ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,351 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם שאלה קצת פילוסופית שקודמת לרכישת מחשב חדש (נייח או נייד): נאמר שנתונים שני מחשבים, האחד נייח והשני נייד, עם חומרה דומה או זהה. מהם ההבדלים ביניהם מבחינת ביצועים, אמינות, מחיר וכו'? יש היום מחשבי גיימינג עם חומרה היסטרית שדומה מאד למחשבים נייחים. למעט היתרונות ה"ניידים" במחשב נייד שכולל למעשה את כל המערכת (מסך, מקלדת ועכבר, סאונד וכו'), האם יש יתרונות נוספים? תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 4.8k צפיות
- 1 follower
-
-
נתקלתי במחשבים הללו : אולי מישהו יכול להסביר את ההבדלים בין הפלטפורמות השונות? מזה ה - ATI RC410ME? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=184&CatCode=113 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=250&CatCode=132
-
- 5 תגובות
- 774 צפיות
-
-
מה ההבדל בין הדגם E5420 ל- VOSTRO 3450 ? מלבד כרטיס המסך החיצוני דווקא במחשב הזול, אני לא מצליח למצוא את ההבדלים בין המפרטים שלהם...
-
- 3 תגובות
- 957 צפיות
-
-
http://www.memory4less.co.il/pl_product~A7K05UT~54~0.htm?x=1 http://www.memory4less.co.il/pl_product~LJ518UT2~54~0.htm?x=1 אני חושב ששני המחשבים זהים אחד לאחד בנתונים אז מה ההבדל ביניהם? והאם הסמסונג הזהhttp://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8448 עדיף עליהם? תודה.
-
- 4 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום !! רציתי לדעת מה ההבדלים, ומי עדיף, בין שני המחשבים הללו של HP. זה : HP dv5269ea http://www.ctm.co.il/product.asp?id=588 או זה: HP Dv6160 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=2151&scat=320&tcat= מה ההבדלים ?? כי הם נראים מאד דומים במפרט... ואם יש מחשב שיהיה יותר טוב בתקציב הזה אז אני אשמח לקבל הצעות. !! תודה רבה לעוזרים :xyxthumbs:
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, היום כבר ניתן למצוא דגמים של מחשבים ניידים במחירים של 4500-5500 במפרט לא רע בכלל למי שלא מחפש תמיכה למשחקים ועבודה של שעות ארוכות ללא חיבור למתח חיצוני. למעשה כל הפרסומים של מחשבים ניידים לא מפרסמים את המפרט של המסך של המחשב הדבר היחיד שנראה יהיה 15 אינץ TFT וכאלו. אבל למעשה אני מאמין שיש הבדלים גדולים בין המסכים (ואולי אני טועה), הרי אנחנו קונים מחשב שלם ולא רק מעבד וצורב, חשוב גם לבדוק את איכות המסך עצמו, זמן תגובה, בהירות ניגודיות וכדומה, מישהו יכול לפרט קצת על ההבדלים הנפוצים במחשבים כלומר מה בדרך כלל דומה בהם, מה דרך כלל שונה בהם וכדומה? אני יודע שניתן להכנס לאתרי יצרן מן הסתם ולהשוות אבל האםיש מקום מרוכז שניתן להשוות בין המסכים באתרים שאני מכיר בסך הכל יש את …
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
ראיתי מספר מחשבים עם: Intel® Centrino® Wireless-N 1030 network connection with Intel WiDi Technology רציתי להבין מה זה אומר לעומת כל מחשב רגיל עם: 802.11b/g/n האם זה הבדל משמעותי? הם לא יתחברו לאותן רשתות? דבר שני, כמה משמעותי ההבדל בין b/g ל- b/g/n קראתי שזה טווח ומהירות גבוהה יותר, אבל האם כאשר אני בבית ברשת שלי זה ממש משמעותי? תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
הי, אני מתלבט בין שני דגמים של לנובו: u310 ו- e330 כאשר בשני המקרים אני מעוניין במעבד i5 ו-4 ג'גה-בייט ראמ (לפחות) אני רוצה להבין במה מתבטא ההבדל העיקרי בין המחשבים? האולטרבוק זול יותר מהאדג', ואני לא מבין איפה בא ההפרש הזה לידי ביטוי במוצר עצמו.. דברים שחשובים לי (פרט למעבד וראמ) הם איכות המסך ובלאי נמוך של המארז עצמו (שלא יראה כמו צעצוע משופשף אחרי שנה של שימוש) תודה
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה קניתי מסך חיצוני חדש וחיברתי אותו ללפ-טופ. המסך עובד מצויין חוץ מתופעה ממש ממש מוזרה. כשאני מנסה להציג סרטים, המסך מתחיל להבהב- נהייה יותר כהה, מתבהר לו וככה ממשיך לשחק עם הבהירות. מה שמוזר זה שזה לא רק הסרט עצמו אלא גם כל האזור למטה- איפה שהפליי, סטופ וכל המקשים, ואפילו שורת החלונות של ה windows בתחתית המסך. הכל מהבהב ביחד עם הסרט. ניסיתי להציג סרטים בתוכנות שונות- אין הבדל. נראה לכם שהבעיה היא במסך? החלפתי גם כבל ועדין לא השתפר. חשוב להגיד שכשאני לא מציג סרטים אין בעיה. הכל פועל בסדר. אין בעיה של צבעים.
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
היי מקודם פתחתי שרשור בפורום הלא נכון... אני פונה לפורום כי קיבלתי יותר מדי תשובות סותרות לאחרונה, מקווה שמישהו יוכל להסביר לי את העניין אחת ולתמיד. לפני 3 ימים רכשתי מחשב נייד חדש מסוג DELL 1558. (המחשב נקנה ישירות מדל) לצערי ברגע שחיברתי את המחשב לספק הכוח, הספק קיצר את עצמו ומת. מוזר אה?? בכל מקרה דל החליפו לי אותו בספק חדש שעובד. השאלה שלי היא כזו: בשביל לבדוק שהתקלה אכן הייתה בספק נאלצתי להדליק את המחשב החדש לחצי שעה בערך, לפי בקשתו של טכנאי דל שהיה איתי על הקו, בתוך האריזה של המחשב כתוב לא להפעיל את המחשב בפעם הראשונה ללא הספק ולהטעין קודם את הבטרייה למשך 12 שעות, אולם כששאלתי את טכנאי דל על זה - הוא אמר לי דווקא להיפך: להשאיר את המחשב דלוק עד שהבטרייה מתרוקנת ל2% ו…
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כל מי שמכיר את המחשב בקישור הבא: http://www.p1000.co.il/p1000/hot_sale_product.asp?g_id=11759078 אנא שישלח לי תגובה האם יש יציאה של S-Video ושל קומפוזיט במארז הזה? כי במפרט שלו לא ציינו זאת. תודה מראש.
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם יציאות ה - usb הקיימות בדגם שציינתי הם usb2? והאם יש בו יציאות ?esata
-
- 4 תגובות
- 559 צפיות
-
-
כבר חודש שאני מסתובב בין ספקים/משווקים וחנויות המציעים למכירה את ה Dell Inspiron 6400 ונתקל בבלבול רב הנוגע למפרט הטכני מצד החנויות. להלן כמה הבהרות חשובות בקשר למפרט הטכני: 1. בארץ נכון להיום אין אף ספק או חנות המוכרים את ה6400 בעל מסך קריסטלי (מה שנקרא טכנולוגית TRUELIFE), גם אלה שפרסמו שהם מוכרים עם מסך קריסטלי ברגע שנסעתי לחנות לבדוק הסתבר שהמסך הוא מסך מט רגיל קטסטרופלי. 2. מהירות השעון של הזיכרון DDR2 הינה 533MHZ בלבד!! עפ"י התקשרות רישמית עם DELL ארה"ב אין אפשרות לקבל את ה6400 עם DDR2 667MHZ ולא יעזור כלום, הרבה חנויות פשוט מפרסמות מידע שגוי בנושא וגם את זה נוכחתי לראות במו עיני, 3 חנויות שהגעתי אליהן לסגור עסקה וטענו שמהירות השעון 667 לאחר בדיקה בביוס התגלה שהז…
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המפרט שהציעו לי כאן בפורומים הגיע ל2990 ש"ח, בTMS כתוב מחשב חדש מעל 3000 ש"ח ואני אקבל את ההנחות של חלק מהרכיבים(קירור למעבד,מארז,כרטיס מסך) ובנוסף רשום "הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח". א)האם אני אצטרך לעבור את ה3000 ש"ח בכדי לקבל את ההנחות בTMS? ב)איך הם יודעים אם אני רשום כמשתמש בפורום(איזה פורום מדובר?hwzone או להתחבר לאתר TMS??) והאם זה באמת מקנה לי הרכבה חינם? תודה מראש לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 980 צפיות
-
-
קיבלתי מפרט מחשב AMD דומה מאד למה שהוצג כאן היום. ההבדלים הם: מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE 940 1 940. לי הוצע לי 3200 . האם זה משמעותי? לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE Price Units Total K8NMF-9 (NF4, s939, PCI-E, SATA, 1394) 490 1 490 הוצע לי זהה הזכרונות שהציעו לי הם tMS Orginal Dual channel 512MB(2*256) לעומת 400MHz512Mb 400MHz AData 280 1 280 שהוצעו כאן. מה ההבדל וכמה במחיר? הוצע לי כרטיס מסך Gainward Ultra/1440PCX Geforce PCX-6200TC PCI Express x16, 128Mb DDR + Turbo cache technology up 256MB, DVI, TV-Out לעומת כרטיסי מסך? Powercolor Price Units Total X800GT 256MB, DDRIII, PCI-E 960 1 960 המחשב מיועד גם למשחקים ברמה די טובה.הוצ…
-
- 5 תגובות
- 572 צפיות
-
-
1. כרטיס מסך. יש לי לפטופ עם כרטיס מסך של nvidia וכרטיס מסך מובנה של אינטל. בהגדרות בדרייבר של nvidia אני יכול לבחור תמיד להשתמש בכרטיס של nvidia, אבל כשאני משתמש במסך האלחוטי (widi) או דרך כבל hdmi אני מבין שבעצם הכרטיס המובנה עובד. יש דרך להבטיח פעולה של הכרטיס החזק בלבד? 2. מעבד. המעבד של אינטל בעל מהירות משתנה, ואני לא בוטח בהחלטות שלו, מאחר שאני לא משחק אלא מתכנת אבל רוצה שהכל ירוץ כמה שיותר מהר. יש אפשרות לקבוע לו מהירות גבוהה קבועה? כל מצבי החיסכון לא מעניינים אותי. 3. כונן קשיח. יש לי ssd, של סמסונג, גם עדכנתי לו frimware כי יצא עדכון. כשהמחשב עובד על סוללה אני רואה שמהירות העתקה יורדת, גם כאן יש החלטה של …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב חברים יקרים !! הילד שלי בכיתה ח' ... ויש לו את התעודה הכי טובה בשכבה שלו והבטחתי לו מתנה את הכרטיס מסך הכי טוב שהמפרט הקיים במחשב שלו (כולל המארז המוגבל) יכולים להכיל... כי לא עולה לו המשחק מיינקראפט ורוצה לשחק חלק בפורטנייט וגם בוולורנט. אבקש כ.מסך שהוא בעל טמפרטורות נמוכות .. ושלא זולל המון כוח מהספק... המפרט שלו : לוח אם ASUS H410M-A ( עם כ.מסך מובנה) https://www.asus.com/il/Motherboards-Components/Motherboards/CSM/PRIME-H410M-A-CSM/ מעבד I3 10100 3.6 GHZ ד.קשיח SATA6G_1 sanDisk SSD PLUS 120GB כ.זיכרון 4GB DDR4 עם מהירות של 2666 המארז IN WIN EF063 X2 USB 3.0 *לפי אתר היצרן יש לו מאוורר …
-
-
- 21 תגובות
- 4.5k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, כבר זמן מה (קרוב ל3-4 חודשים) יש לי בעיה עם הבטריה. המחשב מראה שהוא מלא עד הסוף (87% משום מה), אך ברגע שאני מנתק את המטען המחשב מתכבה. וכשאני מנסה להדליק אותו בלי המטען אני לא מצליח. בתחילה כשקנינו את המחשב בטעות נשפך על המחשב קולה, אבל לא קרה שום דבר למחשב חוץ מהמקשים הדביקים, אך לאחר שהוצאתי את הבטריה אני רואה כתמים של קולה עם כל רוחב הבטריה (כמעט שנה אחרי הקנייה). יש הצעות? מישהו יודע מה הבעיה? ד"א הדגם של המחשב אם זה עוזר באופן כלשהו הוא ACER 5810TZ (מסדרת ה-time line)
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי ושמעתי וקראתי = עדיף להישאר עם המחשב כשהוא מחובר לחשמל כמה שיותר ( אפ' אם הבטריה מלאה ) כי זה טוב לבטריה , דהיינו גורם לעליית אורך החיים של הבטריה . יש בזה משהו ?? תודה .
-
- 8 תגובות
- 920 צפיות
-
-
יש לי מחשב dell inspirion 1764 בטריה 9 תאים-הספק 90WH. (לפני 3 שבועות קניתי מטען חדש) הבטריה פתאם הפסיקה להטען לפני כחודשיים בערך ובגלל זה החלפתי מטען. אז קודם כלאם מישהו יודע איך לתקן את הבעיה הראשית כדי שלא אצטרך לקנות בטריה חדשה זה יהיה מעוללה. בכל מקרה, הסתכלתי ב EBAY וראיתי את הבטריה שאני צריך, יש לי 2 הצעות, בשתיהם הבטריה עולה בדיוק אותו מחיר אבל בהצעה אחת יש משלוח חינם ובהצעה אחרת המשלוח עולה 50 דולר, אני קצת מפחד לקחת את ההצעה של המשלוח חינם אבל אם יש פה מישהו שחושב שעדיף לי ויש לו נסיון רב בEBAY אשמח לשמוע מה הוא חושב, הנה שתי הלינקים לשתי הבטריות : http://www.ebay.com/itm/Genuine-Dell-Inspiron-1464-1564-1764-battery-9JJGJ-NKDW-/310333070912?pt=Laptop_Batteries…
-
- 4 תגובות
- 819 צפיות
-
-
כנסו למפרט ותנו תגובות!! אני רק צריך לקנות זיכרון וזהו!! (בבקשה לא לסגור את הנושא הזה ועם אתם חייבים תגידו למה?)
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אלהן הרכבתי מפרט לידידה שכולל מסך שנועד לצרכי גלישה ברשת/Office/הכי רחוק במה שקשור למשחקים זה משחקי פלאש וכאלה. אז בניתי מפרט אני לא ממש סגור עליו הוא מ KSP היא אמרה לי שהתציב 2000 שקל מה שהיה בלתי אפשרי אז חרגתי . אשמח לקבל את תגובתכם. מעבדי אינטל כמות מחיר סה"כ Pentium E5200, Bus800Mhz, s775, 2MB, DualCore Tray 1 315 315 לוחות אם למעבדי אינטל ASUS כמות מחיר סה"כ P5KPL-CM s775 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, PCI-E, HDAudio, GBL 1 260 260 זכרונות DDR II 800Mhz כמות מחיר סה"כ 2GB Kingston Value 1 140 140 דיסקים קשיחים Western Digital כמות מחיר סה"כ 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II- WD1600AAJS 1 205 205 צורבים LG כמ…
-
- 3 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום לכם, מצאתי אדם מסוים שרוצה למכור את המחשב הזה שאפרט להלן. המחיר שהוא רוצה עליו זה 1300 שח. עם שנתיים אחריות. אני מעונין במחשב זה לעבוד עם הרבה הורדות באימיול ותוך כדי בתוכנות שונות וגלישה ברשת.. לשחק הרבה AMRICANS ARMY,doom,cod4 וכאלה בסגנון. צריך שהמחשב יריץ את המשחק בנוח. אני כבר דיברתי עם הבן אדם. וזה קרוב לסגירת העסקה. כיוון שאני לא מי יודע מה מבחין בין חברות ודגמים ומהירויות. אנא ממכם תאמרו לי האם המחשב הזה אכן מספיק חזק למטרות הנל? והאם המחיר הוא שווה את המוצע? תודה רבה לכולכם. מעבד: INTEL DUAL CORE E2160 2GHZ 1MB קירור למעבד: EVERCOOLER S775 לוח אם: GUGABYTE GA-945GCMX-S2 זכרונות: 2X1GB DDR2 667MHZ SAMSUNG DUAL CHANEL KIT דיסק קשיח: WESTERN DIGITAL 250GB 7200…
-
- 5 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום לכולם המחשב יהיה מיועד למשחקים, OC (לא גדול) לא מתכנן בזמן הקרוב אך חשבתי עליו בזמן הכנת המפרט: CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 565.41 ] 1 Motherboards for AMD : Gigabyte GA-7N400 Pro2 nForce2 U400 Motherboard (Dual DDR,AGP8,Sound,RAID,SATA,Firewire,G-LAN,USB 2) [ ¤ 685.34 ] 1 Memory : Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 (TMD -50B) Memory [ ¤ 537.63 ] 1 CPU Cooling : Vantec AeroFlow VA4-C7040 AMD CPU Cooler [ ¤ 177.93 ] 1 Video Cards : Gigacube Radeon 9800 C3 128MB DDR Retail Video Card [ ¤ 1619.9 ] 1 Floppy : Citizen Black 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 79.9 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : DVD-ROM Toshiba 16/48 Bulk - Black ! [ ¤…
-
- 44 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
PLEASE REVIEW IF YOU HAVE ANY QUESTION PLEASE FEEL FREE TO GIVE ME A CALL THANK YOU FOR ORDER FROM IBUYPOWER ---------------------------------------------------------------------------- ---------------------- BOARD: ABIT IC7-G MAX-III i875 CHIP 800FSB DDR400 8X AGP MB W/ LAN/5.1 SOUND/IEEE-1394/USB 2.0 CAS: RAIDMAX SCORPIO-668 AUMINUM TOWER CASE + 420 WATT POWER + WINDOW CAS_1: [bLUE] SOUND ACTIVED COLD CATHODE NEON LIGHT CAS_2: UPGRADE TO ENERMAX EG465P-VE 430 WATT POWER SUPPLY CAS_4: COOLERMASTER Musketeer System Dynamics Detector CD: 16X DVD-ROM - SONY CDCOLOR: SILVER COLOR CDRW: SONY DRU-510A DUAL FORMAT DVD-RW/DVD+RW + CD-R/RW DRIVE CDRWCOLOR: SILVER COLOR …
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-