ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,353 דיונים בפורום זה
-
מותג המעבדים הארגוניים של אינטל מתרחב על העולם הנייד, ונוחת במחשבי ה-ThinkPad החדשים אשר מבטיחים להיות סוסי העבודה הנישאים המתקדמים ביותר שנוצרו לכתבה: http://hwzone.co.il/המחשבים-הניידים-החדשים-של-לנובו-הם-הרא/
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
דגמי ה-Gram החדשים של היצרנית הקוריאנית, שמציעים מסכי 15 אינץ' במעטפת אשר שוקלת קילוגרם אחד בלבד, זמינים לרכישה בארצות הברית במחיר התחלתי של 1,100 דולר עבר די הרבה זמן מאז שמצאנו את עצמנו מתלהבים ממחשב נייד של LG בפעם האחרונה, ואז הגיע ה-Gram 15 אשר נחשף בתערוכת CES בתחילת השנה – ולקח את מגמת המיזעור בקטגוריה צעד משמעותי נוסף קדימה, כשדחס מסך 15.6 אינץ' במעטפת של נייד 14 אינץ', ועם גוף עשוי סגסוגת מגנזיום במשקל פשוט חסר תקדים של 980 גרם בלבד. משהו שלא ממש ראינו עד אז במחשבים בגודל הזה. כעת, הנייד הייחודי הזה זמין סוף סוף לקהל הרחב. ה-Gram 15 מוצע נכון לעכשיו בשני דגמים שונים, אשר למרות משקל הנוצה לא מוותרים על שימוש במעבדי Skylake מסדרת ה-Core U, בעלת הבי…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
ערב טוב ושבוע טוב! יש לי נייד די חדש,כחצי שנה,מחברת טושיבה דגם L650-10H אני מרוצה מאוד מהנייד פתאום עכשיו המטען לא מטעין,הוא כותב לי ככה כאשר הלפטופ מחובר לחשמל: plugged in,not charging למה?,מה זה יכול להיות? תודה רבה ליאור
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המטען נקרע איך אני פותח תקופסא בלי לשבור אותה? כאילו השנאי מתח איך אני פותח אני רוצה לעשות תהלחמה כאילו הכל בפנים מסומן בצבעים רק מה שנישאר זה לפתוח את זה. אשמח לעזרה בנושא הזה אם משהוא כבר פתח ויודע איך לעשות את זה בלי לרסק אותו עם פטיש 5 קילו(:.
-
- 6 תגובות
- 3k צפיות
-
-
דבר ראשון אני כותב את זה בשביל מישהו שלא מבין כ"כ, ואף גמר לעצמו תבטרייה לפני ששאל איפה קונים מטען. אני די בטוח שהדגם שלו זה האינספירון מיני של דל, אני אלך לבדוק בעצמי ואעדכן. מה האפשרויות להחלפת המטען? אני חושב שאחריות לא ממש באה בחשבון תקנו אותי אם אני טועה. עדיף לקנות מטען חדש דווקא מהמקוריים של דל? לפי מה שראיתי מטענים אוניברסליים זולים יותר ויותר שימושיים. יש הבדל [גדול] באיכות? מישהו יכול לתת לי כמה קישורים למטענים שמתאימים ומומלצים? כמובן העדיפות הראשונה זה המחיר. תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. קניתי מחשב נייד לפני כשנה בערך asus g73jh. המטען של הוסללה התחיל לעשות לי בעיות, כדי להטעין אני חייב להניח אותו בזווית מסויימת וזה מעצבן.(ככה לשחק איתו עד שהוא מטעין) אני רוצה לקנות מטען חדש. הטכנאי שלי:"זה מטען שונה הוא יקר 400 שקל. ראיתי באיביי מטען לסדרת g73jh ב25 דולר... האם הוא יפעל על המחשב שלי? או שסדרת המחשב לא מספיקה ולכל דגם מטען משלו לדוגמא (g73jh-a1 צריך מטען X, וg73jh-x1 צריך מטען Y) מישהו מכיר חנות בארץ שלא תקח מחיק מופקע על מטען כזה? תודה רבה לכל העוזרים. דרך אגב אחלה מחשב ממש קנייה מעולה.
-
- 3 תגובות
- 520 צפיות
-
-
האם מטען למחשב נייד שמתחמם יכול ליצור נזק למחשב שלי ? והאם כדי לי לרכוש חדש ? http://goo.gl/pnS606 תודה (-:
-
- 2 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
מחר בבוקר אני הולך ליקנות את המיפרט הזה מה אומרים אליו..? Athlon64 3700+ (S-939) SAN DIEGO K8N Neo4 Platinum (s939 nf4ultra 512Mb 400MHz AData /VT X2 Leadtek WinFast PX7800 GT 160GB (8MB) SATA DiamondMax 10 Thermaltake Shark VA7000BWA/SWA HEC 475W (True Watts NEC 3540A DVD±RW x16 Dual x8 Toshiba 16x48
-
- 13 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעונין ליקנות מחשב עד 5500 שקל כולל מסך 22 אינץ ומעבד 4 ליבות וכרטיס מסך 4870 שהמיפרט היה מKSP ללא צורך בכונן אופטי תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש נייד ללימודים מתקדמים לאשתי. השימושים שלה כבדים בנוגע לעבודה עם Photoshop, Illustrator ועבודה עם תוכנות מקצועיות שונות הכוללות גם ניתוח וידאו. במקביל היא עובדת עם מסמכי אקסל רבים פתוחים ולשוניות רבות בדפדפן. מכול התיאור הנ"ל אני מבין שהיא צריכה מחשב עם זיכרון Ram נדיב של לפחות 8G, מעבד חזק של i7 מתקדם ככול האפשר ודיסק SSD של לפחות 256G . בנוסף חשוב לה מאוד משקל קל היות והיא מתניידת איתו גם בפקולטה וגם בכנסים, גודל מסך בן 14 ל15.6.רזולציית המסך לפחות 1080 כמה שיותר נראה לי עדיף מטבע העבודה שלה הכולל עריכת תמונות וגרפים למאמרים. אין צורך בתחנת עגינה וכונן תקליטורים. זמן סוללה של שלוש - ארבע שעות רצוף לפחות, אך רוב הזמן היא מחוברת לטעינה. מערכת הפעלה עדיפה אך …
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? אפשר לחרוג עד 500 שח מהתקציב אבל רק אם זה באמת שווה את החריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים הכי חדשים ואינטנסיביים שיש כעת בשוק ויצאו בשנים הקרובות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך - המסך לא צריך לתמוך ברזולוציה של מעבר ל 1080p אבל כן צריך להיות לו תמיכה ליותר מ-60Hz, לצערי אני לא מבין בזה אז מסתמך עליכם 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) SSD, HDD 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? כמה ש…
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה לקנות מחשב נייד שיתאים לסרטים ומשחקים, משחקים דוגמאת World of warcraft... אני רוצה שיהיה לו כרטיס לא משולב בכדיי להחליפו בעוד כמה שנים כשאני אצטרך.... תקציב כאמור: 4000¤ ללא מערכת הפעלה.. אני מתקין לבד...
-
- 6 תגובות
- 896 צפיות
-
-
התבקשתי למצוא מפרט הכולל רכיבים אלו: פנטיום 4 עם HT ו800 FSB - מהירות פחות קריטי. 512 MB DUAL DDR - מחפש איכות - איזה חברה כדאי? איזה מהירות צריך שלא ייווצר צוואר בקבוק? לוח - המלצות מתאימות? צורב DVD - איזה כדאי - כאשר לא הולכים על הכי משוכלל / חדש כרטיס ג רפי - 400 - 600 שקל - אני אמצא בפורום המתאים אני מניח..... מארז + ספק - המלצות על משהו אמין / סולידי. אם למישהו היה כח לקרוא.......ספרו לי על המלצות + כמה כדאי לשלם..... אם קניתם או מכירים מישהו שקנה ומרוצים מהמקום - ספרו. תודה לכולם!!
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למביני עניין בלבד , אני צריך עזרה ל - מפרט מחשב או דרישות מדוייקות (לא דרך אתר התוכנות) למחושב שיריץ --CUBASE ו PREMIIERE חלק. הכוון הוא : I7 , I5 בדור 12 16GB RAM NVME , SSD של 1 טרה איזה לוח אם מתאים ואיזה כרטיס מסך מתאים וספק כמובן אין כרגע הגבלה לתקציב אבל לא להשתגע במחיר. תודה לעוזרים.
-
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אשמח לקבל המלצמה עבור מחשב למשרד + ללא משחקים מצורף מפרט שק" ספק 12 + BLACK Z835 + (2+1)USB • מארזGIGABYTE GA-B85 VGA+DVI • לוח ראשי INTEL CORE-i5 4460 3.2GHZ 6M CORE2DUE • מעבד צלעות + DDR-3 1600 • זיכרון ראשי 8 גיגה קינגסטון SSD מסוג GB128 • דיסק קשיח מהיר ראשי Western Digital • דיסק קשיח 500 גיגה כחול DVD-RW • צורב INTEL • כרטיס מסך מובנה Realtek High Definition Audio • כרטיס קול מובנה Intel® 82579V Gigabit Network Connection • כרטיס רשת מובנה • סט מקלדת + עכבר ₪ סך עלות המערכת – 3300 ₪ 525 - "22 MAG • מסך ₪ 690 - "24 MAG • מסך ₪ • תוספת למקלדת + עכבר מיקרוסופט - 105 ₪ • תוספת לאנטי וירוס מקאפי רשיון לשנה - 90 - ---------------------------------------------------------…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין במחשב לצורך מישרדי לשימוש מסיבי הפעולות שאני צריך הם מאגר הלקוחות שלכל לקוח מצורף ההזמנה כקובץ סרוק(ככל הנראה ארכוש תוכנה מסוימת לצורך זה ) שימוש בקטלוג תמונות כ-3000 להצגת המוצרים יש צורך במערכת הפעלה רצוי וינדוס 7 אופיס יש צורך בכרטיס רשת להתחברות למחשבים נוספים 2 יציאות בחזית+קורא כרטיס צריך מקלדת +עכבר מסך לא ברור עדיין התקציב לא מוגבל כמובן בגבול הסביר קיבלתי הצעה ורציתי לקבל חוו"ד ספק 12 + BLACK Z835 + (2+1)USB • מארז GIGABYTE GA-B85 VGA+DVI • לוח ראשי INTEL CORE-i5 4460 3.2GHZ 6M CORE2DUE • מעבד צלעות + DDR-3 1600 • זיכרון ראשי 8 גיגה קינגסטון SSD מסוג GB128 • דיסק קשיח מהיר ראשי Western Digital • דיסק קשיח 500 גיגה כחול DVD-RW • צורב INTEL • כרטיס מ…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
-
-
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)סרטים עריכת וידאו משחקים כבדים * גודל המסך?14-15 * משקל רצוי?- * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו)HDMI * בלוטות?כן * גודל מינימלי של כונן קשיח?250 * צורב DVD?כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?-
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
חבר חזור מניו יורק עוד שבועיים והוא יכול להביא לי משם מחשב נייד. תקציב 1000$ +- בעיקר לאינטרנט . word , סרטים/סדרות/מוזיקה. * גודל המסך? 13-14 אינץ * משקל רצוי? 1-1.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? מומלץ ארוך 6-7 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) USB 3 * בלוטות? מה זה? * גודל מינימלי של כונן קשיח ? לא משנה * כונן CD/DVD? צורב? צורב * כונן Bluray? לא חשוב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן (עדיפות ל3 שנים) * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? מומלץ * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אני בדיוק עובר חברה ואני נאלץ להחזיר את המחשב PC לחברה שלי מה שמשאיר אותי עם כמה חלקים ספייר מה שיש לי כרגע זה GF8800GTS + 500W PSU + 1GB DDR2 667 ומסך ועכבר ושאר הדברים כמובן יש לי עשיתי בירור לגביי מה שאני רוצה לקנות והגעתי לזה Q6600 G0 - CPU Gigabyte 965P-DS3 - MB 1gb 667 CL4 - generic wd aaks 500gb sata2 16mb - HD כמו כן מארז וצורב של פיוניר הכל באזור ה 3300 שקל ב סקייפיסי השאלה היא האם החלקים בסדר ? אני מדבר בעיקר בקשר ל לוח אם אני משחק דיי הרבה ועובד פה ושם עם תוכנות גרפיות כמו PS ו 3DSMAX MAYA והמרות של DIVX ולא כל כך חשוב לי אובר קלוק למרות שאין לי בעיה עם זה אני רוצה שהמחשב יהיה שקט וזהו פחות או יותר מבחינתי הדבר כמעט סגור רק מחפש אישור קטן לפנ…
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
היי, פתחתי את הנושא הנ"ל בעקבות התייעצות בקניית Notebook. הניסיון שלי והידע שלי אודות מחשב נייד שואף ל0, לכן אשמח לקבל המלצות לקנייה. דבר ראשון, המטרה הראשית היא גישה נוחה ומהירה לאינטרנט במקומות שהם לא בבית, כגון במשרד , בית קפה או כל מוסד אחר מין הסתם. עבודה שותפת עם תוכנות גרפיות שונות : Illustrator In Design Dream Weaver Flash אני מתכוון כמובן , שמחשב יממש את הדרישות הגרפיות ברמה מספיק גבוהה, כלומר שהמחשב כאמור יכלול כרטיס מסך חזק מספיק ואכותי. חייב להוסיף שגם לצורכי הנאה הייתי מאוד מרוצה אם הוא יוכל להריץ משחקים בקלות ברמה שתרצה אותי. וכמובן צפייה בסרטים קליפים וכד'. עוד פרט חשוב, אני חובב מאוד חווית סאונד גבוהה , עד כמה שידוע לי שמחשבים ניידים לא מתאימים לדבר, הי…
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום, אני סטודנט, ומחפש מחשב נייד.. תקציב 2000 שקל, באילת (ksp/ivory) * מטרות המחשב? לימודים (שלא דורשים תוכנות מסובכות), וראיית סרטים (משמש) * גודל המסך? 14 אינץ', לא חשוב מבריק או מאט * רזולוציית המסך? לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? עדיף קל, לסחיבה ללימודים.. לא הכי קריטי בעולם * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן.. לא יודע בדיוק להגדיר כמה זה ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 250GB לפחות, אם זה SSD אז כמובן פחות, אבל אני לא מאמין שייכנס בתקציב * כונן אופטי? לא צריך, אם זה מוריד במשקל אז עדיף בלי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא * האם בתקציב צריך…
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-