עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני מעוניין לרכוש להורי מחשב לצורך אינטרנט ואופיס ולא יותר אבל רוצה שיהיה נורמלי, כלומר יעבוד טוב ולא יהרס אחרי שנה. כלומר יחזיר מעמד כמה שנים לפחות בשוק לצורך שימוש זהה. אין צורך בציוד היקפי רק המארז. איזה מפרט מומלץ? ואיפה? תקציב עד 1000 ש"ח. תודה.

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  2. Started by amit16114,

הדרישות מהמארז הם: שיהיה מאוורר בצורה האופטימלית ביותר. שיהיה שקט. אבל אפשר גם קצת רועש אם זה בא על חשבון קירור אופטימילי ביותר למארז בתקציב שלי. והכי חשוב שיהיה בעומק של עד 50 ס"מ. כי אין לי מקום ליותר גדול. בתודה...

• 5 תגובות
    • 656 צפיות
  3. Started by KamaL,

שלום לכולם, אני בשלבי בנייה של מחשב בעיקר לגרפיקה -(פוטושופ ולייטרטום) ועריכת וידאו לעיתים רחוקות. לא מעוניין בכלל בגיימינג. המפרט: מעבד: Ryzen 2700 לוח אם: ASrock B450m PRO4 ספק כח: Corsair 650W 80+ Gold מאוורר למעבד: Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 כרטיס מסך RADEON R9 300 series אחסון crucial MX300 525GB ו- WD Black 1TB אני אהיה באילת בסופ"ש הקרוב ומעוניין לקנות מארז מחשב שיהיה בעיקר שקט, אמין ובלי להשקיע יותר מדי. לא מעניין אותי חלון, rgb ודברים כאלה. האם יש המלצה למארז שקט? תודה רבה!

4. Started by berner,

חבריה שלום רכשתי לוח אם H77 של GB ומעבד I5 מחפש מארז מתאים שקט כאשר יש יציאות USB3 גם בפנל הקדמי אשמח להמלצות תודה ???

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by Yapy_,

רכשתי מחשב, או יותר נכון כמה רכיבים בכדי לבנות לעצמי מחשב, המיועד לקצת גיימניג סרטים וחיבור אינטנסיבי לאינטרט. SSD 545S SERIES (256GB, 2.5IN SATA ASUS STRIX-GTX1070-8G-GAMING BOXED INTEL? CORE? I7-7820X X-SERIES PROCESSOR GIGABYTE X299 AORUS GAMING 3 אני אשמח המלצה על זכרונות (16G 2400Mhz) מארז, קירור (נוזלי?) וספק. את הזכרונות אני יכול לקנות בארה"ב את כל השאר מעדיף בארץ. מחפש מוצרים אמינים ושקטים. מארז - אלגנטי ועיצוב נקי. תודה מראש לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  6. Started by psycotix,

שלום רב לכולם! אז ככה - ברשותי מארז S-VIKING מבית THERMALTAKE , שבו כידוע שני מאווררים מאוד רועשים של 120 מ"מ....הרעש שעומד בחדר שלי די חזק,ואני כבר מתחיל לקבל כאבי ראש מזה. היה לי קירור טוב למעבד - קירור מים של THERMALTAKE , אבל המשאבה שבמערכת נדפקה שלוש פעמים,אז וויתרתי על התענוג (החזרתי לחנות עם צעקות,וקיבלתי החזר של סכום + הוצאתי מהם קירור SONIC TOWER עם מאוורר 13 מ"מ). הבקשה שלי היא כזאת - אנא המליצו לי על מארז עם קירור טוב (רצוי 3-4 מאווררים),שלא יהיה MIDTOWER, ושיהיה שקט - מאוד חשוב השקט... :-) ספק כוח יש - TRUE POWER 450 של THERMALTAKE... חשבתי על לקחת את ה-S-ARMOR של THERMALTAKE , אבל אשמח לשמוע עוד המלצות שלכם... הסכום שעומד לרשותי הוא עד 1000 ש"ח....

• 6 תגובות
    • 576 צפיות
  7. Started by vourt,

הי, למחשב סלוני חדש – מדיה סנטר משודרג וחזק בתקציב של ~7000 -+, למטרות Blu-ray ומשחקים 3D חשבתי לקנות את הדברים הבאים: 1.MotherBoard: Asus P8Z77-V– בגלל התמיכה בivy bridge, יש לו חריץ PCI שאני צריך והוא יחסית לא במחיר גבוהה מחיר: 860 2.CPU: Intel Ivy Bridge 3770K – השקעה לתווך רחוק מחיר: 1,600 3.מאוורר + גוף קירור למעבד – עדיין לא ידוע איזה צריך רק משהו טוב איכותי שקט ולא גבוה בגלל סוג המארז מחיר: 300 + - 4.Case: Silverstone LC10 / Antec Fusion Remote Max - כאן אשמח להמלצה על משהו אחר שיכול להכיל לוח ATX וכרטיס מסך של ~11 אינץ. מחיר: 1000 / 700 5.Power Supply: Seasonic X-760 Gold – צריך ספק איכותי טוב וחזק למחשב הזה, שלא יבזבז חשמל כי המחשב ד…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by huber,

הי. זקוק להמלצה על מדפסת לייזר לבית, לא משולבת, ורצוי תבעוני אם ההפרש במחיר לא גדול מאוד. תודה מראש.

9. Started by Yossi Aharony,

אשמח לקבל המלצה למדפסת לבית. כבר שלוש מדפסות שרכשתי נאלצתי לזרוק לפח

10. Started by Stastyle,

אהלן! ברשותי Dell Inspiron 6000 ענתיקה.. זה המפרט [TABLE=class: spec-table, width: 310] [TR] [TD=class: spectd]Processor Name: Intel Pentium M 730[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: spectd]Processor Speed: 1.6 GHz[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: spectd]Operating System: MS Windows XP Home[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: spectd]RAM: 512 MB[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: spectd]Weight: 7 lb[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: spectd]Screen Size: 15.4 inches[/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=class: spec-table, width: 310] [TR] [TD=class: spectd]Screen Type: Widescreen[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: spectd]Graphics Card: Intel GMA 900 GM[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: spectd]Graphics Memory: 128[/TD] [/TR] [TR] [TD=class…

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by ehud101,

שלום, שמתי לב (ואני די בטוח שגם אתם שמתם לב) שפורמט השאלה הבא חוזר על עצמו: אני מחפש מחשב נייד בתקציב של XXX (בדרך כלל נע בין ה3.5-6 אלפים) שיבצע XXX (לרוב מדובר באינטרנט, OFFICE, יוכל להריץ משחקים לא מאד כבדים, WINSOWS, ויקרין סרטים ברמה טובה. לפעמים יש תוספות כמו HTPC, גרפיקה). זכרון בגודל XXX סוללה שתחזיק כמה שיותר זמן. מדוע שלא תכינו טבלה (שתתעדכן מדי פעם) ובו תתאימו דרישות מהמחשב לסוג חומרה מסויים, תציינו את ההבדלים העיקריים בין סוגי המעבדים, כרטיסי מסך וכו' וכו' (תהיו יצירתיים). תחום החומרה בעולם הניידים הרבה פחות מוכר מאשר בנייחים. כך שמה שישאר לאנשים לשאול הוא בתחום של איזו חברה עדיפה ועוד פרטים קטניים שעודפי התקציב מאפשרים, ואתם לא תצטרכו כל פעם להגות מפרט חדש. א…

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  12. Started by alone66,

מבקש המלצה למחשב נייד עד 2200 ש"ח , לעבודה משרדית , ישומי אופיס מוסיקה, צפייה בסרטים (חיבור HDMI ) התקן wifi , bluetooth ...... מה החוות דעת עבור המחשב : Toshiba מדגם L750-1DE, תודה

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  13. :-P שימושיים כלליים = הכל, חוץ ממשחקים, כמובן ותוכנות עריכה גראפיות למיניהן.. סרטים, אופיס, אינטרנט וכדומה. אני זקוק גם להמלצה למקום קנייה בבאר שבע, שייתנו שירות איכותי, לא כמו KSP או אייבורי. תודה

14. מחשב לשימושים כמו סרטים, מוזיקה, אינטרנט. לא למשחקים ולא לתוכנות עריכה כבדות. חשוב שיהיה זמן סוללה כמה שיותר ארוך ומסך יחסית גדול. אם אפשר גם תמליצו על חנות טובה לקנייה, לא KSP ואייבורי. אני רוצה לשלם אקסטרה 200 שקל ולקנות בלב שקט.

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  15. Started by tetete,

שלום אני מעוניין לקנות מחשב חדש. המחשב צריך להתאים למשחקים,אופיס וכ'ו... התקציב הוא 6000 -+. אשמח לקבל המלצות למפרטים אשר יכללו כונן 1.4 ,CD-ROM ,צורב ומסך....

• 32 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. Started by cftygv,

שלום, אני צריך את המפרט הבא: מחשב 4 ליבות 20 RAM גיגה 500HD איזה מחשב תומך בזה וכמה עולה ?

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  17. Started by erid,

מבקש המלצה לנייח עוסק עם:תלת מימד (לא מקצועי מדיי- סקצאפ... וויריי) עריכת וידיו וגרפיקה ותוכנות שרטוט אשמח לשמוע על מחשב מעולה הכי שיש אבל לא מחיר מטורף. (עד 7-8) ביצועים טובים מהירות שיא... תודה!!!

• 1 תגובה
    • 848 צפיות
  18. Started by avishai220,

1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.gta v the wither 3 ועוד... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).מסך של full hd 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? א…

• 11 תגובות
    • 3.4k צפיות
  19. Started by pini9061,

ברצוני לקנות מחשב חדש למשחקים וגם ישומי word , התקציב כ- 4000 ש"ח כולל מסך lcd אשמח לקבל רעיונות למפרט, והסבר תודה פיני

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  20. שלום לכולם, ראשית נתחיל עם השאלון: מטרות המחשב? הרצת תוכניות מטלב עם חישובים כבדים וארוכים (לכן חשוב לי שיתבצע מספר חישובים גדול בזמן קצר), וכמובן שימושים סטנדרטיים יותר כמו צפייה בסרטי HD , תוכנות אופיס למינהן וגם משחקים קלים. כמו כן חשובה לי מאוד הניידות של המחשב * גודל המסך? העדיפות היא ל- 14" אבל מוכן להתפשר על 15.6" בתמורה לביצועים * משקל רצוי? עדיף כמה שיותר קל, שוב גם כאן התפשרות לטובת ביצועים (עד 2.6 קילו) * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לפחות 4 שעות עבודה רצופות ללא חיבור למטען * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? יציאות שחשוב לי שיהיו - usb 3 , HDMI , VGA כל יציאה נוספת הרי זה משובח * בלוטות? לא עקרוני * גודל מינימלי של כונן קשיח? …

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום לכולם אני רוצה לקנות רק מחשב ( בלי מסך , מקלדת וכו ) שהדגש על היותו חזק ומתאים לעבודה בתלת מימד ( תוכנות כמו מקס, מאיה , .....רינדורים....) התקציב שלי כרגע הוא 2000 ש"ח ( אוכל לקבל הלוואה ולהגיע אולי עד 5000 . אני רוצה להימנע מקניית הזול ביותר לגלות כמו הרבה פעמים שהזול הופך להיות מאד יקר.....ודווקא לא היה כדאי לחסוך..... ) ניסיתי קצת לקרוא ביקורות והמלצות ואני רואה שזה לא פשוט......אני באמת לא מבין בזה....... הסתכלתי ב-זאפ על מחשבים עם מעבדים Q6600 אני מצרף קישור של מחשב http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1289 זה מפרט של חברת אייבורי ב-1750 ש"ח אבל של מעבד 4 ליבות חשבתי שכדאי יהיה להוסיף 2 שידרוגים מההצעות שלהם למטה 1. שדרוג לכרטיס מסך PCIe2.0 nVIDIA …

• 14 תגובות
    • 5.7k צפיות
  22. שלום לכולם ברצוני לרכוש מחשב חדש מבוסס מעבד אינטל.עד 3אש"ח הצרכים שלי : המחשב הקים ,דרך אגב , הוא מחשב מלפני יותר מ 5 שנים.להבנתי אין צורך בכ.מסך נפרד, ואפשר להשתמש בזה שעל המעבד.חשוב לי שיהיה אפשר לשדרג בעתיד. מצרף 2 מפרטים אפשריים , שההבדל העיקרי בינהם הוא לוח האם . שאלות: האם יש צורך בספק חזק יותר למערכת שכזאת? האם כ.מסף שע"ג מעבד יספיק?אנא דעתכם. .תקציב המקסימלי 3000, 2.השימושים הצפויים של המחשב - אינטרנט (רב לשוניות) הורדות סרטים וצפיה בהם אם ע"י המחשב ואם ע"י חיבורו לטלויזיה ב HD .ישומיי אופיס 2007,ותוכנות ייעודיות ללימודי הנדסה ( מאטלאב, ארנה ).אני עובד עם כמה ישומים ברקע. 3.במחשב ישולבו כוננים מהמחשב הישן - דיסק קשיח חיבור SATA2 שנרכש …

23. Started by kooki8,

אהלן חברימוס..(: יש לי חבר שמעוניין לקנות מחשב נייד לצורך עבודות משרדיות וצפיה בסרטים חשוב לו שזה יהיה מחשב שיחזיק לשנים רבות.. אממ אלה הדברים שהכי חשובים לו בעקרון..כמובן שרצוי שיהיה קל כמה שיותר, גודל מסך 17 אינץ' וזהו נראה לי.. תודה רבה לעוזרים(:

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  24. Started by zaroor,

שלום לכם איזה מחשב מומלץ לצרכי עבודה עדיף DELL מעבד T8300 וכו' רצוי תומך XP PRO משמש לתכנות מחשבי רכב ראיתי בחנות שאלתי לגבי XP ןהסברתי לו שאני עובד עם מחשבים ואני יתקין אותה לבד אז הוא אומר לי אני לא יודע אם תצליח אפילו שאתה מתעסק במחשבים ,שאלתי אותו מה הסיבה כי אין דריברים באתר DELL ? אז הוא אומר שצריך להתקין בצורה אחרת .....בטח הוא התכוון לאתר דריברים תואמים אחרים במקרה הזה מדובר על 1535 הדגם בכל מקרה התקציב בין 5000 ל 6000 ש"ח

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  25. Started by LinkTree,

הבעיה שיש לי הרבה דרישות - אז ככה. אני צריך מעבד AMD לוח וזכרון, HD של 80G מראז וספק. המחשב אמור להיות למשחקים - וגם OC אשמח לשמוע הצעות ... נכון לעכשיו חשבתי על מה שמפואט למטה אבל ככול שאני קורא כאן אני מרגיש יותר ויותר אבוד .... ??? : athalon XP 2400+ 990 8RDA+(n-force2)sb,lan,USB2.0 690 512MB kingston 333mhz ddr 490 80GB WD ATA100 8MB 690 8RDA+(n-force2)sb,lan,USB2.0 290 - סתם מארז גנרי נראה לי אני מניח של OC אני צריך עוד מאווררים ושאר - אשמח לשמוע מה - תודה - ואנא פרטו כמה שתוכלו אני ממש טרי בזה.

• 24 תגובות
    • 2.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים