עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by idofrido,

שלום חברים, אני רוצה לקנות מחשב נייד לנובו חדש. יש לי ניסיון טוב עם לנובו מבחינת האיכות שלו ולכן אני רוצה להמשיך איתם. המחשב עצמו אמור לשמש בעיקר לצורכי עבודה - מיילים, OFFICE וגלישה. בנוסף, חשוב לי שיהיה נוח לצרוב איתו דיסקים ואיכות סאונד, מיקרפון ווידאו טובה לשיחה בסקייפ. המליצו לי על המחשב הזה Lenovo IdeaPad Z370 M565EIV http://www.ksp.co.il/computers/part_uin.php?uin=13968 מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  2. Started by Holography,

אהלן, החלטתי להתחדש בלפטופ חדש; המטלה המסובכת ביותר שעליו לעשות היא להריץ וידאו 1080P חלק. כמו כן שימוש יומיומי אינטרנט אופיס מוזיקה וכדומה. יציאת HDMI חובה, צורב DVD חובה, הרדדיסק גדול יתרון משמעותי מבחינתי. התקציב בנתיים פתוח, אקח את המחשב הזול ביותר שעומד בדרישות הללו. רב תודות.

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  3. הלפטופ ישמש כמעין תחליף שולחני - אך בכל זאת אשמח למשהו שהוא לא כבד מדי... תודה רבה !

• 8 תגובות
    • 906 צפיות
  4. Started by RDS,

שלום, תראו אני צריך לפטופ לשימושי סטונדט בגדול... שימושים עיקריים יהיו OFFICE אינטרנט וכדו'.. כדאי שיוכל להריץ סרטים בלי בעיה (גם HD)... כמובן לא מדובר במחשב למשחקים, אם כי אם הוא יריץ איזה משחקים קלילים, מה רע... בעיקרון הרעיון הוא לקנות את המחשב בארהב, כך שהתקציב הוא 600 דולר עם חריגה קלה ל700$ במקרה הצורך, למרות שלא נראה לי יש צורך בסכום כזה לצרכים אלה... כמו כן, אם יש אפשרות ללפטופ עם אחריות בינלאומית היה נחמד, למרות שלא חייב.. תודה רבה

• 5 תגובות
    • 918 צפיות
  5. Started by gf15,

שלום לכולם! אני נוהג לצלם הרבה תמונות במצלמה שלי ולערוך אותן בתוכנות גרפיקה- פוטושופ וכאלה... והגיע הזמן לקנות מחשב חדש. תוכלו לעזור לי קצת בהמלצות? אני מחפש מחשב נייד, 17 אינץ' ומעלה (אפשר גם 15 אם זה קריטי) בתקציב שאינו עולה על 4,500. מעבר לכך אין דרישות מיוחדות. מי יכול לכוון אותי? אפשר להזמין באינטרנט, או לאסוף מת"א או איזור הדרום. תודה מראש לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. * מטרות המחשב? מחשב בסיסי לסטודנט למדעי המחשב- אופיס, אינטרנט, Visual Studio.... * גודל המסך? נראה לי ש 14" יספיקו, סה"כ אני מעוניין במחשב שלא יהיה גדול מדיי כדי שיהיה קל לסחוב אותו ממקום למקום ושיהיה קומפקטי. * משקל רצוי? עדיף כמה שפחות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא בהכרח * Bluetooth? לא הכרחי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1TB - 500GB * כונן אופטי? לא קריטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? יש לי ניסיון טוב עם ASUS. * כל דרישה מיוחדת שחשובה …

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by Inertia,

שלום לכולם, אני מתכוון לקנות מעבד חדש מסדרת Ivy Bridge ככל הנראה I5. צריך המלצה ללוח אם ולמארז, עם היתר אני מניח שאסתדר לבד. על המארז להיות גדול, ומאוורר היטב, מרחב פנימי גדול (לא רוצה שההרדיסק יתנגש בכרטיס מסך כמו שקורה לי עכשיו), שיהיה נח לסדר את הכבלים של הספק כח ושיהיו חיבורי USB מקדימה\למעלה. ראיתי הרבה ביקורות על מארזים באתר...קשה לי להפיק מהן את התשובות שאני מחפש וכידוע אין חכם כבעל ניסיון. לגבי לוח אם חשוב לי מאוד שחיבורי ה PCIE לא יהיו צפופים, יש לי כרטיס מסך גדול וכרטיס קול שמנמן וכרגע הם צמודים אחד לשני וזה לא עושה להם טוב. מכיוון שהמארז הולך להיות גדול אין מניעה שלוח האם יהיה גדול גם כן. כמובן שיהיו חיבורים USB3 וכל הFancy Stuff החדשים.. יש תוכניות לOC…

• 4 תגובות
    • 799 צפיות
  8. Started by uvbs,

שלום לכולם, רכשתי לאחרונה את הרכיבים הבאים: "ASUS LGA 1155 - Z68 - PCIe 3.0 and UEFI BIOS Intel Z68 ATX DDR3 2200 LGA 1155 Motherboards P8Z68-V PRO/GEN3" "EVGA GeForce GTX 570 HD Superclocked 1280 MB GDDR5 PCI Express 2.0 Dual DVI/HDMI/Display Port SLI Ready Limited Lifetime Warranty Graphics Card, 012-P" "Western Digital Caviar Green 2 TB Desktop Hard Drive WD20EARX" "Corsair Vengeance Blue 16 GB DDR3 SDRAM Dual Channel Memory Kit CMZ16GX3M4A1600C9B" "Intel Core i7-2600K Processor" אני מתלבט איזה מארז יהיה טוב מספק על מנת להכיל אותם. אני מעדיף לא להוציא על המארז והספק ביחד יותר מ 900 ש"ח יש הצעות?

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  9. מטרה- למשחקים רזולוציה גבוהה GTA4 COD OC - בינוני+ מסך - 19 אינץ (כבר קיים ולא צריך לקנות) תקציב עד 3K מבקש שהספק והמארז יהיו מהמפרט של KSP כי אני כנראה קונה משם תודה מעבדי אינטל Pentium E5200, Bus800Mhz, s775, 2MB, DualCore לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE EP45-DS3L s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, PCI-E זכרונות DDR II 800Mhz 2x2GB OCZ EL Platinum XTC Dual Channel זכרונות none זכרונות none דיסקים קשיחים Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II כרטיסי מסך GIGABYTE HD 4850 512MB Zalman Fansink GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0 כרטיסי קול none צורבים Samsung SH-S223B DVD±RW x22 Black Sata ציוד רשתות none מאווררים וגופי קירור Arctic Cooling Freezer 7 Pro (LGA775) מא…

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  10. Started by davis,

שלום, צריך המלצה למארז למחשב חדש ( מוגבל לגובה 48 סמ לנישה של המחשב בשולחן) לחלקי מחשב שקניתי בKSP באילת. חייב מKSP כי רוצה שהם ירכיבו אותו כרגע מתלבט בין 3 אלה : מארז ללא ספק Antec DP501 ATX Mid Tower צבע שחור https://ksp.co.il/?uin=58777&select=.1041..130..307..1218 מארז לגיימרים ללא ספק Corsair SPEC-05 Window Mid-Tower https://ksp.co.il/?uin=50399&select=.1041..130..307..1218 מארז ללא ספק Antec P8 Tempered Glass Mid Tower צבע שחור https://ksp.co.il/?uin=41450&select=.1041..130..307..306..108..1218. זה הרכיבים שקניתי: Processor AMD AMD Ryzen 5 3600…

• 0 תגובות
    • 967 צפיות
  11. אני מעוניין לרכוש להורי מחשב לצורך אינטרנט ואופיס ולא יותר אבל רוצה שיהיה נורמלי, כלומר יעבוד טוב ולא יהרס אחרי שנה. כלומר יחזיר מעמד כמה שנים לפחות בשוק לצורך שימוש זהה. אין צורך בציוד היקפי רק המארז. איזה מפרט מומלץ? ואיפה? תקציב עד 1000 ש"ח. תודה.

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  12. Started by amit16114,

הדרישות מהמארז הם: שיהיה מאוורר בצורה האופטימלית ביותר. שיהיה שקט. אבל אפשר גם קצת רועש אם זה בא על חשבון קירור אופטימילי ביותר למארז בתקציב שלי. והכי חשוב שיהיה בעומק של עד 50 ס"מ. כי אין לי מקום ליותר גדול. בתודה...

• 5 תגובות
    • 676 צפיות
  13. Started by KamaL,

שלום לכולם, אני בשלבי בנייה של מחשב בעיקר לגרפיקה -(פוטושופ ולייטרטום) ועריכת וידאו לעיתים רחוקות. לא מעוניין בכלל בגיימינג. המפרט: מעבד: Ryzen 2700 לוח אם: ASrock B450m PRO4 ספק כח: Corsair 650W 80+ Gold מאוורר למעבד: Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 כרטיס מסך RADEON R9 300 series אחסון crucial MX300 525GB ו- WD Black 1TB אני אהיה באילת בסופ"ש הקרוב ומעוניין לקנות מארז מחשב שיהיה בעיקר שקט, אמין ובלי להשקיע יותר מדי. לא מעניין אותי חלון, rgb ודברים כאלה. האם יש המלצה למארז שקט? תודה רבה!

14. Started by berner,

חבריה שלום רכשתי לוח אם H77 של GB ומעבד I5 מחפש מארז מתאים שקט כאשר יש יציאות USB3 גם בפנל הקדמי אשמח להמלצות תודה ???

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Yapy_,

רכשתי מחשב, או יותר נכון כמה רכיבים בכדי לבנות לעצמי מחשב, המיועד לקצת גיימניג סרטים וחיבור אינטנסיבי לאינטרט. SSD 545S SERIES (256GB, 2.5IN SATA ASUS STRIX-GTX1070-8G-GAMING BOXED INTEL? CORE? I7-7820X X-SERIES PROCESSOR GIGABYTE X299 AORUS GAMING 3 אני אשמח המלצה על זכרונות (16G 2400Mhz) מארז, קירור (נוזלי?) וספק. את הזכרונות אני יכול לקנות בארה"ב את כל השאר מעדיף בארץ. מחפש מוצרים אמינים ושקטים. מארז - אלגנטי ועיצוב נקי. תודה מראש לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  16. Started by psycotix,

שלום רב לכולם! אז ככה - ברשותי מארז S-VIKING מבית THERMALTAKE , שבו כידוע שני מאווררים מאוד רועשים של 120 מ"מ....הרעש שעומד בחדר שלי די חזק,ואני כבר מתחיל לקבל כאבי ראש מזה. היה לי קירור טוב למעבד - קירור מים של THERMALTAKE , אבל המשאבה שבמערכת נדפקה שלוש פעמים,אז וויתרתי על התענוג (החזרתי לחנות עם צעקות,וקיבלתי החזר של סכום + הוצאתי מהם קירור SONIC TOWER עם מאוורר 13 מ"מ). הבקשה שלי היא כזאת - אנא המליצו לי על מארז עם קירור טוב (רצוי 3-4 מאווררים),שלא יהיה MIDTOWER, ושיהיה שקט - מאוד חשוב השקט... :-) ספק כוח יש - TRUE POWER 450 של THERMALTAKE... חשבתי על לקחת את ה-S-ARMOR של THERMALTAKE , אבל אשמח לשמוע עוד המלצות שלכם... הסכום שעומד לרשותי הוא עד 1000 ש"ח....

• 6 תגובות
    • 595 צפיות
  17. Started by vourt,

הי, למחשב סלוני חדש – מדיה סנטר משודרג וחזק בתקציב של ~7000 -+, למטרות Blu-ray ומשחקים 3D חשבתי לקנות את הדברים הבאים: 1.MotherBoard: Asus P8Z77-V– בגלל התמיכה בivy bridge, יש לו חריץ PCI שאני צריך והוא יחסית לא במחיר גבוהה מחיר: 860 2.CPU: Intel Ivy Bridge 3770K – השקעה לתווך רחוק מחיר: 1,600 3.מאוורר + גוף קירור למעבד – עדיין לא ידוע איזה צריך רק משהו טוב איכותי שקט ולא גבוה בגלל סוג המארז מחיר: 300 + - 4.Case: Silverstone LC10 / Antec Fusion Remote Max - כאן אשמח להמלצה על משהו אחר שיכול להכיל לוח ATX וכרטיס מסך של ~11 אינץ. מחיר: 1000 / 700 5.Power Supply: Seasonic X-760 Gold – צריך ספק איכותי טוב וחזק למחשב הזה, שלא יבזבז חשמל כי המחשב ד…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by huber,

הי. זקוק להמלצה על מדפסת לייזר לבית, לא משולבת, ורצוי תבעוני אם ההפרש במחיר לא גדול מאוד. תודה מראש.

19. Started by Yossi Aharony,

אשמח לקבל המלצה למדפסת לבית. כבר שלוש מדפסות שרכשתי נאלצתי לזרוק לפח

20. Started by Stastyle,

אהלן! ברשותי Dell Inspiron 6000 ענתיקה.. זה המפרט [TABLE=class: spec-table, width: 310] [TR] [TD=class: spectd]Processor Name: Intel Pentium M 730[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: spectd]Processor Speed: 1.6 GHz[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: spectd]Operating System: MS Windows XP Home[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: spectd]RAM: 512 MB[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: spectd]Weight: 7 lb[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: spectd]Screen Size: 15.4 inches[/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=class: spec-table, width: 310] [TR] [TD=class: spectd]Screen Type: Widescreen[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: spectd]Graphics Card: Intel GMA 900 GM[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: spectd]Graphics Memory: 128[/TD] [/TR] [TR] [TD=class…

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by ehud101,

שלום, שמתי לב (ואני די בטוח שגם אתם שמתם לב) שפורמט השאלה הבא חוזר על עצמו: אני מחפש מחשב נייד בתקציב של XXX (בדרך כלל נע בין ה3.5-6 אלפים) שיבצע XXX (לרוב מדובר באינטרנט, OFFICE, יוכל להריץ משחקים לא מאד כבדים, WINSOWS, ויקרין סרטים ברמה טובה. לפעמים יש תוספות כמו HTPC, גרפיקה). זכרון בגודל XXX סוללה שתחזיק כמה שיותר זמן. מדוע שלא תכינו טבלה (שתתעדכן מדי פעם) ובו תתאימו דרישות מהמחשב לסוג חומרה מסויים, תציינו את ההבדלים העיקריים בין סוגי המעבדים, כרטיסי מסך וכו' וכו' (תהיו יצירתיים). תחום החומרה בעולם הניידים הרבה פחות מוכר מאשר בנייחים. כך שמה שישאר לאנשים לשאול הוא בתחום של איזו חברה עדיפה ועוד פרטים קטניים שעודפי התקציב מאפשרים, ואתם לא תצטרכו כל פעם להגות מפרט חדש. א…

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  22. Started by alone66,

מבקש המלצה למחשב נייד עד 2200 ש"ח , לעבודה משרדית , ישומי אופיס מוסיקה, צפייה בסרטים (חיבור HDMI ) התקן wifi , bluetooth ...... מה החוות דעת עבור המחשב : Toshiba מדגם L750-1DE, תודה

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  23. :-P שימושיים כלליים = הכל, חוץ ממשחקים, כמובן ותוכנות עריכה גראפיות למיניהן.. סרטים, אופיס, אינטרנט וכדומה. אני זקוק גם להמלצה למקום קנייה בבאר שבע, שייתנו שירות איכותי, לא כמו KSP או אייבורי. תודה

24. מחשב לשימושים כמו סרטים, מוזיקה, אינטרנט. לא למשחקים ולא לתוכנות עריכה כבדות. חשוב שיהיה זמן סוללה כמה שיותר ארוך ומסך יחסית גדול. אם אפשר גם תמליצו על חנות טובה לקנייה, לא KSP ואייבורי. אני רוצה לשלם אקסטרה 200 שקל ולקנות בלב שקט.

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  25. Started by pini9061,

ברצוני לקנות מחשב חדש למשחקים וגם ישומי word , התקציב כ- 4000 ש"ח כולל מסך lcd אשמח לקבל רעיונות למפרט, והסבר תודה פיני

• 2 תגובות
    • 568 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.