עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אהלן אנשים ריצית דעת אם יש אפשרות להחליף לנייד מסוג Lenovo ThinkPad Edge 15 0301-GRG את המעבד מ -i3 ל- i5 ? תודה

• 0 תגובות
    • 985 צפיות
  2. Started by ast,

יש לי את Dell Vostro 3360 ואני מעוניין להחליף לו את המקלדת הרגילה לאחת מוארת. ניסיתי להסתכל באתר של דל אבל לא מצאתי איפה ניתן לעשות זאת. באתר שלהם מצאתי רק מספר של השירות תיקונים 24/7 שלהם. חודש הבא אני טס להולנד אז חשבתי לנסות להחליף שם אבל השירות לקוחות שלהם מדבר רק הולנדית. יש למישהו רעיון? תודה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 823 צפיות
  3. Started by לוזון,

שלום,רציתי לדעת אם אני יכול להחליף מקלדת במחשב נייד בDell xps 15 אני רוצה שיהיה לי מקלדת עם תאורה אחורית

• 1 תגובה
    • 814 צפיות
  4. Started by d1zzy,

שלום, לאחר שנשפך מיץ על המקלדת שברשותי (של מחשב בן 4 שנים), ונסיונות חוזרים ונשנים לגרום למקשים לעבוד בעזרת דרכים שונות הכוללות אלכוהול, קומפרסור אוויר ועוד, אני מעוניין להחליף אותה באחרת - בין אם יד שניה ובין חדשה. רציתי לשאול שתי שאלות: 1. לגבי מקלדת יד שניה: דיברתי עם חבר שטוען שיש לו מקלדת שיכולה לעזור, אך אינו בטוח מאיזה דגם נלקחה המקלדת. האם זה משנה מאיזה דגם המקלדת או שכל עוד שהיא מתאימה ו"נכנסת" למחשב פיזית היא אמורה לעבוד? 2. האם אתם מכירים אפשרות לחליפין יד שניה או קניית מקלדת חדשה במחיר זול? האם עדיף לקנות ישירות מLENOVO וזה ייצא יותר זול? תודה רבה, אלעד.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Raanan30,

שלום. יש לי לנובו N100 3000 בן 4 שנים שנהרסה לו חצי מהמקלדת. "נהרסה" דהיינו הרבה מקשים תלושים ולא נמצאים כבר והרבה מאלה שכן נמצאים בכלל לא עובדים ולא מגיבים (כשאני כן צריך להשתמש במחשב הזה מדי פעם אני משתמש במקלדת USB חיצונית) שאלתי, האם קיימת בכלל אופציה כזאת להחליף מקלדת בלפטופים? ואם כן, זה משהו שאני יכול לעשות לבד?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Kukishin,

הבן הקטן קילף לי מקשים. יעל פתרונות רוצים 370 ₪ על מקלדת חדשה. יש פתרון יותר זול?

• 10 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. שלום רב, ברצוני לשדרג את המתאם הקיים אצלי בלפטופ לאחד שתומך בתקן N מEBAY. פזלתי בעיקר לכיוון ה-4965/5300 - מה עדיף/האם אני צריך צורה מלבנית או מרובעת/האם יש בעיה של התאמה מבחינת החומרה?

• 1 תגובה
    • 863 צפיות
  8. המשך לדיון הזה - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=490553.msg4198427#msg4198427 היות שהנושא נהיה יותר רלוונטי כרגע, ויש לי זמן להקדיש לכך... פתחתי את המחשב ואני רואה שישנם 2 אנטנות בלבד, האם ניתן לרכוש אנטנה נוספת ולחברה? או לרכוש ערכה חדשה של 3 אנטנות? לגבי כרטיס, מצאתי משהו שאמור להתאים (4965 INTEL) היות שHP חוסמת חלק מהכרטיסים בביוס, אז אני מניח שהאנטנה היא הבעיה כרגע.

• 0 תגובות
    • 809 צפיות
  9. Started by AvlK,

שלום חברים בת דודה שלי הביאה לי מחשב של לנובו עם סוללה גוססת (נטענת עד 60%), והיא רוצה לקנות חדשה. אין לי בעיה להחליף את זה באופן עצמאי, אבל אין לי מושג איפה הכי משתלם לקנות סוללה ומה המחירים של סוללות בכלל.. ראיתי את זה באיביי למשל: http://www.ebay.com/itm/Lenovo-U310-Touch-OEM-Genuine-Original-REAL-DEAL-Battery-L11M3P01-11-1V-46Wh-/331301936183?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4d23225c37 זה מחיר סביר? או לחלופין אפשר לקנות בארץ במחיר סביר? אולי אפשר לקנות ישירות מלנובו? (מחפש להוריד לה את העלות כמה שאפשר.. עוד דבר, ראיתי באתר של lenovo שבסדרה הזו (u310) יש כמה מפרטים שונים (i3\i5\i7) האם בכולם יש אותה סוללה מבחינת הקיבולת או שהסוללות שונות? הדגם שלה זה ההוא שמגיע עם i…

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by DavidBD,

שלום ברשותי מחשב נייד מדגם Dell D620, המחשב ישן מאוד. לפני כמה זמן קיבלתי התראה על חיי סוללה קצרים דרך הווינדוס, והסוללה מספיקה לי רק לבערך 13 דק' כאשר היא טעונה בצורה מלאה. הסוללה לפי מה שראיתי היא Li-Ion 56Wh (אם אני לא טועה ). חשבתי על קניית סוללה חדשה, אך רציתי להתייעץ פה לפני. אני לא רוצה לקנות משהו יקר מדיי. רציתי לקבל קצת פרטים על הסוללה הבאה: http://www.e-memory.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=138 כמה זמן עבודה +- היא יכולה להחזיק בלי מקור חשמל? האם היא סוללה טובה ביחס למחיר? תודה, דוד

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by yoavbd123,

אהלן, לאבא שלי יש מחשב נייד מדגם: HP DV6-1330EJ מזה כמה שנים כבר. לאחרונה הבטרייה דועכת ודועכת, והיום הוצגה הודעת שגיאה ב WINDOWS שהסוללה כבר לא מתפקדת וחייבים להחליף. הסוללה היא סוללת 6 תאים. רציתי לדעת איפה אני יכול לקנות סוללה להחלפה, הסתכלתי ב KSP ו באג ולא מצאתי. כך שנראה שזה לא עניין של מה בכך וצריך חנות ייעודית. בנוסף מה עושים עם הסוללה המתה, איך ממחזרים אותה? אני גר ברמת השרון ומחפש חנות במרכז. הרצליה/תל אביב עדיפות. אם אין ברירה אפשר להתרחב קצת לאזור רשל"צ/כפר סבא/רעננה וכד' מחפש פתרון מהיר היום/מחר. תודה!

• 3 תגובות
    • 957 צפיות
  12. Started by Quartz,

יש ברשותי מחשב Acer 5740G בעל סוללת שש תאים AS07A31 עם 10.8V השאלה שלי היא כזאת.. האם ניתן להחליף את הסוללה הנוכחית בסוללת 12 תאים מאותו סוג, אבל עם 11.1V ? קראתי קצת והבנתי שצריך שהוולט יהיה זהה ובמספר מקומות נאמר שסטייה קלה של 1/10 או 2/10 זה לא הבדל קריטי. במקרה שלנו יש הבדל של 3/10...

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  13. Started by Roma Pekelis,

ברשותי נייח בן 5 שעובד מעולה, מערכת הקירור של המחשב מתחילה להראות סימני גסיסה וברצוני להחליף אותה תוך שמירה על המחשב. החלקים להחלפה: קירור למעבד i5-3470 תושבת 1155 קירור לכרטיס מסך AMD Radeon 7950 ספק כח (לא זוכר ) מישהו יכול להמליץ לי על הקירורים שמשתלם לשים? איזה ספק כח לקחת? (המטרה לשמור על המחשב, לא לבזבז יותר מידיי כסף על הנושא אבל גם לא לחסוך בכל מחיר).

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by cobmetal,

ערב טוב , בזמן הקרוב הינני מתכוון לרכוש מחשב נייד של דל, DELL Inspiron 15 i5548-833SLV הרכישה תתבצע בארה"ב , הינני מעוניין להחליף את הקשיח המקורי שמגיע עם המחשב , בSSD של סמסונג מדגם samsung evo 850 , האם ישנה איזושהי בעיה של תאימות ? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by koko0,

כרגע המחשב לא ממש אצלי...אבל התקלה הייתה מסך כחול עם הסטופ קוד של 7F שמציג בעיה בזכרון. [מספר פעמים] אני מתכוון לבדוק זכרון בעזרת Memtest 86 ואני מדבר על המקרה הכי גרוע שהזכרון לא יעבור בהצלחה :'( לפי מה שהבנתי בדגם הזה זה מסובך ממש להחליף זכרון ראם [הכל בהנחה כמובן שהמחשב לא באחריות]. חנויות רגילות יסכימו לעשות את זה בתשלום? כדי להיות בטוח כל זכרון sodim 1 Gb ddr2 יתאים? ראיתי שהחברה Hynix יותר זולה בקיאספי היא נחשבת גרועה יחסית לקינגסטון או סמסונג?

• 1 תגובה
    • 804 צפיות
  16. Started by arad gonen,

שלום! יש לי מחשב נייד של HP COMPAQ דגם NX9030 עם מעבד Intel Pentium® M processor 1.60GHz וכרטיס מסך Intel® 82852 זכרון 1GB ורציתי לדעת כמה פחות או יותר עולה להחליף את כרטיס המסך למשהו קצת יותר חזק. לגבי תקציב אין לי יותר מדי מגבלות <אז בקיצור לא משנה באיזה סכום מדבר תודה מראש! ארד גונן

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Nahum2,

זה מה יש לי. דרושים לי לוח אם וספק חדשים. עד 2000 שח עדיף אלא אם יש יתרון משמעותי עד 1200שח אני רוצה לוח שיתמוך במעבד שלי מצד אחד ויאפשר לי מצד שני לשדרג בעוד שנתיים שלוש למעבד רב עוצמה.

• 7 תגובות
    • 986 צפיות
  18. שלום לכולם המפרט הנוכחי שלי הוא i7 2600k לוח gigabyte p67a-ud4-b3 16gb זכרון 980ti כרטיס מסך מסך asus pg27a כוננים samsung evo 850 500gb wd gold 10tb wd gold 12tb wd red 3tb ספק seasonic 860w platinum המחשב התחיל לגמגמם לאחרונה ולקרוס והאמת שהתחיל להימאס לי לעשות כל חצי שנה פורמט ולהתקין הכל מחדש אז החלטתי שבמקום פורמט הגיע הזמן להתחדש. חשבתי על המפרט הבא מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: Intel Core i7 10700K / 1200 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪ 1730 קירור למעבדים: Noctua NH-D15S CPU Cooler כמות: 1 - מחיר: ₪ 343 לוחות אם: Gigabyte Z490 AORUS PRO AX…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by liores121,

היום רכשתי מחשב DELL XPS 152 ואיתו התקנה WIN 7 בעברית. ברצוני להחליף את שפת מערכת ההפעלה מעברית לאנגלית, לשם נוחיות. כיצד אני עושה זאת? תודה והמשך יום טוב.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. שלום לכולם, ברשותי מחשב נייד של "Lenovo" מדגם : "ideapad z360". יציאת האוזניות שבמחשב נדפקה: המחשב מסמן שאוזניות מחוברות לשקע האוזניות למרות שבפועל, האוזניות לא מחוברות. כתוצאה מהבעיה אני לא מצליח לשמוע דרך הרמקולים המובנים שבמחשב.אני מעוניין לפתור את הבעיה ע"י החלפת שקע האוזניות אשר "יושב" על כרטיס האם של המחשב. (הדגם של כרטיס האם: LL7A MBASSY HM55/N11MGE2 1G/100L", FRU number: 11012402) שאלתי היא : איך אני יכול להשיג את מחבר שקע האוזניות, באותו דגם בדיוק כפי שקיים אצלי במחשב ? (באיי-ביי יש לא מעט דגמים של הפריט הזה) תודה!

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  21. שלום, החלפתי את הצורב במחשב בSSD כפי שראיתי שהמליצו כאן, זה באמת היה ממש קל. מדובר בSSD מדגם samsung evo 840. לאחר שהוא הורכב למחשב, ביצעתי data migration בעזרת התוכנה של סמסונג וניתן לראות שכל הקבצים עברו לשם. מראש המטרה הייתה להריץ את מערכת ההפעלה מהSSD, אחרי ששכפלתי את הHDD אל הSSD, איך אני בוחר שהSSD יעלה בהפעלה? בBIOS אין אפשרות לבחור בין הכוננים.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by ZenMaster,

Intel Core 2 Dou E6600 (Zalman 9500) Asus P5W DH DLX WD 150GB RAPTOR 10000Rpm Sata Maxtor 250GB 7200Rpm Sata Gskill 2x1GB 4-4-4-12 (PK) Corsair 620W Quadro 3400FX 256Mb 128Bit (Stock cooler) Lian-Li PC-A10 DVDRW NEC and still with my Samsung SyncMaster 172T הגיע זמן להתקדם מפנטיום 3 תודה לכל מי שעזר. [attachment deleted by admin]

• 35 תגובות
    • 3.9k צפיות
  23. Started by MATTAN,

מה המצב אחים שלי אני סוף סוף קונה מחשב חדש ואני רוצה את החלקים הכי טובים שאפשר לקבל בכסף (אין בעיה של כסף ) אני רוצה 2 גיגה של זיכרון ואת המעבד הכי טוב וגם את הלוח הכי טוב ובעתיד גם לאובר קלוק מטורף תודה לכל העוזרים

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. אני רוצה לקנות מחשב חדש לאולפן שלי... נכנסתי לאתר של חנות שנקראת PCPower, המוכרת בתחום הציוד לאולפני אודיו נכנסתי למפרטים שהם מציעים, והנה כמה שורות מהמפרט: לוח אם - בעל צ'יפסט X58 Express זיכרון - 3GB (1024x3) DDR3 1333MHz (Triple-Channel Compatible) התקשרתי לחנות, כדי לברר את שמות היצרנים (והדגמים המדוייקים) של אותם רכיבים שהם מרכיבים במחשבים, ונהדמתי לשמוע את התשובה: "אנחנו לא מוסרים פרטים כאלה, כשתקנה את המחשב תדע". כידוע, ישנן מלא חברות אשר מייצרות לוחות עם צ'יפסט X58 של אינטל (וגם לכל חברה יש מיליון לוחות עם אותו צ'יפסט) , והפרש המחירים יכול להיות מאות שקלים.... כנ"ל לגבי הזיכרון, שבנוסף לכך שלא מצויין שם החברה, גם לא מצויין ה CAS latency - או בקיצור CL (גם…

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  25. lg 130 win xp כבר הגדרתי שיכנס למצב המתנה בלוח הבקרה>> ניהול חשמל ולא עובד

• 2 תגובות
    • 645 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.