם? היה שם גם לפני כמה דקות באותו מחיר לפטופ עם 6GB זיכרון ומעבד i5 2.5GHZ משום מה הורידו אותו.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש נייד בערך ב100 דולר באיבי משהו קטן רק בשביל עבודות ובשביל הקלדה בשיעור צריך בטרייה שתספיק לזמן יחסית ארוך צריך שהוא יבוא עם WORD אבל משמ לא חובה אני יכול להתקין בעצמי אני לא מחפש משהו גדול משהו שאפשר לסחוב בתיק יחד עם הספרים והמחברות ואני צריך זיכרות קצת יותר גדול מ2GB כי כל מה שראיתי עד עכשיו באייבי זה מחשבים ניידים עם 2 GB שזה בערך כלום בשביל קובץ ווארד זה מטורף אבל זה נראה לי פשוט קטן מידי ל80 דולר אני מניח שיש מחשבים עם יותר זיכרון במחיר הזה בכל מקרה אני מאוד מעדיף שתתנו לי לינקים לאייבי אבל אם יש בארץ בערך בסביבות המחיר הזה(אני ממש לא מאמין שיש אבל אם במקרה ויש אז סבבה) בירושלים או באזור המרכז והחוף אז זה גם טוב(פשוט מעדיף מאייבי או מאתר מכירות כזה או אחר לא…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
השאלות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יש מקום לחסוך אז למה לא. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 +- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים בHD, עבודה מאומצת על תוכנות עריכת מוזיקה, תכנות. אולי משחקים בעתיד לאחר צירוף כרטיס מסך. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Cubase , eclipse ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חבר'ה אני רוצה לשדרג את המחשב שלי כי הוא טיפה התיישן עם הזמן.. התקציב הוא עד 2000 שקל בלי חריגות וזה מפרט חלקי, לנסות לחסוך כמה שיותר. אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך,RAM וספק. השימושים שלי הם גיימינג על הגדרות גבוהות, משחקי יריות BLACK OPS וכל החדשים, המסך שלי הוא Syncmaster 226bw , הרזולוציה הטבעית שלו היא 1680x1050, ספק כוח ג'רני לדעתי 500MW צריך להחליף וזה המפרט: ציוד היקפי לא צריך בכלל,שקט-מ1-10 8 שאפשר לישון איתו בלילה, אוברקלוק קל. אם אתם חושבים שצריך להחליף את כל המחשב-תגידו, ואם אפשר להחליף רק כרטיס מסך בלי כלום זה גם טוב לי. תודה. ד"א תמזל"טו יש לי היום יומולדת.. ;D
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זקוק למפרט ב-3,000 שקלים שלא כולל עכבר מקלדת ומסך עכשיו ככה: זה לא למשחקים או משהו... אולי קצת אבל לא משחקים חזקים שיהיה כרטיס מסך טוב אבל לא טוב מדי מעבד של אינטל... ואם אפשר גם לקבל את האתר (שיהיה אמין וטוב) שממנו הכנתם את המפרט תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברה אני חדש פה...! אוקי אני רוצה לקנות מחשב אבל יש לי בעיה עם אבא שלי! הוא הביא טכנאי וביקש ממנו מפרט והוא הביא לו את המפרט הבא (ככה הוא כתב בערך משהו כזה) מעבד אינטל 3.0 לוח אם של MSI הכי חדש 512 ראם כרטיס מסך ג'יפורס הכי חדיש 80 ג'יגה מארז מהודר 4 יציאות USB כ.קול Liba 6 רמקולים +סאב מסך שטוח LG DVD טושיבה צורב MSI אוקי זה מה שהטכנאי הציע לו ב 4000 שקל! אני אמרתי לו שזה לא שווה כלום והוא לא מקשיב לי... הבאתי לו את המפרט והוא שאל טכנאי אחר מה יותר טוב מה שאני בניתי או מה שהטכנאי בנה והוא אמר ששל הטכנאי הרבה יותר טוב והמפרט שלי סתם חלקים פשוטים! מאז אבא שלי לא מקשיב לי ולא רוצה לקנות לי את המחשב שאני רוצה!! אוקי אז אני רוצה לשאול אם יש לכם מושג איך אני יכול להוכיח …
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן , אני צריך המלצה למפרט למחשב נייד עם דגש על יצירת מוזיקה , שיהיה אפשר לעבוד עם קיובייס ונוח עם קבצי מוזיקה. אני כרגע נמצא בחול ככה שעדיף פשוט לפרט את החלקים ואני אקנה כאן. סביבות תקציב של 3-5 אלף ש''ח. תודה לעונים!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מתחיל השנה תואר שני ואני צריך מחשב נייד כי מה שיש לי עכשיו הוא ישן, איטי וכבד למדי (MSI CR500, משקל 2.5 ק"ג). אני מעוניין במחשב קל לנשיאה, מהיר ואמין. אני חושב שאלו הדברים החשובים מחשב לצורך לימודים, אבל אשמח לשמוע אם יש לכם עוד דברים שחשוב לשים אליהם לב. שימושים עיקריים: מעבד תמלילים, אינטרנט ומשחקים פה ושם. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברה הרכבתי מפרט ב 5000 שח אשמח לביקורות הצעות וכו' תודה מראש לעוזרים [TABLE=width: 100%] [TR] [TD] CM8064601560516 - Intel i5-4690 Quad core CPU - LGA1150 - 3.5 GHz - 6MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600 at 1200MHz - Haswell Refresh - Tray שלוש שנים אחריות[/TD] [TD] [/TD] [TD=align: center]1[/TD] [TD=width: 80, align: center]₪ 946[/TD] [/TR] [TR] [TD] GA-H87-D3H - Gigabyte Socket LGA1150 CPU (Haswell, Broadwell) support - Intel H87 chipset - Dual channel DDR3 up to 1600 MHz memory - Integrated Graphics with VGA, DVI-D, HDMI video outputs - 2 PCI Express x16 slots - 8-channel audio - S/Pdif - Gigabit LAN - 6 SATA3 6Gb/s - Up to 6 US…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, בשבוע הקרוב אגיע להונג קונג ואני מחפש המלצה למחשב למטרת לימודי עיצוב תעשייתי (בצלאל). התקציב הוא עד 6K אבל אפשר לקבל גם חריגות קטנות כלפי מעלה. תודה! * מטרות המחשב? לימודי עיצוב תעשייתי, עבודה משרדית, עריכה גרפית, אינטרנט וסרטים. צפוי להריץ פוטושופ, אילוסטרטור, סולידוורק, ריינו קישוט וכו'. * גודל המסך? 15 אינץ' ומעלה * משקל רצוי? נמוך. מקסימום 2.5 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 500GB. עדיפות לSSD. * כונן אופטי? כדאי - אך לא חייב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL או Lenovo, אך אשמח גם להמלצות על מחשבים מחבר…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני שואל בשביל חברה שתוהה אם לקנות או לשדרג. המפרט הנוכחי מופיע בתמונה המצורפת. המטרה היא להריץ משחקי FPS חדשים. על פניו נראה שמספיק לשדרג כרטיס מסך, אבל אשמח לדעתכם. ואם לשדרג, אני אשמח להצעות מה לקנות. תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, התקציב עד 1850 ש"ח ללא חריגה. אני מבקש עזרתכם בבניית מחשב עבור: אינטרנט אופיס (אקסל, עריכת תמלילים וכו,) משחקים לילדים (משחקי אונליין, לא משהו רציני, מבוסס פלאש\אתרים בעיקר). יכולת לנגן וידאו FULL HD. אין צורך בציוד היקפי או מערכת הפעלה. זכרון 8GB. שקט ככל האפשר במסגרת התקציב. מעבד חזק ככל האפשר כדי שהמחשב יישמר 3-5 שנים לעבודה משרדית. חשוב שהחנות תהיה באיזור המרכז או שתספק שירות באיזור המרכז. אנחנו מנס-ציונה אז כל דבר באיזור הוא מצויין (ראשון, רחובות וכו'). תודה רבה.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
דגשים: 1. שקט 2. יכולת הקלטת שידורי TV 3. אין צורך בהכנה לשדורי HD. 4. מארז שוכב. אם ניתן לרדת מהתקציב שהוגדר מה טוב בתודה מראש
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מעבד: INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - BOX ¤1585 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 ¤631 מסך: DELL LCD 20´ 2007WFP ULTRASHARP FLAT PANEL MONITOR ¤2194 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 640MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ¤2097 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ¤373 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H62N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA ¤218 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-2GBPK ¤758 מארז: GIGABYTE 3D AURORA 570 - SILVER - GZ-FA1CAASS ¤779 ספק כוח: CORSAIR 520W HX SERIES : CMPSU-520HXEU ¤636 קרור למעבד: SUNBEAM TUNIQ TOWER 120mm ¤265 הרכבת מחשב: ********* ללא הרכבה ********* ¤0 מח…
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם. אני מתחיל ללמוד לתואר ראשון במדעי המחשב,והגעתי למסכנה שאני צריך לרכוש מחשב נייד. זה הוא המחשב הנייד הראשון שלי ואין לי הרבה ניסיון בנושא, אני מקווה מאוד שתעזרו לי לעשות את הבחירה הנכונה. שימוש המחשב : - תכנות - משחקים - גרפיקה - שימוש יום יומי רגיל זה המחשב שחשבתי לקחת אבל כמה מהחברים שלי אמרו לי שעדיף לקחת עם כרטיס מסך של geforce ולא של AMD. בדקתי כמה דגמים של ASUS ואני קצת מתלבט מה עדיף לקחת . אם יש לכם הצעהת של מחשבים אחרים אני אשמח לשמוע וזה יעזור לי מאוד . מחיר : 4,820 ש"ח תכונות המחשב : ערכת שבבים : [table][tr][td](Mobile Intel® 7 Series Express Chipset (HM77) מעבד : Intel Core i7-3612QM [table][tr][td]מהירות2.1GHz [/td][/tr][/table][t…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, יש לי אפשרות לקנות נייד מארה"ב - התקציב עומד על 4,000 ש"ח. הדרישות - משחקים בסיסיים, ז"א כרטיס מסך לפחות 525M ודומיו, מקלדת מוארת, סוללה שתחזיק לפחות 4-5 שעות במאמץ ואחריות 3 שנים (כמובן בינלאומית) - אם אין אפשרות אז אפשר לרדת ל-2\1. אשמח לראות את כל גדלי המסכים. ראיתי את המחשב הנ"ל - http://www.amazon.com/N53SM-ES72-15-6-Inch-Laptop-Silver-Aluminum/dp/B007BY57Y2/ref=sr_1_3?s=electronics&ie=UTF8&qid=1341082023&sr=1-3&keywords=asus הבעיה שאין לו מקלדת מוארת.
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, מצרף 3 מפרטים למחשבים ניידים. מתלבט בין 3 דגמים- 2 של LENOVO ו1 של DELL המחשב הנייד בעיקר לצורכי עבודה,ולימודים (סטודנט). האם ישנם הבדלים משמעותיים בין הדגמים? http://ksp.co.il/index.php?uin=36233&select=.268..271..211..2185..2639..466. http://ksp.co.il/?uin=35889&select=.268..271..159..211..2185..466. http://ksp.co.il/index.php?uin=35510&select=.268..271..211..2185..2639..466.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצה עבור מחשב לצפייה ישירה\ אופיס ומוזיקה צפייה באיכות Full HD ללא מסך וללא ציוד הקפי תודה,
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תקציב : עד 4000 ש"ח. מטרות המחשב: עבודה משרדית (אופיס, אינטרנט וכיוצ"ב),, חיבור בבית למסך גדול עבור צפייה בסרטים ובעיקר גיימינג בינוני עד כבד. גודל המסך: מעדיף כמה שיותר גדול , חשבתי על 17.3 משקל רצוי: כמובן, כמה שיותר קל יותר טוב, אך ישנה חשיבות גדולה יותר לקריטריונים האחרים זמן סוללה: אני לא בקיא במה נחשב זמן ארוך היום, אז אשמח לתובנות שלכם. יציאות מיוחדות: HDMI בלוטות': לא משנה לי גודל וסוג כונן קשיח: מעדיף SSD אך לדעתי התקציב שלי לא מספיק. מערכת הפעלה : לא צריך. דרישות נוספות: אין תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? יחס תמורה מחיר הכי טוב אפשר גם לחסוך (אם יש קפיצה משמעותית בכסף שלא תיתן קפיצה משמעותית בביצועים אז אפשר לוותר) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב יהיה פתוח 24/7 והוא יהיה מחובר ל2 מסכים (בתקווה 3) והשימוש העיקרי יהיה לסרטוט גרפי ואלמטיים סופיים ותוכונות תיכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) המחשב יריץ תוכנות סרטוט כגון סוליד/NX/קטיה (תוכנות מאוד כבדות= הרבה RAM) והשימוש הוא לפרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המ…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. התקציב המקסימלי 5000 ש"ח. (אם אפשר רצוי לנסות לחסוך . אך ניתן גם לחרוג מהתקציב בכמה מאות שקלים) 2. השימושים הצפויים של המחשב בעיקר אופיס ואינטרנט. האפליקציות הכבדות הן משחקים וגרפיקה (פוטושופ וכדומה) 3. יש צורך במסך (יש לי רמקולים, מקלדת ועכבר ישנים) 4. חשיבות השקט של המפרט - 8 5. לא מתוכנן אוברקלוק 6. מערכת הפעלה מיועדת Win7 מעבר לתקציב הנ"ל (32/64?) 7. חשוב לי מינימום התעסקות בבעיות במחשב ולכן רכיבים אמינים 8. בד"כ אינני עוסק בשדרוג משמעותי של המחשב אודה לחוות דעתכם על המפרט הנ"ל המפרט המוצע: 1 Intel Core I5 750 2.66GHz 8MB LGA1156 - TRAY - ללא קירור אינרנטי למעבד 993 ש"ח 1 Arctic-Cooling Alpine 11 775 / 1156 - Rev.2 65 ש"ח 1 GIGABYTE GA-P55M-UD2 (P55) LGA115…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה אתם חושבים על הקונפיגרציה למטה...? עכבר ורמקולים לא צריך... מסך כנראה LG 24 LED בעוד 1400 ש"ח. אני מכוון לעבוד עם וינודס 7 64 ביט. כן חשוב כבר USB3 ושהמחשב יהיה מהיר :jump: רוב העובד גלישה והורדות באינטרנט ולפעמים עבודה מול אופיס.... בנוסף מתכוון לחבר את המחשב לטלוויזיה 32 אינץ לצפיה בסרטים/סדרות בHD. מעבד: INTEL CORE i7 S1156 2.8GHz 860 : "SLBJJ" - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪1456 לוח אם: GIGABYTE GA-P55A-UD3R אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪853 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR3 1600 CL7 - RIPJAWS - F3-12800CL7D-4GBRH אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪697 כרטיס מסך: SAPPHIRE HD5670 512MB GDDR5 - RETAIL אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪493 צורב DVD…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-