עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. ההבדל המשמעותי בין דואל קור לבין קונרו במחשב PC הוא אותו הבדל גם בניידים?

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. שלום רב, הייתי שמח אם מישהו היה יכול לשפוך קצת יותר אור על התמונה, אני מחפש מחשב נייד, שיהיה חזק, בעבר הסתכלתי על מעבדי p8600, היום שכבר ה-i3 \ i5 בחוץ, השוק השתנה, אין צורך בכרטיס מסך (?) מעבדים חזקים וחסכוניים יותר מסדרת ה-P, הבנתי שמעבדי ה-i "נחים" כשהם לא בשימוש, מה שנותן חיי סוללה ארוכים יותר, כנ"ל כ.המסך המובנה בהם, זה נכון? בכללי, לבנאדם שמחפש מחשב חזק, לעבודה אינטרנטית אינטנסיבית מאוד (עבודה עם 2 דפדפנים וכ10-12 טאבים פתוחים במקביל) עם 3-4 תוכנות שרצות ברקע וגוזלות זיכרון יקר, מה עדיף? איזה מה-i? או אולי להשאר עם ה-P? בניגוד חשוב לי מאוד שהמחשב יחזיק לפחות 5-6 שעות עבודה עם מסך 15.4 או 15.6 (הייתי שמח אם מישהו גם היה מסביר על ההבדלים בין הגדלים הללו), ועדיין אני ל…

• 9 תגובות
    • 14.3k צפיות
  3. Started by dor sas,

שלום 1. אני מעוניין לדעת האם יש עוד הבדלים בין asus g73jh a2 לבין asus g73jh rbbx05 (הדגם הזה מ bestbuy) ההבדלים ששמתי לב עליהם הם: א. דיסק קשיח (1000gb ל a2 ו500gb לrbbx05) ב. זיכרון ראם (8gb לa2 ו6gb לrbbx05) 2. האחריות של המחשבים תקפות בארץ? 3. מבחינה חיצונית (כלומר לא המפרט חח) המחשב נראה אותו הדבר? (נראה לי שכן אבל בכל זאת ) 4. האם ל דגם rbbx05 יש בעיות או משהו (למשל התחממות או משהו ) תודה לכם

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by galigola,

בשעה טובה הגיע לי היום המחשב. מה אתם אומרים ע המפרט: AMD Athlon XP 2700+ (333 Mhz) Tray CPU-NIS 2,272.76 Gigabyte GA-7VAXP Ultra KT400 Motherboard (AGPx8,S.ATA,5.1 Sound,LAN,RAID ATA133,IEEE1394,USB 2)-NIS 765.84 Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD -NIS 697.93 CORSAIR DDR-RAM 256MB 3200 CAS2 Memory X 2-NIS 1400 Gigabyte RADEON 9700 Pro 128MB DDR Retail VideoCard-NIS 2,012.90 Creative AUDIGY 2 Retail Sound Card-NIS 838.58 Logitech Z-560 TNX/400W 4.1 Speaker System -NIS 1,880.21 CD-ROM LG x 52 -NIS 140.14 Lite-On 52/24/52 Black Retail CD-RW-NIS 505.06 Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive -NIS 56.31 Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BLACK Front U…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. כותרת.. המחשב עלה 2500 ש"ח מפרט בתמונה מצורפת. עבר לפה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=463288.0 [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  6. כרגע המפרט שלי הוא מה שכתוב בצד ליד הפרופיל שלי מעבד 1800 AMD פאלומינו זיכרון 256 מ"ב קורסאייר XMS PC3000 וכרטיס מסך ABIT TI4200 עם 64 מגה זיכרון. המקסימום שהצלחתי לסחוט מהמכונה הזו הוא 10,900 נקודות ב 3DMARK 2001SE. הזמנתי מניו-אג חלקים חדשים שיעזרו לי עם FarCry, PainKiller, UT2004 מעבד - AMD MOBILE 2500 266fsb זיכרון - עוד סטיק של 512 מגה, הפעם PC3200 והפנינה - Sapphire ATI 9800 pro כל הסיפור עלה 384.5 $ שזה שווה ערך לאותו יום ל 1734 ש"ח. אין TAX, המשלוח חינם (בתוך ארה"ב), ואפילו קיבלתי חולצה מתנה ... יש לציין שביצעתי זאת אך ורק מאחר שהתאפשר לי לשלוח אותה לבן דודי שמגיע בפסח לביקור ... :'( צירפתי תמונה של ההזמנה (המחירים לא ממש מעודכנים)

• 35 תגובות
    • 4.3k צפיות
  7. Started by AzurA,

[table][tr] [td]Intel Core i7 3930K / 2011 Box - no fan[/td][/tr][/table] ASUS RAMPAGE 4 EXTREME Seasonic PSU 620W A.PFC Modular 80+ Retail DVDRW PIONEER DVR-S19LBK x24 Black SATA[table][tr] [td]Scythe Cooler MUGEN 3 Rev B [table][tr] [td]Microsoft Keyboard Natural 4000 Retail [table][tr] [td]Microsoft Mouse Comfort 4500 Retail [table][tr] [td]AGESTAR Dock Station 2.5"/3.5" Card Reader USB3.0 [table][tr] [td]Cable SATA II 90-180 Degree 50cm [table][tr] [td]Arctic Silver 5 3.5g Tube[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table] לגבי זכרונות ו SSD אני לא סגור בכלל זכרונות אני בטוח ילך על 2133, השאלה היא של איזו חברה כרגע מה שיש …

8. Started by skuki1,

שלום! מצטער שאני שואל הרבה פעמים, אבל אני רוצה לוודאות שאני קונה את ההכי טוב שאפשר להוציא. לבסוף הוחלט שאני קונה מלוג'יק PC. התקציב הוא 3800 שקל, אודה לכם אם תגידו לי איזה מפרט הכי טוב או שתבנו לי אחד חדש (פוטושופ וקצת משחקים, 160 ג'יגה וג'יגה זיכרון חובה)

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  9. אני מעוניין לקנות מחשב נייד "15.6, שמיועד למסמכי אופיס ושימוש חובבני ב-Photoshop ו-Illustrator. ראיתי מחשב של ASUS, דגם K55A-1BSX-PB-R עם מסך LED 15.6'' HD, מעבד Intel Core i5-3210M, דיסק קשיח בנפח 500GB, זיכרון 4GB, ומערכת הפעלה Windows 8 Home Premium 64 Bi. ב-2000 ש"ח (מחודש עם אחריות) (ניתן לראות את כל הפרטים בקישור: http://group-e.buy2.co.il/group-e/DailyDeal/Offer/35372fd5-9d0c-4e21-9f57-61db6047cdb7) זה אמור להספיק או שאני צריך משהו יותר חזק? ולגבי המחיר, הוא סביר? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  10. Started by omery000,

אני מתכנן לעבור למארז mITX ויש כמה חלקים במחשב שאני מתכנן למכור, נתתי הערכה גסה לחלקים ותתקנו אם צריך. כרטיסי מסך ( gigabyte gtx560ti SLI (gv-n560oc-1gi לוח אם gigabyte z68x-ud4-b3 קירור noctua nh-D14 מארז Coolermaster haf X חשבתי על 1400~ לכרטיסי מסך 300~ על הלוח אם 200~ על הקירור 500~ על המארז סה"כ 2400 שח ההערכה שלי ריאלית? אם לא אשמח אם תרשמו מחיר לכל חלק בנפרד! תודה וסופ"ש מצוין ורטוב לכולם

• 7 תגובות
    • 61.6k צפיות
  11. Started by eliXir,

אני מחפש לקנות לפטופ חדש (טווח מחירים עד 4000 ש"ח), ואני לא יכול שלא להרגיש שמה שמוכרים לנו פה בארץ היא סחורה סוג ב' עם מחיר מופרז. 90 אחוז מהלפטופים שאני עובר עליהם באתרים ישראלים ומחפש עליהם מידע בגוגל, או שאני לא מוצא את הדגם בכלל, או שאני מוצא את הדגם רק באיזה אתרים נידחים בשפה שאיננה אנגלית. נדיר שאני מוצא בדיוק את הלפטופ שחיפשתי באתרים הראשונים באתרים מרכזיים בחו"ל, עם סיקור וביקורות כמו שצריך. ואני לא מדבר אפילו על החיפוש המלא עם המודל במיליון אותיות ומספרים שבד"כ מתווסף לדגם בכותרת. אתם יודעים על מה אני מדבר? יש אמת או זה רק אני?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. אני מנסה לקנות מחשב שיש מעבד 5900 - הוא במחיר מופקע ואין לוח אם , נגמר SSD סמסונג 980 , ואין 3080 שאין מעבד , יש לוח אם , יש במחיר טוב סמסונג 980 , ואין 3080 2020 הרגה את כל ההשקות למוצרים פשוט לא להאמין יצרנים משקיעים סכומי עתק על השקות , בניית מוצרים ואין , ראו אפליקציה למוצרים חדשים שמגיעים למלאי This App notifies you when PS5 and RTX 3080 are in stock! | Goddit לפי חוסר במוצרים צריך לחכות לאינטל שעושה סימנים של השקה של מעבד חדש אולי זה יביא לתחרות ומלאים

13. Started by Froze,

אהלן אני רוצה לקנות מחשב נייד קטן (אולטרה נייד אם אני לא טועה), אלה עם מסך 10". אני מתלבט בין כמה דגמים שהוצעו לי: סמסונג: N 150 DELL Inspiron 1012BK45 ACER Aspire One AO532h TOSHIBA NB-200-10Z כל הדגמים הנ"ל הוצעו לי במחיר של 1700-1800, כך שזהו התקציב. אבל אם יש הצעות לדגמים אחרים, במחירים זולים יותר, אשמח. השימושים העיקריים הם אינטרנט וכתיבת מסמכים. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 969 צפיות
  14. Started by avishem,

חברים יקרים שלום, לאחר תקופה של חיפושים וציפיה בארה"ב, הוא הגיע והוא ענק (תזכורת במה מדובר). למעט החלפת כונן אחד ב-SSD והתקנת מערכת הפעלה עוד לא עשיתי דבר. מצ"ב מדד חווית Win7. תודה לכל העוזרים בבחירה. שנה טובה, סיקור מפורט בשבועות הקרובים אחרי שאני יעבוד איתו קצת. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. כמו בכותרת - ממש מפגר הוא רק חופר - המאוורר בלפטופ הממהר אותי הוא מערער כשמרעיש ומטרטר - אני חושב שזה המאוורר באיזשהו שלב המאוורר של הלפטופ שלי מתחיל לעבוד - אבל במקום רעש נשיפה רגיל הוא משמיע צרצורים שמטריפים לי את השכל. מה עושים??? תודה מראש רון.

• 4 תגובות
    • 790 צפיות
  16. Started by vald95,

החלטתי לפתוח אשכול כזה, יש כמה נושאים... גיימינג קל,עד 2000 ש"ח. גיימינג כבד-אם oc או בלי,3000-5000 ש"ח (בלי מסך) עריכה גראפית \עריכת מוזיקה,4000 ש"ח (בערך,תלוי מה עורכים וכו'). עבודה משרדית,1500-2000 ש"ח (לא דרושים כ.מ ומעבד חזקים וכו'). ובקיצור לכל נושא המנהלים ומכיני המפרטים הטובים יכינו מפרט שיהיה הכי טוב לנושא אחד. כמובן התקציבים המוזכרים למעלה יקלו על הגולשים בפורום שמעוניינים לקנות מחשב. אז ככה אני הכנתי מפרט לגיימינג כבד +oc . מעבד Intel Core 2 Duo E8500 Box ¤1075 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8500 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3 ¤567 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39472 כונן קשיח Westren Digital WD5000AACS 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤333…

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  17. חברי הפורום היקרים, בשעה טובה ומוצלחת, עודכנה מערכת המפרטים המומלצים של האתר! זאת לאחר חוסר עידכון במשך החצי השנה האחרונה עקב ניסעתי לחופשה בדרום אמריקה, ובעיות עם המערכת לאחרונה - עמכם הסליחה על העיקוב! למי שלא יצא להכיר את המפרטים לפני כן, מומלץ בחום לבדוק את המערכת, אשר אמורה לחסוך לכם הרבה עבודה, הקלדה, ודמעות! המפרטים במערכת נועדו על מנת לענות באופן מיידי על הצורך במפרטים עדכניים בתקציבים שונים ולמען צרכים מגוונים. כעת כאשר החבר/הדוד/הסבתא אומרים לכם שהם רוצים לקנות מחשב חדש, תפנו אותם למערכת המפרטים, ושישברו את הראש בעצמם! ;D כמובן שכל המערכות עברו שינוי מסיבי עקב הפרשי המחירים לאחר תקופה כה ארוכה, והגעתם של הרבה מוצרים חדשים ומעניינים. נוספו מספר מערכות…

• 41 תגובות
    • 6.9k צפיות
  18. שלום, הודעה זו מופנית לכל מי שמתכנן להרכיב בעצמו מחשב, מבוסס מעבד AMD Ryzen מסדרה 3000 החדשה, בשילוב לוח עם צ'יפסט 4xx ( או סדרה 3xx) שאמורים לתמוך במעבדים החדשים. מי שבוחר לקבל מחשב מורכב זה לא רלוונטי, כי המעבדה תבצע את מה שמתואר בהמשך. רכשתי השבוע לוח ASUS TUF B450M-PLUS GAMING עם מעבד Ryzen 3700X דרך חנות האינטרנט של אחת החנויות למחשבים. לאחר שהרכבתי בעצמי את החלקים והדלקתי את המחשב לא הופיעה כלל תצוגה במסך. בד"כ זה אופייני למצב שיש בעיה במעבד. ווידאתי שהתקנתי את המעבד נכון וכל הפינים תקינים. זה גרם לי לחשוב שגרסת ה-BIOS איננה עדכנית ולא מזהה את המעבד. חיפשתי באינטרנט איזכור לבעיה ומצאתי פוסטים במס' פורומים מהשב…

19. תופעה ששמתי לב אליה בפורום, היא שמשתמשים פה נוהגים להתייחס רק למפרט הטכני של מחשב נייד מסויים, ושום דבר מעבר לזה. למשל: משתמש פותח אשכול ומבקש שימליצו לו על מחשב נייד במחיר מסויים רוב התגובות שהוא יקבל הן ממשתמשים צעירים יחסית (14-15) שיתנו לו מידע מאוד לא מקצועי, וימליצו לו על מחשב מסויים רק בגלל המפרט הטכני שלו אין להם שום מושג לגבי המחשב, ואפילו אם הוא מחשב נוראי עם המון בעיות ומגרעות הם ימליצו, כי הם יודעים רק על המפרט הטכני. תצאו מזה, מחשב נייד טוב הוא לא מחשב בעל מפרט טוב. יש המון פרמטרים שהם הרבה יותר חשובים ממפרט טכני (לדוגמא: נוחות המקלדת, איכות המסך, איכות החלקים, השירות שניתן בארץ וכו' וכו'...) לתשומת לבכם (אני אישית ראיתי פה משתמשים שהציעו מחשבים ניי…

• 13 תגובות
    • 2.7k צפיות
  20. לצערינו, בשל מספר מקרי הונאה ושימוש לרעה של גולשים, החנות PC 100 סגרה את שעריה. עם זאת, לקוחות עם תקלה במוצר שנמצא עדיין באחריות מוזמנים לפנות אלינו ל-pc100support@gmail.com או לאתר http://pc100.bravehost.com ונשמח לעזור להם. למנהל הפורום: אל נא תמחק הודעה זו, אין זו הודעה פרסומית ואין לה ערך מכירתי מבחינתנו מאחר והחנות נסגרה. הודעה זו נועדה ליידע לקוחות שרבים מהם חברי הפורום הנ"ל לגבי דרכים ליצירת קשר עימנו ולכן יש לה ערך רב לחברי הפורום.

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  21. Started by blueeye,

היום הייתי ב FOXPC.. ואחרי מחשבות רבות הזמנתי את המחשב הזה: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1413 הוא מגיע עם קירור למעבד של ZERO THERM.. וגם הוספתי לו עוד מאוורר אחד.. http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1364 מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  22. שלום לכולם לאחרונה, הגיעו אלינו דווחים על שתי תופעות חמורות שפוגעות במשתמשי הפורום ובגולשיו, באמינותו של הפורום ובתדמיתו כאתר ישר ומקצועי, ולא ממש עוזרות לאף אחד בטווח הארוך חוץ מלבעלי חנויות המחשבים המדוברות: 1) טובות הנאה שמקבלים גולשים מסויימים מחנויות, תמורת המלצות על מוצרים מהחנות. לא מדובר רק בתשלומים, אלא גם בהנחות ו"מתנות" סמליות, הניתנות ל"יועצים" התמימים "לאות הערכה". שימו לב, שדין הנחה או מתנה היא כדין תשלום. הפיתוי לקבל את ההטבות יכול להיות משמעותי, ויכול לגרום להמלצה על מוצרים מחנות מסויימת גם אם אינם כדאיים. המשמעות ברורה. 2) הודעות פרטיות מבעלי עניין הקשורות למכירות (כמו, "תבוא אלינו ותקבל את המוצר זול יותר") שאסורות על פי חוקי הפורום. אם מישהו מקבל הו…

• 0 תגובות
    • 16.4k צפיות
  23. Started by Psy,

אחרי החלפת הארדיסק לנייד. ההארדיסק הקודם שבק חיים, החלפתי הארדיסק, שמתי את הג'אמפר אותו דבר כמו בהארדיסק הישן עשיתי להארדיסק CHECK בביוס, עובד בסדר גמור לפי הבדיקה. מה יכולה להיות עוד הבעיה ?

• 9 תגובות
    • 846 צפיות
  24. Started by Reality,

שלום, לאחרונה המחשב עושה כל מיני בעיות ואני כל הזמן מקבל הודעת שגיאה במסך כחול שבו רשום: Dumping Physical Memory, ויש מין מספרים כאלו שרצים עד שרשום Dumping Physical Memory... Complete והמחשב פשוט נכבה. אני מפרסם את זה פה כי אני חושב שהבעיה היא בזכרונות.. חוץ מהודעת השגיאה המחשב עושה כל מיני בעיות כמו - 1) לעתים קרובות אחרי שאני מדליק אותו הוא פשוט נתקע, ז"א המסך עדיין פועל, רואים את שולחן העבודה, אבל המחשב לא מגיב, העכבר לא זז וכו'. 2) המחשב עושה ריסטרט לבד 3) הוא יחסית איטי משהיה פעם 4) קורה לפעמים שהמסך והעכבר כאילו מתנתקים מהמחשב, מה זאת אומרת? המחשב עצמו פועל, אך המסך כאילו מנותק מהמחשב, וגם האור בעכבר נכבה, ז"א כאילו הם לא מחוברים בכלל. אשמח אם מישהו יודע אולי האם…

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  25. שלום אני מנסה ליצור באמצעות הRESCUE & RECOVERY דיסק לשחזור המערכת. המערכת לא מצליחה ליצור אותו. אני מקבל את ההודעה הזו "an internal error has caused this process to fail" יש לציין שבדקתי את הגדרות הביוס,כל התוכנות והחומרה במחשב מעודכנות,וניסיתי גם עם CD וגם עם DVD ובכל פעם אותה הודעה. כמו כן אני מודע לכך שאפשר ליצור את המדיה רק פעם אחת,ואף פעם לא יצרתי כזו תודה מראש

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.