עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by HitmanW,

טוב בעצם השאלה היא הכותרת.. אם אפשר להחליף אז האם זה בכל המחשבים? או איך אפשר לדעת באיזה אפשר?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. שלום. יש לי לפטופ מארה"ב. אני משתמש בו בארץ עם מתאם מאעפן, רופף ומפחיד. הייתי רוצה לרכוש כבל אשר מתחבר לשנאי, ובסופו כניסה לשקע ישראלי. מהשנאי יוצאים 3 פינים. אתם בטח כבר מבינים בדיוק על איזה כבל אני מדבר. אשמח לשמוע איך בדיוק קוראים לכבל הזה, והיכן ניתן לרכוש אותו (כמובן, בזול תמיד עדיף). תודה מראש!!!

• 4 תגובות
    • 537 צפיות
  3. Started by hellfire03,

אשמח לדעת איך (אני בטוח שאפשר) להחליף את כונן הדיסקים שיש לי בנייד שלי - dell inspiron 1545 אני ממילא לא משתמש בו והייתי שמח לשים במקומו SSD או עוד HD הבעיה כמובן שהחריץ שלו יותר גדול וכו' האם יש מתאם או משהו כזה שיתאים מה CD ל HD תודה רבה מראש, אריה

• 0 תגובות
    • 928 צפיות
  4. אני מקווה שזה הפורום המתאים לשאלה... לכבוד השדרוג הקרב של המחשב שלי [ASUS N56VZ] לווינדוס 8 חשבתי להחליף את הכונן DVD לכונן SSD שיתן ביצועים טובים יותר [ואת הכונן DVD אהפוך לחיצוני לפעמים הבודדות שמשתמשים בו..] רציתי לדעת מספר דברים. א. האם הביצועים של הוינדוס על כונן SSD טובים משמעותית מאשר על HDD רגיל? [אציין שהכונן SSD שאקנה יהיה זול [משהו בסגנון הזה - http://www.ebay.com/itm/320989595969?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649 או http://www.ebay.com/itm/350649728484?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649 ] ] ב. מה גודל הכונן המומלץ? אפשר להסתפק ב32GB או שעדיף 60-80? ג. ה"תושבת" שמחליפה את הכונן DVD, צריכה להיות מיועדת למחשב [כמו זה - htt…

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  5. Started by speed42,

שלום לכולם, אני מעוניין להחליף את ה HD בלפטופ לכונן SSD. מדובר במחשב מסוג HP PAVILION 15' רק כדי להיות בטוח מה הגודל של ה HD שקיים במחשבים ניידים האם הוא 2.5'? תודה.

• 8 תגובות
    • 3k צפיות
  6. Started by zbeng,

היי, יש לי את samsung np530u4e-s01 כבר שנתיים ואני חושב שלעולם לא ממש נהנתי ממנו.. הוא תמיד היה איטי להחריד ובזמן האחרון זה כבר יותר מדי בשבילי. אני יודע שמותקן לי כרגע כונן SSD בגודל 32 גיגה ואני רוצה להחליף אותו למשהו גדול יותר ובכך להתקין עליו את מערכת ההפעלה. אני מנסה למצוא איזה כונן מותקן לי במחשב כרגע ומה הגודל שלו כדי לקנות משו בגודל זהה ואני לא מצליח למצוא. אני אשמח אם מישהו יכול להגיד לי איזה כונן אני אמור לקנות בשביל שאני אוכל להתקין אותו במחשב שלי וגם אם מישהו יודע איך לעשות את זה. בכללי למישהו יש את המחשב הזה גם כן ויש לו אטיות כמו שאני מרגיש? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  7. שלום, החלטתי שאני קונה מחול את המחשב הבא Processor: Intel Core i7-3667U Processor (4M Cache, up to 3.20 GHz) Operating system: Windows 7 Professional (64 bit)Display type: 14.0" Premium HD+ (1600x900) LED Backlit Display, 720p HD Camera, Mobile Broadband Enabled Base: Intel HD 4000 Graphics in Intel Core i7-3667U Processor with 4GB 1333MHz DDR3L On BoardTotal memory: 4 GB PC3-10600 DDR3L SDRAM 1333MHz SODIMM Memory (1 DIMM) Hard drive: 128GB Solid State Drive, SATA3 שאלתי היא האם אני יוכל להחליף את הכונן SSD 128 בכונן SSD 512 ? וגם שאלה טיפה לא קשורה האם COD MD2 יעלה על המחשב הנ"ל ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Rider,

היי, לאחרונה קניתי לפטופ של SAMSUNG http://www.samsung.com/hk_en/consume...NP700Z5C-S01HK לאחר שהוא היה מאוד איטי ביחס לחומרה שלו (3 דקות לקח לו לעלות) החלטתי לפרמט אותו ולהעביר את מערכת ההפעלה לזיכרון הSSD הזיכרון שקיים לי במחשב מכיל 8GB והמחשב עובד עכשיו מאוד מהר אבל הבעיה היא שאין לי מספיק זיכרון לדברים בסיסיים שצריכים להיות בכונן של מערכת ההפעלה כמו אופיס, אז אני רוצה להחליף לו את כרטיס הזיכרון שלו (SSD) וקיימת טכנולוגיית EXPRESS CACHE שאני רוצה שתישאר גם לאחר החלפת הזיכרון על מה אתם ממליצים להחליף? כשאני מחפש כרטיס, איזה סוג חיבור ועל מה צריך להסתכל כדי שיתאים למחשב שלי? אני מחפש משהו בסביבות 64GB (אם יש דגמים ספיציפיים שניתן להחליף אני אשמח אם תשאירו פ…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by wombat,

יש ברשותי DELL Latitude E6430 וחשבתי לקנות את: http://www.ebay.com/itm/SATA-2nd-HDD-Hard-Drive-Caddy-9-5mm-Universal-Dual-boot-function-G9-/161289348864?pt=US_Drive_Bay_Caddies&hash=item258d982700 (הגובה צריך להתאים) ראיתי שאפשר לפרק את המנגנון נעילה מהכונן האופטי הקיים ולחבר אותו ל caddy, אך לא ראיתי איך עושים את זה. הסברים/מדריכים? יש מקומות בארץ שמוכרים caddy כאלו במחיר סביר?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by astralon,

האם ישנה אופצייה להוציא ממחשב קיים את הכונן האופטי שלו (DVDRW) ובמקום לשים יציאות USB-3 או ExpressCard?

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  11. Started by ירוחם לונג,

[TABLE=class: tborder vbseo_like_postbit, width: 100%, align: center] [TR] [TD=class: alt1]שלום לכולכם. אני עוסק בגרפיקה מקצועית, כלומר הדמיות וכו', לכן אני צריך מחשב חזק ומהיר, קניתי מחשב HP ואני רוצה להחליף לו את הכונן לSSD. וראיתי שיש כמה עוביים שונים של SSD ואני לא יודע איזה מהם אני צריך, אני מקווה שתוכלו לעזור לי לפי הדגם של המחשב. Brand: HP Product Line: envy 15t quad Model: 15t-j100 לינק למחשב: http://www.ebay.com/itm/151385446912 מקווה מאוד שתוכלו לעזור לי. [/TD] [/TR] [TR] [TD=class: alt2] [/TD] [TD=class: alt1, align: left][/TD] [/TR] [/TABLE]

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. היי, אני שואל בשביל ידידה... יש לה לאפטופ בלי כונן דיסקים, אז התקנת הווינדוס נמצא אצלה בסוג של חוצץ, ואז היא יכולה לפרמט בקלות. היא שואלת אם אפשר להעביר את המידע הזה לכונן חדש - גדול יותר (היא רוצה טרה, אני לא יודע כמה הגודל הנוכחי שלה... חושב 500 או משהו). ככה שההגדרות יהיו זהות (כשלוחצים F8 זה מעלה את ההתקנה של הווינדוס לפירמוט)... זה בערך מה שהבנתי ממנה...

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. היי ראיתי מודעה בטריידזון על Intel® WiFi Link 5300 השאלה היא האם הוא יתאים לנייד שלי? או שאי אפשר בכלל להחליף? בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 949 צפיות
  14. Started by איציק כהן,

יש לי dell inspiron 3520 עם מעבד i3 ו2.5 מהירות אבל יש לו כרטיס מסך של אינטל שאני רוצה להחליף יש מצב כזה?כי בד"כ זה לא כ"כ פשוט בנייד אבל אמרו לי שבדל זה יותר אפשרי וגם שאני מחליף מאינטל לnvidia אפשרי?וא"כ אפשר בבקשה שם של חנות או משהו כזה?

15. Started by Maor Herold,

שלום רב לכולם, יש ברשותי את המערכת הבאה INTEL CORE i5 S1155 2500K 3.3Ghz ASROCK FATAL1TY P67 PROFESSIONAL G.SKILL "XL" 8192MB (4096MBX2) DDR3 CL9 - RIPJAWS-X LG DVDRW GH-22NS90 X22 - BLACK - 4716 SATA - COOLERMASTER HAF 922 w/o PSU ADATA SSD S510 SATA3 2.5" 120GB ANTEC 750W HCG-750 SEAGATE 2TB SATA3 HIS 6950 IceQ X 2GB GDDR5 8551 HDMI/2xDVI/2xMini DP SCYTHE NINJA III עכשיו השאלה היא האם אני יכול לשדרג לאחד מהכרטיסים בסגנון GeForce® GTX 1070 WINDFORCE OC 8G, אני ראיתי אותו אצל חברה שלי אז יכול להיות שאני אקבל אותו, אז מה אתם אומרים יש אפשרות שהוא יע…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by langa,

שלום ברצוני לשאול אתכם הבינים. האם אפשר לשדרג את הכרטיס מסך המובנה intel x3100 בכרטיס מסך רציני? היכן מוכרים כרטיסים למחשבים ניידים והאם זה פשוט להתקין זאת? זה כמו להתקין כרטיס במחשב רגיל? תודה ערן

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  17. Started by chiff,

קניתי לפני שנתיים מחשב AlienWare בארה"ב המפרט לא כל כך חשוב חוץ מזה שהוא בעל כרטיס מסך nvidia 8600m איפשהו לאורך הדרך נשרף הכרטיס מסך או הלך מסיבות אחרות והמחשב עובד עכשיו עם הכרטיס מסך מובנה על הלוח אם, מצב זה לא היה בעייתי אלה שלאחרונה נקנתה טלביזיה חדשה ואני חייב יציאת HDMI מתפקדת במחשב.... השאלה שלי היא אם מישהו יודע אם מוכרים בארץ איפשהו כרטיסי מסך רק לנייד? ואם לא מה האופציות? לקנות ב EBAY? תודה מראש לכל העוזרים... דרך אגב אם מישהו מוכר כרטיס יד שניה אני מעוניין כל עוד יש לו HDMI..

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. לחבר שלי יש את המחשב הנייד הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_2067_2797&products_id=25539 האם יש אפשרות להחליף בו את הכרטיס מסך המובנה? אם כן לאיזה כרטיס מסך אתם ממליצים להחליף?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  19. האים אני יכול לשדרג בכרטיס hd7770 במחשב הזה במקום הקיים צירפתי תמונה מקוה שזה יעזור . הספק הנוכחי הוא 350 wat אשמח לעזרה מהמבנים שבינכם הנה המפרט Part Number:0884116030072 [h=2]General[/h] Desktop type Budget desktop system, Small-form-factor PC Packaged Quantity 1.0 Platform Technology Intel vPro Technology Type Personal computer Recommended Use Corporate business, Small business Product Form Factor Small form factor Built-in Devices Speaker Embedded Security Trusted Platform Module (TPM 1.2) Security Chip Localization English / United States [h=2]Processor / Chipset[/h] Type Intel Core 2 Duo E8400 / …

• 0 תגובות
    • 865 צפיות
  20. שלום לכולם אני עורך וידאו כבר כמה שנים יש לי מחשב עם 8 ג'גה זיכרון ומעבד 2Quad Q9400 2.66Ghs כרטיס מסך ATI4800 עם 1 ג'גה זיכרון המחשב עובד מצויין עם וידאו SD אבל כאשר אני עובד עם וידאו HD הוא נתקע השאלה שלי היא, אם אני אחליף את הכרטיס מסך ל - EVGA NVIDIA GeForce 640GT 4GB DDR3 אתם חושבים שהמחשב יוכל לסחוב וידאו HD או שאין לי בררב אלא לקנות מחשב חדש? תודה רבה מראש

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by michaelr,

יש לי מחשב נייד COMPAQ CQ61 (אם אני לא טועה COMPAQ זה HP במידה כזו או אחרת) בכל מקרה רציתי לדעת אם יש לי אפשרות לשדרג את הכרטיס מסך למשהו חזק יותר. או שאיאפשר?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. יש לי כרטיס מסך שהפסיק לעבוד: GigaByte 8800GTS 512MB ראיתי כאן באתר, במכירה של מוצרי יד שנייה את הכרטיס הבא: http://tradezone.co.il/showproduct.php/product/20086/cat/34 אני לא מצליח למצוא פירוט על הכרטיס הנ"ל, הייתי רוצה חוות דעת, מה ההבדל בביצועים (משחקי מחשב)? אני מוגבל בכסף, הקצבתי לעצמי מקסימום 350 ש"ח לכרטיס מסך. זה המפרט: מעבד: INTEL CORE 2 DUO E6750 2.66GHZ 4G 1333MHZ לוח אם: GIGABYTE GA-P35C-DS3 זיכרון פנימי: 4GB DDR2 800 KINGSTONE --- אם יש לכם הצעות לכרטיסים לא משומשים שיחליפו את מקומו של ה - 8800GTS היקר שלי, אשמח לשמוע. תודה חבר'ה

• 4 תגובות
    • 716 צפיות
  23. Started by GGGG,

היי יש לי מחשב hp pavilion 15 e051se במחשב יש כרטיס רשת שהגיע עם המחשב ralink rt 2390 הכרטיס לא תומך בdoual band ולא קולט 5ghz האם החלפת כרטיס רשת למחשב היא תהליך פשוט? (האם פשוט צריך להחליף את הכרטיס וזהו... כמו בram) האם 7265ac יתמוך במחשב שלי?? (או 7260ac) האם הכרטיס הזה ישפר את איכות קליטת האינטרנט בהשוואה לכרטיס הקיים (המחשב מתנתק יחסית הרבה מהאינטרנט ואיכות הקליטה לא ממש טובה) כמה אמור לעלות כרטיס רשת? תודה מראש:-)

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. שלום יש לי DELL INSPIRON 1545 וכבר כמה שנים שהאינטרנט האלחוטי לא עובר את ה 1.5-2 MB, כלומר כשאני מוריד משהו המהירות היא מקסימות 150KB בלחץ למרות שיש לי 30 MB אינטרנט. כשאני מחבר את המחשב ישירות עם כבל המהירות תקינה, רק ה WIFI הוא הבעייתי אז אני רוצה להחליף את הכרטיס רשת האלחוטי, אני פשוט לא יודע מה בדיוק אני צריך- האם כל כרטיס רשת אלחוטי למחשב נייד יתאים? מה הטווח מחירים? אני לא רוצה משהו חיצוני כמו USB, אלא פשוט כרטיס קטן להחליף את הקיים וזה הכל. תודה

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. שלום לכולם, האם הכרטיס intel wifi link 5100 נתמך במחשב נייד מסוג HP Pavilion dv6-3060ej מצורפת תמונה של הכרטיס הנוכחי שיש לי במחשב, על פניו הכרטיס החדש נראה ארוך יותר. האם המידה שיש לי במחשב היא לא MINI PCI? אלא HALF MINI PCI ? תודה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 685 צפיות

דיונים חדשים בפורומים