עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by garik111,

אני מעוניין להרחיב זכרון פנימי למחשב. להלן מפרט של מחשב שלי. אנא המליצו לי על דרך להרחיב (כמה להוסיף זכרון ואיזה סוג מהירות). כרגע יש לי 1GB זכרון פנימי. אולי לשים אחד של 4 או 2 של 2GB אן להוסיף פשוט 1GB ו2GB תודה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  2. אני רוצה לחדש את המחשב הישן על בסיס רכיבים ישנים קיימים. מה שיש לי: 1. מארז: gigabyte triton http://uk.hardware.info/productinfo/1601/gigabyte-triton-black#tab:overview 2. ספק כוח: קרוסאיר 450 וואט http://www.amazon.co.uk/Corsair-Series-Supply-Version-CMPSU-450VXUK/dp/B0015RSM7A מה שצריך לקנות: לוח אם עם כרטיס מסך on board ועדיפות שיהיה עם יציאה לכבל אופטי למגבר , מעבד, זיכרון,דיסק קשיח. מחשב לשימוש ביתי, אינטרנט, אופיס, סרטים. תודה

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by NovNick,

אהלן חברים, אשמח להמלצתכם לגבי השלמת מארז, ספק, לוח אם וקירור למפרט הבא: i7 8700K \\ ASUS GTX1070Ti A8G \\ HyperX DDR4 3200mhz 2x8GB \\ Samsung EVO 850 250GB SSD העדפה שלי היא כזאת: מארז: MID ATX, מראה סולידי (שחור\אפור כהה) עם דלת שקופה, נוח לניהול כבלים, יכולות קירור טובות ושקט (עד 400שח, חריגה של 100שח במידה ובאמת שווה את זה) ספק: שיתאים למפרט הנל, עדיין לא סגור אם אני מעדיף מודולרי או לא, בינתיים חשבתי על Corsair RM650x (עד 500שח) קירור: בעקרון חשבתי על ה noctua NH c14, אך אם הוא לא נחוץ למעבד הנ"ל אעדיף לחסוך לוח אם: שיתאים למפרט, לא 2 סלוטים לRAM - בעקרון חשבתי על ASUS Z370 Plus Gaming (עד 600~700שח) תודה רבה מראש!

4. שלום לכולם. החלטתי להתחדש במחשב חדש. יש לי כבר מעבד i7-2600 ולוח DH67GD, וכונן DVD. אשמח לנמלצות להשלמת שאר המפרט בהיקף של 1500-1800 ש"ח. המחשב ישמש בעיקרון לעבודה שוטפת ומידי פעם למשחקים (בעיקר משחקי ספורט למיניהם דוגמאת NBA 2K12) 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב א ו לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1800 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה שוטפת, סרטים ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר משחקי ספורט חדישים…

• 1 תגובה
    • 485 צפיות
  5. שלום לכולם, ברשותי הנייד הנ"ל ורציתי לשדרג ל4GB זיכרון (כרגע יש 2) גם בכלל תמיכת מע' ההפעלה (64 ביט) וגם לרמה הכללית בגלל צניחת המחירים. אז אשמח ללניק לזיכרון מועדף עם זמני גישה נמוכים ככל שניתן,כמובן שתדר הזיכרון יהיה גבוה ככל שניתן ( ככל שלוח האם של הנייד תומך).. מחירים ולינקים לחנויות באיזור המרכז יתקבלו בברכה. שבת שלום.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. היי חברים.. אני לפני קניית מחשב חדש ויצא לי להסתובב פה זמן מה ולקרוא על מפרטים וכו'.. בניתי מפרט שאמור לשמש גם כתחנת משחקים וגם כמחשב לעריכה והקלטת אודיו. כאשר כתחנת אודיו אני מעוניין לעקוף את הכרטיס מסך ולהשתמש בכרטיס אונבורד - ענייני שקט..אפשרי? כדאי? לא מעוניין בOC כרגע..אולי בעתיד הרחוק. מעוניין בהמלצה לזכרון 4GB..בנוסף רציתי לברר עימכם האם המארז במפרט אכן שקט מאוד. הכרטיס קול הינו RME מולטיפייס שמגיע ככרטיס PCI. בנוסף אבקש המלצה על UPS עם מייצב זרם איכותי לא יקר ואמין. אני גם מתלבט לגבי הכונן DVD אני צריך איכות צריבה טובה..אני נוטה לפלקסטור מה דעתכם? עם בא לכם להמליץ על מסך טוב ל 4850 זה גם יהיה מגניב כי כרגע יש לי 17". התקציב הכולל למחשב הוא באזור ה5000-55…

• 4 תגובות
    • 523 צפיות
  7. מיועד לשימוש הילדות (8 ו-11) לסרטים, משחקי-דפדפן ושימוש משרדי. ישמש כתחליף למחשב נייח אז ניידות/משקל/חיי סוללה לא קריטיים. לא יחובר אליו מסך אז חשוב דגש על מסך גדול ואיכותי ככל שהתקציב מאפשר. תודה התקציב גמיש אבל אין פה כוונה להתפרע ועדיף לחסוך אם אפשר... רק אם יש סיבה מאוד טובה.

• 2 תגובות
    • 904 צפיות
  8. לכל מי שדל בתקציב, מחפש תמורה נאותה לכסף, זקוק למחשב לצרכים בסיסיים, מוטב לו להציץ באיביי ולחפש מציאות בעלות ערך מדהים, לדוגמה המוצג הבא אותו רכשתי בספטמבר, ואיני מפסיק ליהנות ממנו לפניכם סקירה קצרה על המוצר זהו אחד הניידים המוצלחים בכל הזמנים, אז מה אם הוא מ-2007. זהו נייד מוחדש ע"י החנות, תקין לחלוטין, 4 ג'יגה ראם ואשר הוספתי לו SSD 2TB של מיקרון, חלונות 10 אנטרפרייז עולה בשניות. מעבד CORE 2 DUO T7400 בתדר 2.2 GHZ, כרטיס מסך ATI X1600 256MB יש קהילת מפתחים נרחבת ממנה נלקחו דרייברים מלאים כולל לוח בקרה של ATI מלא, למרות שהנייד שווק עם XP , חלונות 10 עובד ללא בעייה, יש אפילו ביוס פתוח ברשת עם עדכון SL…

9. שלום לכולם, צריך עזרה בבניית מחשב שעיקר השימוש בו יהיה עבודה משרדית, צפייה בסרטים ומדי פעם משחקים לא כבדים במיוחד. בגדול התקציב הוא עד 3000 שקל. תודה רבה לעוזרים:) 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000, כן קלה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית, צפייה, משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא מאד חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ו…

10. אהלן, התכנון שלי לקנות מספר דברים עבור המארז הנוכחי שלי+ספק+הארדיסק SSD+כרטיס קול. המארז הנוכחי הוא אנטק sonata 2. ספק הכוח שיש ברשותי הוא של אנטק גם ANTEC NEO 430W(אני שרופה על הספק הזה) הארדיסק SSD 256 ג'יגה של סמסונג. וכרטיס קול AUDIGY של CREATIVE המתחבר בPCIE X16. עיקר השימוש הוא צפייה בסרטים 720P ו1080P אני צריכה כרטיס מסך שתומך בשלושה מסכים. מדובר בשני מסכים דל U2312HM. ומסך טלויזיה סוני לד 46". החשיבות הגבוה היא תמיכה ב3 מסכים ואיכות צפיה גבוהה ללא דיליי. לוח אם עדיפות לאסוס מעדיפה שיהיה יציאות של ESATA ,HDMI, DP כמה שיותר חיבורי USB 3 כמובן כרטיס רשת. כמו כן זיכרון 4 ג'יגה יספיק תכלס חשבתי ללכת על קינגסטון בחירת הזיכרון זה עניין שולי, כמובן תמיכה בDDR3. מעבד מעדי…

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  11. אורח NOLIE
    Started by אורח NOLIE,

שלום! אני משתמש במחשב בן 7 והנה הפירוט: מעבד אינטל intel I7 870 Tray 1156\1333\2.93Ghz\8MB לוח אם Gigabyte GA-P55-USB3 זיכרון kingston DDR3\2GB\1600Mhz\CL9\Hyper X BLU דיסק קשיח של SAMSUNG 1TB מארז ATX חברת ANTEC דגם 300 ללא ספק ANTEC 300 כרטיס מסך Geforce GT s450 1024MB צורב חברת LG SATA OEM ספק כוח SeaSonic SS-500-ET 500Watt מארז למעבד ARCTIC COOLING FREEZER 7 PRO VER.2 הבעיות שלי עם המחשב: אין כרטיס WIFI מובנה. אני מנסה להפסיק להשתמש בכרטיס WIFI שמתחבר בUSB. אין BLUETOOTH מובנה. המחשב נהייה עיטי במשחקים. יעוד המחשב: אני רוצה להשתמש במחשב למשחקים יחסית כבדים אבל לא…

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  12. Started by meirnatif,

קניתי מחשב עם 500GB. אבקש המלצה איך לחלק אותו ועם איזו תוכנה. תודה.

• 20 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. Started by parlux,

שלום אני רוצה לקנות חלקים למחשב. אני יגיד לכם איזה 1. מעבד (בלי קירור) 2. לוח אם 3. זיכרונות RAM 4. מארז 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 1500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים, גרפיקה [פוטושופ], עבודה משרדית, אינטרנט. הכל מהכל. א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. תוכנות אינטרנט (מייל, דפדפן..), אופיס, פוטושופ, משחקים. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). גם אישי וגם עבודה. ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למש…

• 5 תגובות
    • 701 צפיות
  14. Started by G-FoRcE,

אני בונה מחשב ב 4000 שקל עבור מישהו מהמשפחה שלי השימוש: הרבה אינטרנט, קצת משחקים, המון spyware וadware ותזרקו גם כמה וירוסים מדי פעם המפרט שעלה לי בראש: A64 3000+ Abit KV8 Pro סטיק של 512 kingmax DDR400 GF 6600 ועכשיו לשאלות: איך ה 512 של A-data? מה דעתכם על ה GIGABYTE K8NS? ה6600 הוא AGP, נכון? יש כרטיס עדיף ב 800 שקל? (לא 1200.. אהם *6600GT*) התקציב דחוק.. המחשב גם כולל צורב dvd סידירום, מארז, ספק ושאר ירקות

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by nondos,

שלום, אני מוענין לרכוש את המחשב הנ"ל בארה"ב בזמן הקרוב, הדרישות הם זיכרון בין 3 ל 2 גיגה הרדיסק 160 גיגה 7200 מעבד PC8600 בלוטות אחריות לפחות שנה זה הכל כרגע המחיר הכי טוב שמצאתי למחשב הנ"ל הוא 950$ אם מישהו מכיר חנות עם מחיר יותר טוב אשמח להמלצות תודה כמו כן אין לי בעיה עם refurbished .

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  16. Started by Guy Yagil,

שמתי עין לאחרונה על המחשב החדש של חברת דל (Dell xps 13 (9380 ושמתי לב שיש הבדל משמעותי בין המחיר שלו בחול לבין המחיר שלו בארץ . לדוגמה - ב ksp הגרסה הכי טובה (4k +מסך מגע) שווה 8090, כאשר באתר הרשמי של דל המכשיר עולה רק 5500 שקל . לצערי דל לא שולחים לארץ ורציתי לשמוע המלצות לחנות טובה או אתר כדי לרכוש ממנו את המחשב במחיר הוגן . תודה רבה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. מחפש לקנות מחשב נייח. האם תוכלו להמליץ על חנות מחשבים אמינה ומקצועית באיזור ירושלים? רוב תודות!

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  18. Started by idolux,

מטרות המחשב? עריכה גרפית (עבודה כבדה עם תוכנות כגון Photoshop, Illustartor) * גודל המסך? 13-15", אפשר גם אחר כל זמן שהמחשב עונה הצרכים. * רזולוציית המסך? 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? גמיש, כמה שפחות יותר טוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 5-6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא חובה, אך עדיף שתהיה יציאה לכרטיס רשת, אלא אם כן זה ממש ישפיע על משקל המחשב. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1TB + SSD * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כנראה שהמחשב יירכש בארץ. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא אני יודע שזה מאד כללי, זה פשוט כי אני מאד גמיש בדרישות. גם התקציב אינו סופי ומייצג את הסכום שחשבת…

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא, 1000 מקסימום 2. מה שימושי המחשב: ישמש לכתיבה בOneNote עם עט מגע א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). הטאבלט ישמש אותי מידי יום בבית ספר לסיכומים (במקום מחברת) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: יהיה נחמד אם אפשר, אבל ממש לא הכרחי. 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? win8 pro (לא חובה א…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. עיקר העבודה תיהיה עם עט, צריך ממשק טוב+ בנושא הזה (רגישות, מהירות ודיוק). עבודה עם מסמכים, שירטוטים, PDF, וגלישה באינטרנט מדי פעם (לא קריטי). כמו כן חיי סוללה ארוכים. האם טאבלט יכול לענות על הצרכים אלה (בעיקר על העבודה עם הstylus) או שצריך לרכוש משטח כתיבה ייעודי (כמו הbamboo למשל) שיתחבר למחשב נייד?

• 0 תגובות
    • 954 צפיות
  21. * תקציב גמיש * חייב להיות נייד, קל וקטן. ככל האפשר (10-12 אינטש, עדיף פחות מ-1 קילו). * מקלדת סבירה, עדיף כזו שאפשר לנתק. * חיבור VGA רצוי מאוד אבל ברור לי שזו בעיה בדגמים האלה - יש מתאם HDMI-VGA שיתאים (לחיבור מקרנים ישנים)? * חייב SSD או לפחות אפשרות להחליף ל-SSD * מעבד ראוי לשמו (לא ATOM) ולפחות 4G זיכרון בינתיים שמתי עיין על ה-Samsung ATIV Tab 7 XE700T1C http://goo.gl/IscIie עם מסך FHD IPS וה-S-PEN כבונוס. תודה!

• 24 תגובות
    • 7.9k צפיות
  22. Started by phonix375,

היי , אני מחפש טבלט כדי לקחת אותי לימי צילום ולהציג תמונות , אני ממש ישמח שתהיה לו אפשרות לחבר לטלוויזיה ( MINI HDMI ) ואני לא רוצה לעבור את 2000 ש"ח עבורו . המליצו לי על SAMSUNG TAB 2 10.1 זה הגודל מסך שאני צריך פחות או יותר אבל המסך שם הוא TFT ולא IPS . משהוא יכול להמליץ על טבלט טוב שהיה לו ? אין משמעות למערכת הפעלה (IOS , WIN 8 .......) תודה מראש

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  23. Started by exeaction,

טיול ארוך יחסית מתקרב ואהיה מאוד נוח אם מלבד הטלפון יהיה לי את האפשרות לקרוא על היעדים והאופציות דרך מכשיר יותר נוח מטלפון. מכאן עולה הצורך באפשרות לפתוח הרבה טאבים בדפדפן ו...זהו בגדול, אין עוד דרישות לא לסוללה לא למצלמה לא זיכרון וכו'. בגלל זה אני 95% בטוח שטבלט יספק אותי אבל אני לא מכיר סוגים ודגמים ואשמח להמלצות בתקציב נמוך ככל האפשר. תודה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. איזה כ. מסך הייתם ממליצים לי עד 700 ש"ח בלי חריגות עם המערכת הזאת: Intel Core 2 Dou E7500 ASUS P5QPL-AM 3GB RAM 667Mhz CoolerMaster 460W אני מעוניין לשחק על הרז' 1360X768, תביאו לי את הכרטיס הכי חזק שאפשר בבקשה

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  25. Started by OrBen91,

מעוניין להחליף במחשב נייד את כונן הHDD לכונן SSD מדובר במחשב Packard Bell EeasyNote TV i5-3210M 4gb ram ddr3 מחשב דיי איטי גם לשימושים בסיסיים, אשמח להמלצה לדיסק SSD שיתאים למחשב, נפח 256gb. (האם כל דיסק 2.5 אינץ יכול להתאים? או שצריך לבדוק את החיבור?) מצרף תמונה של החיבור של הHDD הקיים.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים